eitaa logo
خبر مهم
209 دنبال‌کننده
10هزار عکس
14.8هزار ویدیو
19 فایل
بهترین و تازه ترین خبرها رو اینجا ببینید
مشاهده در ایتا
دانلود
12.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای جهرمی کاش دیشب به جای شوبازی درمورد فیلترینگ، از این بچه های مظلوم🇵🇸 میگفتی الهی بمیرم😭😭😭
شهرک‌نشینان فراری صهیونیست: ما دیگر برنمی‌گردیم 🔹ساکنان صهیونیست شهرک المطله در نزدیکی مرز فلسطین اشغالی با لبنان که با درگیری‌های اخیر بین ارتش صهیونیستی و مقاومت لبنان فرار کرده‌اند، به رسانه‌های صهیونیستی گفته‌اند که دیگر حاضر به بازگشت به خانه‌های خود در این شهرک نیستند؛ چرا که نیروهای ویژه حزب الله (الرضوان) نزدیک مرزهای ما هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 جکسون هینکل، فعال سیاسی - رسانه‎ای آمریکایی با انتشار این فیلم در صفحه توئیتر خود، به کنایه نوشت: اسرائیل در حال «دفاع از خود» در برابر کودکان فلسطینی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عصر، عصر بیداری ملت‌هاست 🔹امروز اسرائیلی بودن در تمام دنیا ننگ محسوب می‌شود.
عمو جواد که دیروز برای بیسیمچی تو کانالش می‌نوشت من بیچاره ام یه فیلترشکن ندارم که پست بزنم برای مردم فلسطین امروز یهو فیلترشکن پیدا کرده و توی اینستاگرامش پست گذاشته ، چند روز پیش هم پست ظریف رو توی توییتر ریتوییت کرده بود باشه آقا جواد ما هم باور کردیم که شماره‌ات فیلتر نیست و از فیلترشکن استفاده می کنی :)) حالا هم که خدا رو شکر وصل شدی دو تا پست از مردم فلسطین توی توییتر و اینستاگرامت بزن :)
حسن آقامیری هستن روضه خون آرمیتا شده! این مردک برای چی هنوز هم باید در قم سخنرانی داشته باشه؟!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔷 شهید زین الدین: «هرگاه در شب جمعه شهدا را یاد کنید، آنها شما را نزد اباعبدالله (ع) یاد می کنند.» 🔸در روزهایی که همه جهان خبر اصابت موشک های فلسطینی به سرزمین های اشغالی را دنبال می کند، دیدن این کلیپ امیدبخش زیبایی خاصی دارد. 🔸روایت برادر سردار شهید حاج حسن طهرانی مقدم (پدر موشکی اسلام) از بشارت حاج حسن در خصوص آخر الزمان، جنگ غزه و اسرائیل و ظهور حضرت مهدی (ع) در عالم خواب ♦️شادی روح همه شهیدان اسلام به خصوص شهید طهرانی مقدم صلوات
6.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ مراحل صحیح امربه‌معروف 🎙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹 شکستی در کار نیست وقتی کار برای خدا باشد 🔸امام
13.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 روایت رهبر انقلاب از پوستری که از شهید آرمان علی‌وردی و شهید روح‌الله عجمیان مشاهده کرده بودند
🔴 شاه ماهی به تور افتاد 😁😁 🗞 دست خالی دشمنان ایران و ایرانی از نیروی انسانی باعث شد مهره های اصلی خود را به میدان بفرستند. 🔹نسرین ستوده حین سازماندهی آشوب در مراسم خاکسپاری مرحومه گراوند توسط نیروهای امنیتی شناسایی و بازداشت شد.
‼️ نسرین ستوده بازداشت شد/ مقابله با تلاش شاه مهره های دشمن برای ماهیگیری از آب گل آلود 🔺ساعتی پیش اخباری مبنی بر بازداشت نسرین ستوده در فضای مجازی منتشر شد. ♦️پیگیری از حکایت از آن دارد که صبح امروز نسرین ستوده با اتهام کشف حجاب و فعالیت علیه امنیت روانی جامعه بازداشت و در اختیار مقام قضایی قرار گرفته است. 🚨شنیده ها حاکیست نسرین ستوده حین در مراسم خاکسپاری مرحومه آرمیتا گراوند توسط شناسایی و بازداشت شده است.