🔴 مشکل شخص خود حسن روحانی است.
✍️ #سیدیاسر_جبرائیلی
🔹 جریان لیبرال خطی را شروع کرده است مبنی بر اینکه "اگر هر کس دیگری جای آقای روحانی بود، وضع چنین بود".
🔸 در جدیدترین اظهارنظر، یکی از این آقایان گفته است "اگر شاخ مدیریت اقتصادی هم جای آقای روحانی بود، وضعیت فقط ۵ درصد بهبود مییافت".
ناظر به این پروژه سیاسی-تبلیغاتی، میتوان یک پرسش و یک توصیه مطرح کرد.
✅ پرسش این است که اگر واقعا ریاست آقای روحانی با غیر آقای روحانی تفاوتی در وضعیت کشور ایجاد نمیکند،
1️⃣ چرا این جریان به مردم وعدههایی در حد بینیازی به یارانه داد؟ چرا در ایام تبلیغات- حتی ۹۶- به جای اینکه بگوید "طرحی داریم که هیچ کس گرسنه نخوابد"، نمیگفت که "مردم عزیز ایران، تفاوتی میان روحانی و غیر روحانی نیست"؟
2️⃣ چرا مردم را از پیروزی رقیب ترساند؟
3️⃣ اگر این تبشیر و انذارها درباره وضع مردم، واقعی نبوده و اساسا همه مشکلات کشور به واشنگتن دی سی برمیگردد، این جریان با چه هدفی میلیاردها تومان خرج پیروزی در انتخابات کرد؟ آیا هدف از شرکت در انتخابات، انتفاع مالی-ایدئولوژیک از موقعیت دولت بوده است؟ چه کسانی چه نفعی از این هشت سال صدارت بردهاند؟
🔹 اما توصیه اینکه اگر لیبرالهای ایرانی در همین ادعای خود صادق هستند که تفاوتی ندارد شخص رئیس جمهور و تیم مدیریتی دولت از کدام طیف فکری باشد،
🔸 مرحمت بفرمایند از هرگونه تلاش برای تصاحب مجدد کرسی ریاستجمهوری پرهیز نمایند و نامزدی را برای انتخابات ۱۴۰۰ معرفی نکنند.
💢 انشاءالله دولت جوان انقلابی تفاوت دوغ و دوشاب را نشان خواهد داد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 آمریکا سفارت خود را در عراق میبندد؟!
✍️ #صابر_گلعنبری
🔹 حملات به اماکن دیپلماتیک و پایگاهها و نیروهای آمریکا از چند روز قبل از سفر مصطفی کاظمی به واشنگتن به شکل قابل توجهی افزایش یافته و در روزهای اخیر هم شدت خاصی پیدا کرده و در کنار اختلافات بر سر قانون انتخاباب به مساله داغی تبدیل شده است.
🔸 در واکنش به این حملات، اخیرا وزیر امور خارجه آمریکا تهدید کرده است که در صورت تداوم آنها کشورش سفارت خود را خواهد بست. این سخنان مایک پومپئو مورد استقبال مخالفان حضور آمریکا در عراق قرار گرفته و برخی میگویند چه بهتر از این که این سفارتخانه تعطیل شود.
✅ اما به نظرم مساله جای تامل و دوراندیشی دارد و این که تصور شود بستن سفارت آمریکا در عراق به معنای پایان حضور این کشور و قطع رابطه آن با بغداد باشد، بیشتر نوعی خیالپردازی است تا واقعیتنگری.
🔹 آمریکا که سیاست فشار حداکثری را برای مقابله با سیاست منطقهای ایران و تضعیف نقش و نفوذ آن در پیش گرفته است به این سادگی عراق را که مهمترین تیول آن در خاورمیانه برای مهار ایران و در آینده ترکیه و جهت برقراری نظم نوین خود در منطقه است، واگذار نمیکند و از دست نمیدهد.
🔸 گمان بر این است که اگر آمریکا تهدید خود برای بستن سفارت را عملی کند، این اقدام را میتوان سرآغاز اجرای طرح نظامی این کشور در عراق علیه نیروهای حشد شعبی و طرفداران جمهوری اسلامی قلمداد کرد. از این رو، این احتمال وجود دارد که به حمله گسترده به پایگاهای این سازمان و ترور رهبران و فعالان آن اقدام بکند.
✅ گفته میشود پومپئو به برهم صالح رئیس جمهور عراق اطلاع داده و به نوعی تهدید کرده که در صورت تداوم حملات به منافع آمریکا این کشور واکنش جدی نشان میدهد.
🔹 از دیگر سو، به نظر میرسد که دولت آمریکا و شخص ترامپ در این موسم انتخاباتی بیرغبت نباشد تا نزاع با ایران را بیش از هر زمانی امنیتی کند.
🔸 در این حال و وضع دولت عراق در سایه حساسیت و شکنندگی بیسابقه اوضاع وزیر خارجه خود فواد حسین را به تهران فرستاد تا مقامات ایرانی را به فشار بر مخالفان حضور نیروهای آمریکایی برای توقف حملات خود مجاب کند؛ اما توقف این حملات چندان محتمل نیست.
✅ آمریکا با ورود احتمالی خود به فاز نظامی علیه حشد شعبی در واقع در صرافت برهم زدن ریشهای معادلات و مناسبات قدرت پساصدامی در داخل عراق در جهت تقویت موقعیت نیروهای نزدیک به خود و دولت الکاظمی و تضعیف نفوذ ایران است.
💢 به هر حال، اوضاع عراق این روزها شکنندهتر از هر زمانی است و روزهای پرتنش دیگری در این کشور قابل پیشبینی است و باید منتظر ماند و دید به کدام سمت و سو میرود. شکلگیری دولت اقتدارگرای دیگری در عراق دور از انتظار نیست.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
8.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴گلابی برجام همین دلار ۳۰ هزار تومان است
✍️ #فریدون_عباسی
🔹 شخص رییسجمهور در ماجرای برجامِ پُر اشتباه بسیار مقصر است. حتی پیش از برجام سانتریفیوژها را عجولانه جمعآوری کردند.
💢 فریدون عباسی، رییس کمیسیون انرژی مجلس و رییس سابق سازمان انرژی اتمی این حرفها را زده و میگوید ما اینها را در مجلس پیگیری خواهیم کرد.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 رپورتاژ شرق برای بایدن...!
💬 #نسیمآنلاین
✅ آیا انتخاب بایدن تنشها را کاهش میدهد؟
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 چرا روحانی را مقصر می دانیم؟
✍️ #سیدحسین_مرتضوی
🔹 برخی بعداز ماجرای خروج آمریکا از برجام و بدعهدی اروپایی ها چنین استدلال میکردند که بخاطر خیانت و بدعهدی دشمن نباید دولت را مقصر بدانیم و فروپاشی برجام و وضع تحریم ها ربطی به دولت ندارد، اخیرا نیز رئیس جمهور محترم لعن و نفرین مردم ایران را به سمت واشنگتن و کاخ سفید رهنمون شده و گفتند آنها لعنت کنید!
🔸 اما چند نکته را نباید از یاد برد،
1️⃣ آقای روحانی در زمان ریاست جمهوری خاتمی از مسئولین مذاکرات و دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و همان زمان نیز شاهد بدعهدی وخیانت غربی ها بودند، آنجا که ایران حتی معادن اورانیوم اصفهان را نیز پلمپ کرد ولی طرف غربی هیچ تعهدی را انجام نداد و توافقات یکسره ضرر بود و عقب نشینی، پس دولت آقای روحانی، آزموده را دوباره آزمود! و تجربه ای تلخ را عینا تَکرار کرد.
2️⃣ تاریخ از یاد نخواهد برد که رئیس جمهور نظام انقلاب اسلامی در سخنرانی خویش، حتی مسئله ی آبِ خوردن مردم را به مذاکرات گره زد، دشمن را کدخدا نامید و ادعا کرد مذاکره راه چرخیدن معیشت و تولید است. این آدرس غلط دادن های روحانی و حامیانش باعث ایجاد انتظارات کاذب مردم از مذاکره و ناامیدی آنها بعداز خیانت دشمن شد، کاری که صدها برابر بیشتر از خروج ایالات متحده از برجام و بدعهدی اروپا به اعتبار و اقتدار نظام اسلامی نزد عامه ی مردم ضربه زد و کم از خیانت نیست.
3️⃣ در مسیر اقناع افکار عمومی، و تهییج مردم برای حمایت از مذاکره، تیم تبلیغاتی دولت و حامیانش، به بزک کردن غرب پرداخت، غربی هارا مطمئن و معتمد قلمداد کرد، امضای کری را تضمین دانست و به دشمنان چهل ساله ی ملت ایران، با دیپلماسی لبخند برخورد کرد، تغییر وجهه ی دشمن و آراستن او نیز اشتباه بزرگ دولت روحانی و حامیانش بوده و هست.
4️⃣ دولت روحانی از ابتدا با شعار مذاکره و تعامل روی کار آمد و تمام تخم مرغ هایش را در سبد مذاکره چید! در واقع برد یا باخت مذاکره آنچنان مهم شد که معادل برد یا باخت دولت روحانی گردیده و دولت ایشان بعداز خروج آمریکا و بدعهدی اروپا هیچ برنامه ای برای اقتصاد و معیشت مردم نداشت، نگارنده منکر تلاش دولت نیست، اما این هم اثبات شده است که دولت هیچ برنامه ی منسجم و کاملی برای اقتصاد ایران در این ۸ سال نداشته و ندارد.
💢 اشتباهات دولت روحانی در مسیر تمنای مذاکره بیش ازین هاست اما ذکر آن ازین جهت بود که ملتی که تاریخ خود و تجاربش را نخواند، محکوم به تَکرار اشتباهات خویش است!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 تخم مرغ گندیده
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 تاج زاده توییت زده: "یک جوان ایرانی بهنام زرتشت بختیاریمقدم شهردار شهر نویی سور مَرن در فرانسه شد. وی ۳۰ ساله، حقوقدان و اصالتا لاهیجانی است. چرا نباید کشور بهگونهای رهبری شود که استفاده از توان و استعداد همه شهروندانش، نه فقط خودیهای ۱۵درصدی ممکن شود و وضعیت اسفبار کنونی خاتمه یابد؟".
🔸 او خود را به نادانی زده. و گرنه جواب سوالش را باید در شورای شهر شبه اصلاح طلب پیدا کند. همان ها که اجازه یافتند به شورا بروند، اما در طول سه سال، سه شهردار جا به جا کردند؛ بی آن که قدمی برای مردم بردارند.
✅ خیلی هم که خودشان را به زحمت انداختند، نام چند خیابان را به نام چند هنرمند زدند تا مردم را از حیرت این که در شورا چه می کنند، بیرون بیاوردند!
🔹 شهردار اول شان، وسط برف و یخبندان و راه بندان تهران، گویا در کیش مشغول برگزاری ماه عسل بود. وقتی هم استعفا داد، هیاهو راه انداختند که نظام نگذاشته کار کند... مدتی بعد خبر آمد پنج گلوله شلیک کرده و نو عروس جوان را به قتل رسانده است.
🔸 شهردار دوم، بازنشسته بود و طبق قانون منع به کارگیری بازنشستگان برکنار شد. و سومی، کسی است که رئیس شورای شهر می گوید شجاعت و جرئت کافی برای مدیریت ندارد.
✅ تاج زاده ها الان اگر در پاریس بودند، با گوجه و تخم مرغ گندیده جواب می گرفتند. اما اینجا در میان انبوه چک برگشتی وعده ها، هنوز هم آروغ طلبکاری می زنند تا حساب پس ندهند. خیال می کنند مردم هم اصلا متوجه نمی شوند!
💢 او اگر وقت کرد، عیادت حسین فریدون را پس بدهد و سوالش را از او بپرسد که به اتهام فساد اقتصادی در زندان است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 کمک به دولت برای فرود آرام
✍️ #محمد_ایمانی
🔹 ما با طیفی طرفیم که از وزیر و معاون وزیرش گرفته تا نماینده مجلس و صدها روزنامهنگارش، پس از سالها خیانت، به دامن انگلیس و آمریکا و فرانسه و آلسعود پناه بردند و با هدایت کارفرمایان، در آشوب سال 88 و خیانتهای بعدی نقشآفرینی کردند.
🔸 آنها دو دهه قبل هم وقتی عملکرد دولت و مجلس مدعی اصلاحات، مردم را ناراضی کرد، دم از خروج از حاکمیت زدند و مدعی شدند دولت اختیارات ندارد؛ حتی خاتمی را اردک لنگ خواندند و خواستار عبور از او شدند.
✅ با این وجود، بیست سال بعد، مجددا وعدههای عوامفریبانه دادند و خسارتهای بزرگ را به کشور وارد کردند. آیا هدفی غیر از اجرای نقشه «نقطه جوش» (انباشت ناکارآمدی و نارضایتی) داشتند؟ چرا طابق النعل بالنعل بعثیهای عراق و فالانژیست های لبنان رفتار کردند؟!
🔹 رهبر انقلاب با نگاهی دوراندیشانه، استیضاح و برکناری دولتمردان در ماههای پایانی دولت را به صلاح کشور و مردم نمیدانند. همچنانکه در ماههای پایانی دولت دهم (دولت آقای احمدینژاد) صلاح نمیدانستند و دیدیم که ماجرای تلخ استیضاح وزیر رفاه و کار در بهمن 1391، آوردهای جز تلخکامی برای مردم نداشت.
🔸 اردیبهشت ماه امسال هم شاهد برکناری وزیر صمت توسط خود رئیسجمهور بودیم که خروجی آن، چیزی جز بیثباتی و معطلی پنج ماهه و سرریز نتایج منفی آن در بازار نبوده است. برکناری دولتمردان در ماههای پایانی، نتیجهای جز فرصتسوزی شش تا دوازده ماهه نخواهد داشت.
✅ دشمن سرگرم جنگ اقتصادی و سیاسی و رسانهای است. اما آنچه به اقدام دشمن، اثر و ضریب میدهد، ندانمکاری داخلی در کنار اختلالهای عمدی است. برای نیروهای انقلابی هم مثل مردم، تحمل برخی بیتدبیری و سوءمدیریتها سخت است.
🔹آنها پیش و بیش از همه، نسبت به این رویکردهای غلط هشدار دادند و اکنون آن نگرانی، عمومی شده است. حتی دولتمردانی که مقامات آمریکایی را مودب و قابل اعتماد و امضایشان را تضمین میدانستند، آنها را لعنت میکنند.
🔸 اکنون فراتر از دو رویکرد خلاف مصلحت (کنار زدن دولتمردان یا انفعال مطلق)، مسیر سومی را میشود رصد کرد که با وجود همه دشواریهایش، به مصلحت نزدیک تر است. اهتمام به همدلی و کمک برنامهای به دستگاههای مختلف دولتی در کنار مطالبهگری و نقد منصفانه.
✅ جریان انقلابی، با وجود داشتن انتقادات جدی، میتواند برنامههای همدلانه موردی را با هر یک از وزارتخانهها و مدیریتهای اقتصادی در جهت کاهش مشکلات تعریف کند و به سالم فرود آمدن هواپیمای دولت در ماههای پایانی کمک رساند.
💢 باید حتیالمقدور، بین دولت و طیف سیاسی خواستار عبور از آن، فاصلهگذاری کرد و ضمن حفظ ثبات سیاسی و اجرایی، میدان مانور را از نفوذیهای دشمن گرفت.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 پشت پرده انتخاب وزیر صمت...!
✍️ #علی_راستخدیو
🔹 بازار خودرو به یکباره دچار آشفتگی شدید شد و قیمتها به عمد یا غیرعمد به شدت گران شده و مردم هم پس از آنکه دولت روحانی را ناکارآمد دیدند، از مجلس یازدهم هم به خاطر این گرانیها ناامید شدند.
🔸 حال امروز مجلس به فردی رأی اعتماد داده که اتفاقا چهرههای اصلاحطلب حامی روحانی نیز دست به افشاگری علیه او زدند و خیلی از مردم و جوانان در عجب بابت این رأی اعتماد شدند.
✅ امروز مجلس به رزمحسینی به عنوان وزیر جدید صمت رأی اعتماد داد و صدای خیلیها بلند شد.
🔹 اما پشت پرده چیست؟
🔸 دولت پس از آنکه وزیر سابق صمت را که در حال همکاری با قوه قضائیه در مقابله با خودروها و گرانیها بود، بر کنار کرده و در این چند ماه با معرفی افرادی ناکارآمدتر از یکدیگر با عدم رأی اعتماد مجلس مواجه شد و گزینه جدید معرفی رزمحسینی بود. فردی که علاوه بر اصولگرایان، اصلاحطلبانی مانند صبا آذرپیک از حامیان روحانی نیز علیه او افشاگری میکنند.
✅ در این روزها به یکباره بازار خودرو با افزایش قیمتی غیرعادی مواجه شد و مردم نسبت به مجلس معترض شدند و این قوه برای اینکه بتواند کسی را درباره این آشفتگی بازخواست کند و بر عملکردش نظارت کند، مجبور بود سریعا به گزینه پیشنهادی رأی اعتماد دهد و رزمحسینی که یک شبه همه علیه او دست به افشاگری زدند، وزیر کند.
