خیابان انقلاب
🔴 بیگانه در مجلس ✍ #حسین_امیدیان ◾️امروز تقریبا هیچکس از دلسوزان انقلاب و دغدغه مندان وضعیت جمهوری
🔺 از نظر زنجیرهایها مردم فقط در انتخابات خوبند و پس از آن حق دادن یک پیامک به نمایندههای خود را هم ندارند!
خیابان انقلاب:
@enqelab_st
🔴از شعر امسال تا شعر پارسال
📝 #محسن_مهدیان
شعر امسال مطیعی نسبت به سال گذشته، به جهات مختلف تفاوت داشت. همین تفاوت باعث شد دلنشین تر باشد و با استقبال بیشتری از سوی مردم همراه شود:
تفاوت اول مرتبط به دوره تاریخی شعرخوانی است. سال گذشته تازه از حال و هوای انتخابات بیرون آمده بودیم و برخی حرف ها و نقدها در شعر، انتخاباتی برداشت می شد. طبیعتن امسال چنین سوء برداشتی وجود نداشت.
دوم اینکه عوارض برجام، خودش را نشان نداده بود و نقدها جناحی و غیرخیرخواهانه تحلیل می شد.
سال گذشته در نقدی نوشتم بخشهایی از شعر هوشمندانه نیست. چون مخاطب اصلی که مردم هستند را وارد یک دوقطبی موهوم می کند که اجازه برداشت صحیح از متن را نمیدهد.
در یک اصل کلی، آنچه باید هدف نقدها باشد، رشد فهم مردم است؛ هرچند در انتقاد از مسوولین باشد. تغییر سیاست دولت ها، در تغییر نگاه و مطالبه مردمست و ولاغیر. روشنست این حرف با نقد کسانی که می گفتند نباید شعر انقلابی و انتقادی در تریبون نماز عید فطر خوانده شود متفاوت بود.
اما تغییر اصلی شعر تنها منحصر به شرایط تاریخی نیست. شعر به جهات مختلف رشد کرده بود. چند نمونه از ارتقای شعری را مرور میکنم.
اول اینکه نقدها منحصر به دولت نبود و به معنای واقعی کلمه همه "صف اول" خطاب بودند.
"یک نفر نیست مخاطب، همه هستند آری... "
یا
"وای اگر توصیه و نامه پذیرد قاضی... "
دوم اینکه نقدهاهرچند صریح بود، اما تیز و آزار دهنده نبود و متناسب با فهم جامعه و تجربه مخاطب ارائه شده بود. البته که بین "صراحت" با "تندی" تفاوت است.
"چه شده ارز؟ که ماتاند همه تاجرها
نرخ مسکن چه شد؟ آه از دل مستأجرها"
سوم اینکه تراز نقدها را منطبق با سخنان و مطالبه رهبری تنظیم کرده بودند. نه جلوتر و نه عقب تر.
"دوستان! صدق و صفای دهه شصت چه شد؟..."
و اما مهمترین تفوق؛ به این فهم سه امتیاز قبلی گرچه مهمست اما اگر از آنها غفلت شده بود، باز هم با برتری چهارم جبران می شد. چه امتیازی؟
"نکند «نرده» میان تو و مردم باشد..."
نقدها از زاویه مردم بود. دوگانه ها، دوگانه مردم - مسوولین بود و نه مردم - مردم.
" گر به یک نقد رود صبر و قرارت از دست
صف اول منشین، بین جماعت جا هست... "
همه مطالبات از زبان مردم بیان شده بود و تقابل ها نیز در مقام رویارویی با مشکلات امروز جامعه طرح می شد. به همین دلیل مورد همراهی مخاطب قرار می گرفت.
" گوش کن قصه پرغصه بیکاران را
شِکوه کارگران و کامیونداران را..."
از همه مهمتر شعر حرکت داشت و در مقام" چه باید کرد" وفاق ملی را هدف گرفته بود. همه باهم مقابل دشمن.
"هان! مپندار که پیمانشکنی آسان است
نقض این عهد میندیش که بیتاوان است
پنجه در پنجه مشو روبهکا! با شیران
آن که با آن طرفی، جان جهان است: ایران"
سرجمع این تریبون شعری زبان مردم شده بود نه این و آن. دست مریزاد.
@mahdian_mohsen
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴از شعر امسال تا شعر پارسال 📝 #محسن_مهدیان شعر امسال مطیعی نسبت به سال گذشته، به جهات مختلف تفاوت د
970325_مداحی جناب آقای مطیعی_1.mp3
7.64M
شور آن شعله مگویید که خاموش شده
«اختلاس» آمده، «اخلاص» فراموش شده
شعرخوانی صبح امروز آقای میثم مطیعی در مراسم نماز عید فطر
@enqelab_st
💢 نمک نشناسی خودرو سازان؛ دولت کجای این داستان است ؟!
📝#محمد_ایمانی
✍نسبت عملکرد دولت در حوزه تولید و فروش خودرو با شعار انحصار زدایی، همان است که شعار می گوید؛ "چپ آوازه افکند و از راست شد"! دولت همواره از انحصار زدایی به نفع مردم سخن گفته اما در حوزه خودرو کاملا بر عکس عمل کرده است.
🔴سایپا و ایران خودرو اکنون در حالی در ایجاد بازار سیاه و گران شدن چند میلیون تا چند ده میلیونی خودرو نقش ایفا می کنند که دولت تقریبا تماشاچی است و چون عملا ممانعت نمی کند، می شود گفت راضی است. همان گونه که در ماجرای ارز اتفاق افتاد و گفته شد تداوم چند ماهه روندگرانی دلار از 3700 تومان تا 6800 تومان، درآمد17 تا 35 هزار میلیارد تومانی برای دولت داشت.
🔵خودروسازان دولتی سال 94 با رکود شدیدی دست و پنجه نرم می کردند، به نحوی که بالغ بر 150 هزار خودرو در انبار این شرکت ها خاک می خورد و خریدار نداشت و تولید این شرکت ها 17 درصد کاهش یافت. زیان انباشته خودروسازان در این دوره، ۴۲۰۰ میلیارد تومان برآورد می شد. مهر ماه همان سال دولت از بسته حمایت از تولید و ایجاد رونق اقتصادی رونمایی کرد. اما بخش خصوصی کترین سهم را از بودجه اختصاصی داشت.
🔶شنبه 25 مهر 94 بسته سیاستهای دولت برای تسریع در رونق اقتصادی در نهاد ریاست جمهوری رونمایی شد. گفته شد 35 هزار میلیارد تومان قرار است در چند ماه آینده و تا پایان سال به طرحهای عمرانی اختصاص می یابد و تسهیلاتی به کالاهای بادوام و خودرو پرداخت می شود. آقای نوبخت در این نشست، از اختصاص 10 میلیارد دلار ظرف 6 ماه آتی برای سرمایهگذاری در تولید و تحریک تقاضا خبر داد. در همین نشست رئیس بانک مرکزی از وام 25 میلیونی برای خرید خودرو رونمایی کرد.
🔴با این اقدام و اختصاص 2هزار و 770 میلیارد تومان پول از منابع بانک مرکزی، 130 هزار خودرو ظرف 6 روز به فروش رفت، پارکینگ ایران خودرو و سایپا در بهار 95 جارو شد و این شرکت های دولتی به برکت جیب مردم رونق گرفتند؛ هر چند این میزان پول تزریق شده موجب رشد 8/ 1 درصدی پایه پولیشد و با در نظر گرفتن ضریب فزاینده پولی، 16هزار میلیارد تومان به نقدینگی کشور اضافه گردید ؛ رقمی که می توانست اثرات تورمی داشته باشد.
🔵دو سال پس از این اتفاق، خودروسازان دولتی با مافیای دلالان برای گران کردن بی حساب خودرو مسابقه گذاشته اند اما دولتمردان جز انتقاد لفظی کاری انجام نمی دهند. چرا؟ دولت مگر نباید مدافع حقوق مردم باشد و جلوی احتکار و انحصار های زورگویانه را بگیرد؟
🔶مگر نه اینکه با بسته حمایتی چند هزار میلیاردی که از جیب همین مردم تدارک شد، شرکت های زمین خورده خودروساز سر پا شدند؟ پس این اجحاف با ولی نعمتان برای چیست؟ مردم هم باید تحریم ظالمانه دشمن را تحمل کنند و هم فرصت طلبی شرکت های دولتی نمک نشناس را ؟!
@IMANI_mohammad
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
💢 نمک نشناسی خودرو سازان؛ دولت کجای این داستان است ؟! 📝#محمد_ایمانی ✍نسبت عملکرد دولت در حوزه تولید
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خیانت سایپا و ایرانخودرو با احتکار 90 هزار خودرو همزمان با خروج شرکتهای خودروسازی خارجی از بازار ایران
خیابان انقلاب:
@enqelab_st
🔴تاوان FATF
📝 #مصطفی_یاسایی
🔹تقریبا سالهاست برنامه اقتصادی کشور به چشم و نظر خارجی ها دوخته شده و هر وقت پیچ تحریم را بیشتر سفت می کنند و فشار بر ایران بیشتر می.کنند از ایران باج و غرامت می خواهند.
🔸از طرفی جریان اشرافی که بعد از سیستم اقتصادی ایران را قبضه کرده برای ضرر نکردن دست به دامن هر شخص و گروه می شود و با رانت و لابی سعی در به نتیجه رسیدن کار های خود دارد و برای مردم هم بلا و بدبختی بود ، بود و مهم هم نیست.
🔹در برجام نمونه اش را دیدیم اما بعد از برجام که کشور دوباره در یک پیچ تاریخی و اساسی هست دوباره تلاش این جریان را می بینیم چه در دولت و چه در مجلس ، fatf باید انجام شود تا سود آقایان از بین نرود در این وسط امنیت و طبقات محروم و متوسط جامعه له شدند و.از بین رفتند هم مشکلی نیست ، ولی اگر fatf تصویب نشود همه چیز آنقدر برای مردم سخت می شود و به اصطلاح می توان گفت این جریان کاردش را به استخوان ملت می رساند تا فشارش نتیجه دهد و این یک تاوان سنگین است.
🔸جریانی در تمام سیستم ها نظام جمهوری اسلامی است و اصلا برایش مردم مهم نیست مگر در انتخابات و مسائلی سود این جریان به خطر بیافتد ، آنگاه مردم را چنان در مضیقه می گذارند و می گویند ببینید طرح خارجی ها قبول نکنید همین هست .
🔻اما نکته ای که این جریان نمی داند این است که دیگر مردم محروم تحمل این چنین وضعی ندارند و دست به شورش می زنند و با این کار کشور در ورطه سقوط قرار می گیرد
🔻نکته بعدی در این است بیشتر ثروت حاصل نفت و واردات را عاید این جریان اشرافی می شود
💢حل مسئله اصلی کشور نابودی جریان اشرافیت است در کشور چون تا وقتی این جریان چه در غالب اصلاح طلب و چه اصولگرا روی کار بار اقتصاد ایران اصلاح نخواهد شد.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴تاوان FATF 📝 #مصطفی_یاسایی 🔹تقریبا سالهاست برنامه اقتصادی کشور به چشم و نظر خارجی ها دوخته شده و
آیا هدف رها شدگی فعلی اقتصاد تحمیل FATF، مذاکره مستقیم با آمریکا و توافق به هر قیمتی با اروپاست؟
@enqelab_st
🔴 ایران و سازمان همکاری شانگهای؛ عضویت یا عدم عضویت؟
✍ #اندیشکده_راهبردی_تبیین
🔹 هفتهی گذشته، اجلاس سالانهی سازمان همکاری شانگهای در چین برگزار شد و جمهوری اسلامی ایران نیز در بالاترین سطح، در آن شرکت کرد. عضویت دائم ایران در این سازمان، امسال نیز مانند سالهای پیش، یکی از مهمترین مباحث حول اجلاس بود.
🔸ایران از سال 2008 درخواست خود را برای عضویت دائم در سازمان ارائه داده که تاکنون از سوی همهی اعضا مورد توافق قرار نگرفته است. عضویت ایران، بهعنوان باتجربهترین کشور غرب آسیا در حوزهی مبارزه با تروریسم، میتواند توانمندی سازمان را در این حوزه چند پله ارتقا دهد.
🔻 اصلیترین منافع و مزایای عضویت ایران در سازمان همکاری شانگهای، عبارتاند از:
1⃣ ارتقای همکاریهای امنیتی: بدون شک همکاریهای امنیتی و اطلاعاتی با کشورهای عضو سازمان، میتواند مبارزه با تروریسم و افراطگرایی را از سوی ایران، تسهیل نماید.
2⃣ ارتقای همکاریهای اقتصادی، عمرانی و زیستمحیطی: علاوه بر حوزههای امنیتی و دفاعی، این حوزهها نیز در اساسنامهی سازمان مورد تأکید قرار گرفتهاند.
3⃣ ارتقای دیپلماسی چندجانبه: عضویت دائم ایران در یک سازمان چندجانبهی مهم بینالمللی، امکاناتی جدید را در اختیار این کشور در حوزهی دیپلماسی قرار میدهد.
4⃣ مقابله با یکجانبهگرایی ایالاتمتحده: عضویت در سازمان همکاری شانگهای، میتواند گامی در راستای مقابله با یکجانبهگرایی و تلاش ایالاتمتحده جهت ایجاد جهانی تکقطبی باشد.
@Tabyincenter
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
🔴بيا اميد ابراهيمي باشيم
📝 #محمد_زعیم_زاده
🔵حتما اشتباه است اگر فکر کنیم ضربه سر شیرجهای دقیقه 95 عزیز بوهدوز که کم از گل زیبای علی دایی به کویت در جام ملتهای 96 نداشت ما را از حاشیه به متن گروه مرگ آورد و حتما خطاست که فکر کنیم چاشنی شانس خواب را از سرمان پراند و از تونل وحشت 20 دقیقهای اول بازی با مراکش ما را رهاند و سرحال و خوش و خرم به خیابانها کشاند. بیبیسی فارسی را فراموش کنید که پایین فیلمهای شادی شما کپشن میزد «شادی مردم تهران، رشت، مشهد، زاهدان، اهواز، تبریز، کرج و... پس از گلبهخودی مراکشیها».
🔵بیبیسی فقط گلبهخودی عزیز مراکشیها را دید اما امید ابراهیمی را ندید که سرش را جلوی توپ گذاشت، بیبیسی دوست ندارد زخم پهلو و جای استوک مراکشیها را روی دنده امید ابراهیمی ببیند، بیبیسی دوست ندارد چیزی از وحید امیری بگوید، آخر وحید آنقدر دوید که آخر بازی نا نداشت از زمین بلند شود، بیبیسی دوست ندارد اشک شوق بیرانوند از دومین کلینشیت تاریخ ایران در جامجهانی را به ما نشان دهد، بیبیسی دوست ندارد بازی درخشان روزبه چشمی را بعد از آنهمه هجمه و عملیات روانی ناجوانمردانه ضریب بدهد، بیبیسی نمایش اقتدار پورعلیگنجی، فرمانده جدید قلعه دفاعیمان را دوست ندارد، بیبیسی از طارمی فقط حاشیههای گوشش را میپسندد، بیبیسی چشم دیدن مجید حسینی، جوانترین ایرانی حاضر در جامجهانی را هم ندارد، بیبیسی وقتی خوشحال میشود و به ماجرا آب و تاب میدهد که در فوتبال هم تحریم شویم، بیبیسی وقتی شاد میشود که نایک، خرید چارقهایش را هم از ما دریغ میکند، بیبیسی حتی اگر پا بدهد از کیروش هم خوشش نمیآید خصوصا وقتی علیه نایک میگوید، میدانی چرا؟ چون بیبیسی فارسی همان است که مجبور میشود مراسم ازدواج پسر ملکه را سهساعت زنده پخش کند، بیبیسی همان است که تروریستهای داعش را پیکارجویان اسلامگرا میخواند، بیبیسی همان است که دوست ندارد شادی من و تو را با هم نشان دهد، بیبیسی همیشه دوست دارد من و تو جدا باشیم، من در میدان انقلاب و تو در میدان آزادی، من علیه تو باشم و تو ضد من، بیبیسی دوست ندارد شادی این ملت را حتی به بهانه فوتبال ببیند، بیبیسی شادی همراه با افتخار من و تو را دوست ندارد، بیبیسی دوست ندارد من و تو ما بشویم، راستش این وسط بیبیسی دست تنها هم نیست.
🔵امروز همه میدانند ما شادیم، شب برد تاریخی سنپترزبورگ همه دیدند به خیابان آمده بودیم ولی راستش را بخواهی صبح روز بازی خیلیها دوست نداشتند که آخرش ما شاد باشیم، اگر هم دوست داشتند باور نداشتند. جماعتی دوست نداشتند و این وسط همهکار کردند، هرکدام به فراخور حالش به دمی یا درمی یا قلمی یا قدمی. جماعتی با سستی و اهمال در مدیریت و جماعتی با تزریق حس خودکمبینی و خودباختگی. آیا مدیری که قرارداد درست و حسابی و با تضمین برای دیدارهای تدارکاتی ننوشت تا بازیهای تیمملی یکییکی لغو شوند و 20 دقیقه اول بازی با مراکش حکم بازی تدارکاتی را برای بعضی بچههای ما داشته باشد، شایسته ملامت نیست؟ آیا صاحب تریبونی که دقیقه 10 بازی میگوید خدا کند همین حالا بازی تمام شود -حتی اگر دوست داشته باشد که ببریم- باور دارد که ما موفق میشویم؟
💢 حالا که زمانه بر سر جنگ است ما میتوانیم حق انتخاب داشته باشیم که این میان کدامیک باشیم؛ ما میتوانیم بیبیسی فارسی باشیم که با عشق و علاقه و آرمان و هدف یک ملت آشکار و نهان میجنگد، حتی میتوانیم بهطور حرفهای با حقیقت گلاویز شویم، ما میتوانیم مثل برخی مدیران باشیم -که دوست ندارم نامشان را ببریم و شادی جمعیمان را خراب کنم- و کارمان را درست انجام ندهیم و کار یک ملت را سخت کنیم، حتی میتوانیم عزیز بوهدوز باشیم و به دروازه خودی حمله کنیم -که البته از این مدیران هم کم نداریم که گلبه خودی میزنند و حتی اندازه مهاجم مراکشی معرفت ندارند و عذرخواهی هم نمیکنند- حتی میتوانیم از ترس و دلهره طالب پایان بازی در دقیقه دهم هم باشیم، حق انتخاب با ماست اما میتوانیم روح جمعی تیم ایران هم باشیم، میتوانیم ضمیر جنگجوی ایرانیها در زمین سنپترزبورگ باشیم که چون آرش جانشان را در چله کمان کردند و به هدف زدند، میتوانیم نماد این آرشواره یعنی دنده ضربخورده امید ابراهیمی باشیم، میتوانیم نای از نفس افتاده وحید امیری باشیم، میتوانیم برای هدف ملی رنگها را فراموش کنیم، خلاصه حق انتخاب با ماست. دنیا پر از بیبیسی و مدیران یقهبسته ریشآنکاردکرده ناکارآمد و عزیز بوهدوز و عادل فردوسیپور است، اما بیا این وسط ما امید ابراهیمی باشیم.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴بيا اميد ابراهيمي باشيم 📝 #محمد_زعیم_زاده 🔵حتما اشتباه است اگر فکر کنیم ضربه سر شیرجهای دقیقه 9
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
درس خودباوری مجری شبکه ITV انگلیس به فردوسیپور!
📽وقتی گزارشگر انگلیسی «مظلومیت» واضح مردم ایران را میبینید و تاثیر «خودباوری» را در پیروزی یک ملت توصیف میکند ولی گزارشگر ایرانی با خودباختگی باورِ بردن را در آنها میکشد.
@enqelab_st
🔴دولت و انقلابیون پیشقدم شوند
📝#عبدالله_گنجی
✳️«پرداختن به يكديگر را بگذارند براي یک وقت دیگر، امروز که دشمن در مقابل کشور ایستاده است همه با هم دستبهدست هم بدهند، متحد باشند، در یک جهت کار کنند برای استقلال و عظمت کشور.»
این بخشی از خطبه مقام معظم رهبری در نماز عید فطر است اما نباید صرفاً آن را تکرار کرد یا همین جمله را برداشت و بر سر دیگری زد و یا آنکه آن را به صورت انتزاع فهمید. چگونه ممکن است فضای مدنظر رهبری تحقق یابد؟ چه کسانی میتوانند پرچمداران این مطالبه باشند؟
🔺«گذشت کردن» الزاماً به معنی «فراموش کردن» نیست اما میشود ناراحتیها را در تعاملات بروز نداد و برگی بر مشکلات پیشین نیفزود.
به گمان نگارنده دو دسته بیشتر از همه باید این مهم را رعایت نمایند.
✅ اول دولتیها و خصوصاً شخص رئیسجمهور
✅ دوم حزباللهیها و کسانی که به فرامین رهبری نگاه شرعی دارند.
🔺 دولت به این دلیل باید میداندار باشد که هم پشت پرده جنگ همهجانبه دشمن را میداند و هم مشکلات کشور را به تنهایی نمیتواند حل کند. بنابراین باید با همه وجود مراقبت نماید تا منتقدین را جری نکند.
👈 شرط این مهم آن است که دولت در مقابل پرخاشگریهای احتمالی «متواضع» باشد، در این صورت نقدهای غیرسازنده نیز بیخاصیت خواهد شد.
🔺اگرچه روحانی خود نیز بارها از وحدت سخن گفتهاند اما هر موقع احساس کرده به «ضعف منتقدان» نیاز دارد، خلاف آن عمل کرده یا دچار تناقض شده است.
🔺شاید بیشترین نقدها به دولت و شخص روحانی قبل از اینکه به عملکرد ایشان مرتبط شود به کلام و بیانشان مربوط میشود. بیمحابا سخن گفتن، متعارض حرف زدن و آدرس اشتباه دادن همیشه مورد نقد و تنش با منتقدین دولت بوده است.
👈 شرط دوم آن است که دولتیان «چشمانداز سیاسی» آینده خود را فدای وضع نامبارک امروز اقتصادی کشور نمایند. اگر این مهم را بپذیرند از پرداخت هزینه نگران نمیشوند و روحیه از خودگذشتگی را در خود ایجاد خواهند کرد.
🔺ممکن است منتقدین دولت بسیاری از مشکلات کشور را ببینند اما از منشأ آن اطلاع درستی نداشته باشند اما بر اساس تحلیل یا پیشداوری، منشأ همه مشکلات را ناکارآمدی و انفعال و حتی بعضاً خیانت دولت بدانند که چه خوب است دولت با نخبگان منتقد جلسه بگذارد و تبادل اطلاعات نماید.
👈 دسته دوم انقلابیون هستند. انقلابیون باید بدانند که منشأ همه مشکلات کشور دولت نیست، اگرچه در پیشبینیها و پیشگیریها دولت نتوانسته است اقتدار خود را ثابت نماید اما ما در یک جنگ همهجانبه و پیچیده قرار داریم.
لذا درک جامع از صحنه مبارزه و قدرالسهم دولت در آن ضروری است.
🔺حزبالله باید بداند توده مردم مرز بین دولت و نظام را تمیز نمیدهند و لزومی هم ندارد که این کار را بکنند. حزبالله سنگ زیرین آسیاب است. گرانی و ارزانی، بیکاری و شغل، رفاه یا مبارزه، این دولت یا آن دولت، بیکاری یا اشتغال فرزندان، مستأجر یا صاحبخانه، با خودرو و بیخودرو، در ایستادگی حزبالله تأثیری ندارد.
🔺حزبالله باید جامعنگری خود را برای پیمودن افقهای انقلاب اسلامی بر اساس اندیشه سیاسی امام ارتقا دهد و آرمانهای بزرگ الهی امام را ورای مسائل روزمره سیاسی دنبال نماید. اگر قرار است پرداختن به همدیگر برای وقتی دیگر باشد، حزبالله هنگام نپرداختن به همدیگر چه وظیفهای دارد؟
⭕️کمک به دولت و افشاگری ماهیت مبارزه پیچیده استکبار با ملت مظلوم و مقاوم ایران مهمترین رسالت امروز حزبالله است.
🔺اگر بر این باوریم که گرانی ارز به دشمن و طلا و مسکن و خودرو عمدتاً به نقدینگی 1/5 تریلیونی برمیگردد هر کس راهی بلد است که دولت بتواند این نقدینگی را به سمت امور مولد برگرداند، ارائه کند. دولت چه سیاستهای تشویقی باید برای مدیریت نقدینگی وضع کند؟
اگر کارشناسان مربوطه را ندارد از نخبگان کشور استمداد بطلبد و کنار هم قرار گرفتن در همین نقاط اتفاق میافتد. نقاطی که به آن نمادهای عبور از خود و به رسمیت شناختن دیگری میگوییم، میتواند وحدت را تقویت نماید.
🔺باسابقه بودن مدیران دولت دو آفت را با هم در خود دارد؛ اول عبور از «ایدهگرایی» و گرفتار شدن در روزمرگی و دوم غرور ناشی از سابقه. این دو باعث سکون از یک سو و احساس بینیازی از سوی دیگر شده است. عدول دولتیها از این دو خصلت به در کنار هم ایستادن و با هم مقابل دشمن صف کشیدن کمک خواهد کرد.
💢حزبالله نمیتواند و نباید نقد خود را معطوف به چرخش در قدرت کند بلکه باید نقد خود را متوجه حل مشکلات مردم کند زیرا انقلابیون رضایت مردم از نظام را بر حضور خود در کرسی قدرت ترجیح میدهند و اگر غیر از این باشد کسی نمیتواند کرسی حزبالله را اشغال نماید.
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
📡 رصد بهترین تحلیل های روز در خیابان انقلاب 👇
http://eitaa.com/joinchat/825098246C346759229f
خیابان انقلاب
🔴دولت و انقلابیون پیشقدم شوند 📝#عبدالله_گنجی ✳️«پرداختن به يكديگر را بگذارند براي یک وقت دیگر، امر
💠رهبرانقلاب: تهمتها را رها کنید و با هم متحد باشید. ۹۷/۳/۲۵
@enqelab_st