eitaa logo
خبرگزاری حوزه علمیه خواهران حضرت باقر العلوم (علیه السلام) شهرستان قدس
760 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
2.1هزار ویدیو
758 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*امنیت روانی خانواده‌های طلاب را جدی بگیرید* 🖋 علی مهدوی 🔸 از دقایقی پس از وقوع حادثه امروز در حرم رضوی، سیل انتشار کلیپ‌های مربوط به این حادثه درحال بارگذاری در کانال‌ها و گروه‌های گوناگون است. شاید بسیاری قصد دارند نشان دهند بیشترین و کاملترین اطلاعات را دارند! ❓اما به این فکر کرده‌ایم که دیدن برخی از این صحنه‌های دلخراش، چه غوغایی در دل و ذهن فرزندان و همسران طلاب ایجاد می‌کند؟ تا جایی که یک واقعه جنایت‌بار ممکن است برای برخی از زنان و دختران تبدیل به کابوسی هر روزه شود و بترسند از اینکه پدر یا همسر روحانی‌شان در شهر قدم بردارد! در حالیکه حقیقت این نیست که مخابره‌شده و امنیت کامل در میهن اسلامی بحمدالله برقرار است. ❇️ غیرت و حمایت امروز مردم در صحن رضوی نیز نشان داد که این ترورهای کور و شوم، از سوی عموم مردم محکوم است و فتنه‌انگیزی در این کشور ره به جایی نخواهد برد. ✅ از همه مدیران گروه‌ها و کانال‌های مختلف و همچنین عموم مخاطبین عزیز در رسانه حوزوی مناهج تقاضا داریم که در کنار تحلیل و اطلاع‌رسانی جوانب گوناگون این فتنه_ترکیبی، مراقب امنیت روانی خانواده‌های طلاب نیز باشیم و خدای ناکرده در جهت تکمیل جنگ روانی و برهم‌زدن آرامش روانی جامعه خصوصا خانواده‌های طلاب ناخواسته اقدام ناسنجیده‌ای از فعالان مجازی سر نزند. ♨️ سواد رسانه اینجاست که به کار همه ما می‌آید.
▪️▪️ *قِصّه پرغُصّه* 🔸 مدتی توفیق خدمتگزاری طلابی را داشتم که در محروم ترین نقاط کشور و با سخت ترین شرایط برای زندگی،آن هم همراه باخانواده،مشغول امر مقدس تبلیغ بودند! 🔹 *هنگام ورود به منزلشان از خجالت آب میشدم که آنها چگونه زندگی میکنند و برخی چه میگویند!!* 🔹 تازه باید پاسخگوی جرم های انجام نداده در موضوعِ دردهای اقتصادی مردم هم باشند 😓 🔸 اما سختی هایی که این طلاب میکشیدند در مقابل رضایت حضرت ولی امر علیه السلام ،از عسل هم برایشان شیرین تر بود و همیشه از زبانشان افتخارکردن به سربازی حضرت شنیده میشد. 😓 *منزل طلبه ای رفتم که دوشِ حمامشان در آشپزخانه بود و طلبه دیگری که ماهی یک بار همسرش را ۱۳۰ کیلومتر با موتور میبرد تا استحمام کند! یا لیست دهها طلبه ای که در زمستان و سردی طاقت فرسا، منزلشان بخاری نداشت😓* و مواردی که اصلا قابل گفتن نیستند! 🔸 تعدادشان هم کم نبود(هم اکنون بیش ۱۰ هزار طلبه در محرومترین روستاها و مناطق کشور،در بین مردم زندگی می کنند) ⭕️ امروز شهادت یکی از آن طلاب(که اتفاقا از نزدیک می شناختمش ) در حرم مطهر امام رضا علیه السلام،آن هم با زبان روزه،دلم را غصه دار کردو به حالش غبطه خورم و این جمله گفتم: برادر اصلانی،ای کسی که سالها بود خالصانه و مجاهدانه به مردم خدمت میکردی،شهادت،حق تو بود! ♻️اللهم ارزقنا.. محمدمسلم وافی نماینده مجمع طلاب حوزه علمیه قم
♦️بیانیه سازمان اطلاعات سپاه خراسان رضوی در خصوص حادثه امروز حرم مطهر رضوی 🔹️همزمان با سومین روز ماه مبارک رمضان، فردی با هویت و ملیت معلوم اقدام به حمله با سلاح سرد به سه روحانی کرد، که منجر به شهادت یک نفر و زخمی شدن ۲ نفر دیگر شد. لازم به ذکر است، فرد ضارب بلافاصله توسط عوامل امنیتی دستگیر شده و تحقیقات در این خصوص درحال انجام است. 🔹️نظر به اهمیت و حساسیت‌های موجود در پرونده و ادامه بازجویی‌های تخصصی از نامبرده توصیه می‌شود از هرگونه گمانه‌زنی‌های نامعتبر در این خصوص پرهیز شود. متعاقبا اطلاعات تکمیلی ارسال خواهد شد.
جنایت حرم رضوی ، یک تیر و سه هدف: ۱. قبح زدایی از تعرض به روحانیون ۲. دمیدن در فتنه قدیمی شیعه و سنی ۳. ایجاد فتنه جدید افغانی ایرانی. و این است معنی جنگ ترکیبی.
🔴فرزند شهید اصلانی: پدرم فدایی رهبر انقلاب بود فرزند حجت‌الاسلام شهید اصلانی: 🔹ابوی بنده در حرم منور رضوی با زبان روزه به شهادت رسیدند؛ ایشان چندین سال در حاشیه شهر فعال بودند. 🔹ایشان برادر دو شهید دیگر بودند؛ ایشان و ما فدایی رهبر انقلاب هستیم و ان‌شاء‌الله خود ما نیز در این مسیر به شهادت برسیم.
⭕️ واکنش سخنگوی حوزه به واقعه ناگوار مشهد ✍ حجت‌الاسلام محمدرضا برته سخنگوی مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه طی اطلاعیه‌ای با محکومیت شدید واقعه تلخ و ناگوار مشهد بر ضرورت هوشیاری همگان تاکید کرد. 🔻متن کامل اطلاعیه به این‌ شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم وَالَّذِينَ هَاجَرُوا فِي سَبِيلِ اللَّهِ ثُمَّ قُتِلُوا أَوْ مَاتُوا لَيَرْزُقَنَّهُمُ اللَّهُ رِزْقًا حَسَنًا*لَيُدْخِلَنَّهُمْ مُدْخَلًا يَرْضَوْنَهُ ۗ وَإِنَّ اللَّهَ لَعَلِيمٌ حَلِيمٌ*و کسانی که در راه خدا هجرت کرده سپس کشته شده یا مرده اند، به یقین خدا رزقی نیکو به آنان می‌دهد؛ و قطعاً خدا بهترین روزی دهندگان است* مسلماً آنان را به جایگاهی که آن را می پسندند وارد می‌کند؛ و بی‌تردید خدا دانا و بردبار است* (حج:۵۸و۵۹) رحمت و رضوان الهی نصیب مجاهدان و مهاجران فی سبیل‌الله است که برای رضای حضرت حق جل جلاله از خود، شهر و دیار و همه‌ی زخارف، هجرتی عظیم را تا وصال حضرتش آغاز می‌کنند. برخی توفیق خدمت به اسلام عزیز و مکتب اهل بیت علیهم‌السلام و مومنان و محبان و این ملت عظیم الشأن و همه‌‌ی خداجویان عالم نصیبشان می‌شود و برخی دیگر رزقی دوچندان دارند و شهد شهادت توفیقشان را مضاعف می‌کند. برای سربازان حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، که لباس خدمت به تن کرده و از جهاد در میدان علم و اجتهاد تا سیل، زلزله، کرونا، دفاع از حریم حرم و یاری مظلومان و ستمدیدگان را رسالت ابدی خود می‌دانند، بدون شک اینگونه نابخردی ها و تهاجمات و هتک حرمت آستان مقدس حضرت غریب الغربا علیه آلاف التحية و الثناء، نه تنها بذر تردیدی نخواهد افکند، که این پاکباختگان، مصمم‌تر از گذشته طریق خدمت به خلق و دین خدا را خواهند پیمود. إن شاء الله. بدون شک اقدامات تروریستی و کشتار خادمان مردم در آستان حضرتش باشد یا در استان گلستان، نخواهد توانست زمینه‌ی یا قومیتی را ایجاد کند و مردم هوشیار ایران اسلامی ضمن مطالبه‌ی جدی و دغدغه‌مندانه، مانع از هر گونه و تفرقه و آسیبی خواهند بود. مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه نیز ضمن هر گونه اقدام تروریستی و به ویژه هتک حرمت مشاهد مشرفه خصوصا آستان با سعادت حضرت ثامن الحجج علیه السلام، مصیبت وارده را محضر حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، مقام معظم رهبری مدظله العالی و مراجع عظام تقلید دامت برکاتهم، حوزه‌های علمیه و جامعه علمی کشور و ملت ارجمند ایران اسلامی تسلیت می‌گوید و یاد سفرکردگان آسمانی و شاهدان فیض الهی در غروب سوم رمضان‌المبارک را گرامی داشته و از امر و نهادهای متولی انتظار دارد تا باسرعت، قاطعیت و شفافیت مسأله را پی‌گیری نموده و نسبت به آمران، مسببان و مجریان، برخورد قانونی را اعمال و نتیجه را به ملت شریف ایران اعلام دارد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ماه مبارک رمضان، سفره احسان الهي به‌گونه‌اي پهن شده است که اگر انسان از اينکه اين زمان در حال سپري شدن است، بسيار غصه‌دار باشد، شايسته است. واي بر آن کسي که قائل است زمان موهوم است. زمان ظرفي است که عامل و عمل صالح در آن قرار مي‌گيرد و انسان هيچ‌گاه حتي در بهشت هم از زمان و مکان خارج نيست، آيه شريفه «ما دامَتِ السَّماواتُ وَ الْأَرْضُ» اشاره به اين معناست. انسان چه پيوندي با زمان مي‌تواند داشته باشد؟ خداي متعال بهتر از اين طبقه‌بندي کند؟! در طول سال، شهر الله هست ، ايام‌الله هست، ليالي خاص هست، ليله مبارکه نیز هست؛ «إِنَّا أَنْزَلْناهُ في‏ لَيلَةٍ مُبارَکةٍ» اما هر فصلي، يک بار، اين پرونده بسته مي‌شود و دوباره باز مي‌شود. خداي متعال توفيق مراقبت‌هاي ويژه، تلاوت قرآن، و روزه را نيز به دوستان داده است؛ اين نعمتي است که عِدل(همتا) ندارد. خداي متعال ثبات قدمي براي بعد از اين ماه عطا فرمايد.
Shab02Ramazan1401[04].mp3
19.67M
🎙سرگذشت یک توبه‌کار (روضه) 🔺بانوای: حاج میثم مطیعی
أَنَّ اَلنَّبِيَّ (صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ) قَالَ: إِنَّ أَكْمَلَ اَلْمُؤْمِنِينَ إِيمَاناً أَحْسَنُهُمْ خُلُقاً.... روايت شده كه رسول خدا صلّى اللّه عليه و اله فرمود:كامل‌ترين مؤمنان در ايمان خوش، اخلاق ترین ايشان هستند... سلسله جلسات اخلاق عمومی حوزه علمیه حضرت باقرالعلوم (علیه السلام) روزهای چهارشنبه توسط سرکار خانم یوسفی