اعلام آمادگی #14کشور برای حضور در بخش #بینالملل #نمایشگاه_کتاب_تهران
مدیر بخش بینالملل سی و دومین #نمایشگاه_بینالمللی_کتاب_تهران از ثبتنام 14 کشور برای حضور در سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران خبر داد و گفت:
ثبت کشورها و آژانسهای ادبی تا 21 اسفند ماه ادامه خواهد داشت.
به گزارش ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، احمد شاکری درباره ثبتنام کشورها برای حضور در بخش بینالملل نمایشگاه کتاب تهران گفت: تاکنون 14 کشور برای حضور در نمایشگاه کتاب تهران ثبتنام داشتهاند و ثبتنام تا 21 اسفند ادامه دارد.
وی ادامه داد:
کشورهایی نظیر #چین (مهمان ویژه)، #ژاپن، #آلمان، #هند، #اتریش، #کره_جنوبی، #روسیه، #سوریه، #افغانستان، #عمان، #صربستان، #قطر، #ارمنستان و #لبنان ثبتنام خود را انجام دادهاند.
مدیر بخش بینالملل سی و دومین نمایشگاه کتاب تهران درباره درباره بازار جهانی کتاب نیز عنوان کرد:
در بخش #بازار_جهانی هم 10 متقاضی که شامل آژانسهای ادبی، ناشران فعال ایرانی در حوزه بینالملل و طرحهای حمایتی آثار ایرانی در بازارهای جهانی ثبتنام داشتهاند.
شاکری در پایان خاطر نشان کرد: 10 نهاد فرهنگی فعال ایرانی در حوزه بینالملل نیز تاکنون در بخش بینالملل ثبتنام انجام دادهاند.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از تاریخ 4 تا 14 اردیبهشت ماه 1398 در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
@ketabenaab
سال روز شهادت مظلومانه دهمین پیشوای شیعیان حضرت #امام_علی_النقی_الهادی علیه السلام تسلیت باد.
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
@ketabenaab
قاضی دادگاه:
#مرجان_شیخ_الاسلامی در حال حاضر مقیم کانادا است
رئیس شعبه سوم دادگاه ویژه رسیدگی به جرائم اقتصادی:
🔹مرجان شیخ الاسلامی متهم پرونده پتروشیمی پیش از ارجاع این پرونده به دادگاه از کشور خارج شده است.
🔹این متهم در حال حاضر مقیم #کانادا است که اقدامات قانونی در خصوص پرونده وی انجام شده است.
#مرجان_شیخ_الاسلامی_آل_آقا مدیرعامل شرکت بازرگانی دنیز و هترا تجارت در دوره مسئولیت #رضا_حمزه_لو مدیرعامل سابق #شرکت_بازرگانی_پتروشیمی بوده است.
🔹وی متهم ردیف دوم پرونده پتروشیمی است که در حال حاضر خارج مقیم کاناداست/ ایسنا
@ketabenaab
#ظریف:
احتمال خبر خوب در مورد #روادید_عراق در سفر دکتر #روحانی
وزیر خارجه:
به برادران عراقی پیشنهاد کرده ایم که #روادید میان دو کشور بشکل متقابل لغو یا رایگان شود و یا این که دست کم قیمت آن کاهش یابد که مذاکرات در این خصوص ادامه دارد و امیدوارم فردا خبرهای خوبی دراین خصوص اعلام شود./ایرنا
@ketabenaab
حسن طاهری در سرمقاله روزنامه ۱۹دی نوشت:
خانوادگی شدن #فساد
«باز کردن ۲۴۲ حساب برای فرزند ۸ ساله در یک روز جهت پولشویی!»
شاید این ارقام وعددها برای هر ایرانی از دهه 90 شمسی به بعد، و شنیدن خبر باز شدن یک پرونده چاق و چلهتر مفاسد اقتصادی با چند صفر بیشتر عادی شده باشد، اما چنین فاجعههای مرگبار اجتماعی به کجا ختم خواهد شد؟ علت چنین بیماری بدخیم و مرگبار اقتصادی، ناشی از کدام عفونت و شکاف و حفره قانونی است؟
به این آمارهای تکان دهنده و شوک آفرین دقت کنید:
«هر ساعت ۵۰ نفر وارد زندانها میشوند.»
«هر سال از هر ۲۰۰ ایرانی یک نفر به #زندان میرود.»
«۱۹۸۳ نوع جرم در کشور وجود دارد.»
«پروندههای قضایی در کشور ۲برابر استاندارد جهانی است.»
«دادگستری جمهوری اسلامی فقط طی سال ۹۵ به ۱۵ میلیون و ۳۰۰ هزار پرونده رسیدگی کرده است.»
«به طور تقریبی سهم هر قاضی ۱۲۰ پرونده در ماه است.»
« #ایران با بیش از ۲۵۰هزار زندانی رتبه ششم تعداد زندانیان را در میان کشورهای جهان داراست.»
میتوانید این مورد را نیز بیفزایید: «زنانه شدن جرایم و ورود اسامی زنان و کودکان در پروندههای فساد مالی و اختلاس چند میلیاردی.»
ورود نام همسران و کودکان برخی مدیران در پروندههای مفاسد اقتصادی و اختلاسهای نجومی، بیش از هر چیزی نشانگر وجود نقص و کاستیهای کنترلی در اجرای برنامهها و نحوه نظارت بر عملکرد مدیران و وابستگان آنهاست. در دهههای گذشته در کمتر پرونده اختلاس و فساد اقتصادی، همراهی و مشارکت همسران و یا نام فرزندان مجرمان به چشم میخورد و به نحوی هرگونه جرم و سوء استفادهای بدون هرگونه اطلاع همسر و خانواده اتفاق می افتاده است. اما برخی پروندههای کنونی، از مشارکت همسران رسمی و غیررسمی مجرمان، در کلاهبرداری و خلاف کاری به صورت خانوادگی خبر می دهد.
با اینکه برخی صاحب نظران، به حاشیه راندن و عدم ادغام اجتماعی زنان و از دست رفتن فرصتهاي اجتماعی، نظیر تحصیل و اشتغال، را عاملی مهم در ارتکاب اعمال مجرمانه زنان معرفی کردهاند، اما به نظر می رسد این عامل به خودی خود و بدون نظارت، می تواند باعث بروز فساد دیگری باشد. با این حال ناقوس وحشتناک آمار و ارقام پروندههای فساد در کنارکاهش سن شروع جرم، با این جمله تکان دهنده، باید مسئولان و متولیان رسیدگی به معضلات اجتماعی را بیدار و هوشیار سازد: «بسیاری از عناوین جرم در چند سال اخیر زنانه شده است.»
@ketabenaab
داریوش رضوانی:
آرای صادره در #نمایشگاه_کتاب31 تغییر نمیکند
رئیس #هیئت_بدوی_رسیدگی_به_تخلفات سی و دومین #نمایشگاه_بینالمللی_کتاب_تهران گفت:
آرای صادره در هیات بدوی و تجدید نظر سی و یکمین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به قوت خود باقی خواهد ماند.
به گزارش ستاد خبری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران، نخستین جلسه هیات بدوی رسیدگی به تخلفات سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران روز دوشنبه (20 اسفند ماه) در معاونت امور فرهنگی زوارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
داریوش رضوانی درباره مصوبات این جلسه گفت:
در این جلسه ضمن مرور آییننامه، شرح وظایف و تاکید بر رعایت همه چارچوبهای قانونی با لحاظ دقت، صحت، انصاف، قاطعیت و مستند بودن، مقرر شد جلسات شورا به طور روزانه در ایام برگزاری سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران تشکیل شود.
رئیس هیئت بدوی رسیدگی به تخلفات سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران ادامه داد:
در این جلسه اعضای شورا نظرات خود را در خصوص تجارب و اتفاقات سالهای گذشته بیان کرده و پیشنهادهای خود را برای این دوره از نمایشگاه کتاب تهران مطرح کردند.
وی درباره احکام صادر شده برای ناشران در نمایشگاه پیشین نیز گفت:
هیات بدوی سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران به هیچ وجه در خصوص آرای صادره در هیات بدوی و تجدیدنظر سی و یکمین نمایشگاه کتاب تهران ورود نمیکند و آرای صادره به قوت خود باقی خواهد ماند.
رضوانی درباره برنامههای این هیئت در نمایشگاه کتاب آینده گفت:
اعضای شورا بر پیشگیری از شکلگیری هر نوع تخلف و نظارت دقیق شورا اتفاق نظر داشتند و بر سالمسازی محیط نمایشگاه برای فعالان حوزه نشر و خودداری از حضور افراد فاقد هویت که به محتوای نمایشگاه آسیب وارد میکنند، تاکید کردند.
وی تصریح کرد: آرای صادره هیئت بدوی متقن به موزاین حقوقی است و عامل موثری در بازدارندگی از شکلگیری حلقههای تخلف خواهد بود.
سی و دومین نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران از تاریخ 4 تا 14 اردیبهشت ماه در مصلی امام خمینی(ره) برگزار خواهد شد.
@ketabenaab
پایگاه اطلاع رسانی کتاب ناب
@ketabenaab
۲۰.۶درصد مردم ایران در هر شبانه روز یک ساعت #سیمای_ملی را تماشا می کنند.
طبق نتایج #نظرسنجی_ملی اسفندماه #ایسپا ۲۰.۶ درصد از پاسخگویان در هر شبانه روز یک ساعت سیمای ملی را میبینند،
۱۹.۱ درصد ۲ ساعت
۱۴.۸ درصد ۳ ساعت
۶.۷ درصد ۴ ساعت
۴ درصد ۵ ساعت و ۴.۷ درصد بیش از ۵ ساعت در هر شبانه روز سیمای ملی را تماشا می کنند. همچنین۳۰ درصد افراد بالای ۱۸ سال کشور سیمای ملی را تماشا نمی کنند.
گفتنی است این نظرسنجی در اسفند ۱۳۹۷ به صورت تلفنی از ۱۲۷۵ نفر از شهروندان کل کشور انجام شده است.
@ketabenaab