11.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 حتی دولت رئیسی هم نتوانست پالس مثبتی برای تعامل گسترده با چین به آنها ارسال کند/ اگر چین کوچکترین پالس مثبتی از ایران دریافت میکرد، به سراغ عربستان نمیرفت.
👤 #فرشاد_عادل، پژوهشگر مطالعات استراتژیک
✅ چینیها به دلیل انفعال دولت سیزدهم، تصمیم گرفتند برای تامین انرژیشان به سراغ عربستان بروند. پاکستان بزودی تبدیل به هاب بزرگ ترانزیت انرژی به چین میشود و ما همچنان منفعل و بیکار نشستهایم.
#اقتصادی #بین_الملل
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
لزوم معرفی شخصیت آقا - استاد محسن عباسی ولدی.mp3
17.4M
🔴 جهاد تبیین
👤 #محسن_عباسی_ولدی
✅ لزوم معرفی شخصیت حضرت_آقا
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 نبض جهاد تبیین چگونه میزند؟!
👤 #ادمین_عقال
🔹 در ماه های اخیر، جهاد تبیین از پرکاربردترین - و به عبارت بهتر- پرکاربردترین کلیدواژه رهبر انقلاب بوده و کمتر سخنرانی و دیداری از ایشان را میتوان یافت که به این موضوع اشاره ای نشده باشد؛ تکرار و تاکید چندباره ایشان بر این قضیه، بیانگر آن است که آنچنان که باید و شاید، مقصود از جهاد تبیین محقق نشده است؛ لذا به نظر میرسد ارزیابیِ مسیری که در این مدت در مقوله جهاد تبیین پیموده شده است، امری ضروری و اجتناب ناپذیر میباشد؛ در این یادداشت میکوشیم با ارائه یک دسته بندی از انواع مواجهه هایی که با «جهاد تبیین» صورت گرفته است، مسیر ارزیابی را هموارتر کنیم، بخوانید!
1️⃣ برخی از همان ابتدا که جهاد تبیین بر سر زبان ها افتاده و روشن شده بود که شکست تحریم منوط به شکست تحریف است، بر طبل انکار کوبیده و نظیر واکنشی که نسبت به «تهاجم فرهنگی» در دهه 70 داشتند و آن را توهم توطئه میدانستند، در مورد اخیر نیز چنین راهبردی را در پیش گرفتند؛ البته در این مورد واکنش آنان هوشمندانه تر و حساب شده تر بود؛ مثلا مدعی بودند «به جای صرف وقت و هزینه برای تبیین، به حل مشکلات کشور بپردازید!» این افراد تمایل نداشته و ندارند که قبول کنند حل تدریجی مشکلات کشور -که هم اکنون در جریان است- زیر سایه سنگین تبلیغات منفی، محو و نابود میشود!
2️⃣ برخی دیگر که از ابتدا به کارهای فرهنگی مشغول بودند، پس از مطرح شدن جهاد تبیین و به گونه ای که گویی اتفاق خاصی رخ نداده است، همان کارهای روزمره و متعارف پیشین را به اسم جهاد تبیین، روانه بازار مصرف کردند و به این شیوه مدعی بودند در حال عمل به فریضه جهاد تبیین هستند!
3️⃣ گروهی دیگر با مطرح شدن جهاد تبیین، فعالیت هایی را شروع کردند که عنوان جهاد تبیین را یدک میکشید ولی در کمال ناباوری آن چه در صحنه عمل رخ میداد، خلاف آن چیزی بود که در ساحت ادعا مطرح میشد؛ این گروه خود به دو دسته تقسیم میشدند؛ برخی از روی بی اطلاعی و عدم آگاهی دست به چنین اقداماتی میزدند و دسته دیگر اتفاقا از روی آگاهیِ کامل، مرتکب چنین اقداماتی میشدند؛ به عنوان مثال انتشار گسترده عکس های کشف حجاب در فلان نقطه از کشور و القای فراوانی افراد بی حجاب که با تابلوی مبارزه با بی حجابی صورت میگرفت، چه نسبتی با جهاد تبیین میتواند داشته باشد؟ یا مثلا بزرگنمایی از اختلافات جزئی و طبیعی بین دوستداران انقلاب و غفلت از دشمن اصلی، چه جایگاهی در پازل جهاد تبیین خواهد داشت؟!!
4️⃣ گروهی هم بودند که:
اولا اقدامات آن ها برخاسته از بینش صحیح و متقنی است که آنان را از آفات حرکت در این مسیر مصون داشته است؛
ثانیا تلاش آنان در راستای جهاد تبیین، تلاش عادی و معمولی نبوده و حقیقتا مجاهدانه پا به این عرصه گذاشته اند؛
ثالثا اختلافات ناچیز در جبهه خودی، آنان را از توجه به دشمن اصلی - که همان استکبار جهانی است- بازنداشته است؛
رابعا مطالب اساسی مورد نیاز جامعه را بی آلایش و با زبان عامه فهم ارائه میدهند؛
💢 به زعم نگارنده به میزانی که کمیت و کیفیت گروه چهارم ارتقاء یابد، میتوان امیدوار بود که تا حد قابل قبولی به فرمان جهاد تبیین جامه عمل پوشانده شده است؛ حال به نظر شما چند درصد شخصیت ها و رسانه ها در دسته چهارم قرار دارند؟!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴سهم مالیات از بودجه رکورد زد.
💬 #نود_اقتصادی
🔹یکی از شاخصهای مهم در بودجهریزی کشورها، سهم مالیات از کل منابع بودجه است. براساس هدفگذاری برنامه ششم سهم مالیات از منابع عمومی بودجه باید تا سال ۱۴۰۰ به ۵۰ درصد میرسید اما این مقدار در سال ۱۴۰۰ حدود ۳۲/۳ درصد بوده است.
✅در دولت سیزدهم با کاهش سرعت رشد مصارف بودجه و همچنین با شناسایی فرارهای مالیاتی، سهم مالیات از منابع عمومی بودجه در سال ۱۴۰۰ به ۴۰/۳ درصد رسیده و این مقدار برای سال آینده نیز ۴۱/۷ درصد پیشبینی شد.
🔹قابل ذکر است عدد ۴۱/۷ درصد بالاترین سهم مالیات در بودجه ایران طی یک قرن اخیر است.
🔸دولت در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ سهم بودجه از ﻧﻔﺖ ﻭ ﻓﺮﺁﻭﺭﺩههای نفتی را حدود ۶۰۳ هزار و ۸۰۸ میلیارد تومان تعیین کرده که با توجه به رقم ۱۹۸۴ هزار میلیارد تومانی کل منابع عمومی، سهم نفت در بودجه ۳۰/۵ درصد خواهد بود.
💢در سالهای ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰ به دلیل کاهش شدید درآمدهای نفتی، این مقدار به ترتیب ۱۰ و ۲۷/۳ درصد تعیین شده بود اما از سال گذشته با افزایش درآمدهای نفتی، سهم نفت در بودجه نیز افزایش داشته است.
#اقتصادی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 ابزارهای جنگ شناختی
👤 #میلاد_خورسندی
🔹 در جنگ شناختی ، هدف تغییر دیدگاهِ افراد دربارهی محیط و اتفافات اطرافشان است که این تغییر نگرش ، به تغییر رفتار و عمل اشخاص ختم میگردد! در این جنگ تنها ابزار ، تبلیغات و تسلط رسانهای بر اذهان و ایجاد دروغ و شایعه و روایاتِ فاسد از وقایع نیست!!!
1️⃣ گاهی یک مسئول بلند پایه میتواند خواسته یا ناخواسته به ابزار جنگ شناختی دشمن تبدیل شود و یک گزاره یا جملهی خاص [همان چیزی که دشمن در صدد حک کردن آن در ذهن آحاد جامعه است] را در ذهن مردم بکارد! مثل این جملهی آقای روحانی ؛ آمریکاییها کدخدای ده هستند ، با کدخدا بستن راحتتر است.
2️⃣ نظرسنجیهایِ جهت دار و حتی دست کاری شده با ایجاد یک تصویر خاص از یک مسئله ، از دیگر ابزار های این جنگ هستند!
3️⃣ سلبریتی ها از مهمترین ابزارهای جنگ شناختیاند که با تطمیع یا تهدید یا احاطهی روانشناختی و جنگ روانی یا حتی تسلط سرویس های اطلاعاتی بر یک سلبریتی ، میتوان او را به بلندگوی دشمن تبدیل کرد و از دهان او حرفهای دشمن را شنید!
4️⃣ رفتارِ مجامع بین المللی و مسئولین کشورهای خارجی با اظهارات و ظاهر سازی های خود برای فریب مردم کشورها ، ابزاری دیگر از ابزارهای جنگ شناختی است.
5️⃣ کمپینها و پویشها هم یکی دیگر از ابزارهای این جنگ همه جانبه هستند و در دراز مدت میتوانند باعث شکاف اجتماعی و یا زمینهساز اغتشاشات شوند!
6️⃣ پناهنده شدن یا مهاجرتِ شخصیت های معروف به کشور های دیگر هم از جمله ابزار این جنگ است!
💢 پن : جنگ شناختی یکی از پیچیده ترین روش های جنگیست ، زیرا چیز های زیادی هستند که پتانسیلِ تبدیل شدن به ابزار جنگ را در آن دارا میباشند و امروزه کشور ما ایران ، هدف بزرگترین جنگ شناختی تاریخ است!!!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
6.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 عملیات روانی، نه پاسخ علمی!
👤 #علیرضا_پناهیان
🔹 چند راهکار کلیدی در مواجهه با عملیات روانی دشمن
🔸 اگر میخواهید شهید ندهید، عملیات روانی را یاد بگیرید!
✅ کدام حرف درست را چگونه باید گفت؟
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 ملت را قربانی ناکارآمدی ایران خودرو و سایپا کرده ایم.
👤 #احمد_نادری، نماینده تهران در مجلس
🔹 ما در جمهوری اسلامی ایران به نهاد اعتراض نیاز داریم؛ اقشار مختلف مردم به خصوص فرودست در حاکمیت صدا ندارند که این خطرناک است.
🔸 چیزی به اسم طرح صیانت از فضای مجازی در مجلس وجود ندارد؛ با توجه به اختلاف نظر در مجلس ترجیح داده شد که این طرح کنار گذاشته شود لذا به شورای عالی فضای مجازی ارجاع داده است.
✅ هیچ نهاد و ارگانی همچون شهرداری تهران، سازمان محیط زیست و وزارت صمت و سایر وزارت خانههای مربوطه حاضر به پذیرش مسئولیت خود در حوزه آلودگی هوا نیستند و همه از قبول مسئولیت شانه خالی می کنند.آن ها فقط میگویند که باید آلودگی هوا رفع شود اما چه کسی باید اجرا کند؟
💢 ملت را قربانی ناکارآمدی دو شرکت خودروسازی ایران خودرو و سایپا کرده ایم.چرا باید ۸۵ میلیون ایرانی گروگان دو خودرو ساز بی کیفیت، ضعیف و ناکارآمد کنیم؟ آیا فردای قیامت میتوان پاسخی داد؟
#اقتصادی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 اکبریها از مریخ نیامدهاند!
👤 #سعید_ونکی
1️⃣ این سرنوشت محتوم اکبری و اکبریهاست؛ خائن به وطن، سزایش جز اعدام نیست؛ گرچه جرم خیانت به وطن، بزرگتر از آن است که اعدام غرامت آن باشد.
