eitaa logo
فرهنگ کتابخوانی
121 دنبال‌کننده
1.2هزار عکس
545 ویدیو
89 فایل
نشر و گسترش #فرهنگ_کتابخوانی و #ارزشهای_اسلامی
مشاهده در ایتا
دانلود
🌻 صلی‌الله‌علیه‌وآله: 🔹پاره‏ تن من در سرزمين خراسان دفن می‌شود؛ هيچ گرفتاری او را زيارت نمی‌کند، جز اين که خداوند پريشانی را از او می‌زدايد.
💥 *آیت الله بهجت «قدس سره » می فرماید:* *بزرگترین نعمت ایران* *حرم مطهر حضرت امام رضا علیه السلام نعمت بزرگ و گران قدری است که در اختیار ایرانی هاست ، عظمتش را خدا می داند، به حدی که امام جواد علیه السلام می فرماید:* *زیارت پدرم از زیارت امام حسین علیه السلام افضل است . زیرا امام حسین علیه السلام را عامه و خاصه زیارت می کنند، ولی پدرم را جز خاصه زیارت نمی کنند . لذا کرامات از ضریح آن حضرت بیشتر از ضریح امام حسین علیه السلام ظاهر می شود* .
🗣 : این فقط یک اقامت یک شبه است. زیاد دل‌مشغولش نباش، زیاد درگیرش نشو. با یک شب ماندن در کاروانسرا خیلی درگیرش نمی‌شوی. شب آنجا در آسودگی می‌مانی و می‌دانی که صبح خواهی رفت. نگران کاروانسرا نخواهی بود. این زندگی فقط یک سفر است، فقط یک پل است، از رویش بگذر. آسوده و برکنار بمان؛ بدون هیچ حس مالکیتی زندگی کن بدون هیچ تعلق داشتن زندگی کن و عشق بورز، اما وابسته و آویزان هیچ چیزی مشو ... 🍀🌺🍀🌸🍀 https://eitaa.com/ketabkhani1
🌷🍀🌷🍀 🍀🌷🍀 🌷🍀 🍀 🍃🌻🍃 حکمت 96 🍄🌼🍄 إنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِالْأَنْبِيَاءِ أَعْلَمُهُمْ بِمَا جَاءُوا بِهِ ثُمَّ تَلَا "إِنَّ أَوْلَى النَّاسِ بِإِبْراهِيمَ لَلَّذِينَ اتَّبَعُوهُ وَ هذَا النَّبِيُّ وَ الَّذِينَ آمَنُوا" الْآيَةَ ثُمَّ قَالَ إِنَّ وَلِيَّ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه وآله) مَنْ أَطَاعَ اللَّهَ وَ إِنْ بَعُدَتْ لُحْمَتُهُ وَ إِنَّ عَدُوَّ مُحَمَّدٍ (صلی الله علیه وآله) مَنْ عَصَى اللَّهَ وَ إِنْ قَرُبَتْ قَرَابَتُهُ 🌱💐🌱 نزديكترين مردم به پيامبران كسانى هستند كه به آنچه آورده اند داناتر باشند. سپس اين آيه را تلاوت نمودند «نزديكترين كسان به ابراهيم همانا پيروان او و اين پيامبر و مؤمنان هستند.» سپس فرمودند دوست محمّد (صلی الله علیه وآله) كسى است كه خدا را اطاعت كند هر چند از نظر نسبی از او دور باشد و دشمن محمّد (صلی الله علیه وآله) كسى است كه خدا را اطاعت نكند هرچند خويشاوند نزديك او بود 🌿 🌺🌿 🌿🌺🌿 🌺🌿🌺🌿
❣ 🌿در تمناے نڪَاهت بي‌قرارم تا بیایی مڹ ظهور لحظہ‌ها را مي‌شمارم تا بیایی... 🌿خاڪ لایق نیست تا بہ رویش پا ڪَذارے در مسیرت جاڹ فشانم گل بڪارم تا بیایی... 🤲🌱 (عج)♥️☀️ 🌼🌼🍃🌼🌼 https://eitaa.com/ketabkhani1
. مرحوم آیت اللّه سید محمدحسن نجفی قوچانی (صاحب کتاب سیاحت شرق و غرب): . در عالم ماده هر چقدر خودتان را در برابر حضرت ٲباعبدالله الحسین (سلام الله علیه) حقیر کنید، نوکری کنید، حمّالی کنید، خدمتگزاری کنید تا در عالم آخرت عزیز و بزرگ و صاحب مراتب مقرب می شوید. اختیار عالم مرگ در یدبَیضاء حضرتش است. . 📗 سیاحت شرق ، فصل زیارت کربلا .
