خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
11.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_سوم | #شمارهی_17
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 برق ما و برق آنها؟!
✍ #صابر_گل_عنبری
🔹️ کشور مدتی است با بحران بیسابقه برق و به تبع آن قطعی مکرر و بیبرنامه آن مواجه است که کلا زندگی همه مردم را مختل کرده است. همین خود فشار روانی مضاعفی را در کنار فشارهای ناشی از مشکلات معیشتی و افزایش افسارگسیخته قیمتها وارد کرده است؛ تا جایی که تابآوری جامعه در مواجهه با این مشکلات و امید به حل آنها در آینده نزدیک در سایه نبود چشماندازی روشن به سطح نازلی رسیده است.
🔸️ در این میان، اظهارات عجیب و سخن گفتن از مشکل برق در دیگر کشورها برای توجیه این وضعیت، مثل مشکلات "بیسابقه" برق در آمریکا و اروپا، در کنار آشفتگی در مدیریت معضل، فشار روانی واقعه را دو چندان کرده است.
✅ البته درست هم نیست کل تقصیر را گردن این دولت انداخت و دولتهای پیشین با آن درآمدهای هنگفت نفتی در این ناکارآمدی سهیم هستند؛ اما خود کمبود برق و ریشه آن به کنار، دیگر این آشفتگی مدیریتی و قطعیهای بیبرنامه بسیار آزار دهنده و توجیهناپذیر است.
🔹️ به جای مثالهای دوردست، کافی است مسئولان نگاهی به حوزه پیرامونی ایران بیندازند و به این پرسش کانونی پاسخ دهند که چرا کشوری مثل مصر با آن وضعیت فشل و ناکارآمد و با جمعیتی بالغ بر یکصد میلیون نفر (15 میلیون بیشتر از ایران) حدود نیمی از برق تولیدی خود را مازاد مصرف دارد و یا عربستان سعودی با جمعیت سی و چهار میلیون نفری بیش از 75 هزار مگاوات برق (20 هزار مگاوات بیشتر از ایران) تولید میکند و میزان مصرف شهروندان آن چهار برابر ایرانیهاست، اما با کمبود برق مواجه نیست؛ در حالی که ایران با این منابع سرشار دچار چنین کمبودی است؟
🔸️ فقط دو امارت ابوظبی و دبی کشور هفت امارتِ امارات بیش از 30 هزار مگاوات برق تولید میکنند، یعنی این دو امارت با نه میلیون نفر جمعیت بیش از نیمی از برق ایران را تولید میکنند.
✅ تاسفبرانگیزتر اما آنجاست که در حالی که ما در تولید برق با همان سوختهای فسیلی با کمبود شدید مواجه هستیم، کشورهای منطقه برای تولید انرژی برق از منابع پاک و تجدیدپذیر در حال رقابت تنگاتنگ هستند. مصر با این وضعیت اقتصادی، حدود 20 درصد از کل تولید 58 هزار مگاواتی خود را از منابع تجدیدپذیر تامین میکند و در نظر دارد این میزان را تا سال 2035 به 42 درصد برساند؛ در حالی که سهم ایران از تولید برق از منابع خورشیدی و بادی 0.9 درصد، 80 درصد برق تولید کشور از سوختهای فسیلی، 14.8 درصد از نیروگاههای برق آبی، 1.3 درصد از انرژی اتمی و 2.2 درصد از نیروگاههای دیزلی است.
🔹️ مصر در سال 2019 بزرگترین پروژه تولید برق از انرژی خورشید را با ظرفیت تولیدی 1465 مگاوات یعنی معادل 90 درصد از انرژی تولیدی از سد عالی راهاندازی کرده است و طرحهای مشابهی را در دست اقدام دارد.
🔸️ و یا عربستان سعودی بر اساس سند چشمانداز 2030 در نظر دارد که انرژی تولیدی از منابع تجدیدپذیر را تا این سال به نزدیک 59 هزار میگاوات یعنی بیشتر از کل تولید برق ایران برساند که 40 هزار مگاوات آن از منابع انرژی خورشیدی است. در حال حاضر هم پروژههای عظیمی را برای تولید برق از انرژی خورشید در دست اجرا دارد و درصدد است تا سال 2030 بیش از نیمی از انرژی برق تولید شده از منابع تجدیدپذیر باشد.
✅ و قطر هم با نزدیک به 3 میلیون نفر جمعیت یک پنجم برق ایران را به میزان 11 هزار مگاوات تولید میکند و طرحهای عظیمی برای تولید بیش از هزار میگاوات از انرژی خورشید در دست اقدام دارد.
🔹️ امارات نیز سال 2020 با وجود مشکلات ناشی از شیوع کرونا سهم تولید برق از منابع تجدیدپذیر را به 32 درصد رساند و طبق سند چشم انداز 2050 راهبرد تولید برق را بر اساس سهم 44 درصدی انرژی پاک، 38 درصدی از منابع گاز، 12 درصدی از زغال سنگ پاک و 6 درصدی از انرژی اتمی (با 5600 مگاوات پنج برابر نیروگاه بوشهر) ترسیم کرده است.
🔸️ در شمال آفریقا نیز مراکش طرح "نور میدلت" برای تولید برق از انرژی خورشید را در سال 2019 با ظرفیت تولید 2 هزار مگاوات کلید زد.
💢 اما در ایران هنوز 80 درصد از برق از منابع قدیمی فسیلی تولید میشود و با که یک سرزمین خشک و نیمه خشک بوده و در وضعیت فعلی با تنش آبی و در آینده نزدیک با بحران آبی مواجه خواهد شد، اما حدود 15 درصد از برق تولیدی از منابع آبی است؛ در حالی که از سالها قبل پر واضح بود که با این وضعیت آبی، تامین این مقدار برق با مشکل جدی مواجه خواهد بود. در مقابل، در عین حال که کویر با آن موقعیت جغرافیایی مناسب در مرکز ایران جزو گرمترین مناطق جهان است و از ظرفیت بسیار عظیمی برای تولید برق از انرژی خورشیدی برخوردار است، کاملا مغفول مانده است.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 سونامی محتوای مجازی در عصر رسانههای نوین
🔹 رسانههای نوین، سبک زندگیمان را عوض کردهاند.
🔸️ حالا هر فردی با یک گوشی هوشمند بهراحتی به تولیدکننده محتوا در فضای مجازی تبدیل میشود؛ اما با ورود به جمع تولیدکنندگان و منتشرکنندگان محتوا در فضای مجازی مراقب باشید گرفتار سونامی محتوای مجازی نشوید.
💢 یک سونامی ناتمام با بینهایت عکس و فیلم و صوتِ به اشتراک گذاشته شده که میتواند تا ساعتها شما را گرفتار و از زندگی عادی دور کند.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 آیتاللهمصباح، نجاتمان داد
✍ #محمدصادق_شهبازی
🔹️ یکی دو سال اول دبیرستانم بود. دو سه سال آخر دولت اصلاحات بود. جملهای از مرحوم آیت الله مصباح یزدی -فکر کنم در سخنرانیهای معروفش پیش از نمازجمعه تهران- نقل شده بود با این مضمون که الان در جمهوری اسلامی بانکها رباخواری میکنند و... .
🔸️ در یک جمعی گفتم حالا این ادبیات هم خیلی خوب نیست! یکنفر در آن جمع بلند شد و مرا شست و پهن کرد روی دیوار، که تو چه میفهمی و به چه جراتی درباره آیت الله مصباح اینطور حرف میزنی و...
✅ همان فرد که مرید علامه مصباح بود و بعدتر عقدش را هم علامه خواند و علی ما نقل، سر عقد از شوق گریه هم میکرده، بعدتر مشاییچی شد و مخالف علامه شد و... .
🔹️ اما من اتفاقا سر آن اتفاق ویرم گرفت که بروم آیت الله مصباح را بشناسم. دوم خردادیها بدجور تخریبش میکردند. دبیرستانی بودم اما خوره کتاب و مجله.
🔸️ از آنجا پایم به کتابهای علامه باز شد. بعدتر که رفتم دانشگاه و فعالیتهای جدیتری داشتیم و شبهات جدیتری و بحثهای جدیتر، بیشتر چنگ میزدم به دامان اندیشههای ایشان.
✅ اینها را گفتم که بگویم اگر رگ غیرتمان برای مرحوم آیتالله مصباح باد میکند مثل پایداریهایی که این روزها ساکت شدهاند تا سر سفره غنیمتی دولت آینده به اندازه یک لقمه هم عقب نیفتند، از سر سیاسیکاری نیست!
🔹️ ما بچه بودیم و اگرچه اینستا و تلگرام و... نبود، اما بالاخره شبهه و وسوسه از هر سوراخی بود راه خودش را پیدا میکرد و میآمد داخل روح و جانمان. روزهای سختی بود، روزهای دولت دوم خرداد.
🔸️ تا دلتان بخواهد روزنامه داشتند، مجله داشتند، مینوشتند، تیتر میکردند، روی جلد میبردند و آتش میانداختن به خرمن اعتقادات ما.
✅ و ما را کتابها و سخنرانیهای #مصباح_عزیز نجات داد.
🔹️ نمیترسید، کم نمیآورد، کپ نمیکرد، محافظهکار نبود، از ترس فحشهای زنجیرهایهای زنجیری در روزنامههای فردایشان، تیغ سخنرانیهای پیش از نماز جمعه تهرانش را کند نمیکرد.
🔸️ میدید چطور دارند میزنند به ریشه اسلام و انقلاب و چطور ماها داریم دست میکشیم به لبههای دره تا شاید تکه سنگی، ریشه بیرون زدهای، ساقه خمیدهای پیدا کنیم و چنگ بزنیم و سقوط نکنیم.
✅ حالا زورمان میآید بعد از دوم خردادیهای علیه ما علیه، یکی به اسم پسر شهید و... بر قبر مطهر او هم اسب براند.
💢 اصلا نامردیست اگر آبرویی که او از خود خرج کرد برای نسل ما را فراموش کنیم و بگذاریم هی از اینطرف و آنطرف به او جسارت کنند؛ نمکنشناسیست. تازه حرمت عالم و فقیه در اسلام و لزوم دفاع از او هم جای خود.
بیخیال این هتاکی هم نمیشویم.
همین.
✅ #پ_ن: قابل توجه بزرگان بظاهر اصحاب انقلابی رسانه(شریعتمداری و صفار هرندی) شاید گاهی لازم باشد متنی بنویسید، اگر قصد نصیحت دارید آن را بگذارید برای جلسات خصوصی!
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴️ پیرامون مقامات اخلاقی آیت الله مصباح همین بس که سالها شاگرد آیت الله العظمی بهجت بود و نماینده ایشان درحوزه علمیه به شمار میآمد/ ایشان هر چه داشت در خدمت دفاع از اسلام و نظام و ولایت فقیه به میدان آورد.
💬 سخنان حجتالاسلام #سیدمحمود_نبویان در پی هتاکی به علامه مصباح یزدی
🔹️ آیت الله مصباح یزدی یک فیلسوف بود بزرگ بود به طوری که دکتر سروش درکتاب خود عنوان میکند که " من با همه آماده مناظره هستم الا یک شخص و آن هم آیت الله مصباح است، چرا که ایشان قویترین فلسوف زنده درکشور است ".
🔸️ آیت الله مصباح یزدی تفسیر، معارف قرآن و مسائل موضوعی اسلام را از ابتدا از دل قرآن مطرح کرده است و مفاهیم اعتباری را تبیین کرده اند که ریشه مفاهیم اعتباری در واقعیت کجا است تا بتواند مباحث اخلاقی را از اعتباری بودن نجات دهند که این امر از ابتکارت آیت الله مصباح است.
✅ در اخلاق همین بس که ایشان سالها شاگرد آیت الله العظمی بهجت بود و نماینده ایشان درحوزه علمیه به شمار میآمد.
🔹️ ایشان هر چه داشت در خدمت دفاع از اسلام و نظام و ولایت فقیه به میدان آورد.
تمام دشمنیهای دشمنان چه دانسته و چه ندانسته برای این است که آیت الله مصباح در دفاع از نظام و ولایت فقیه و کشور جدی بودند و دشمنی این افراد با اصل نظام و ولایت فقیه است.
🔸️ اگر برخی ندانسته به مقام ایشان اهانت میکنند، این افراد فریب خوردهاند؛ چرا که اشکالاتی که به ایشان وارد میکنند دروغی بیشتر نیست.
✅ آیت الله مصباح یزدی آزاداندیشترین متفکر و فیلسوف در حیطه مسایل علمی بود.
💢 تمام دشمنان نظام و اسلام، روشنفکران غرب زده و معاندان نظام با ایشان دشمن هستند و این ویژگی منحصر به فرد آیت الله مصباح است.
#سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 پنج عامل فروپاشی شراکت راهبردی عربستان و امارات
✍ #عبدالباری_عطوان
🔹️ اختلافات عربستان و امارات این روزها به صورت علنی خود را نشان داده و به سازمان اوپک و نشست اخیر آن در وین رسید. به این دلیل که روسیه و عربستان با افزایش تدریجی تولید 400 هزار بشکه نفت در روز تا پایان سال برای کاهش قیمتها و حفظ ثبات اقتصادی جهانی که از بحران بزرگی به دلیل کرونا و عوامل دیگر رنج میبرد، به توافق رسیدند.
🔸️ طی دو روز گذشته درگیری لفظی شدید و بیسابقهای در تلویزیون دو کشور بین عبدالعزیز بن سلمان، وزیر نفت عربستان و سهیل المزروعی، وزیر نفت امارات رخ داد. این درگیری را وزیر نفت عربستان با انتقاد از امارات به دلیل مخالفت یکجانبه با توافق مذکور شروع کرد. المزروعی نیز همتای سعودی خود را به تلاش برای تحمیل نظر خود و منافعش بر منافع دیگران متهم کرد و گفت که کشورش همواره مواضع عربستان را تأیید کرده و فداکاریهای بزرگی انجام داده است و اکنون میخواهد به سهمی عادلانه متناسب با فداکاریها و سرمایه گذاریهای عظیمش در صنعت نفت دست یابد. اختلافات میان دو کشور دستکم در طول سه سال گذشته وجود داشته اما اختلاف نفتی اخیر به منزله کبریتی بود که آن را منفجر کرد. میتوان مهمترین اختلافات را در موارد زیر خلاصه کرد:
1⃣ اول، رقابت اقتصادی میان دو کشور که در سیاستهای محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان و اصرار وی بر تحکیم اصول اقتصاد گردشگری رقابتی با امارات و در پیش گرفتن سیاست باز داخلی با عنوان رفاه و آزادی زنان و احداث شهر اقتصادی نیوم در دریای سرخ برای رقابت با دبی به اوج خود رسید. 50 درصد توریستها در دبی عربستانی هستند و از اینجا میتوان ریشههای نگرانی امارات را درک کرد.
2⃣ دوم، آشتی عربستان با قطر که به منزله یک صاعقه برای امارات بود. توافق آشتی العلا یک توافقنامه صرف دوجانبه میان ریاض و دوحه بود و به دور از همپیمانان عربستان مثل بحرین و ابوظبی و چه بسا مصر انجام شد. طی شش ماه اخیر صحت نگرانیهای امارات درباره آشتی میان دو کشور آشکار شد.
3⃣ سوم، تصمیم غافلگیرانه عربستان درباره لزوم انتقال شرکتها از امارات به عربستان. عربستان اعلام کرد که هر شرکتی که مخالفت کند تمام فعالیتهایش متوقف خواهد شد و این به معنای وارد کردن یک ضربه کشنده به اقتصاد امارات و دبی بود چراکه بیشتر این شرکتها در آنجا بودند.
4⃣ چهارم، خشم عربستان از تصمیم امارات درباره عقب نشینی یکجانبه از جنگ مشترک در یمن در سال 2019 و بدون هماهنگی قبلی و دلیل آن افزایش تلفات انسانی در نیروهای اماراتی و در امان ماندن از حملات انصارالله به دبی و ابوظبی و متمرکز شدن ابوظبی بر سیطره بر جنوب یمن و ممانعت از بازگشت دولت مستعفی و تشکیل شورای انتقالی جنوب و ارتش آن بود.
5⃣ پنجم، امارات عربستان را به عادی سازی روابط با اسرائیل و امضای توافقنامههای ابراهیم (آبراهام) در چارچوب توافق محرمانه الزام آور با محمد بن سلمان متهم کرد اما بن سلمان توافق را نقض کرد و به خاطر ترس از واکنشهای داخلی عربستان و رفتن دونالد ترامپ، رئیسجمهوری سابق آمریکا از کاخ سفید از آن عقبنشینی کرد. محمد بن سلمان با بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر سابق رژیم صهیونیستی، مایک پامپئو، وزیر خارجه سابق آمریکا در نیوم دیدار کرد تا در جریان کلیات توافق عادی سازی روابط قرار گیرد اما از آن عقبنشینی و این دیدار را انکار کرد.
✅ مساله جالب توجه این است که امارات احتمالا همان روش دشمنش قطر را در پیش بگیرد یعنی از اوپک کناره گیری کند. دلیل این مساله هم همان دلیل قطر یعنی سلطه عربستان بر این سازمان و تصمیم گیری برای کشورهای عربی عضو آن است. امارات طی دو روز گذشته به این مساله تهدید کرده است. بعید نیست که این تصمیم طی روزهای آتی با توجه به شکست دیدار دوشنبه و پایبندی ابوظبی به موضع مخالف ریاض با توافق افزایش تولید گرفته شود.
💢 توافق آشتی العلا ائتلاف چهارجانبهای را که 2017 برای محاصره قطر تأسیس شد از بین نبرد و قطر بزرگترین پیروز آن بود چراکه روابط خود را با عربستان و مصر ازسرگرفت. امارات مهندس این توافق بازنده بزرگتر بود و این خشم مشروع امارات را روشن میکند که همپیمان عربستانیاش او را در میدان عادیسازی و جنگ یمن تنها رها کرد و هیچ کدام از بندها توافق تحریم چهارجانبه را اجرا نکرد. علاوه بر این شبکه العربیه عربستان که مقر آن دبی است تمام حریمها را زیرپا گذاشت و با خالد مشعل، رئیس دفتر سیاسی حماس در خارج از مقرش در دوحه مصاحبه کرد. آیا امارات دفاتر شبکههای عربستان مثل العربیه و ام بی سی را در یک گام انتقام جویانه تعطیل خواهد کرد. بعید نیست.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 آقای جهانگیری شما به عنوان فرمانده ستاد اقتصاد مقاومتی وقتی فعالیت واحدهای تولیدی را به دلیل بی برقی متوقف می کنید، به تبعات آن هم توجه کرده اید/ جواب طلبکارانمان را چگونه بدهیم؟
👤 #حسین_طوسی، رئیس انجمن پروفیل ایران و فعال شهرک صنعتی اشتهارد
🔹️ وقتی فعالیت واحد صنعتی را متوقف می کنند باید به تبعاتش هم توجه کنند
✅ آقای جهانگیری نمی شود فقط صنعت در بخش خصوصی و واحدهای کوچک و متوسط به علت نبود برق تعطیل شوند، بعد نتوانند جواب طلبکارانشان را بدهند.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 اولويت هاى رييس جمهور منتخب
✍ #علی_دارابی
🔹️ كمتر از يک ماه دیگر حجت الاسلام سيد ابراهيم رييسى رسما قوه مجريه را تحويل و كار خود را آغاز خواهد كرد.
🔸️ با آرزوى موفقيت و خدمت صادقانه از سوى ايشان و دولت آينده از سر خيرخواهى مواردى را به عنوان اولويت هاى كارى تقديم مى نمايم؛
1️⃣ تمركز بر انتخاب كابينه اولويت اول است. تيم كارى كه بايد پاكدستى، انقلابى بودن، كارآمدى، تجربه و دانش لازم را به همراه روحيه جهادى داشته باشند مهم ترين معيارهاى گزينش تيم كارى است. در اين انتخاب سهم خواهى و نگرش جناحى، تندروى و راديكاليسيم نبايد جايي داشته باشد.
2️⃣ تحويل صورت وضعيت موجود كشور از دولت فعلى همراه با مستندات و اسناد روشن اولويت بعدى است. فرصت اين كار هم محدود است و وقت رييس جمهور منتخب هم بس محدودتر. تيم موقتى از سوى جناب رييسى ماموريت يابند اين كار را انجام دهند.
3️⃣ زمان بندى برنامه ها و اولويت هاى نيمه دوم سال 1400* بدور از شتابزدگى و مشخص كردن "قول ها و وعده هاى انتخاباتى" كه براى آغاز بكار دولت و تعهد اجراى آن در 100 روز نخست داده شده است از اين جمله است.
4️⃣ مساله برجام و رفع تحريم ها، گسترش واكسيناسيون كرونا، رونق كسب و كارها، برنامه و بودجه سال آينده،* در زمره اولويت هاى مهم دولت است كه بايد مورد توجه قرار گيرد.
