خیابان انقلاب
🔴 چرا ممانعت از سخنرانی لاریجانی خلاف شرع است 📝 #حمید_رسایی 🔹در روزهای اخیر، موضوع سخنرانی آقای علی
🔴 تلاشی مشکوک برای سوءبرداشت از سخنان رهبری
📝 #امید_نیکو
🔸رهبر معظم انقلاب جایی درباره انتخابات میفرمایند: "بنده گفتهام و باز هم میگویم که آن کسانی که حتّی نظام را قبول ندارند بیایند در انتخابات شرکت کنند، رأی بدهند" اما بلافاصله ذکر میکنند که "امّا نهاینکه کسی که نظام را قبول ندارد، بخواهند مجلس بفرستند."
یا جای دیگر درباره دعوت از سخنرانان در دانشگاهها تأکید میکنند: "از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید." و "بنده گفتم افراد نامطمئن در دانشگاهها حضور پیدا نکنند؛ میگویند آقا، نامطمئن کیست؟ نامطمئن آن کسی است که به یک بهانهای نظام را به چالش میکشد." اما در همین حال جای دیگر میفرمایند: ":برهم زدن جلسات_سخنرانی هیچ فایدهای ندارد" یا "برخی یک جلسه سخنرانی را بر هم می زنند/ من از قدیم با این کارها که هیچ فایده ای نیز ندارد، موافق نبوده و نیستم."
ایشان همچنین در مورد دیگری درباره تلازم به انقلابیگری میفرمایند: " باید مقابل جریان غیرانقلابی داخل نظام ایستاد." یا بارها بر برنامه دشمن مبتنی بر استحاله و نفوذ و لزوم جلوگیری از آن توسط جوانان انقلابی تاکید کردهاند اما چنان سابقا درباره حوادث قم و حرم امام فرموده بودند مجددا فرمودند: " گاهی در ۲۲ بهمن دیده میشود که مثلاً جنابعالی چون از فلان آقا یا فلان رئیس خوشتان نمیآید و میبینید آمده راهپیمایی، بنا میکنید علیه او تظاهرات و شعار دادن؛ این غلط است. جای تسویه حساب، ۲۲بهمن نیست. شعارهای خودتان را بدهید و کار خود را بکنید اما راهپیمایی را مظهر اختلاف و درگیری قرار ندهید."
🔹این بیانات رهبری نشان از دو رویکرد متفاوت و تکمیل کننده در منظومه فکری رهبر انقلاب در قبال مواردی است که برخی مغرضانه و با تفریط و افراط، تلاش در تحریف سیاسی آن را دارند.
🔸حضرت آقا به مثابه سیره همیشگی زمانی که جریان انقلابی نسبت به یک پدیده یا فرد و جریان معترض است، اقدام در چارچوب قانون و پیش از رویداد را پسندیده و تایید میکنند اما همزمان از اقدامات عملی فراقانونی و در هنگام رویداد را نهی میکنند. این موضوع به خوبی در مثالهای بالا متبلور است که رهبر انقلاب بروز اعمال و حرکتهای انقلابی مبتنی بر اینکه "فرد غیرانقلابی در دانشگاه سخنران نکند" یا "فردی که نظام را قبول ندارد حق نامزدی در انتخابات ندارد" یا "ایستادن مقابل جریان غیرانقلابی درون نظام" را کاملا تایید و توصیه میکنند چراکه پیش از آن رویداد است و میتوان با توصیه یا درخواست از نهادهای قانونی ذی ربط و رساندن صدای جوانان و طیف انقلابی از طرق مختلف، مسیر را تغییر داد و مانع از آن عمل مشکلدار و نفوذ غیرانقلابیها شد.
🔹اما رهبر انقلاب نپذیرفتن رای ملت و عدم رعایت شان منتخبین آنها، بهم زدن سخنرانی و جلسات در دانشگاه یا شعار دادن علیه برخی مدعیان پوچاندیش در مراسمات و تظاهرات نظیر ۲۲بهمن و روز قدس را رفتار غلطی میدانند و نهی میکنند چون فرد مذکور در چارچوب روال قانونی در مراسمی حضور یافته یا منتخب ملت شده است ولو مورد پسند جریان انقلابی نباشد یا حتی نیاز به اصلاح و تغییر آن مسیر یا فرد مسوول باشد. در این شرایط برخوردهای احساسی را رهبری نهی میکنند و بارها در مسائل مختلف هم همین را تاکید کردهاند.
🔸حال رفتار و تصمیم انقلابی آیتالله حسینی همدانی، بر این اساس پارادایم فکری کاملا قابل فهم است، ایشان پیش از رویداد سخنرانی فردی واداده و غیرانقلابی نظیر علی لاریجانی به مسوولان امر فرصت داده بودند که از طریق #قانونی، فردی انقلابی را برای مراسم چهلمین سالگرد انقلاب اسلامی انتخاب شود، مطالبهای که جواب هم داد و روحانی ممتاز و طراز انقلاب حضرت آیتالله میرباقری بجای فردی ازانقلاببرگشته و منافق برای سخنرانی در کرج انتخاب شد و امید بود با پیگیری همین منش انقلابی شاهد تغییرات مثبت در سایر سخنرانان غیرانقلابی شهرهای دیگر نظیر سخنرانی جهانگیری در شیراز و حتی روحانی در تهران باشیم چرا که بنا نیست اگر بنیصدر ۲۲بهمن۵۹ سخنرانی در میدان آزادی داشته، ۲۲بهمن۹۷ هم بنیصدر دیگری سخنران چهل سالگی انقلاب باشد و ما نیاز به رشد و جلونشینی جریان انقلابی و کنار گذاشتن خودفروختهها داریم نه تکرار روند غلط گذشته. اما برخی لییرالها تلاش میکنند سخن رهبری را به هرگونه انتقاد و مطالبه در قبل از رویدادها گسترش دهند تا با توجه به در دست داشتن اختیارات، راه نفوذ جربان غیرانقلابی و استحاله نظام را هموارتر کنند در حالیکه حقیقت سخن رهبری مهجور مانده و بدست لیبرالهای سیّاس لگدمال میشود.
🔹در این میان برخی برداشتهای غلط نظیر یادداشت اشتباه روحانی انقلابی و گرامی، جناب حجتالاسلام رسایی سبب تقویت همان برداشت مورد نظر لیبرالها میشود و نگاه غلطی را بعنوان منظومه فکری رهبری معرفی میکند.
➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
@enqelab_st
🔴 "اگر شاه هم ۴۰ سال فرصت داشت به همینجا نمیرسیدیم؟"
📝 #وحید_اشتری
♦️فرد هالیدی در کتاب "توسعه سرمایهداری در ایران" میگوید در دهه ۴۰ اجاره بها حدود ۶۰ درصد از حقوق و دستمزد مردم بود. تا سال ۵۲ پانزده برابر افزایش یافت. در سال ۵۳ مجددا دویست درصد رشد کرد و در سال ۵۴ هم صد درصد دوباره افزایش یافت.
♦️نیکی کدی در کتاب "ریشههای انقلاب ایران" متذکر میشود که تا سال ۵۵ سی و شش درصد خانوارهای ۶ نفره فقط در یک اتاق زندگی میکردند. با بررسی آمار نشان میدهد خانوارهای تهرانی که تا آستانه انقلاب از اولیات مسکن مناسب محروم بودند به ۴۲ درصد رسیده بودند.
♦️آبراهامیان در "ایران بین دو انقلاب" میگوید از نظر خدمات بیمارستانی و نسبت تختهای بیمارستانی به جمعیت، پایینترین رتبه در غرب آسیا حتی در قیاس با ضعیفترین و فاسدترین کشورهای عربی، متعلق به ایران بود. در همین کتاب میگوید در آستانه انقلاب قریب ۷۰ درصد ایرانیهای بزرگسال بیسواد بودند. با آماری که از انگیزه کودکان برای تحصیلات ابتدایی میدهد نشان میدهد ما روز به روز داشتیم در بیسواد شدن بیشتر پیش میرفتیم.
