در تمام این سالهایی که حرف از فاجعه بار بودن سرانه مطالعه در ایران است، رضا امیرخانی، تقریبا تنها نویسندهای بوده است که مردم برای خریدن کتاب آخرش (ر.ه.ش.) در اولین روز انتشار آن صف میکشند. هرچند شاید جمعیت مشتاق ایستاده در صف به نسبت مردمی که در خارج از کشور برای یک کتاب خاص صف کشیدهاند، کمتر باشد، اما این موضوع به خودی خود، در شرایطی که آمار کتابخوانی ایرانیان بسیار ناراحت کننده است، پدیدهای جذاب و البته قابل تامل است. باید حتما در این مورد بررسی صورت گیرد، موضوع مورد تحلیل قرار گیرد، نوشته شود، اگر لازم بود میزگرد برگزار شود که امیرخانی در طول این سالیان چه کرده است که مخاطبش اینگونه مشتاق خواندن کتاب جدید اوست؟ و یا نویسندگان دیگر چه پارامترهایی را باید مد نظر قرار دهند که بتوانند مخاطب ایرانی را هرچه بیشتر به خواندن تشویق کنند.
👈 #من_او
✅ #نشر_افق
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
کتاب حاضر، مجموعه ای از خاطرات عزت شاهی است که توانست در جریان رویارویی قهرآمیز با رژیم شاه از زیر ضربات مهلک ساواک و شکنجه های روحی دوران بازجویی و زندان جان نه چندان سالم «اما زنده» به در برد و خود را به پیروزی انقلاب اسلامی برساند. او اگر چه چند صباحی خود از برنامه ریزان و مجریان نظام نوپای انقلابی جمهوری اسلامی بود، اما خیلی زود از این گذرگاه عبور کرد و فقط به نظاره وقایع سالهای بعد و آثار و تبعات آن نشست. چرایی این دوری و درگیر شدن با موج انقلابی قبل و پس از انقلاب اسلامی را می توان در گفتگوها و خاطرات شیوای وی یافت. با کنار رفتن گرد و غبار از خاطرات عزت شاهی درمی یابیم که یاد گفته های او خاطره صرف و یا فقط حکایات تلخ و شیرین و شرح سردی و گرمی و تصویر شادی و غم زندگی نیست، بلکه تاریخ دو دهه مبارزه با رژیم شاه و سرگذشت جریانهای سیاسی قهرآمیز و گروههای مبارز مسلح و قصه آدمهایی که با هر مرام، عقیده و مسلکی، روزی، روزگاری برای رسیدن به آرمانهای همیشگی بشری، همچون عدالت، قسط، مساوات و جامعة خالی از تبعیض قیام کردند و برای آن خون دادند و خون ریختند. عزت شاهی با بیان خاطراتش بی هیچ واهمه و تعارفی بسیاری از جریانها و شخصیتهای مطرح سیاسی تاریخ معاصر را به چالش کشیده است.
👈 #خاطرات_عزت_شاهی
✅ #نشر_سوره_مهر
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
پس از رحلت رسول اکرم(ص) دو حادثه مهم و سرنوشتساز روی داد که تمامی حوادث بعد از آن را تحت تأثیر قرار داد. این دو حادثه یکی تشکیل سقیفه و غصب خلاقت مسلمین و دیگری غصب فدک یعنی قطعه زمین اهدایی پیامبر گرامی اسلام به دخترش حضرت زهرا(س) بود. پس از مدت بسیار کوتاهی از این دو رویداد و بعد از چند بار پیگیری برای بازپسگرفتن فدک و بینتیجه بودن آن، حضرت زهرا(س) در مسجدالنبی در مدینه حاضر شد و خطابهای ایراد کرد که از آن پس به خطبه فدک معروف شد. این خطبه نه تنها مسائل فدک را به خوبی و حق اهلبیت (ع) در آن را به روشنی اثبات میکند، بلکه مشتمل بر مضامین بلند در معارف اعتقادی است
👈 #شرح_خطبه_فدکیه
✅ #نشر_مصابیح_الهدی
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
