20.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸🔸🔸
✨نماز فرزندان✨
👈 قسمت هشتم: دعوت کودکان زیر ۶ سال به نماز!
🌸 عادت های مطلوب، شخصیت مطلوب می سازد.
🌸 مهمترین دوران شکل گیری شخصیت فرزندانمان، قبل از شش سالگی است.
❓ کودکان زیر شش سال را چگونه به نماز دعوت کنیم؟
✅ در سه مرحله:
1⃣ نمایش شکوه وعظمت نماز
2⃣ ایجاد فرصت تقلید ازنماز ما
3⃣ واکنش مثبت وهدیه دادن، موقع نماز خواندن کودکان
🌼 توضیحات استاد را به خوبی توجه کنیم تا نسلی عاشق نماز، تربیت کنیم.
#استاد_محمد_کاظمی
http://eitaa.com/joinchat/4225105935C6d58cba546
🌹🌹🌹🌹🌹
🔸 توصیه امام حسن علیه السلام برای انتخاب همسر
✨ امام حسن مجتبی علیهالسلام در روایتی خطاب به مردى که با ایشان درباره #ازدواج دختر خود مشورت کرد، فرمود او را به مردى باتقوا شوهر بده.»
حضرت دربارۀ علت آن ادامه دادند: «زیرا اگر دختر تو را دوست داشته باشد گرامیاش مىدارد و اگر دوستش نداشته باشد به وى ستم نمىکند.»
زَوِّجْها مِن رَجُلٍ تَقِیٍّ، فإنّهُ إن أحَبَّها أکرَمَها وإن أبغَضَها لَم یَظلِمْها. (مکارم الأخلاق، ص204)
#میلاد_امام_حسن_مجتبی مبارک باد
http://eitaa.com/joinchat/4225105935C6d58cba546
👌چند نکته تربیتی از جزء ۱۵
🔸۱. به پدر و مادر نازکتر از گل نگوییم، احترام کافی نیست، باید احسان کنیم. دستور به احسان به والدین در کنار دستور به عبادت و بندگی خدا نشان می دهد که چقدر احترام والدین مهم است. از احسان بالاتر باید خاکساری کنیم. (اسرا ۳۲ تا ۳۴)
🔸۲. اسراف گران و کسانی که در مصرف فساد می کنند برادران شیطانند ... (تا بحال از خودمان پرسیده ایم چرا برخی از فرزندان ما دائم طلبکارند و کمتر شکرگذار)(اسرا ۲۷)
🔸۳. مگر تا امروز روزی خودمان و فرزندانمان نرسیده است؛ پس چرا اینقدر نگران هستیم و از ازدواج و بچه دار شدن می ترسیم مگر اعتقاد نداریم که روزی رسان اصلی خداست.(اسرا۳۱)
🔸۴. بیایید دستورات و امر و نهی خداوند را با هم مرور کنیم. به زنا و فحشا نزدیک نشوید، اسراف نکنید، قتل نکنید، مال یتیم نخورید، وفای به عهد بکنید، کم فروشی نکنید، چیزی که در مورد آن علم ندارید بیان نکنید و غرور و تبختر نداشته باشید؛ کدام یک از این ها با عقل انسان سازگار نیست؟ تمام دستورات خدا را عقل سالم تایید می کند.(به فرزندانمان بیاموزیم دین اسلام دستورات خلاف عقل ندارد.) (اسراء ۳۱ تا ۳۹)
🔸۵. ما که دست قدرت خدا را در آسمانها و زمین می بینیم، ما که تسبیح گویی آسمان و زمین را می بینیم، ما که حکمت و قدرت و غفران خدا را در تمام سلولهای زندگیمان تجربه کرده ایم؛ غفلت و نافرمانی چرا؟ (اسراء ۴۴)
🔸۶. پیامبر عزیز ما در کنار خانه خدا به قرائت قرآن می پرداخت و بساط هدایت گسترده بود، مشرکان کوردل به او سنگ می زدند و او را آزار میدادند تا دیگران وحشت کنند و به پیامبر ایمان نیاورد. آیا این همان رفتاری نیست که امروز از دشمنان دین می بینیم. از یک طرف خون مسلمانان را در شیشه کرده اند از یک طرف اسلام هراسی به راه انداخته اند. این ماییم که باید صبور و هشیار باشیم و ناامید نشویم.(اسراء ۴۵ تا ۴۷)
🔸۷. یک مناظره واقعی بین مشرکان و پیامبر (ص):
تکه استخوانی را آوردند و گفتند چگونه ممکن است در حالی که بدن می پوسد دوباره زنده شویم؟ پیامبر (ص) پاسخ داد حتی اگر سنگ و آهن هم باشید همان کسی که برای اولین بار شما را خلق کرده است میتواند دوباره شما را بازگرداند. قرآن آداب مناظره را به ما می آموزد. (اسراء ۴۸)
🔸۸. خودشناسی پایه اثبات توحید و معاد است. «من عرف نفسه فقد عرف ربه» (اسراء ۷۰ و ۷۱)
🔸۹. هرگونه در این دنیا زیستیم در آخرت به همان شکل محشور می شویم. «الدنیا مزرعه الآخره». اگر در دنیا چشممان را بر حق بستیم در آخرت هم کور محشور می شویم و به جای راه بهشت راه جهنم را پیش میگیریم. (اسراء ۷۲)
🔸۱۰. واقعاً باور کنیم که قرآن شفا و رحمت است برای کسی که به آن ایمان دارد. حالا اگر اهل ظلم شدیم نه تنها قرآن برای ما بهره ندارد بلکه باعث خسران می شود.(اسراء ۸۲)
🔸۱۱. باز هم اشاره به اعجاز قرآن: اگر تمام جن و انس جمع شوند تا مانند قرآن را بیاورند نمیتوانند حتی اگر از همدیگر پشتیبانی کنند. (کاش می توانستیم اعجاز قرآن را به فرزندانمان بیاموزیم و فرزندانمان را عاشقانه کنیم.) (اسراء ۸۸)
🔸۱۲. در یادگیری و یاد دهی قرآن اصل تدریج را رعایت کنیم ـ گام به گام و آرام آرام ـ وگرنه ناامید می شویم.(اسراء ۱۰۶)
🔸۱۳. تک تک لحظه های زندگی ما در دنیا انعکاسی بی نهایت در آخرت دارد. (کهف ۳)
🔸۱۴. پیامبر مهربانیها (ص) آنقدر دغدغه ایمان آوردن ما را دارد که خداوند به او می گوید: نزدیک است خودت را از غصه به کشتن بدهی. کاش ماهم یک ذره از درد دین پیامبرمان را به ارث برده باشیم.(کهف ۶)
🔸۱۵. داستان کهف داستان جوانمردانی است که از فساد اعتقادی و رفتاری حاکم بر جامعه گریختند. حاضر شدن به کوه و غار پناه ببرند اما در گمراهی و انحراف ذوب نشوند. (یکی از داستان های آموزنده و تربیتی که باید فرزندان ما با آن آشنا بشوند) (کهف ۹ تا ۳۱)
🔸۱۶. حکایت دو برادر یکی که ثروت و امکاناتش او را به انکار خدا و قیامت کشاند و خود را در دنیا جاودان پنداشت و دیگری که با وجود بهره مندی کمتر از دینا ایمانش محکم و استوار بود و برادرش را مدام نصیحت می کرد.(کهف ۳۲ تا ۴۴)
🔸۱۷. به هیچ وجه اجازه ندهیم جلوهگری دنیا ما را از انجام کارهای خیر و باقیات الصالحات غافل کند.(کهف ۴۶)
🔸۱۸. داستان، داستان شگفتانگیز موسی و خضر (علیهماالسلام) است. داستانی بسیار آموزنده که یکی از پیام هایش این است که اگر طالب فیضیم باید صبور باشیم، اگر طالب علم و معرفت هستیم، باید آداب شاگردی و سلوک را رعایت کنیم.(کهف ۶۰ تا ۸۳)
https://eitaa.com/kazemimaharat
🧕🧕دخترای هنرمند سوادکوه
👨🎓رشته گرافیک🖍 و عکاسی📸 میخوندند
👥🗣گفتگوی خیلی باکلاسی بود.
📲💻 از اختلالات ناشی از فضای مجازی شروع شد.
🧩بعد کشیده شد به خود شناسی و ارزش انسان.💫
🕋 بعد درباره ارتباط با خدا و نماز صحبت کردیم.
🌋شبهه هم داشتند، پاسخ یکی دوتا از شبهه هاشونو دادم.
😃 تقریبا همشون مشتاق بودند بازم از این گفتگوها داشته باشند.
🤲کاش به تعداد تمام جوونای ایران عزیز فرصت داشتم.
https://eitaa.com/kazemimaharat
29.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸🔸
✨ شیوههای پاسخگویی به سوالات دانشآموزان
🔸 جلسه نهم: اصول و قواعد پاسخگویی موثر (بخش دوم)
#مربی #معلم #تربیت_دینی
#استاد_کاظمی
http://eitaa.com/joinchat/4225105935C6d58cba546
🌱🌱🌱🌱🌱🌱
👌چند نکته تربیتی جزء ۱۶
🔸۱. یکی از وظایف حاکمیت تأمین امنیت مناطق تحت حکومت است. (کهف ۹۴)
🔸۲. همه مشکلات با پول حل نمی شود، بلکه خیلی مواقع همت جمعی و عمل به موقع کار ساز است.(کهف۹۴ و ۹۵)
🔸۳. آیا خبر صنعت سد سازی فلزی در هزاران سال قبل از زندگی پیامبر اسلام یکی از اخبار غیبی قرآن می تواند باشد؟(کهف ۹۶)
۴. اگر سد ساختن در مقابل حمله نیروی زمینی دشمن منطقی و عاقلانه است پس سد کردن تهاجم رسانه ای دشمن که به نوجوانان و جوانان ما ضربه میزند چرا منطقی نباشد؟(کهف۹۷)
🔸۵. سخن از بیماری پوکی استخوان در پیری، هزاران سال پیش، در زمانی که رادیولوژی و آزمایشگاه و ... وجود نداشت، آیا نمی تواند از معجزات علمی قرآن باشد؟ (مریم ۴)
🔸۶. باز هم سخن از قدرت بی انتهای خداوند: پیرمردی در کهنسالی در حالی که همسرش نازاست به اذن و قدرت الهی فرزند دار می شود. (به خدا سوگند که ناامیدی از رحمت الهی به جز از گمراهان بر نمی آید.) (مریم ۷ و ۸)
🔸۷. حضرت یوسف و حضرت مریم هر دو وقتی با نامحرم مواجه شدند به خدا پناه بردند. دختر و پسر ما باید به گونه ای تربیت شوند که وقتی در معرض نامحرم قرار می گیرند حس پناهجویی شان بیدار شود نه اینکه ...(مریم ۱۸)
🔸۸. حضرت مریم توسط تمام جامعه آنروز متهم شد، اما چون با خدا و برای خدا بود، خداوند چنان آبرویی به او داد که بیش از دوهزار سال است، همه عالم از او به مریم مقدس نام می برند و سمبل پاکی شده است.
(داستان حضرت مریم مقدس اگر با سلیقه و درست برای دختران جوان و نوجوان ما بیان شود به شکلی که دختران با او همزادپنداری کنند بهترین روش برای بیدار کردن حس فطری پاکی گرایی در دختران است.) (مریم۱۶تا۳۲)
🔸۹. سخن گفتن و نبوت حضرت عیسی در نوزادی ثابت می کند اینکه امام جواد ما علیه السلام که به قدرت خدا در دوران کودکی به امامت رسید منطقی است.(مریم ۳۰)
🔸۱۰. اقامه نماز و زکات از اولین مأموریت های تمام انبیا بوده است.(مریم ۳۱)
🔸۱۱. مردم حضرت عیسی را فرزند خدا نامیدند و حضرت عیسی با این اعتقاد خرافی مبارزه کرد یکی از وظایف دین یاوران این است که با روشنگری و تبیین در مقابل خرافات و بدعت ها بایستند.(مریم ۳۵)
🔸۱۲. حضرت ابراهیم علیه السلام با آذر بارها هم از راه برهان و هم از راه جدال سخن گفت؛ ما هم باید ابراهیم گونه با کوچک و بزرگ نسل امروز گفت و گو و مناظره کنیم تا آنها را از عقاید و اندیشه های غلط نجات دهیم.(ابراهیم ۴۰ تا۴۵)
🔸۱۳. یکی از برنامه های دائمی حضرت اسماعیل این بود که خانواده و مردمش را مدام به نماز و زکات دعوت می کرد. همانطور که قبلاً گفته شد دعوت به نماز و زکات یکی از اولین ماموریت های تمام انبیا بوده است. (مریم ۵۵)
🔸۱۴. یکی از علت های شهوت گرایی و هواپرستی ضایع کردن نماز بیان شده است.(مریم ۵۹)
🔸۱۵. یکی از پایه های تربیت عبادی صبر و تاب آوری است. هم خودمان صبر و تاب آوری مان را بالا ببریم و هم فرزندانمان را با این ویژگی تربیت کنیم.(مریم ۶۵)
🔸۱۶.دستگاه شفاعت الهی در روز قیامت بی حساب و کتاب و بی حکمت نیست. هرکسی لیاقت شفاعت را پیدا نمی کند.(مریم ۸۷)
🔸۱۷. خیلی دوست داریم که محبوب شویم جذاب باشیم.شاید راهکارهایی را هم امتحان کرده باشیم ولی بهترین راهکار برای کسب محبوبیت اجتماعی ایمان و عمل صالح است.(مریم ۹۶)
🔸۱۸. اولین ماموریت حضرت موسی نیز عبادت و اقامه نماز بود.(طه ۱۴)
🔸۱۹. اگر خودمان را مأمور دین یاری می دانیم این پنج ویژگی را باید در خودمان محقق کنیم:
یکم>شرح صدر صبر و شکیبایی. دوم>توکل و توسل.
سوم>مهارت ارتباط و فن بیان. چهارم>محتوای غنی و علم قابل فهم. پنجم>تشکیلات و کار تشکیلاتی.(طه ۲۵ تا ۳۲)
🔸۲۰.برخی از ماها به خاطر مشکلات اقتصادی از فرزند دار شدن خودداری می کنیم یا خدای ناکرده فرزند خود را ... حالا مادر حضرت موسی در حالی فرزند دار شد که نوزادان پسر را می کشتند. او ماموریت پیدا کرد دلبندش را در جعبه بگذارد و در رود نیل رها کند. اگر کمی ایمان داشته باشیم حتی در سخت ترین شرایط هم فرزند را مایه برکت می دانیم.(طه ۳۸تا۴۱)
🔸۲۱. اگر پدر و مادران ما، مبلغان و مربیان ما روش درست ارتباط برقرار کردن و درست صحبت کردن و احتجاج کردن را بلد باشند حتی مثل فرعونی هم قابلیت گفتگو را دارد.(طه ۴۴ تا ۴۵)
🔸۲۲. به هیچ وجه نباید از دین یاری، تبلیغ دین و تربیت فرزندان مومن بترسیم حتی اگر طرف مقابلمان همچون فرعونی باشد.(طه ۴۶)
