نشر الف لام میم در سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران حضور یافت.
در این غرفه علاوه بر عرضه آثار انتشارات الف لام میم، آن دسته از آثار از حضرت علامه حسن زاده آملی که توسط دیگر ناشران منتشر شده بود و آثاری که در تبیین اندیشه های معظم له نگاشته شده بود، عرضه شد.
غرفه علی رغم فضای محدودی که در اختیار داشت میزبان جمع کثیری از علاقه مندان به حضرت علامه بود و دعا برای طول عمر و سلامتی حضرت علامه ذکر مدام مردم و دیدار معظم له آرزویی پيوسته در پیش خوان غرفه الف لام میم بود.
کتاب دروس معرفت نفس کمی دیر ولی خود را به نمایشگاه رساند و مورد استقبال کم نظیر قرار گرفت ولی دیوان اشعار در چاپخانه ماند تا به زینت طبع کامل آراسته شود.
کتاب های نامه ها و برنامه ها و نور علی نور در ذکر و ذاکر و مذکور گوی سبقت از دیگر کتاب ها ربودند تا آنجا که هر دو در نمایشگاه در زمره کتاب های چاپ تمام قرار گرفتند.
الهی نامه، نهج الولایه و طب و طبیب و تشریح در رتبه بعدی قبل از کتاب هایی مانند قضا و قدر و ولایت تکوینی قرار گرفتند. از آثاری که پیرامون تبیین اندیشه های حضرت علامه در غرفه عرضه شد، آثار چون ارمغان آسمان در شرح رساله انسان در عرف عرفان اثر حجت الاسلام سید یوسف ابراهیمیان آملی و تشنه دانش راهنمای دانش پژوهی براساس زیست نامه علامه حسن زاده آملی مورد استقبال علاقه مندان قرار گرفتند.
نشر الف لام میم
مرکز حفظ و نشر آثار علامه حسن زاده آملی
@nashrealm
نشر الف لام میم
مرکز حفظ و نشر آثار علامه حسن زاده آملی
@nashrealm
برادرم!
در قرآن کریم آمده است: إنا أنزلناه في ليلة القدر. إنا أنزلناه في ليلة مباركة. شهر رمضان الذي أنزل فيه القرآن. در روایات، ليلة القدر در شهور رمضان و شعبان و رجب آمده است. و آن بزرگی که گفته است «هر شب، شب قدر است اگر قدر بدانی» شاید از این روی گفته باشد که همه صحیح است و اختلافی نباشد از این روی که طلوع و ظهور حقیقت ليله مبارکه قدر به اختلاف آفاق انفس انسانی مختلف باشد و الله تعالی اعلم.
هزار و یک کلمه /ج٢ ص٤٢٠
نشر الف لام میم
مرکز حفظ و نشر آثار علامه حسن زاده آملی
@nashrealm
دختر آیت الله حسن زاده آملی، از زندگی شخصی و دغدغههای امروز استاد برایمان میگوید
علامه ذوالفنون
پدر هنوز با کتاب زندگی میکند /
http://yon.ir/rRqwi
بررسی زندگی علمای بزرگ، غالبا تحت تأثیر مراتب علمی و مقامات عرفانی آنها قرار میگیرد و کمتر پیش میآید که رسانهها نگاهشان را بر «رفتارهای شخصی و خانوادگی» این بزرگان متمرکز کنند. اگر بخواهیم ن گاهی موشکافانه و دقیق داشته باشیم، باید بپذیریم که نخستین جامعهای که تحت تأثیرات علمی و معنوی این بزرگان قرار میگیرد، «خانواده» است و بدون تردید، بخشی از سیره عالمان ربانی در تعاملات خانوادگیشان شکل میگیرد. اتفاقا، شاگردان علامه حسنزاده آملی نیز بر یک نکته اتفاق نظر دارند؛ اینکه استاد همواره بر توجه به خانواده تأکید دارد و به هیچ سالکی اجازه نمیدهد برای طی طریق، حق کوچکی را از خانواده خود ضایع کند. همه اینها را بهعنوان مقدمه آوردیم، برای آنکه بگوییم در گفتوگوی پیشرو، سراغ نخستین همراه علامه رفتیم. سعیده حسنزاده آملی، فرزند پنجم استاد است و از همان روزی که پدر از قم به تهران کوچ کرد، همراه ایشان شد تا زندگی خود را وقف خدمتگذاری پدر کند. دختر علامه، یکی از شاگردان پدر در حوزه عرفان نظری بوده و حالا مشغول تدوین رساله دکتری خود در همین رشته است. این گفتوگو بیشتر به احوالات شخصی علامه در این روزها میپردازد؛ هرچند که فراخور تخصص سعیده حسنزاده، نگاه کوتاهی نیز به عرفان نظری داشتهایم.
