کتاب «اندیشیدن به فلسطین: جایگاه نظریه پردازی در فهم واقعیتهای سرزمین اشغالی» یکی از کتابهای جدید درباره موضوع فلسطین است که در سال 1400 منتشر شد. این اثر به قلم «رولیت لنتین» و فرهاد قربانزاده ربطی بوده و انتشارات شب خیز آن را منتشر کرده است.
در این کتاب روابط قومی اعراب فلسطین، مناقشات اعراب فلسطینی و موضوعات تاریخی این سرزمین در قرن بیستم میلادی مورد بحث است. کتاب شامل مقدمهای به قلم سید هادی برهانی است و در 7 فصل (گردآوری هفت مقاله اصلی) درباره نژاد سازی فلسطینی، اردوگاههای آوارگان فلسطینی در جنبو لبنان، زندانیانی فلسطینی، گتوسازی فلسطینیان و وضعیت سرکوب فلسطینیان بحث شده است. نویسندگان مقالات این اثر از کشورهای مختلف همچون آمریکا، انگلستان و ایرلند هستند، ضمن اینکه نویسندگانی از آن هم اهل فلسطین و اسرائیل نیز در بین صاحبان مقاله در این کتاب به چشم میخورند
👈 #اندیشیدن_به_فلسطین
✅ #نشر_شب_خیز
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
معامله قرن یا جنایات ترامپ علیه فلسطینیان
کتاب «معامله قرن یا جنایت ترامپ علیه فلسطینیان» یکی دیگر از کتابهای جدید مربوط به سرزمین فلسطین است که در آن موضوعاتی مربوط به دوران ریاست جمهوری دونالد ترامپ از سال 2016 تا 2020 در آمریکا و اثراتش بر مردم فلسطین دیده میشود.
کتاب فوق به قلم مالک صادق پور در انتشارات مکارمی در سال گذشته به چاپ دوم رسید. این کتاب به وقایع تاریخی قرن 21 میلادی اشاره میکند و سیاستهای خاورمیانهای ترامپ را مورد بحث قرار میدهد. طرح مناقشه برانگیز «معامله قرن» از سوی ترامپ که حواشی و جنجالهای زیادی برپا کرد نیز در این کتاب واکاوی شده است.
👈 #معامله_قرن
✅ #نشر_مکارمی
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
آغاز پایان
کتاب «آغاز پایان: رصد تحولات آماری و راهبردهای جمعیتی آزادسازی فلسطین» توسط انتشارات سروش در سال 1400 به چاپ دوم رسید، این کتاب 164 صفحهای را صالح قاسمی تالیف کرده و در آن موضوعاتی مانند ترکیب جمعیتی فلسطین و اسرائیل و همچنین سیاستهای جمعیتی در سرزمین فلسطین مورد بحث قرار گرفته است.
کتاب با بررسی و تحلیل آمارهای جمعیتی سعی دارد اهمیت راهبردی این مقوله را در سرنوشت سیاسی فلسطین تبیین کند و نخبگان و حاکمان دنیای اسلام و به ویژه مردم شریف و رهبران فلسطینی را به دقت و کنکاش ژرف اندیشانه به راهبردهای نرم و در عین حال هوشمندانه جمعیتی، برای تحقق آرمان فلسطین آزاد و نابودسازی رژیم جعلی اسرائیل معطوف کند. بر اساس پژوهشها و مطالعات انجام شده، تحلیل دادههای آماری و راستی آزمایی و تطبیق آنها با شواهد میدانی موجود در گستره سرزمین فلسطین، نتایجی حاصل میشود که گویای لزوم پردازش کارشناسانه تحولات جمعیت مسلمانان فلسطینی و یهودیان صهیونیست است.
👈 #آغاز_پایان
✅ #نشر_سروش
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
تا فراموش نشوی: خاطرات راندهشدگان سرزمین فلسطین
کتاب «تا فراموش نشوی: خاطرات رانده شدگان سرزمین فلسطین» را انتشارات سروش در سال گذشته منتشر کرد. در این کتاب مرتضی محمدی به عنوان نویسنده در مورد پناهندگان فلسطینی و جنگ اعراب و اسرائیل نکاتی را به نگارش درآورده است.
این کتاب که در این اواخر به چاپ چهارم رسیده از سوی خبرگزاری قدس (قدسنا) مورد حمایت قرار گرفت و بخش تحقیقاتی خبرگزاری مذکور برای پژوهش از نویسندهاش حمایت کرد. اثر شامل موضوعاتی حول و حوش روستاهایی است که در جنگهای اسرائیلیها مورد هجمه قرار داشتند.
