eitaa logo
کافه کتاب شهید صدرزاده
732 دنبال‌کننده
3هزار عکس
1.6هزار ویدیو
45 فایل
🔵 داستان و خاطرات از شهدا. 🟡 فروش کتاب ها اکثراً با موضوع شهدا و با تخفیف ویژه «آقا مصطفی!» 🌷شادی روح همه شهدا خصوصا شهید مصطفی صدرزاده «صلوات» 📗 کانال فروشگاه کتاب: @forooshgah_ketabsadr 📱ارتباط با مدیر و سفارش کتاب: @mostafa_sadrzade313
مشاهده در ایتا
دانلود
حاجی اینا از زائرانت هم هراس دارند ... ⚫️ بیش از ۷۰ نفر شهید در حادثه تروریستی امروز در مسیر مزار 😔 🌱|@ketabsadr
🔴 امام خمینی (ره): ‏آنها گمان می‌کنند که با ‎ شخصیت‌ها، ترور اشخاص، می‌توانند با این ملت مقابله کنند؛ و ندیدند و کور بودند که ببینند که در هر موقعی که ما شهید دادیم ملت ما منسجم‌تر شد. ۹ شهریور 1360 🌱|@ketabsadr
21.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
خواهر کوچولو شهادتت مبارک 😭 شهیده مریم سلطانی نژاد 🌱|@ketabsadr
📸کاپشن صورتی با گوشواره‌های قلبی به آغوش عمو قاسم رسید 🌱|@ketabsadr
11.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آخرین روضه شهید عادل رضایی😭 او مداح گلزار شهدای کرمان بود که ساعاتی بعد از مداحی به شهادت رسید. 🌱|@ketabsadr
4.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷شهید مهدی زین الدین ... اخلاص و کار کردن برای خدا ... 🌱|@ketabsadr
📗کتاب بشارت از حضرت حجت مجموعه بیانات و اشارات آیت الله بهجت پیرامون حضرت ولی عصر(عج) (این کتاب خلاصه ای از کتاب حضرت حجت است.) 🔸قیمت پشت جلد: ۳۰۰/۰۰۰ 🔹قیمت با تخفیف آقا مصطفی: ۲۵۰/۰۰۰ •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
کافه کتاب شهید صدرزاده
📗کتاب بشارت از حضرت حجت مجموعه بیانات و اشارات آیت الله بهجت پیرامون حضرت ولی عصر(عج) (این کتاب خلاص
. ☘ بشارت از حضرت حجت 🔶در روایات به‌جامانده از اهل بیت (ع) داریم که در عصر ظهور فساد و ظلم به بالاترین سطح خود می‌رسد و به همین دلیل است که فرموده‌اند یاران امام عصر (عج) از مؤمن‌ترین جهادگران صدر اسلام پاک‌تر و خالص‌تر هستند. در دوران معاصر نیز که غیبت کبری و دوری از امام زمان، ایمان داشتن را برای انسان‌ها سخت کرده، شخصیت‌هایی مانند حضرت آیت‌الله بهجت مانند آینه‌ای هستند که می‌توانند با جایگاه و کرامت‌های خود نور ولی خدا را بر شیعیان بتابانند. 🔶کتاب «بشارت از حضرت حجت (عج)» اثری است در رابطه با همین عارف ربانی بزرگ زمان ما که مشهور است بارها به دیدن امام عصر (عج) نائل آمده و افتخار مصاحبت با محضر پربرکت ایشان، نصیب وی گردیده است. این اثر خلاصه‌ای است از کتاب پرحجم و مفصّل «حضرت حجت (عج)» که سخنان، آموزه‌ها، توصیه‌ها و بیانات این عالم شیعی را حول موضوع امام زمان گردآوری کرده است. 🔶کتاب بشارت حضرت حجت با نظر به اینکه مطالعۀ کتاب اصلی ممکن است برای بعضی از خوانندگان دشوار باشد یا حجم بالای آن انگیزۀ آن‌ها را کم کند، همان کتاب را در حجمی کمتر، قیمتی پایین‌تر اما با محتوایی یکسان ارائه کرده است. بی‌شک جزئیات کامل کتاب حضرت حجت و پرداخت به کوچک‌ترین مسائل، آن را به اثری خاص تبدیل کرده است؛ اما کتاب بشارت از حضرت حجت نیز، با رعایت امانت در انتقال مفاهیم اصلی و حفظ مهم‌ترین موضوعات، در سه بخش اصلی تدوین شده است. 🔶بخش اول سیرۀ مهدوی آیت‌الله بهجت را بیان می‌کند و به راهنمایی‌های ایشان برای اصلاح باور به امام می‌پردازد؛ بخش دوم که بیشتر حجم کتاب را به خود اختصاص داده، در پنج فصل مختلف به جایگاه امامت، فلسفۀ غیبت، وظایف منتظران، حکایات تشرّف ایشان به محضر امام عصر، و پرسش و پاسخ برای رفع شبهات مردمی اختصاص یافته است؛ بخش سوم و پایانی نیز به شکل ویژه ارتباط و دیدارهای حضرت حجت (ع) را با آیت‌الله بهجت بررسی کرده است. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .
⤴️ روایتی از همســـر بزرگوار شهید 🕊🌹 🌱|@ketabsadr
14.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨ شهید حاج قاسم سلیمانی و روایت امدادهای غیبی حضرت زهرا (س) به رزمندگان دفاع مقدس ☑️ شهید سلیمانی: 🕯 « هر وقت در سختی‌های جنگ فشار‌ها بر ما حادث می‌شد و وقتی که به صورت بسیار مضطرّی هیچکاری از ما برنمی‌آمد، پناهگاهی جز زهرا (س) نداشتیم؛ 🌅 در کربلای پنج هم وقتی در آن غروبی که اضطرار داشتیم، مضطر بودیم نگاهی به آب‌های بوبیان کردیم سرمان را بر دژ گذاشتیم و عاجزانه او را (حضرت زهرا (س)) صدا کردیم. من قدرت زهرا (س)، محبت مادری او را در هور دیدم. در قلب کانال ماهی دیدم. در وسط میدان مین دیدم. 🩸 وقتی شما مادر‌ها نبودید و بچه‌هایتان در خون دست و پا می‌زدند، او را (حضرت زهرا (س)) دیدم.» 🌱|@ketabsadr
‍ ‍ ‍🌹 قهرمان ۱۲ ساله! ⭐️مرحمت بالا زاده در ۱۷ خرداد سال ۱۳۴۹ در روستای چای گرمی شهرستان گرمی دیده به جهان گشود... او در سن ۱۲ سالگی با اصرار خودش به جبهه رفت و پس از ۳ سال حضور در جبهه در ۲۱ اسفند ۱۳۶۳ در عملیات بدر به شهادت رسید... ⭐️مرحمت در یکی از عملیات ها که در حال برگشت به موقعیت خودشان بود، با نیروهای دشمن مواجه می شود و این در حالی بوده است که آن شهید قهرمان اسلحه ای هم در اختیار نداشته است، ولی ناگهان متوجه شیئی می شود و آن را بر می دارد و به عربی می گوید: "قف" یعنی "ایست" آنها از ترس و وحشت تسلیم او می شوند و مرحمت در تاریکی شب آنها را به مقر می آورد. ⭐️افسر عراقی دستگیر شده به فرمانده ایرانی می گوید: می خواهم از شما یک سوال بپرسم. من خودم در چند کشور دوره چریکی دیده ام ولی تا به حال اسلحه ای که سرباز شما به دست داشت را ندیده ام! نگو مرحمت که به دستشویی رفته بود و اسلحه هم نبرده بود، متوجه اگزوز لودر می شود که به زمین افتاده و آن را بر می دارد و عراقی ها هم از خوفی که خداوند بر دل آنها گذاشته بود، آن را اسلحه ای پیشرفته می بینند و مرحمت برای اینکه نیروهای دشمن را خوار و ذلیل نشان بدهد، به جای اینکه اگزوز را بیاورد آفتابه را می آورد و می گوید: من با این اسلحه شما را اسیر گرفته ام! این حرف باعث انفجار خنده در بین رزمندگان و باعث شرمساری نیروهای عراقی می شود. •┈•••••●✾•🌿🌺🌿•✾●•••••┈• به کافه کتاب شهید صدرزاده بپیوندید: 🌱|@ketabsadr .