روز آخر ذو الحجه: آخرین روز سال عربها است، سیّد در کتاب» اقبال «براساس یک روایت ذکر کرده است‏ که دو رکعت نماز بجا آورد، و در هر رکعت سوره «حمد» یک مرتبه و ده مرتبه قل هو الله احد و ده مرتبه ایة الکرسىّ را بخواند و پس از نماز بگوید: اللهُمَّ مَا عَمِلْتُ فِی هَذِهِ السَّنَةِ مِنْ عَمَلٍ نَهَیْتَنِی عَنْهُ وَ لَمْ تَرْضَهُ وَ نَسِیتُهُ وَ لَمْ تَنْسَهُ وَ دَعَوْتَنِی إِلَى التَّوْبَةِ بَعْدَ اجْتِرَائِی عَلَیْکَ اللهُمَّ فَإِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ مِنْهُ فَاغْفِرْ لِی وَ مَا عَمِلْتُ مِنْ عَمَلٍ یُقَرِّبُنِی إِلَیْکَ فَاقْبَلْهُ مِنِّی وَ لا تَقْطَعْ رَجَائِی مِنْکَ یَا کَرِیمُ خدایا آنچه در این سال انجام دادم، از عملى که مرا از آن نهى کردى، و به آن راضى نبودم، و من آن را فراموش کردم، ولى تو فراموشش ننمودى، و پس از گستاخى ‏ام بر تو، مرا به توبه دعوت کردى، خدایا من از تو آمرزش مى‏ خواهم، پس مرا بیامرز، و آنچه‏ انجام دادم از عملى که به تو نزدیکم کند، از من قبول کن، و امیدم را از خودت قطع مکن اى کریم چون این را بگوید، شیطان‏ فرایدمى ‏زند: واى بر من، آنچه در این سال علیه او رنج بردم، همه را خراب کرد، و سالى که گذشت براى او گواى مى ‏دهد، که‏ سالش را ختم به خیر نمود.
📢 روز اول محرم، روز مخصوص دعا برای فرزنددار شدن است. 💠 استاد سیّد محمّدمهدی میرباقری: ◀️ «امام رضا علیه‌السلام به ريان‌بن‌شبيب فرمودند که در روز اول محرم حضرت زکريا دعا کردند و دعايشان مستجاب شد. [إِنَّ هَذَا الْيَوْمَ هُوَ الْيَوْمُ الَّذِي دَعَا فِيهِ زَكَرِيَّا ع رَبَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ فَقَالَ رَبِّ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ ذُرِّيَّةً طَيِّبَةً إِنَّكَ سَمِيعُ الدُّعاءِ فَاسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ وَ أَمَرَ الْمَلَائِكَةَ فَنَادَتْ زَكَرِيَّا وَ هُوَ قائِمٌ يُصَلِّي فِي الْمِحْرابِ أَنَّ اللَّهَ يُبَشِّرُكَ بِيَحْيى‏ فَمَنْ صَامَ هَذَا الْيَوْمَ ثُمَّ دَعَا اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ اسْتَجَابَ اللَّهُ لَهُ كَمَا اسْتَجَابَ لِزَكَرِيَّا... .] ◀️ تلقي من اين است که اگر کسي از اين جنس خواسته‌ها دارد و مي‌خواهد نسلش آباد و در خدمت سيدالشهدا باشد و مي‌خواهد امکاناتش در خدمت سيدالشهدا باشد و توفيق خدمت‌گزاري به ساحت مقدس حضرت و تأسي به حضرت را در برنامه‌هايش داشته باشد، راهش اين است که روز اول محرم  بگيرد و کند که ان‌شاء‌الله اين دعا در  مستجاب می‌شود. هر دعايي وقتی دارد و بهار اين دعا در روز اول محرم است. ◀️ اگر کسي شهادت مي‌خواهد يا نسل پاک و آبادي مي‌خواهد که در مسير سيدالشهدا باشد و امکانات و مالش مي‌خواهد در مسير سيدالشهدا باشد از بيانات وجود مقدس امام رضا ارواحنا فداه اينطور مي‌فهمم که حضرت مي‌فرمايند روز اول محرم را روزه بگيريد و دعا کنيد دعاي شما هم مستجاب مي‌شود. اين يعني اول محرم فرصت اين‌طور درخواست‌ها و اجابت اين‌طور دعاهاست؛ فرصت اول محرم يک باب خاصي به شهادت سيدالشهدا باز مي‌شود که از اين باب مي‌شود وارد شد و اجابت بشود.»