👈 #تا_فراموش_نشوی
✅ #نشر_سروش
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
فلسطین محور اتحاد
کتاب «فلسطین محور اتحاد» منتخبی از مقالات سی و سومین کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی است که در سال 1400 از سوی دانشگاه مذاهب اسلامی منتشر شد. برای تدوین و گردآوری مقالات محمد حسین مختاری، سید محمد باقر برقعی مدرس، ابراهیم عزیزی اصل و علی قدیمی تلاش بسیاری کردهاند و حاصل در 414 صفحه منتشر شده است.
این کتاب مشتمل بر «مجموعه مقالات پذیرفتهشدهي ۳۳اُمين کنفرانس بینالمللی وحدت اسلامی» است که در سال ۱۳۹۸در تهران برگزار شد. این مقالات در دو بخش «مقالات فارسی» و «مقالات عربی»، ارائه شده که در آنها «نقش زنان در مطالعات وحدت اسلامی»؛ «جایگاه حمایت از فلسطین در تحقق وحدت اسلامی»؛ «ابعاد استراتژی بازدارندگی محور مقاومت اسلامی و تأثیر آن بر امنیت رژیم صهیونیستی»؛ «تأثیر ارتباط عالمان دینی بر انزوای عالمان تکفیری»؛ «مبانی قرآنی اندیشه امام خمینی در نامگذاری روز قدس»؛ و... بررسی شده است.
👈 #فلسطین_محور_اتحاد
✅ #نشر_دانشگاه_مذاهب_اسلامی
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
*⁉️خبر دارید از دیروز آب شرب غزه قطع شده؟😢*
⁉️می دونستید از ابتدای #طوفان_الاقصی هیچ سوختی وارد غزه نشده و ژنراتورهای برق این منطقه به زودی سوختشون تموم میشه؟
⁉️اطلاع دارید از ابتدای بمباران وحشیانه اسرائیل *تا به الان 140 کودک و 105 زن به شهادت رسیدند؟😔💔*
💠 امیرالمومنین واسه درآوردن *خلخال از پای یک زن یهودی* فرمودن اگهکسی ازاین غصه دق کنه بیجا نیست.
*ما چطور با این حجم توحش و ظلمی که تو جهان اتفاق می افته داریم زندگی می کنیم ؟!*
🆔 @ketabkhooub
قضیه فلسطین
کتاب «قضیه فلسطین» اثری به قلم سعید صلح میرزایی است که از متن سخنرانیها و پیامهای سید علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی ایران استخراج شده است. این اثر توسط انتشارات انقلاب اسلامی منتشر شده و بیان صریحی از مواضع رهبر انقلاب در مورد فلسطین به زبان عربی محسوب میشود.
اثر فوق در سال 99 به چاپ دوم رسید و این کتاب در 8 بخش آماده شده که برخی از آنها شامل محورهایی درباره نگاه رهبری انقلاب، شکستها و پیروزهای، مسئولیتهای گروههای اسلامی و دول اسلامی در قبال فلسطین، جرایمی ارتکابی علیه فلسطینیان و آینده مشرق زمین میشود.
👈 #قضیه_فلسطین
✅ #نشر_انقلاب_اسلامی
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
منازعه فلسطین و اسرائیل
کتاب «منازعه فلسطین و اسرائیل» را انتشارات ققنوس به قلم «تمرا اور» و پریسا صیادی منتشر کرده است. این اثر برای اولینبار در سال 1399 منتشر شد و در آن موضوع اعراب و اسرائیل و مناقشاتی فیمابین اعراب و اسرائیل مورد بحث قرار گرفته است.
در بخش ابتدایی این اثر آمده است: «انتشار اسناد جنگ 1948 در اواخر دهه 1970 این واقعیت را بر ملا ساخت که فلسطینیان نه به میل خود از سر زمینشان خارج شدند و نه به دستور ارتشهای عربی فلسطین را تخلیه کردند. در پایان جنگ جهانی دوم صهیونیستها با دستاویز قرار دادن هولوکاست ( که درباره آن بحثهای زیادی وجود دارد) پروژه خود را برای تشکیل «میهن ملی یهود» پیش بردند و شکلگیری دولت اسرائیل را ضرورتی انکار ناپذیر برای جلوگیری از تکران آن قلمداد کردند...»
👈 #منازعه_فلسطین_و_اسراییل
✅ #نشر_ققنوس
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
ده غلط مشهور درباره اسرائیل
کتاب «ده غلط مشهور درباره اسرائیل» به قلم وحید خضاب و ایلان پایه است که کتابستان معرفت در سال 1399 آن را منتشر کرد. این اثر در سه بخش اصلی افسانههایی درباره گذشتهها، افسانههایی درباره حال حاضر و نگاه به آینده این 10 غلط را بر میشمارد.
نویسندگان در بخش نتیجهگیری اثر خود اسرائیل را کشوری مبتنی بر استعمار وطن گزینانه در قرن بیست و یکم تلقی میکنند.
👈 #ده_غلط_مشهور_درباره_اسراییل
✅ #نشر_کتابستان_معرفت
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub