eitaa logo
کافه کتاب شهید صدرزاده
732 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
45 فایل
🔵 داستان و خاطرات از شهدا. 🟡 فروش کتاب ها اکثراً با موضوع شهدا و با تخفیف ویژه «آقا مصطفی!» 🌷شادی روح همه شهدا خصوصا شهید مصطفی صدرزاده «صلوات» 📗 کانال فروشگاه کتاب: @forooshgah_ketabsadr 📱ارتباط با مدیر و سفارش کتاب: @mostafa_sadrzade313
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️عاشقانی که مدام از فرجت می‌گفتند عکسشان قاب شد‌ و از تو نیامد خبری💔 🌷شهید سید حسن نصرالله 🌷شهید قاسم سلیمانی 🌷شهید عماد مغنیه 🌷شهید فؤاد شکر 🌷شهید محمدرضا زاهدی 🌱|@ketabsadr .
همیشه میگفت: بايد طوری زندگی كنم كه اگر فردا اين پست و مقام را از من گرفتند، وضع زندگی ام با ديروز كه صاحب مقام و عنوان بودم تفاوت نكند... ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌🌱|@ketabsadr .
مردان میدان... شهید نیلفروشان شهید حاج قاسم شهید زاهدی شهید نصرالله مبادا فکر کنیم که اینها رفته‌اند و ما مانده‌ایم. آنها مانده‌اند و زمان مارا با خود می‌برد... 🌱|@ketabsadr .
. صبحم بخیر می‌شود وقتی نگاه شما بدرقه‌ی راهم باشد ... صبحتون شهدایی🌷 🌱|@ketabsadr .
. سلام و خدا قوت.✋ یک معرفی کتاب عالی داریم ... با یک قیمت باور نکردنی ... ❗️ ان شاالله عمری باشه فردا عرض میکنم. منتظر باشید ... ‌.
📗کتاب «خداحافظ سالار» خاطرات همسر شهید حسین همدانی 🔸قیمت چاپ جدید کتاب: ۱۷۰/۰۰۰ 🔹قیمت با تخفیف آقا مصطفی: ۱۳۰/۰۰۰ •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
. ☘ خداحافظ سالار روایتی زینب گونه از جنگی خارج از میدان را در «خداحافظ سالار» بخوانید. ❣ماجرای کتاب خداحافظ سالار از آشوب‌های سال ۱۳۹۰در دمشق آغاز می‌شود روزهایی که آتش شهر پشت دوربین خبرگذاری‌ها مخفی بود و پروانه چراغ نوروزی، همسر سردار سرلشکر شهید حاج حسین همدانی، روایت زندگی سرشار از شور و عشق و ایستادگی را از همین نقطه آغاز می‌کند. ❣این کتاب که قدم به قدم خاطرات روزهای مشترک جنگ و زیستن است، خاطرات و وقایع مهم سرزمینمان را تا سال ۱۳۴۰ از نگاه مردم ساده این سرزمین بیان می‌کند و این نوشتار دلنشین و پیوسته حاصل چهل و چهار ساعت مصاحبه حمید حسام با همسر مردی است که آزادی‌خواه روزهای انقلاب و مجاهد شب‌های عملیات در سپاه همدان و کردستان بود و اجر شهادت را پس از سالها مجروحیت و گمنامی و فرماندهی در دفاع از حریم اسلام و اهل‌بیت علیهم‌السلام دریافته‌است. 🌱|@ketabsadr .
. 🖼 سه صفحه پشت سرهم از کتاب خدا حافظ سالار 🌱|@ketabsadr .
. 🌮 در بخشی از کتاب خداحافظ سالار می‌خوانیم : ((دلم برا جوونای مسلحی که فکر می‌کنن، در راه خدا و پیغمبر جهاد می‌کنن، می‌سوزه. با اینکه اسلحه دست گرفتن و از توی همین خونه‌ها ما رو می‌زنن، اما من راه برگشت رو براشون بسته نمی‌بینم. اونا ابزار و وسیله‌ان توی دست مفتی‌های وهابی که این فکر پلید رو تولید کردن. به همین دلیل همیشه به این پهلوون پنبه‌ها می‌گم مسلحین، نه تکفیری.)) 🌱|@ketabsadr .