eitaa logo
کافه کتاب شهید صدرزاده
736 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.5هزار ویدیو
44 فایل
🔵 داستان و خاطرات از شهدا. 🟡 فروش کتاب ها اکثراً با موضوع شهدا و با تخفیف ویژه «آقا مصطفی!» 🌷شادی روح همه شهدا خصوصا شهید مصطفی صدرزاده «صلوات» 📗 کانال فروشگاه کتاب: @forooshgah_ketabsadr 📱ارتباط با مدیر و سفارش کتاب: @mostafa_sadrzade313
مشاهده در ایتا
دانلود
برای خدا قیام کنید .. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
🌹خواهر و برادرهایی که با هم از مدرسه شجره طیبه میناب، پرکشیدند •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
🌹فراموش کردیم سختی مسیرشان را گُم کردیم..! رَدّ نگاه‌شان را ... بهمن ۱۳۶۶ - ارتفاعات دلبشک منطقه عملیاتی بیت المقدس۲ •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
🌹شهید مصطفی صدر زاده فاطمه (دختر شهید ) گفت: عمه من میدونم بابا مصطفام شهید شده... بار آخری که اومد تهران، من رو با خودش برد بهشت‌زهرا سر مزار شهدا بهم گفت: فاطمه..! یادت باشه شهدا هميشه زندن ! وقتی که چشمات رو ببندی می‌تونی؛ اونا رو ببینی و باهاشون حرف بزنی •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
قشنگ‌ترین عکس صالحٌ بعد صالح •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
. 👆پیام یکی از مخاطبین کانال که کتاب بیست و هفت روز و یک لبخند، زندگینامه شهید بابک نوری هریس رو خواستند. عنایت شهدا ... .
4.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفیقت هر شکلی باشد، فــرم اورا می‌گیری؛ حـال فـکر کن بــا شهدا رفـیــق شــوی، چــه زیــبـا شــکـل مــی‌گـــیــــری!😍 •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
11.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 حضور حجت الاسلام وکیل پور، نمایندۀ ویژه رهبرانقلاب در منزل ساده شهید ناو دنا، علیرضا نصیری و دیدار با خانواده سلحشور ‌شهید 🟢 اهدای دوچرخه به پسر شهید به نیابت از پدر! •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
🌹شهید عبدالمهدی مغفوری عبدالمهدی مغفوری در سال ۱۳۳۵ در کرمان در خانواده‌ای تنگدست، ولی متدین به دنیا آمد. پدرش برای دل مردم روضه می‌خواند و مخارج زندگی را از پشت دار قالی بافی فراهم می‌کرد.عبدالمهدی در سایه چنین خانواده‌ای رشد کرد و تحصیلات ابتدائی و متوسطه را در کرمان به پایان برد. آنچه در این دوران او را از دیگر هم‌سن و سالانش متمایز کرد پایبندیش به دینداری بود. او پس از پایان دوره دبیرستان در دانشسرا پذیرفته شد و در رشته برق فوق دیپلم گرفت. در همین زمان بود که به خدمت سربازی فرا خواند ه شد. این روز‌ها با اوج گیری انقلاب توأم بود . عبدالمهدی در این دوران سخت به مبارزات خود ادامه داد و پس از پیروزی انقلاب به کرمان باز گشت. با اینکه در دانشگاه پذیرفته شده بود، با این حال پوشیدن لباس سبز سپاه را ترجیح داد. او مدتی در کردستان بود. بعد از آغاز جنگ، تلاشش برای حضور در میدان‌های نبرد وسازماندهی نیرو‌ها در استان کرمان، از او چهره‌ای مخلص و دلپذیر ساخته بود. عبدالمهدی در موقعیت مختلف فرماندهی در سطح لشکر ۴۱ ثارالله و بسیج قرار گرفت و بیش از پیش در روند پر تلاطم نبرد سهیم شد. عملیات کر بلای (۴) آخرین عملیاتی بود که عطر نفس‌های این پیرو حقیقی ائمه اطهار (ع) و امام راحل را به جان می‌خرید. عبدالمهدی مغفوری در جزیرۀ ام‌الرصاص پاداش جهاد اکبر و اصغر خود را گرفت و ساکن کوچه پروانه‌ها شد. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
کافه کتاب شهید صدرزاده
🌹شهید عبدالمهدی مغفوری عبدالمهدی مغفوری در سال ۱۳۳۵ در کرمان در خانواده‌ای تنگدست، ولی متدین به دن
. 🌷شهید عبدالمهدی مغفوری قبل از اینکه حاج قاسم رو توی گلزار شهدای کرمان دفن کنند مزار این شهید شلوغ‌ترین مزار بین شهدا بود. شهید عجیبیه. همین الان هم اگر برید مزار شهدای کرمان همیشه دور مزار این شهید شلوغه. خیلی‌ها ازش خیلی چیزها گرفتند. از اون‌هاییه که توی زندگیش واقعاً شهید زندگی کرد. با اخلاص. .