4.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺هنرنمایی بسیار زیبای «هوش مصنوعی» در به تصویر کشیدن لحظه ترور مقام معظم رهبری، جایگزینی آیت الله مجتبی خامنه ای و پاسخ آخرالزمانی ایران به ترامپ و نتانیاهو!
حتما ببینیم و لذت ببریم ...
اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
🔹️ توییت ترامپ پس از پاسخ کوبندهی ایران به مراکز نفت و گاز در سعودی، بحرین، قطر ، کویت ، اردن ، اسرائیل و لیبی :
به دلیل خشم از رویدادهای خاورمیانه، اسرائیل حملهای شدید به یک تأسیسات اصلی به نام میدان گاز جنوب پارس در ایران انجام داد. بخش نسبتاً کوچکی از کل تأسیسات هدف قرار گرفت.
ایالات متحده هیچ اطلاعی از این حمله خاص نداشت و قطر به هیچ وجه در آن دخیل نبود و هیچ اطلاعی از وقوع آن نداشت. متأسفانه، ایران از این موضوع یا هر واقعیت مرتبط با حمله جنوب پارس آگاه نبود و به طور ناعادلانه و بیدلیل بخشی از تأسیسات گاز مایع قطر را هدف قرار داد.
اسرائیل هیچ حمله دیگری به میدان بسیار مهم و ارزشمند جنوب پارس انجام نخواهد داد، مگر اینکه ایران به طور غیرعاقلانهای تصمیم به حمله به قطر بیگناه بگیرد - و در این صورت، ایالات متحده آمریکا، با یا بدون کمک یا موافقت اسرائیل، میدان گاز جنوب پارس را با قدرتی که ایران قبلاً ندیده است، کاملاً منفجر خواهد کرد.
من نمیخواهم این سطح از خشونت و ویرانی را اعلام کنم به دلیل پیامدهای بلندمدتی که بر آینده ایران خواهد داشت، اما اگر تأسیسات گاز مایع قطر دوباره مورد حمله قرار گیرد، در انجام این کار تردید نخواهم کرد. از توجه شما به این موضوع سپاسگزارم.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
🛑 پایان پرونده قاتلان دو مأمور فراجا در قم
⚖۳ محکوم اغتشاشات دیماه به دار مجازات آویخته شدند
▪️ سه نفر از محکومان اغتشاشات ۱۸ دی ۱۴۰۴ که در پرونده قتل دو مأمور فراجا نقش داشتند، صبح امروز پنجشنبه ۲۸ اسفند پس از طی کامل مراحل قانونی و با تأیید دیوان عالی کشور در قم اعدام شدند. اجرای حکم با حضور جمعی از مردم انجام شد.
▪️این افراد به دلیل مشارکت در قتل شهید محمد قاسمی هماپور و شهید عباس اسدی از مأموران فراجا به دار مجازات آویخته شدند؛ مأمورانی که در جریان آشوبهای ۱۸ دیماه در مناطق چهارراه نکویی و میدان نبوت هدف حمله قرار گرفته بودند.
▪️ متهمان در جریان آن اغتشاشات با استفاده از سلاح سرد و پرتاب شمشیر، چاقو و قمه به مأموران حمله کرده و موجب شهادت آنان شدند.
▪️ محکومان این پرونده مهدی قاسمی فرزند اصغر و صالح محمدی فرزند مهدی محکوم به قصاص نفس و اعدام به جرم محاربه و سعید داودی فرزند رمضان محکوم به اعدام به جرم محاربه بودند که با اقدامات امنیتی و اطلاعاتی در مدت کوتاهی دستگیر شدند.
▪️ در مراحل بازجویی، بازپرسی و دادگاه به جرائم خود اعتراف شد و در بازسازی صحنه جرم نیز جزئیات اقدامات انجامشده تشریح و بازسازی شد.
▪️رسیدگی قضایی به پرونده با بررسی مستندات و حضور وکلای تعیینی و تسخیری انجام شد و پس از تأیید دیوان عالی کشور و استیذان، حکم اعدام صبح امروز پنجشنبه ۲۸ اسفند در قم اجرا شد.
▪️ محاربه از طریق استفاده از سلاح سرد در تجمعات غیرقانونی منتهی به قتل مأموران فراجا، اقدام عملیاتی به نفع رژیم صهیونیستی و ایالات متحده آمریکا و تحریک مردم به جنگ و کشتار با هدف برهم زدن امنیت کشور از مهمترین جرائم منتسب به این افراد اعلام شده است.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
فیلم منفی🔞
🛑🎥 روایت تکاندهنده از جنایت اغتشاشات ۱۸ دی قم
▪️ جزئیاتی از پرونده قتل مأمور فراجا در اغتشاشات ۱۸ دی قم منتشر شد؛ پروندهای که در آن متهمان با سلاح سرد دست به حمله زدند.
▪️ بازسازی صحنه قتل توسط محکومان انجام شد و یکی از متهمان نیز در دادگاه شمشیر سامورایی مورد استفاده در جنایت را به نمایش گذاشت.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
♦️واکنش ایلهان عمر، نماینده کنگره آمریکا به پست ترامپ درباره پارس جنوبی: خدا به همه ما کمک کند! این مرد بیکفایت و دیوانه است
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
🔴حملات سنگین دیشب نیروهای مسلح به منابع انرژی منطقه، ترامپ رو به غلط کردن انداخت؛ دیگر تکرار نخواهد شد!
🚨 ترجمه گوه خوردم دیگه از این غلطا نمیکنم.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
کیهان نت 🇮🇷
🔹️ توییت ترامپ پس از پاسخ کوبندهی ایران به مراکز نفت و گاز در سعودی، بحرین، قطر ، کویت ، اردن ، اسر
🔺 پیامهای پنهان و آشکار درون توییت ترامپ و واکنش ایران:
❌ اسرائیل غلط کرده حمله کرده و دیگه حمله نخواهد کرد.
❌ ما هم نفهمیدیم و اصلا از حمله اسرائیل به پارس جنوبی بیخبر بودیم.
❌ من دیگه از این غلطها نمیخواهم بکنم و این سطح خشونت و ویرانی رو انجام بدم ، چون میدونم پیامدهای بلند مدت داره.
✅ ایران بعد از این توئیت دوباره قطر و سعودی رو کوبید.
⛔️ تهدید و لفاظی ترامپ هم بی اثر شد و نیروهای مسلح ما باز هم تحقیرش کردند.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
⭕️علی کریمی عکس سران اصلاحات رو استوری گذاشته و به نتانیاهو التماس می کنه که اینا رو ترور کنه😂
▪️اولا که آقایون اصلاح طلب بفرمایید تحویل بگیرید اینا همون سلبریتی هایی هستن که شما بارها و بارها به دلیل خودشیرینی و کسب رای ، واسطه شدید برای عدم برخورد قاطع باهاشون ، دیدید به موقعش به صغیر و کبیر خودتونم رحم نخواهند کرد .
▪️ثانیا طیف مردمی حامی جریان اصلاحات کاش زودتر بفهمید و تفکر کنید که چرا اسرائیل هیچوقت چنین عکسی برای ترور منتشر نمی کنه؟ چرا اینها مصون اند از حملات و ترورهای اسراییل...🤔
▪️ثالثا ، علی کریمی از اینکه فهمیده آمریکا حتی توی توهماتش آیندهی ایران رو دست پهلویچیها نمیده حسودیش شده و با این استوری امید داره نسخهء رقبای اصلاحطلبش، رو بپیچه.😂😂
▪️واقعا چرا آمریکا و یهود با اصلاحاتی جماعت ها کاری نداره؟
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net
5.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️حادثهٔ شوکهکننده برای تیم ملی زنان در استرالیا
🔹حمله وحشیانهی یک حامی پهلوی با پیکاپ به اتوبوس تیم ملی زنان فوتبالیست ایران هنگام حضورشان در استرالیا با حمایت پلیس استرالیا
▪️این تهدیدهای جانی و فشار روانی دولت استرالیا باعث پناهندگی ۵ دختر فوتبالیست شد. اما با این حال تعدادیشون منصرف شدند و برگشتند به کشور.
🌐کیهان نت 🇮🇷
@Keyhan_Net