eitaa logo
ثامن کلارآباد
15 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
5.8هزار ویدیو
341 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📸 ‌روسای قوه‌قضائیه پس از انقلاب، از آغاز تاکنون
رهبر انقلاب در حکمی حجت‌الاسلام محسنی اژه‌ای را به ریاست قوه قضائیه منصوب کردند متن حکم رهبر انقلاب اسلامی 🔹جناب حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای دامت تأییداته، اکنون که آقای رئیسی با رأی ملت ایران توفیق خدمت در جایگاه ریاست جمهوری اسلامی ایران یافته‌اند، با تشکر فراوان از خدمات ارزنده‌ی ایشان در مدت مسئولیت قضائی و کارنامه‌ی افتخارآمیزی که در پایه‌گذاریِ اقدامات ماندگار از خود به جای گذاشته‌اند، جناب‌عالی را که علاوه بر صلاحیتهای قانونی، برخوردار از تجربه‌ی گرانبها و شناخت عمیق و سابقه‌ی درخشان در امر قضا میباشید، بر اساس اصل یکصد و پنجاه و هفت، به ریاست قوه‌ی قضائیه منصوب میکنم. 🔹انتظار اینجانب، اولاً: اهتمام جدّی به مأموریتهای اساسی دستگاه قضاء در قانون اساسی است، یعنی گسترش عدالت، و احیاء حقوق عامّه، و تأمین آزادیهای مشروع، و نظارت بر حسن اجرای قوانین، و پیشگیری از وقوع جرم، و نیز مبارزه‌ی قاطع با فساد. 🔹ثانیاً: ادامه‌ی رویکرد تحوّلی و اجرای سند تحول موجود با اهتمام ویژه. ثالثاً: گسترش فناوریهای نوین و تضمین دستیابی آسان و رایگان مردم به خدمات قضائی. 🔹رابعاً: گماردن نیروهای کارآمد و جهادی و فاضل و صالح در مسئولیتها، و تربیت مدیران شایسته برای سطوح عالی و میانی قضائی و اداری. خامساً: ارج نهادن به خدمات قضات پاکدامن و حفظ عزت و منزلت ایشان، و متقابلاً برخورد قاطع با معدود افراد متخلّف. سادساً: ارتباط با متن مردم و حضور در میان آنان که دارای برکاتِ بسیار است.
💢 یادداشت_کوتاه ✅ پیروزی در میانه هجمه ها 🍃🌻🍃 🔻شاید برخی افراد گمان برند که مگر مشارکت قریب به ۵۰ درصدی افتخار دارد که آن را حماسه بنامیم؟ افرادی که چنین تردیدی را مطرح می‌کنند دو دسته هستند، دسته‌اول افرادی هستند که تمام تلاش خود را برای تحریم انتخابات به کار بردند و در محافل خود از مشارکت زیر ۳۰ درصد مردم سخن می‌گفتند، افرادی که با استفاده از رسانه‌های بیگانه و فضای مجازی و یا با جمع کردن جمع معدودی مقابل منزل خود و اقدامات دیگری از قبیل خسته کردن مردم با معطلی آن‌ها در صبح رأی‌گیری همه تلاش خود را برای مایوس کردن مردم به کار بردند. 🔸اما دسته دوم افرادی هستند که تحت تاثیر القائات دسته‌اول قرار می‌گیرند. طبیعی است افراد فوق به شکست خود اعتراف نکرده و کاهش مشارکت ۲۴ درصدی نسبت‌به انتخابات ریاست‌جمهوری ۹۶ را به‌منزله پیروزی خود قلمداد نمایند و با تکیه‌کلام این‌که بیش‌از ۵۰ درصد در انتخابات شرکت نکردند، این امر را به منزله‌ی شکست نظام در انتخابات مطرح نمایند. 🔹درحالی‌که اگر کاهشی بوده، ۲۴ درصد است که قریب به 10 ‌درصد آن ناظر به نگرانی از کرونا بوده و یکی دو درصد هم به‌خاطر تعلل‌های شروع رای گیری و تقریباً ۱۲ درصد باقیمانده هم سرخورده از وعده‌های سر خرمنی بوده که دولت فعلی در ۴ سال قبل داد و به آن‌ها عمل نکرد و فشار معیشتی بر مردم وارد کرد. 🔺 البته احراز صلاحیت‌ها و این‌که بخشی از جامعه از عدم احراز صلاحیت نامزد خود ناراضی بودند در میزان آرای باطله و درصدی از عدم مشارکت سهیم بوده‌است لذا نگاه واقع‌بینانه به انتخابات همان است که بگوییم در شرایط عادی انتخابات فوق همان قریب به ۶۰ درصد است که مقام معظم رهبری به آن اشاره فرمودند.
رئیسی، روحانی و قالیباف به اژه‌ای تبریک گفتند 🔹سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور منتخب، حسن روحانی و محمدباقر قالیباف رئیس‌مجلس در پیام‌هایی جداگانه انتصاب حجت‌الاسلام محسنی‌اژه‌ای به سمت ریاست قوه قضاییه را تبریک گفتند.
🖼 شش انتظار رهبر انقلاب از رئیس جدید دستگاه قضا
7.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 زندگینامه و سوابق قضایی و اجرایی ریاست جدید قوه قضائیه
💠اقدام جالب رئیس جمهور منتخب، آیت الله رئیسی برای معرفی مدیران دولت 🔹رئیس‌جمهور منتخب، سامانه‌ای را برای مشارکت مردم در معرفی اعضا و مدیران دولت سیزدهم معرفی کرد. در این سامانه از همه مردم دعوت شده تا چنانچه فردی را در تراز دولت مردمی می‌شناسند نسبت به معرفی وی اقدام کنند. 🔹این سامانه با آدرس yaran.raisi.ir/managers در دسترس عموم قرار گرفته است.
زندگینامه مصور سردار دلها.pdf
21.62M
🇮🇷🌸 🍀 💢 نسخه مصور ✅ نگاهی متفاوت به زندگی نامه سردار دلها 🍃🌻🍃 🌺 به دنیای ما خوش آمدی...
*🔴 تمسخر حکم رهبر انقلاب توسط کارمندان سازمان تبلیغات!* 🔹میلاد گودرزی و وحید اشتری کارمندان مجموعه اطلس سازمان تبلیغات بعد از انتشار حکم انتصاب حجت الاسلام محسنی اژه ای به ریاست قوه قضاییه توسط رهبر معظم انقلاب اقدام به نوشتن متلک های زشتی خطاب به رهبر انقلاب نمودند. 🔻این دو با نوشتن سوره حمد و خواندن فاتحه و نوشتن «اعوذبالله من شیطان رجیم» به صورت تلویحی فاتحه قوه قضاییه را خواندند. 🔹معلوم نیست اهداف سازمان تبلیغات در دوره حجت الاسلام قمی به چه صورتی طراحی شده که از سفره ولی فقیه ارتزاق کرده و رهبر انقلاب را تمسخر می کنند.
🇮🇷🌸 🍀 ❌ 🔰اینفوگرافیک| 🌀 موضوع: کرونای دلتا چه علائمی دارد؟ 🍃🌻🍃 🌺 لطفا بیشتر مراقب خودتان باشید...
🇮🇷🌸 🍀 ✅ 🍃🌻🍃 💯 دشمنان ایران محکوم به شکست اند ... هر دو رفتند ... ♨️ سمت راستی رویای نابود کردن ایران را داشت‌ و سمت چپی می‌گفت باید سر مار (ایران) را برید‌ ‌ ❌هر دو به گور رهسپار شدند‌...
🌕 هدیه جمعه های کانال مهدویت(۲۵) 🔴🔵 ختم جهت حاجات بسیار دشوار 🌺 در روایت آمده است جهت حاجات بسیار دشوار در نیمه یا ثلث آخر شب (سحر ) دو رکعت نماز بگذارد به هر سوره که بخواهد و بعد از فراغت از نماز ۷۰ مرتبه این‌ دعا را بخواند: 🔵 یا أَبْصَرَ النَّاظِرِینَ‏ و أَسْرَعَ‏ الْحَاسِبِینَ‏ یا أَسْمَعَ‏ السَّامِعِین یا أَکرَمَ‏ الْأَکرَمِینَ یا أَحْکمَ الْحَاکمِینَ 🔺 و بعد از اتمام دعا دستهای خود را بلند کند و حاجت خود را بخواهد که از ختومات مجرب و تجربه شده است. 📚 منبع: کتاب هزار و یک ختم ص ۲۸۳ ختم ۶۷۹ 🆔 @emame_zaman