🔸۲۳. اگر فرد یا جامعهای از یاد خدا غافل بشوند محکوم به زندگی تنگ و تلخ خواهند شد.(طه ۱۳۴)
🔸۲۳. یک دستور خیلی جدی به پیامبر و تمام مؤمنین «و امر اهلک بالصلاة واصطبر علیها» خانواده ات را، زیر دستت را، دانش آموزت را، فرزندت را، همسایه ات را به نماز دعوت کن و در این مسیر صبور و پایدار باش.(طه ۱۳۲)
https://eitaa.com/kazemimaharat
👨🎤 نکتهٔ مهم در فرزندپروری
✨ کودکان اتفاقاتی را که با صداهای
خوشایند، شاد، باهیجان و چهره های خندان
ببینند یا بشنوند😊
بیشتر از سایر اتفاقات به حافظه می سپارند. 😍
پس سعی کنیم در هنگام آموزش به کودکان
چهره ای خندان داشته باشیم😃
https://eitaa.com/kazemimaharat
👌چند نکته تربیتی از جزء 17
🔸1. روز حساب نزدیک است و ما در غفلت. گواه غفلتمان همین بس که هر ذکر و نشانه تازه ای از سوی خدا را بازیچه می گیریم.(انبیاء 1و2)
🔸2. یک تیکه سنگین: اینکه در خانه همه ما قرآن هست اما با آن ارتباط دلی و شناختی نداریم نشانه ضعف قدرت تعقل ماست.(قرآن پر از مباحث انسان شناسی است که شرف و آبروی انسان را بیان می کند با این وجود فرزندان با قدر و منزلت خودشان آشنا نیستند.) (انبیاء 10)
🔸3. اگر بفهمیم و به فرزندانمان بفهمانیم که آسمان و زمین و مخلوقات بی هدف و بازیچه خلق نشده اند؛ آنگاه درک می کنیم که زندگی بدون دین آسمانی خسران مبین است.(انبیاء16 و 17)
🔸4. یک استدلال بسیار قوی برای یگانگی خداوند: اگر عالم دو یا چند خدایی بود، با این نظم پیش نمی رفت بلکه دچار فساد می شد.(انبیاء 22)
🔸5. همه ما مزه مرگ را می چشیم اما مرگ پایان ما نیست. زندگی پس از مرگ خیلی جدی تر و واقعی تر است و ما در این دنیا شبانه روز برای رقم خودرن کیفیت زندگی پس از مرگ امتحان می شویم.(انبیاء25)
🔸6. بگذارید بخاطر نمازخواندمان، بخاطر گرسنگی کشیدنمان در ماه رمضان، بخاطر دوری کردنمان از لذت های حرام، بخاطر حجابمان و .... تمسخرمان کنند و در لذت دو روز دنیا غرق شوند؛ بالآخره عذاب همین ارزش هایی که بخاطرش ما را مسخره می کردند دامنشان را خواهد گرفت. (انبیاء41)
🔸7. چه تعبیر عجیبی: در روز قیامت ترازوهایی برای سنجش اعمال ما نصب می شود که می تواند دانه خردل را با دقت وزن کند. (خدایا چرا مراقب اعمال خودم نیستم.)(انبیاء47)
🔸8. ابراهیم بت شکن بتها را تکه تکه کرد و تبر را بردوش بت بزرگ گذاشت. حالا در بازجویی ازاو پرسیدند چه کسی بت ها را شکسته است. پاسخ داد شاید بت بزرگ؛ چرا از خود بت های نمی پرسید. پاسخ چنان بهت آور بود که خودشان اعتراف کردن: بتی را می پرستیم که نه قدرت دفاع از خود دارد و نه قدرت سخن گفتن. نکند ما هم امید به ... (انبیاء57تا68)
🔸9. خدا هر غیر ممکنی را ممکن می کند با خدا که باشی در آتش هم که تو را بیاندازند، گلستان می شود.(انبیاء68و69)
🔸10. هیچ پیامبری مبعوث نشد مگر اینکه در مسیر تبلیغ دین دچار دشمنی ها و دشواریهای فراوانی بود ولی خداوند متعال همه آنها را از طریق امدادهای غیبی یاری کرد. (درست است که دین یاری، تبلیغ دین و تربیت دینی فرزندان کار دشواری است و با بلاها و دشمنی های مختلفی همراه است اما این مسیر پر از امدادهای غیبی است و نتیجه اش یا پیروزی است یا شهادت.)(انبیاء71تا90)
🔸11. در بهشت هرچه بخواهی تا ابد فراهم است، فقط آرزو کن.(انبیاء102)
🔸12. کتابهای آسمانی شهادت می دهند که وارثان زمین بندگان صالح خداوند هستند.(خدایا ما را از یاران امام زمان قرار بده.)(انبیاء105)
🔸13. حضور ذهن نسبت به قیامت بهترین انگیزه برای خویشتن داری و تقواست.(حج1)
🔸14. چگونه می توانیم زندگی پس از مرگ و عالم آخرت را انکار کنیم، درحالیکه تا همین جای زندگیمان هم، عوالم گوناگونی را پشت سر گذارده ایم. ازعالم خاک گرفته، تا رحم و ... (حج5)
🔸15. از آنهایی نباشیم که ایمانمان سر زبانمان است؛ تا دین به نفعمان است برای دین یقه چاک می کنیم و هرجا قرار شد بخاطر دین سختی بکشم دینمان به باد می رود.(حج11)
🔸16. شناخت جزئیات عذاب های جهنم و نعمت های بهشت در دوران جوانی بهترین انگیزه برای عبادت و ترک معصیت است.(حج20تا24)
🔸17. بیایید از مخبتین باشیم؛همانها كه چون نام خدا برده مىشود دلهايشان پر از خوف (پروردگار) مىگردد و در برابر حوادث دردناكى كه در زندگيشان رخ مىدهد صبر و شكيبايى پيش مىگيرند و برای اقامه نماز جهاد می کنند و از روزی خودشان انفاق مىكنند.(حج34و35)
🔸18. خداوند یارانش را یاری می کند. دین یاران کسانی هستند که وقتی به امکان و مقامی می رسند نماز را اقامه، زکات را برپا و امربه معروف و نهی از منکر را احیا می کنند.(حج41)
🔸19. سیر و سفر که با چشم و گوش باز و فکر عبرت گیر و عقل فعال شکل بگیرد، زمینه ساز ایمان و عبادت می شود.
🔸20. این مثال چقدر زیباست گاهی امید می بندیم به کسانی که حتی قادر نیستند یک مگس را خلق کنند.(حج73)
https://eitaa.com/kazemimaharat
🏡🏔مکان:شهرستان سوادکوه🏞
👥🗣مخاطب:معاونین و مربیان پرورشی و رابطین فرهنگی
📨موضوع: ❤️جذاب سازی❤️ برنامه های پرورشی و تربیتی
✳️❇️چند نکته از بحث:
✅1⃣ مربیان پرورشی باید محبوبترین عضو مدرسه باشند.
✅2⃣ احترام بگذارید، محبت کنید، شیک و مقتدر، رازدار، دانا،ماهر و کارآمد باشید تا محبوب شوید.
✅3⃣ از هر فرصتی برای ارتباط صمیمانه با دانش آموز استفاده کنید.
✅4⃣ مشکلات پر آمار دانش آموزان و درمان آنرا یاد بگیرید.
✅5⃣ کار تشکیلاتی بکنید. مشارکت حد اکثری در برنامه های پرورشی ایجاد کنید، حتی معلمان و اولیا را بازی بدهید.
✅6⃣7⃣8⃣9⃣🔟 و ........
👌با معرفی کانال به دوستانتان به نشر مهارت های دین یاری کمک کنید.👇👇
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
https://eitaa.com/kazemimaharat
18.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸🔸🔸
✨ نماز فرزندان ✨
👈 قسمت نهم : دعوت به نماز در سن ۷ تا ۱۲ سالگی
🌺 قابل توجه والدین، معلمان و کسانی که با دانش آموزان در ارتباطند.
🗣 روش بیان معارف و احکام :
🔸 بیان صفات خداوند
🔸 بیان صفات پیامبر
🔸 بیان کلیات احکام
❤️ 🕋 ❤️ روش علاقه سازی به نماز :
🌸 شناسایی و رعایت علاقه مندی ها و سلیقهٔ فرزند :
1⃣ بازی وتحرک
2⃣ لباس زیبا
3⃣ همراهی با دوستان
4⃣ محبت
5⃣ احترام به فرزندان
🌼 توضیحات استاد را به خوبی توجه کنیم تا نسلی عاشق نماز تربیت کنیم.
#استاد_محمد_کاظمی
http://eitaa.com/joinchat/4225105935C6d58cba546
👌 چند نکتهٔ تربیتی جزء هجدهم قرآن کریم
🔸1. اگر می خواهیم در صف مؤمنان قرار بگیریم باید:
1)برای نماز ارزش و احترام زیادی قائل شویم و به خوبی وزیبایی نماز بخوانیم ودیگران را به نماز دعوت کنیم.
2)در کارهایمان عاقبت اندیش باشیم
3)وظایف مالی مثل زکات وخمس وصدقات را به موقع بدهیم.
4)پاکدامن باشیم.
5)به حقوق دیگران، احترام بگذاریم.
6)امانت دار باشیم(عهدشکنی را، زرنگی ندانیم)
🌻با رعایت این امور،. طعم خوش زندگی را خواهیم چشیدو در نتیجه، دنیا وآخرت خوبی خواهیم داشت. که این همان رستگاری است.(مؤمنون1تا11)
🔸2. مشغول شدن به اشرافی گری و مال و ثروت، باعث می شودحق و قیامت را باور نداشته باشیم مانند قوم حضرت نوح علیه السلام( مؤمنون24)
🔸3. وقتی که همه براساس قوانین اسلامی عمل کنیم، امتی واحد و قدرتمند خواهیم بود(مؤمنون51و52)
🔸4. ثروت وفرزندان ما برای آزمایش ماهستند تا مشخص شود که آیا دل بستهٔ دنیا هستیم یا دل بستهٔ خداوخالق دنیا⁉️پس باید براساس داشته ها وتوانایی هایمان زندگی کنیم. (مؤمنون55تا62)
🔸5. لجاجت را از خود دور کنیم تا رحمت الهی شامل حال ما شود. (مؤمنون74تا77)
🔸6. به افراد درستکار تهمت نزنیم و در مقابل تهمت ها و شایعه ها بایستیم وباور نکنیم(نور12)
🔸7. در مقابل وسوسه های شیاطین،به فضل ورحمت خدا پناه ببریم تانجات پیداکنیم(نور21)
🔸8. هرطور که بادیگران رفتارکنیم خداهم باما رفتارخواهد کرد (ببخشیم، چه مالی وچه اخلاقی) (نور22)
🔸9. باید اسباب ازدواج جوان هارا فراهم کنیم. (نور32)
🔸10. مامی توانیم از اخلاق ورفتار پیامبران الگو بگیریم چون آن ها هم مثل ما انسان بودند (فرقان7)
@kazemimaharat
32.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸🔸
✨ شیوههای پاسخگویی به سوالات دانشآموزان
🔸 جلسه دهم(آخر): چهار نکته طلایی در پاسخگویی به سوالات و شبهات
✨ استناد به منابع معتبر
✨پاسخهای متعدد به یک پرسش
✨ ارجاع دادن در پرسش
✨پیشبینی پرسشهای پرسشگر
#مربی #معلم #تربیت_دینی
#استاد_کاظمی
http://eitaa.com/joinchat/4225105935C6d58cba546
🌱🌱🌱🌱🌱🌱