🇮🇷🚩بسم الله قاصم الجبارین🚩🇮🇷
#با_یمن_ضعیف_خداحافظی_کنید
روزنامه تایمز اسرائیل میگوید که حملات آمریکا و اسرائیل به یمن شکست خورده و انصار الله به عنوان یک نیروی برجسته منطقهای در حال ظهور هستند.
تایمز اسرائیل در گزارشی روز یکشنبه گزارش داد که انصار الله یمن در حال تبدیل شدن به یکی از بیرحمترین و مقاومترین دشمنان اسرائیل هستند.
نویسنده در گزارش خود به روزنامه اسرائیلی گفته است که انصار الله در یمن به عنوان یک نیروی برجسته منطقهای در چارچوب محور مقاومت که گزارش اسرائیل آن را ایرانی توصیف کرده است، قیام میکند.
شیلدون بیان کرد که انصار الله «به عنوان یک شبه نظامی کوچک مستقر در کوههای شمالی یمن آغاز شدند، اما در طول جنگ بهطور چشمگیری توسعه یافتند».
وی خاطرنشان کرد:
علیرغم حملات شدید اسرائیل و آمریکا، این حملات باعث تضعیف عزم آنها نشد، بلکه باعث تقویت ارتباط آنها با محور مقاومت شد که به آنها امکان ساخت نظامی و قابلیت های فنی قابل توجهی را داد.
در این گزارش آمده است که «انصار الله از نظر فنی صلاحیت بیشتری پیدا کردهاند، که آنها را به یک تهدید استراتژیک با ابعاد منطقهای تبدیل میکند». وی با اشاره به اینکه روابط آنها با چندین مخالف آمریکا موقعیت آنها را به عنوان یک بازیگر اصلی در منطقه تقویت می کند که نشان دهنده تبدیل آنها از یک قدرت محلی به بخشی تأثیرگذار در درگیری های خاورمیانه است.
نیروهای مسلح یمن در عملیات نظامی خود علیه دشمن اسرائیل و حامیان آن، ایالات متحده آمریکا و انگلیس، با ممنوعیت دائمی ناوبری اسرائیل در منطقه دریای سرخ، ضربه مهلکی به هژمونی آمریکا در منطقه و همچنین انجام حملات مشخص در اعماق اشغالگران با استفاده از پهپاد های مانند یافا که به تل آویو حمله کرد و یا با استفاده از موشک های مافوق صوت که در عرض چند دقیقه به زمین می رسند که موازنه جنگ در غزه را تغییر داد و شگفتی و شوک را در سراسر جهان در مورد توسعه تسلیحات یمنی ایجاد کرد.
کشتی نوح آخرالزمان
@keshtie_nouh
🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
فاصله سفیانی تا ظهور: شش ماه یا پانزده ماه؟
دیدگاه اول:
بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است
ثابت و یقینی است امام عصر در عاشورای محرم سال فرد قمری، از کنار کعبه در مکه مکرمه، قیام علنی میفرمایند و از سوی، صیحه آسمانی در ماه رمضان قبل از آن است در نتیجه ابتدا سفیانی در ماه رجب سال زوج قمری، خروج میکند و سپس ندای آسمانی در ماه رمضان همان سال زوج قمری به وقوع میپیوندد و سپس در ماه محرم سال فرد قمری، قیام علنی امام عصر، شکل خواهد گرفت.
دیدگاه دوم:
بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است
امام عصر در ماه رمضان و در شب قدر (۲۳ماه رمضان)، ظهور میفرمایند و آنگاه در عاشورای ماه محرم قیام (خروج) علنی خویش را به عموم جهانیان اعلام می فرمایند، طبق این مبنا، از آنجا که سفیانی در ماه رجب خروج میکند و حضرت ۱۵ماه بعد (به مدت حمل ناقه) در ماه رمضان، ظهور میفرمایند و سپس در دهم عاشورا ماه محرم، قیام و خروج خویش را به جهانیان اعلام می کنند، درنتیجه بین خروج سفیانی و (قیام امام مهدی، حدود ۱۸ماه و ۱۷روز فاصله است (۱۵ماه + ۳ماه و ۱۷روز) طبق دیدگاه دوم، ابتدا سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند.
آنگاه امام مهدی در جمعه شب قدر ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور که به منزله پایان عصر غیبت کبری است و امکان ارتباط خاص و مستقیم امام عصر تنها برای معتمدین و نائیان خاص امام عصر همچون نفسزکیه، امکانپذیر خواهد بود و در نهایت در شنبه عاشورای ماه محرم سال فرد قمری، خروج و قیام علنی امام مهدی برای تمام جهانیان از کنار کعبه در مکه مکرمه، اتفاق خواهد افتاد.
گفتگو در اینباره، ثمره علمی دارد
بدین معنا که اگر قائل به دیدگاه اول (شش ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال زوج قمری، خروج میکند .
اما اگر قائل به دیدگاه دوم (پانزده ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال «فرد» قمری، خروج میکند.
سال خروج سفیانی: سال فرد یا زوج؟
آنچه یقینی است صیحه آسمانی، در ماه رمضان سال زوج قمری رخ میدهد و قیام علنی امام در ماه محرم سال فرد قمری خواهد بود.
اما در سال خروج سفیانی، بین کارشناسان اختلاف است.
در فرض قبول دیدگاه اول:
(بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است)، در این صورت، «سفیانی» در ماه رجب سال زوج قمری خروج خواهد کرد.
در فرض پذیرش دیدگاه دوم:
(بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است)، در این صورت، سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری خروج خواهد کرد.
قائلین به دیدگاه آقای کورانی، منتظر خروج سفیانی در سال زوج قمری خواهند بود.
قائلین به دیدگاه آقای جلالالدین الصغیر، منتظر خروج سفیانی در سال فرد قمری خواهند بود.
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است باید در جای خود بررسی و تحلیل شود اما هر کدام ادله قوی دارند. بنابراین، در ماه رجب هر سال، باید حوادث قبل از خروج سفیانی را رصد و بررسی نمود.
[۱] - تحلیلگر و کارشناس: مصطفی امیری
📌بخش۷ - آدرس لینک بخش۶- خروج سفیانی
کشتی نوح آخرالزمان
@keshtie_nouh
🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
فاصله خروج سفیانی تا ظهور امام مهدی
نقد دیدگاه اوّل: دیدگاه شش ماه پایانی
فاصله خروج سفیانی تا ظهور شش ماه
در این دیدگاه بین ظهور و قیام امام زمان علیه السلام فرقی قائل نیستند! دیدگاه شش ماه پایانی مبتنی بر این است که بین ظهور و قیام حضرت، تفاوتی وجود ندارد،
بین ظهور و قیام، فرق است
در دیدگاه دوّم، پانزده ماه پایانی مبتنی بر این است که بین ظهور و قیام حضرت، تفاوت وجود دارد، بدین صورت که امام عصر در ماه رمضان و در شب قدر، ظهور میفرمایند و آنگاه در عاشورای ماه محرم قیام و خروج علنی خویش را به عموم جهانیان اعلام میفرمایند.
طبق این مبنا از آنجا که سفیانی در ماه رجب خروج میکند و حضرت ۱۵ماه بعد (به مدت حمل ناقه) در ماه رمضان، ظهور میفرمایند و سپس در دهم عاشورا ماه محرم، قیام و خروج خویش را به جهانیان اعلام میکنند؛ پس بین خروج سفیانی و خروج و قیام امام مهدی، حدود ۱۸ماه و ۱۷روز فاصله است(۱۵ ماه + ۳ ماه و ۱۷ روز).
بنابراین، ابتدا سفیانی در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند و بعد امام مهدی در جمعه شب قدر ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور که به معنای پایان عصر غیبت کبری است و البته امکان ارتباط با امام عصر تنها برای معتمدین و نائیان خاص امام عصر همچون نفس زکیه، امکانپذیر خواهد بود و در نهایت در شنبه عاشورای ماه محرم سال فرد قمری، خروج و قیام علنی امام مهدی برای تمام جهانیان، اتفاق خواهد افتاد.
نقد دیدگاه شش ماه پایانی
دیدگاه اول (بین سفیانی تا ظهور، ششماه فاصله است)، با ابهامات و مشکلاتی روبرو است و آن اینکه:
۱- در صورت التزام به این دیدگاه، بایستی حوادثی چون: جنگ قرقیسیا و حمله لشکر سفیانی به عراق، بعد از ظهور امام عصر (بعد از ماه محرم)، رخ دهد، در حالیکه همگان میدانند، این حوادث، قبل از ظهور امام عصر است و نه بعد از ظهور. زیرا سفیانی، در ماه رجب خروج میکند و به مدت شش ماه میجنگد و در این مدت، تنها و فقط بر منطقه شام و سوریه، مسلط میشود و بعد از ۶ماه (بعد از محرم)، آنگاه در جنگ قرقیسیا، شرکت میکند و سپس به عراق حمله میکند. پس آیا منطقی است، امام عصر، شش ماه بعد از خروج سفیانی، یعنی در ماه محرم همان سال، ظهور کرده باشند ولی هنوز، سفیانی به عراق و عربستان حمله نکرده باشد؟
۲- و نیز اشکال دیگر اینکه: اگر ملتزم به دیدگاه اول شویم، باید چنین باشد: در حالیکه، هنوز سفیانی بر مناطق پنجگانه شام و سوریه، مسلط نشده است اما لشکر اعزامی سفیانی به عربستان، دچار خسف بیداء میشود. آیا این امر، منطقی است؟ زیرا هنوز سفیانی به عربستان، لشکر نظامی اعزام نکرده است تا چه رسد به خسف این لشکر در بین مکه و مدینه.
بنابراین طبق دیدگاه دوم(۱۵ ماه فاصله زمانی میان خروج سفیانی تا ظهور) سفیانی در سال فرد قمری و صحیه ندای آسمانی و ظهور در سال زوج قمری و قیام امام مهدی در سال فرد قمری، خواهد بود.
[۱] - تحلیلگر و کارشناس: مصطفی امیری
📌بخش۸ - آدرس لینک بخش۷- خروج سفیانی
کشتی نوح آخرالزمان
@keshtie_nouh
زمان اولین نشانه حتمی ظهور| سال
خروج سفیانی: سال فرد یا زوج قمری؟
زمان خروج سفیانی: در سال فرد یا زوج قمری؟ کدام صحیح است؟ سه موضوع، تاثیر اصلی در اتخاذ مبنا دارد:
نکته اوّل:
اگر قائل به دیدگاه اول(شش ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال زوج قمری، خروج میکند.
نکته دوّم:
اما اگر قائل به دیدگاه دوم (پانزده ماه پایانی) باشیم، سفیانی در سال «فرد» قمری، خروج میکند.
دیدگاه مرکز تخصصی مهدویت نجف اشراف
بین سفیانی تا ظهور، شش ماه، فاصله است.
دیدگاه استاد جلالالدین الصغیر
بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه، فاصله است
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است؟ در واقع، سه موضوع، تاثیر اصلی در «اتخاذ مبنا دارد:
الف - تفسیر مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِهِ
در احادیث، ذکر شده است، سفیانی در ماه رجب خروج میکند و از اول تا آخر، پانزده ماه است و یک روز هم بر آن افزوده نمیشود:
السُّفْيَانِيُّ مِنَ الْمَحْتُومِ وَ خُرُوجُهُ فِي رَجَبٍ وَ مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِهِ خَمْسَةَ عَشَرَ شَهْراً سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ فِيهَا فَإِذَا مَلَكَ الْكُوَرَ الْخَمْسَ مَلَكَ تِسْعَةَ أَشْهُرٍ وَ لَمْ يَزِدْ عَلَيْهَا يَوْماً
در حدیث فوق، عبارت مِنْ أَوَّلِ خُرُوجِهِ إِلَى آخِرِه، مقصود چیست: از اول تا پایان سفیانی؟ یا از اول تا ظهور؟ کدام؟
قائلین به دیدگاه اول، بین سفیانی تا ظهور، شش ماه فاصله است، معتقدند این عبارت: از خروج سفیانی تا پایان سفیانی، مقصود است.
اما قائلین به دیدگاه دوم، بین سفیانی تا ظهور، پانزده ماه فاصله است، معتقدند این عبارت، از خروج سفیانی تا ظهور، مقصود است.
ب - تفسیر عبارت سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ
در احادیث ذکر شده است، سفیانی شش ماه میجنگد و نُه ماه حکومت میکند:
السُّفْيَانِيُّ مِنَ الْمَحْتُومِ...سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِلُ فِيهَا فَإِذَا مَلَكَ الْكُوَرَ الْخَمْسَ مَلَكَ تِسْعَةَ أَشْهُرٍ وَ لَمْ يَزِدْ عَلَيْهَا يَوْماً.
اصلیترین عبارت برای تعیین دیدگاه صحیح و اتخاذ مبنا در فاصله سفیانی تا ظهور، تفسیر عبارت سِتَّةُ أَشْهُرٍ يُقَاتِل است.
شش ماه جنگ: جنگ در داخل سوریه یا همه جنگهای سفیانی؟
شش ماه جنگ: فقط در شام یا خارج شام هم هست؟
شش ماه جنگ: فقط جنگ با ابقع و اصهب در داخل سوریه؟ یا همه جنگهای سفیانی از سوریه تا حمله به عراق و عربستان هم داخل در این شش ماه است؟
قائلین به دیدگاه اول، کارشناسان
مرکز تخصصی مهدویت نجفاشرف
▪️۱- سفیانی در رجب سال زوج قمری، خروج میکند.
▪️۲ - دو ماه طول میکشد تا بر ابقع و اصهب، پیروز شود.
▪️۳- سپس در ماه رمضان سال زوج قمری، و با وقوع صیحه آسمانی، ظهور رخ میدهد و سفیانی عزم حمله به عراق میکند.
