eitaa logo
کتاب‌ ازنا
1هزار دنبال‌کننده
1.9هزار عکس
146 ویدیو
28 فایل
✨️ به کانال کتاب ازنا خوش آمدید💐 معرفی کتاب ارائه کتاب با #تخفیف نذر‌کتاب آیدی : @m_dehghan_ir شماره تماس: 09386276707 📚 کتاب ازنا | گروه کتاب و کتابخوانی
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام علیکم مطالبی رو که بلدم می‌نویسم ان شاءالله که مفید باشه هم برای شما هم برای سایر دوستان... تا الان تو این دو سه سال چند بار کتب حضرت آقا رو معرفی کردم و معمولا هر کسی از من می‌پرسه چه ‌کتبی رو معرفی می‌کنید کتب حضرت آقا جزء اولین کتبی هست که من بهش معرفی می‌کنم مخصوصا دو کتاب طرح کلی و انسان ۲۵۰ ساله. درسته که این دوتا کتاب خیلی معروفن ولی متاسفانه عده‌‌ی زیادی این کتاب ها رو مطالعه نکردند. افراد بعد از مطالعه متوجه میشن که این کتاب چه کتاب ارزشمندی هست. کتبی دیگری که معرفی می‌کنم بیشتر برای افرادی هست که تازه قصد کتاب خوندن دارن... کتب استاد پناهیان به علت روان بودن و محتوای جدید بسیار دلنشین و خوبه👌🏻 مخصوصا چگونه یک نماز خوب بخوانیم مجموعه کتاب شهید مطهری هم برای مطالعه فوق‌العاده ست اما دقت کنید که با یه سیر مطالعاتی این کتب رو بخونید معمولا از کتاب آزادی معنوی شروع می‌کنند مجموعه کتاب استاد صفائی حائری(عین.صاد) هم قابل استفاده است مخصوصا کتاب رشد اگر شد مجدد یه سری کتب دیگه‌ام میگم خدمتتون. واقعا کتاب خوب زیاده خیلی کتاب مدنظرم هست .
ان شاءالله امشب چند خطی درباره‌ی نحوه‌ی حضور بانوان در جامعه و اجتماع می‌نویسم و بعد نظرات شما رو می‌خونم🍃
🍃 ببینید اسلام مشکلی با حضور بانوان در اجتماع ندارد و مانعی برای آنها قرار نداده و اتفاقا حجاب رو برای این حضور قرار داده است... اما نقش اولی و مهمی که اسلام برای یک بانو ترسیم کرده نقش تربيت فرزندان ، مادری کردن و همسرداری است... لذا اگر یک بانو قصد حضور در جامعه‌ را دارد باید اول به‌خوبی نقش اولیه خودش را ایفاء کند و سپس به ایفای نقش در اجتماع بپردازد .
اگر بخواهیم واقع بینانه مسئله‌ی حضور بانوان را در جامعه ببينیم.. انجام این دو وظیفه باهم واقعا سخت و دشوار است و از این رو گاهی دیده می‌شود شخص در وظیفه‌ی اولیه‌ی خودش که تربیت فرزند و همسر داری و خانه‌داری ست کوتاهی می‌کند. .
این از نکات کلی اما یکم از تجربیات خودم 😁 در این زمینه بگم...
چندین بازه بوده که من تجربه‌ی خانه‌داری رو در خونه‌ی خودمون داشتم از جمله پختن غذا و نظافت و ... 😁🙇🏼‍♂️🤦‍♂️ و همزمان هم باید کارهای بیرون رو انجام می‌دادم اون چیزی که من فهمیدم شاغل بودن و خانه‌داری همزمان باهم به شدت سخت و دشواره و نیاز به یه همت مضاعفی هست به نظر من خانه‌داری و تربیت فرزند هر کدوم جداگانه یه شغل حساب میشه واقعا
🍃 این نکاتی بود که به ذهنم می‌رسید شما هم اگر نکته‌ای داشتید بسم الله https://harfeto.timefriend.net/16924594181368 . بیشتر قصدم خوندن نظرات هست تا منتشر کردن اگر متنی نکته‌ای داشت منتشر می‌کنم
خطاب به یک نگارنده‌ی لینک ناشناس : نکته‌ی رو که نوشتید بعد از خوندن مجدد در متن اصلاح کردم تشکر ؛ اگر جزئی تر نکته‌ی هست بگید .
قصدم از بیان این بحث واضح و روشن کردن نقش بانوان در اجتماع بود ... اصلا قصدم این نبود که شاغل بودن رو بد بدونم
معمولا این موقع ها چنین جملاتی مطرح میشه که پاسخ‌ش تا حدودی مشخصه اما به‌نظرم اگر بخوایم با چنین نگاهی به این مسئله نگاه کنیم با روح کلی خانواده در تنافی هست و فضای خونه به این سمت میره که فلان چیز وظیفه‌ی توعه و فلان چیز وظیفه‌ی من و حالت پادگان پیدا می‌کنه و از اون فضای تعاملی و سازنده خارج میشه .