🔹 به راستی بازی دو سر باخت را برای مجلس تازه نفس یازدهم طراحی کردند که اگر به رزمحسینی رأی اعتماد نمیداد و مدتی دیگر معطل روحانی میماند، عملا دست مجلس تا مدت زیادی باز هم در مقابله با این مشکلات بسته میماند و مسئولی نبود که مجلس روی آن نظارت کند و مردم بدبین میشدند.
🔸 اما در کنارش به وسیله افشاگریهای آذرپیک و دوستانش، رزمحسینی به عنوان فردی نالایق بین مردم و مخالفان جبهه اصلاحات شناخته شد و این رأی اعتماد هزینه بسیاری را بر مجلس متحمل کرد.
به نوعی با بیخیالی و حیلههای اشعثوار دولت، مجلس دچار یک دوراهی شد که هر کدام را انتخاب میکرد، مردم را نسبت به خود بدبین میکرد.
💢 پینوشت: تنها برگ برنده جبهه اصلاحات برای بدبین کردن مردم نسبت به مجلس، ایجاد دوراهیهای دوسر باخت و فریب مردم است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
خیابان انقلاب
#تحلیل_تصویری
🔴 تجمع مردم در مقابل سازمان بورس در واکنش به ریزش بازار سرمایه
💬 #نسیم_آنلاین
💢 پ.ن: مدتی است صحبتهایی از اختصاص یک درصد از صندوق توسعه ملی برای حمایت از بورس شده است. این اقدام اگرچه برای کوتاه مدت میتواند منافع کوتاه مدت سهامداران را تامین کند اما نکته مهم تر این است که اگر حمایت کردیم و بازار بورس دو برابر و سه برابر رفت بالاتر! آن زمان برای حمایت از بازار چند درصد از صندوق توسعه ملی را باید خرج این بازار کرد؟ تا کی باید این روند ادامه یابد؟
این راهکار منافع کوتاه مدت شخصی و گروهی را می تواند تامین کند و بنفع منافع کلان کشور نیست. و اگر شخص متخصص حمایت میکند از تزریق پول صندوق برای منافع خودش این راهکار را میدهد(حالا یا ارادی یا غیرارادی)
✅ #راهکار: اگر شخص متخصص در این بازار می بودند(تصمیم گیران) بازار را دوطرفه می کردند! یعنی چی؟ چرا؟ بازار دو طرفه یعنی اگر سهمی بالا برود شما سهم را میخرید و با رشد قیمتی آن سود کسب میکنید(الان بازار همین است) و در صورت ریزش با خرید فروش سهم(این را باید ایجاد کنیم برای بازار و البته سهم های محدودی با حجم محدود داریم!) تا با افت قیمت سهم ها، خریدار کسب سود نماید. حال چرا باید اینکار را اکنون انجام داد؟ بازار بورس بدلیل اینکه الان دارای جمعیت بالای50 میلیونی است، حتما در سالها و ماه های آتی نیز با ریزش های سنگینی مواجه خواهد شد. و اگر نگوییم دولت، حداقل نفوذی ها برنامه امنیتی برای بیرون ریختن مردم و تجمعات امنیتی دارند، باید از امروز این راهکار پیاده شود وگرنه چه می شود؟ یا باید هر روز پول بیشتری به بازار تزریق کنیم(صندوق توسعه ملی هم تمام می شود) یا اینکه بعدا که بازار 3 برابر شد بازار را دوطرفه کنیم. که اگر این کار رو آن زمان انجام دهیم مشکلات تورمی وحشتناکی دارد! چه میشود؟ سهم 1000(قیمت اسمی) امروز اگر بازار دوطرفه بشود می تواند تا 100(قیمت اسمی)مثلا بریزد و سود 900 (اسمی) را بدهد. ولی سهم بشود 10000 و از آنجا بریزد مثلا تا 100 (اسمی) 9900 (اسمی) سود خواهد داد. آن زمان برای دوطرفه کردن بازار خیلی دیر است چرا که تورم وحشتناکی خواهیم داشت. مشکل قبلی تورمی بازار فقط بالا رفتن بیش از حد بود. بعدا ریزش بیش از حد هم می شود تورم. نتیجه اینکه راهکار و زمان انجام بازار دوطرفه همین زمان است.
بازار دوطرفه بشود یک ریال نیاز به حمایت بازار بورس ندارد و هیچ زمانی مشکل امنیتی برای کشور نخواهد داشت.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 راز پیشرفت موشکی ایران
✍️ #قاسم_اکبری
🔹 پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی ، کشورهای تازه استقلال یافته دچار بحران اقتصادی و کسری بودجه شدیدی شده بودند. یکی از این کشورها برای جبران کسری بودجه ، تعداد زیادی از موشک های بالستیک باقیمانده از ارتش سرخ را برای فروش به قیمتی بسیار کمتر از گذشته عرضه کرد!
