خیابان انقلاب
🔴 البقیه! البقیه!
🔰امام حسن مجتبی (ع) در «مدائن» يعنى آخرين نقطه اى كه سپاه امام تا آنجا پيشروى كرد، سخنرانى جامع و مهيجى ايراد نمود و طى آن چنين فرمود:
🔸هيچ شك و ترديدى ما را از مقابله با اهل شام باز نمی دارد. ما در گذشته به نيروى استقامت و تفاهم داخلى شما، با اهل شام میجنگيديم، ولى امروز بر اثر كينهها اتحاد و تفاهم از ميان شما رخت بر بسته، استقامت خود را از دست داده و زبان به شكوه گشوده ايد.
💠🔸وقتى كه به جنگ صفين روانه می شديد دين خود را بر منافع دنيا مقدم می داشتيد، ولى امروز منافع خود را بر دين خود مقدم می داريد. ما همان گونه هستيم كه در گذشته بوديم، ولى شما نسبت به ما آن گونه كه بوديد وفادار نيستيد.
🔸عده اى از شما، كسان و بستگان خود را در جنگ صفين، و عده اى ديگر كسان خود را در نهروان از دست داده اند. گروه اول، بر كشتگان خود اشك میريزند؛ و گروه دوم، خونبهاى كشتگان خود را میخواهند؛ و بقيه نيز از پيروى ما سرپيچى میكنند!
🔸معاويه پيشنهادى به ما كرده است كه دور از انصاف، و بر خلاف هدف بلند و عزت ما است. اينك اگر آماده كشته شدن در راه خدا هستيد، بگوييد تا با او در مبارزه برخيزم و با شمشير پاسخ او را بدهيم و اگر طالب زندگى و عافيت هستيد، اعلام كنيد تا پيشنهاد او را بپذيرم و رضايت شما را تامين كنيم.
🔺سخن امام كه به اينجا رسيد، مردم از هر طرف فرياد زدند: «البقية، البقية»: ما زندگى می خواهيم، ما می خواهيم زنده بمانيم!
🔹امام حسن (ع) درپی سستى و عدم همكارى ياران خود روزى خطبه اى ايراد فرمود:
🔸در شگفتم از مردمى كه نه دين دارند و نه شرم و حيا. واى بر شما! معاويه به هيچ يك از وعده هايى كه در برابر كشتن من به شما داده، وفا نخواهد كرد.
🔸اگر من با معاويه بيعت كنم، وظايف شخصى خود را بهتر از امروز می توانم انجام بدهم، ولى اگر كار به دست معاويه بيفتد، نخواهد گذاشت آيين جدم پيامبر(ص)را در جامعه اجرا كنم.
🔸 به خدا سوگند (اگر به علت سستى و بي وفايى شما) ناگزير شوم زمامدارى مسلمانان را به معاويه واگذار كنم، يقين بدانيد زير پرچم حكومت بنى اميه هرگز روى خوشى و شادمانى نخواهيد ديد و گرفتار انواع اذيتها و آزارها خواهيد شد.
🔸 هم اكنون گويى به چشم خود می بينم كه فردا فرزندان شما بر در خانه فرزندان آنها ايستاده و درخواست آب و نان خواهند كرد؛ آب و نانى كه از آن فرزندان شما بوده و خداوند آن را براى آنها قرار داده است، ولى بنى اميه آنها را از در خانه خود رانده و از حق خود محروم خواهند ساخت.
🔸اگر يارانى داشتم كه در جنگ با دشمنان خدا با من همكارى می كردند، هرگز خلافت را به معاويه واگذار نمی كردم، زيرا خلافت بر بنى اميه حرام است.
💢۷ صفر سالروز فراموش شدهای است، روز عزای دلدادگان حسن علیه السلام، شهادت امام حسن مجتبی تسلیت باد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴سازمان اطلاعات سپاه چگونه نخبه ایرانی در استرالیا را آزاد کرد؟
🔺رضا دهباشی چگونه به جای واشنگتن از فرودگاه تهران سردرآورد؟!
✍🏻 #مهدی_جهانتیغی
🔰رضا دهباشی کیوی، دانشجوی مقطع دکترا در دانشگاه کوئینزلند استرالیا حدود ۱۳ ماه پیش به اتهام نقض تحریمهای ایران بازداشت شد. در استرالیا گفته شده بود که تجهیزات راداری پیشرفته نظامی که برای شناسایی موشک و رهگیری جنگندههای رادارگریز استفاده میشود را خریداری و از طریق دوبی به ایران ارسال کرده است.
🔺این در حالی بود که دولت آمریکا طی چند ماه گذشته فشار زیادی به استرالیا وارد کرده بود که این نخبه ایرانی را تحویل نیروهای امنیتی آمریکا بدهند و دولت استرالیا نیز پذیرفته بود که این اقدام را انجام بدهد.
🔹اما پس از چندی از انتشار این اخبار بود که به یکباره اعلام شد که دو زن استرالیایی-بریتانیایی و یک مرد استرالیایی در ایران دستگیر و بازداشت شده اند. در بیانیه وزارت خارجه استرالیا در آن مقطع ضمن اشاره به هویت اتباع بازداشت شده در ایران از دو تن از آنها به عنوان مارک فیرکین و جولی کینگ نام برده و تصریح شده بود که فرد دوم تابعیت دوگانه استرالیایی - بریتانیایی داشته اشت.
🔺در همین حال، رسانهها گفته بودند که این دو به اتهام به پرواز درآوردن یک پهپاد بدون مجوز بازداشت شده و مبادرت به عکسبرداری از مناطق نظامی و ممنوعه کردند که این عکسها در حافظه دوربین کشف شده و وجود دارد.
🔸اما طی روزهای اخیر اعلام شد «جولی کینگ» زن بریتانیایی-استرالیایی و «مارک فرکین» نامزد استرالیایی او، آزاد شدند. از سوی دیگر تقریبا همزمان با آزادی این دونفر نیز رضا دهباشی دانشجوی نخبه ایرانی که 13 ماه پیش توسط دولت استرالیا به بهانه واهی دستگیر و زندانی شده بود، آزاد شد. موضوعی که نشان می دهد که پای یک معاوضه درکار بوده است. یعنی آزادکردن در برابرآزادکردن!
🔸موضوع زمانی جالبتر می شود که بدانیم، رئیس سرویس امنیتی استرالیا شخصا به ایران آمده و برای معاوضه اقدام کرده است. اتفاقی که نشان میدهد که در یک بستر کاملا اطلاعاتی این معامله مهم امنیتی صورت گرفته شده است.
🔹از سوی دیگر زمان دستگیری اتباع استرالیایی نشان میدهد که چندماه پس از بازداشت نخبه ایرانی، عملیات دستگیری متهمین استرالیایی صورت گرفته است. یعنی پیش از این دستگیریها در مرحله دیپلماسی عملا اتفاق موفقیت آمیزی که منجر به آزادی تبعه ایرانی بشود، انجام نشده است.
💢اما با توجه به دستگیری اتباع استرالیایی توسط سازمان اطلاعات سپاه، طبیعی است که کل این فرآیند با مدیریت مستقیم این سازمان اطلاعاتی رقم خورده است. فرآیندی که توانسته رضا دهباشی، نخبه ایرانی به جای واشنگتن از فرودگاه تهران سردربیاورد!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 نگاه به حوادث اینروزهای عراق از منظری دیگر...
✍🏻 #سیاوش_فلاحپور
🔹مقاومت برابر فشارها برای اجرای تحریمهای ایران، گشایش گذرگاه استراتژیک محور مقاومت (قائم-بوکمال)، چراغ سبز به نیروهای امنیتی برای دستگیری جاسوس سیا و مذاکره با روسها برای پدافند هوایی؛ منطقا باید پرسید چرا انقدر دیر به فکر حذف عادل عبدالمهدي افتادهاند؟!
🔸در ماههای گذشته بیش از ۵۰ فرمانده ارتش عراق از مناصب خود برکنار شدهاند؛ برکناریهایی که عمدتا مربوط به سرویس مبارزه با تروریسم (اصلیترین پایگاه آمریکا در ارتش عراق) بوده حجم انتقادات رسانههای "خارجی" علیه عبدالمهدی به دلیل این برکناریها به اندازه کافی برای فهم وضعیت گویاست...
🔺ژنرال الساعدی اما برای آمریکا خط قرمزیست که زیر پا گذاشتنش هزینه دارد؛ برکناری او فشارها را به اندازهای رساند که شخص نخست وزیر به پرونده ورود کرده و از "ملاقاتهای خارج از عرف این فرمانده در سفارتهای خارجی" سخن گفت...
💢 اعتراض به برکناری ژنرال الساعدی نقطه آغاز آشوبهای اخیر بود!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 آقای ترامپ! اين استراتژیها فروشی نيستند
✍🏻 #حنيف_غفاری
🔰مي گويند «مذاکره» نوعي «بده بستان» است و اگر ميان داده ها و ستانده هاتوازن و تعادل وجود داشته باشد، آن گاه مي توان از نوعي «معامله پاياپاي» در عالم پيچيده ديپلماسي سخن گفت! در اين منظومه، «ميز مذاکره» جايي است که «داده ها» و « ستانده ها» بر روي آن قرار مي گيرد؛ جايي که بازيگران مشغول چانه زني مي شوند تا به قول خود بهترين ها را در اين معامله بهدست بياورند.با توجه به همين مقدمه کوتاه، ميتوان تعاريف واضح و شفافي را در خصوص «معامله خوب»،«معامله خنثي»،«معامله بد»و« معامله فاجعه بار» ارائه کرد:
🔹معامله خوب، آن معامله اي است که اولا در آن «خطوط قرمز راهبردي» يک کشور يا بازيگر زير پا گذاشته نشود و متعاقبا، وزن «ستانده هايتاکتيکي» آن نيز بر وزن «دادههاي تاکتيکي» آن غلبه داشته باشد. مؤلفه هاي تعيين و شکل گيري يک «معامله خوب»، يکي «داشتههاي بازيگران» و ديگري« شدت ضعف طرفين يا طرفها» است.
🔺معامله خنثي، معامله اي است که در آن، ميزان داده ها و ستانده هاي بازيگران با يکديگر يکسان باشد. در «معامله خنثي»معمولا قرار نيست صحنه منازعه از بين برود، بلکه مختصات آن بار ديگر توسط بازيگران خطکشي و تعريف مي شود. معامله بد، معامله اي است که در آن، وزن «داده هاي تاکتيکي» يک بازيگر بر وزن «ستانده هاي تاکتيکي» آن غلبه پيدا کند. معمولا در معاملات و مذاکرات بين المللي، «معامله خنثي» به ندرت شکل مي گيرد زيرا به ندرت پيش مي آيد که قدرت يک طرف معامله، بر طرف ديگر غلبه نداشته باشد. بنابراين، بيشتر معاملات شکل گرفته ميان بازيگران حوزه روابط بين المللي، از جنس :«معاملات بد» يا «معاملات خوب» هستند.
🔹با اين حال، در ماوراي «معاملات بد»، ما با مفهومي به نام «معاملات فاجعه بار» نيز رو به رو هستيم. معامله «فاجعه بار» به معاملهاي اطلاق مي شود که در آن،«استراتژيهاي يک بازيگر» بر روي ميز معامله قرار ميگيرد و در نهايت، با «تاکتيکهاي طرف مقابل »معاوضه ميشود. به عبارت بهتر، در اين نوع معامله ، استراتژي ها و ثوابت راهبردي و سياست خارجي يک بازيگر، به پاي تاکتيکها و وعده هاي طرف مقابل ذبح مي شود. هم اکنون در سال ۲۰۱۹ ميلادي قرار داريم : پيروزي هاي مکرر جبهه مقاومت در سوريه، عراق، يمن ، لبنان و فلسطين از يک سو و تضعيف جايگاه سردمداران آمريکايي، صهيونيستي و سعودي تروريسم تکفيري از سوي ديگر، دستان ما را به شدت پر و متعاقبا، قدرت مانورمان در برابر دشمن را تقويت کرده است.
🔺از سوي ديگر، برداشته شدن گامهاي کاهنده تعهدات برجامي ايران ( که در ذيل استراتژي مقاومت فعال ) تعريف مي شود، سردمداران کاخ سفيد را به نقطه اي رسانده است که از هر گونه “مجراي انتقال پيام” اعم از بازيگران اروپايي، شرقي و منطقه اي براي ارسال پيام “چينش ميز مذاکرات با ايران ” استفاده مي کنند.
🔹درست در چنين شرايطي، که ترامپ با دستاني خالي در منطقه و با احساس نياز مبتني بر “اعاده حيثيت در حوزه سياست خارجي نابود شده آمريکا و با استيصال مطلق در برابر “ايران قدرتمند” به هر ظرفيتي براي مذاکره با ايران متوسل مي شود، پيام جمهوري اسلامي ايران براي واشنگتن و متعلقان آن در منطقه و نظام بين الملل کاملا مشخص است: اينکه نه تنها آورده ها، محصولات، يافته ها و حتي ظرفيتهاي بالقوه استراتژيک جمهوري اسلامي ايران قابل معامله و فروش نيستند ، بلکه به واسطه همين ظرفيتها “تسليم ترامپ در برابر ايران ” در آينده اي نزديک رقم خواهد خورد.اگر ترامپ واقعا خواستار معامله با ايران است، بايد براي ذبح استراتژي هاي خود در پاي تاکتيکهاي ايران آماده شود. او بايد “معامله خوب”، “معامله خنثي” و حتي ” معامله بد” با ايران را به فراموشي بسپارد.
💢 بدون شک، تا تحقق نهايي “کابوس ترامپ در قبال ايران ” زمان زيادي باقي نمانده است…
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 بازار مسکن و تسلّط دلّالان!
✍🏻 #اندیشکده_برهان
🔰مطابق بند ۱۲ اصل سوم و اصول ۳۱ و ۴۳ قانون اساسی، حاکمیت در ایران موظف به تأمین مسکن مناسب از طریق اقتصاد صحیح و عادلانه برای محرومیتزدایی و رعایت اولویت اقشار مستضعف است. از این رو مسئله مسکن در ایران از وظایف حاکمیتی دولت جمهوری اسلامی ایران است و نمیتوان آن را به بازار آزاد یا اقتصاد بازار حواله داد. قوه اجرائی، وظیفه ساختوساز مسکن با ایجاد بسترهای اقتصادی، قوه مقننه تکلیف به تصویب قوانین ضد سوداگرانه و محتکرانه و قوه قضائیه مسئولیت برخورد با مفاسد موجود در این بازارِ مادر را دارند.
🔹از دیگر سو، مشکل اصلی اقتصاد ایران فارغ از تأثیر جزئی تحریم ها و حتی خدمتی که نسبت به مقاومسازی اقتصاد در ایران کرده، رشد بیمهابای نقدینگی، خلق پول بیپشتوانه بانکها و رویکرد سوداگرانه و دلالی طبقهی سرمایهدار در ایران است.
🔺در حالی که در ابتدای سال ۱۳۹۷ کلیات طرح مالیات بر عائدی سرمایه در بخش مسکن مورد تصویب کمیسیون اقتصادی مجلس قرار گرفت، اما همچنان نه تنها به جزئیات آن در مجلس پرداخته نشده، بلکه طرح مالیات بر خانههای خالی باز هم نادیده گرفته شده و به تعویق میافتد!
🔹 تجربه مطالبه عمومی در موضوع «شفافیت در آراء نمایندگان» و تصویب یک فوریت آن نشان داد که میتوان با مطالبه عمومی بر یکی از سهمگینترین مشکلات در اقتصاد ایران فائق آمد. در حالی که اقتصاد نامهربان سرمایهداری در بخش مسکن با افزایش چهاربرابری قیمت خانه در تهران بسیاری از شهروندان را از تهران به مناطق اطراف تهران اخراج کردهاند؛ هیچ عزمی در مجلس شورای اسلامی برای مقابله با تسلط سرمایهداری سوداگر بر اقتصاد ایران دیده نمیشود!
🔺تداوم حکومت دلالان بر جغرافیای مسکن در ایران میتواند به بیکاری افسارگسیخته در ۱۱ صنعت مرتبط با بخش مسکن در کشور دامن زند. افزایش بیش از صددرصدیِ نرخ اجارهبها ـ که در شهرهای بزرگ بیش از ۶۰ درصد درآمد خانوادههای ایرانی را به خود اختصاص داده ـ نیز موجب کاهش شدید رفاه در میان مردم میشود؛ سرمایه اجتماعی نظام را در میان مردم کاهش میدهد و در نهایت ظنّ تسلّط بازار بر مجلس شورای اسلامی را بیشازپیش تقویت میکند.
💢بنابراین میتوان با مطالبه عمومی، مجلس را به مبارزه با دلالی در بخش مهم مسکن متقاعد کرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 ریشخند
🔹زمانی یکی از مسوولان رسانهای کشور در پاسخ به انتقادات اطرافیان رییسجمهوری درباره بیاعتمادی مردم به رسانههای رسمی گفته بود، رسانههای رسمی به این علت با ریشخند مردم مواجه میشوندکه عین به عین حرفهای مسوولان را منتشر میکنند.
🔺حالا هم این ماجرا حکایت وضعیت واقعی اقتصادی کشور از یکسو و ادعاهای مسوولان دولتی و در صدر آنها مسوول دستگاه اجرایی از سوی دیگر است. آقای رییسجمهوری چند روز قبل در حالی از افزایش 40 درصدی ارزش پول ملی حرف زده بود که واقعیات حاکم بر کف بازار و معاش میلیونها نفر از مردم چیز دیگری را نشان میدهد.
🔹هرچند روند لجامگسیخته تورم و افزایش قیمتها کمی مهار شده ولی نکته اینجاست که ظاهراً این مورد بر مسوولان امر مشتبه شده و متوقفکردن شیب صعودی افزایش قیمتها و فشار اقتصادی را نهتنها موفقیتی عظیم تصور میکنند، بلکه در ادامه مدعی افزایش ارزش پول ملی نیز میشوند.
🔺مسوولان امر وضعیت پول ملی را نسبت به چند سال گذشته به جایی رساندهاند که حالا باید برای ترمیم آن دست به دامن دوپینگِ حذف صفر از پول ملی شوند. حالا در چنین شرایطی که درِ اقتصاد و معاش به همان پاشنه سابق میچرخد، به یکباره رییس دستگاه اجرایی از افزایش ارزش پول ملی دم میزند و رسانهها هم نوبت به نوبت آن را تکرار میکنند.
💢 شاید بد نباشد مرور دوباره پاسخی که یکی از مسوولان رسانهای کشور خطاب به اطرافیان رییسجمهوری گفته بود: رسانههای رسمی به این علت با ریشخند مردم مواجه میشوند که عین به عین حرفهای مسوولان را منتشر میکنند.
📝 #سرمقاله روزنامه #صبحنو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 انتخابات و جریان نفوذ!
✍🏻 #محمدکاظم_انبارلویی
🔰هر وقت فصل انتخابات میشود جریان نفوذ مشغول اجرای چند پروژه به شرح زیر میشود:
1️⃣اول به چند بهانه بحث تحریم انتخابات را مطرح میکنند که مهمترین بهانه آن نظارت استصوابی است. زشتی و قباحت این موضوع برای افکار عمومی و مشروعیتزدایی از جمهوری اسلامی چنان است که یک قدم عقب میروند و بحث «مشارکت مشروط» را مطرح میکنند. مشارکت مشروط یک گریم نخنما روی چهره همان «تحریم انتخابات» است؛ این بازی هم نمیگیرد میروند روی بحث سوم، شرکت در انتخابات تنها راه حرف زدن از زبان صندوق رأی هست. با ترفند سوم فکر میکنند رأی خاکستری را جذب میکنند و با تنظیم زیرساخت رای، امور خود را در انتخابات میگذرانند.
🔺هدف آنها از حذف نظارت استصوابی، باز کردن راه نفوذیها به مراکز تصمیمسازی وتصمیمگیری در دولت و مجلس است. قانون اساسی این راه را مسدود کرده است. اما آنها با زور و تبلیغات و فریب افکار عمومی میخواهند آن را باز کنند.
2️⃣جریان نفوذ روی حمله به سه نهاد «شورای نگهبان» ، «رسانه ملی» و «نهاد رهبری» تمرکز میکند.
🔺در حمله به شورای نگهبان به بهانه نظارت استصوابی سنگ تمام میگذارند که بخشی از آن را در بند یک اشاره کردم، در حمله به «رسانه ملی» روشنگری در جامعه سیاسی را هدف میگیرند. آنها اجازه نمیدهند افکار عمومی به خط نفوذ و اهداف شوم آنها پی ببرد. برخی واکنشهابه سریال «گاندو» از این قبیل بود.
🔺به نهاد رهبری حمله میکنند چون پاسداشت واقعی از اسلامیت و جمهوریت نظام به این نهاد مربوط است و آنها در هر انتخاباتی توأمان هر سه مورد را هدف قرار میدهند.
3️⃣ نان جریان نفوذ در دو قطبیسازیهای کاذب است. کار آنها در هر انتخابات خلق دو قطبی کاذب است. دال مرکزی گفتمان آنها در دو قطبی کردن فضا، «آزادی» به شیوه غربی است. متهم کردن رقیب به استبداد یک سابقه 100ساله دارد از نهضت مشروطه گرفته تا نهضت ملی تا ظهور انقلاب اسلامی جریان نیرومند اسلامی گرفتار این جماعت روسیاه است که سر در آخور سفارتخانهها و دولتهای غاصب غربی دارند. همین جماعت «خود باختهای» که کارشان «بنبستهای خودساخته» است.
🔺 آنها اجازه رشد و توسعه و پیشرفت به کشور نمیدهند، همواره نقش ترمز را به نمایندگی از دولتهای سرمایهداری غرب بازی میکنند.
🔺کلید واژههای گفتمان این جریان مسموم در قالب نظریهپردازیها، مقالات، مصاحبهها و توئیتها در روزنامهها و فضای مجازی از هم اکنون قابل رویت است. برخی افراد حقیقی و حقوقی در جریان اصلاحطلب دانسته یا ندانسته همین حرفها را طوطیوار تکرار میکنند.
🔹با آغاز نیم سال دوم سال 98 نخبگان سیاسی و علما و دانشمندان و دلسوزان جامعه و آحاد مردم به فکر پدیداری مجلسی نو با کارکردی موفق، کارآمد و شایسته مختصات بیانیه گام دوم رهبری هستند.
🔹مجلسی که همراز و همزاد مردم و متکی به آراء پاک ملت باشد، مجلسی که خود پاکدست باشد و پرچم مبارزه با فساد را به دست بگیرد و کار را جلو ببرد. مجلسی که مسئله حل کن باشد نه مسئله پاککن و در عین حال پاسخگو و انتقادپذیر هم باشد.
🔹مجلسی که با آرمانگرایی و آیندهنگری به فکر معیشت مردم باشد و مشکل اشتغال و ازدواج جوانان را حل کند.
🔹مجلسی که خلاق و نوآور باشد و با پاسداشت حریم بیتالمال دست نامحرمان را از تعرض به بیتالمال مسلمین قطع کند.
🔹مجلسی که با ولایتمداری در مسیر ایجاد تمدن اسلامی گام بردارد.
🔹مجلسی که با تأکید بر مقاومت در برابر زیادهخواهی آمریکا و اروپا بایستد و دست رد بر سینه آنها بزند.
🔹مجلسی که در همه صحنههای نبرد نرم و تهاجم فرهنگی دشمن بایستد و با پاسداری از حیاء، عفت و حجاب در برابر شبیخون فرهنگی خستگیناپذیر در صف اول قرار گیرد.
💢 اما جریان نفوذ با مسئلهسازی نمیگذارد افکار عمومی و ذهن نخبگان به این سمتوسو برود.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 عقبنشینی مقابل اروپا ممنوع
✍🏻 #محمد_اسماعیلی
🔺 ماندن ایران در توافق هستهای و برداشتن گامهای کم رمق این گمانه را برای امریکا – اروپا ایجاد کرده است که طرف ایرانی به رغم اینکه کشورهای غربی از روز امضای برجام تاکنون هیچ کدام از تعهدات خود را اجرایی نکرده اند، امریکا از برجام خارج شده و اروپا نیز عملاً با رفتار خود چنین وضعی را به وجود آورده است، همچنان اشتیاق فراوان دارند که در برجام باقی بمانند.
🔹در تمام مدتی که امریکا از برجام خارج شده است، طرف ایران به تمام تعهدات خود مندرج در برجام وفادار مانده و علیرغم گامهایی که در زمینه کاهش سطح تعهدات هستهای برداشته تمایلی به اجرای گامهایی اساسی نداشته است و نتیجه آن نیز توسعه تحریمها و گسترده شدن تهدیدات علیه جمهوری اسلامی ایران بوده است.
🔺نتیجه اصلی و مهم رویکرد امروز طرف ایرانی در قبال خروج امریکا از برجام و عدم اجرایی شدن تعهدات اروپاییها عوض شدن جای شاکی و متشاکی است و اروپاییها که بعد از خروج امریکا از برجام تلاش میکردند با تعهدات کلی و مبهم و ناظر به آینده ایران را مجاب به اجرای تعهدات برجام و پایبندی به آن کنند امروز علاوه بر جلسات خصوصی میان نمایندگان ایران و اروپا، به صورت علنی نیز ایران را تهدید به اعمال تحریمهای گسترده و خارج شدن از برجام در صورت برداشتن گام چهارم اجرای کاهش تعهدات هستهای توسط کشورمان میکنند.
🔹کمااینکه هفته گذشته روزنامه گاردین در گزارشی نوشت که اتحادیه اروپا بهطور خصوصی به ایران هشدار داد که اگر تهران گامهای بیشتری در نقض برجام بردارد، مجبور خواهد شد خروج از برجام را در ماه نوامبر آغاز کند. ساعتی پیش از انتشار خبر هشدار اتحادیه اروپا، آژانس بینالمللی انرژی اتمی اعلام کرد ایران با غنیسازی اورانیوم با سانتریفیوژهای پیشرفته و برنامهریزی برای نصب تعداد بیشتری از این سانتریفیوژها نسبت به آنچه پیشتر تعیین کرده بود، دوباره توافق هستهای برجام را نقض کرده است.
🔺اظهارات گستاخانه و ضدایرانی کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس طی هفتههای اخیر اثبات میکند تفکر آنها درباره ایران تغییری نکرده و همچنان از مجموعه عناصر ثابت و پایدار نظیر اینکه «طرف ایرانی در برابر نقض برجام و نقض تعهدات از سوی امریکا - اروپا هیچ حساسیتی ندارد»، «تشدید تحریم، قطعا منتهی به امتیازدهی طرف ایرانی میشود»، «تحکم و تحقیردر لفظ نسبت به طرف ایرانی به تعدیل رفتارهای ضدغربی خاتمه خواهد شد» بهره میگیرد.
🔹اروپا همچنان همانند امریکا معتقد است که میبایست «رفتار ایران در حوزه موشکی و منطقهای استانداردسازی شود» و حداقل بخشی تحت عنوان ضمیمه مذاکرات موشکی و منطقهای به متن برجام اضافه شود به طوری که در چهار سال اخیر اروپا بارها با ارجاع پرونده هستهای کشورمان به شورای امنیت سازمان ملل با معرفی کردن ایران به عنوان ناقض متن و روح برجام، خواهان تغییر رفتار ایران در عرصه منطقهای و بینالمللی شدهاند.
🔺اینکه محمد جواد ظریف اظهارات بحث برانگیزی مانند اینکه «اروپاییها در موقعیتی نیستند که از برجام خارج شوند»، «اگر امریکا تحریمها را لغو کند ایران نیز پروتکل الحاقی جدیدی تصویب میکند» را باید یک عقب نشینی به شمار آورد در شرایطی که ایران پیش از این بارها اعلام کرده بود که «یا به برجام برگردید یا تحریمها را بردارید».
🔹حال با توجه به این تعیین ضربالاجل با کیفیت گذشته و برداشتن گامهای مشابه گامهای قبلی، نمیتواند محاسبات امریکا-اروپا نسبت به طرف مقابل در ایران را تغییر دهد، مگر آنکه بعد از اتمام ۶۰ روز گام سوم، طرف ایرانی گامهای جدی و با قابلیت اجرایی را مورد توجه قرار داده و با مجموعهای از رفتار و موضعگیریها نشان دهد که در انتظار پایان یافتن دولت ترامپ نیست.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 از در بیرون شدند، از پنجره بازگشتند!
✍🏻 #سیدیاسر_جبرائیلی
🔰سال گذشته دولت لایحهای تقدیم مجلس کرد که بر اساس آن، هفت منطقه آزاد جدید و ۱۲منطقه ویژه اقتصادی تشکیل میشد. مجلس این لایحه را تصویب کرد اما لایحه در هیئت عالی نظارت مغایر با سیاستهای کلی نظام تشخیص داده شد و از دستور کار خارج شد. با وجود این، جریانی که به دنبال توسعه بیمنطق مناطق آزاد است، از در بیرون شد، اما از پنجره بازگشت.
🔺 این بار آقایان "افزایش مساحت" مناطق آزاد را به جای "ایجاد مناطق جدید" در دستور کار قرار دادهاند. هیئت وزیران اخیرا تصویب کرده است که مساحت منطقه آزاد ارس از ۵۱هزار هکتار به حدود ۷۲هزار هکتار افزایش یابد. تصمیمی که مساحت منطقه آزاد ارس را هفت برابر مساحت اولیه خواهد کرد.
🔺مناطق آزاد که با ادعای توسعه صادرات ایجاد شده بودند، متاسفانه تبدیل به دروازه واردات، شفافیتگریزی، فرارهای مالیاتی و انواع خسارات به اقتصاد کشور شدهاند.
🔺بررسی آمارهای موجود نشان میدهد واردات از این مناطق در یک بازه زمانی ۱۱ساله، هفت برابر صادرات آنها بوده است. همچنین بودجه این مناطق به شدت وابسته به فروش زمین، دریافت عوارض واردات کالا و فروش کارت مسافرتی بوده و فعالیت مولد چندانی در اینها صورت نمیگیرد.
🔺 این مناطق در نسبت با "مناطق غیر آزاد"، کارنامه بسیار ضعیفتری نیز در جذب سرمایه خارجی دارند، در حالی که فلسفه وجودیشان، تسهیل سرمایهگذاری خارجی بوده است.
🔺سهم شرکتهای خدماتی و تجارتی ثبت شده در این مناطق، بالای ۸۰درصد و سهم شرکتها و موسسات صنعتی، زیر ۱۵درصد بوده است.
🔺یک مقام دولتی اعلام کرده است که تا پایان شهریور ۹۸، بالغ بر ۱۲هزار شرکت صوری در مناطق آزاد شناسایی و لغو امتیاز شدهاند. نپرداختن مالیات، اخد وامهای کلان و سایر انگیزههای سودجویانه و غیرمولد، انگیزه اصلی ثبت این شرکتهای صوری بوده است.
🔹وقتی تجربه مناطق آزاد به وضوح در تضاد با منافع ملی است، با چه توجیهی هیئت وزیران گسترش مساحت این مناطق را در دستور کار قرار داده است؟
🔹رهبر انقلاب در دیدار با دانشجویان درباره وضع این مناطق فرمودند "مناطق آزاد را میبینید، غصهدار میشوید، حق هم دارید".
🔹باید توجه داشت که تمامی دستگاهها از جمله دولت و مجلس حق تخطی از سیاستهای کلی نظام را که توسط رهبر انقلاب تعیین میشود را ندارند. زاویه ورود رهبری به مسائل کشور، تعیین سیاستها و نظارت بر حسن اجرای آنهاست که اختیار نظارت به هیئت عالی نظارت تفویض شده است.
💢گسترش مناطق آزاد، چه از مسیر مجلس چه از مسیر دولت، خلاف سیاستهای کلی اشتغال، تولید ملی و اقتصاد مقاومتی است و هیئت عالی اختیار لغو کلیه مصوبات مرتبط را دارد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 دزد لباس؛ از بهنود و کدیور تا التمیمی
✍🏻 #محمد_ایمانی
🔰 باورش خیلی سخت است که دزد، لباس پیامبر(ص) را هم بدزدد و خود را روحانی جا بزند. اما واقعیت دارد. بدترین نفوذ ها، از جمله با همین عبا دزدی اتفاق افتاده است.
🔻فرد اصلی در این تصاویر، "غیث التمیمی"، از صحنه گردانان اغتشاشات اخیر عراق در فضای مجازی است؛ در قیافه های مختلف؛ از لباس روحانی و رزم، تا صمیمت با یهودیان و زنان افسران اطلاعاتی رژیم صهیونیستی!
🔹او در حوزه «شهید صدر» به عنوان طلبه دروس دینی تحصیل کرد. پس از سقوط صدام، به جریان صدر پیوست و از فرماندهان گروه «جیش المهدی» بود و پس از آن به مدت یک سال و نیم در زندان آمریکاییها به سر برد.
🔻پس از آزادی از زندان، در انگلیس اقامت گرفت و تدریجا، دشمنی با مرجعیت و حوزه های علمیه شیعه را علنی کرد. تحرکات ااتمیمی، از ارتباط وی با سرویس های جاسوسی موساد و ام آی سیکس حکایت می کند.
🔹زنی که التمیمی در کنار او نشسته، همسر «یوسی کبرفارسر» رئیس سابق اطلاعات ارتش اسرائیل است. او عکس های متعددی در کنار برخی یهودیان و صهیونیست ها دارد.
🔻در فتنه سبز و قبل از آن هم برخی روحانی نماها فعال بودند که پس از فرار از ایران، پوشش روحانیت را کنار گذاشتند، مانند محسن کدیور، یوسفی اشکوری و محمد جواد اکبرین. آنها پای فتنه ای ایستادند که سر جنگ با اصل دین و مکتب عاشورا داشت.
💢راستی مسعود بهنود که امروز جزو گردانندگان شبکه بی بی سی فارسی است، زمانی لباس روحانیت بر تن کرده بود. به اینها علاوه کنید برخی متهمان فساد فرهنگی و سیاسی و اقتصادی در اردوگاه مدعیان اعتدال و اصلاحات که زمانی لباس روحانیت برتن داشتند و یا هنوز هم دارند، اما با دشمنان دین و وطن هم آهنگند.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
❗️توجه توجه 📣📣📣📣
♨️مجموعه ای از پستای تحلیلی کانالهای #تحلیلگران_ولایی در کانال تحلیل سیاسی انقلابی
از جمله 👇
#سید_ياسر_جبرائيلى ،
#محمد_ايمانی،
#داوود_مدرسیان،
#حسین_شمسیان،
#مهدی_قاسم_زاده ،
#عبدالله_گنجی ،
#کبری_اسوپار،
#رها_عبداللهی
#احمدقدیری ،
#مصطفی_امینی_خواه
#محمد_عبداللهی
#معصومه_نصیری
#حسین_قدیانی،
#علیرضا_آل_داوود ،
#محمود_باقری
✅ و دیگر تحلیلگران .......
♦️با عضويت در اين کانال ديگر نیاز به عضو شدن در کانال های دیگر نیست
💥درکنار ما #روشنگری و #تحلیل درست را برای همیشه تجربه کنید
#بنر
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
✍️| وقتے انقلابے باشے ،سیاست باید جزء جدا نشدنے
زندگےات باشد؛
تا راه را گم نڪنے،
تا #سیدعلے را
در مواقع حساس تنها نگذاری؛
برای تبدیل شدن به
فردے #سیاسےِ_انقلابے، کانال #تحلیل_سیاسی_انقلابی را دنبال ڪن
💥اینجا از تو #حزباللهےِ_انقلابےِ_بصیر مےسازد.
http://eitaa.com/joinchat/1560084480C6ad9c44032
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تحلیل_تصویری
🔴 صبر دولت پنهان آمریکا تمام شده است.
💬 #کامران_نجفزاده
🔹بررسی ابعاد تصمیم رئیس جمهور آمریکا برای خروج نیروهای آمریکایی از شمال سوریه
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 واکنش مورد نظر در دسترس نیست
🔺یک مسوول محلی مطلبی را بر زبان میراند که مایه نگرانی و التهاب جمعی از مردم منطقه میشود؛ مسوول دیگری از وزارت بهداشت منتقد مطالبی است که مسوول قبلی اعلام کرده؛ در افواه عمومی میپیچد که دختری در اعتراض به حکم صادرشده یک قاضی، خود را به آتش میکشاند.
🔺سخنگوی نهاد مربوطه در دسترس نیست... اینها نمونههایی از رخدادهای اخیری بوده که یک جریان رسانهای را در افواه غیررسمی پدید آورده و در ادامه تبدیل به یک بحران شدهاند. هر یک از این رخدادها در ادامه تبدیل به یک موج اجتماعی شده و بعد هم بستر سوءاستفادههای سیاسی را فراهم آوردهاند.
🔺فصل مشترک همه این رخدادها، نبودِ واکنش بهموقع رسمی از جانب حاکمیت است. کسی ادعا ندارد که ورود و واکنش رسمی میتواند لزوماً به محو بحران بینجامد. سخن آنجاست که حداقل مزیت ورود رسمی و بهموقع رسانهای، کنترل ابعاد بحران و مدیریتپذیرکردن آن است.
🔹در عصری که سرعت تحولات به مدد ابزارهای تکنولوژیک موجود بهشدت بالا رفته، سامانه رسانهای حاکمیت اما هنوز به سبک دو دهه قبل رفتار میکند و واکنش نشان میدهد. مراجع رسمی زمانی به بحران، ورود رسانهای میکنند که بحران از نقطه اوج خود فاصله گرفته و در حال میراشدن است.
🔹موج رسانهای آمده و ضربه خود را به افکار عمومی زده و رفته و تازه مراجع رسمی به فکر واکنش به آن میافتند. کاش فکری بشود به حال این پاشنه آشیلی که ممکن است در بزنگاههای آتی تبدیل به یک نقطه ضعف و گردنه احد شود که تهدیدات جدی و سنگینی هم بهدنبال دارد.
✍🏻 #صبحنو
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 شرق فرات زیر سایه جنگ!
✍🏻 #صابر_گلعنبری
🔹 این گونه به نظر میرسد که ترکیه در آستانه شروع عملیاتی دیگر در داخل مرزهای کشور سوریه و این بار در منطقه حساس شرق فرات است. در این میان، هم این گونه پیداست که آمریکا میان هم پیمان نوظهور خود یعنی نیروهای کردی در شمال و شرق سوریه و هم پیمان دیرینه خود یک نوع موضع به ظاهر بیطرفانه اما متمایل به ترکیه را اتخاذ کرده است.
🔺موضعی که دوباره بحث خیانت آمریکا به متحدان خود را در فضای رسانه ای پیش کشیده است این نکته در بیانیه امروز کاخ سفید و محتوای تماس تلفنی رجب طیب اردوغان با دونالد ترامپ هویدا بود. البته این بدان معنا نیست که این موضع آمریکا چراغ سبزی برای ترکیه جهت سیطره بر کل این منطقه باشد که هم این چراغ سبز و هم این سیطره کامل دور از ذهن و قابل تحقق نیست و آن چه قابل پیش بینی است ایجاد یک منطقه امن است.
🔹به احتمال زیاد ترکیه عملیات خود را از سمت تل ابیض شروع کند که در مرحله نخست کنترل این منطقه و شهر مد نظر است تا نقطه اتکا برای توسعه عملیات به بخشهای دیگر داخل سوریه باشد. حمله احتمالی ترکیه پس از آن صورت میگیرد که در چند ماه اخیر با هدف فشار بر آمریکا برای تامین خواستههای آنکارا و دست کشیدن از حمایت از نیروهای قسد (SDF) و پی.وای.دی و ایجاد یک منطقه امن با عمق ۳۰ کیلومتر در داخل خاک سوریه بارها تهدید به حمله کرده بود؛ اما با وجود حصول یک توافق اولیه با واشنگتن در دو ماه پیش برای احداث این منطقه بدون مشخص شدن جزئیات فنی آن، خواستههای ترکیه برآورده نشده و آمریکا هم زیر بار نرفته است.
🔺به نظر میرسد که آنکارا این شرایط زمانی را بهترین موقعیت برای چنین حملهای میداند و دردسرهای داخلی دونالد ترامپ و تحولات اخیر منطقه به ویژه در عرصه تنش میان آمریکا و ایران میتواند مشوق اردوغان برای آغاز این عملیات نظامی باشد؛ به این معنا که وقتی ترکیه مشاهده میکند هیبت آمریکا در مقابل پافشارهای ایران عملا زیر سوال رفته و شکسته شده و ابتکار عمل خاصی ندارد؛ همین مسئله مقامات آنکارا را جسورتر کرده و باعث میشود ملاحظات کمتری را نسبت به قبل راجع به واکنشهای احتمالی آمریکا در تصمیمگیریها درباره این حمله دخیل کنند.
🔹از سوی دیگر، طرفهای منطقهای دیگر همچون عربستان، امارات و مصر نیز که در خصومتی آشکار با ترکیه بوده و کمکهای مالی و نظامی به شرق فرات کرده یا میکنند، امروزه بیش از هر زمانی و هر کدام به نحوی دچار بحران بوده و مشغلههای خاص خود را دارند. در واقع، اگر ترکیه این بار تهدیدات خود را عملی کند، لابد نیم نگاهی به این تحولات داشته و همین انگیزهاش را بیشتر کرده است.به هر حال، باید منتظر ماند و دید حمله احتمالی ترکیه در چه سطحی خواهد بود؟ گسترده یا محدود؟ هر چند اولی بعید است.
🔺آنکارا به دلایل متعدد ژئوپلیتیکی و راهبردی میکوشد هر طور شده منطقه امنی داخل مرزهای سوریه ایجاد کند که عمق آن ۳۰ کیلومتر در امتداد ۴۶۰ کیلومتر نوار مرزی باشد؛ اما چنین عمقی در واقع مهمترین شهرهای مرزی غالبا کردنشین در سه استان حسکه، حلب و رقه را در بر میگیرد و از این منظر عملیاتی کردن منطقه امن در چنین گسترهای بسیار دشوار و حتی ناممکن به نظر میرسد. جدا از آن نیز، مانع دیگر پراکندگی پایگاههای آمریکا در این منطقه و همین خود مشکل بزرگی فراروی ترکیه است و بعید به نظر میرسد که آمریکا پایگاههای خود در کل منطقه را برچیند تا ترکیه بر کل آن سیطره پیدا کند.
🔹تخلیه برخی پایگاههای آمریکا در منطقه مرزی نزدیک به تل ابیض میتواند نشانه این باشد که حمله احتمالی ترکیه در محدوده خاصی است و گسترده نیست.البته این بار انگیزه حمله فراتر از دغدغههای همیشگی ترکیه درباره آینده شمال سوریه و تشکیل دولتی کردی در این منطقه است. یکی دیگر از مهمترین عوامل بحث حضور آوارگان سوری در خاک ترکیه است که به یک مشکل سیاسی و اجتماعی تبدیل شده و حزب حاکم عدالت و توسعه به نوعی تاوان آن را در انتخابات اخیر شهرداریها به ویژه در استانبول پس داد.
🔺حضور سه میلیون و 630 هزار و 575 آواره سوری در ترکیه در سایه مشکلات اقتصادی اخیر این کشور به مسئله بغرنجی تبدیل شده و دولت اردوغان با ایجاد یک منطقه امن وسیع در شمال سوریه به دنبال بازگرداندن تعداد قابل توجهی از این آوارگان است؛ تا از فشار داخلی ناشی از حضور آنها بکاهد.اسکان این آوارگان در منطقهای در شمال و شرق سوریه هم میتواند تا حدود زیادی ترکیه را از زیر فشارهای اقتصادی و سیاسی داخلی ناشی از حضور آن ها در داخل خاک خود بکاهد و هم یک منطقه حایل عربنشین میان منطقه کردی سوریه و منطقه کردی ترکیه ایجاد کند و این انگیزه هم جایگاه خاص خود را در لابه لای محاسبات ترکیه برای ایجاد منطقه امن دارد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 جراح نابلد زیبایی!
✍🏻 #محمدرضا_ستوده
🔹 دیروز نشست خبری سخنگوی دولت بود. ایشون در این نشست خبری همینجور که داشت در مورد آقای حسین فریدون برادر رییسجمهور صحبت میکرد و ایشون رو از اتهاماتی مبرا میدونست، اومد ابروشرو درست کنه زد چشمش رو هم کور کرد!
🔺آقای ربیعی خیلی بیمقدمه گفت: آقای فریدون قبل از انقلاب در سن ۱۶ سالگی بازداشت شده و یک سال هم زندان بوده. بعد از انقلاب هم یک سال اسیر شده و ۳۰ درصد هم جانبازی دارد.
🔹خب که چی؟ به ما چه که آقای فریدون قبل از انقلاب یک سال زندان بوده؟ الان چون آقای فریدون یک سال قبل از انقلاب زندان بوده، حق داشته رشوه بگیره؟ یا ما باید الان با خودمون اینجوری فکر کنیم که آقای فریدون درسته که رشوه گرفته و فساد اقتصادی کرده ولی چون یک سال قبل از انقلاب زندان بوده پس خیلی هم آدم بدی نیس…فقط یه کم آدم بدیه!
🔺اصن یه سوال بنیادیتر وجود داره یعنی کسی که رشوهبگیره و قبل از انقلاب یه سال زندان رفته باشه با کسی که رشوهبگیره و قبل از انقلاب زندان نرفته باشه فرق میکنه؟!
🔹تازه هنوز وارد بحث اسارت و جانبازی نشدیم. یکی بیاد به ما توضیح بده که اسارت و جانبازی آقای فریدون چه ربطی به فساد اقتصادیش داره؟
🔺الان باید از رشوه گرفتن ایشون چشمپوشی بشه؟
دستگاه قضا باید به خاطر جانبازی به ایشون بیشتر تخفیف میداده؟
اصن آقای ربیعی هدفش از اینکه اینا رو گفت چی بود واقعا؟
میخواست دلمون یه کم به رحم بیاد؟
🔹به نظر من منظورش این بود که برادر رییس جمهور قبل از انقلاب یه سال زندان بوده، یک سال هم اسیر بوده ۳۰ درصد هم جانبازه. حالا یه ۳۰ میلیارد رشوه هم گرفته، انقد قضیه رو بزرگش نکنید. به هر حال ایشون خدماتی هم کرده، حالا یه فسادی هم کرده. این به اون در!
💢خیلی حرف زشتی بود…اگه ۵۰۰ نفر مینشستن یک ماه فکر میکردن که چه جوری زحمات جانبازان و آزادگان را با دوتا جمله زیر سوال ببرن، نمیتونستن اینجوری که سخنگوی دولت زیر سوال برد، زیر سوال ببرن!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 قانون علیه لیبرالیسم!
✍🏻 #اندیشکده_برهان
🔹برخلاف بسیاری از تحلیلهایی که دلیل عمده مشکلات کشور را در فرآیند اجرا میدانند، برخی از متخصصین همچنان کشور را درگیر بیقانونی یا قوانین معیوب میدانند. جمهوری اسلامی به نسبت سایر نظامات سیاسی در جهان نوپاست و از آن رو که از سطح ایده تا اجرا تفاوتهایی ماهوی با دیگر سیستمهای سیاسی و اجتماعی دارد، در برخی جهات چارهای جز خطا و آزمون ندارد. از این رو بدیهی است که قوانین مشابه در نظامهای حقوقی دیگر در آن اثر مورد انتظار را نداشته باشد، یا برای برخی از نیازهایش ـ که البته به مرور به آنها علم مییابد ـ قوانینی وضع نکرده باشد؛ هر چند در این میان نباید از شرایط اقتضائی کشور به دلیل عوامل خارجی نیز غافل شد.
🔺نکته این سطور اما در باب قوانینی است که منجر به گسترش سرمایهداری در کشور شده است؛ آنجا که زنجیرهی همبستهی برخی قوانین میانی و پاییندستی کشور منجر به ایجاد سلطه و انحصار و به عبارتی انباشت سرمایههای مختلف نزد گروههای انحصارطلب شده است. در این فرآیند، یا قوانین منعکننده وجود ندارند و تصویب نمیشوند (نظیر رد سهبارهی طرح مالیات بر خانههای خالی در مجلس) و یا اینکه قوانین معیوب ـ نظیر آنچه به بانکها اجازه خلق پول و افزایش پایه پولی تا چندین برابر دارایی واقعی آنها را میدهد ـ همه در خدمت سرمایهداری و لیبرالیزم اقتصادی قرار دارند.
🔹 در چنین شرایطی در حالی که قوانین جمهوری اسلامی باید ناظر به محور اصلی گفتمان انقلاب اسلامی یعنی مستضعفین باشد، شرایط فعلی نشان میدهد که یا قوانین کافی وضع نشدهاند، یا آنها که وضع شدهاند معیوب یا ناکافی بودهاند. در هر سه صورت اما روشن است که روند برخی قانونگذاریها یا قانوننگذاریها منجر به تعمیق سرمایهداریِ بیرحم در کشور شدهاند. از این رو رهبر معظم انقلاب در بند نهم از سیاستهای کلی نظام قانونگذاری به درستی بر «عدالتمحوری در قوانین و اجتناب از تبعیض ناروا، عمومی بودن قانون و شمول و جامعیت آن و حتیالامکان پرهیز از استثناهای قانونی» اشاره میکنند؛ نکتهای که احتمالاً برای لیبرال هایی که تجمع سرمایه و توسعه را بر عدالت مقدم میدانند، بسیار گران خواهد آمد!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 با وارد کنندگان آدامس و شکلات تاریخ گذشته همانند قاچاق مشروب رفتار میشود
🔺مجازات سنگین برای فروشندگان آدامس های تاریخ گذشته
🔹مدیرکل پیشگیری و نظارت بر قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه :«اگر آدامس های و شکلات برخلاف مقررات و بدون انجام تشریفات گمرکی و بدون مجوزهای لازم وارد شده باشند، قاچاق محسوب می شود و مشمول ماده ۲۷ قانون مبارزه با قاچاق کالا می شوند» خاطر نشان کرد :«حتی قانونگذار به این مسئله نگاه سختگیرانه ای دارد یعنی این کالا هرچند کالای مجاز مشروط است اما مجازات کالای ممنوع را دارد و مثل واردات مشروب با آن برخورد می شود چون به سلامت مردم آسیب می رساند.»
🔺وی در ادامه گفت :«مجازات بسیار سنگینی برای قاچاق آدامس و شکلات تاریخ مصرف گذشته در نظر گرفته شده است و هم در برخی موارد در صورتی که در حجم بالایی قاچاق شده باشد مجازات حبس را هم به دنبال دارد و مرجع رسیدگی به این مسئله هم عمدتا سازمان تعزیرات حکومتی است. اگر مواردی باشد که باید برای آنها حبس صادر شود پرونده به دادسرا و دادگاه انقلاب می رود»
🔹سید عبدالمجید اجتهادی در گفت و گو با خبرنگار سلامت نیوز، درباره گزارشات رسیده از فروش آدامس های قاچاق و تاریخ مصرف گذشته در مترو و مغازه ها، با بیان اینکه گزارش خاصی در این خصوص در دست نداریم که چه تعداد آدامس قاچاق و تاریخ مصرف گذشته وارد شده یا خیر، گفت:« سازمان تعزیرات به عنوان حلقه آخر و رسیدگی کننده به موارد قاچاق کالا است و باید پرونده از مراجع کاشف و ضابط تشکیل شود.اگر چنین پرونده هایی بیاید حکم قاچاق را دارد اگر هم احیانا برخی مواردی باشد که افراد اسناد گمرگی داشته باشند که این محصول را به صورت قانونی وارد کشور کرده اند بحث تقلب و کالای تاریخ مصرف گذشته مطرح می شود که صلاحیت رسیدگی به چنین پرونده هایی نیز با سازمان تعزیرات حکومتی است.»
📝 #سپاه_قدس
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 پاسخ به ادعای جدید روحانی
✍🏻 #حمید_رسایی
🔹جناب پرزیدنت، در اولین انتخابات مجلس، مصطفی تهرانی (فرماندار وقت تهران) طی دو نامه به هیئت سه نفره نظارت و #شورای_نگهبان، خواستار تعیین تکلیف نحوه رسیدگی صلاحیتها شد که با نامه آیتالله صافی، (دبیر شورای نگهبان) مطابق اصول ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۸ نفر در تهران ردصلاحیت شدند.
🔺به نظر شما اگر واقعا در انتخاباتهامون نظارت درست و درمونی بود، کسی که پایان نامهش سرقت علمی و کپیبرداریه و درباره دوتابعیتی بودنش هم سئوالات متعدد و بی پاسخی مطرحه، الان توی جمهوری اسلامی ایران، توسط شورای نگهبان تأیید میشد ومسئولیت میگرفت؟!
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴ماجرای ورود زنان به ورزشگاه و حکمرانی نوین بر جهان!
✍🏻 #علیرضا_فقیهی_راد
🔺ماجرای ورود زنان به ورزشگاه در ایران مدت هاست از یک امر صرفا با ابعاد فرهنگی خارج شده و سمت و سوی سیاسی، امنیتی و حتی بین المللی به خود گرفته است. فارغ از بحث های داخلی که بیشتر هم جنبه دعواهای جناحی و سیاسی به خود گرفته است و مدتها حتی از دولت اسبق آغاز شد و هیچ وجه کارشناسی و دقیق منطبق بر شرع و قانون به خود نگرفت.
🔹اما ماجرا زمانی داغ تر شد که با فشار و کمپین های نهادهای به اصطلاح حقوق بشری خارج نشین و پس از آن سفر رئیس فدراسیون فوتبال جانی اینفانتینو به تهران و دیدار با حسن روحانی و ذکر این نکته از جانب او که: «همه تماشاگران و هواداران فوتبال باید این حق را در ایران داشته باشند که بتوانند تیمشان را از نزدیک در ورزشگاهها تشویق کنند و این موضوع قطعا از سوی ما پیگیری خواهد شد.» مساله جنبه دیگری به خود گرفت.
🔺فشارهای فیفا به ایران برای تغییر رفتار در مساله ورود زنان به ورزشگاه جدی تر شد و حتی بحث تعلیق فوتبال ایران مطرح شد تا بالاخره در بازی پرسپولیس و کاشیما در ورزشگاه آزادی تعدادی سکو به زنان اختصاص یافت. اینفانتینو حتی از این وضعیت هم اعلام نارضایتی کرد و اندکی بعد نامه ای تند خطاب به فدراسیون فوتبال ایران نوشت.
🔹اما ماجرا همینجا ختم نشد، و پس از بازی رسانه های غربی در داستان دختر آبی، اینفانتینو در مراسم انتخاب برترین بازیکنان فوتبال اظهارات تندی علیه ایران داشت.
🔺در همین راستا هم برایان هوک نماینده ویژه آمریکا در امور ایران گفت: «فیفا پس از خودسوزی یک دختر که به اتهام تلاش برای ورود به ورزشگاه خودسوزی کرد، ایران را تهدید کرد که ورود زنان را آزاد کند. متاسفانه این برخورد قاطع یک استثناست و نه یک قاعده» و سخنگوی وزارت خارجه آمریکا نیز از همراهی فیفا بصورت رسمی تقدیر کرد.
🔹نهایتا اینکه پس از اعمال فشارهای فیفا و نهادهای خارجی سرانجام در 18 مهرماه جایگاه اختصاصی به زنان برای تماشای بازی ایران و کامبوج تخصیص داده شد و دولت ایران بجای آنکه خود بررسی و تصمیم گیری کند، در واقع تسلیم فشارهای فیفا شد. و فیفا نیز اعلام کرد موضوع ورود زنان در ایران به ورزشگاه جزو دستاوردهای این نهاد در یکسال گذشته است و همچنین برای اطمینان یافتن از حضور زنان در ورزشگاه ناظرانی را به تهران خواهد فرستاد.
🔺در این ماجرا فارغ از بررسی و قضاوت در مورد ابعاد فرهنگی و اجتماعی آن که در جای خود قابل تامل و بررسی است، آنچه حائز اهمیت است، این مساله می باشد که چرا در سایه انفعال و وادادگی متولیان داخلی و فقدان دیپلماسی ورزشی،نهادهای بین المللی باید با فشارهای خود در نظام تصمیم گیری ایران و حاکمیت جمهوری اسلامی اعمال نفوذ کنند و زمینه تغییر رفتار را ایجاد کنند؟ حضور یا عدم حضور زنان در ورزشگاه یا هر امر دیگری که مربوط به قوانین داخلی کشور و حاکمیت کشور است باید توسط تصمیم گیرندگان داخلی اعمال نظر بشود نه اینکه نهادهای بین المللی همراه با فشارهای بیرونی هنجارها و ارزش های خود را به کشور تحمیل کنند.امری که در مسائل و حوزه های دیگر مانند به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی در بازی های ورزشی، پذیرش فرقه ضاله بهائیت به عنوان دین، کشف حجاب و امثالهم شاهد آن هستیم
🔹در همین راستا برایان هوک،نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران صراحتا این استراتژی را لو می دهد و میگوید: «رفتار فیفا در موضوع ورود زنان به ورزشگاه نشان داد که وارد کردن فشار جهانی به حکومت ایران برای تغییر رفتارش، مفید است»
🔺اساسا آمریکا و بطور عام غرب پس از 2001 در شیوه حکمرانی جدید خود در جهان به سمت ایجاد رژیم ها و نهادهای بین المللی رفت و با تحمیل آنها به کشورها به سمت اجبار نرم کشورها به تغییر هنجارها و ارزش های آنها و هضم شدن کشورها در هاضمه نظام حاکم جهانی پیش رفت. در این راستا هم رژیم های بین المللی چون NPT، FATF، سند 2030 و ... و هم نهادهای بین المللی در حکم ابزار و سلاحی استفاده شدند که با تحمیل آنها به کشورها جهت تغییر رفتار و همسو شدن آنها با هنجارهای غربی مورد بهره برداری قرار گرفتند.
💢لذا چه در ماجرای ورود یا عدم ورود زنان به ورزشگاه، چه پذیرش یا عدم پذیرش FATF یا در داستان سند 2030 و ابعاد فرهنگی آن ، آنچه اهمیت راهبردی دارد، سیاستگذاری و تصمیم گیری توسط نهادهای داخلی و با ورود کارشناسان و فعالان آن حوزه آن هم باتوجه به زمینه های بومی کشور است. وگرنه در سایه انفعال و بی توجهی نهادهای داخلی کشور یا سیاسی و جناحی کردن مسائل در نبود برنامه های مدون معطوف به زمینه ها و نیازهای بومی و فرهنگی کشور، باید منتظر اعمال قدرت و نفوذ نسخه های پیچیده شده توسط غرب برای کشور باشیم. امری که استقلال و حاکمیت کشور را دچار خدشه خواهد کرد.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴 خط و خبر حمله ترکیه و عقب نشینی آمریکا
🔰خبر:
1️⃣ اردوغان: (به زودی) از زمین و هوا به شرق فرات حمله میکنیم.
2️⃣ آمریکا: ایالات متحده در عملیات ترکیه در شمال سوریه مشارکت ندارد و از این عملیات حمایت نمیکند.
3️⃣ طی چند هفته اخیر استعداد ارتش ترکیه در مرز سوریه افزایش یافته است.
4️⃣ نیروهای آمریکایی در حال ترک نوار مرزی ترکیه و سوریه هستند.
5️⃣ کردهای سوریه نسبت به حمله قریبالوقوع ترکیه هشدار دادهاند.
6️⃣در حدود 60هزار داعشی اسیر در این منطقه وجود دارند، که احتمال بازگشت آن ها به صحنه نبرد دور از ذهن نیست.
🔰 خط:
1️⃣ آمریکا از تولید داعش یک هدف عمده داشت:
مشغول کردن مسلمانان به خود و تأمین امنیت اسرائیل. ترکیه با این اشتباه، عملاً نقش داعش را برعهده خواهد گرفت و به لبه برخورد با محور مقاومت تبدیل خواهد شد.
2️⃣ هرگونه ایفای نقش حاکمیتی در سرزمین سوریه بدون اجازه دولت مرکزی، از جمله حضور نظامی یا ایجاد تغییر در ترکیب جمعیتی، اشغالگری محسوب شده و دامنه جنگ را افزایش و دورنمای صلح در منطقه را کمرنگتر خواهد کرد.
3️⃣ ارتش ترکیه با این عملیات بسیار تحلیل خواهد رفت و به زودی شاهد سرریز این ماجراجویی به داخل ترکیه خواهیم بود.
4️⃣ اردوغان که همین چند سال قبل هدف کودتای آمریکایی قرار گرفت، مجدد با اعتماد به آمریکا اشتباه راهبردی دیگری علیه خود و منطقه مرتکب خواهد شد.
5️⃣ کردها که به پشتیبانی آمریکا اتکا کرده بودند، احتمالاً قربانی اعتماد خود خواهند شد.
📝 #خط_توییتر
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴چرا از ترامپ متشکریم؟
✍️ #حسین_رجایی
🔹 دولت ترامپ با سیاست فشارحداکثری و بازگرداندن تحریمها، فرهنگ چشم به دست قدرتهای بیگانه داشتن را در بین مردم و مسئولان ما تضعیف کرد و باعث شد بیشتر به تواناییها و ظرفیتهای خود رو کرده و راهحلها را در درون کشور خود جستجو کنیم. با کاهش درآمدهای نفتی، اتفاقات خوبی در فرهنگ اقتصادیمان افتاد و نویدبخش تغییر ساختار نظام اقتصادی ما به سمت ظهور یک اقتصاد خلاق، شفاف و شکوفا شد. در قصه برجام، طرف امریکایی زیر قول و قرارها و تعهدات خود زد و باقیمانده خوشبینان به خود در ایران را دلسرد ساخته و عمق دشمنی خود با ملت ایران را آشکار کرد.
🔸در دوران ترامپ، کلاً جهان شاهد یک آمریکای شفافتر است. آمریکایی که ظاهر بیرونیاش با حقیقت دروناش همخوانی بیشتری نشان میدهد. ظاهری که کمتر از گذشته خود را پشت شعارهای عوامفریبانهای چون دموکراسی، حقوقبشر، مداخله بشردوستانه، احترام به قواعد بینالملل و ... پنهان میکند. چه آنکه ترامپ از همان ابتدا آشکار نموده که وقتی پای پول و منافع (کوتاه مدت) آمریکایی در میان باشد، وقتش را برای فریب افکار عمومی تلف نمیکند. در آن صورت، نه قواعد و معاهدههای بینالمللی (برجام، معاهده اقلیمی پاریس، نفتا، ترانس پسفیک و ...) برایش اهمیتی دارد، نه حقوق بشر در فلسطین و یمن و ... و نه وضعیت دموکراسی و آزادی در دیکتاتوریهای متحدش.
🔻ترامپ کمک کرد ذات حقیقی حلقه اول از متحدانش نیز برای ملتهای جهان بیش از پیش آشکار شود. این دولت ترامپ بود که به نتانیاهو و محمد بن سلمان میدان داد تا حقیقت چهره اسراییل و سعودی را به مردم جهان بنمایانند. جبهه حق، چند دهه باید تلاش میکرد به منتقدان و مخالفانش ذات حقیقی این دوگانه صهیونیسم-وهابیت را بشناساند.
🔹بعد از این گرایش سیاست خارجی دولت ترامپ به رویکرد انزواگرا است که مسیر جمهوری اسلامی را در تحقق اهدافش هموارتر نموده است. آمریکا سالهای زیادی است که با یک دوراهی دو سر باخت مواجه است. دو راهی بینالمللگرایی و انزواگرایی. بینالمللگرایی دوره بوش و اوباما، با تحمیل هزینههای کلان اقتصاد و سیاسی به آن (بویژه در جنگهای عراق، افغانستان، سوریه و لیبی)، زنگ خطر را برای لرزان شدن پایههای قدرتش به صدا درآورده است. همین مسئله دولت جدید آمریکا را واداشته تا هم با رویکردی انزواگرا کمی دست و پای خود را از دور و اطراف جهان جمع کند.
🔸 اما مسئله اینست که رویکرد شبهانزواگرای کنونی اگر مشکلاتش بیشتر از رویکرد قبلی باشد کمتر نیست. تحلیلگرانی که برای ترامپ دست میزدند که با نبوغ سیاسی خاصی! در حال تلکه کردن دولتهای دیگر و ثروتمند کردن ایالات متحده است احتمالا نمیدانند بزرگترین دارایی آمریکا نه حجم دلارهایش که اعتبار آن برای متحدانش و پرستیژ آمریکا نزد افکار عمومی جهان است. همان چیزی که از آن به عنوان قدرت نرم این ابرقدرت یاد میشود. قاعدتاً تنگناهای اقتصادی نبایستی دولتی که داعیهدار رهبری جهانیست را مجبور به نادیده گرفتن منافع بلندمدتش کند.
🔻در نتیجه زیادهروی آمریکا در استفاده از ابزار تحریم، هر روز که میگذرد کشورهای بیشتری به فکر استقلال از نظام مالی و اعتباری ایالات متحده میافتند. پیمانهای دوجانبه پولی بیشتری بسته میشود، شبکههای ارتباط مالی جدیدی خلق میشود و قطبهای اقتصادی نوظهوری مستقل از نقشآفرینی آنها تشکیل میگردد. به این ترتیب، هرقدر از مشتریان دلار کم میشود قاعدتاً تلاشهای آمریکا برای پوشاندن ضعفهای اقتصادیش از طریق استیلای دلار، تضعیف میگردد. مشخص است که تضعیف اعتبار و اقتصاد آمریکا سویه دیگری نیز دارد و آن افزایش قدرت جمهوری اسلامی است.
💢 نگاه کوتاهمدت به منافع و سیاست، یک ویژگی مهم از شخصیت ترامپ است که به دولت وی نیز تسری یافته است. این حجم از دروغگویی، تناقضگویی، باندبازی، باجخواهی و ترجیح منافع شخصی در رفتارهای ترامپ، از همین خصیصه وی سرچشمه میگیرد. رفتارهایی که پایههای دولتش را لرزان کرده و خودش را به سوی استیضاح میکشد. تسری همین رفتارها به دولت، سیاست خارجی آمریکا را متناقض، مبهم و سردرگم نموده و دوستان و متحدانش را پریشان یا دلسرد کرده است. همه اینها یعنی افول یک هژمون شرور سرعت گرفته است.
➖➖➖➖➖➖
📡 به خیابان انقلاب بپیوندید:
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴«چرا تتلو؟»
#مسعود_یارضوی
مایلم درباره #تتلو و حرکت اخیرش با دریافت 13 میلیون کامنت اینستاگرامی که تعجب برخی را برانگیخته است، نظرم را بگویم...
⬅️ حکما در جریان هستید که #جامعه_شناسی مبحث تزاحم نظریات است و برای همین برخی اساسا در علم بودن جامعهشناسی تشکیک کردهاند. چون بخشهای قابل اثباتش بسیار کماند.
من اما معتقدم در وادی جامعهشناسی هرکس بتواند نظریهای همخوانتر با شواهد و قرائن عقلانی بدهد، قابل اعتناتر است.
✅ با رعایت احترام اما امتیاز تتلو در کاراکتر و هنری که ارائه میکند، نیست! بلکه علت این اقبال جوانترها به او را باید در محتوای ترانهها،حرفها و لایفاستایل او جستجو کرد.
من معتقدم علت اقبال به تتلو اینست که او بصورت خواسته یا ناخواسته چیزی را در نوجوانان و جوانان به رسمیت میشناسد که ما آنرا به رسمیت نمیشناسیم و نه تنها نمیشناسیم که با آن دشمنی هم ورزیدهایم...
تتلو #نیاز_جنسی را به رسمیت میشناسد و این کافیست برای اینکه در یک برهوت بیتوجهی به نیازهای طبیعی، توسط جوانترها مورد پسند باشد.
🔺ضمن اینکه اگر به ماجرای موج #ساسی_مانکن در برخی مدارس هم توجه کنید؛ باز میبینید که همین شابلون تحلیلی برای ساسی مانکن هم تطابق دارد و او نیز در منش خود چیزی را به رسمیت میشناسد که ما نمیشناسیم!
#سبک_زندگی
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴 عینک ته استکانی اخبار صداوسیما
✍️ #محمدرضا_کردلو
🔹گزارش درباره لردگان است و مساله ابتلای افراد محدودی به ایدز و اغتشاشهایی که طی دو روز قبل در این شهر صورت گرفته. گزارش چطور شروع شود خوب است؟ با این صدا: این مردم شهید دادهاند، جانباز دادهاند و... . آدم میماند. خب اینها چه ربطی به اصل اتفاق دارد؟
🔸این چه دوقطبیای است که بخش خبری بهراحتی و بدون اینکه متوجهش باشد به آن دامن میزند!؟ یک مطلقگرایی عجیب و غریب. نتیجهاش اینکه این تصور به وجود بیاید که هرکس کمی اعتراض دارد یعنی نه انقلابی است، نه جانباز و نه اساسا واجد هیچ ویژگی مثبتی. روز قبلش هم گزارش خبر با «جانم فدای رهبر» مردم معترض مقابل فرمانداری شروع میشود و مساله ایدز. تصویری که برساخته میشود این است: «معترضان حتما باید معتقد به رهبری باشند که مثلا به مشکلاتشان رسیدگی شود.»
🔻چه کسی جز تلویزیون پای رهبری را به این ماجرا باز کرد؟ این چه شیوهای در پخش خبر است؟ کی رویکرد رهبری در مواجهه با «مردم» با این دوربین و این زوایه نگاه بوده است؟ مردمی در منطقهای دچار مشکلی شدهاند.
✅ آن منطقه بخشی از حکومت جمهوری اسلامی است و اتفاقا مسئولان و وزارت بهداشت هم چندبار تاکید کرده که همه تلاش خود را برای درمان بیماران صورت خواهد داد. هیچکدام از مسئولان هم تبصرهای نزدند که اگر این مردم دارای ویژگیهایی مثل انقلابیگری نباشند، درمانشان نمیکنیم! بعد یک دوقطبی الکی توسط صداوسیما ساخته میشود.
💢 باید مساله روستای چنارمحمودی لردگان با عینک نقادانه نگاه میشد که بهانه دست ضدانقلاب نیفتد! ضدانقلابی که منتظر نشسته از ضعف رسانهای و بخش خبری صداوسیما و آب گلآلود هر اعتراضی در ایران سوءاستفاده کند.
➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیلهای روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f