🔴 اعتراضات اقتصادی در عراق
کدام محافل را باید هدف بگیرد؟
✍🏻 #محمد_ایمانی
🔰اگر از عقبه سیاسی و خارجی مهندسی آشوب در عراق صرف نظر کنیم، ابعاد اقتصادی آن، نکات قابل تاملی در خود نهفته دارد.
🔹این ابعاد از آن جهت مهم است که با شناسایی عوامل فقر و بیکاری و فساد اقتصادی موجود، می توان طیف های سیاسی بانی اعتراض را راستی آزمایی کرد و اعتراضات را متوجه کانون اصلی مشکلات کرد.
🔻حزب بعث از سال ۱۹۶۸ با کودتا بر عراق حاکم شد. صدام حسین نیز سال ۱۹۷۹ با کودتا حاکم شد و او با همراهی حزب بعث، تا ۲۰۰۳ حاکم بلا منازع بر سیاست و اقتصاد عراق بودند.
🔹یعنی حزب بعث، به مدت سی و پنج سال بر عراق مسلط بود و ساختار اقتصاد این کشور، متاثر از مفاسد همین حزب است که امروز در پشت صحنه به عنوان عامل نیابتی عربستان و آمریکا در تحریک به آشوب عمل می کند.
🔻صدام و حزب وی، دو جنگ را به ملت ایران (۱۹۸۸–۱۹۸۰) و کویت (جنگ خلیج فارس- ۱۹۹۱ میلادی) تحمیل کردند و دوبار هم با تهاجم آمریکا مواجه شدند.
🔹 آمریکا، صدام را برای حمله به ایران تحریک و حمایت کرد اما هنگامی که صدام یاغیگری پیشه کرد، کشور عراق با تهاجم از پیش طراحی شده شبکه "صهیونیسم_مسیحی (آمریکا و انگلیس و عقبه صهیونیستی) مواجه شد . این جنگ ها موجب ویرانی زیر ساخت های عراق و نابودی درآمدهای این کشور ظرف 4 دهه شد.
🔻در کنار صدام و بعثی ها، آمریکا و عربستان، متهمان اول نابودی اقتصاد عراق پس از سقوط صدام هستند. آنها القاعده و داعش و سایر گروه های تروریستی را بالغ بر یک دهه به ملت عراق تحمیل کردند که هم نابودی منابع اقتصادی را در پی داشت و هم امنیت تولید و سرمایه گذاری داخلی و خارجی را از بین برد.
🔹خیانت بعدی آمریکا، غارت بخشی از درآمد های نفتی عراق است. گفته می شود آنها یک سوم از درآمد فروش نفت عراق را به عنوان هزینه های جنگ و سرنگونی صدام، برای خود بر می دارند و در واقع از سر سفره مردم دریغ می کنند.
🔻خیانت دیگر آمریکا و متحدانش، تحریک طایفه گری و اختلافات قومی و مذهبی و رسمیت
بخشیدن به این اختلافات در قانون اساسی جدید است که موجب شده تا مکانیزم هر شهروند یک رای و حاکمیت تمام عیار و منسجم اکثریت عملی نشود. این موجب می شود با حاکمیتی نا منسجم و کم کارآمد مواجه باشیم.
🔹اجمالا این که آمریکا، عربستان، حزب بعث و بقایای رژیم صدام، و حامیان سیاسی- مالی گروه های تروریستی مانند داعش، متهمان اصلی نابسامانی های اقتصادی امروز عراق هستند.
🔻بنابراین، فلش اصلی اعتراضات درست و سالم باید متوجه همین کانون ها شود که دست بر قضا، دست پیش گرفته و می خواهند با مصادره به مطلوب و منحرف کردن اعتراضات مشروع مردم، موج سواری کنند.
💢اکنون زمان آن است که جریان های سالم و مردمی در عراق، اعتراضات را به مسیر اصلی برگرداندند. تابلوی اعتراضات باید مرگ بر آمریکا و عربستان و انگلیس و مرگ بر حزب بعث و داعش باشد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
7.17M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴تا حالا دقت کردین...
🔹رسانههای ما از صداوسیما تا خبرگزاری های پرادعای کشورمون، نسبت به تحولات منطقه چقدر فَشَل عمل میکنند!
🔹مردم لبنان و عراق نیاز به روشنگری دارند، باید برای اونها کلیپ و برنامه های روشنگرانه ساخت و بینشون منتشر کرد امّا دریغ...!
🔺خبرگزاری مثلا ارزشی! داریم که مخصوص تحولات منطقه داره بودجه میگیره امّا دریغ از کارهای به موقع و خلاقانه برای اثرگذاری روی مردم منطقه!
🔺این کلیپ رو نگاه کنید از میدان التحریر که به وضوح عمق نفوذ رسانه ای دشمن دربین جوانان عراق رو میشه دید! جوان عراقی داره میگه که تک تیراندازهای ایرانی به معترضین عراقی شلیک می کنند!
🔺جوان دیگری میگه درمقابل(پل جمهوری و منطقه الخضراء که ادارات دولتی در آنجاست) مرز ایران و اینطرف مرز عراق است. منظورش اینه که ایران دخالت تام سیاسی نظامی در حکومت عراق داره!
🔺این کلیپها در شبکه های اجتماعی دست به دست مردم عراق داره میچرخه و تعداد قابل توجهی از جوانهای عراقی این تهمت های دشمن علیه ایران رو حقیقتا باور کردند!
📝 #نجوا
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 واقعیت ماجرای عراق چیست؟
✍🏻 #محمدصادق_مصطفوی
🔹بعد از شروع دور دوم اعتراضات در عراق و در شرایطی که عادل عبدالمهدی در تلاش بود تا راهکار مناسبی برای پاسخگویی به مطالبات صنفی و اقتصادی مردمی پیدا کند، متاسفانه شعارها از سوی برخی از شخصیت های اثر گذار داخلی از جمله مقتدی صدر و حیدرالعبادی و ... به سمت استعفای دولت و برگزاری انتخابات زود هنگام هدایت گردید.
🔺 نقش آفرینی بازیگران خارجی و تلاش آن ها برای جهت دهی به تجمعات مردمی خصوصا در روزهای اخیر هم واقعیتی غیرقابل انکار است. تا جایی که شاهدیم اعتراضات از مسیر اصلی و صنفی خود خارج شد و با شعارهایی در جهت تضعیف برخی اشخاص و سیاه نمایی وضعیت کشور، سیاست خارجی و حتی زیرسؤال بردن الحشدالشعبی همراه شد. آمریکا، سعودی، امارات و حتی رژیم صهیونیستی در این شرایط فرصت را مناسب دیدند و ضمن تلاش برای دامن زدن به اعتراضات، سعی کردند تجمعات به سمت خشونت سوق داده شود و با مدیریت برخی عناصر داخلی و استفاده از کوته بینی آن ها و بهره برداری از رسانه های متعدد تحولات به سمت سوی تحقق اهدافی مشخص هدایت شد.
🔹بررسی پوشش رسانه ای حوادث عراق در رسانه های وابسته به عربستان و آمریکا و کثرت اخبار مرتبط با تحولات عراق و نوع اخبار این رسانه ها از جمله در شبکه های العربیه، الحره، الهدف و ... و همچنین اخبار و کلیپ های متعدد منتشر شده در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی آشکارا حکایت از سعی سیاستگذاران این رسانه ها برای تحریک معترضین و جهت دهی اعتراضات به سمت اهداف فوق دارد.
💢 واقعیت ماجرا این است که گرچه بایست به مطالبات مردمی توجه شود ولی مطلوب دشمنان عراق یک خلاء سیاسی در پرتوی یک کودتای سیاسی است. خلایی که نه تنها مشکلات را برطرف نخواهد کرد بلکه بستری خواهد شد برای افزایش مشکلات، ناامنی و رویش تفکر بعثی و تروریسم.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 بزرگان مدعی انقلابیگری چرا ساکتند؟
✍🏻 #امید_نیکو
🔹جریان غیرانقلابی درون نظام تمام امکانات سیاسی و رسانهای خود را برای تحمیل خواستههای غرب به کار گرفته و روزی نیست که ۲-۳ مصاحبه در این باب در #رسانههای_زنجیرهای منتشر نشود! اما بزرگان اصولگرا و منصبداران مدعی انقلاب روزه سکوت گرفتهاند تا مبادا به خاطر دفاع از ارزشهای انقلابی، ترکشی به آنها بخورد! برخی مدعیان توخالی هم که بهمانند تجربه خسارت محض #برجام، با مملکتفروشها همپیمان شدهاند. در این شرایط حقیقتا هیچ پیشنهادی بهتر از این نیست که آراء اعضای مجمع تشخیص به #FATF علنی شده و در تاریخ ثبت شود تا جریان انقلابی، #منافقین را بهتر بشناسد و رسوا شود هرکه در او غش باشد! چنانچه شناخت #ساکتین_فتنه۸۸ چنین برکتی برای جریان انقلابی داشت.
🔺نمیشود برخی که توسط رهبر انقلاب در مجمع منصوب شدهاند و باید سینهچاک و جلودار دفاع از ولایت و انقلاب باشند، از تصویب #کنوانسیونهای_استعماری پالرمو و CFT حمایت کنند، درحالیکه ایشان به صراحت میفرمایند که ضرورتی برای پیوستن به کنوانسیونهای مشکلدار وجود ندارد و از مجمع به صراحت خواستهاند "مصلحتی که تحت عنوان ثانویه است، طبعاً باید #بسیارمهم، #مسجل و #واضح باشد و با نظر اکثریت قاطع و قابل قبول مجمع، آنهم برای مدتی معین و #موقت اعمال شود" این درحالیست که کاملا مشخص است که در نگاه حداقلی حتی مصلحت بودن این لوایح، "مسجل" و "واضح" نیست و ضمناً باتوجه به مدتدار بودن مصوبات مجمع (۵ سال) پیوستن به کنوانسیونهای بینالمللی که امری دائمی است و خروج از آنها مستلزم هزینه سیاسی است عملاً میسر نیست.
🔹نمیشود برخی #مدعیان_انقلابیگری که از الان در پستوها دنبال سهمگیری از لیست انتخاباتی هستند، وقعی به نظرات کارشناسی و مطالبات #جوانان_مؤمن_انقلابی ندهند و خواسته رهبری معظم مبنی بر لزوم انقلابی ماندن مجمع را نادیده بگیرند و سپس انتظار داشته باشند همین جوانهای حزباللهی در #انتخابات پشت سر آنها قرار بگیرند! نمیشود بیهزینه، انقلابی بود و با سکوت، بین حق و باطل حرکت کرد و برخلاف خواسته رهبر انقلاب مقابل جریان غیرانقلابی درون نظام نایستاد، روشنگری نکرد، عمار نبود اما باز وقیحانه مدعی هم بود! فلذا باید همه اعضای مجمع را دعوت به #انتشار_علنی_آراء و نظرات خود درباره این لوایح کرد تا بعداً اگر رسوایی به بار آمد، #مذبذب ها راحت نتوانند خود را کنار بکشند!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 خیانتی بدتر از خسارت همکاری پنهان با FATF
🔰دفتر سخنگوی دولت در بیانیهای ادعا کرد مخالفان تصویب لوایح مربوط به FATF به جای فرافکنی و شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت عواقب خطیر تصویب نشدن لوایح، مسئولیت آن را بپذیرند.
🔺در این بیانیه آمده است: دولت معتقد است باید مانع از وارد شدن کشور به لیست سیاه FATF شد چون در میانمدت، عواقب ناگواری برای اقتصاد، به خصوص در بخش مالی به دنبال خواهد داشت و مخالفان تصویب لوایح بهتر است به جای فرافکنی و تحریف واقعیات و تلاش برای شانه خالی کردن از زیر بار مسئولیت، کمک کنند که این لوایح به تصویب برسد و یا اینکه مسئولیت عواقب خطیر اقدامات خود را تمام و کمال به عهده بگیرند.
🔹یادآور میشود شبیه همین ادبیات فرافکنانه از سوی رئیسجمهور و رئیس دفتر وی و کسانی چون مجید انصاری معاون پیشین روحانی نیز عنوان شده مبنی بر اینکه مخالفان تصویب لوایح مربوط به افایتیاف باید مسئولیت عواقب آن را بپذیرند. این طیف همچنین ادعا کردهاند این آخرین مهلت FATF است و پس از چهار ماه ایران در لیست سیاه میرود.
🔺بهنظر میرسد طیف مذکور دانسته یا ندانسته به طرف خارجی این آدرس را میدهند که بر فشار و تهدید خود اضافه کند. و گرنه هیچ مدیر وطنپرستی، اینگونه با تهدید خارجی گروکشی سیاسی برای تحمیل دیکته خارجی به راه نمیاندازد! در واقع مدیران مافیای آمریکایی- اروپایی حاکم بر کارگروه FATF لابد حق دارند پس از این بر تهدیدها و فشارهای تبلیغاتی خویش بیفزایند چرا که خریداران و مشتریانی برای این تهدیدها پیدا کردهاند که گویا آمادهاند تهدید توخالی آنها را در داخل ایران نقد کنند!
🔹اولا باید یادآور شد که FATF چندین بار در طول دو سه سال گذشته، تهدید کرده که این آخرین هشدار است و اگر ایران همکاری نکند، او را در لیست سیاه قرار میدهد(!) اما به اعتبار اینکه گردانندگان آمریکایی این مافیای اطلاعاتی، به همکاری دولت ایران برای انسداد مجاری دور زدن تحریمها نیاز راهبردی دارند، بنابراین همچنان امیدوارند فشارهای آنها که در داخل ایران تقویت هم میشود، بتواند در تصمیم نهایی موثر واقع شود. غربیها این رویکرد دوگانه "تهدید و مهلت دادن" را بهتر از نهایی کردن ماجرا میدانند که یکسره، راه نفوذ اطلاعاتی آنان را میبندد.
🔺نکته بعدی این است که دولت، چهار سال پیش برنامه اقدام FATF را به شکل مخفیانه پذیرفت و تا زمانی که FATF تصویب لوایح مربوطه در مجلس را مطالبه نکرده بود، پذیرش برنامه اقدام شامل 41 تعهد را علنی نکردند!
🔹یک سؤال مهم این است که اجرای 37 مطالبه FATF از مجموع 41 مطالبه در چهار سال گذشته، موجب کاهش تحریمها شد یا افزایش آن؟! اگر تحریمها چند برابر پیش از برجام در حال اعمال است- و حال آنکه دولت همچنان به شکل یکطرفه تعهدات برجام را اجرا میکند- چرا باید روی دیوار FATF و اروپا و آمریکا یادگاری نوشت؟ و اصلا مسئول این همه خسارت خلاف دعاوی و وعدههای دولت کیست؟
💢به عبارت دیگر، دولتمردان به جای آنکه در محکمه افکار عمومی و در پیشگاه مجلس و مجمع تشخیص مصلحت، پاسخگوی وضعیت «سپردن تعهدات، واگذاری امتیازات و افزایش تحریمها» باشند، دست پیش گرفتهاند تا مثلا بدهکاری و سوءمدیریت سؤال برانگیزشان خیلی معلوم نباشد!
📝 #کیهان
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آپارتاید متمدنانه
✍🏻 #ایمان_ظهوریان
🔺داستان از جایی شروع شد که برای فرصت مطالعاتی به کشور #بلژیک سفر کردم. اتاقی اجاره کردم در دانشگاه و به محض ورود، اجارهبها را انتقال وجه اینترنتی کردم. اما دو هفته بعد مبلغ به حسابم برگشت خورد. با بانکم در ایتالیا تماس گرفتم که گفتند مشکل از طرف ما نیست. باز انتقال وجه کردم و باز پول به حسابم برگشت خورد. از طریق مسئولان دانشگاه جویای دلیل شدم که بعد از تماس با بانک ING در بلژیک این ایمیل را ارسال کردند و گفتند به علت ملیّت ایرانیت امکانش نیست که پول از حسابی به حساب دیگر انتقال بدهی. مگر اینکه دلیل انتقال وجه را هر بار توضیح بدهی. این در حالیست که در ایتالیا به راحتی انتقال وجه انجام میدادم و مشکلی نداشتم. لذا معتقدم مشکل از سمت بانک بلژیکی ایجاد شده.