2️⃣ موردی و جزئی به مسئله نگاه نکنیم؛ این اولین نمونه کشف شده نبوده و آخرین آن هم نخواهد بود. ایران از دیرباز با خیانتکارانی مواجه بوده که نه تنها اسرار و اطلاعات راهبردی را به دشمنان قسمخورده این خاک میفروختند، بلکه حاضر به همکاری با دشمن و اشغال این خاک به دست بیگانگان بودند. با این تفاسیر و ضرورت اتخاذ نگاهی جامعتر، باید به سراغ بسترهایی رفت که فضا را برای فعالیت و مانور اکبریها فراهم میکند؛ افرادی که به سر تا سر زندگیشان رنگ نفاق و ریا پاشیده اند.
3️⃣ این مورد کشفشده اخیر، نمونه جالب و البته عجیبی است؛ فردی که 70 ماه سابقه جبهه دارد و جوانی خود را در نبرد با دشمن گذرانده، در عالیترین سطوح نظامی و امنیتی فعالیت داشته اما سرانجامی جز رفتن بالای چوبه دار ندارد. به چه قیمتی؟ با چه هدفی؟ پشت این خیانتها چه انگیزه ای نهفته شده؟ کسب ثروت و اخذ اقامت و زندگی در غرب؟ تاریخ گواهی داده که جاسوسان برای کارفرمایان خود، حکم دستمال کاغذی را داشته و پس از استفاده به سطل زباله پرتاب میشوند و حتی مواهب زندگی در غرب، آنقد ارزشمند نیست که یک فرد جان خود را به خطر بیندازد. پس چرا فردی با این جایگاه و با پشتوانه اعتقادی خود در جوانی که او را راهی جبهه کرده، حاضر به همکاری با یکی از متخاصمترین دشمنان ایران میشود؟
4️⃣ به واقع پاسخ واضح و جامعی برای این ابهامات و سوالات نیست. شکافتن ابعاد روانی و شخصیتی این قسم افراد تبحری ژرف را می طلبد که در استطاعت نگارنده نیست. اما میتوان این نقد را به ساختار گزینش در نهادهای مختلف کشور وارد کرد که چرا عرصه برای حضور چنین افراد ریاکاری فراهم میشود؟ این حقیقتی تلخ اما واقعی است.
🔹 بیپرده بگوییم؛ چهره مزورانه اکبری و اکبریها با یقهها و پیشانی پینهبسته، خبر از شخصیتهایی میدهد که سراسر ریا و نفاق هستند، حامل دو روییاند و تزویر به هویتشان تبدیل شده. در ظاهر پایبند به کشور و انقلاباند اما در باطن، شیفته غرب و برای تنفس در هوای غرب، از هیچ اقدامی فروگذاری نمیکنند؛ حتی خیانت به خاک مادری! و با این اوصاف و "رنگ رخسارهای که از سر ضمیر" خبر میدهد، به نهادهای مهم و حساس کشور وارد میشوند.
5️⃣ حق بدهید بپرسیم که چرا باید ساز و کارهای معیوب گزینش و سپس پایش افراد با انتخاب چنین افرادی، عرصه را برای ورود دلسوزترین انسانها و محبان میهن و انقلاب به مدارج بالای مدیریتی محدود کنند؟ نه اینکه در مهمترین مناصب، افراد ماهر، خبره و دلسوز وجود ندارند که اگر چنین گفته شود، ادعایی نارواست. بلکه بحث بر سر هزینههای گزافی است که بخشی از این ساز و کار ریاکارانهمحور بر کلیت نظام و انقلاب تحمیل میکند. این افراد که از کره مریخ نیامدهاند، بلکه محصول بخشی از کژکارکردهای درون سیستمی هستد.
💢 بدانیم که اکبریها با ظاهر ریاکارانه و در لوای دین و دینمداری چنان ضربات سهمگینی بر پیکره انقلاب وارد میکنند که شاید دشمنان از وارد کردن آن عاجز باشند. قبول کنیم که اکبریها محصول نهادینهشدن ریاپروریاند که تخصص و تعهد افراد پشت دیوار تظاهرها میماند و بپذیریم که باید این روند به سمتوسوی اصلاح حرکت کند.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 آنچه یک معترض اقتصادی باید بداند.
💬 #مشرق
🔹 "رفع مشکل اقتصادی" با کارد قصّابی و بطری آتشزا و شعار علیه رهبری!
🔸 حسن رسولی، فعال سیاسی اصلاحطلب و از چهرههای نزدیک به محمدرضا عارف اخیراً در بخشی از یک مصاحبه با خبرگزاری ایلنا پیرامون علل وقوع اغتشاشات ۷۰ روزه و انگیزههای آن گفته است: اولین عامل نارضایتی که باعث دلخوری اکثریت مردم شد، مشکلات اقتصادی و معیشتی و تورم حدود ۴۰ درصدی ایران به علاوه افزایش نرخ بیکاری بود که شرایطی را فراهم کرد که اکثریت دهکهای جامعه ایران به دلیل افزایش سرسامآور سطح عمومی قیمتها، درآمدهایشان پوشش و کفاف هزینههایشان را نمیدهد.
✅ وی افزود: به عبارتی در اثر رشد این دو شاخص که مجموعا شاخص فلاکت را نشان میدهد، طبقات حقوقبگیر و کمدرآمد روز به روز بر تعدادشان افزوده میشود به گونهای که در شرایط فعلی برای تامین معاششان درآمد کافی ندارند و افق امیدوارکنندهای هم برای بهبودی اقتصاد آینده خانوارهای خودشان پیشبینی نمیکنند. بنابراین به نظر من اصلیترین عامل، عامل اقتصادی و معیشتی است.
🔹 از استفاده و تأکید ناشیانه رسولی پیرامون کلمه "اکثریت" که بگذریم(!) اما باید این سوال را پرسید که اگر علت موجبه اغتشاشات، اقتصادی بوده پس چرا معترضان هرگز شعار اقتصادی نداشتند؟!
🔸 این سوالی است که تجربه نشان میدهد اصلاحطلبان ستادی و بانیان آشوب هرگز حاضر نیستند پاسخ آنرا بصورت استدلالی بدهند.
✅ تعلق عمده آشوبگران و بازداشتیها به طبقه بالاشهری و مرفّه نیز نشانه دیگریست که اثبات میکند سخن رسولی صحیح نیست و اکثریت مردم نه تنها در اغتشاشات ۷۰ روزه با یک فتنه مواجه بودند بلکه در پسا اغتشاش نیز با نمایشی مواجه شدهاند که تقلا میکند جامعه را به سمت "فتنه اقتصادی" سوق بدهد.
🔹 جالب است که در سمت مقابل میبینیم شهدایی که تقدیم راه مقابله با این فتنه شدند عمدتا از طبقه مستضعف بودند که به دفاع از نظام اسلامی برخاستند.
🔸 همچنین است که یک معترض اقتصادی اصیل اولا به خیابان نمیآید چون خیابان راه حل مشکل اقتصادی نیست. ثانیا فرضا که به خیابان هم بیاید اما مأمور پلیس را آتش نمیزند و حافظان امنیت را سلّاخی نمیکند.
✅ بدیهی است که اتقان این گزینهها در مرتبهای قرار دارد که امثال رسولی نه میتوانند و نه حاضرند که پاسخی استدلالی به آنها بدهند و ردّ ادعاهای خود را بپذیرند...
🔹 برخی محافل تحلیلی معتقدند سخنانی از قبیل آنچه که رسولی گفته و بر آن اصرار کرده است برای هدایتگری آشوبهای آینده و دمیدن بر آتش "فتنه اقتصادی" است.
🔸 فتنهای که به زعم اصلاحطلبان ستادی قرار است مردم در آن به خیابان بیایند و شعار اقتصادی بدهند!