@madahi - استاد دارستانی.mp3
4.16M
🔊 | سبک 📝 جریان آقاماشالله کرمانی 👤 🔸 داستان بسیار زیبا و شنیدنی ‌ 🍃💔@karbballa_ir
🛑 از طریق چه کسانی به ما رسیده است؟ ❇️شاید برای بعضی ها سوال باشد که مگر همه یاران امام حسین علیه السلام به شهادت نرسیدند؟ پس چه کسی عاشورا را با این جزییات روایت کرده؟ چطور باید به روایت های واقعه عاشورا اعتماد کنیم؟ ☀️یاران امام حسین علیه السلام به شهادت رسیدند ولی روایت عاشورا در همان صحرا باقی نماند... 📙 راویان عاشورای حسینی این چهره ها هستند: 💥۱-حمیدبن مسلم ازدی: بخش زیادی از اطلاعات تاریخی آن دوران از حمیدبن مسلم ازدی، وقایع نگار و خبرنگار سپاه عبیدالله بن زیاد منتقل شده است. ❄️نقل شده است که همین فرد مانع کشته شدن امام سجاد علیه السلام توسط شمر شد. به همین دلیل وقتی مختار به کوفه تسلط پیدا کرد به او امان داد. 💥۲- _سجاد علیه السلام و حضرت زینب سلام الله علیها: بخش دیگری را هم از امام زین العابدین علیه السلام و علیه السلام که به نقل مشهور در آن زمان ۴ ساله بوده به ما رسیده است. و بانوان دیگر کاروان هم در نقل این وقایع سهم بزرگی داشتند. 💥۳- سپاه دشمن: خیلی از جنایتکاران کربلا قبل از اینکه قیام توابین مختار صورت بگیرد با افتخار آمده بودند و وقایع عاشورا را تعریف کرده بودند. ⚡️ همین ها سینه به سینه ماند و مختار هم با همین اطلاعات به سراغشان رفت و انتقام گرفت. خیلی هایشان هم نقل جنایت هایشان را در هنگام مرگ بیان می کردند. مثل همانی که در مختارنامه مطرح شد؛ روایت خولی قبل از اعدامش. 💥۴- یاران زنده مانده امام علیه السلام: فردی به نام ضحاک بن عبدالله مشرقی که جزو یاران امام بوده و از میدان گریخته بود. این فرد با امام شرط کرد تا موقعی همراهشان است که وجودش فایده داشته باشد. ❄️ امام هم قبول کرده بود. او هم اسبی را در خیمه ای آماده نگه داشت تا زمانش برسد. تا قبل از شهادت حضرت عباس علیه السلام هم ماند ولی آخر کار، از امام اجازه رفتن گرفت که امام هم اجازه داد. ⚡️گریخت و کسی هم نتوانست او را بگیرد. او هم خیلی از اتفاق ها و نحوه شهادت ها را بیان کرده. 🍀غلام رباب همسر امام حسین علیه السلام هم که زنده ماند اتفاقات زیادی را نقل کرده. البته او در کنار امام جنگ هم کرده بود ولی در آخر اسیر شد. سپاه دشمن هم او را آزاد می کند چون معتقد بودند او غلام بوده و مطیع اوامر ارباب! 📚به نقل از دکتر محمد حسین رجبی دوانی تاریخ دان و محقق تاریخ اسلام و تشیع 🍀🌺🍀🌸🍀 https://eitaa.com/ketabkhani1