گیرکردن دست پسر ۱۶ ساله در چرخ گوشت
🔹سخنگوی آتشنشانی تهران: ساعت ۹:۳۰ صبح امروز در نیاوران خیابان ابتهاج در یک رستوران، یک جوان ۱۶ ساله مشغول کار با چرخگوشت صنعتی بوده که انگشت اشارۀ دست چپش داخل قطعات چرخگوشت گیر کرده بود.
🔹آتشنشانان با سنگ فلز بدنۀ چرخ گوشت را برش دادند و انگشت این فرد رها شد و برای ادامۀ مراحل درمانی تحویل عوامل اورژانس شد.
🔹گیرکردن دست چند روز یکبار به آتشنشانی اعلام میشود. از مالکان رستورانها میخواهیم که کارگران باتجربه را برای این کار انتخاب کنند تا چنین حوادثی رخ ندهد.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«پاسخ» ایران را امشب ببینید
🔸مستند «پاسخ» به کارگردانی وحید فراهانی امشب سه شنبه ۲۲ آبان ساعت ۲۳:۳۰ روی آنتن شبکه سه سیما میرود.
🔻«پاسخ» محصول سازمان هنری رسانهای اوج است که ناگفتههای از عملیات وعدهصادق و پاسخهای موشکی ایران به رژیم صهیونسیتی را به تصویر کشیده است.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
🚨هدیه خاص دختر دانش آموز از بخش گتاب به جبهه مقاومت
🔺اهدای یک جفت گوشواره طلا از طرف دختر خانم دانش آموز موسی پور به حجت الاسلام پوررمضان امام جمعه گتاب شهرستان بابل جهت کمک به مردم غزه و لبنان که از طریق دفتر مقام معظم رهبری در اختیار شیعیان لبنان قرار گیرد.
عکس:محمد حاتمی
خبر: امیرحسین عسکریان فیروزجا
سهشنبه، ۲۲ آبان ۱۴۰۳.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#برگی_در_تاریخ
#جنگ_نیابتی_برای_استکبار
قسمت اول
کشورها با توجه به موقعیت جغرافیایی و پتانسیلهای ژئوپلیتیکی خود، سیاستهایی را برای تأثیرگذاری بر منطقهای که در آن قرار دارند و یا حتی سایر مناطق پیرامونی، اتخاذ میکنند. به عبارتی، سیاست دولتها تنها محدود به سیاست داخلی یا حتی دیپلماتیک (روابط خارجی با سایر کشورها) نمیشود، بلکه ممکن است یک کشور واجد ویژگیهای جغرافیایی و ژئوپلیتیکی، برای تأثیرگذاری بر منطقه جهت اهدافی مشخص، به اقدامات متعددی دست بزند و در سایر واحدهای سیاسی، حضوری فعال و نفوذی مستمر داشته باشد.
در دوران پهلوی بهطور مشخص در زمان سلطنت محمدرضا شاه، ایران بهعنوان یکی از همپیمانان و وابستگان ایالات متحده آمریکا، در جایگاه نمایندهی این ابرقدرت جهانی تمام ظرفیتهای اقتصادی و نظامی خود را برای تأمین امنیت منطقه خلیج فارس و حتی سایر مناطق جغرافیایی در جهت تأمین منافع غرب و در تقابل با قدرت بلوک شرق بهکار میبرد. نوشتار حاضر قصد دارد به بررسی این قبیل سیاستها با توجه به وابستگی رژیم پهلوی به بلوک غرب در رأس آن آمریکا بپردازد.
ذکر این نکته ضروری است که پرداختن به چنین موضوعاتی، علاوه بر بررسی تاریخی آنها، نیازمند مطالعه و تأمل درباره موقعیت جغرافیایی مناطق ژئواستراتژیکی و نیز درک ساختار و نظام فضایی ژئوپلیتیک جهانی در دوره جنگ سرد میباشد.
