eitaa logo
کتابفروشی اسوه - اهواز
1.1هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
24 ویدیو
1 فایل
فروشگاه اُسوه #اهواز ❤️ ثبت سفارش: @admin_osveh 🛍 ساعت کاری : صبح ۹ تا ۱۲ عصر ۱۷ الی ۲۱ . +986132923315 ☎️ آدرس ما : نادری خیابان حافظ(شهید موسوی) نبش سیروس . #کتاب #کتابفروشی #فروشگاه_اسوه_اهواز #کتابفروشی_اسوه #معرفی_کتاب
مشاهده در ایتا
دانلود
۷۲ پرسمان رضوی در کلام امام رضا در این کتاب بصورتی نمادین سوالاتی از امام رضا (ع) در موضوعات گوناگون اخلاقی و اعتقادی پرسیده شده و جواب های آن امام به این پرسش ها با استناد به روایتی از ایشان مطرح گردیده است
گزارش لحظه به لحظه از حج پیامبر این که این کتاب به تنها سفر حج رسول اکرم(ص) در واپسین سال زندگی شان می پردازد، اظهار داشت: این سفر به واقعه غدیر منتهی می شود، اما این کتاب اشاره ای به این رخداد تاریخی ندارد و تنها اعمال و مراحل حج نبی اکرم(ص) را عنوان می کند. وی داستان هایی را که در این زمان رخ داده اند، پرسش هایی که از رسول خدا می شد و این که چگونه پیامبر(ص) حج را به مردم آموزش می داد، از جمله مباحث این نوشتار خواند و افزود: حج تمتع دستور نهایی اسلام است که پیش از آن حج به صورت «افراد» انجام می شد. از موارد تمایز میان شیعه و سنی «حج تمتع» است که تنهاد شیعیان به آن معتقدند. اعراب جاهیلت جمع میان «عمره» و «حج» را در یک ماه باطل می دانستند، در حالی که اسلام این عقیده آنها را باطل اعلام کرد.
از آگاهان بپرسید، ترجمه فارسی کتاب «فاسألوا أهل الذكر» اثر محمد تیجانی، به قلم محمدجواد مهری می‌باشد. مترجم سعی فراوانی در حفظ امانت در ترجمه نموده و بااین‌حال، ترجمه‌ای سلیس و روان از متن ارائه کرده است. در این کتاب به موارد زیر پرداخته می شود: سوالهایی در مورد خداوند(رویت خداوند ، عدل الهی ، ) سخن اهل ذکر در این مورد. سوالهایی در مورد رسول اکرم صلی الله علیه و آله (عصمت) سخن اهل ذکر در این مورد. سوالهایی درباره اهل بیت(اهل بیت چه کسانی هستند، عایشه در زمان پیامبر صلی الله علیه و آله و پس از ایشان، رفتار عایشه با امیرمومنان علیه السلام ، هشدار پیامبر صلی الله علیه و آله در مورد عایشه) سخن اهل ذکر در این مورد. سوالهایی در مورد اصحاب، (قرآن کریم و افشای برخی اصحاب ، پیامبر و کشف حقایق برخی از اصحاب ، اصحاب در قبال اوامر رسول خدا صلی الله علیه و آله قبل و پس از رحلت ، ضایع نمودن سنت پیامبر صلی الله علیه و آله، گواهی ابوذرغفاری در مورد برخی اصحاب ، گواهی تاریخ در مورد برخی اصحاب ) سخن اهل ذکر در مورد برخی اصحاب.
📖سفرها و خاطره ها نوشتار حاضر یکی از آثار ارزشمند جناب آقای دکتر است و همان طوری که خودشان در مقدمه کتاب ذکر فرموده اند حاصل تجربیات خیر و شر، تلخ و شیرین در گوشه گوشه این جهان پهناور است که با رنج سفر و تحمّل زحمات و مشقّات فراوان که اغلب سفرها همراه با ریسک خطر جانی بوده است می باشد. 📗هر کس این کتاب را مطالعه کند به خوبی در می یابد که دست عنایت، هدایت و حمایت پروردگار همواره با او همراه بوده تا او موفق به هدایت گمراهان و یا جستجوگران حقیقت به سوی راه نجات که همان مکتب اهل بیت (ع) است گردد. تعداد صفحه : ۴۷۲ 🛵ارسال با پیک در 🌉اهواز و با پست به سراسر نقاط کشور امکان پذیر است🚚📦 📝ثبت سفارش: @admin_osveh 📲 کانال :@ketabeosveh 📇
چکیده اندیشه ها در میان آثار این چنینی، آثار دکتر محمد تیجانی تونسی جایگاه ویژه ای دارد و بسیار عمیقتر از دیگران به بررسی عقائد شیعه و سنی و انتخاب عقیده صحیح – که جز عقیده شیعه نیست – پرداخته است. در مقدمه کتاب چکیده اندیشه ها آمده است :«از آنجا که بسیاری از حق جویان توان مطالعه تمامی آثار ایشان را ندارند و در عین حال نمی خواهند از شیرینی و لذت آن بی بهره باشند این نوشتار که توسط فاضل گرامی جناب آقای غفاری تهیه شده را به عنوان تلخیص آثار ایشان تقدیم می داریم.» 📇
آنگاه هدایت شدم ترجمه فارسی کتاب «ثُمَّ اهْتَدَیتُ» نوشته محمد تیجانی سماوی که ماجرای تغییر مذهب خود از اهل سنت به شیعه را نوشته است. تیجانی ضمن نقل زندگینامه‌اش، ماجرای سفرش به عراق و نجف و دیدار و گفتگوهایش با عالمان شیعه از جمله سید ابوالقاسم خوئی و سید محمد باقر صدر را بازگو کرده است. نویسنده در این کتاب با استناد به احادیث اهل سنت، از عقاید مذهب شیعه دفاع می‌کند. این کتاب به چهارده زبان ترجمه و چندین بار در ایران چاپ شده است. انتشار این کتاب با واکنش‌هایی از سوی برخی علمای اهل سنت مواجه شد و برخی شخصیتِ نویسنده و داستان را ساختگی دانسته‌اند.
انسان جاری در این نوشتار سعی شده است ضمن بیان گرفتاری ها و مشکلات انسان امروزی و چگونگی برون رفت از این گرفتاری ها و رسیدن به کمال مطلوب انسانی، به بحث درباره معرفت زوایای مختلف وجود انسان و رابطه او با خدا پرداخته شده است. از دیدگاه نویسنده انسان جاری، انسانی است که مجهز به کتاب و بینات است که با در دست داشتن آیه ای محکم از جانب خدا، اعتقادش را با اخلاق، روحش را با احکام و روابطش را با دیگران هماهنگ کرده و در این راه به اسوه ای کامل مانند محمد(ص) و امام علی(ع) اقتدا نموده است. وی با استناد به آیات، روایات و ادعیه به تبیین بایسته های یک انسان مطلوب و بالنده نیز پرداخته و حقیقت عبودیت در این چنین انسانی را بررسی کرده است. کسانی که از تولد دوم و انسانی خود فارغ شده و به ملکوت آسمان راه پیدا کرده اند، دیگر نمی توانند بی تفاوت و ولنگار باقی بمانند و باید به سازندگی و تولید بپردازند؛ این سازندگی، ضرورت است و گرنه در تنهایی خود باید مرثیه مرگ و پوسیدن را زمزمه کنند و جام شوکران را ذلیلانه سرکشند. با تولد از شکم عادت ها و بطن سنت ها، ناچار غم غربت احساس می شود و همین احساس است که ضرورت رفتن و ساختن را ایجاب می کند و اگر آدمی در این غربت ، چراغی نیافروزد و دستی نسازد، محصور می شود و گرفتار، که رقیبان مدام دست در کارند...
کتاب در صحن آسمان در مورد سفر حج نگاشته شده و مباحثی پیرامون ظاهر و باطن این عمل عبادی در آن مطرح شده است. در این کتاب مطالبی نیز جهت استفاده زائران بیت‌الله‌الحرام و حریم نبوی و اهل‌بیت علیهم‌السلام آمده است. گفتنی است چاپ نخست این کتاب توسط مؤسسه اسلامی نیویورک انجام شده است و این کتاب در ابتدا با توجه به نیاز مسلمانان خارج از کشور جمهوری اسلامی ایران تنظیم شده بود و علاوه بر زبان فارسی به زبان انگلیسی نیز نگارش یافته است. نسخه انگلیسی این کتاب نیز به لطف خداوند متعال بزودی توسط همین انتشارات به چاپ خواهد رسید. در پشت جلد این کتاب این‌گونه آمده است: «از صادق آل محمد پرسیدم: بزرگترین گناه کدام است؟ حضرت در پاسخ فرمودند: گناهکارترین انسان کسی است که در عرفه و مزدلفه وقوف کند و بین کوه صفا و مروه سعی کند، آن‌گاه گرد کعبه طواف نماید و نماز به جای آورد و در دل بپندارد که خداوند او را نمی‌آمرزد. چنین کسی از همه مردم گناهش بزرگ‌تر است.»
گزارش لحظه به لحظه از شهادت امام صادق (ع) این کتاب در ۴ بخش بیانگر ماجرای ترورهای صورت گرفته درباره امام صادق (علیه السلام) و شهادت آن حضرت است. دوران امامت امام صادق (ع) مقارن با انقراض بنی امیه و آغاز حکومت بنی عباس در سال ۱۳۲ هـ .ق بود. منصور دوانیقی دومین حاکم عباسی در دوره یازده ساله حکومتش ، پیوسته در صدد طرح توطئه هایی بود تا امام صادق (ع) را به شکل غیر مستقیم به شهادت برساند . این دسیسه ها چندین بار به شکل های مختلفی انجام شد اما هیچکدام به نتیجه نرسید.
سرود جهش ها محمدرضا حکیمی نویسنده در این مجموعه پراکنده به برخی از مطالب درباره مظلومیت اهل‏بیت بویژه امام علی و معرفی برخی از اصحاب اهل بیت پرداخته است. این مجموعه که با سبک ادبی و احساسی نگاشته شده است، دارای نظم منطقی خاصی نیست، اما شاکله اصلی آن معرفی برخی از تعالیم، بزرگان و آموزه‏های شیعی بوده و بنا بر ادعای نویسنده آن به منظور بازگویی برخی از تعالیم و ارزشهای اسلامی تدوین شده است. بحثی درباره غدیر، فلسفه شورشهای شیعه و گزارشی رمان گونه از شام غریبان امام حسین (ع)، از جمله مباحث اصلی این کتاب است. در پایان این اثر نیز به معرفی کتاب شهداء الفضیله علامه امینی پرداخته شده است
خط انتقال معارف قلب هر مسلمان، گنجینه‌ای است از معارفی که می‌تواند جهان را دگرگون کند، اما سوال آنچه که چگونه این معارف را به دیگران انتقال دهیم. سخنرانی عین ـ صاد در شبهای قدر رمضان ۱۳۷۶ در جوار ملکوتی عالم آل محمد (ص)، چراغ راهنمای این مسیر می‌شود که شما می توانید باز نویسی آن جلسه در اینجا بازنویسی شده است و در بخشی از کتاب می‌خوانیم: ((وقتی که دنیا برایت تنگ شده باشد، وقتی آسمان آنقدر کوتاه شود که نتوانی سرت را بلند کنی و مجبور باشی سرت را روی زانوانت بگذاری و گریه کنی؛ اگر این آسمان پایین و این دنیای تنگ را احساس کردی، آن موقع به امامت، به ولایت، به رسالت، به دین، به وحی، به غیب محتاج می‌شوی...))
انسان در دو فصل سال ۱۳۶۰ در تالار وحدت سخنرانی استاد صفایی حائری، به گوش همگان رسید پس از تعمق و تصحیح آن جلسه، کتاب « انسان در دو فصل » نگاشته و توسط نشر لیله‌القدر به چاپ رسیده‌است.۸ در این اثر، تربیت انسان را به دو بخشح پیش از بلوغ و پس از بلوغ تقسیم می‌شود و با نگاه فلسفه‌و عرفان اسلامی،تربیت اسلامی و اخلاق اسلامی شرح و بررسی می‌گردد. این کتاب شما را با دو جریان متفاوت در زمینه‌های تربیت، اخلاق، عرفان و فلسفه۸ آشنا می‌کند و با سیری مشخص از جریان التقاط در داخل مرزهای اسلام پرده برمی‌دارد.
تطهیر جاری با قرآن تفسیره سوره بقره این جلد، استاد علی صفایی به تفسیر سوره بقره، با روش خاص مطرح‌شده در کتاب روش برداشت از قرآن پرداخته، این سوره را سند هدايت براى متقين و سوره تشريع احکام معرفی می‌کند. تشریع و تقوا این‌گونه باهم گره می‌خورد که هدايت به تشريع و احكام، در حوزه تقوا شكل مى‏گيرد؛ چون متقى در مقام‏ عمل است و در جست‏وجوى ادب و حكم حضور است.
روش برداشت از نهج البلاغه مجموعه سه سخنرانی مرحوم استاد علی صفایی درباره نهج‌البلاغه است که در سه فصل اصلی تنظیم شده. در فصل اول، روش برداشت از نهج البلاغه مطرح می‌شود. این، فصل، فصل اصلی کتاب، و درواقع ادامه شاکله‌ای است که استاد در کتاب روش برداشت از قرآن ریخته است. در دو فصل بعدی، نمونه‌هایی عملی در جریان این روش، در دو خطبه از خطبه‌های نهج البلاغه نشان داده می‌شود؛ ابتدا خطبه 87 و سپس خطبه قاصعه. در انتهای کتاب نیز بریده‌هایی از آثار استاد درباره روش برخورد با نهج البلاغه، به عنوان ضمائم، گردآوری شده است. در این طرح ابتدا به شناخت نهج‌البلاغه چه از جهت نحوه تکون آن و چه از جهت سند آن پرداخته شده و سپس با اشاره به ضرورت آشنایی با نهج البلاغه، خواننده به افقی بالاتر از شناخت کلام امام دعوت می‌شود، یعنی شناخت مقاصد امام؛ همچنین در زمینه روش برداشت از نهج البلاغه، به‌تفصیل بحث شده است.
سلوک با باران این اثر، سخن های کوتاه یک دقیقه ای است که برای نخستین بار از شبکه سوم و سپس شبکه های دیگر سیما تولید و پخش شد که اینک در مجموعه ای به چاپ می رسد. نویسنده کتاب در بخشی از کتاب یادآور می شود: «در مجموعه سلوک باران که در چندین دفتر و به تناوب منتشر می شود، تنها به سخن های پخش شده از رسانه ملی بسنده نمی شود بلکه تلاش بر آن است که مجموعه گفتارهای تمثیلی اینجانب چه در صدا و سیما و چه در نشریات و یا سخنرانی ها و یا در لابلای کتاب های دیگر همچون مباحث تفسیری باران حکمت، استخراج و یکجا جمع و چاپ شود.» زرگرها وقتی بخواهند بدانند که سکه ای طلا هست یا نه، آن را به زمین زده و آنگاه از جنس صدای آن متوجه می شوند. خدا هم زرگر عالم است وقتی بخواهد بفهماند کسی طلا هست یا نه و یا جنس خوبی دارد یا نه، او را چند صباحی و به ظاهر به زمین می زند و مشقات و مشکلاتی را برایش فراهم می سازد و آنگاه از جنس حرف ها و برخوردها و رفتارهایش مشخص می کند که او چگونه آدمی است.
