تظاهرات در بحرین و درخواست سرنگونی رژیم آل خلیفه پس از شهادت سید محمد الموسوی در زیر شکنجه به دلیل درخواست اخراج ناوگان پنجم آمریکا از بحرین.
2.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بحرین پس از شهادت سید محمد الموسوی به دست رژیم آل خلیفه در حال جوشیدن است.
2.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷شهادتت مبارک
تصاویری از دانشآموز شهید محمدجواد مهدی، که در حملات دشمن به پردیسان قم در بامداد جمعه ۷ فروردین آسمانی شد.
4.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا:
تهاجم علیه سربازان تروریست آمریکایی در هر نقطهای از این منطقه، تا نابودی کامل آنها از سرزمین مسلمانان، به فضل الهی با حملات کوبنده ادامه خواهد یافت.
🔴استاد صهیونیست خواستار قتل عام کودکان ایران شد
🔹یک پژوهشگر اسرائیلی به نام اریت پرلوف، در شبکه اجتماعی ایکس پستی منتشر کرده که در آن خواستار هدف قرار دادن کودکان در ایران و لبنان شده بود؛ پستی که بعداً حذف شد و واکنشهای گسترده و انتقادات زیادی در فضای مجازی به دنبال داشت.
🔹او تصریح کرد که به جای هدف قرار دادن تأسیسات زیربنایی مانند نیروگاهها، در صورت عدم دسترسی به مقامات ارشد ایرانی، باید کودکان آنها به قتل برسند.
حتی اگر شرایط خواندن ندارید صوتش رو بذارید پخش کنید.
اَللّہُـمَّ عَجِّللوَلیِّڪَالفَرَج وَالْـعافِیَة وَ النَٓصْرَ