🔴 طبیعت دوران جوانی و دانشجویی.
👤 #محمد_ایمانی
🔹 سخنان دیروز دانشجویان در حضور آقای رئیسی، نوعا مطالبه گرانه و انتقادی بود. از جوان پر نشاط دانشجو هم جز این انتظاری نیست که مطالبه گر باشد و در متن همین پویش تجربه بیاندوزد. این طبیعت دوران جوانی و دانشجویی است.
🔸 اما برخی مخالفان سیاسی آقای رئیسی که از هیچ سوژه و بهانه ای برای حمله دریغ نمی کنند، ضمن انتشار این سخنان انتقادی به شکلی ذوق زده، تحلیل های قالبی خود را هم روی آن گذاشتند. و حال آن که حرف دل زلال جوان دانشجو کجا و ادبیات کینه توزانه سیاست بازان کجا؟
✅ حق هم دارند؛ لابد چشیدن نوبرانه، ذوق و هیجان هم دارد. سال ها بود چنین نشست صریح و صمیمانه ای میان یک دولتمرد ارشد و دانشجویان دیده نشده بود.
🔹 خداوند پدر رئیسی را بیامرزد که تصویر "ایزوله" و "تاکسیدرمی" شده مدیریت از اتاق ریاست -و به شکل ویدئو کنفرانسی- را شکست و به جای یکطرفه حرف زدن، نقد های جوانان دانشجو را شنید. وقتی هم خواست پاسخ بدهد، نه مانند دولتمرد سابق، زبان به دشنام و هتاکی گشود، و نه طعنه زد و تحقیر و تمسخر کرد.
🔸 دیروز - و هر روز قبل از آن- کسی از رئیسی نشنید که توهین و تهمت هایی مثل "بی سواد، حسود، بی دین، افراطی، کاسب تحریم، بی شناسنامه، مزدور، جیب بر، بیکار، متوهم، دین نشناس، بزدل، مستضعف فکری، به جهنم که می لرزید، مفسد، عقب مانده، مخلوقات ترسو، لرزان، تازه به دوران رسیده، عصر حجری، کودک صفت و..." را مثل نقل و نبات، نصیب منتقد خود کند.
✅ هر کس حق دارد درباره عملکرد صد روزه آقای رئیسی یا یکایک اعضای دولت وی، قضاوت کند؛ حتی سیاست بازانی که در پایان هشت سال مدیریت آقای روحانی، هنوز هم می گفتند "تقصیر دولت قبل است"، و حالا می گویند چرا رئیسی ظرف سه ماه، نابسامانی (به ارث رسیده) اقتصادی را جمع نکرد!
🔹 اما رئیسی هیچ کاری نکرده باشد، همین که نشاط نقد جدی و بحث آزاد اندیشانه در حضور دولتمردان -بدون ترس از توهین و تحقیر و تمسخر و پیگرد- را به فضای عمومی کشور باز گردانده باشد، خدمت بزرگی کرده است.
💢 همین که قرار نیست صاحب نظران و منتقدان از ترس انواع تهدید ها و تخریب ها سکوت کنند و ناگهان چشم باز کنیم و ببینیم چهار یا هشت سال فرصت خدمت تبدیل به تهدیدی ویرانگر شده، رویداد مبارکی است؛ و البته که شرط پاسداشت آن، رعایت عقلانیت و انصاف و اخلاق است.
#سیاسی
40.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 ناگفتههای ۴ نخبه علمی در جلسه با رهبر انقلاب
✅ جمعی از نخبگان جوان و استعدادهای برتر علمی کشورمان با مقام معظم رهبری دیدار کردند؛ حالا ۴ نفر از این نخبگان، مقابل دوربین تسنیم از ناگفتههای این جلسه خاص با رهبر انقلاب میگویند.
⭕️ علی باقری: ايران مصمم به دستیابی به توافقى خوب است
🔸مذاكره كننده ارشد ايران:
🔹روز کاری را با میزبانی یک ملاقات مفید و سازنده با مذاکرهکنندگان ارشد روسیه و چین آغاز کردم.
🔹در آستانه کمیسیون مشترک دیداری هم با انریکه مورا داشتم.
🔹ایران به تعامل جدی ادامه داده و مصمم به دستیابی به توافق خوبی است که حقوق و منافع ملتمان را تأمین نماید.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اومده خواهر ارباب، اومده که فقط باشه زیرِ بالوپَرِ ارباب
🌺 ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار مبارک.
🔴 زمینۀ رشدِ ما آن چیزی است که خداوند میدهد، نه آن چیزی که خودمان بهدنبالش هستیم!
👤 #سیدمهدی_میرباقری
🔹 فقط خداست که میداند چه کسی با ثروت رشد میکند و چه کسی با فقر.
🔸 اگر خداوند کسی را به فقر مبتلا کرد و او اصرار کند که ثروت به دست بیاورد، زمین میخورد. برای همین، خداوند میفرماید که نگاهتان را به عالَم اصلاح کنید!
✅ دنیا دار امتحان است که نه خوشیاش موضوعیت دارد و نه سختیاش. در هر دو صورت باید رشد کرد؛ اگر مثل سلیمان به تو حکومت دادند، باید رشد کنی و مثل امام حسین(ع) هم باید در گودی قتلگاه به خدا برسی.
🔹 آنموقع که خدا بر انسان سخت میگیرد و او را در فشار قرار میدهد نشانه اهانت به انسان نیست! کجای این، اهانت است؟ میخواهد انسان رشد کند. منتها فقط خداست که میداند چه کسی با ثروت رشد میکند و چه کسی با فقر.
🔸 آنچه که خداوند میدهد زمینه رشد است نه آن چیزی که ما دنبال آن هستیم! اگر ما فکر میکنیم که چیز دیگری زمینه رشد ماست اشتباه میکنیم. اگر خداوند کسی را به فقر مبتلا کرد و او اصرار کند که ثروت به دست بیاورد زمین میخورد. برای همین خداوند میگوید: «نگاهتان را به عالم اصلاح کنید»
✅ اگر نگاهتان را به عالم اصلاح نکنید نمیتوانید در مسیر بندگی استقامت کنید؛ مردم دنبالتان بیایند خوشحال میشوید و اگر پراکنده شوند غصه میخورید و تنها که بشوید زمینگیر میشوید!
🔹 اما اگر نگاهتان را عوض کردید، همه چیز عوض میشود. نگاهتان را وسیع کنید و آیندۀ عالَم را هم ببینید. امام زمان را ببینید. رجعت را ببینید. خدا را ببینید. چرا فقط دنیا را میبینید؟ روزی بساط زمین جمع خواهد شد؛ کوهها مثل پنبه خواهند شد و اراده پروردگار ظهور پیدا خواهد کرد. آن روز، انسانی که خدا را در پشت این نعمتها فراموش کرده بود خواهد فهمید که همه چیز را باخته است.
چرا فقط دنیا را میبینید؟ نگاهتان را به عالم و نعمتهایش اصلاح کنید.
💢 اگر انسان نگاهش را اصلاح کرد، آیا از دینش دست برمیدارد؟ آیا در برابر فراعنه میترسد؟ وقتی فهمید دنیا دار امتحان است، نه خوشیاش موضوعیت دارد و نه سختیاش. در هر دو صورت باید رشد کرد. اگر مثل سلیمان نبی به تو حکومت دادند باید رشد کنی؛ مثل امام حسین(ع) هم باید در گودی قتلگاه به خدا برسی».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اظهارات جالب خبرنگار و مستند ساز انگلیسی در مورد سرنوشت رژیم صهیونیستی در صورت حمله به ایران: آنها با خاک یکسان و از روی نقشه محو خواهند شد!
رابرت اینکلاش، کارشناس شبکه راشاتودی در مورد احتمال حمله رژیم اسرائیل به ایران گفت:
در صورت دخالت آمریکا در این جنگ، هزاران نفر از سربازان آمریکایی در این جنگ کشته خواهند شد؛ آنها نمی توانند حمله بزرگ زمینی علیه ایران ترتیب دهند، آنها که فکر می کنند اینکار ممکن است، به وسعت، جمعیت و قدرت ایران نگاهی بیاندازند!