از طرف دیگر در دوران اخیر گروههای سلطنتطلب و ایادی آنها دست به تحریفات متنوع زده و چنین وانمود میکنند که شاه، سیاست مستقلی را پیگیری مینمود و با سیاستورزی شخصی و با مشورت با برخی از درباریان، ضمن حفظ استقلال، درصدد تعامل با کشورهای مختلف غربی و شرقی برآمده و در جهت منافع ملی از همه این کشورها بهره میبرد، بدون اینکه بهره دهد و یا مورد بهرهبرداری قرار گیرد. این دروغهای آشکار و روشن، متأسفانه در برخی از مردم و جوانان، موجب ایجاد شبهه در اصل و چرایی انقلاب اسلامی گردیده است. در این مقاله کوشیده شده تا قسمتی از وابستگیها و سرسپردگیهای رژیم پهلوی به بیگانگان به ویژه آمریکا تبیین گردد
#ادامه_دارد...
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#برگی_در_تاریخ
#جنگ_نیابتی_برای_استکبار
قسمت دوم
منطقه و سیاستهای منطقهای
منطقه عبارت است از: بخشی از سطح سیاره زمین و یا مجموعهای از کشورها و واحدهای سیاسی ـ فضایی همجوار اعم از فضای خشکی یا آبی یا تلفیقی، که براساس ترکیب عوامل سیاسی و جغرافیایی خاص دارای تجانس و هویت مشخص و یا کارکرد مشترک بوده و از دیگر مناطق و نواحی مجاور متمایز میشود. مانند منطقه خلیج فارس، دریای خزر، جنوب شرقی آسیا، منطقه عربی و غیره.
دولتها براساس توان خود و نیز با توجه به موقعیت جغرافیایی و ژئوپلیتیکی کشورشان ، سیاستهایی را در سطح منطقه تدوین کرده و به اجرا میگذارند تا بتوانند به قدرتی منطقهای تبدیل شوند و یا از منافع همپیمانان خود دفاع نمایند. نکتهای که در شناسایی قدرتهای منطقهای اهمیت دارد برخورداری از توانمندیهای نسبی، تمایل به نمایش، اعمال آن در سطح منطقه و نفوذ و اثرگذاری بر روند تحولات درون منطقهای است. به عبارت دیگر، بازیگری قدرت منطقهای محسوب میشود که اولاً کارکرد منطقهای داشته باشد و ثانیاً از منابع قدرت بهعنوان شرط ضروری دستیابی به قدرت منطقهای برخوردار باشد.
ایران با توجه به موقعیتش در جنوب غربی آسیا، مجاورت با خلیج فارس و جایگاهی که در عرصه ژئوپلیتیک جهانی دارد، نه تنها نمیتواند خود را از کوران حوادث کنار بکشد و به انزوا رود، بلکه مجبور است علاوه بر طرح و اجرای برنامههای داخلی خود، راهبردهایی را جهت تأثیرگذاری بر منطقه تدوین کند. حال اگر یک بازیگر سیاسی از موقعیت خود در جهت تأمین منافع ملی استفاده کند و یا بالعکس آن را در راستای منافع ابرقدرتهای جهانی به خدمت گیرد، بستگی به رویکرد و عملکرد نظام سیاسی حاکم بر آن کشور دارد.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#برگی_در_تاریخ
#جنگ_نیابتی_برای_استکبار
قسمت سوم
اهمیت منطقه جنوب غربی آسیا و کشور ایران در ژئوپلیتیک جهانی
منطقه جنوب غربی آسیا که از آن تحت عنوان خاورمیانه یاد میشود، از لحاظ استراتژیکی بهعنوان مهمترین گذرگاه ارتباطی بین سه قاره اروپا، آسیا و آفریقا به شمار میرود که این اهمیت خود را از خلیج فارس اخذ میکند. خلیج فارس بهعنوان بخشی از یک سیستم راههای آبی که دریای مدیترانه، دریای سرخ و اقیانوس هند را شامل میشود و رفتوآمد بین سه قاره را آسان میکند، از قدیمالایام مورد توجه سلطهگران بوده است. این موقعیت به دنبال کشف نفت در قرن بیستم بیش از پیش اهمیت یافت.
ایران از آن جهت که سهم قابل توجهی در سواحل خلیج فارس و دریای عمان دارد، در این منطقه به نحو شدیدی از حوادث سه قاره آسیا، اروپا و آفریقا متأثر است؛ زیرا هر نوع واقعهای که در این قارهها اتفاق افتد و یا رابطه و مراوده سیاسی، نظامی، اقتصادی و فرهنگی بین این سه قاره برقرار شود، ناچار تأثیری در ایران خواهد گذاشت.
مقر جغرافیایی ایران به گونهای است که در حوادث سیاسی ـ نظامی با بُعد بینالمللی توجه هدایتکنندگان جریانات مزبور را به خود جلب میکند. ایران هم دارای پتانسیلها و قابلیتهای ژئوپلیتیکی است که در سیاست بینالمللی مورد توجه قرار میگیرد و هم واجد قابلیت ژئواستراتژیک است که در هر عملیات نظامی در مقیاس قارهای، میانقارهای و جهانی، نظر استراتژیستهای نظامی و فرماندهان عالی جنگ را به خود جلب میکند و به عبارتی یکی از عناصر و اجزای استراتژی را تشکیل میدهد.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#برگی_در_تاریخ
#جنگ_نیابتی_برای_استکبار
قسمت چهارم
سیاستهای منطقهای در دوره پهلوی اول
در دوره پهلوی اول، آنچه را که بتوان (مانند دورههای بعد) سیاست منطقهای نامید وجود نداشت. در واقع در این دوره عمده سیاستها تنها داخلی بود و انگلستان نیز در تمامی سیاستهای حکومت نوبنیاد پهلوی دخالت داشت.
زیرا در واقع روی کار آمدن رضاخان به خواست و اراده استعمار انگلیس صورت گرفت و تداوم آن نیز به خواست و اراده انگلیس بستگی داشت. بنابر این راهبردهای حکومت رضاشاه بیشتر معطوف به داخل و تحولات درون کشور بود اما میتوان عملکرد حکومت در روابط با همسایگان را تا حدودی بهعنوان رهآورد منطقهای رضاشاه مد نظر قرار داد.
روابط ایران با شوروی نشیب و فرازهای زیادی داشت اما بهطور عمده رویکرد حکومت با توجه به خواستههای انگلیس، مبنی بر دفع سیاستهای همسایه شمالی بود. به عبارتی، انگلیسیها میل نداشتند بهطورمستقیم ایران را به جبههای بر ضد بلشویکها تبدیل کنند؛ زیرا انگلستان معتقد بود نباید جان سربازان خود را به خطر اندازد و مخارج سنگین نگهداری قشون در ایران را تحمل کند.
جایگزینی نیروهای انگلیسی با یک نیروی محلی که به تدریج قابلیتهای بیشتری کسب میکرد، بهترین راه مورد نظر سیاستمداران انگلیسی در جهت تأمین منافع استعماری بود.
علاوه بر شوروی، همسایگان مهم مرزهای خشکی ایران در دوره رضاشاه عبارت بودند از ترکیه، افغانستان و عراق. از میان این کشورها ترکیه و افغانستان روابط نزدیکی با ایران داشتند و حاکمان این سه کشور یعنی رضاشاه، مصطفی کمال پاشا و امانالله خان تلاش زیادی در نزدیکی به غرب و مدرنیزه کردن کشورهایشان داشتند و تقریباً یک سیاست یکسان را در امور داخلی خود پیش گرفته بودند. بنابر این دوستی و مودتی میان دولتهای وقت این کشورها برقرار شده بود.
اما دولت پهلوی اول در احقاق حقوق ملی ذیل روابط خارجی خود، بسیار ضعیف عمل کرد تا آنجا که موجب خیانت به تمامیت ارضی کشور گردید. به این صورت که رضاشاه از مالکیت و حاکمیت سرزمینی ایران در دشت ناامید (به سود افغانستان) و منطقه استراتژیکی قرهسو و آرارات کوچک (به سود ترکیه) چشمپوشی کرد.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
9.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پاسخ سفیر ایران در لبنان به ابهامات عملیات تروریستی پیجرها در لبنان
🔸پیجرها در لبنان چه کاربردی دارد و از چه مسیری تهیه شده بود؟ سفیر ایران چرا مجروح شد؟
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#مجلس_ختم_مجازی
هر پنجشنبه یک مجلس ختم مجازی برگزار میکنیم تا یادی کنیم از عزیزانی که در بین ما نیستند
لطفا عکس پدر بزرگ و همچنین عکس عزیزان خودتان را برام بفرستید تا در امروز تحت عنوان مجلس ختم مجازی داخل کانال بفرستیم
عکس بانوان باید همراه با پوشش کامل باشد
اگر عکس های از فامیل که خیلی وقت مردن و قدیمی هستش دارید هم بفرستید تا اسم اونا دوباره سر زبان ها بیافته برایشان فاتحه بخوانند
ارتباط با ما :
👤 @moheb_v
روز پنجشنبه عکس ها ارسالی شما را در کانال خواهیم گذاشت روز جمعه تمامی تصاویر را به صورت یک کلیپ منتشر خواهیم کرد
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
#اطلاعیه_مجلس_ختم
#سالگرد
اولین سالگرد در گذشت مرحومین حاج مرتضی شاکری ، مشهدی عین الله روح اللهی ، کربلایی محمود رضانژاد
جمعه ۲۵ آبان ماه ۱۴۰۳ از ساعت ۱۴ الی ۱۶ در مسجد جامع کشتله چناربن
از کلیه آشنایان و دوستان و مردم دعوت به عمل می آید
🖊 خانواده آن مرحومین
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5
⭕️ایران؛ تهران نیست!
موضوع عدالت درتوزیع امکانات شهری همیشه ازجمله موارد مهم و البته موردتوجه افکارعمومی بوده امااین عدالت توزیع،کمتردرشهرهای بزرگ ازجمله تهران دیده شده است.
حتی درسطحی کلانترهممیتوان دیدکه توزیع امکانات به شکلمعناداری به نفع پایتخت صورتگرفته است.همین موضوع باعث شده تراکم جمعیت درتهران به شکل عجیبی زیاد باشدوهرساله هم به جمعیت مهاجران گسیل شده به سمت پایتخت اضافه شود.
🔴تهران؛ یکپنجم ایران
تمرکز حدود ۲۰درصد ازجمعیت کشور،سهم ۲۷درصدی از تولید ناخالص داخلی کشور و تولید ۲۴درصد ارزشافزوده تهران را مهمتر کرده است.
🔴یکسوم درآمد در پایتخت
یکسوم از کل درآمدهای کشور متعلق به پایتخت است و در حالحاضر، سیاست فعلی تهران در حوزه اقتصاد براساس توسعه بهرهوری است.
🔴مخاطرات پایتخت
مردم در تهران با ترافیک شدید، آلودگی زیاد، افزایش روزانه جمعیت، معضل تهیه آب، زلزلهخیز بودن و افزایش هزینه زندگی هم روبهرو هستند.
🔴تهران جا ندارد
براساس سند آمایش شهری مصوب دهه۴۰، شهر تهران به لحاظ منابع، ظرفیت پذیرش تنها پنج میلیون سکنه را دارد اما جمعیت ثابت آن امروز به ۱۲ میلیون نفر رسیده است.
🔴تهدید تهران
این موضوع تهدیدهای امنیتی فراوانی هم دارد. تمرکز بیش ازحد درتهران،کشورراآسیبپذیرکرده و ماباید پایتختهای فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، علمی و نظامی خود را از یکدیگر جدا کنیم.
#رسانه_مردمی_کشتله_دیار_من |عضو شوید👇
@keshtele_news5