آشنایی با اسلام ظهور اسلام، مجموعه ‏اى ارزش‏مند از اصول و فروع فکرى و عملى و نیز ضابطه‏هاى اخلاقى را در پیش روى بشر نهاد و ادیان گذشته را به کمال رساند. بدین‏سان این دین، منظومه کاملى شد که بخش‏هاى مختلف اصول، فروع، منابع، احکام اخلاقى، حقوقى و... را در خود دارد. شرح و توضیح هر یک از این بخش‏ها معتقدان به این آیین را در آشنایى ژرف‏تر با وظایف خود کمک مى‏کند. کتاب حاضر با عهده‏دار شدن این مهم با قلمى روان و شیوا اصول و فروع اسلام را در شش بخش براى همگان -به ویژه جوانان- تبیین کرده است: اصول دین، اخلاق در اسلام، اسلام و ایمان، انسان از دیدگاه اسلام، تکالیف و احکام و منابع آنها و فروع دین.
کتاب "فرزندم این چنین باید بود" نوشته اصغر طاهرزاده، شرحی است از نامه سی و یکم نهج‌البلاغه. این کتاب در دو جلد تنظیم شده و شامل اصول تعلیم و تربیت از منظر امام علی (ع) است. نامه سی و یک نهج البلاغه نامه‌ای است که امام علی(ع) برای فرزند خود امام حسن(ع) نوشتند. این نامه شامل موارد تربیتی بسیاری است که با اصول اساسی درست نصیحت کردن همراه شده است. برای مثال به جمله‌هایی که امام خودشان را با آنها خطاب می‌کنند، دقت کنید: “من الوالد الفان: از پدر پیر، المقر بالزمان: اقرارکننده به زمان، المد برالعمر: کسیکه عمرش گذشته، المستسلم لدهر: تسلیم شده به روزگار، الزام بالدنیا: پدری که دنیا را قابل ستایش ندیده، الساکن المساکن الموتی: ساکن خانه‌های اموات” حال به جملاتی توجه کنید که امام با آنها فرزندشان را خطاب می‌کنند: “الی المولود المومل مالا یدرک: به فرزندی که دلش می‌خواهد به خیلی چیزها برسد ولی نمی‌رسد، السالک سبیل من تورهلک: راهرو راهی که پایان آن هلاکت است، رهینته الایام: فرزندی که در گرو روزگار است” این نوع خطاب‌ها به طور کلی فضای حیات بشر را روشن می‌کند. نامه سی و یک نهج البلاغه تعریف کاملی از دنیاست و اینکه انسان چگونه باید با هر بخش زندگی رو به رو شود تا دچار خسران نشود. این سطور نگاشته‌های پدری دلسوز است که گرچه به راه پسر خود واقف است ولی جایگاه پدری را محملی قرار می‌دهد تا نامه‌ای بنویسد به امت خود، به شیعیان خود؛ پدری که همان سالها پیش نگران امروز ما بود.
مهدی خدامیان آرانی در کتاب خدای قلب من : راهی برای آشتی با خدای مهربان، ترجمه‌ای ساده و دلنشین از دعاهاى مختلف در اختیارتان قرار می‌دهد تا بتوانید با پروردگار خود مستقیم سخن بگویید و لذت ببرید. مهدی خدامیان آرانی این کتاب را با خاطره‌ای آغاز می‌کند و به شما ثابت می‌نماید که درک معنا و مفهومِ دعا به اندازه‌ی خواندن آن‌ اهمیت دارد. بنابر باور نویسنده دیگر زمان آن رسیده مسلمانان به ترجمه و معنای دعاهای زیبایی که از ائمه‌ی اطهار برای‌شان به یادگار مانده است، توجه بیشتری نشان دهند. کتاب خدای قلب من قدم کوچک و مستحکمی در مسیر ترجمه‌ی دعاهاست تا به شما کمک کند به پروردگار نزدیک‌تر شوید و از مناجات با او لذت بیشتری ببرید.
کتاب معاد استاد قرائتی در این کتاب، معاد به عنوان یکی از اصول و عقاید دین اسلام بیان و مبانی آن تشریح شده است. از ویژگی های این کتاب: حدود هفتصد آیه قرآن و سیصد حدیث از منابع معتبر شیعه و سنی در این کتاب آمده است، لذا 95درصد این کتاب را قرآن و حدیث تشکیل می دهد و این به خاطر آن است که غیر از اصل معاد که باید با عقل ثابت شود، برای آشنایی با خصوصیات آن جز راه وحی راه دیگری نداریم. سادگی قلم و بیان آن هم لطف خداست، ضمنا یادآوری می شود آیات و روایات کمی آزاد ترجمه شده است. از آنجا که در کلاس داری نیاز به مطالب دسته بندی شده است این کتاب برای معلمان و همکاران کمک خوبی می تواند باشد. علاوه بر مثل های بسیار مفید و دسته بندی های سودمند، مطالب جدیدی با الهام از آیات قران در این کتاب آمده است.
کتاب چند نکته مهم درباره رویت هلال – این امر هنگامی نگران کننده تر می شود که می بینیم در اغلب کشورهای اسلامی مساله رویت هلال حل شده و لا اقل اهل یک کشور با یکدیگر هماهنگ هستند، ولی در کشور ما چگونه است؟ شاید تنها ما هستیم که این مساله را حل نکرده ایم، با این که فقهای قوی و آگاهی داریم. مشکل اصلی در این است که ما با مساله رویت هلال که از (موضوعات) است مانند یک مساله فقهی و (حکمی از احکام شرع برخورد می کنیم در حالی که می دانیم مردم هر چند در مسائل و احکام فقهی یا باید مجتهد باشند یا از مجتهدی پیروی کنند، ولی در موضوعات مانند رویت هلال هر کس می تواند به یقین و اطمینان خود عمل کند. [ع]
کتاب ده درس امام شناسی – می دانیم بعد از پیامبر اسلام (صلی الله علیه و آله) مسلمانان به دو گروه تقسیم شدند: گروه اول معتقد بودند پیامبر (ص) جانشینی برای خود تعیین نکرده، و این امر را بر عهده امت گذارده که آنها بنشینند و از میان خود رهبری برگزینند – این گروه را (اهل سنت) می نامند. گروه دوم معتتقد بودند که جانشین پیامبر (ص) همچون خود او باید معصوم از خطا و گناه باشد و دارای علم وافری که بتواند رهبری معنوی و مادی مردم را بر عهده بگیرد و اساس اسلام را حفظ کند و تداوم بخشد. مهمترین عناوین کتاب ده درس امام شناسی: بحث امامت از کی آغاز شد؟ فلسفه وجود امام شرایط و صفات ویژه امام (ع) نصب امام بر عهده کیست؟ و …
«نجم الثاقب در احوال امام غایب علیه السلام» از تألیفات گرانبهای خاتم المحدثین میرزا حسین نوری(ره) می باشدکه به سفارش میرزای بزرگ شیرازی (صادر کننده تحریم تنباکو) به نگارش درآمده است. نجم ثاقب(دوره 2 جلدی) به شرح حال و زندگی نامه امام مهدی(عج) پرداخته است. برای اینکه بتواند حق مطلب را ادا کرده باشد کتاب را در دوازده باب به نگارش درآورده است. جلد اول کتاب شامل شش باب با عناوین: ولادت و شمّه ای از حالات آن جناب، اسامی و القاب و کنیه های حضرت، اوصاف شمایل و بعضی از خصایص حضرت، ذکر اختلاف مسلمین در وجود مبارک و اقوال اهل سنت در مهدی موعود(عج)، نصوص امامیه از رسول خدا(ص) و ائمه اطهار(ع) بر امامت و اثبات امامت آن حضرت از روی معجزات می باشد که به شرح و تفصیل مطالب فوق پرداخته است. جلد دوم کتاب نیز شامل شش باب با عناوین: ذکر حکایت کسانی که در غیبت کبری به خلافت امام علیه السلام رسیده اند، جمع بین حکایات و قصص گذشته و بین آن چه رسیده، توسل به ائمه علیهم السلام جهت حوایج دنیا و آخرت و اوصاف اوتاد و ابدال و نجبا و صلحا و قطب علیه السلام، ذکر شمّه ای از تکالیف عُبّاد بالنسبة به امام عصر(عج) می باشد که به شرح و تفصیل مطالب فوق پرداخته است .
علل الشرایع کتابی به زبان عربى، تألیف شیخ صدوق (متوفای ۳۸۱ ق) فقیه برجسته و راوی شیعی قرن چهارم هجرى قمری است. و محصول حاضر، متن کامل عربی همراه با ترجمه این کتاب است. محمد بن علی بن حسین بن موسی بن بابویه قمی (۳۰۵ ـ۳۸۱ق) مشهور به شیخ صدوق، که در ری مدفون است بزرگ‌ترین محدّث و فقیه مکتب حدیثی قم بود و حدود ۳۰۰ اثر علمی تألیف کرد که امروزه بسیاری از آنها مفقود شده است. کتاب من لایحضره الفقیه ـ از کتب اربعهٔ شیعه ـ اثر اوست. علل الشرایع مشتمل بر روایاتى از رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع) است که موضوع آنها علت و فلسفه برخى از احکام شرعی و عقیدتى است، مانند عللِ وضع اسامى اشیا و اشخاص، عوامل حوادث و وقایع، علل گرایش به عقاید و اعمال و چگونگى خلق حیوانات. شیخ صدوق در این کتاب، به علت برخى از کارهاى پیامبران، پیامبر اسلام(ص) و ائمه معصومین(ع) نیز اشاره کرده است.
کتاب زاد المعاد ۱۴ باب (۴۹ فصل) و یک خاتمه دارد. در  ۹  باب اول، که به اعمال و دعاهای دوازده ماه قمری اختصاص دارد ابتدا به فضایل و ویژگی‌های عبادی هر ماه اشاره شده و سپس اعمال و دعاها و زیارات آن ماه را از شب اول بیان می‌کند. در باب دهم اعمالی را ذکر می‏کند که در همه ماه‏‌ها مشترک هستند مانند دعاهایی که هنگام رویت هلال ماه وارد شده است. در باب یازدهم، زیارات چهارده معصوم(ع) که در ابواب قبلی ذکر نگردیده جمع‌آوری شده است. باب سیزدهم درباره احکام اموات و آداب هنگام احتضار و غسل و دفن میت است و بالاخره در باب آخر خلاصه‌ای از احکام زکات، خمس و اعتکاف را بیان می‌‏کند، در خاتمه هم به بیان کفارات می‏‌پردازد. باب اول: فضائل ماه رجب باب دوم: فضائل و اعمال ماه شعبان باب سوم: در فضیلت ماه رمضان باب چهارم: در اعمال ماه شوال و ذی القعده باب پنجم: در بیان فضائل ماه ذی الحجه باب ششم: در بیان اعمال ماه محرم باب هفتم: اعمال ماه صفر باب هشتم: اعمال ماه ربیع الاول باب نهم: اعمال ماه ربیع الثانی، جمادی الاول و جمادی الثانی باب دهم: در اعمال هر ماه است باب یازدهم: در بیان زیارات رسول اکرم(ص) و ائمه هدی(ع) باب دوازدهم: در اقسام نمازها باب سیزدهم: در بیان احکام اموات باب چهاردهم: در احکام زکات، خمس و اعتکاف خاتمه: کفارات.