🔴چرا از ترامپ متشکریم؟
✍️ #حسین_رجایی
🔹 دولت ترامپ با سیاست فشارحداکثری و بازگرداندن تحریمها، فرهنگ چشم به دست قدرتهای بیگانه داشتن را در بین مردم و مسئولان ما تضعیف کرد و باعث شد بیشتر به تواناییها و ظرفیتهای خود رو کرده و راهحلها را در درون کشور خود جستجو کنیم. با کاهش درآمدهای نفتی، اتفاقات خوبی در فرهنگ اقتصادیمان افتاد و نویدبخش تغییر ساختار نظام اقتصادی ما به سمت ظهور یک اقتصاد خلاق، شفاف و شکوفا شد. در قصه برجام، طرف امریکایی زیر قول و قرارها و تعهدات خود زد و باقیمانده خوشبینان به خود در ایران را دلسرد ساخته و عمق دشمنی خود با ملت ایران را آشکار کرد.
🔸در دوران ترامپ، کلاً جهان شاهد یک آمریکای شفافتر است. آمریکایی که ظاهر بیرونیاش با حقیقت دروناش همخوانی بیشتری نشان میدهد. ظاهری که کمتر از گذشته خود را پشت شعارهای عوامفریبانهای چون دموکراسی، حقوقبشر، مداخله بشردوستانه، احترام به قواعد بینالملل و ... پنهان میکند. چه آنکه ترامپ از همان ابتدا آشکار نموده که وقتی پای پول و منافع (کوتاه مدت) آمریکایی در میان باشد، وقتش را برای فریب افکار عمومی تلف نمیکند. در آن صورت، نه قواعد و معاهدههای بینالمللی (برجام، معاهده اقلیمی پاریس، نفتا، ترانس پسفیک و ...) برایش اهمیتی دارد، نه حقوق بشر در فلسطین و یمن و ... و نه وضعیت دموکراسی و آزادی در دیکتاتوریهای متحدش.
🔻ترامپ کمک کرد ذات حقیقی حلقه اول از متحدانش نیز برای ملتهای جهان بیش از پیش آشکار شود. این دولت ترامپ بود که به نتانیاهو و محمد بن سلمان میدان داد تا حقیقت چهره اسراییل و سعودی را به مردم جهان بنمایانند. جبهه حق، چند دهه باید تلاش میکرد به منتقدان و مخالفانش ذات حقیقی این دوگانه صهیونیسم-وهابیت را بشناساند.
🔹بعد از این گرایش سیاست خارجی دولت ترامپ به رویکرد انزواگرا است که مسیر جمهوری اسلامی را در تحقق اهدافش هموارتر نموده است. آمریکا سالهای زیادی است که با یک دوراهی دو سر باخت مواجه است. دو راهی بینالمللگرایی و انزواگرایی. بینالمللگرایی دوره بوش و اوباما، با تحمیل هزینههای کلان اقتصاد و سیاسی به آن (بویژه در جنگهای عراق، افغانستان، سوریه و لیبی)، زنگ خطر را برای لرزان شدن پایههای قدرتش به صدا درآورده است. همین مسئله دولت جدید آمریکا را واداشته تا هم با رویکردی انزواگرا کمی دست و پای خود را از دور و اطراف جهان جمع کند.
🔸 اما مسئله اینست که رویکرد شبهانزواگرای کنونی اگر مشکلاتش بیشتر از رویکرد قبلی باشد کمتر نیست. تحلیلگرانی که برای ترامپ دست میزدند که با نبوغ سیاسی خاصی! در حال تلکه کردن دولتهای دیگر و ثروتمند کردن ایالات متحده است احتمالا نمیدانند بزرگترین دارایی آمریکا نه حجم دلارهایش که اعتبار آن برای متحدانش و پرستیژ آمریکا نزد افکار عمومی جهان است. همان چیزی که از آن به عنوان قدرت نرم این ابرقدرت یاد میشود. قاعدتاً تنگناهای اقتصادی نبایستی دولتی که داعیهدار رهبری جهانیست را مجبور به نادیده گرفتن منافع بلندمدتش کند.
🔻در نتیجه زیادهروی آمریکا در استفاده از ابزار تحریم، هر روز که میگذرد کشورهای بیشتری به فکر استقلال از نظام مالی و اعتباری ایالات متحده میافتند. پیمانهای دوجانبه پولی بیشتری بسته میشود، شبکههای ارتباط مالی جدیدی خلق میشود و قطبهای اقتصادی نوظهوری مستقل از نقشآفرینی آنها تشکیل میگردد. به این ترتیب، هرقدر از مشتریان دلار کم میشود قاعدتاً تلاشهای آمریکا برای پوشاندن ضعفهای اقتصادیش از طریق استیلای دلار، تضعیف میگردد. مشخص است که تضعیف اعتبار و اقتصاد آمریکا سویه دیگری نیز دارد و آن افزایش قدرت جمهوری اسلامی است.
💢 نگاه کوتاهمدت به منافع و سیاست، یک ویژگی مهم از شخصیت ترامپ است که به دولت وی نیز تسری یافته است. این حجم از دروغگویی، تناقضگویی، باندبازی، باجخواهی و ترجیح منافع شخصی در رفتارهای ترامپ، از همین خصیصه وی سرچشمه میگیرد. رفتارهایی که پایههای دولتش را لرزان کرده و خودش را به سوی استیضاح میکشد. تسری همین رفتارها به دولت، سیاست خارجی آمریکا را متناقض، مبهم و سردرگم نموده و دوستان و متحدانش را پریشان یا دلسرد کرده است. همه اینها یعنی افول یک هژمون شرور سرعت گرفته است.
🔴 پالرمو رد شد
✍️ #امید_نیکو
🔹۳مهرماه ۹۷ بود که مجلس، لایحه الحاق به کنوانسیون مبارزه با جرائم سازمانیافته ملی (#پالرمو) را پس از اصلاحاتی به تصویب نهایی رساند و به شورای نگهبان فرستاد؛ اما شورای نگهبان در تاریخ ۱۸ مهرماه ۹۷، بار دیگر این مصوبه را بهدلیل عدم اِعمال نظرات هیأت عالی نظارت مجمع درباره این لایحه رد کرد و آنرا خلاف بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی تشخیص داد. علی لاریجانی نیز در تاریخ ۱۹ مهرماه ۹۷ در نامهای به رئیس #مجمع_تشخیص مصلحت نظام، مصوبه مذکور را بهدلیل اصرار مجلس برای بررسی به مجمع تشخیص فرستاد.
🔸وفق ماده الحاقی- ۲۵ مکرر آییننامه داخلی مجمع تشخیص مصلحت نظام که طبق اصل ۱۱۲ قانون اساسی به تأیید رهبر معظم انقلاب رسیده، فرصت این مجمع در خصوص اظهار نظر درباره مصوبات مجلس که نظر شورای نگهبان را تأمین نکرده است، تا سه ماه کاری است و در موارد ضرورت قابل تمدید بوده اما مدت نهایی اظهار نظر #حداکثر تا یک سال خواهد بود و در صورتی که تا پایان یک سال نظر مصلحتی مجمع ابلاغ نشد، نظر شورای نگهبان محکم خواهد بود.
✅ فلذا امروز در تاریخ ۱۸مهرماه ۹۸، فرصت یکساله مجمع تشخیص مصلحت نظام برای بررسی لایحه پالرمو به پایان رسیده است و متعاقباً نظر شورای نگهبان مبنی بر رد لایحه پالرمو به دلیل تعارض با بند ۲ اصل ۱۱۰ قانون اساسی قطعی شده و مجمع دیگر #صلاحیت قانونی درباره اظهارنظر مصلحتی در باب این لایحه را ندارد فلذا میتوان گفت پیوستن به کنوانسیون پالرمو در نظام قانونگذاری جمهوری اسلامی ایران رد شده است.
💢 تسلیم نشدن نظام در برابر فشار دشمن و لابی گسترده جریان غیرانقلابی برای تحمیل لوایح استعماری مرتبط با #FATF، قطعاً باعث افتخار است و نشان میدهد حداقل در برخی سطوح، درس لازم از تجربه خسارت محض برجام گرفته شده است. امید است مجمع تشخیص با توجه به انتساب خود به جایگاه رهبری معظم، نفی وادادگی و لزوم انقلابی ماندن براساس توصیه مؤکد معظم له و از برای عبرتگیری دشمنان، به صراحت لایحه ننگین #CFT را با رأی قاطع خود رد کند لیکن درصورت تعلل، تا چند ماه دیگر به همین ترتیب فوقالذکر، مهلت بررسی CFT در مجمع تشخیص نیز منقضی خواهد شد و به سطل آشغال خواهد پیوست انشاءالله.
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص
@khabare_vijhe⛔️
🎙 #تبیین_و_تحلیل | ظرفیتسازی تمدنی در راهپیمایی اربعین
گفتاری از دکتر موسی نجفی:
🔹تمدن اسلامی، یک مرکز قُدسی دارد. در راهپیمایی اربعین، مرکز قُدسی همان امام حسین(علیهالسلام) است. مردم به سویی روان هستند که امام حسین(علیهالسلام) است. مطلب دیگری که در تمدن دیده میشود و خیلی مهم است، گسترش جغرافیایی است. راهپیمایی اربعین، راهپیمایی ملی نیست؛ برای کشور خاصی نیست و جنبهای فراملی دارد. این خود، نشاندهنده یک زیست تمدنی است.
🔸در راهپیمایی اربعین هم، ممکن است همه خیلی مقید به احکام نباشند؛ اما آنجا زندگی مؤمنانه و نظمی مؤمنانه را تجربه میکنند. پس اصولاً تمدن اسلامی -که یکی از جلوههای امروزش در جامعهی مدرن، راهپیمایی اربعین است- قدرت نسبت برقرار کردن با همه چیز را دارد. به نظرم مهمترین بحث راهپیمایی اربعین جلوهای است از نظریه پیوستگی که توانسته یک امر سنتی را از گذشته آورده و با عبور از عالم مدرن، کاملاً در یک ظهور اجتماعی به این گستردگی و با این ابعاد اجتماعی، سیاسی و اقتصادی نشان دهد.
👈 #خبرهای_کم_ولی_خاص
@khabare_vijhe⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 چند توصیه کاربردی به راهپیمایان اربعین
@khabare_vijhe⛔️
9.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 راهنمای تردد زائران اربعین از مرزها در سفرهای بازگشت
@khabare_vijhe⛔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 عصبانیت شبکه های وهابی از حضور پر شکوه سنی و شیعه در پیاده روی اربعین
🔺اجداد شما در قدیم برای جلوگیری از زیارت امام حسین جنایتها میکردند حالا امروز شما وهابیون به این حماسه فقط نگاه کنید و بسوزید.
⭕️ تاریخ خاورمیانه ثابت کرده کشوری که شیطان بزرگ پشتشه پیروز جنگ نیست،پیروزی از آن کشوریه که خدا پشتشه.
دیروز #ایران در مقابل تجاوز عراق، #لبنان توی اشغال اسرائیل و حالا #يمن در مقابل هارت و پورت آل سقوط⚘♥️
#روایت_مقاومت
@khabare_vijhe
⭕️ رهبرانقلاب امروز برای چندمین بار در کنار توصیه به ضرورت برخورداری کشور از همه ابزارهای دفاعی و عملیاتی در زمین، آسمان، فضا و دریا تاکید کردند: امروز فضای مجازی نیز جزو ابزارهای لازم است.
ای کاش مسئولان محترم به اندازه هزینه ساخت یک تانک یا موشک به فضای مجازی هم اهمیت میدادند!
🔴اولين جمله روح الله زم پس از دستگيري چه بود؟
🔺پس از به دام افتادن روح الله زم و چندتن از عوامل گرداننده ی سایت و کانال آمدنیوز توسط نيروهاي امنيتي سپاه پاسداران، وي خطاب به آنها مي گويد: قطعا شما از سپاه هستيد... هيچ كس به جز سپاه پاسداران توان و قدرت دستگيري مرا نداشت! زم و تیمش مستقيما از سوي سرويس هاي امنيتي غرب حمايت و پشتيباني ميشدند. امیدواریم عوامل داخلی کمک کننده به این خائن نیز به زودی رسوا شوند. منتظر مستند دستگیری و اعترافات زم و یا سریال گاندوی دیگر بر این اساس هستیم.
#ایستگاه_پایانی_دروغ
@khabare_vijhe