eitaa logo
کافه کتاب شهید صدرزاده
733 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
45 فایل
🔵 داستان و خاطرات از شهدا. 🟡 فروش کتاب ها اکثراً با موضوع شهدا و با تخفیف ویژه «آقا مصطفی!» 🌷شادی روح همه شهدا خصوصا شهید مصطفی صدرزاده «صلوات» 📗 کانال فروشگاه کتاب: @forooshgah_ketabsadr 📱ارتباط با مدیر و سفارش کتاب: @mostafa_sadrzade313
مشاهده در ایتا
دانلود
: من بروجردی را از یاد نمی‌برم و هیچ‌وقت فراموش نمی‌کنم. غالباً هروقت كه بحث شهدا پيش می‌آید، شهيد بروجردی جلو چشم من است. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
این شعر را که حالا روی سنگ مزارش نوشته شده بعد از شهادتش توی جیبش پیدا کردند: توی این عالم هستی که همه رو به فناست به خدا یه دل دارم اونم مال امام رضاست »❣ شادی روح مطهرشون صلوات 🌷 (ع) •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
♥️🎙 کار کردن برای خدا با زبان روزه و تنی خسته... براے شهادت باید تلاش کرد... باید با تنی خسته برای خدا کار کرد...✨ مصطفے  خیلی مقید به ‌روزه های مستحبی بود🍃 دهه ی اول ذی الحجه سال ۸۴ را به مدت هشت روز روزه گرفت... ایامی که روزه بود فعالیت کاری بسیـاری داشت! کارهای پایگاه و هیئت ، پست های شب، توان مصطفے را گرفته بود!🥀 عصر روز  هشتم  اومد منزل ، مدام تلفنش زنگ می خورد📱،اون روز نتونست استراحت کنه! با ضعف بسیار زیاد و خستگی بلند شد که بره دنبال کاراش که از پایگاه بسیج تماس گرفتن... ازش خواهش کردم ، روزه هستی بذار بعد از افطار برو الان نزدیک افطاره!🙁 گفت:  لطفش به اینه  که با زبان روزه برا خـدا قدم برداری :)♥️ تا دم در دنبالش رفتم شاید از رفتن منصرفش کنم... هنوز در بسته نشده بود که یه دفعه صدای مهیبی اومد یه لحظه در رو باز کردم خودم رو بالای سر مصطفے دیدم... که از پله ها پرت شده بود پایین و تمام سروصورتش خونی شده بود!💔 بهش گفتم : دورت بگردم خدا راضی نیست که تو به خودت این همه ریاضت بدی!😔 مصطفے داشت خودش رو برای امتحان های خیلے سخت آماده می کرد که به چنین درجه بالایی برسه🕊 ان شاالله خداوند به ما هم چنین توفیقی عنایت فرماید🤲 ♡ راوی مادرشهید •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌.
. 📚 کتابهایی که امروز به دستم رسید. این هفته کتاب کم خریدم. ان شاالله فردا میارم جمعه بازار کتاب به امید خدا. 🌺 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• کافه کتاب شهید مصطفی صدرزاده: 🌱|@ketabsadr .
قدم صدق ؛ هرگز بر صراط نمی‌لرزد... •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
یاد فهمیده ها بخیر که قبل از تکلیف به تشییع رفتند..! •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
ارزش انسان به قدر اوست امیرالمؤمنین‌ فرمود •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
روزها اول صبح به سلامی دل خود گرم کنیم و چه زیباست کنار یاران خنده بر صبح زدن ... 👋 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
لبخندشان خلاصه‌ی خوبی‌هاست... 📸 اردیبهشت 1361 منطقه‌ عملیاتی بیت المقدس عکاس: شهید داریوش گودرزی کیا •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
شهادت سوسولی فایده نداره!! می‌گفت: «این‌جور شهادت که یک تیر به آدم بخوره؛ آدم کشته بشه، من بهش میگم شهادت سوسولی، شهادت سوسولی فایده نداره»؛ چرا که معتقد بود: «آدم باید به‌گونه‌ای شهید شود که هزار تکه شود و وقتی خواستند آن دنیا آدم را به حضرت ابوالفضل(ع) معرفی کنند، خودت یک تکه بدنت دستت باشد بگویی آقا من اینم!» این روایت آرزوی شهیدی است که در ۲۲ اردیبهشت ۱۳۶۱ زیر ارتفاع «بمو» واقع در منطقه‌ی سرپل‌ذهاب، یک گلوله توپ آمد و صاف روی سقف ماشینش خورد؛ او به‌همراه ۲ نفر دیگر از فرماندهان محور به شهادت رسیدند. شدت حادثه طوری بود که پیکر او هزار تکه شد..! شهیدی که می‌گویند دو مزار دارد یکی در قطعه ۲۶ بهشت‌ زهرا (س) و یکی هم در سرپل‌ذهاب که تکه ب‌جامانده از پیکر سوخته‌اش را به خاک سپرده‌اند... •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
🕊 فرستادگان رضا... رزمندگان خراسان بزرگ هنگام اعزام به جبهه ها از هر محله و شهرستانی که بودند به زیارت امام رضا (علیه‌السلام) می‌آمدند و از پادگان شهید رستمی در خیابان کوه‌سنگی حرکت کرده و پای پیاده به سمت حرم مطهر می‌رفتند در حالی که این شعر زیبا را می‌خواندند و با همین زمزمه به حرم می‌رسیدند: ”
 
ما فرستادگان رضاییم از مشهد عازم کربلاییم یاحسین یاحسین کن حمایت از فرستادگان رضایت .“ •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
عبودیت محض است این سجده‌ی خالصانه... •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .