eitaa logo
ثامن کلارآباد
15 دنبال‌کننده
7.4هزار عکس
5.8هزار ویدیو
341 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
2021.docx
9.9K
🎥| دلایل موشک‌باران لانه تروریست‌های حزب دموکرات کردستان 🍃🌹🍃
261-sedayeenghelab_ir.mp3
11.57M
📢 شماره: 261 💠 اهدف آقای رئیسی از چینش افرادی اقتصادی مانند آقایان رهبر، رضایی و مخبر در دولت چیست؟ 🎙 کارشناس برنامه: دکتر ساسان شاه ویسی
بازدید رئیس دستگاه قضا از ندامتگاه دماوند 🔹محسنی اژه‌ای صبح امروز به مدت ۳ ساعت از بخش‌های مختلف ندامتگاه دماوند بازدید کرد. 🔹رئیس قوه قضاییه در جریان این بازدید، ضمن گفتگوی چهره به چهره با تعداد کثیری از زندانیان، سوالاتی را پیرامون دلیل محکومیت و مدت زمان سپری شده از حبس آن‌ها و همچنین شرایط بهداشتی و غذایی زندان مطرح کرد.
امیرعبداللهیان: پرونده ترور سردار سلیمانی را با جدیت دنبال می‌کنیم 🔹وزیر خارجه کشورمان در گفتگوی تلفنی با دبیرکل سازمان ملل: پرونده ترور سردار سلیمانی را در ابعاد حقوقی و بین‌المللی با جدیت دنبال می‌کنیم و آمریکا نمی‌تواند از مسئولیت قطعی خودش در ترور سردار و قهرمان بزرگ‌ مبارزه با تروریسم سرباز بزند. 🔹ایران در حال بررسی‌های لازم درباره گفت‌وگوهای وین در دولت است و به گفتگو و مذاکره به عنوان ابزار دیپلماسی پایبند است. 🔸گوترش: سازمان ملل حامی توافق و دیالوگ به عنوان اصلی مقوم است و معتقد است آغاز گفت‌وگوهای هسته ای ضرورت دارد.
💬 تیتر این هفته مجله آمریکایی نیشن: "۲۰ سال خونریزی و توهم، شش جنگ، ميليون‌ها کشته، میلیاردها دلار هدر رفته و آفت رنجهایی که بر مسلمانان جهان تحمیل شد." مجله نیشن در سال ۱۸۶۵ تأسیس شده و قدیمی‌ترین مجله آمریکا است. ‏چرا یک مجله آمریکایی به کشتن ميليون‌ها مسلمان توسط آمریکا در ۲۰ سال گذشته توجه داره ولی جریان غربگرا در کشور به این موضوع بی‌تفاوته و معمولا درپی بزک کردن چهره آمریکا است؟ "فواد ایزدی"
☘ ✅ (۷) | احمد مسعود آیا راه پدر را می رود یا مجری سیاست های غرب است؟ 🍃🌹🍃 🔻 عکسهایی از حشر و نشر وی با برنارد لوی صهیونیست که رد پای او در تجزیه، شورش و جنگ، در کشورهای مختلف، علی الخصوص در منطقه دیده شده، گویای اینست این جوانک، بویی از سیرهُ پدری نبرده و به احتمال زیاد، مُجری سیاست‌های غرب در افغانستان خواهد شد. 🔹 آمریکا، از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم صهیونیستی قرار دارد و تجزیه افغانستان در دستور کار میباشد. 🔺 به این دلیل ایران در قضیه افغانستان شرکت نکرد و در تله صهیونیست ها نیفتاد. احمدشاه مسعود جا پای پدرنگذاشته است.
🔴 اینفوگرافی| "جنگ سیصد سالهٔ افغانستان" 🔘 روایت جنگ های معاصر افغانستان در یک نگاه
🔴رهبر انقلاب به بنده نیابت دادند که سلام ایشان را به مردم خراسان جنوبی برسانم رئيس جمهور درباره درخواست و اشتیاق مردم طبس برای دیدار با رهبر معظم انقلاب: 🔹بدون شک ایشان هم همین اشتیاق را برای دیدار با مردم دارند ولی شرایط کرونایی اجازه نمی‌دهد مثل قبل دیدارها صورت بگیرد 🔹رهبرانقلاب به بنده نیابت دادند که سلام ایشان را به مردم عزیز در استان خراسان جنوبی و طبس برسانم. 🔹ایشان همواره برای مردم دعا می‌کنند و همیشه نگران مسائل و مشکلات استان های مختلف به ویژه استانهای کمتر برخوردار هستند. 🔹برای انتقال آب از دریای عمان، اقداماتی را در دستور کار قرار داده‌ایم تا مشکل دسترسی مردم به منابع آبی برطرف شود.