✅ دقت شود که در قبال مشکلات اقتصادی هم بر خلاف آنچه که فرماندهان فتنه القا میکنند؛ "خیابان" راه حل نیست و اکثریت مردم میدانند که عمق مشکلات با رفتارهای خیابانی بیشتر میشود و نه کمتر.
🔹 بماند که اعتراض خیابانی برهمزننده امنیت نیز هست و امنیت که نباشد اقتصادی هم در کار نخواهد بود.
🔸 به زعم ما مطالبه اقتصادی حق است و مشکلاتی هم دامن معیشت مردم را گرفته است...
لکن کسی که با پلاکارد مشکل اقتصادی به خیابان بیاید و علیه نظام شعار بدهد؛ خود به عامل اصلی گرانی و بغرنجتر شدن مشکلات اقتصادی تبدیل میشود.
💢 این انگاره تحلیلی را برای روزهایی که عدهای میخواهند به بهانه اقتصاد به خیابان بریزند به خاطر بسپاریم!
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 حکمرانی سرطانی!
👤 #احمد_قدیری
🔹 راجع به مانور رسانهای بر لزوم «همدلی» مردم برای صرفهجویی در مصرف گاز نمیدانم چه بگویم که حق مطلب ادا شود!
🔸 اینکه برخی از مردم کلانشهرهای همیشه برخوردار تصمیم میگیرند چند روزی کمتر اسراف یا مصرف کنند، قابل تقدیر است اما سؤال اساسی این است که در شرایطی که میلیونها نفر از مردم، در عذاب از سوز و سرمای بیسابقه و بعضا در معرض مرگ هستند، این چه حکمرانی سرطانیای است که مسؤلان و اخبارگویان با لباسهای تابستانه در بیرون از خانه از مردم میخواهند تا در محیط خانه لباسهای زمستانه بپوشند!
✅ فارغ از کجفهمی نسبت به اثرگذاری تقریبا هیچِ این نوع هشدارها و خواهشهایی که مشخص است گوینده خود عامل نیست، و فارغ از اینکه مسؤلان اصول حکمرانی را نمیدانند، ظاهرا حتی از معنای حکمرانی نیز غافلاند و در مواجهه با وضعیت کنونی «دیپلماسی التماسی» را درپیش گرفتهاند!
مسؤلانی که وقتی پای منافع شخصیشان درمیان باشد کمترین تعارفی با احدی ندارند، چرا درجایی که پای منافع عمومی و حقوق عامه درمیان است رسم تساهل و تسامح را درپیش میگیرند؟!
🔹 با چه کسی تعارف دارید؟ از چه چیزی میترسید؟
🔸 به جای گفتار درمانی یا تعطیل کردن صنایع و ادارات که لطمه مضاعف به اقتصاد کشور است، با دو اهرم افزایش موقتِ چند برابری و همگانی قیمت و جریمه و قطع فوری گاز پرمصرفها، بحران را مدیریت و مصرف را کنترل کنید.
💢 همین موضوع عینا راجع به بحران آب، معضل برق و... نیز صادق است.
#اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔
🔴 "رصد کارا" چگونه ممکن میشود؟
💬 #مشرق
🔹 تحلیلی بر هشدار مهم رهبر انقلاب پیرامون الزام رصد دشمن
🔸 رهبر معظم انقلاب در بخشی از دیدار اخیر خود با جامعه مداحان با تأکید بر اینکه محاسبات غلط دشمن نباید موجب غفلت ما شود، در اشاره به حوادث اخیر گفتند: ما هم باید حواسمان باشد. اینگونه نباشد که دچار غفلت و غرور شویم و بگوییم قضایا تمام شد. باید در میدان بمانیم و بدانیم عامل حفظ ملت، امید و وحدت ملی است.
✅ ایشان خاطرنشان کردند: سلایق و نظرات مختلفی در کشور وجود دارد اما درباره اسلام، نظام و انقلاب بین مردم وحدت نظر است. بنابراین نگذاریم این وحدت از بین برود و به اختلافات قومی، مذهبی و تحریک احساسات یک گروه علیه گروه دیگر کمک نکنیم.