✅ كشور شرايط سخت و دشوارى دارد. دوران انتخابات پايان يافته است، مديريت و اداره كشور بايک جناح يا يك تيم محدود جواب نميدهد.
🔹️ بايد همه به كمک رييس جمهور و دولت آينده بشتابيم و شايستگان و كارآمدترين ها فارغ از جناح سياسى گردهم آيند. انتظارى كه از جناب رييسى وجود دارد.
💢 در خاتمه دو ملاحظه را ضرورى ميدانم:
✅ اول:پرهيز از وعده هاى جديد و مديريت مطالبات به گونه اى كه ظرفيت و منابع كشور توانايی جوابگويی داشته باشد.
✅ دوم :آنكه دوران گذار از دولت فعلى به دولت آينده را بايد با آرامش و امنيت لازم و صدالبته توجه بايسته به مسايل فورى كشور چون قطع برق و... و يا چالش هاى سياست خارجى و كشورهاى همسايه رصد و مراقبت كرد.
#اقتصادی #سیاسی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
7.5M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 چرا ایران مذاکره با طالبان را آغاز کرد.
👤 #سیدرسول_موسوی دستیار وزیر و مدیرکل آسیای جنوبی وزارت امور خارجه:
🔹 اولین ارتباط ما و طالبان برای میانیگری پذیرفته شده بود اما وقتی آقای شمخانی پیغام را به کابل منتقل کردند متاسفانه به دلیل اعمال نفوذ آمریکاییها دولت افغانستان قبول نکرد.
💢 اگر آن زمانها به ایران اجازه میدادند خیلی از اتفافات که رخ داد، انجام نمیپذیرفت. آمریکاییها بعد از شکست نظامی وارد حرکت سیاسی شدند.
#منطقه
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
خیابان انقلاب
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو 🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای
9.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 #سریال_تلویزیونی_گاندو
🔴 سریال گاندو براساس یک پروندهی واقعی ساخته شده و نحوهی دستگيری شبکههای جاسوسی داخلی و خارجی را به نمایش میگذارد.
💬 #شهید_آوینی
⏰ هر شب رأس ساعت 21 در کانال خیابان انقلاب
🎬 #قسمت_سوم | #شمارهی_18
#سیاسی #امنیتی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
🔴 سمّ حکمرانی
✍ #محمد_ایمانی
🔹 مردم، امروز آقای اردکانیان را به عنوان یکی از مقصران قطع برق می شناسند.
🔸️ اما طیف مدعی اصلاحات و اعتدال تا چندی قبل، او را به عنوان نظریه پرداز و در تراز ریاست جمهوری وانمود می کردند.
✅ او درباره الزامات حکمرانی درست سخن می گفت و از این که دیگران برنامه ریزی نداشته اند، انتقاد می کرد.
🔹️ اما در دوره مدیریت ایشان بود که غیر از فصل گرمای هوا، در زمستان هم گرفتار قطع برق شدیم. و در همین دوره، از الزامات برنامه ششم در زمینه توسعه ظرفیت های نیروگاهی و تبدیل شدن به صادر کننده پایدار عقب افتادیم.
🔸️ در تدبیر و دور اندیشی اردکانیان همین بس که چهار سال قبل گفت: "ساخت نیروگاه برای 200 ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار برای نیروگاه سازی نمی روم"!
✅ ...ناگهان چقدر زود دیر شد و رسیدیم به جایی که اعلام کنند تولید برق 10-15 هزار مگاوات کمتر از مصرف کشور است؛ آن هم در دوره رکود اقتصادی که بسیاری از واحد های تولیدی تعطیل یا نیمه تعطیل هستند.
💢 سمّ حکمرانی، ادعا داشتن فراوان، اما کم گذاشتن در آینده نگری و اقدام است. بسا مدیران ضعیف که در متن مجادلات سیاسی، حاشیه امن برای سوء مدیریت پیدا کردند.
#سیاسی #اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 درس اخلاق امام خامنه ای:
✅ سه چیز در زندگی که اگر کسی آنها را بدست بیاورد همه خوبیها وارد زندگیاش میشود.
1️⃣ نظر(نگریستن)
2️⃣ سکوت
3️⃣ کلام
اما چه نظر و سکوت و کلامی؟
#فرهنگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 بهترین تحلیلهای روز را در خیابان انقلاب بخوانید.👇
@kh_enghelab