1️⃣ نهایتاً از طریق یک کتابفروشی پول را به صورت نقدی پرداخت کردم و کلی هم کمیسیون دادم.
2️⃣ روزی این آپارتاید بیدلیل به اتمام خواهد رسید. تفاوتی ندارد به کسی بگویی که به علت رنگ پوست، یا به علت جنسیت یا به علت ملیتت اجازه انجام کاری را نداری. همه اینها تبعیضهای بیدلیل و غیرانسانی است.
3️⃣ اینجا بروکسل پایتخت اروپاست. همانجایی که هنوز بعضیها چشم امید بهش دوختهاند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇 http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 استعفاء سعد الحریری و سناریو شکست خورده و احتمالی
🔺اعتراضات لبنان طی چند روز گذشته و به علت وضع مالیات بر تماس های واتساپی در حالی ادامه یافت که دولت لبنان و حریری به منظور فروکش کردن اعتراضات، سند اصلاحات دولت را با همکاری احزاب و گروه ها ارائه کرد که این سند برای اولین بار در تاریخ لبنان باعث شد که دولت برای تصمیم های خود جدول زمانی تعیین کند. علارغم این سند و حمایت دبیر کل حزب الله، سید حسن نصرالله، سعدالحریری با این مضمون که برای خارج شدن از این بن بست و وضعیت موجود اقتصادی اعلام استعفاء می کند و استعفاء خود را تقدیم به میشل عون رئیس جمهور کرد. در این رابطه لازم است که به نکات زیر اشاره گردد.
🔹قبل از هر چیزی باید دانست که ماهیت اعتراضات این هفته های لبنان برآمده از ساختار اقتصادی ضعیف و هم چنین انسداد اجتماعی و شروط خاص در حوزه های مدیریتی مانند الزامی بودن دین مسیحیت برای رئیس جمهور و اهل تسنن بودن نخست وزیر و... است و نه به تنهایی وضع مالیات.
🔺نکته ی دیگر تمرکز رسانه ای شبکه های عربستان مانند العربیه و و پخش لحظه به لحظه اخبار و حمایت از رادیکال شدن اعتراضات و استعفای حریری بود. گذشته از موارد فوق حمایت سفارت خانه های عربستان و امارات از معترضین و دادن خوراک رایگان و اسکان در چادر و حتی استفاده از جاذبه های جنسی در نوع خود جالب و البته مسبوق به سابقه بود. مسبوق به سابقه بودن این اقدامات از آن جهت است که این رفتار ها از جنس همان در فشار قرار دادن حریری و گروگانگیری وی در ریاض است. با آنکه حریری و حزبش المستقبل از احزاب ۱۴ مارس و نزدیک به سعودی محسوب می شود اما سناریو عربستان، نا امنی و خلأ دولت و عدم انسجام سیاسی و اجتماعی را به دولتی نزدیک و البته نا کارآمد را ترجیح می داد. ناگفته نماند که استراژیست های سعودی و اماراتی نیم نگاهی نیز به حضور حزب الله در اعتراضات و بازی کردن در این زمین از پیش طراحی شده نیز داشتند که در سطور باقی مانده به آن پرداخته می شود.
🔹در طرف دیگر ماجرا سید حسن نصرالله با به حق دانستن این اعتراضات اما از ورود حزب الله جلوگیری می کند و از آنجایی که مشکلات را ساختاری و نتیجه ی سیاست های اشتباه سال های متوالی می داند، بر این باور بود که حریری می بایست بر سر کار بماند و مشکلات را حل کند. نصرالله برخلاف کوته نظری های معمول سیاستمداران مختلف در لحظات تعیین کننده، با افق دید گسترده، عمق تحولات را می بیند و با توجه به تاریخ لبنان، واقف به این نکته است که فرایند تشکیل کابینه جدید در این کشور مدت نا مشخصی به طول می انجامد و باعث ضعف مدیریتی و عدم حاکمیت مرکزی منسجم می شود و نه تنها به بهتر شدن اوضاع کمک نمی کند بلکه وضع را بدتر از قبل می کند. آثار سوء اشاره شده ، جدای از تضعیف جایگاه محور مقاومت در منطقه و سرگرم شدن به مسائل داخلی است.
🔺 بعد از درایت سید حسن نصرالله و هم چنین ارائه سند اصلاحات از سوی حریری، رسانه های سعودی و در رأس آنها العربیه در یکی دو روز گذشته خبر از استعفای حریری می دادند که به وقوع هم پیوست. این نوع خبر رسانی و نه تحلیل پیش از وقوع و اعلام زمان استعفای حریری شائبه تقسیم کار و هماهنگی بین حریری و ریاض نشینان را که حتی در اعتراضات به وی بر علیه او اقدام می کردند، را بیش از پیش پر رنگ کرد. حقیقت امر این است که شیوخ خلیج نشین برای تحقق هدف خود یعنی خلأ سیاسی در لبنان و به تبع آن تضعیف حزب الله در ابتدای ماجرا به دنبال استفاده از پتانسیل حزب الله برای اعتراضات بودند و انگشت اتهام را به سمت نصر الله و یارانش نشانه بروند و از سعدالحریری یک قربانی زیاده خواهی های حزب الله نام ببرند اما بعد از واکنش سید حسن نصرالله مبنی بر ماندن دولت و انجام وظایف محوله، برای رسیدن به این هدف ناچار به استفاده از کارت حریری در این ماجرا شدند و او را تبدیل به مهره سوخته بکنند.
🔹ناگفته پیداست که استعفای حریری هم تاثیرات داخلی و هم بین المللی را به همراه خواهد داشت که باید به نظاره نشست و به دقت آنها را تحلیل کرد اما نگارنده بر آنست که به دو مورد از این تاثیرات اشاره کند. مهم ترین تاثیر این اتفاق بر مردم عراق است که این اتفاق برای آنها به مثابه یک مشوق عمل می کند و تاثیر دوم آن این است که اسرائیلِ عاجز از تشکیل کابینه و محل نزاع میان احزاب لیکود و آبی و سفید به یک اطمینان خاطری از بابت همسایه خود دست پیدا خواهد کرد و خطر حزب الله لبنان را حداقل برای مدت چند ماهی دفع شده بداند. با این اوصاف و شرایط باید منتظر ماند وتماشا کرد که این کشتی طوفان زده به کدام سمت خواهد رفت.
📝 #چوب_خط
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
#یادداشت_طنز
🔴 همه ما همسر حدادعادل هستیم
✍🏻 #محمدرضا_شهبازی
🔹اینکه از صحبتهای خانم دکتر ماهروزاده –همسر آقای حدادعادل- در برنامه زاویه این برداشت شود که ایشان و همسر محترم چون دیدن برای پسرشان مدرسه خوب وجود ندارد، پس رفتند یک مدرسه خوب تاسیس کردند درست نیست. انصافا منظورشان این نیست. حرف ایشان این است که وقتی فرزندشان به سن مذکور رسید، اینها رفتند دنبال مدرسه خوب در رشته علوم انسانی و با یک واقعیت آشنا شدند و آن اینکه مدرسه خوب در این رشته وجود ندارد، بنابراین تصمیم گرفتند یک مدرسه خوب تاسیس کنند.
حرف ایشان این است و از قضا حرف ما هم همین است!
🔺همین الان توی نت چرخ بزنید میتوانید به فهرستی از مدارس غیرانتفاعی –با رویکرد مذهبی و انقلابی- برسید که صاحبان اکثر آنها مسئولان و مدیران ردهبالا و خانواده آنها هستند. از روحانیون سرشناس تا شخصیتهای سیاسی و فرهنگی و...
واقعیت این است که یک عده آدم که در تمام این سالها امورات فرهنگی و تربیتی و آموزشی مملکت دستشان بوده و عضو کلی شورای تصمیمگیر و بودجهدار و بودجهپخشکن در حوزه تعلیم و تربیت بودهاند، وقتی میبینند اوضاع آموزش و پرورش دولتی خوب نیست، بجای اینکه همه ظرفیتهای مدیریتی و اعتبارهای شخصی و فکری خود را پای کار بیاورند برای اصلاح این سیستم غلط، هر کدام راه میافتند و یک جزیره تربیتی میسازند برای فرزندان امثال خودشان. و حالا هم همانها افتادهاند به جان تک و توک مدارس دولتی نیمچه باکیفیت و اگر آن احساس نیاز اولی برای تاسیس مدرسه از روی جهل بود این یکی را فقط میتوان از روی رذالت دانست!
🔹و ما چی؟ ما حزب اللهیها!
اینجاست که نوشتم همه ما همسر حدادعادل هستیم!
ما هم اگر دغدغهای و بضاعتی در حوزه تعلیم و تربیت داریم باز همان مسیر را انتخاب کردهایم. هرکدام در یک مدرسه غیرانتفاعی مشغولیم؛ فارغ یا ناامید از دغدغهی اصلاح سیستم آموزش و پرورش دولتی.
🔺الان تقریبا میتوان با قاطعیت گفت که همه ظرفیت بدنه دغدغهمند و انقلابی حوزه تربیت هم دارد صرف مدارس غیر انتفاعی میشود. بعضیها در همین مدارس لاکچری معلم و ناظم و... هستند و برخی دیگر خود مدرسه زدهاند و حالا بجای شهریه بیست میلیونی، 10 میلیون میگیرند! و هیچ فکر کردید چرا از خیل فعالان تربیتی و... درباره طرح تعطیلی مدارس نمونه دولتی و تیزهوشان و... صدا در نیامد؟! چون کسی کاری به این مدارس دیگر ندارد. خود ما هم درگیر مدارس غیر انتفاعیمان هستیم یا لااقل میدانیم اگر این مداس تعطیل شوند، انقدر مدرسه غیرانتفاعی هست که در آنها مشغول شویم...
🔹و اگر هیچ بضاعتی هم نداریم و رسما هیچکارهایم در حوزه آموزش و پرورش و تعلیم و تربیت، باز هرجور شده بچه را میفرستیم مدرسه غیرانتفاعی تا به اندازه یک حضور در شورای اولیا و مربیان مدرسه دولتی هم خیرمان به این سیستم نرسد و کاری به آن نداشته باشیم.
اولین قدم این است که به این فکر کنیم. به مسئولیتمان در قبال آموزش و پرورش دولتی.
💢پ.ن: منظور من از تیتر مشخص است اما اگر شیطان رفت توی جلدتان و چیز دیگری هم برداشت کردید عیبی ندارد. آن هم روی دیگر واقعیت در این سالهاست!
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 حفظ نظام از اوجب واجبات است...
✍🏻 #سعید_درخشان
🔰ولایت فقیه، نیروهای خود جهت حفظ نظام و انجام حدود و احکام الهی را از آسمان نمیآورد، بلکه همین مردم (ما) را در اختیار دارد. پس گله به آنانی بر میگردد که اطاعت و اجرا نمیکنند، چنان چه حضرت علی علیه السلام نیز نسبت به بسیاری از یاران و کارگزاران خود گلهمند بودند.
🔺بر هیچکس پوشیده نیست که طرح شبهه و به چالش کشیدن جایگاه و عملکرد رهبری اینک جزء راهبردها و طرح های اصلی و اساسی دشمن محسوب شده و برای به نتیجه رساندن آن چه روزها، ماه ها و سال هایی که به انتظار ننشسته و چه خیالات خامی در سر نپرورانده است!!!
🔺بیشترین شبهاتی که با طرح ریزی خاص و هدف بزرگتری سعی در به چالش کشیدن شخصیت و جایگاه رهبری را دارد، شامل شبهاتی است که از متن یا فرمایشات ایشان بر علیه خودشان تدوین و در رسانه ها مطرح می شود.
🔰 شبهه حضور مستقیم رهبری در میادین نظامی یا سفر به کشورهای بحران زده
🔹 آیا حضور ایشان در میدان جنگ و به خطر انداختن سلامت جسمی و روانی ایشان از طریق مسافرت های غیر ضرور را در راستای تحقق سیاست ها و نقشه های پلید دشمن نمی توان ارزیابی کرد؟
-
🔹ایفای نقش رهبر جهان اسلام به عنوان رزمنده در یکی از میادین نبرد چه توجیه عقلی مدیریتی می تواند داشته باشد؟
🔹 درصورت آسیب رسیدن یا بروز مشکل برای ایشان تکلیف مدیریت جهان اسلام با وجود هجمه های بی شمار چه می شود؟
🔹 پیرمردی که افتخار جانبازی در هشت سال دفاع مقدس را در کارنامه داشته اکنون با کهولت سن چه خدمات رزمی یا پشتیبانی رزمی برای نیروهای مسلح می تواند انجام دهد؟
🔹آیا وظایف و تکالیف رهبری طبق قانون اساسی مدیرت در سطح کلان نیست؟
🔹آیا می توان در نبود ایشان به هر خرد یا عقل غیر قابل اعتمادی تکیه کرد و ابعاد اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی جامعه را به نااهلان و نامحرمان واگذار کرد؟
🔹 تکلیف مدیریت کلان و رهبری توده های مختلف مردم در جای جای این کره خاکی برعهده چه کسی گذاشته می شود؟
🔹شارع مقدس چه تکالیف یا دستوراتی برای حضور مستقیم ولی فقیه در میدان جنگ صادر کرده است؟
🔹چرا پیروان و تابعین این رهبر بجای پرداختن به کم و کیف اجرای تکالیف و ارزیابی کارنامه اجرایی خود در خانواده و جامعه سعی در به چالش کشیدن یا زیر سوال بردن کشتیبان یا ناخدایی را دارد که طبق قانون و شرع حدود و اختیاراتی بر آن مترتب است؟
🔺دشمن به منظور توقف کشتی انقلاب و ضربه زدن به اسلام در صدد پیگیری سه محور است. اول اینکه، سعی دشمنان اسلام این است که مردم را نسبت به آینده این کشور به تردید بیندازند و آنها را نسبت به آینده بیاعتماد کنند. دوم اینکه در اصول مسلم انقلاب تشکیک کنند و شبهه بیندازند. سوم اینکه میان ملت ایران و امت بزرگ اسلامی سدی بهوجود آورند.
🔺امروز برای کشور ما جنگ نظامی سنتی و متعارف احتمال بسیار بسیار ضعیفی است، لکن جهاد باقی است. جهاد فقط به معنای قتال نیست، فقط به معنای جنگ نظامی نیست؛ جهاد یک معنای بسیار وسیعتری دارد. در بین جهادها جهادی هست که خدای متعال در قرآن آن را جهاد کبیر نام نهاده و شخص رهبر انقلاب مسئول اول حرکت در این مسیر پرپیچ و خم را برعهده داشته و پیروان وی چشم در رفتار و نحوه مدیریت ایشان دارد. در این راستا رهبر برای مدیریت سطوح و ابعاد مختلف کشور بازو یا نمایندگانی دارد تا تسلط و اطلاع ایشان نسبت به امور کشور دایره گسترده تری داشته باشد. حضور در میادین جنگ ایشان را از مدیریت و هدایت بخش های دیگر محروم خواهد کرد.
💢 پس تبیین سیاستهای کلی نظام، با مقام ولایت است و تشخیص مصلحت نظام نیز بر عهدهی ولایت است و قطعاً صاحب جایگاه نیابت و ولایت، احکام خدا و مصلحت دین و مردم جامعه اسلامی را بهتر از هر کس دیگری تشخیص می دهد.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴آمریکاییها نرفته بازگشتند!
✍🏻 #صابر_گلعنبری
🔺دیروز در اقدامی قابل توجه نیروهای آمریکایی با دهها خودروی زرهی به پایگاه صرین در نزدیکی کوبانی بازگشتند. این نیروها چند روز قبل از اقلیم کردستان عراق دوباره وارد منطقه کُردی سوریه شدند. همچنین گشتیهای آمریکایی امروز برای اولین بار پس از اعلام خروج نظامیان آمریکایی از سوریه در منطقه میان رمیلان در 30 کیلومتری شرق قامشلی و قحطانیه در فاصله 70 کیلومتری شرق این شهر به گشتزنی پرداختند. منطقه رمیلان روی دریایی از نفت و گاز خوابیده است.
🔹نگارنده همواره از روزی که ترامپ بحث خروج نظامیان آمریکایی از سوریه را مطرح کرد و حتی بعد از خارج ساختن تعداد زیادی از آنها، بر این باور بوده و هست که خروج واقعی در کار نیست و آنچه این روزها بعد از توقف حمله ترکیه و تفاهم آنکارا و مسکو اتفاق میافتد، مویدی بر این مدعاست.
🔺 احتمالا در پاسخ به این پرسش که آمریکاییها چرا بعد از رفتنی چند روزه دوباره بازگشتند، گفته شود که دونالد ترامپ پشیمان شده و از سیاست خروج از سوریه دست کشیده است، واقعیت اما این است که هیچ پشیمانی در کار نیست، چون اساسا خروجی در کار نبوده و آنچه روی داد در واقع پلانی از تاکتیک مدیریت بحران پیشآمده بود. از این رو، در روزها و هفتههای آتی هم به احتمال زیاد شاهد گسیل شدن تعداد بیشتری نیروی آمریکایی به این منطقه باشیم.
🔹ناگفته نماند که بازگشت نیروهای آمریکایی به این شکل و استقرار مجدد آنها در نقاط حساسی چون کوبانی و بخشی از نوار مرزی سوریه و ترکیه، معنا و مفهومی فراتر از استقرار اولیه آنها در این منطقه در سالهای گذشته دارد؛ به نظر میرسد این بار آمریکاییها وارد سوریه نشدهاند که آنجا را دوباره ترک کنند؛ و لو تاکتیکی، بلکه آمدهاند که بمانند!
🔺اما خلاصه کردن انگیزه حضور مجدد آمریکا در شمال و شرق سوریه در مساله چاههای نفت اشتباه دیگری است که در تحلیل اوضاع این منطقه روی داده و میدهد. بله، نفت یکی از فاکتورهای اصلی است، اما تنها عامل نیست و عوامل مهم دیگری نیز وجود دارد؛ از مهار ایران و جلوگیری از شکل گیری کریدور تهران ـ بیروت گرفته تا مقابله با ترکیهِ اردوغان و مهار دمشق در آینده و عوامل دیگری.
🔹 البته همه اینها به ویژه ادامه کنترل چاههای نفت زمانی قابل تحقق است که در این منطقه عملا مقومات تداوم حضور نیروهای آمریکایی در درازمدت فراهم باشد و این امکان هم جز از طریق سلطه سرزمینی کُردها به عنوان یک نیروی همپیمان بر منطقه فراهم نیست. در واقع، هم نیروهای کُردی این حضور را برای پروژه خود ضرورت راهبردی میدانند و هم آمریکا برای تحقق اهداف پیش گفته خود در بلندمدت به وجود دولت خودمختار کُردی در این منطقه نیاز دارد.
🔺اگر هم کل حضور آمریکا در سوریه را صرفا به منابع نفتی و گازی آن گره بزنیم، باز سیطره راهبردی بر این منابع برای سالها و دهههای متمادی با توجه به ذخایر قابل توجه انرژی در شمال و شرق سوریه، جز از طریق ایجاد یک حوزه امن پیرامونی ممکن نیست. خلاصه این که وجود یک دولت کُردی در این منطقه و لو در قد و قوارهای کوچکتر و محدودتر از حکومت اقلیم کردستان عراق با وجود مخالفت سرسختانه ترکیه یک مطلوب آمریکایی، اروپایی، عربی (بلوک عربستان و مصر) و اسرائیلی است و این طرفها به این آسانی از این مساله صرف نظر نخواهند کرد.
🔹به این منظور هم، آمریکا سیاست چماق و هویج را در قبال ترکیه در پیش گرفته است؛ از یک طرف به دلایلی با چراغ سبز به حمله محدود آنکارا به شرق فرات و استقبال از توافق سوچی درباره نوار مرزی هویج را نشان میدهد، اما از سوی دیگر، برای جلوگیری از فراتر رفتن ترکیه از حد و حدود دو توافق 13 مادهای و 10 مادهای با تهدید به تحریم و اقدامات دیگری چماق را علم میکند؛ هر چند بازگشت نیروهای آمریکایی میتواند اجرای توافق 10 مادهای سوچی را با چالش روبرو کند.
🔺در این میان نیز تصویب دو طرح شناسایی کشتار جمعی ارامنه و تحریم ترکیه به خاطر حمله به سوریه در مجلس نمایندگان آمریکا در راستای همین سیاست است؛ نوعی ابزار فشار بر ترکیه.