محمد سهرابی با وجود طبع شاعرانهاش از میان تمامی قوالب بیان ادبی، مینیمال را برای روایت از چند فراز زندگی حضرت زهرا (س) انتخاب و مجموعهای از آنها را در قالب کتاب «اقیانوس آلام» منتشر کرده است. قالب مورد نظر سهرابی از این منظر قالبی بسیار بکر و ناب و کمتر تجربه شده برای روایت از موضوعی است که نیاز به بیانی پر احساس و تأثیرگذار برای جلب نظر مخاطب آن هم در میان انواع متنهای مشابه دارد. اما این کتاب تنها در بیان ورایت مینیمال خود نیست که باعث جذب مخاطب میشود؛ بلکه مخاطب این بار بدون اینکه نشانی از متنهای مشابه در این اثر ببیند، خود را در مواجهه با متنی مییابد که با زبانی بسیار عادی و صمیمی نوشته شده است. زبانی که مخاطبان سهرابی میدانند زبان بیان و گفتمان خود اوست؛ زبانی که او همواره در کلامش برای روایت از اهل بیت (ع) از آن استفاده کرده و بسیار بیپیرایهتر و صیقلخوردهتر از بیان عرفانی او در اشعارش است. از سوی دیگر یکی از رویدادهای قابل اعتنای این کتاب استفاده بسیار فراوان راوی از احادیث معتبر برای ساختاردهی به متن است. سهرابی در این کتاب هر فصل کوتاه از روایت خود را از یک حدیث برگرفته است. در واقع مینیمالهای وی را میشود شرحی توصیفی از سوی او برای برخی احادیث روایت شده درباره بانوی دو عالم دانست که با ذوق ادبی وی تبدیل به یک روایت داستانی بکر و کمتر خوانده شده دانست و توالی داستانی آنها نیز رفته رفته به این متن ساختار یک داستان بلند داده است.
👈 #اقیانوس_آلام
✅ #نشر_نیستان
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
تو را نیز عاشوراییست - قسمت اول هجرت عظیم.mp3
14.99M
«کارگروه پادکست هیئت هنر»
تقدیم می کند:
▪️مجموعه پادکست "تو را نیز عاشوراییست..!"
*و تو ...ای آنکه در سال شصت و یکم هجری هنوز در ذخایر تقدیر نهفته بودی و اکنون در این دوران جاهلیت ثانی و عصر توبه بشریت پای به سیاره زمین نهاده ای، نومید نشو!
که تو را نیز عاشوراییست...*
🔰فصل اول: آغاز هجرت عظیم
▪️بر اساس کتاب فتح خون
نوشته سید مرتضی آوینی
🥀🏴🥀🏴🥀🏴🥀
@podcasthhonar
لیلا عاشق چیزهای براق است: انگشتر، ریسههای لامپ و ستارههای آسمان.
وقتی مادربزرگ به او میگوید که قلب روزهداران هم مثل چراغها، براق و نورانی میشود. او مشتاق شود تا روزه بگیرد، اما خیلی زود میفهمد که نمیتواند ... لیلا یاد میگیرد که هزار راه برای شرکت در مهمانی خدا هست.
👈 #هدیه_ماه_نورانی
✅ #نشر_مهرسا
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub
شهاب الدین سهروردی ملقب به شیخ اشراق ازعارفان شناخته شده و مشهور قرن ششم هجری است. قلندر و قلعه نوشته ی محمد یثربی اثری درباره ی شهاب الدین سهروردی، با فرمی داستانی است. داستان از کودکی سهرودری آغاز می شود و با بر دار شدنش به پایان می رسد. نویسنده کوشیده است همراه با داستان، عقاید، اندیشه ها و فلسفه وی را با زبانی ساده و به دور از پپیچیدگی بیان کند. هرچند قلندر و قلعه از جنبه ی زندگی نامه ای قدرتمندی برخورادر است اما خود را به آن محدود نکرده است، نویسنده کوشیده با وارد کردن شخصیت های خیالی به داستان، جنبه ی دراماتیک آن را افزایش دهد. این اثر توانسته است اطلاعات جذابی درباره ی شرایط زندگی و روزگار این عارف بزرگ به دست دهد و با بیانی شیوا فلسفه ی اشراق را به خواننده ارائه دهد.
👈 #قلندر_و_قلعه
✅ #نشر_قو
📚 #معرفی_کتاب
🇮🇷 #مرکز_رسانه_ی_کتاب_پنج_و_هفت
💠 #کتاب_خوب_اینجاست
🆔 @ketabkhooub