خبر خوش برای زائران اربعین 🔹نخست وزیر عراق دستور افزایش دوبرابری تعداد زائران ایرانی را صادر کرد تا بدین ترتیب ۶۰ هزار زائر ایرانی امکان حضور در زیارت اربعین را پیدا کنند. 🔹سفر فقط باید هوایی باشد و زائران هم واکسن کرونا را زده و دارای تست منفی ۷۲ ساعت پیش از سفر باشند.
☘ ✅ | به مناسبت تولد شهید 🍃🌹🍃 🌺‍ " مِنَ المومِنینَ رِجالُ صَدَقوا ما عهَدُواللهُ عَلَیه فَمِنهُم مَّن قَضی نَحبَه وَ مِنهُم مَّن یَنتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبدِیلا" 🔻هزار و اندی سال بعد؛ پسری زاده شد؛ تا بعدها سپر امام زمانش باشد... 🔹 شاید الگوی او نیز در فداکاری و ایثار؛ باشد...! نقطه وصلش را کنار یافته بود روز درگیری داوطلبانه به قلبِ میدان زد...او از همه چیز دل بریده بود. سعید راه که نه؛ گویی پرواز می‌کرد به سمت ملکوت 🔸 کسی چه می‌داند! شاید آن زمان که به بالینش آمده بود، مثل سعیدبن‌عبدالله، از وفاداری اش پرسیده و پاسخ ارباب، لبانش را به لبخند آذین بسته باشد. سعید را کربلای آسمانی کرد 🔺 آری؛ "از مومنان مردانی هستند که به آنچه با خدا پیمان بستند صادقانه کردند. برخی از آنان پیمانشان را به سرانجام رساندند [به شهادت نائل آمدند] و برخی از آنان [شهادت را ] انتظار می‌برند و هیچ تغییر و تبدیلی در پیمانشان نداده اند." 🌺 میلادت مبارک؛ وفادار به عهد ( تاریخ تولد: ۱۹ شهریور ۱۳۶۹ / تاریخ شهادت: ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۵خانطومان سوریه)
تسلیت رهبر انقلاب در پی درگذشت حاج‌حیدر رحیم‌پور 🔹جناب آقای حسن رحیم‌پور ازغدی، دانشمند متفکر، دام بقائه؛ درگذشت پدر گرامی آن جناب، مرحوم آقای حاج حیدر آقارحیم‌پور رحمةالله علیه را به شما و والده‌ی گرامی و دیگر بازماندگان محترم و همه دوستان و همفکران آن مرحوم تسلیت عرض می‌کنم. 🔹سال‌های متمادی تلاش صادقانه‌ برخاسته از غیرت دینی و انگیزه‌ی تحقق احکام و معارف اسلامی، نمایشگر بخش مهم زندگی آن مرحوم است و این موجب رضا و رحمت الهی و علو درجات اخروی ایشان خواهد بود ان‌شاءالله؛ دوام توفیقات جنابعالی را از خداوند مسئلت می‌کنم.
13.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻تصاویر فرزند احمد شاه مسعود و افسران صهیونیست و دکتربرنارد لوئیس منتشر شد!🔻 , تیوریسین تجزیه کشورهای اسلامی حمله به افعانستان عراق سوریه و جنگ یمن و تیوریسین جنگ تمدنهای هانتینگتون و جنگ تمدن لیبرال و تمدن اسلامی است. *آمریکا، از این که خون شیعه و سنی ریخته شود و افغانستان کشوری مثل سوریه شود بیشترین سود را خواهد برد؛ این در حالی است که گروهی در داخل و خارج از ایران خواستار پیوستن دلاوران تیپ فاطمیون افغانستان، به احمد مسعود جهت مبارزه با طالبان شده بودند و اکنون مشخص است که او در دام سرویسهای اطلاعاتی انگلستان و رژیم صهیونیستی قرار دارد و تجزیه افغانستان در دستور کار میباشد، به این دلیل ایران درقضیه افغانستان شرکت نکرد و درتله صهیونیست هانیفتاد جاپای پدرنگذاشته جوانی کرده و فریب انگلیسی ها و صهیونیست ها را خورده است.