💢واقعیت این است که روابط ترکیه با غرب به ویژه آمریکا چند سالی است که در جهت متفاوتی نسبت به گذشته حرکت میکند و به دلایل مختلف فاصله میان دو طرف روز به روز بیشتر میشود و از این رو، نه آمریکا و نه اروپا مثل گذشته در گیر و دار ملاحظات روابط ناتویی نبوده و این روابط هر چند اسما محفوظ بماند، اما کارکرد خود را اندک اندک از دست میدهد. ناگفته نماند که اگر بحث تنشهای غرب با ایران نبود که تنشها با ترکیه جنبه آشکارتری به خود میگرفت؛ اما آمریکا فعلا نمیخواهد تنشی جایگزین تنش با ایران شود؛ مبادا که سیاست فشار حداکثری را با چالش جدی روبرو کند.
➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از توییتر انقلابی
#رشته_توییت
1️⃣ فیلم همسر آقای #حداد_عادل رو دیدم،چند نکته را باید متذکر شد
اول؛ این موضعی که دوستان گرفتن که مدرسه خوب نبود مدرسه تاسیس کرد یعنی بچه های مردم.... مطابق با فیلم نیست، یا ندیدن یا دقت نکردن، ایشون کل مدارس رو نمیگن بلکه صحبتشون درباره علوم انسانی هست که واقعا هم راست گفتن، زمان ما هم همینطور بود، ما که ریاضی خوندیم اصلا دید مثبتی نسبت به علوم انسانی نداشتیم و اگر کسی میخواست انسانی بخونه کلی توهین و تمسخر میشنید، از طرفی هم هرچی معتاد و خلافکار و الاف و ... داشتیم که اهل کار و درس نبودن و صرفا برا دیپلم میخوندن میرفتن رشته انسانی، از این جهت اگر نگاه کنیم دغدغهشون ستودنی و عالی بوده که دنبال مدرسهای بودن برای اصلاح اوضاع بچههای علوم انسانی
2⃣ دوم؛ اینکه مدرسه تاسیس کردن هم فی ذاته چیز بدی نیست کما اینکه هرکدوم ما هم اگر امکان تاسیس مدرسه داشته باشیم و در زمان تحصیل بچهمون به این دغدغه بخوریم همین کار رو انجام میدیم و مدرسهای راه میندازیم تا هم بچهمون به هدف مطلوب برسه هم دغدغهمون اجرایی بشه پس اگر الان امکان این کار رو نداریم دلیل بر تهاجم به شخص نمیشه
3⃣ سوم؛ نوعا واکنشهایی که دیدم با توجه به ۲مطلب قبلی اشتباه بوده وصرفا ناشی از خستگی از اصولگرا و اصلاح طلبه نه نقد منطقی
4⃣ چهارم؛ اگر تاسیس مدرسه برخلاف قانون و بر اساس رانت بوده باید اثبات بشه و پس از اثبات همگی باید به این رانت اعتراض کنیم اما اگر مثل خیلی از بازنشستگان آ.پ مجوز تاسیس غیرانتفاعی داشتن که هیچ
5⃣ پنجم؛ آقای حدادعادل باید پاسخگو باشن که مدارس فرهنگ اصلا در راستای این دغدغه پیش رفت؟
6️⃣ ششم؛ آیا مدرسه فرهنگ تونست در نگاه مردم به رشته علوم انسانی و استقبال مستعدین از این رشته تحولی ایجاد کنه؟
7⃣ هفتم؛ آیا شهریه مدرسه فرهنگ به گونهای هست که همه مستعدین علوم انسانی بتونن استفاده کنن یا تبدیل شده به مدرسهای برای فرزندان مسئولین و ثروتمندان؟
8⃣ هشتم؛اشتباه بزرگ ایشون در این برنامه تلویزیونی، خرج کردن از رهبری بود در حالیکه آنچه که از قول رهبری نقل میکنن راه اندازی مدرسه برای بسترسازی تحول در علوم انسانی است که کاری انقلابی است ولی انچه که در عمل دیده میشه مدرسهای ویژه برای ویژهخواران و ژنخوبهاست که کاری طاغوتی است
9⃣ نهم؛ امثال آقای #حدادعادل و #عارف که امروز مبلغ ومروج پولی شدن آموزش هستن باید پاسخگو باشن که در دورهای که در مجلس بودن چقدر برای اصلاح سیاستهای آموزشی وتحول در گرایش و نگاه مردم به رشته علوم انسانی در مدارس تلاش کردهاند؟ نکنه بچههای مردم مهم نبودن و فقط بچههای خودشون مهمن
🔟 و نکته آخر اینکه خانم ماهروزاده در این برنامه میگن پسرم میخواست...
ایشون فقط یک پسر دارن؛ فریدالدین که متولد ۵۰ یا به قولی ۵۲هست اما مدرسه فرهنگ در سال ۷۱ تاسیس شده یعنی در ۱۹یا۲۱ سالگی پسر که سن دانش آموزی وی نیست!!!
ظاهرا برخلاف برداشت عموم این مدارس برا تحصیل پسرشون نبوده!
👤 محمد صدارت🇮🇷
💠 به کانال توییتر انقلابی بپیوندید :
https://eitaa.com/twtenghelabi