فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بازنشر/ هاشمی رفسنجانی:
شرایط بدی در سوریه وجود دارد. مردم توسط حکومت خودشان بمباران شیمیایی میشوند!
⏪ نکته:سازمان منع تسلیحات شیمیایی: این داعش بود که در 1 سپتامبر 2015 در حمله به شهر مارعه سوریه از گاز خردل استفاده کرد.
🔸البته غرب از ابتدا هم می دانست که بشار از سلاح شیمیایی استفاده نکرده است، چرا اینکه داعش ساخته و دست پروده خودشان بود و به فرموده عمل می کرد، اما برای توجیه حمله و بمباران این کشور به این دستاویز نیاز داشت. همانطور که به عراق حمله کرد، و همان طور که لیبی را بمباران کرد و نابود کرد.
🔹غرب جنایت کار را بشناسید. آنها برای نابودی ملت ها از هیچ دروغی فروگذار نمی کنند. این داستان امپریالیسم غربی است. اما اینکه برخی خواص و جریانات سیاسی و رسانه ای در کشور تبدیل به تریبون این جنایتکاران میشوند جای تامل و تاسف فراوان دارد.
🆔@kermanbidar
🔰 آيا تحت هر شرايطي در انتخابات بايد شركت کرد!
🔹 مهمترين مؤلفه اقتدار ملي جمهوري اسلامي که تا به امروز توانسته اين نظام مقدس را در برابر تهديدات و نيرنگهاي اردوگاه سلطه و استکبار جهاني مقاوم و استوار نگه دارد، دو مؤلفه «نصرت الهي» و «مقبوليت مردمي» آن بوده است (ايدک بنصره و بالمؤمنين). مقبوليت و مستظهر بودن به حمايت ملت که سنت الهي تجلي حمايت الهي نيز هست، همان سلاح برندهاي است که تا به امروز دشمنان بيگانه را نااميد و خشمگين کرده است.
🔹 دشمن نيز با شناخت اين پشتوانه عظيم انقلاب اسلامي از همان روز اول تلاش کرد تا صفوف متحد ملت را از پشتيباني جمهوري اسلامي خارج کرده و آنگاه درصدد نابودي نظام برآيد، فرايندي که با نصرت الهي و بصيرت ملت تا به امروز در همان گام اول ناکام مانده است. تلاش براي کمرنگ نشان دادن حضور ملت در راهپيماييهاي بزرگ روز قدس و 22 بهمن، تلاش براي بزرگنمايي برخي نارضايتيهاي طبيعي مردم ناشي از وجود برخي کمبودها و سوءمديريتها، تلاش براي بيثمر بودن شرکت در انتخابات، تلاش براي پرهزينه نشان دادن حمايت ملت از جمهوري اسلامي و ايستادگي در برابر دشمن، بخشي از تاکتيکهاي رسانهاي و تبليغات استکبار جهاني است که در طول چهار دهه اخير به کار گرفته شده و ناکام مانده است.
🔹 تلاش براي کمرنگ کردن حضور مردم در پاي صندوقهاي رأي را ميتوان مهمترين اقدام دشمن براي بيپشتوانه کردن نظام اسلامي در طول اين دوران دانست که در تمامي انتخابات برگزار شده به طور مستمر پيگيري شده است. رهبر کبير انقلاب اسلاميـ حضرت امام خميني(ره)ـ در طول عمر پربرکت خود همواره به اهميت حضور ملت در پاي صندوقهاي رأي براي ناکام گذاشتن سناريوي دشمن در اين زمينه تأکيد ورزيدهاند.
🔹 ايشان در آستانه مجلس دوم خطاب به ملت ميفرمايند: «از خارج چشم دوختهاند به اينكه اين انتخابات درست نشود. اعلاميهها، و... كه مردم شركت نكنيد، و شركت كردند الحمدللّه... فرضاً كه ما بد باشيم اما اسلام كه خوب است، اسلام را كه قبول دارند همه، اين يك وظيفه اسلامي است كه ما حفظ كنيم جمهوري اسلامي را. اگر مجلس لطمهاي بر آن وارد بشود به جمهوري اسلامي لطمه وارد ميشود.»(25/2/1363)
🔹 بنيانگذار انقلاب در ادامه نتيجه حضور حداکثري را «شکلگيري مجلس مقتدري» دانسته که «ميتواند با دنيا كه در مقابل ايران واقع شده است كارهايش را به شايستگي عمل بكند.»