▪️۴- جنگ لشکر یمانی و خراسانی با سفیانی، در سال زوج قمری خواهد بود.
▪️۵-'نفس زکیه نیز در ذیالحجه سال زوج به قتل میرسد.
▪️۶ - سپس سفیانی، لشکرش را به عربستان اعزام میکند و خسف بیداء نیز به وقوع میپیوندد.
▪️۷- چون قیام حضرت در عاشوری محرم سال فرد قمری است پس همه جنگهای سفیانی از سوریه تا حمله به عراق و عربستان، در بازه زمانی ششماه و از رجب تا ذیالحجه در سال زوج قمری خواهد بود و قیام امام عصر نیز در سال فرد قمری.
▪️۸- در نتیجه بین خروج سفیانی در ماه رجب تا قیام امام عصر در ماه محرم، ۶ ماه فاصله است.
قائلین به دیدگاه دوم، استاد جلالالدین الصغیر
▪️۱- سفیانی، در ماه رجب سال فرد قمری، خروج میکند.
▪️۲ - شش ماه مشغول جنگ با ابقع و اصهب است تا بر کل سوریه و الکورالخمس، مسلط شود.
▪️۳- سپس در طول نُه ماه بعدی، در جنگ قرقیسیاء شرکت کرده و به عراق، نیز حمله میکند.
▪️۴- جنگ لشکر یمانی و خراسانی با سفیانی، در سال زوج قمری خواهد بود.
▪️۵- آنگاه با وقوع ندای آسمانی در ماه رمضان سال زوج قمری، ظهور رخ میدهد.
▪️۶- سپس نفس زکیه نیز در ذیالحجه سال زوج قمری به قتل میرسد
▪️۷- سپس سفیانی، لشکرش را به عربستان اعزام میکند و خسف بیداء نیز به وقوع میپیوندد.
▪️۸- قیام حضرت در عاشوری محرم سال فرد قمری است
۹- در نتیجه بین خروج سفیانی در ماه رجب تا ظهور در ماه رمضان، ۱۵ ماه فاصله است.
ج - تفسیر حدیث تمهید مباشر و عبارت تلک السنه
آیا حوادث قبل ظهور یعنی از اختلاف بنیفلان تا خسف حرستا و جابیه تا هرج الروم و تا حضور مارقۀ الروم در فلسطین، تا خروج سفیانی و تا ظهور و قیام علنی امام عصر، همگی در بازه زمانی یکساله از محرم سال زوج تا محرم سال فرد، واقع میشوند؟
اگر چنین باشد، فاصله سفیانی تا ظهور علنی و قیام حضرت، شش ماه است.
نکته پایانی
اینکه کدام دیدگاه، صحیح است؟ باید در جای خود، بررسی و تحلیل شود اما هر کدام ادله قوی دارند. بنابراین، تا ماه رجب هر سال، باید حوادث قبل از خروج سفیانی را رصد و بررسی نمود.
📌بخش۹ - آدرس لینک بخش۸- خروج سفیانی
کشتی نوح آخرالزمان
@keshtie_nouh
🇮🇷🚩هوالعزیزالجبار🚩🇮🇷
خبرنگار شبکه ۱۲ رژیم:
همه دشمنان ما در خاورمیانه می دانند که فردا اتفاقی خواهد افتاد؛ آنقدر فوری و بزرگ که نخست وزیر اسرائیل نتواند در جلسه شرکت کند.
دادگاه فردای نتانیاهو به دلیل شرایط خاص به تعویق افتاد.
سوریه؟! یمن؟! ایران؟! غزه؟!.....
برای هر سناریویی آماده هستیم و اما امروز سخنرانی رهبرمعظم انقلاب هست، دعا و نذر و توسل، ان شاء الله با حصار امن الهی هیچ اتفاقی برای رهبر ایران و یمن نخواهد افتاد.
اما وعده نابودی شما کفتارهای صهیون به ما داده شده، به زودی؛ اسرائیل را نابود خواهیم کرد؛ به حول قوه الهی.
هُوَ الَّذِي أَنْزَلَ السَّكِينَةَ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ لِيَزْدادُوا إِيماناً مَعَ إِيمانِهِمْ وَ لِلَّهِ جُنُودُ السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ وَ كانَ اللَّهُ عَلِيماً حَكِيماً: اوست كه آرامش را به دلهاى مؤمنان نازل كرد، تا ايمانى بر ايمانشان بيفزايند و لشكريان آسمانها و زمين براى خداست و خداوند، داناى حكيم است[۱]
🔘 پی نوشت:
[۱] - فتح - آیه۴
کشتی نوح آخرالزمان
@keshtie_nouh