🔸 کشورمان هم تازه ۸سال جنگ تحمیلی را پشت سرگذاشته بود. جنگی که در آن حتی موشک آرپی جی را هم برای ایران تحریم کرده بودند و تهیه آن به تلاش زیاد و هزینه ای چند برابر قیمت واقعی نیاز داشت. تهیه موشک بالستیک که دیگر امری محال بود.
✅ فرماندهان نظامی ایران با توجه به تجربه تلخ دوران جنگ تحمیلی ، فرصت پیش آمده را غنیمت دانستند و با امیدواری و خوشحالی تمام از مقام معظم رهبری(فرمانده کل قوا) کسب تکلیف کردند.
🔹 اما در کمال تعجب ، مقام معظم رهبری با خرید و واردات این موشک ها و پرکردن انبارها مخالفت کرده و دستور دادند که برنامه توسعه موشکی خودمان که در زمان دفاع مقدس و در غربت تحریم و با دستان خالی و همت مردانی چون شهید طهرانی مقدم آغاز شده بود ، با توکل بر خدا ادامه پیدا کند!!!
💢 بدین ترتیب در آن برهه زمانی ، انبارها از موشک های وارداتی شوروی خالی ماند اما بعدها با موشک های تولید داخلی که برخی از آن ها کم نظیر و برخی بی نظیر و منحصر به فرد هستند پر شد و ایران به یک قدرت موشکی تمام عیار در دنیا تبدیل گشت...
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA
🔴 سوسیالیسم و چپ رادیکال
✍️ #ابوذر_گوهری
🔹 یکی از نکات قابلتوجه در مناظره اول ریاست جمهوری آمریکا، تمركز ترامپ در حمله به بايدن بهعنوان فردي حامي سوسياليسم بود.
🔸 ماههاست جمهوریخواهان با ايجاد ترس از سوسیالیسم و چپ رادیکال، به جنگ دمكراتها و جناح چپ حزب دمكرات رفته و در حال گفتمان سازی جدی در این راستا هستند در همین راستا ترامپ بايدن را متهم كرد كه عروسكي در دستان چپ راديكال است.
✅ ظاهراً مهمترین کلیدواژه و محور اصلی مقابله با بایدن، سوسیالیسم و ایجاد دوقطبی سوسیالیسم- آزادی در مبارزات انتخاباتی است. جمهوریخواهان در حال گسترش این ایده هستند که سوسیالیسم تهدید ایدئولوژیک آمریکاست.
🔹 غیریتسازی علیه سوسیالیسم با هدف ایجاد دوقطبی و فشار بر حزب رقیب و دشمنسازی از آن صورت میگیرد تا در پرتو این دیگرِ معرفتی(other) آسانتر بتوانند متاع خود را در انتخابات بفروشند.
🔸 آنها بهخوبی میدانند که صرف تکیهبر عملکرد ترامپ با توجه به تبلیغات منفی علیه وی کافی نیست و جمهوریخواهان نیازمند چیزی بیشتر برای پیروزی هستند لذا با مقایسه آینده جامعه آمریکا با کشورهایی سوسیالیستی نظیر ونزوئلا و تصویرسازی از آینده آمریکا در صورت پیروزی دمکراتها در حال ایجاد این دوگانه و بهرهبرداری از نتیجه آن هستند.
✅ شاید حجم بازتولید ادبیات ضدسوسیالیسم در تاریخ آمریکا بیسابقه باشد.
🔹 ترامپ تلاش میکند با روند رو به گسترش و شیطانسازی از رقیبِ دمکرات و دوگانه آزادیهای لیبرال در مقابل سوسیالیسم، به موفقیت در انتخابات دست یابد.
💢 اهمیت این موضوع تا بدان جاست که حتی بولتون منتقد ترامپ نیز صراحتاً اعلام میکند فارغ از نتیجه انتخابات ریاست جمهوری نباید اجازه داد سنای آمریکا در اختیار چپ رادیکال و طرفداران اوباما قرار گیرد همین ادبیات از سوی سایر نزدیکان ترامپ شنیده میشود و تبدیل به دستور کار اصلی شده است.
#بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
https://t.me/joinchat/AfthPTwgMHGpwWiF7qdfKA