پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
انتشار شماره تازه ماهنامه #خیمه. ویژه نامه یادکرد مرحوم استاد #سیدهادی_خسروشاهی ره شمارهٔ ۱۳۶ ماهنا
ویژه نامه #خیمه یادکردی مرحوم استاد #سیدهادی_خسروشاهی ره
حجتالاسلام #شمس از ماجرای انتشار آثار #علامه_طباطبایی تحت نظر مرحوم #خسروشاهی میگوید
حجتالاسلام والمسلمین سید محمد کاظم شمس، مدیر سابق انتشارات بوستان کتاب و مدیر کنونی انتشارات و پایگاه اطلاعرسانی کتاب ناب است. بهانه دیدار ما انتشار آثار علامه طباطبایی تحت نظر استاد خسروشاهی است. مجموعه آثار بسیار ارزشمندی که کاظم شمس در بوستان کتاب منتشر کرد.
_ شما در زمینه بازآفرینی آثار مرحوم علامه طباطبایی همکاری نزدیکی با مرحوم خسروشاهی داشتید. جرقه اولیه تدوین آثار علامه چطور زده شد؟ ایده اولیه با چه کسی بود و پیشنهاد چگونه مطرح شد؟
_ میدانیم که فلسفه مخالفان خاص خودش را دارد. در انتشار آثار علامه احیانا با چه موانعی از این دست روبرو شدید؟
مشروح مصاحبه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/235675
@ketabenaab
.
۲۴ذیحجه #روز_مباهله گرامی باد.
روزی که برای #مباهله بامسیحیان، پیامبر ص همراه امیرالمومنین ع و حضرت صدیقه س و حسنین علیهماالسلام آمدند . ایه تطهیر درشان اهل بیت علیهم السلام در این روز نازل شده.
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
. ۲۴ذیحجه #روز_مباهله گرامی باد. روزی که برای #مباهله بامسیحیان، پیامبر ص همراه امیرالمومنین ع و حضر
اهمیت واقعه تاریخی #مباهله کمتر از واقعه ٍ#غدیر نیست
یادداشتی از حجت الاسلام والمسلمین #حمیدرضامطهری
واقعه تاریخی مباهله اگر هم سطح با واقعه غدیر نباشد از واقعه غدیر کم اهمیت تر نیست و نشان دهنده جایگاه اهل بیت(ع) به ویژه حضرت امیرالمؤمنین(ع) است که به منزله جان پیامبر(ص) معرفی شده است
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/073568
@ketabenaab
طرح #تابستانه_کتاب در سراسر کشور
طرح تابستانه کتاب از ۱۸مرداد در کتابفروشیهای عضو این طرح در سراسر کشور آغاز به کار کرد.
۷۶۱ کتابفروشی از ۳۱ استان کشور در طرح«تابستانه کتاب» مشارکت کردهاند که با یارانه۲۰درصدی کتاب های عمومی، کودک و نوجوان و دانشگاهی را به مخاطبان ارائه می کنند.
استان تهران با ۱۱۵ کتابفروشی، اصفهان با ۸۵ کتابفروشی و خراسان رضوی با ۸۱ کتابفروشی بیشترین مشارکت را از آن خود کردهاند.
اسامی و مشخصات کتابفروشیهای عضو طرح #تابستانه_کتاب۹۹ به تفکیک هر استان بر روی سایت
tarh.ketab.ir
قابل مشاهده است.
در این طرح که با شعار"کتاب بخوانیم، ایمن بمانیم" از ۱۸مردادماه آغاز و تا ۳۰مرداد ادامه خواهد داشت، سقف مجاز خرید برای هر خریدار ۱۵۰ هزار تومان است.
در «تابستانه کتاب۹۹» به منظور رعایت پروتکلهای بهداشتی در شرایط شیوع و گسترش ویروس #کرونا و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، خریدهای #غیرحضوری نیز با ثبت اطلاعات مربوطه در پنل از سوی کتابفروشیها فراهم شده است.
@ketabenaab
#اسحاق_جهانگیری، #معاون_اول #رئیسجمهور:
در حال حاضر شاهد انتشار #اتهامات_اقتصادی علیه برخی از #مسئولان_رده_بالای _کشور در #رسانههای_رسمی هستیم که با توجه به حساسیت و اهمیت این موضوع، انتظار عمومی این است که #قوه_قضاییه در سریعترین زمان ممکن نسبت به تعیین تکلیف این دست از اتهامات اقدام کند و در مورد اتهامات عنوان شده #شفاف_سازی نماید در غیر این صورت شاهد شکلگیری باوری نادرست در افکار عمومی نسبت به عملکرد و #سلامت همه #مدیران_ارشد_نظام خواهیم بود.
به نظر ضروری میرسد که قوه قضاییه برای پاسخگویی به مطالبه مردم و اقناع #افکار_عمومی نسبت به متخلف بودن مسئولانی که متهم شدهاند یا #تبرئه آنها از اتهامات مطروحه با فوریت و شجاعت شفاف سازی کند. چرا که در غیر اینصورت #سرمایه_اجتماعی_نظام و #اعتماد_مردم آسیب جدی خواهد دید./ ایرنا
@ketabenaab
درگذشت آیت الله تسخیری
آیت الله #محمدعلی_تسخیری نماینده استان تهران در پنجمین دوره #مجلس_خبرگان_رهبری و مشاور عالی رهبر انقلاب اسلامی در امور جهان اسلام درگذشت
@ketabenaab
موسم ماتم
آغاز #محرم، ماه اندوه اهل بیت علیهم السلام، سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره
شد محرّم، موسم ماتم رسيد
بهر فخر انس و جن، شاه شهيد
عالم بالا كه خالى از غم است
ساكنينش را ز نو ماتم رسيد
قدسيان را سر به زانوى غم است
تا كه مَه شد منجلى سر از افق بيرون كشيد
گوئيا ماه فروزان با شعاع خويشتن
بر دل اهل ولايت ماتم و غم مى دميد
چون كه شد ماه محرّم، ماه ماتم، عرش حق
قلب پاكش را ز هر سو و جهت ماتم رسيد
افتتاح مكتب توحيد كرد او در کربلا
کرد او احیای دین بر پیکر او جان دمید
چون که او بُد منقطع از غیر،او وارسته بود
درس حق جويى به عالم داد آن فرد وحيد
داد او هستىّ خود را با خلوص از بهر حق
در ره دين رنج ها را او به جان خود خريد
گفت او، یاابن الدَّعي من اهل بیعت نیستم
من ابا دارم ز ذلّت، آن بود شأن عبيد
گفت من حُر، زاده حرّم، نه شأنم ذلّت است
من خدا را بنده ام، در نزد او عبد و عبيد
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/242243
@ketabenaab
#روحالله_حسینیان رئیس #مرکز_اسناد_انقلاب_اسلامی و نماینده مردم تهران در مجلس هشتم و نهم، در پی ابتلا به #کرونا درگذشت
@ketabenaab
#آمار #موالید در کشور برای چهارمین سال متوالی #رشد_منفی پیدا کرده است
حسین زاده رئیس #مرکز_آمار_ایران:
ایران از نظر جمعیت در جایگاه سوم منطقه، نهم آسیا و هجدهم جهان است و #آمار_موالید در کشور برای چهارمین سال متوالی رشد منفی پیدا کرده است.
روند #رشد_جمعیت همچنان کاهشی است وحتی در مواردی توقف رشد #جمعیت و منفی شدن آن نیز پیش بینی شده است.
@ketabenaab
#عراق، وضعیت مراسم #اربعین را تا پایان #محرم اعلام میکند
با اعلام مسؤولان عراقی، تکلیف برگزاری یا عدم برگزاری #مراسم_اربعین پس از بررسی توانمندی در کنترل جمعیت همزمان با تاسوعا و عاشورای حسینی در پایان ماه محرم قطعی میشود./ فارس
@ketabenaab
نمایندگان #مجلس که طرح #محدودیت #پیامرسانهای_خارجی را امضا کردند:
نصرالله پژمانفر، امیرحسین قاضیزادههاشمی، جواد کریمیقدوسی، احمد امیرآبادیفراهانی، محمدحسین فرهنگی، اقبال شاکری، علی خضریان، حسینعلی حاجیدلیگانی، رضا تقیپور و.../ عصر ایران
@ketabenaab
ماجرای #زُهیر و همسرش
#عبدالرحیم_اباذری
#زهیر_بن_قین_بجلی یکی از اصحاب و یاران امام حسین علیه السلام در صحنه #کربلا است او درمیان قوم خویش مورد احترام و توجه و از سران قبیله بود و در کوفه سکونت داشت و در آن مقطع زمانی از نظر سیاسی و موقعیت اجتماعی از پیروان خلیفه سوم عثمان بن عفان به شمار می آمد ، این گروه معتقد بودند که خون خلیفه سوم بر گردن امیر مومنان علی علیه السلام است از این رو با حضرت دشمنی و اختلاف سلیقه داشتند. زهیر در سال 60 هجری ، همزمان با هجرت امام به خانه خدا ، او هم جهت انجام فریضه حج به مکه آمده بود اما چون از قیام حضرت آگاهی داشت جوری رفتار می کرد تا با ابا عبدالله الحسین روبرو نشود.( وقعه الطف ، ابی مخنف ، ص 161)
هنگام باز گشت از حج که به سوی کوفه روانه بود باز زهیر در تلاش بود به گونه ای حرکت کند که در میان راه با کاروان امام تلاقی نداشته باشد. اما برخلاف میل باطنی ، در یکی از منزل ها کاروان و همراهان زهیر ناخواسته با کاروان امام مواجه شدند. زهیر چون دید چنین شد به ناچار در گوشه ای از کاروان سرا خیمه زد و به استراحت پرداخت. هنوز چند ساعتی نگذشته بود ناگهان فرستاده ای از جانب امام حسین وارد بر زهیر شد و گفت : اباعبدالله با تو کار دارد و تو را به حضور طلبیده است. در این لحظه زهیر متحیر شد و از اجابت و رفتن باز ایستاد ، از آن سوی #همسر_زهیر که نامش « دَلهَم یا دیلم» و از دوستاران اهل بیت بود نهیب زد و خطاب به همسرش گفت :
« سبحان الله فرزند رسول خدا تو را می طلبد و تو در رفتن تامل می کنی؟!» چون سخن از دل برآید لاجرم بر دل نشیند همین یک جمله در جان زهیر تحول به وجود آورد و عشق حسین را در روح و جانش شعله ور ساخت.
زهیر از خیمه اش بیرون آمد و سراسیمه به محضر حضرت رسید ، معلوم نیست در داخل خیمه ی امام چه سخنانی رد و بدل شد ؛ اما مورخان نوشتند وقتی زهیر از محضر حضرت بیرون آمد و به چادر خود برگشت بسیار شاد و بشاش بود . فوری دستور داد خیمه اش را بردارند و در کنار خیمه مولایش بزنند. بعد به یاران و همراهان خود گفت هر کسی می خواهد با من بماند و اگر نمی خواهد آزاد است برود. سپس همسرش را طلاق داد و گفت : تو هم به خانواده ات برگرد . من نمی خواهم به خاطر من صدمه ای به تو وارد شود من تصمیم گرفتم جانم را فدای حسین کنم. دلهم در حالی که از چشمانش اشک شوق می ریخت با زهیر وداع و التماس دعا کرد و گفت : خدا تو را خیر دهد کرد ، از تو می خواهم در روز قیامت نزد جد حسین مرا شفاعت کنی. ( جلاء العیون ، مجلسی ، ص 633)
رسول خدا صلی الله علیه و آله و سلم در حدیث شریفی ، امام حسین علیه السلام را به عنوان « سفینه النجاه» معرفی کردند ، شاید یکی از معنای این عبارت آن باشد که ابا عبدالله علیه السلام به دنبال نجات آدم های غرق شده در منجلاب روحی ، روانی و اخلاقی و سیاسی و غیره هستند ، چرا که معمولا در عرف مردم کشتی نجات تنها مامور نجات دادن آنهایی است که شنا بلد نیستند و احتمال غرق شدن دارند یا در حال غرق شدن هستند والا افردای که شنا می دانند و یا در عرشه کشتی هستند نیازی به نجات غریق ندارند.
اگر این معنا درست باشد جا دارد در این ایام حزن و اندوه از محضر آن حضرت بخواهیم که دست ما غرق شدگان در منجلاب زندگی روز مره ، فرو رفتگان در انواع و اقسام زذائل اخلاقی ، سیاسی ، مدیریتی را نیز بگیرد و ما را هم در سفینه نجات خویش جای دهد.
بارالها ! به ما نیز همانند زهیر ، آن اصحاب تحول یافته حسین توفیق تحول عنایت فرما تا ما نیز خیمه ی منیت و بساط عصبیت را جمع کنیم و در جوار مکتب امام حسین خیمه انسانیت ، صفا ، صمیمیت ، فداکاری و حسن تفاهم بر زمین زنیم و همراه کاروان نور و هدایت باشیم.
ای خدای متعال و مهربان ! تو را به حسین شهید ، تو را به کشتی نجات امت سوگند می دهیم ما غریقان در عمق اقیانوس فساد ، تباهی ، اختلاس ، درگیری های جناحی و آلوده به کینه و کدورت را نجاتمان ده و همه ما را به نور حسینی و سفینه اش منور بگردان. به همه ما خصلت حسینی و یارانش عطا بفرما. آمین یا رب العالمین./ کانال نویسنده
@ketabenaab
ذكر مصيبت وداع
#تاسوعا و#عاشورای حسینی تسلیت باد، سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره در ذکر مصیبت وداع
شه چو عازم شد پى پيكار و جنگ
كرد اندر خيمه گه يك دَم درنگ
آمد از بهر وداع آخرين
حلقه بر دورش به مانند نگين
يا چو پروانه به دور شمع او
چون همه دلباخته در عشق او
يك وداعى كرد با اهل حرم
دل شود آكنده از رنج و اَلَم
نازدانه دخترى، درّ يتيم
با غم و اشك فراوان، هم نديم
گفت اى بابا، شدى تسليم مرگ؟
پس به نزد من دمى بنما درنگ
راز گويم با تو اى باب كبار
كوچ دِه ما را تو نَك، از اين ديار
بَر تو ما را نزد جدّ امجدم
ورنه در چنگال اين ديو و ددم
گفت با اشكت تو قلبم را مسوز
تا كه جان در كالبد دارم هنوز
نگذرد ديرى كه طولانى شود
گريه و اشكت بسى جارى شود
وقت آن آيد كه گريه سر كنى
عالمى از گريه ات بر هم زنى
چون شوم كشته، تو اولى بر همه
بهر گريه با عویل و زمزمه
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/039546
@ketabenaab
آنچه بر امام حسین علیه السلام گذشت
شرح کامل وقایع ده روز نخست محرم از روز اول تا روز عاشورا در قدیمی ترین منابع/آیت الله #محمدهادی_یوسفی_غروی
#امام_حسین(ع) گوهر جاودانه و همیشگی ادیان است؛ او شهیدی است که دارای جاه و جبروت فرعون و کسری نبود، متواضع بود و برای حفظ دین و حرکت در مسیر جدش حرکت خود را آغاز کرد. حسین(ع) ابتدا از گفت وگو با معاویه و یزید شروع کرد، اما روش گفت وگو برای هدایت دشمنان مؤثر واقع نشد. او با اینکه می دانست کشته می شود اما خویشتن را در راه عقیده به خطر انداخت و به سمت کوفه خارج شد تا حرکت و جنبشی در بدنه جامعه ایجاد کند.
در گفت وگویی با آیت الله #یوسفی_غروی استاد برجسته تاریخ اسلام، حوادثی که در #دهه_اول_محرم رخ داد و آنچه بر امام حسین(ع) گذشت را با استناد به اخبار معتبر تاریخی مورد بررسی قرار داد.
در تاریخ ذکر شده که روز دوم محرم امام حسین(ع) به سرزمین کربلا رسیدند. بنابراین شاید مناسب باشد که در روز اول محرم راجع به اصل ملاقات یا برخورد امام حسین(ع) با «حربن یزید ریاحی یربوعی تمیمی» که سرکرده هزار سواره نظام عمدتاً از قبیله بنی تمیم عراق بود
روز سوم محرم؛ پذیرش مقابله با حسین(ع) برای رسیدن به قدرت و ورود عمربن سعد با چهار هزار سواره به کربلا
روز چهارم محرم و رسیدن یکایک لشکریان اهل کوفه برای بستن راه امام حسین(ع)
روز پنجم محرم و چهار طفلی که در کربلا به شهادت رسیدند
روز ششم محرم و شروع بستن راه آب بر روی امام حسین(ع) و یارانش بنا بر برخی نقل ها
روز هفتم محرم و نهادن ۵۰۰ سرباز سواره نظام دور شریعه فرات
روز هشتم محرم و نامه عمرسعد به ابن زیاد و تلاش شمر برای جنگ با امام حسین(ع)
روز تاسوعا و مهلت خواستن امام حسین(ع) در روز تاسوعا روز آخر رسیدن لشکریان کوفه به کربلا و انتهای مقدار محاصره امام حسین(ع) با لشکریان کوفه و اعلام آمادگی برای شروع جنگ بود.
روز عاشورا و استواری امام حسین(ع) و وفاداری اصحاب
مشروح در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/462707
@ketabenaab
ستیز حق و باطل، به زمان و مکان محدود نیست
نوشتاری از آیت الله شیخ #جعفر_سبحانی
انگیزه اصلی از این قیام خونین چه بود؟
#امام_حسین(ع) به دنبال کدام هدف قدم برمیداشت؟
چرا نام «سالار شهیدان» در تاریخ برای او جاوید ماند؟
و چرا تاریخ زندگی او این قدر احساسانگیز و تکاندهنده است؟
هنگامی که پیامبر اسلام(ص) برای نشر آیین توحید و شکستن بتها، برای درهم کوبیدن امتیازات غلط و ناروا و برای احیای فضایل انسانی قیام کرد، به موازات آن یک حزب نیرومند با نقشههای وسیع شیطانی در برابر او تشکیل شد. اعضای اصلی این حزب را رباخواران مکه، ثروتمندان ستمگر، صاحبان زر و زور و استثمارکنندگان طبقات ضعیف تشکیل میدادند و در رأس آنان مردی به نام «ابوسفیان بن حرب بن امیه» بود.
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب👇
https://b2n.ir/990224
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
@ketabenaab
شبه نبی
ذكر مصيبت شهادت وجود مقدّس #حضرت_على_اكبر علیه السلام، در سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره
على اكبر، شد عازم سوى ميدان
تو گويى از پدر بگرفته شد جان
ز سوز دل، محاسن بر كف دست
ببردى شكوه خود نزد يزدان
الهى، اين جوان در خُلق و خلقت
بُد او شبه نبى، ختم رسولان
برفت او سوی میدان بهر پیکار
که با دشمن کند جنگى نمايان
بگفتا، من على بن الحسين ام
پدر را حامى ام، تا جان دهم،جان
چوحیدروار صفِ اعداء دریدی
به خاک افکند بسیاری دونان
ز بعد کشتن چندی ز اعداء
به نزد باب آمد شِکوِه گویان
رسیدی جان به لب از تشنه کامی
ز جوشن می¬کشم رنج فراوان
به سوی آب راهی هست ای باب؟
رسانم بر لبان خشک و عطشان
چو بشنیدی ز اکبر شِکوِه ¬اش را
بگفتا سرورِ لب تشنه کامان
برو جدّت بود در انتظارت
قدح در دست با آب فراوان
کنی امروز با جدّت ملاقات
کند سیرابت آن فخر رسولان
برفت او بارِ دیگر سوی میدان
کند احیاءِ دین،اسلام و قرآن
نمودی حمله بر اهل ضلالت
بکشتی عده¬ای از حزب شیطان
به ناگَه مُنقذبنِ¬ مُرّة او را
زدی بر فرقِ او شمشیر، چونان
فتادی بر زمین شِبهِ پیمبر
نمودندش احاطه اهل طغیان
نمودند قطعه قطعه جسم پاکش
جنایت کارانِ اهلِ ظلم و عدوان
ندید او را حسین تا آن¬که ناگه
شنیدی یا ابَةَ ادرک ز میدان
سوار توسن بس راهوارش
به مثل باز آمد سوى ميدان
بيامد بر سر بالين اكبر
سرِ او را گرفتی روىِ دامان
بگفتا، يا على، بعد از تو دنيا
به نزد من بود با خاك يكسان
علی راحت شدی بابا ز دنیا
ز دست اهل کفر و جور و عصیان
ولی بابت محاط اهل خدعه
وحید و فرد،با حزن فراوان
علی بابت شده بی یار و یاور
میان ناقضانِ عهد و پیمان
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/744974
@ketabenaab
هل من ناصر ینصرنا
ذكر مصيبت شهادت #طفل_شيرخوار سالار شهيدان علیهما السلام، در سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره
شه چو تنها ماند در دام بلا
گفت هل مِن ناصرٍ یَنصُرنا
گفت هل مِن ذابٍّ عنّا یذُبّ
لیک نشنیدی ز کس انّی اَذُبّ
شيرخوارى بود شه را در خيام
با زبان حال دادى اين پيام
اى پدر، گر نيست كس از لشكرت
اكبرت گر نيست، هست اين ياورت
گر فدا كردى يگانه اكبرت
كن فدا اين شيرخواره ياورت
شيرخوارم، گر به ظاهر، خردسال
ليك هستم اكمل از هر ذوالكمال
حجّت كبراى حقّم نزد او
حجّتى، هرگز خلل نبود در او
چون كه مظلومم، ندارم هيچ جرم
كشتن بى جرم باشد عين ظلم
چون صغير و ناتوان و خسته ام
طائرى چون بال و پر بشكسته ام
نيست شايسته به نزد هيچ كس
كشتن طفل صغير تازه رس
چون صداى شاه بر خيمه رسيد
ناله جانسوز ز آل اللّه شنيد
باز آمد تا تسلّيشان دهد
خاطر افسرده شان تسكين دهد
خواست طفل شيرخوار از خواهرش
تا كند با او وداع آخرش
چون بديدى آن گل پژمرده اش
در بغل بگرفت،بوسد اصغرش
خواست بوسد رخِ بس اصفرش
پيش از آن، زد تير، بوسه حنجرش
گوش تا گوش گلش را او دريد
خون ز حلقومش به قنداقه رسيد
هاتفى دادى ندايش، يا حسين
مهجه قلبت رها كن، نور عين
از برايش دايهاى، اى خوشسرشت
منتظر بهر قدومش در بهشت
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/063010
@ketabenaab
ادرک اخاک
ذكر مصيبت وجود مقدّس #حضرت_عبّاس علیه السلام، در سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره
شاه دين را بُد يگانه گوهرى
در شجاعت همچو باب خود، على
بود سيمايش چو سيماى قمر
صولتش قلب عدو را پر شرر
خواب در چشم عدو نگذاشت او
تا كه شمشيرش حمايل داشت او
بود راحت، اهل بيت مصطفى
از گزند لشكر قوم دغا
بود او فرمانده كلّ قوا
روز عاشورا، زمين كربلا
بُد يگانه حامى دين مبين
دافع از حقّ امام راستين
دست دادى در ره سلطان دين
افتخار انس و جان، حصن حصين
چون عمود آهنين بر سر رسيد
روى خاك افتاد و جان بر لب رسيد
گفت أخاه، أدرك أخاك و جان بداد
سوى ميدان آمد آن فخر عباد
گفت قلّت حيلتي شاه شهيد
تا كه او جسم برادر را بديد
اى برادر، مرگ تو پشتم شكست
ديگر از اين پس، گزيرم اندك است
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/424594
@ketabenaab
زاده زهرا، حسين بن على (علیهم السلام)
ذكر مصيبت شهادت وجود مقدّس سرور و #سالار_شهيدان علیه السلام، در سروده ای از آیت الله #سیدحسین_شمس_خراسانی ره
آن فَرَس صورت، به سيرت آدمى
تا كه عرش حق، به زير آمد همى
يال و كاكل را به خون او خضاب
سوى خيمه باز شد با صد شتاب
او همى گفت الظليمه، الظليم
صد فغان از دست اين قوم لئيم
كشته شد از تيغشان سبط نبى
زاده زهرا، حسين بن على
چون به گوش زينب آمد آن صدا
جست از جا، شد برون از خيمه گا
ناگهان ديد اسب شه را واژگون
زين و بال و كاكلش را غرق خون
يكسره زن ها برون از خيمه ها
مو پريشان دور او، با ناله ها
آن يكى گفتا، حسين من چه شد
ديگرى گفتا كه مولا كشته شد
دخت شه گفتا، جوادا، باب من
خشك لب بردى تو آن غمخوار من
نازدانه گفت، اى اسب پدر
با لب خشكيده رفت آن خوش سيَر
گو بدانم كشته شد با خشك لب
يا كه آبش دادن، آن قومِ عرب
گو بدانم تشنه لب شد كشته او
يا بديد آبى لبان خشك او
كشته شد او با لب خشكيده اش
يا بديد آب آن لب تفتيده اش
ادامه در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/790516
@ketabenaab
اعلام مصوبات جلسه 622 و 623 #هیات_انتخاب_و_خرید_کتاب
خرید بیش از 33 میلیارد ریال کتاب در جلسات 622 و 623 #هیات_خرید_کتاب وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی
ادامه و #فهرست_مصوبات در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/250388
@ketabenaab
اطلاعیه #معاونت_امور_فرهنگی برای تسویهحساب با #ناشران
معاونت امور فرهنگی #وزارت_فرهنگ_و_ارشاد_اسلامی دربارۀ نحوه پرداخت پول کتابهای خریداری شده از ناشران اطلاعیهای صادر کرد.
به اطلاع ناشران محترمی که کتابهای ارسالی آنها در هیأت انتخاب و خرید کتاب تصویب و در مصوبات این هیات اعلام شده است میرساند که در صورت تحویل نسخههای عناوین مصوب به انبار و ارائه مدارک لازم به اداره امور مالی معاونت امور فرهنگی تا تاریخ 31/6/1399 و مشروط به کامل بودن مدارک، پرداختهای مربوط در مهرماه انجام خواهد گرفت
مشروح در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/439644
@ketabenaab
نگاهی به #آمار_کتاب های منتشر شده 7 سال اخیر
رشد ۱۶۱ درصدی #عناوین_کتاب در دولت تدبیر و امید
عملکردِ #دولت_تدبیر_و_امید در حوزه #کتاب، حاکی از رشد ۱۶۱ درصدی عناوین کتاب، نسبت به مدت مشابه (دولتهای نهم و دهم) دارد و این یعنی،" #کتاب" در کارنامه دولت روحانی نشان میدهد که خوش درخشیده است.
در این هفتسال، ۶۱۶هزار و ۶۸۰ عنوان کتاب منتشر شد و این عدد، در حالی است که هنوز یکسال از این دولت باقیمانده اما آمار حکایت از رشد ۱۶۱ درصدی عناوین کتاب نسبت به مدت مشابه (دولتهای نهم و دهم) با کسر یک سال دارد؛ یعنی از ۱۲ مرداد ۱۳۹۲ تا ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - که سالروز آغاز بهکار دولت است -. در این میان، کتابهای تالیفشده، به ۴۷۴هزار و ۵۸۴ عنوان رسید که باز هم افزایش را نشان میدهد.
مشروح در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب👇
https://b2n.ir/161215
@ketabenaab
نگاهی به کتاب الگوی سیره پژوهی و اندیشههای اسلامی
کتاب «الگوی سیره پژوهی و اندیشههای اسلامی در مصاحبهها و گفتوگوها» میتواند مقدمهای بر مطالعه آثار#علامه_سیدجعفرمرتضی_عاملی باشد.
مخاطب در این کتاب میتواند با اندیشه و دیدگاههای این محقق و مورخ نامی جهان اسلام نسبت به مسالههای مهمی چون سیره پژوهی آشنا شود.
کتاب «الگوی سیره پژهی و اندیشههای اسلامی در مصاحبهها و گفتوگوها» شامل بازنشر ۱۹ گفتوگوی مطبوعاتی علامه مرتضی عاملی است.
کتاب در اصل ۱۷ فصل دارد که شامل ۱۷ گفتوگوست و بخش محلقات که در آن دو گفتوگوی تقریبا کوتاه از علامه منتشر شده است.
مشروح در #پایگاه_اطلاع_رسانی_کتاب_ناب 👇
https://b2n.ir/566968
@ketabenaab