خانم حسنزاده! گویا شما دروس حوزوی را در محضر پدر تلمذ کردهاید. موافقید گفتوگو را با همین موضوع آغاز کنیم؟
بله، من از دوران راهنمایی در محضر پدر تحصیل علوم حوزوی را آغاز کردم و به علت علاقه شدیدم به دروس الهیات و عرفان، تعدادی از کتاب های استاد را به صورت خاص در محضر ایشان درس گرفتم؛ کتابهایی مانند «معرفت نفس»، «صد کلمه در معرفت نفس»، «الهی نامه» و «دفتر دل». به لطف خدا و با راهنماییهای حضرت علامه، هماکنون در حال نوشتن رساله دکتری خود در موضوع «عرفان اسلامی» هستم.
حضرت استاد به همه فرزندان خود تدریس میکردند یا شما استثنا بودید؟ سئوال دیگر اینکه روش ایشان در آموزشهای خانوادگی چه بود؟
ایشان برای تمام فرزندانشان، از سوم راهنمایی تدریس جامع المقدمات را آغاز کردند. بعد از آن هم به تدریس ادبیات فارسی میپرداختند، تأکید ویژهای داشتند که تحصیل ادبیات فارسی برای طلبه دینی ضروری است، به همین دلیل کتابهای کهن فارسی مانند کلیله و دمنه، بوستان و گلستان سعدی، بخشی از مثنوی معنوی و دیوان حافظ را به طور ویژه به فرزندان خود میآموختند و بعد سراغ دروس تکمیلی در سطوح بالاتر میرفتند. نکتهای که در این میان حائز اهمیت است، تأکید پدر بر علائق فرزندان بود. ایشان از همه ما میپرسید که دوست داری در کنار دروس حوزوی، چه کتابی را بخوانی و در این زمینه بسیار راهنمای ما بودند. مثلا یکی از برادرانم به ادبیات فارسی علاقهمند بود و پدر بسیار به او کمک کرد، بحمدالله ایشان علاوهبر تحصیل علوم حوزوی در سطوح بالاتر و ملبس شدن به لباس روحانیت، در زمینه هنر و ادبیات نیز صاحبنظر بوده و هماکنون سردبیر چند مجله تخصصی است. یکی دیگر از برادرانم در حوزه علم اعداد از خود علاقه نشان داد و با آموزش علامه، توانست در این زمینه تبحر خاصی پیدا کند. دو برادر دیگرم نیز استعداد هنری در عرصه خوشنویسی و خطاطی داشتند، که پدر فوت و فنهای خوشنویسی را به آنها آموخت و حالا هر کدامشان، استاد خط هستند. من و خواهرم نیز به اندازه ظرفمان از برکتهای وجودی پدر بهره بردیم. به این موارد اشاره کردم برای آنکه بگویم ایشان همیشه علایق فرزندان خود را در نظر میگرفتند و سعی میکردند با آموزش و پرورش، استعدادها را در آن زمینه باور سازند.
یعنی هیچ اجباری در تربیت علمی و دینی فرزندان به خرج نمیدادند؟
به هیچوجه اهل اجبار نبودند؛ نه در تحصیل علوم و نه حتی در مسائل سلوکی؛ فقط از ما میخواستند که واجبات را ترک نکنیم؛ تنها بر این مسئله تأکید شدید داشتند. خانواده پدری علامه نیز تقریبا همین وضع را داشت. پدر بزرگ ما روحانی نبود، ولی حضرت علامه بارها فرمودهاند که پدرشان انسانی الهی و فردی بسیار مذهبی بود و به هیچ وجه فرزندانش را مجبور به انجام کاری نمیکرد که برایشان مشکل باشد و در تعلیم و تربیت فرزندانشان، بسیار کوشا بود و همین احساس مسئولیت و ظرافت ایشان باعث شد که پدر، از پنج سالگی به مکتب بروند و قرآن و احکام بیاموزند. ایشان از همان کودکی عطشی وصفناپذیر نسبت به فراگیری علوم دینی داشتند. حالا بر بسیاری از رشتهها تسلط دارند و به همین دلیل لقب «ذوالفنون» گرفتهاند.