حضرت روحالله(ره) در انتخابات دور سوم نيز با تأکيد بر تأثير مشارکت حداکثري بر شکست برنامههاي دشمن ميفرمايند: «از هم اكنون هم بايد مطمئن باشيم رسانههاي استكباري از عدم حضور مردم در صحنه انتخابات سخنها خواهند گفت و با تحليلهاي موذيانه و القائات توأم با تهديد و ارعاب تلاش خواهند نمود ذهنها را به مسائل ديگر معطوف نمايند. غافل از آنكه امت اسلامي ايران سالهاست نشان دادهاند كه از اين هياهوها نميترسند و مقاوم و استوار در مقابل تمام ابرقدرتها و قدرتها ميايستند و به ياري خداوند متعال، ملت شريف ايران با حضور گسترده خود انتخابات را در موعد مقرر و با قدرت و قاطعيت برگزار ميكنند و مطمئناً در زير موشك و بمب هم اگر قرار بگيرند، به پاي صندوقها ميروند و به تكليف شرعي و الهي خود عمل خواهند نمود و اينجانب تحت هر شرايطي در انتخابات شركت ميكنم.»(11/1/1367)
🔹 اين تذکرات به خوبي اين حقيقت را آشکار ميکند که شرکت در انتخابات فريضه عيني است که به هيچ وجه نبايد نسبت به آن کوتاهي کرد و بستر را براي بهرهبرداري دشمن فراهم آورد و به بهانههاي کم اهميت از حضور در انتخابات طفره رفت و سرنوشت کشور و ملت را در ابهام گذاشت.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🆔@kermanbidar
✅ #خبر_خوب
⭕️ هزینه درمان ۱۵ بیماری خاص در بیمارستانهای دولتی #رایگان شد
💉از ابتدای اسفند ۱۴۰۲، هزینههای درمان ۱۵ نوع بیماری خاص و صعبالعلاج در بخشهای بستری بیمارستانهای دولتی رایگان شد.
🏥 بیماریهای؛
• سکته مغزی
• همودیالیز
• هپاتیت c
• متابولیک
• تالاسمی
• هموفیلی
• انواع سرطانها
• اوتیسم
• اسپاینوموسکولار آتروفی (SMA)
• مولتیپل اسکلروزیس (MS)
• سیستیک فیبروزیس (CF)
• هیپرتانسیون ریوی
• بال پروانه (EB)
• دیالیز صفاقی
• و بیماریهای مزمن روانی.
🆔@kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 فردایی روشن
🔺نماهنگ زیبای «فردایی روشن» با موضوع انتخابات
👌پیشنهاد_تماشا
اگر این اتفاق در اروپا بود همه یقه جر میدادن ولی اینجا ایرانه و ما هم نمک نشناس!
✅@kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
+ حدود ۷ هزار کارخونه و کارگاه تعطیل و نیمه تعطیل فعال شدن
+ نرخ بیکاری به ۷٫۵ درصد رسیده یعنی پایینترین نرخ بیکاری ۱۵سال اخیر
+ نرخ رشد نقدینگی از ۴۲٪ به ۲۵٪ رسیده
دولت رئیسی تا این لحظه هیچوقت از جملهی «تقصیر دولت قبله» استفاده نکرده ، اما بذارید من اینجا اینو فریاد بزنم:
اگر تو دهه نود ایران به دست مغولان اقتصادی نمیافتاد و رشد اقتصادی منفی نمیشد و همهچیز به خارج گره نمیخورد و مسکن رو فلج نمیکردن ؛ امروز میتونستیم این آثار مثبت رو تو زندگیمون حس کنیم...
✅@kermanbidar
با سلام و احترام
خدمت شما اساتید ارجمند
این برگه، حکم مأموریت شماست
شخصا مشاهده بفرمایید👇
https://DigiPostal.ir/cupzznm
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷🇵🇸
﷽
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم | تلاوت ترتیل صفحه ۲۷۴ قرآن کریم شامل آیات ۶۵ تا ۷۲ سوره مبارکه نحل
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «لا یُعَذِّبُ اللهُ قَلبًا وَعَی القُرآنَ» خداوند قلبی را که قرآن را در خود جای داده باشد، عذاب نمیکند. (امالی طوسی ۱/۶)
🎙استاد: پرهیزگار
🆔 eitaa.com/kermanbidar
🆔 rubika.ir/kermanbidar
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 #عکس_نوشت | روز شمار #انتخابات
🍃🌹🍃
✅ ۳ روز مانده تا #انتخابات_مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان
#رای_میدهم | #مشارکت_حداکثری
🆔 eitaa.com/kermanbidar
🆔 rubika.ir/kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴مقام معظم رهبری
🔻خداوند نخواهد گذشت...!!
تا الان شنیدهاید که رهبر معظم انقلاب بگویند خدا از فلانی نخواهد گذشت؟!؟
🔻پس مسئله خیلی مهمه که آقا اینجوری صحبت میکنند...
🆔@kermanbidar
دادههای آنلاین درباره میزان مشارکت در انتخابات چه میگویند؟
با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات مجلس بحث درباره میزان مشارکت ،افزایش یافته است. یکی از روشهای بررسی این موضوع رجوع به دادههای آنلاین است. هرچند از طریق بررسی داده های آنلاین میزان مشارکت در انتخابات را نمیتوان تخمین زد، اما تغییر حساسیت مردم به انتخابات را میتوان بررسی کرد.
دادههای توئیتر نشان میدهد که موضوع انتخابات در توئیتر از سه هفته پیش کمی بیشتر مورد توجه قرار گرفته است که این امر نیز در سایه هشتگهایی که توسط جریان انقلابی ترند شد و رقابتهای میان آنها قابل تحلیل است. ذکر این نکته مهم است که حساسیت به انتخابات در توئیتر در این سه هفته اخیر چندان تغییری نکرده است و انتشار لیستهای انتخاباتی تغییر محسوسی در آن محیط که عمدتا سیاسیتر است، ایجاد نکرده است.
اما دادههای تلگرام و گوگل وضعیت متفاوتی را نشان میدهد. روندی که در جستجوهای گوگل و پستهای تلگرامی مشاهده میشود بیانگر افزایش جستجوها راجع به انتخابات و افزایش مطالب کانالهای تلگرامی در این خصوص است. در تلگرام از زمان انتشار لیستهای انتخاباتی، افزایش محسوس مطالب کانالهای تلگرامی راجع به انتخابات مشاهده میشود.
دادههای گوگل از این حیث ارزش توجه بیشتری دارد چون بیانگر جستجوهای مردم است. این جستجوها راجع به انتخابات از هفته پیش ناگهان شدت بیشتری گرفته است.
اگر فرض کنیم میان جستجو راجع به انتخابات و مشارکت در انتخابات همبستگی وجود دارد، بر اساس دادههای گوگل میتوان گفت که استانهای کهگیلویه و بویر احمر، خراسان جنوبی، ایلام، چهارمحال و بختیاری و قم بیشترین میزان مشارکت را خواهد داشت. در سوی دیگر نیز البرز، تهران و اصفهان کمترین جستجو راجع به انتخابات را داشتهاند و احتمالا انگیزه کمتری برای مشارکت در این استانها باشد.
ذکر این نکته ضرورت دارد که افزایش جستجوها راجع به انتخابات لزوما بهمعنای افزایش مشارکت نیست؛ چرا که تلاش برای آگاهی از لیستهای انتخاباتی توسط کسانی که از گذشته قصد شرکت در انتخابات داشتند، خود میتواند منجر به افزایش جستجو در گوگل شود. با اینحال این دادهها را بهمعنای افزایش حساسیت بخشی از مردم به موضوع انتخابات میتوان تفسیر کرد.
🆔@kermanbidar
هدایت شده از 🇮🇷مکتب حاج قاسم _کرمان
🖇 رأی دادیم چی شد؟!
🔸رأی دادیم، مالیات چی شد؟ درمان چی شد؟ سربازی چی شد؟ عدالت چی شد؟ حقوق معلمان چی شد؟ شفافیت چی شد؟ تورم چی شد؟ یارانه چی شد؟ فساد چی شد؟ وام ازدواج چی شد؟
#انتخابات 🗳
#انتخاب_مردم
نشرش با شما 🇮🇷😃✌️☝️📩📨
تازهترین نظرسنجی صداوسیما دربارهٔ میزان مشارکت در انتخابات مجلس
🔹در نظرسنجی صداوسیما که دیروز در سراسر کشور انجام شده، ۴۱.۵ درصد از شرکتکنندگان گفتهاند که قطعاً در انتخابات شرکت خواهند کرد؛ ۲۹.۵ هنوز تصمیم نگرفتهاند و ۲۹ درصد هم اعلام کردهاند که در انتخابات شرکت نمیکنند.
🔹۱۶.۳ درصد از مرددان اعلام کردهاند که احتمالاً رأی میدهند؛ ۹.۱ درصد هنوز تصمیم نگرفتهاند و ۴.۱ درصد هم گفتهاند که احتمالاً شرکت نمیکنند.
🔹با احتساب مرددان، ۷۱ درصد احتمال مشارکت بالقوه در انتخابات وجود دارد و البته طبیعی است که این برآورد بهصورت کامل محقق نشود.
🆔@kermanbidar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️💢⭕️
🔴 یک فنجان تحلیل (قسمت بیست و سوم)
👇👇
آیا مردم با وجود اوضاع بد اقتصادی پای صندوق های رای می روند؟
کارشناس برنامه: دکتر مهدی سعیدی
#تاانتخابات
#یک_فنجان_تحلیل
🆔 @kermanbidar