🔹 حضرت آیتا... خامنهای با تأکید بر اینکه هر کس به اتحاد ملت خدشه وارد کند، برای دشمن و در زمین و نقشه آن کار کرده است، فرمودند: همگان از جمله عناصرِ منبری، مداح، دانشگاهی، نویسنده و شاعر باید به این مسئله توجه کنند و دشمن را دست کم نگیرند.
🔸 هشدار صریح مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه "نباید دچار غفلت و غرور شویم و بگوییم قضایا تمام شد" دارای پیوستهایی عقلانی است که حتما باید به آنها توجه شود.
زیرا "مراقبت کردن" صرفا یک امر ذهنی نیست و نیازمند تحلیل صحیح و مراقبت میدانی هم هست.
✅ مثلا قبلا شاهد بودیم که فردی از رجال دولت فعلی ابراز میکرد که اغتشاش در این دولت رخ نمیدهد! و ایضا در قبال اغتشاشات اخیر نیز میبینیم که کمتر تحلیل صحیحی در میان خواص وجود دارد.
🔹 ضمن اینکه پیرامون آینده و خطر بزرگ "فتنه اقتصادی" هم عملا هیچ اقدامی در تریبونهای رسمی کشور صورت نمیگیرد.
🔸 دست کم نگرفتن دشمن که رهبر معظم انقلاب بر آن تصریح دارند، اینست که ضمن توجه به ۳ ضلع اشاره شده در بالا؛ اقدامات احتیاطی نیز انجام شده و همه مسئولان آگاه باشند که دشمن از دروازه نمیآید بلکه از منافذ وارد میشود.
منافذی که کانالکشی آنها را باید در نقاط ضعف و ایراداتی دید که قابل رفعاند اما رفع نمیشوند!
✅ به سخن دیگر اینکه مسئولان امر باید بدانند وقتی مصوبه سران قوا مبنی بر تعیین سقف برای اجارهبها اجرا نمیشود؛ این یعنی محل نفوذ دشمن.
زیرا هم ضعف اجرایی دولت را نشان میدهد و هم اسباب نارضایتی مردم را فراهم میسازد.
🔹 ایضا مسئله "گرانی بیقاعده" که موجب مزاحمت برای مردم شده است نیز بر همین منوال باید مد نظر قرار داده شود.
🔸 مسئلهای که با یک نظارت ساده اما کارا حل میشود لکن وارد کانال هزارتویی از نظریات و ناکارآمدیها شده که در سرجمع خود اجازه نظارت کارا بر بازار را نمیدهند و این حقیقت ساده را درک نمیکنند که در جهان امروز حتی شرکت سامسونگ نیز به دلیل گرانفروشی بیقاعده در کشور هلند که بعنوان یک کشور اروپایی مهد اقتصاد آزاد تلقی میشود، به مبلغ ۴۷ میلیون دلار جریمه میشود.
✅ همچنین باید توجه داشت که تمامیت مسئله رصد دشمن متوجه اجرائیات نیست... ما در بحث خواص، رسانه و افکار عمومی هم نیازمند ترویج این اقناع هستیم که "خیابان چاره هیچ کاری نیست و هیچ مشکلی در آن برای مردم رفع نمیشود"!
گزارهای که طی چند سال اخیر از سوی اصلاحطلبان دائما بر آن تأکید شده "خیابان" است و مسئولان امنیتی حتما باید برای این قضیه چارهسازی کنند... (از جمله ترویج اقناع فوقالاشاره)
💢 تأکید راهبردی مقام معظم رهبری را باید با قیودات و الحاقات عقلانی فهمید تا ولی فقیه مقتدر، مظلوم نشود.
#سیاسی #اجتماعی
➖➖➖➖➖➖➖
📲 مهمترین تحلیلهای روز 👇
🆔