پایان قسمت یکم
نشر الف لام میم
مرکز حفظ و نشر آثار علامه حسن زاده آملی
@nashrealm
✳️کتاب دروس معرفت نفس چاپ جدید شد.
📚کتاب دروس معرفت نفس اثر علامه حسن زاده آملی در انتشارات الف لام میم به چاپ دوم رسید.
✅این کتاب که بارها به زینت طبع آراسته شده است از کتاب های پر چاپ و تیراژ حضرت علامه است که در طول عمر خود ناشرهای متعدد و چاپ های گوناگونی را تجربه کرده است و همچنان در صدر آثار پرفروش حضرت علامه شمرده می شود.
✅این کتاب سلسله درس های علم النفس از منظر فلسفه اسلامی است که علامه حسن زاده در دوران تبلیغ و زمان های تعطیلی حوزه علمیه به عموم مردم مستعد تدریس کرده و حاصل تدریس خود را به رشته تحریر در آورده و در قالب کتاب دروس معرفت نفس عرضه کرده اند.
✅این کتاب پیشتر در سه دفتر و در سه جلد مجزا در قالب 150 درس عرضه می شد ولی ویژگی چاپ جدید آن است که هر سه دفتر در یک مجلد در قطع وزیری و با سه درس افزوده نسبت به چاپ های پیش است.
✅برخی از شاگردان و شاگردانِ شاگردان معظم له در کشور همت بر آن داشته اند تا سیره آن حضرت را ادامه داده و این کتاب را عموم مستعدان تدریس می کنند. دشورای کتاب، آن را از حالت خود خوان خارج کرده و نیاز به استاد برای مخاطبان احساس می شود.
✅برای تهیه این کتاب به کتابگاه بازار فروش اینترنتی کتاب به کمک لینک ذیل مراجعه بفرمایید و از مزیت پست رایگان نیز بهره مند شوید:http://yon.ir/xmBaK
✅ اگر اولین باره از کتابگاه خرید میکنین، از لینک زیر ثبت نام کنید و این محصول را باپست رایگان و ۱۰ هزار تومن تخفیف دریافت کنین: http://yon.ir/ketabgah1
📞سفارش تلفنی:
02537749660
💠در کانال مرکز پخش اثار علامه حسن زاده آملی مدظله عضو شوید:
🆔 @nashrealm
کتاب دروس معرفت نفس علامه حسن حسن زاده آملی چاپ جدید شد.
برای تهیه این کتاب به کتابگاه بازار فروش اینترنتی کتاب به کمک لینک ذیل مراجعه بفرمایید و از مزیت پست رایگان نیز بهره مند شوید:
http://yon.ir/xmBaK
✅ اگر اولین باره از کتابگاه خرید میکنین، از لینک زیر ثبت نام کنید و برای خرید این محصول، علاوه بر پست رایگان، ۱۰ هزار تومن هم تخفیف دریافت کنین:
http://yon.ir/ketabgah1
سفارش تلفنی:
02537749660
در کانال مرکز پخش اثار علامه حسن زاده آملی مدظله عضو شوید:
@nashrealm
کتاب تشنه دانش
«راهنمای دانش پژوهی بر اساس زیست نامه علامه حسن زاده آملی»
#مدیریت_تحصیل #هدایت_تحصیلی
سنت های اصیل حوزوی و روحیه هایی که دانش پژوه در سیر تحصیلی خود بدان نیاز دارد در این کتاب مورد پردازش قرار گرفته است.
قیمت 45000 تومان
با استفاده از لینک ذیل می توانید این کتاب را به صورت آنلاین از کتابگاه خرید کنید:
yon.ir/UiOeR
اگر برای اولین بار است که از کتابگاه خرید می کنید با استفاده از لینک ذیل از تخفیف 10 هزار تومانی برخوردار شوید:
yon.ir/teshneh
سفارش تلفنی:
02537749660
در کانال مرکز پخش اثار علامه حسن زاده آملی مدظله عضو شوید:
@nashrealm