اولا که گفته شد که اسلام با حضور در اجتماع مشکلی نداره درثانی ؛ بله حضور مصداقش فقط شاغل بودن نیست مثلا شخصی می‌تونه به عنوان یه عنصر فرهنگی و اجتماعی در جامعه حضور داشته... در این صورت هم شخص نباید از نقش اولی خودش غافل بشه
یه نکته‌ی کلی : به‌نظرم فضای بین خانم و آقا نباید حالت امتیاز دادن و امتیاز گرفتن بگیره ، بلکه باید به صورت تعاملی ، کمک کردن به هم و دستگیری از هم باشه چنین فضای به رشد طرفین کمک می‌کنه
منظورم رو واضح رسوندم اگر توجه کرده باشید نگفتم اصلا حضور نداشته باشند بلکه گفتم حضور داشته باشند به شرط ایفای نقش اولی‌شون. بله واضحه اگر شخصی نتونه نقش اولش که تربیت فرزندِ رو خوب ایفا نکنه ؛ مسئوله!
شما اگر زندگی افرادی که ۲ ۳ فرزند کم سن دارند رو ببینید خودتون قطعا تصدیق می‌کنید که جمع بین دو کار به شدت سخته ! من واقعا برام سواله که مثلا یه مادری که فرزند شیرخواره داره چطور می‌تونه این دو رو باهم جمع کنه؟!!!
سلام علیکم پیام های خوبی رو نوشتید حیفه اگر منتشر نشه مطالعه کنید .
اولی : سلام علیکم بله حتی رفع امورات یک فرزند کوچک هم سخته چه برسه به چند فرزند دومی: اگر چنین طرحی باشه مقداری می‌تونه نیاز اون فرزند رو تامین کنه اما خودِ مادر برای فرزند چیز دیگه‌ای هست. نمیشه هم گفت که بچه دار نشن یا تحصیل نکنن نبود هر کدوم صدمه‌ای میزنه ولی یک خانم باید توان مضاعفی بذاره و سایر افراد از جمله همسر اون رو کمک کنند سومی: جواب بالا شامل سخن شما هم میشه مضافا به این که نمیشه گفت از سن ۳ ۴ سالگی رسیدگی‌ش کمتر میشه ، فرزند در هر سنی نیاز به مادر داره .
سلام علیکم عرض شود که برخی از این مسائلی که فرمودید لزوما ربطی به شاغل بودن ندارد.. اما این رو باید گفت که کسی که قصد فعالیت اجتماعی رو داره با چالش های روبه‌رو میشه که احتمال ایجاد بحران برای شخص رو داره این تعبیر بهتره به‌نظرم .
اولی: نکات درستی رو گفتید و اتفاقا قبلا مدنظرم این بود که بگم گاهی اوقات لذت خوردن یه غذای گرم برای چنین فرزندانی حسرت می‌شود . دومی : بله پر کردن یه سری کارها که نیازه و شخصی که پر کردن چنین نیازی رو وظیفه‌ی خودش می‌دونه باید به شدت پر تلاش باشه و علاوه بر اون اطرافیان همراهی داشته باشه‌...
ایشون بد ندونستن و نگفتن بده اون جمله‌ی که نوشتن ، این بود که وظیفه نمی‌دونستن
سلام علیکم و رحمه الله این مطلب رو برای چندین بار مجدد بگم بنده منکر کار خارج از خونه نشدم فقط یه شرط براش ذکر کردم ، بله موارد زیادی هستند که در این امر موفق هستند. در ثانی حکم کلی رو من ناظر به سخت بودن و مشقت داشتن گفتم و این برای همه مطرحه چرا که این حکمه عقل که کار بیشتر مساوی است با توان و سختی بیشتر همچنین اگر دقت کرده باشید در پیام های بالا اگر جایی تندروی شده باشه من صراحتا گفتم این نگاه درست نیست درضمن ما داریم پیرامون ابعاد مختلف این مسئله بحث می‌کنیم و توضیح میدیم و اصلا بنا نداشتم سر و تهش رو با چند خط جمع کنم!
🍃 به نظرم خوبه افرادی که در فضای اجتماعی به صورت های مختلف فعال هستن از مشکلات و چالش هاشون بگن
سلام علیکم متن رو خواندم بله‌ نمی‌تونیم مسئولیت اجتماعی رو نادیده بگیریم یه سوال کلی از همه‌ی بزرگواران راهکار و پیشنهادی برای جمع این مسئله دارید؟! برخی بازه ها واقعا نمیشه کار و خانه‌داری رو جمع کرد مثل زمانی که بچه تازه به دنیا آمده و تا ۲ سال حداقل نیاز به رسیدگی داره البته قبل از دنیا آمدن هم چند ماهی درگیری هست اینجور مواقع چه کار میشه کرد؟!!!
نه اتفاقا همین پیام بالا پیشنهاد و نظر خواستم...
😐😐 خب شما خودتون پیام مخالف می‌نوشتید و با ادله نظرتون رو میگفتید نمی شد این طور؟! بالاخره من باید تو این بحث یه نظری داشته باشم دیگه ، نه!؟