eitaa logo
کافه کتاب شهید صدرزاده
737 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
45 فایل
🔵 داستان و خاطرات از شهدا. 🟡 فروش کتاب ها اکثراً با موضوع شهدا و با تخفیف ویژه «آقا مصطفی!» 🌷شادی روح همه شهدا خصوصا شهید مصطفی صدرزاده «صلوات» 📗 کانال فروشگاه کتاب: @forooshgah_ketabsadr 📱ارتباط با مدیر و سفارش کتاب: @mostafa_sadrzade313
مشاهده در ایتا
دانلود
5.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قهرمان زندگیت کیه ؟؟!!🤔 تا ابد شرمنده ایم... بخاطر گذشتنتان از همه چیز و رفتنتان است که آرام زندگی می کنیم ولی حتی نمی شناسیمتان .... •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
🌹دشمنان نمیدانند و نمیفهـمند ڪه مابراے مسابقه میدهـیم و وابستگے نداریم و اعتقاد ما این است کہ ازسوی خدا آمدہ ایم وبہ سوی او میرویم . •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
. 🔸چند روایت از زندگی شهید علی رفیق‌دوست 🌼 |علی وقتی رفت جبهه، توی یه نامه خطاب به خانواده‌اش، نوشت: این اولین نامه‌ای است که به طور جدی دارم برای شما می‌نویسم... پدر هم در جوابش گفت: پسرم! تو مدت‌هاست داری جدی می‌نویسی، ولی توی پرونده‌ی اعمال خودت... 🌼 |هر شب قبل از خواب، با دقت خاصی دعاهای مربوط به خواب رو می‌خواند. به نمازش و دیگر عبادات هم خیلی اهمیت می‌داد. مادرش می‌گفت: علی از ۶ سالگی نماز واجبش ترک نشد و از ۱۲ سالگی مقید به انجام مستحبات بود... 🌼 |توی ۹ تا مسجدِ محله‌های اطراف، کار فرهنگی و دینی می‌کرد. جالبه که دوستانش می‌گفتند که علی‌آقا وقتی شب‌ها توی بسیج کارش تموم می‌شد، می‌رفت سراغ همسایه‌هایی که سالمند بودند، براشون نفت می‌خرید. 🌼 | همیشه می‌گفت: دوست دارم سر به سجده شهید بشم... قرار بود برای خطِ مقدم آب ببریم. علی جلو بود و من هم پشت سرش‌. کمی که رفتیم خمپاره آمد و ترکش‌هاش اول به علی خورد؛ بعد هم من افتادم. وقتی به خودم اومدم و از جا بلند شدم، دیدم علی در حال سجده به شهادت رسیده... 📚منبع: مستند زندگی شهید •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
▫️تاکید ویژه‌ای به نمازشب داشت و اگر نماز شبش قضا می‌شد می‌گفت: شاید در روز گناهی مرتکب شده‌ام که برای نماز شب بیدار نشدم. 🌺 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
. 🌷همسایه بهشتی قبل از عملیات کربلای 8، با گردان رفته بودیم مشهد. یک روز صبح دیدم سید احمد از خواب بیدار شده، ولی تمام بدنش می لرزید. گفتم:«چی شده؟» گفت: «فک می کنم تب و لرز کردم.» بعد از یکی دوساعت، به من گفت: «امروز حتماً باید بریم بهشت رضا.» اتفاقا برنامه آن روز گردان هم بهشت رضا علیه السلام بود. از احمد پرسیدم:«چی شده که حتما باید بریم بهشت رضا؟» با اصرار من، تعریف کرد: «دیشب خواب یک شهید را دیدم که به من گفت: «تو در بهشت همسایه منی! من خیلی تعجب کردم، تا به حال او را ندیده بودم. گفتم: تو کی هستی و الان کجایی؟ گفت: من در بهشت رضا هستم.» احمد آن روز آن قدر گشت تا آن شهید را که حتی نام او را نمی دانست، پیدا کرد و بالای مزار آن شهید با او حرف ها زد. 🌷 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
☀️صبح است و 🌱 هوای دلِ من 🌿 مثلِ بهار است 🌻 پلکی بِزن و صبح بخیر غزلم باش . . . •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
📌 شهادت سردار محمد منتظر قائم 🔹محمد منتظر قائم در سال ۱۳۲۷ ش در خانواده‌ای مذهبی در شهر فردوس استان خراسان به دنیا آمد. پدرش، حاج شیخ علی‌اکبر منتظر قائم، از مجاهدان مبارز و مادرش بانویی متقی و صبور بود. محمد از کودکی با روحیه‌ای مقاوم و هوشمند در برابر سختی‌ها رشد کرد. 🔸وی از نوجوانی به صفوف مقلدان امام خمینی (ره) پیوست و با توزیع اعلامیه‌های انقلابی، فعالیت‌های ضد رژیمی را آغاز کرد. در دوران سربازی، با تشکیل کلاس‌های قرآن و مباحث سیاسی، جوانان را با آرمان‌های انقلاب آشنا ساخت. شجاعت او تا حدی بود که عکسی از شاه را در بازار به آتش کشید! 🔹در سال ۱۳۵۱ توسط ساواک دستگیر و ۱۵ ماه تحت شدیدترین شکنجه‌ها قرار گرفت، اما هرگز تسلیم نشد. پس از آزادی، به کارگری در کارخانه‌ها مشغول شد و به تبلیغ اندیشه‌های انقلابی میان کارگران پرداخت. 🔸پس از پیروزی انقلاب، به عنوان بنیانگذار و نخستین فرمانده سپاه پاسداران یزد انتخاب شد. او با مدیریت قاطعانه، توطئه‌های ضد انقلاب را خنثی کرد و در عملیات آزادسازی مناطق غربی کشور نقش مؤثری ایفا نمود. 🔹در پنجم اردیبهشت ۱۳۵۹، هنگام بررسی بقایای عملیات طبس که برای نجات گروگان‌های آمریکایی انجام شده بود، آمریکا با همدستی مزدوران خودفروخته در ایران، تصمیم گرفت تا باقی‌مانده بالگردها را منهدم کند تا اسناد سری داخل آنها از بین بروند، بنابراین با هماهنگی «بنی‌صدر» این منطقه بمباران شد که در این حادثه «منتظرقائم» به فیض شهادت رسید. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
برخیز و صبح مردم یک شهر خستـه را با چشم های روشن شعرت به خیر کن ... شهید🕊🌹 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .