eitaa logo
خبر مهم
208 دنبال‌کننده
10هزار عکس
14.8هزار ویدیو
19 فایل
بهترین و تازه ترین خبرها رو اینجا ببینید
مشاهده در ایتا
دانلود
🔸️بارندگی و کاهش نسبی دما در ۵ استان 🔹️با نفوذ جریانات شمالی در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان،‌ خراسان شمالی بارندگی،‌ رعدوبرق،‌ وزش باد شدید موقتی و در اردبیل کاهش نسبی دما روی می‌دهد. 🔹️در جنوب کرمان،‌ شمال و شرق هرمزگان نیز رگبار پراکنده،‌ رعدوبرق و وزش باد پیش‌بینی می‌شود. 🔹️در شمال غرب و استان‌های ساحلی دریای خزر و در شمال شرق، شرق و دامنه‌های شرقی البرز وزش باد شدید گاهی گردوخاک پیش‌بینی شده است.
8.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سیدحسن نصرالله، بزرگترین کابوس رژیم صهیونیستی! وحشت صهیونیست‌ها از ویدئوی معنادار منتشر شده از رهبر حزب‌الله لبنان! نفیسه کوهنورد، خبرنگار بی‌بی‌سی: ویدئویی که سید حسن نصرالله منتشر کرد بسیاری می‌گویند نشانه شکستن سکوت اوست و آن را با سال ۲۰۰۶ مقایسه کردند که پس از مدتها سکوت، در برابر دوربین حاضر شد و گفت: "به دریا نگاه کنید الان کشتی اسرائیلی در آتش می‌سوزد" !
لیست کنسرت های این روزها چه فرقی با عربستان داریم که مسابقه اونارو تو بوق و کرنا کردیم که ای وای تعطیل نکردن؟
🔴جمله معروف شهید جهان آرا را به خاطر دارید؟ ⚠️«بچه ها اگر شهر سقوط کرد آن را دوباره فتح می کنیم؛ مواظب باشید ایمانتان سقوط نکند.» 🔹اما در نظر برخی از مسئولان کشور که خود را بسیار صاحب فکر و امروزی می‌دانند، تنها چیزی که اهمیتی ندارد، ایمان جوانان این مرز و بوم است. 🔹پهپاد و موشک‌های فوق پیشرفته می‌سازیم که دشمن جرأت نکند نگاه چپ به خاک کشورمان داشته باشد، اما در برابر از دست رفتن ارزش‌های ایمانی مثل حیا و پاکدامنی در جامعه و هجوم بی‌وقفه دشمن به این عرصه سکوت کرده‌ایم؟ 🔹هرچند که در میان مسئولان رده‌بالای کشور هم‌رزم و دوست شهید کم نداریم، اما این عملکرد، نشانی از آن دوستی ندارد.
در خبرها دیدم که اصلاح طلبان و تعدادی از اعضای کابینه روحانی دور هم جمع شده اند و نشستی با عنوان « فلسطین در سیره نظری و عملی امام خمینی» را برگزار کرده اند! 🔹 نیاز به این همه زحمت نبود، کسی هم گوشش برای اعلام مواضع و حرفهای کلی و کلیشه ای و شعارهای شما بدهکار نیست. کاش فقط به این دو سوال پاسخ می دادید: ۱. نسبت امام خمینی با شعار غیر انسانی «نه غزه نه لبنان» چه بود و چرا در برابر آن روزه سکوت گرفتید؟ ۲. نسبت امام خمینی با تلاش برای خلع سلاح حزب الله و حماس در نامه سال ۲٠٠۳ دولت خاتمی به امریکا از طریق سفارت سوییس چه بود؟ ✍ امیرحسین ثابتی
⭕️ روز گذشته این شیرزن «الناز دارابیان» ★رکورد آسیا رو شکست ؛ ★طلا گرفت؛ ★پرچم ایران رو بالا آورده؛ ★برای اهدای مدال با چادر اومد؛ ★با خواندن سرود ملی اشک ریخت؛ ★بعد هم گفته مدالم رو به کودکان غزه اهدا می‌کنم. ✖ولی رسانه‌هامون چقدر بهش ضریب دادند!؟ تقریباً هیچ... ❌وظیفه رسانه امیدآفرینی .نشر خوبیها در بیان واقعیتها ست.
6.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من شریک جنایت صهیونیستها نیستم... شاید یک عده بگن؛ کارخونش توی ایرانه، بله ممکنه، در این صورت دوحالت پیش میاد، یا مستقیما سودش به جیب کارخونه اصلیه صهیونیستی میره، یا حداقل اون برند رو تبلیغ میکنه( مثل اینکه یک لباسی توسط یک تولید کننده ایرانی عرضه بشه و روش پرچم اسقاطیل باشه، آیا اون لباس رو میخرین؟ قطعا خیر.)
🚨شین بت:یحیی السنوار را تعقیب می کنیم تا به او برسیم‌‌.و قطعا او را ترور خواهیم کرد،ما این را به شما قول میدهیم. غلط می کنی
9.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⁉️چرا ایران به جبهه مقاومت کمک کرد؟ 👆دیدن این ۳ دقیقه به اندازه مطالعه چندین کتاب، محتوا دارد! ┄┅═══❉☀❉═══┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️انتشار یه ویدیوی چند ثانیه ای از سید حسن نصرالله و وحشت صهیونیست‌ها 🔹با این چند ثانیه عبور سیدحسن از جلوی دوربین اینقدر به خودشون لرزیدن، روز جمعه که قراره سخنرانی کنن و سکوتشون رو بشکنن دیگه میخوان چه کنن
جایگاه روز جهانی کوروش در بین زرتشتیان پ ن: فراموش نکنید یکی از نقشه های اسرائیل برای ایرانیان علم کردن ملی گرایی در برابر اسلام گرایی. پشت پرده بولد کردن کوروش کسی جز رژیم صهیونیستی نیست.