♦️جان فوران در کتاب "مقاومت شکننده" مينويسد سال 51 و 52 قریب 64 درصد از جمعيت شهرنشين ايران دچار سوءتغذیه بودند. هیچ افق روشنی وجود نداشت. ما روز به روز داشتیم گرسنهتر میشدیم. با آمار نشان میدهد ما در سال ۵۶ و یک سال مانده به انقلاب درمرگ و میر نوزادان از رکوردداران جهان و رتبه اول خاورمیانه شده بودیم.
♦️بعد از ۴۰ سال، گزاره عوامانه "انقلاب از سر شکم سیری بود"، به این خاطر شکل گرفت که به دلیل رقابت گفتمانی با چپها ریشههای اقتصادی انقلاب همیشه نفی شد. اتفاقا گرسنگی و فقر و بیعدالتی در انقلاب نقش داشت ولی هیچ اثر شاخصی که وضع افتضاحی که در آن زندگی میکردیم را نشان مردم بدهد و توسط انقلابیون نگاشته شده باشد وجود ندارد. تمام این منابع موجود خارجی است.
♦️از گزاره قبلی مضحکتر، جمله "شاه هم اگر چهل سال فرصت داشت و میماند..." است. همه آمار و ارقام نشان میدهد ما هرچه به زمستان ۵۷ نزدیکتر میشدیم روز به روز حالمان داشت بدتر میشد. مثل منجلابی که هرچه بیشتر دست و پا میزدیم بیشتر داشتیم فرو میرفتیم. اگر دست #روح_خدا نبود هزار سال دیگر هم میماندیم جز غرق شدن راه دیگری وجود نداشت.
♦️جمهوری اسلامی کوهنورد است و انقلاب اسلامی قلهای که قرار بود به آن برسیم. دربازخواست از کوهنورد اگر تعارف داشته باشیم ممکن است در مسیر پیش رو هیچگاه به قله نرسد. ولی قبلش باید کویر پرسنگلاخ و دشت بزرگی که طی کرده تا بدین جا رسیده را هم ببینیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 "اگر شاه هم ۴۰ سال فرصت داشت به همینجا نمیرسیدیم؟" 📝 #وحید_اشتری ♦️فرد هالیدی در کتاب "توسعه سرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🎥 اگر شاه هم بود مثل الان پیشرفت می کردیم؟
🔺 پاسخ مستدل این حرف را در این مقایسه آماری بین تحولات 40 سال اخیر #ایران با #مصر ببینید که همپیمان آمریکا و شبیهترین کشور از لحاظ جمعیت، مساحت، منابع زیرزمینی و تاریخ به ایران است.
@enqelab_st
خیابان انقلاب
🔴 سلام بر مردم
📝 #حسین_قدیانی
🔹ببار ای آسمان! هر چه میتوانی بیشتر! رحمت خدا بر این مردم که در تراز ۴۰ سالگی انقلاب، حماسه آفریدند! در بسیاری از شهرها، برف و باران، ظاهری از زحمت داشت اما بنازم پیرزن اردبیلی را که بدون دستکش، عکس فرزند شهیدش را در دست گرفته بود و آمده بود! بدون چتر! و خوب که به قاب تلویزیون نگاه کردم، دیدم دانههای برف، چه خوش نشسته بر تار و پود چادرش! استعاره از سپیدبختی انقلاب اسلامی ملت ایران!
🔸چه خوش میگفت پیرمرد عصابهدست نزدیکای برج آزادی به آن خبرنگار غربی که «زحمت چرا؟! این باران، رحمت است! نه زحمت ما، که رحمت خداست!» درود بر این نگاه! سلام بر این مردم! حقا که ملت صدر انقلاب، برتری دارد به ملت صدر اسلام! شوخی نیست! ۴۰ سال ایستادگی پای پرچم «استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی»! نسل میگذرد و عصر نیز اما احمد کاظمی هرگز نمیمیرد! از بطن او، محسن حججی میآید و این داستان ادامه دارد!
🔹سلام و صلوات خدا بر ملت نستوه و دشمنشکن ایران! گمانم بهتر از این نمیشد! هم آسمان، تجلی رحمت بود و هم زمین! از آسمان، برف و باران و بعضی جاها انوار خورشید و از زمین، قطرهقطرههایی که آمدند و دریا شدند! دریا نه، بگو اقیانوس! اقیانوس کبیر! گویی عجین شده حماسه با ملت ما! ملتی که کوتاه نمیآید! کم نمیآورد! کم نمیگذارد! گمانم دیروز، تاریخیترین دوشنبه تمام عمر انقلاب شد! و دقیقا همان شد که دشمن نمیخواست! تازه این چله اول انقلاب بود؛ چله کوچک! چله بزرگتری نیز در راه است انشاءالله! زین پس هر آینه بر تعداد ادواردو آنیلیها اضافه میشود!
🔸 آری! همه جهان باید چشم و گوش به انقلاب ما بسپارند؛ بیش از آنچه تا کنون بوده! میدان آزادی، حالاحالاها پاتوق خبرنگاران غربی است! آنچه تا الان متعجبشان کرده، چله کوچک انقلاب بوده! در چله بزرگتر، حماسههای بزرگتر و فتوحات جهانشمولتر مخابره خواهند کرد به لطف الهی! هنوز دوکوهه پادگان یاران امام مهدی نشده! هنوز نماز نخوانده در قدس، حاجقاسم! هنوز کار داریم ما در انتهای افق! ملتی که دیروز ایران را و انقلاب اسلامی را برای بار چهلم بدل به قلب جهان معاصر کرد، استعداد و استحقاق انقلاب مهدی فاطمه را نیز دارد!
🔹هان ای دشمن! این ملت قرار بود ۲۲ بهمن امسال را و ۴۰ سالگی انقلاب را نبیند؟! هیهات! برای ما بهار، با ۲۲ بهمن آغاز میشود! اگر ۲۲ بهمن ۵۷ یومالله پیروزی خون بر شمشیر بود؛ ۲۲ بهمن ۹۷ یومالله پیروزی خون دل بر تزویر دشمن و دشمندوستان است! آن پیرزن، آن پیرمرد، خون دلها خوردهاند، رنج دوران دیدهاند! ولی امتزاج صبر و بصر، چون فولاد، مقاومشان کرده! هیچ فتنهای حریف ایمان و اراده ملت انقلاب نخواهد شد! و ملت ایران همچنان ملت انقلاب است! ملتی که والفجر را دارد، دست از فجر نمیکشد!
🔸کی و کجا ۲۲ بهمن افتاده وسط اردیبهشت، که دیشب ضدانقلاب متأثر از اخبار هواشناسی، خوشحالی میکرد که احتمالا برف و باران بیشتر از ملت ایران بیاید! قدم اگر قدم ملت ایران باشد، حتما زمین پیش آسمان روسفید میشود! بچههای بازیدراز، رزمندگان اروند، دلاوران خیبر، اهالی بدر، اصحاب فکه، مردم فتحالمبین و شهیدان ارتفاعات «الله اکبر» همه و همه ستارههایی بودند که قبل از آسمان، ابتدا در زمین درخشیدند! و هنوز هم ملت ایران درخشش دارد!
🔹دیروز دوشنبه، دوشنبهای از جنس نور بود! دوشنبه حضور! باز هم ملت ایران در آزمونی دیگر، حاضری زد! جانم به این جوشش خون شهدا! زندهتر از این ملت، کجا سراغ میتوان گرفت؟! آن از شهدایش، این هم از خودش! آن از لیالی والفجرش، این هم از یومالله فجر چهلمش!
🔸بیخود کشتی میگیری با انقلاب ما، جناب آمریکا! چند بار پشتت را به خاک بخواباند؟! چند مدل؟! چند سبک؟! هم با دست خالی حتی بدون سیمخاردار و هم با دست پر از هستهای و موشک، این ملت، در هر حالی هیچ از دشمن نترسیده! و ملتی که خدا را دارد، چرا باید از امثال ترامپ بترسد؟!
🔹این تازه آغاز ملت ایران است! آغاز چله بزرگ انقلابی که خیلی دشمن دارد، خیلی بدخواه دارد، خیلی حسود و عنود دارد لیکن باور دارد بزرگی و بزرگتری خدا را! و همچنان شعارش این است؛ الله اکبر! سردترین ماه سال، گرمترین حماسه را آفریدن، هنر دائم و لایزال ملت ایران است! این بهمن، همیشه بر سر دشمن، سنگین است! و از این پس، سنگینتر! خدا، کارهای مهمتری بر دوش انقلاب گذاشته! خدا خیلی متوقع است از انقلاب! یا حضرت انقلاب! ملتی که دیروز دیدم، تو را در هیچ معرکهای تنها نخواهد گذاشت! ببار ای آسمان! هر چه میتوانی بیشتر!
@ghete26
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔺جدول بانک جهانی از #فقر_مطلق (کمتر از ۱.۹ دلار در روز) در رسانههای ایرانی منتشر شده و در آن فقر مطلق در ایران کمتر از کشورهایی مثل انگلیس، بلژیک، اسپانیا، کرواسی، یونان و رومانی است.
۲نفر از دوستان پیام دادن آیا درسته؟ چطور ممکنه؟
✅ پاسخ:
آمار درسته. ایران به چند دلیل یکی از پایینترین آمارهای فقر مطلق را دارد:
۱. یارانه نقدی ۴۵هزار تومانی
۲.حجم عظیم یارانه های پنهان در حوزه انرژی (که البته اگر نقدی سازی شود اثرش بر کاهش فقر بیشتر خواهد بود)
۲.امکانات نسبتا برابر آموزشی و بهداشتی
🔹️مقایسهای هم بکنیم: قبل از انقلاب افراد زیر خط فقر با ۵.۵ $ در روز ۴۶٪ و الان با همان شاخص ۱۰.۵٪ است. شاخص دیگری دارد بانک جهانی که خط ۳.۲$ است. در این شاخص هم الان ۲.۵٪ مردم ایران زیر خط فقرند. همچنین در خط فقر با شاخص ۱.۹ $ در روز الان فقط ۰.۲درصد(یعنی صفر) زیر خط فقر مطلقند.
🔹️اینها به این معنی نیست که در کشور فقر وجود ندارد. بلکه به معنای این است که در مقایسه با کشورهایی که در جدول هستند وضعیت فقر در ایران چگونه است. همچنین این وضعیت با تاریخ خود ایران نیز قابل مقایسه است.
📝 #صادق_الحسینی
➖➖➖➖
@enqelab_st
🔴 توزیع گوشت را بدست معتادان بسپرید!
📝 #داود_مدرسی_یان
🔹مسئولین و دستگاههای مسئول در رابطه با تامین گوشت قرمز و مرغ برای مردم، مدام میگویند همه چیز در کشور داریم؛ از طرفی هم میگویند حجم واردات به حدی است که هیچ مشکلی نداریم!
🔹اما ناباورانه قیمت گوشت گوسفندی از ۴۰ تومن به ۵۰، از ۵۰ تومن به ۶۰، از ۶۰ به ۷۰ و نهایتاً به بالای ۱۰۰ تومن رسیده! قیمت مرغ به بالای ۱۵ تومن رسیده! در برخی شهرها و روستاها هم بارها گزارش شده که گوشت قرمز یا مرغ، نایاب شده است.
🔹با این وجود و با گذشت سالها اما به وضوح میبینیم که #مواد_مخدر و #تریاک در سطح کلان و خرد در کشور بدست ساقیها و باندها و خردهفروشها توزیع میشود؛ تریاک به وفور، مستمراً با قیمت مناسب در همه شهرها و روستاها و هرکوی و برزنی توسط معتادان عزیز و ساقیان محترم توزیع میشود.
🔹این درحالی است که قیمت مواد بهیچ وجه تحت تاثیر ارز و طلا و سکه و تحریم نفتی قرار نمیگیرد و هیچوقت کمیاب هم نمیشود؛ هیچکس بیشتر از سهم روزانه یا هفتگی، احتکار نمیکند! روزانه و آنلاین به سرعت و با قیمت مناسب خرده فروشان در هر محلهای، معتادان عزیز را تامین میکنند!
🔹اما اینطرف، برنج، گوشت، رب، پوشک، کولر، شیرخشک، شیر و لبنیات و غیره، روزانه، ساعتی، ثانیهای ورم میکنند و نایاب میشوند!
🔹این چه سیستم توزیعی است؟ چه عدالت توزیعی است؟ چرا نمیتوانند بر توزیع گوشت نظارت کنند؟ چرا بازار لبنیات از دستشان در رفته؟ چرا قیمت پوشک ناگهان دوسه برابر میشود، نایاب میشود و بعد از مدتی قیمت آن تثبیت میشود؟
🔹باور کنید اگر توزیع گوشت و برنج و پوشک را به دست معتادان و ساقیان میسپردیم شاید به این وضع دچار نمیشدیم؛ اما عدهای نشان دادهاند چه با کت و شلوار ادکلن زده، یا در لباس روحانیت، تدبیر مدیریت و توزیع اقلام اساسی مردم با قیمت مناسب را نداشتهاند!
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
هدایت شده از افسران جوان جنگ نرم
971122_بیانیه گام دوم انقلاب.pdf
332.7K
📢 از سوی رهبر انقلاب اسلامی صادر شد:
🔰 نسخه PDF بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جوانان
🔻 در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، رهبر انقلاب با صدور «بیانیهی گام دوم انقلاب» و برای ادامهی این راه روشن، به تبیین دستاوردهای شگرف چهار دههی گذشته پرداخته و توصیههایی اساسی بهمنظور «جهاد بزرگ برای ساختن ایران اسلامی بزرگ» ارائه فرمودهاند.
🔺 بیانیهی «گام دوم انقلاب» تجدید مطلعی است خطاب به ملت ایران و بهویژه جوانان که بهمثابه منشوری برای «دومین مرحلهی خودسازی، جامعهپردازی و تمدنسازی» خواهد بود و «فصل جدید زندگی جمهوری اسلامی» را رقم خواهد زد.
این گام دوم، انقلاب را به آرمان بزرگش که ایجاد تمدن نوین اسلامی و آمادگی برای ظهور است نزدیک خواهد کرد.
📝 استفاده از متن👇
http://farsi.khamenei.ir/message-content?id=41673
@Afsaran_ir
خیابان انقلاب
📢 از سوی رهبر انقلاب اسلامی صادر شد: 🔰 نسخه PDF بیانیه #گام_دوم_انقلاب خطاب به ملّت ایران به ویژه جو
🔴 درباره بیانیه رهبری
📝 #مسعود_یارضوی
🔹بیانیه مقام معظم رهبری به مناسبت چهل سالگی انقلاب؛ الحق و الانصاف و بدون هیچ قصدی برای مجامله؛ حاقّ معانیای بود که نظام جمهوری اسلامی در ایام چهل سالگی خود نیاز به بازخوانی آنها داشت.
معانی بلندی که شکل و شمایل صحیح نظام اسلامی و کارنامه چهل سالگیاش را باید در آنها جست.
ایشان در این بیانیه سهل و ممتنع، اگرچه به مقولات مختلفی مثل استقلال، #آزادی، معنویت، اخلاق و سبک زندگی و... نیز در سایهسار #انقلاب_اسلامی اشاره میکنند .
🔻 اما چیزی که من قصد دارم توجه شما را به آن جلب کنم؛ بیانات شجاعانه معظمله درباره دو مقوله مهم "کارنامه اقتصادی نظام" و "جایگاه ایران در بحث فساد" است.
دو مقولهای که تبلیغات غلط درباره آنها، کشورمان را در تهدید #فتنه_اقتصادی قرار داده است و عمدهترین قال و مقالهای این روزهای کشور نیز معطوف به آنهاست.
⬅️ پیشنیاز فهم دقیق بیانیه رهبری، به نظر من و همانطور که در جاهایی از متن هم به آن اشاره شده؛ #مطالعه، #تحلیل_صحیح، فهم تاریخی و البته "دوری از آبشخور غلط فکری و اطلاعاتی دشمنان" است.
✅ رهبر معظم انقلاب در این بیانیه بصورتی کاملا سلیس و شفاف و با مفاهیمی مثل "فراگیر شدن ثمرات زیرساختهای اقتصادی کشور"، "اقتصاد بزرگ و متنوع" و "فهرست طولانی فرصتهای مادّی کشور" به دستاوردهای اقتصادی نظام اشاره میکنند که البته در همین بیانیه شریف میخوانیم این مقولات در تهدید ◀️ "تبلیغات نارسای مسئولان" قرار گرفتهاند.
رهبر عزیز انقلاب در فرمایشات خود در این بیانیه همچنین به این نکته هم اشاره کردهاند که محسّنات کشور توسط دشمنان و دنبالههای داخلی آنها در دست «انکار» است.
⬅️ این فصل مهم از بیانیه #رهبری بایستی مد نظر آنهایی باشد که مدتهاست ولو به قاعده یک کلمه هم حاضر به بیان دستاوردهای اقتصادی نظام اسلامی نیستند و نه تنها نیستند بلکه در سیاهنمایی از اوضاع معیشتی و اقتصادی کشور، گوی سبقت را از بیگانه هم ربودهاند.
یک جستجوی ساده در فضای اینترنت برای رؤیت حتی یک دستاورد اقتصادی نظام؛ معیار دقیقتری برای این خطر به دست میدهد!
✅ رهبر انقلاب درباره بحث فساد و عدالت نیز بصورتی عقلانی تکلیف را روشن و تأکید کردهاند که فساد و لغزش مسئولان حتی در حکومت امام علی(ع) هم وجود داشت ضمن اینکه میزان #فساد در ایران کم است.
معظمله به بینظیر بودن دستاوردهای نظام در بحث #عدالت هم اشاره کردهاند و این یعنی حرف آنهایی که میگفتند در نظام جمهوری اسلامی بحران بیعدالتی وجود دارد درست بود.
⬅️ بارها و بارها طی 10 سال گذشته و در مثالهای مختلفی توضیح دادم که فساد در سیستم مدیریتی امیرالمؤمنین، امام مجتبی و امام کاظم (علیهم السلام) نیز وجود داشت و کراراً خطاب به عدالتخواهانی که خواستار پاسخگویی رهبری در دانشگاه! بودند و یا ابراز میکردند فساد موجب سقوط نظام اسلامی! خواهد شد عرض کردیم که این حرفها درست نیست.
🔵 فیالجمله امیدوارم #بیانیه_رهبری باب جدیدی از بحث و فحص را در فضای دستاوردهای اقتصادی نظام و سلامت انقلاب اسلامی پیرامون فساد باز کند تا رسوبات ده ساله بیماری ناکارآمدنمایی و مفسدنمایی از جان کشور عزیزمان پاک شود.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 این مردم و شعارهایشان حق ندارند در سینما دیده شوند؟
✍ #محمدتقی_فهیم | منتقدسینما
🔺 در ۲۲ بهمن، بار دیگر مردم مانند سیل خیابانهای شهرها را به تسخیر خود در آوردهاند. یاسوج زیر برف، تهران زیر باران، زاهدان شیعه و سنی همپیمان و...فلاش بک میزنم به درون فیلمهایی که در جشنواره فیلم فجر دیدیم. پس این مردم و شعارهایشان کجا هستند؟ آیا اینها حق ندارند در سینما دیده شوند؟ آیا آرمانها و مطالبات و امید و سرزندگی این مردم نباید دراماتیزه به سینماها آورده شود؟ بله همین مردم مشکلات فراوان دارند؛ بیکاری، گرانی، معضلات اجتماعی و... چرا این درخواستها در سینما دیده نمیشود؟
🔺 از بین سی و چند فیلم نمایش داده شده به زحمت فیلمی خوب و قابل تحمل دیده شد. یأس، ناامیدی، افسردگی، خشونتهای نابجا، انتقامهای بیمورد، طعنه و کنایه و تحقیر و نادان معرفی کردن مردم. فیلمساز ما گویا در ایران نبوده است. این همه جداافتادگی شگفتآور است. نه از مطالبات مردم خبری هست و نه از قدرت و حضور منطقهای ایران در منطقه. مقاومت و مبارزات و ایستادگی جبهه ضد صهیونیستی محلی از اعراب ندارد و از رشد و پیشرفت و دستاوردها داستانکی هم به چشم نمیخورد.
🔺 مردان، ذلیل و خائن، زنان شکسته و گریان و فروریخته زیر دست و پا، کودکان بیآینده و نگران، جامعه لجنزار و مادیزده. خانوادههای ازهمپاشیده و متلاطم، احترام زدایی از پدران و مادران. فیلمساز ما وقتی سراغ کارگران و میانه شهر میرود، خروجیاش فاضلاب و کثافت و توهین است. در حالی که مسابقه با حریف اسرائیلی در کشور عین قهرمانی معرفی میشود، فیلمساز ما فرجام چنین اتفاقی را قمار و آش و لاش شدن در بیغولهها معرفی میکند. آن یکی با فلسفهبافی از نظربازی به مادر دوست نمیگذرد و زنان را به شدت مینوازد. ایران را فقط در اعتیاد و قاچاق معرفی کردن و اسطورهسازی از موادفروش کار دیگری است.
🔺 فیلمسازی هم که به سراغ پایین شهر میرود نه تنها از میان لجنها مروارید بیرون نمیآورد که همه را نابود و روسپی زده میکند. دیگری وقتی به سراغ قصاص میرود با پایان ناتمام فیلم، حاصلش پیشنهاد هولناکی است: یا باید زن حامله کودکش را بکشد یا خانواده مقتول کشته دیگری بدهد؛ راه سومی وجود ندارد. خلاصه همه فقط زهرماریها را میبینند و بس.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 آقای آشنا حرف زدن بلد نیستید، حرف نزدن هم بلد نیستید
📝 #حمید_رسایی
حسام الدین آشنا از مشاوران نزدیک رییس جمهور که خود سابقه فعالیت در دستگاه های امنیتی دارد، بعد از جنایت گروه های تکفیری در به شهادت رساندن تعداد زیادی از برادران پاسدار و حافظان امنیت مردم در جاده خاش - زاهدان، در صفحه توییترش، در موضعی عجیب اعلام کرده است: «... "ما" در دام چرخه خونین و "باطل" انتقام نخواهیم افتاد»!
وی همچنین ارائه طریق کرده که «مسئولیت این جنایت با آمران و دیه بر عهده "عاقله" است.» در باره این موضعگیری عجیب چند نکته قابل تامل است:
🔹اولا : با توجه به عمق این جنایت، شایسته بود تا مشاور رییس جمهور، برای تشفی خاطر خانواده های داغ دیده و قوت قلب مردمی که حافظان امنیت شان هدف قرار گرفته شده اند، اعلام می کرد که به زودی انتقام این خون ها را خواهیم گرفت.
واقعا اگر دست این جناینکاران به خون نزدیک ترین اقوام آقای آشنا نیز آغشته شده بود، چنین توصیه ای می کردند؟ آیا با این توصیه غیر عاقلانه و ناقض امنیت، جنایت تکفیری ها کمتر می شود یا ادامه خواهد یافت؟
وی هر چند تلاش کرده در توییت دیگری این خطا را جبران کند اما همچنان از حرف قبلی خود برنگشته. سئوال این است که «ما» در توییت جناب آشنا چه کسانی هستند؟ نکند این «ما» همان هایی هستند که به دنبال نابودی هسته ای و صنعت موشکی هستند؟
🔹ثانیا : جناب آشنا در حالی انتقام گرفتن از جنایتکاران تکفیری را دور «باطل» دانسته اند که در قرآن کریم این ویژگی به صراحت، چهار بار به عنوان صفت پروردگار عالم یادآوری شده است:
🔻«وَمَنْ عادَ فَيَنْتَقِمُ اللّهُ مِنْهُ وَاللّهُ عَزيزٌ ذُو انِتقام/ هركس به آن (شكار صيد در حال احرام) باز گردد خدا از او انتقام خواهد گرفت و خدا قدرتمند و انتقام گيرنده است». (سوره مائده/95)
🔻«لَهُمْ عَذابٌ شَدِيدٌ وَ اللّهُ عَزِيزٌ ذو انْتِقام/ براى آنها عذابى سخت است و خدا قدرتمند و انتقام گيرنده است». (آل عمران/4)
🔻«فَلا تَحْسَبَنَّ اللّهَ مُخْلِفَ وَعْدِهِ رُسُلَهُ إِنَّ اللّهَ عَزيزٌ ذو انتِقام/ گمان مبر كه خدا تخلف كننده از وعده خود به رسولانش مى باشد، خدا قدرتمند و انتقام گيرنده است». (ابراهيم/47)
🔻«وَمَنْ يَهْدِ اللّهُ فَما لَهُ مِنْ مُضِلّ أَلَيْسَ اللّهُ بِعَزيز ذِى انْتِقام/ آن كس را كه خدا هدايت كند گمراه كننده اى براى او نيست، آيا خدا قدرتمند و انتقام گير نيست». (زمر/37)
بنابراین انتقام گرفتن از جنایتکاران و تکفیری های مورد حمایت قدرت های استکباری، علاوه بر این که سبب تشفی خاطر بازماندگان این شهدا و عاملی بازدارنده برای جلوگیری از تکرار این جنایت هاست، به هیچ وجه «دور باطل» به شمار نمی رود و از جمله صفات الهی است.
بر همین اساس رهبر معظم انقلاب فرمودند که «دوران بزن در رو تمام شده است و الان دشمنان ملت ایران اگر یکی بزنند، ده تا می خورند.»
🔹ثالثا : دیگر سخن عجیب مشاور رییس جمهور، یادآوری اخذ دیه برای این شهداست! این سخن ناشایست، یادآور جمله توهین آمیز وزیر راه سرمایه دار و مستعفی دولت روحانی است که بعد از در آتش سوختن تعداد زیادی از هموطنان در تصادف دو قطار از زبان عباس آخوندی خارج شد که «جای نگرانی نیست، مسافران قطار همگی بیمه بوده اند!»
بدتر از آن، اینکه جناب آشنا دیه این شهدا را بر عهده «عاقله» دانسته! طبق نظر مشهور علما و مادۀ ۳۰۷ قانون مجازات اسلامی، عاقله عبارت است از «بستگان ذكور نسبي پدر و مادري يا پدري به ترتيب طبقات ارث به طوري كه همه كساني كه در زمان فوت ميتوانند ارث ببرند، به صورت مساوي عهدهدار پرداخت دیه خواهند بود.»
اینکه منظور آقای آشنا از عاقله، والدین حقیقی این تروریست هاست یا والدین معنوی آنها (سرویس های امنیتی نظام سلطه) را نمی دانم اما نکته مهم تر این است که بیشتر فقهای اسلام اعم از شیعه و سنی به مسئول بودن عاقله جهت پرداخت دیه در «قتل خطای محض» فتوا دادهاند.
بر همین اساس، قانون مجازات اسلامی، طبق فتوای مشهور فقهای شیعه در مورد پرداخت دیه از سوی عاقله، در مواد ۳۰۵ و ۳۰۶ ، ضمان عاقله را در موارد زیر بیان کرده است:
الف) در قتل خطای محض؛ در صورتی که قتل با بیّنه یا قسامه یا علم قاضی ثابت شود.
ب) جنایت عمد و شبه عمد نابالغ و دیوانه به منزله خطای محض، و دیه جنایت آن دو بر عهده عاقله است.
آیا از نظر جناب آشنا این عملیات تروریستی، «خطای محض» بوده است؟ آیا آشنا عمل عاملین قتل فرزندان این ملت را عمدی اما از سوی افرادی نابالغ یا دیوانه می داند؟
برادر محترم شما حرف زدن بلد نیستید، آیا حرف نزدن هم بلد نیستید؟!
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
حمله به اتوبوس سپاه تازه اول ماجرا است. منتظر اتفاقات دیگر و بدتر باشید.چرا؟ مطلب زیر را بخوانید.
🔹وقتی رژیم صهیونیستی برای اولین بار جنوب لبنان را اشغال کرد گروه های مردمی مقاومت، احزاب مختلف چپ و ملی و فلسطینی علم مقاومت و مبارزه را بر افراشتند. اوایل سربازان صهیونیست پس از اتمام ماموریت، با اتوبوس از لبنان به خانه باز می گشتند. در پی چندین عملیات علیه این اتوبوسها، مجبور شدند کاروانی زرهی برای حمایت از آنها همراهشان کنند. این هم نتیجه نداد و مجبور شدند همه با زرهپوش و در حالت رزمی تردد کنند.
🔹حمله انتحاری به اتوبوس نیروهای مسلح کشورمان عملیاتی بچه گانه و بی ارزش بود که برخلاف تصور آمران و حامیان، باعث تردید و تغییر رفتار نیروهای مسلح نمی شود. ایران کشوری نیست که با چند کیلومتر اشغال مرز یا چند عملیات تروریستی بترسد. حتی حزب الله در ضاحیه به آن کوچکی، با انفجارها ذره ای عقب ننشست و برعکس، با تهدید سید حسن که هر انفجاری بشود ما چند هزار نیروی اضافی به جبهه های سوریه می فرستیم، باعث شد تروریستها عقب نشینی کنند.
🔻اما عوامل این حادثه تروریستی اخیر چیست؟ کم بودن امنیت؟ عدم اشراف اطلاعاتی؟ خیر. این راحت ترین کاری است که هر نفر به تنهایی می تواند انجام دهد.
🔹علت اصلی را باید جای دیگری جست. کم کردن بودجه دفاعی کشور، کاهش ده برابری ارزش همان بودجه به علت افزایش قیمت ارز، هجمه های سیاسی به نیروهای نظامی، و عمل نکردن به تهدیدهای قبلی خصوصا علیه دولتها و رژیم های دشمن که حامی تروریستها بوده و هستند. نتیجه این اقدامات را دیشب دیدید. طی ۱۵ روز سه حمله تروریستی. این تازه اول کار است. این را از من بشنوید.
💢 یک عده ادعا می کردند زبان دنیا را بلدند و دیگران بلد نیستند. اما این تیم تنها یک عده ساده و کم اطلاع بودند. از قانون وحشی جنگل خبر نداشتند. بعد انقلاب و در اوج فعالیت منافقین، چه چیز ترورها را متوقف کرد؟ مذاکره و عقب نشینی؟ خیر. چند انفجار که در فرانسه و اروپا رخ داد، آن هنگام ارباب دستور داد منافقین خفه شوند.
عامل ناامنی های اخیر، آدمهای بی اطلاعی هستند که فکر می کنند با دیو درنده بدسابقه که دستانش تا آرنج غرق در خون بوده، و حالا با کت و شلوار و کراوات شیک جلو آمده، می توان مثل آدم رفتار کرد. این عده نمی فهمند که با تضعیف نیروهای نظامی و امنیتی، اول حملات تروریستی ساده رخ می دهد، بعد کم کم به بیخ گوش خودشان می رسد. اقلا به فک و فامیل خودتان رحم کنید.
📌البته کسی که اجازه هر بازی با مملکت را به دشمن می دهد، (مثل محصولات تراریخته، خروج اطلاعات ژنوم ایرانی ها، دادن اطلاعات زنان، اطلاعات کامل بانکی و ...) این فرد، به زن و بچه خودش هم رحم نکرده و اصرار دارد پروژه خود را پیش ببرد.
@libaniran
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پیام اتفاق امروز "مجمع"؛ استقامت و روشنگری جواب میدهد
📝#محمد_ایمانی
✍ هر چه زمان بیشتری صرف مطالعه درباره ابعاد تاریک کارگروه FATF و ملحقات آن (نظیر کنوانسیون های CFT و پالرمو) می شود، میزان مخالفت تصمیم گیران و مسئولان بیشتر می شود. امروز، آیت الله آملی لاریجانی، مخالفت صریحی ابراز کرده است. گویا محمد صدر و مجید انصاری تنها اعضایی بودند که در جلسه امروز به عنوان موافق تصویب پالرمو حرف زدند.
🔹آقای فلاحت پیشه، رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس درباره جلسه مجمع تشخیص مصلحت نظام می گوید: "امروز اگر این لایحه پالرمو در مجمع به رای گذاشته میشد قطعا رای نمیاورد و اعضا آن را رد میکردند. چرا که آراء منفی به این لایحه در جلسه امروز نسبت به جلسه قبل حتی بیشتر هم شده بود".
♦️وی که خود از حامیان برجام بوده، می افزاید: "برخی از اعضا این مطالبه را مطرح میکنند که دولت باید در این خصوص ضمانتی برای شرایط پس از پذیرش شروط FATF بدهد، چرا که اساسا این حرف آقای ظریف که بدون این لوایح شرایط قطعا بدتر خواهد شد را به عنوان یک تضمین سلبی قابل پذیرش نمیدانند و اصرار دارند که دولت تضمین ایجابی در این خصوص بدهد".
🔹این پختگی اعضای مجمع، حاصل تجربه پر خسارت اما عبرت آموز برجام است؛ جایی که نمایندگان مجلس، بر خلاف چهل روز رسیدگی کمیسیون ویژه بررسی برجام و هشدار درباره عواقب پذیرش آن (بی قید و شرط و بدون رفع خلل و منافذ)، در کمتر از بیست دقیقه توافق را تصویب کردند و شد آنچه از خسارت اتفاق افتاد و همچنان درگیر آن هستیم.
♦️ظریفی که البته ظریف وزارت خارجه نبود، می گفت اگر نشست مجمع یکی دو جلسه دیگر عقب بیفتد و فرصت روشنگری بیشتر فراهم شود، احتمالا جز دو سه نفر، بقیه اعضای "مجمع" به مخالفان قطعی لایحه الحاق به پالرمو و واگذاری تعهدات یکطرفه به FATF خواهند پیوست و چه بسا حتی ظریف و روحانی هم پس از توجیه بیشتر، در زمره مخالفان درآیند! (البته این هم سوال است که چرا روحانی به مجمع نمی رود تا به پرسش های جدی پاسخ دهد).
🔹از مطایبه که بگذریم، باید شهادت داد که تعمیق آگاهی عمومی و به ویژه مسئولان نسبت به نقشه فریبکارانه غرب، حاصل خون دل خوردن و صبوری مقتدای حکیم انقلاب و جوانان ژرف اندیش و با پشتکاری است که اغلب آتش به اختیار و بر اساس منظومه راهبردی امام و رهبری به میدان آمدند و مرعوب و مسحور جادوی هیاهوی تبلیغاتی نشدند.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 اقتصاد ایرانِ بعد از انقلاب از زاویهای دیگر
تصویر فوق از گزارش مارس ۲۰۱۸ صندوق بینالمللی پول پیرامون اقتصاد ایران، استخراج شده است.
این تصویر آماری از میزان تولید، مصرف و صادرات(رنگ آبی) نفت خام در ایران در طی زمان را نشان میدهد.
به سالهای مشخص شده دقت کنید، بویژه ۱۹۷۷ سال پیروزی انقلاب(۵۷)، سال ۱۹۸۷ سال آغاز جنگ (۶۷).
👈 در سالهای قبل از انقلاب تولید و صادرات نفت ایران تا مرز ۶ میلیون بشکه در روز هم رسیده است، زمانی که جمعیت ایران تنها ۳۰ میلیون نفر بود.
〽️ برداشت؛ ۴۰ سال از انقلاب یک ملت گذشته است، ملتی که یکی از طولانیترین جنگهای تحمیلی تاریخ را با آن هزینههای سرسام آور پشت سر گذاشت، ملتی که یکی از بیسابقهترین تحریمهایی که در طول تاریخ، بشر میتوانسته علیه بشری دیگر وضع کند را تجریه کرده (که وارد هشتمین سال خود میشود)، با همین اوصاف امروز با وجود جمعیت ۸۵ میلیون نفری ایران، تنها با صادرات میانگین ۲ میلیون بشکهای کشور را اداره میکند.
👈 یعنی جمعیت حدود سه برابر شده، و صادرات نفت حدود یک سوم ... در کنار همه ضعفها این قوتها را هم ببینیم.
📝 #ارسلان_ظاهری
➖➖➖➖
@enqelab_st
خیابان انقلاب
📸قابی که تکرار شد از ۳۷۰ لاله ۲۵ آبان ۶۱ تا ۲۷ لاله ۲۷ بهمن ۹۷ @enqelab_st
🔴 عجایب شهریست اصفهان!
📝 #حجت_عدالت
اصفهان را با زاینده رود و پل های تاریخی قشنگش, با میدان نقش جهانش و صنایع دستی اش میشناسند.
اما برای من اصفهان چیز دیگریست, پنج سال از بهترین دوران زندگی ام را در بین مردمان عجیب ترش زیسته ام.
از خوراسگان و جی و احمدآباد و بزرگمهر و دروازه شیراز و سبزه میدون و تخچی و ناژنونش گرفته تا رهنون و درچه اش را کوچه به کوچه رفته ام و زیسته ام.
عصاره این شهر دوست داشتنی را در تخت فولاد و گلزار شهدایش یافته ام!
چه انرژی عجیبی داره آن قطعه از شهر. باید برید ببینید و تجربه کنید نفس کشیدن در بین آنهمه قبور یک شکل و نزدیک هم چقدر خوبه.
وقتی که تنهای تنهای از همه قیل و قالها و فراز و فرود های زندگی شخصی و اجتماعی خود را رها میکردم و میسپردم به خرازی و ردانی و کاظمی و طاهری و افشار و... ساعت و زمان از دستم خارج میشد. چه حال قشنگی بود.
و حالا هم که ندیده و نشناخته با جهان مبارز شهیدش جیهانی! رازها دارم!
وقتی خیل عجیب و موج خروشان مردم اصفهان در تشییع جنازه شهدای تروریستی زاهدان را میبینید تعجب نکنید! من با این مردم زیسته ام تاریخشان را خوانده ام. شاید باورتان نیاید که این مردم روی دوش خود در یک روز در ۲۵ آبان سال۶۱ سیصد و هفتاد شهید را تشییع کردند و حماسه آفریدند. خم به ابرو نیاوردند و بلکه بر روی زخم هایشان جوانه زدند و نه تنها در سالهای جنگ و دوشادوش فرماندهان نامی شان که بلکه در مقاطع حساس و پر التهاب دیگر نیز خوش درخشیدند.
من همیشه میگویم اصفهانی ها به گردن ایران و ایرانی ها حق بزرگی دارند.
مردمان مومن و مقاوم و حماسه آفرین صفتی است که براستی برازنده آنهاست.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴فرار مغزها، واقعیتی بحرانی یا تصویرسازی رسانهای
📝 #سیدمهدی_حاجیآبادی
🔹مسأله مهاجرت نخبگان (یا به عبارت دیگر «فرار مغزها») یکی از مسائلی است که در رسانه ها بسیار به آن پرداخته می شود. با این وجود، طبق گزارش های معتبر بین المللی، ایران جزء کشورهای اصلی مهاجرفرست دنیا محسوب نمی شود. یك درصد از دانشجویان ایرانی به رغم بزرگنمایی ها، تقریبا در خارج از کشور تحصیل می کنند که در مقایسه با نرم بینالمللی 3 درصد، رقم پایینی است. یعنی 99 درصد از مهاجرت به خارج هیچ ارتباطی با نخبگان نداشته و به دلایل دیگری صورت میگیرد.
🔸پیش از انقلاب اسلامی، ایران رتبه اول در سال 1979 را از نظر تعداد دانشجویان خارجی در آمریکا داشت، در حالی که اکنون با حدود 12 هزار دانشجو، رتبه دوازدهم را داراست.
🔹کشورهای عضو سازمان همکاری اقتصادی و توسعه، تاکنون میزبان بیش از 90 درصد مهاجران متخصص و تحصیلکرده دنیا بودهاند، و اصلی ترین مقصد مهاجرت ایرانیان را نیز تشکیل دادهاند.
🔸ایران در گزارش سازمان همکاری اقتصادی و توسعه (2015) جزء 20 کشور اول و در گزارش بانك جهانی (2016) جزء 30 کشور اول مهاجرفرست دنیا قرار ندارد. نرخ مهاجرت به صورت تجمعی ایران به کل جمعیت تا سال 2013، یک و نیم درصد بوده است که از میانگین جهانی (3/2 درصد) و نیز از اکثر کشورهای مشابه پایینتر است.
🔹 گرچه بیش از نیمی از مهاجران ایرانی به کشورهای OECD دارای تحصیلات دانشگاهی هستند، اما بر اساس آمار، هم تعداد مهاجران ایرانی با مدرک دانشگاهی و هم نسبت این افراد به کل افراد دارای تحصیلات دانشگاهی کشور، در مقایسه با سایر کشورها بسیار پایین است. طبق گزارش مشترک سازمان ملل و OECD، ایران با حضور در پایینترین سطح طبقهبندی جهانی از نظر این شاخص، در زمره کشورهایی است که نرخ مهاجرت افراد تحصیلکرده به کل جمعیت تحصیلکرده در آن، در طبقه کمتر از 5 درصد قرار دارد. در واقع این نرخ برای ایران (حدود 4 درصد)، از بسیاری از کشورها با وضعیت توسعه مشابه کمتر است.
🔸از سویی طی سالیان اخیر بیش از 1000 نفر از نخبگان از 400 دانشگاه برتر جهان که 135 نفر آنها از محصلین 20 دانشگاه برتر جهان هستند، به ایران بازگشتند.
💢 بدیهی است که حتی نرخهای مهاجرت به مراتب کمتر از این رقم برای ایران باز هم مناسب نیست، منتها گاهی حتی دلسوزان انقلابی بدون اطلاع در زمین بازی که دشمن طراحی کرده گیر افتاده و تسلیم تصویرسازی آنان از انقلاب اسلامی میشوند.
📌نخستین جهاد ما در بیانیه «گام دوم انقلاب» این بود: پرورش بذر امید و مقابله با تصویرسازی سخت دشمن از انقلاب کبیر اسلامی
➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 عمران خان، "نماینده قم" یا ریاض؟
📝 #صابر_گلعنبری
🔹اگر از منظر "نزاع ایرانی عربستانی" به سفر محمد بن سلمان ولیعهد عربستان به پاکستان نگاه کنیم، بار دیگر روابط ریاض و اسلام آباد و تاثیرات آن بر روابط تهران و اسلام آباد را در سایه تنشهای روزهای اخیر در کانون توجه قرار میدهد.
🔹قبلا هم با پیروزی حرکت انصاف در انتخابات پارلمانی ژوئیه 2018 و انتخاب رهبرش عمران خان به نخست وزیری پاکستان پرسشهای جدی درباره آینده روابط ریاض و اسلام آباد مطرح شد. علت آن هم مواضع عمران خان در مخالفت با سیاستهای عربستان به ویژه در جنگ یمن و تاکید وی بر ضرورت تقویت روابط با ایران بود. به همین دلیل، عربستان از سالها پیش عمران خان را وابسته به ایران میدانست و همین اتهام وی را آماج حملات رسانههای محلی و منطقهای ریاض قرار داده بود؛ تا جایی که شاهزاده خالد بن عبدالله آل سعود در مصاحبه با روزنامه عکاظ عربستان، عمران خان را "نماینده قم در اسلام آباد" نامید.
🔻اما بعد از نخست وزیر شدن عمران خان همه چیز یکباره تغییر کرد. یک ماه نگذشته بود که ریاض را به عنوان نخستین مقصد خارجی خود انتخاب کرد و در جریان بحران ترور جمال خاشقچی با انجام دومین سفر خود به ریاض در کنفرانس "داووس صحرا" شرکت و از محمد بن سلمان حمایت کرد.
⁉️ پرسش این است که چطور عمران خان یک شبه متحول شد و "نماینده ریاض" شد؟ چند دلیل مهم در پس این تحول ناگهانی نهفته است؛ نخست سرعت عمل سریع عربستان و امارات در جذب و مهار عمران خان و تا حدودی فرصتسوزی ایران و دیگری واقعیتهایی است که عمران خان پس از رسیدن به قدرت با آنها مواجه شد.
🔹وی با وعده بهبود وضعیت اقتصادی و مبارزه با فساد نخست وزیر شد و در نخستین سخنرانی خود پس از عهدهدار شدن این مسئولیت اوضاع اقتصادی کشورش را بسیار بد توصیف کرد و گفت: "پاکستان در تاریخ خود با چنین شرایط اقتصادی بدی روبرو نشده است." رسیدن کسری بودجه در ژوئن گذشته به 6.6 درصد تولید ناخالص داخلی و حجم بدهیهای خارجی به 95 میلیارد دلار تاییدی بر این مدعای نخست وزیر جدید پاکستان است. در کنار آن هم اقدام دولت آمریکا در قطع کمک امنیتی 300 میلیون دلاری به این کشور مزید بر علت بود.
🔹از این رو، اقتصاد به عنوان مهمترین فاکتور این چرخش عمران خان ارزیابی میشود و این نکتهای است که خود وی با گفتن این که به سرمایه گذاری و اموال عربستان نیاز مبرم دارد، بر آن تاکید کرده است. پاکستان همیشه به ویژه در ایام بحرانهای اقتصادی با کمکهای مالی عربستان از شرایط سخت اقتصادی عبور کرده است.
🔹عمران خان در دو سفر خود به ریاض وعده دریافت 6 میلیارد دلار کمک را گرفت و قرار است ولی عهد عربستان هم در جریان سفر خود 7 میلیارد دلار در پاکستان سرمایه گذاری و پالایشگاه بزرگی در بندر گوادر رقیب منطقهای بندر چابهار احداث کند. برخی منابع، این رقم را تا 15 میلیارد دلار اعلان و روزنامه وال استریت ژورنال آمریکا نیز قبلا نوشته بود که ریاض و ابوظبی پیشنهاد سرمایهگذاری و وام به ارزش 30 میلیارد دلار به دولت عمران خان دادهاند.
در همین حال هم، حضور و اشتغال حدود 4 میلیون نفر پاکستانی در عربستان و امارات منبع ارزی قابل توجهی (نزدیک به 10 میلیارد دلار) برای دولت پاکستان است که نمیتوان از آن به راحتی گذشت.
💢 واقعیت دیگر این است که عمران خان با میراث سنگین روابط راهبردی شش دهه کشورش با عربستان مواجه است که به این راحتی قابل چشم پوشی و عبور نیست. پاکستان به گفته ترکی فیصل همواره مهمترین همپیمان اسلامی عربستان در شش دهه گذشته بوده است و بر اساس معاهده نظامی میان دو طرف در دهه شصت قرن بیستم، ارتش پاکستان چند بار از جمله در سال 1969 و در جنگ دوم خلیج فارس به عربستان نیرو فرستاده است. ریاض هم جدا از کمکهای مالی فراوان از جمله برای ساخت بمب اتمی، در مسائل منطقهای و در راس آنها مساله کشمیر همواره در کنار اسلام آباد بوده است و انتخاب ارتشبد پاکستانی راحیل شریف به ریاست "ائتلاف نظامی اسلامی" که عربستان تشکیل داده است، با وجود عدم همراهی کامل اسلام آباد در جنگ یمن جلوه دیگری از اهمیت و جایگاه پاکستان در سیاستهای عربستان است.
📌در پایان ذکر این نکته هم مهم است که تلاش اسلام آباد در سالهای گذشته در عدم ورود جدی به صفبندیهای منطقهای ریاض به ویژه علیه تهران به این معنا نیست که اسلام آباد در روابط با ریاض و تهران اصل را بر توازن گذاشته است، بلکه این سیاست اعلامی پاکستان نتیجه جبر همسایگی است، والا منافع این کشور با عربستان در سطوح مختلف در هم تنیده است که روابطش با تهران را تحت الشعاع قرار میدهد.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔹 در هیاهوی جنگ ۲۲روزه غزه دانشجو بودم. هر روز جلوی سفارتخانهها تجمع بود؛ مصر از همه بیشتر.
غزه در محاصره بود. بسیج دانشجوی و جنبش عدالتخواه بنای تحصن در فرودگاه مهرآباد برای اعزام به غزه برداشت.
تحصن ۱۰ دی۸۷ آغاز شد.
شور عجیبی حاکم بود. شخصیتهای سیاسی و فرهنگی از تحصن حمایت میکردند. برخی واقعا عزم رفتن داشتند. برخی دیگر در پی پاسپورت بودن. من نیز!
تحصن پس از ۶ روز در نهایت با نقل قولی از رهبری پایان یافت. رهبری چند روز بعد متحصنین را با جوانان نسل کربلای ۵ مقایسه کرد اما گفت دست ما برای رفتن به غزه بسته است و امکانش نیست!
برخی از حرف رهبری مکدر بودند. برخی حتی لب به شکایت گشودند که یعنی چه که بسته است؟! مگر امام نگفت اسراییل باید محو شود و فلان...
برخیشان را چند سال بعد بالای دیوار سفارت انگلیس دیدم! برخی دیگر بهاریهایی شدند که ولایت را بیعدالت میدانند!
بگذریم...
✅ سال ۹۱ رهبری از آن نقل خود رمزگشایی کردند:
«اینجا بین آرمانگرایی و بین آن واقعیت و دستوری که حالا از قول رهبری نقل کردند، که نباید بروید غزه، یک تعارضی در ذهن این جوان به وجود میآید. نه، هیچ تعارضی وجود ندارد. آن احساس، احساس خوبی است؛ اما تصمیمی که بر اساس یک احساس گرفته بشود، یک مطالعه دقیق، موشکافانه و عالمانه پشت سرش نباشد، آن تصمیم، لزوما تصمیم درستی نیست.گاهی اوقات تصمیم، تصمیم غلطی است.
بنابراین آرمانگرایی بههیچوجه به معنای در همه زمینهها پرخاشگری کردن، برخی از واقعیات لازم و مصلحتهای لازم را ندیده گرفتن، نیست...
مصلحت هم شده یک اسم منفور؛ آقا مصلحتگراییی میکنند! خب، اصلا باید ملاحظه مصلحت بشود. هیچ وقت نباید گفت که آقا حقیقت با مصلحت همیشه منافات دارد؛ نه، خود حقیقت یکی از مصلحتهاست، خود مصلحت هم یکی از حقایق است. اگر مصلحتاندیشىِ درست باشد، باید رعایت مصلحت را کرد؛ چرا نباید رعایت مصلحت را کرد؟ باید مصالح را دید»
📌 پینوشت:
۱-درکمان از ولایتفقیه ضعف تئوریک دارد. باید اصلاحش کنیم. وگرنه در میانه عدم درک آرمانگرایی، مصلحتاندیشی و انقلابیگری به جاده انحراف کشیده خواهیم شد.
۲-کسب بصیرت دشوار و بسیار پیچیده است و نیازمند سواد سیاسی تاریخی.
۳-معتقدم باید رفتارهای اجتماعیمان را تغییر دهیم تا در اذهان به بیمنطقی، پرخاشگری و افراطیگری متهم نشویم.
۴-حس و شور انقلابیگری باید با تعقل همراه شود. ولایتپذیری نیز بدون تفکر به افراط منجر خواهد شد.
📝 #جواد_موگویی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حسن روحانی | نمره دولت من بیست(20) است_ رب گوجه و ماکارونی به روایت روحانی
@enqelab_st
خیابان انقلاب
حسن روحانی | نمره دولت من بیست(20) است_ رب گوجه و ماکارونی به روایت روحانی @enqelab_st
🔴عزت ملت یا کارآمدی دولت؟!
🔹حسن روحانی در مراسم بهرهبرداری از مرحله سوم پالایشگاه ستاره خلیج فارس که توسط قرارگاه خاتمالانبیای سپاه ساخته شده، گفته که «کسی نمیتواند عزت ملت را به خاطر قیمت رب گوجه فرنگی و ماکارونی زیر سؤال برد و دستاوردهای مثبت دیگر را فراموش کند که این کار نه انصاف و نه مروت و نه وطندوستی و نه اخلاق اسلامی و عشق به انقلاب اسلامی است.» رب گوجه فرنگی و ماکارونی البته در خبر تنظیم شده توسط سایت نهاد ریاست جمهوری وجود ندارد و تشخیص داده شده در متن خبر آورده نشود.
🔸عزت و عظمت ملت ایران موضوعی جدا از رب گوجه فرنگی و ماکارونی است، اما در مورد ارتباطشان با کارآمدی یک دولت نمیتوان اینقدر مطمئن بود. دولت موظف به تهیه مایحتاج زندگی مردم است و نمیتوان با این شعارهای شیک از بار این مسئولیت و پاسخگویی در مورد نحوه انجام آن فرار کرد.
🔹از سویی مشکل کشور مگر فقط رب گوجه و ماکارونی است؟ بازار مسکن و خودرو رها شده است و خرید گوشت و مرغ برای مردم سخت شده و لوازم خانگی تا دو برابر افزایش قیمت داشته است. ملت ایران عزیز است و به رغم همه کارشکنیها عزیز هم میماند. اما این ملت عزیز را دولت کاری کرده که برای تأمین مایحتاج اولیهاش به سختی افتاده است و اینکه قرارگاه خاتمالانبیای سپاه پالایشگاه میسازد و رئیس جمهور افتتاحش میکند، ربطی به ضعف شدید دولت در تأمین مایحتاج مردم ندارد.
💢 از قضا ایراد اصلی به دولت روحانی در این زمینه همین است که چطور ملتی با عزت و عظمت را که برای کارهای بزرگی همچون ساخت پالایشگاه، موشکهای بالستیک، انواع پهپاد، انرژی هستهای و ... روی پا خود ایستاده، اینگونه برای تأمین مایحتاج اولیه خود به مشقت انداخته است؟!
📝 #روزنامه_جوان
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f