36.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 مستند "نفس کش" تهیه شده توسط وزارت اطلاعات
✅ ماجرای اراذل و اوباشی که در دام موساد افتادند.
🔹️ اینبار هدفِ ترور، مردم ایران بودند!!!
🔸️ روایتی از سوءقصد به جان بیماران کرونایی با از بین بردن دستگاه ونتیلاتور
💢 هشدار !!! این فیلم دارای صحنههای خشن می باشد و ممکن است برای تمامی افراد مناسب نباشد.
#سیاسی
⁉️فضای مذاکرات وین چگونه است؟
🔻حاکم شدن فضای واقعبینی بیشتر بر گفتوگوها: با وجود فضاسازیهای رسانهای و بیانیههای منفی صادرشده از سوی مقامهای غربی در یک هفته گذشته، به نظر میرسد پس از بازگشت هیأتهای اروپایی از پایتختهایشان و در پی بررسی متون پیشنهادی ایران، فضایی واقعبینانهتر بر گفتوگوها حاکم شده و زمینه برای ورود به گفتوگوهای جزئیتر بیش از دور پیش فراهم شده است؛
🔻بازی مقصرنمایی و فضاسازی رسانهای بر مواضع ایران اثر نخواهد داشت: در یک هفته گذشته طرفهای غربی تلاش کردند تا با تقسیم کار و راه انداختن فضای رسانهای، تیم مذاکرهکننده را برای عقبنشینی از مواضع اصولی خود تحت فشار قرار دهند، با این وجود باید تأکید نمود که این فضاسازیها نه تنها موجب عقبنشینی ایران نخواهد شد، بلکه عزم ایران برای پافشاری بر مواضع به حقش را نیز بیش از پیش تقویت میکند. همین رویکرد موجب شده است که طرفهای مقابل بر خلاف هفته گذشته، اکنون از لزوم شروع کار بر روی متن صحبت نمایند؛
🔻پیشرفت مذاکرات، مستلزم توقف اقدامات مخرب آمریکا: دولت آمریکا در یک هفته گذشته با اعمال تحریم و انتشار اخبار تهدیدآمیز تلاش کرده است با تاکتیک ارعاب همزمان با مذاکره، ایران را برای امتیازدهی تحت فشار قرار دهد، اما همانطور که در جلسه کمیسیون مشترک نیز از سوی ایران و برخی دیگر طرفها عنوان شد، این فشارها تأثیر معکوس داشته و بر فضای مذاکرات تأثیر مخرب میگذارد. باید تأکید شود که پیشرفت مذاکرات، مستلزم آن است که آمریکا از اقدامات خلاف حسن نیت دست بردارد؛
🔻ایران آماده توافق است، اما از منافع خود دست نمیکشد: جمهوری اسلامی ایران که با جدیت تمام در گفتوگوها حاضر شده، برای دستیابی به توافق در کوتاهترین زمان آماده است و هیأت ایرانی این ظرفیت را دارد که تا هر زمان که لازم باشد به گفتوگوها ادامه دهد. از این رو، باید تأکید شود که توافق در دسترس است و به محض آنکه آمریکا حقوق ایران را به رسمیت شناخته و از کارزار شکستخورده فشار حداکثری دست بردارد، راه برای حصول سریع توافق باز خواهد شد؛
🔻اختلاف نظر، ذات مذاکره است: در هفته گذشته، برخی از رسانهها تلاش کردند با برجسته کردن اختلاف نظرها میان طرفهای مذاکرهکننده، فضا را چنین به تصویر بکشند که گفتوگوها در آستانه شکست قطعی قرار دارد. این در حالی است که اختلاف نظر، ذات مذاکره است و اگر اختلافی میان طرفین نبود، اساسا نیازی به مذاکره وجود نمیداشت. جمهوری اسلامی ایران نظرات و پیشنهادات خود را به صورت مکتوب روی میز آورده و طرفهای مقابل را نیز تشویق کرده که نظرات و دیدگاههای خود را ارائه کنند. آنچه ضروری است، آن است که همه طرفها با جدیت و حسن نیت برای کاهش این اختلاف دیدگاه و نهایتا رسیدن به توافقی که برای هر دو سو قابل پذیرش باشد، تلاش کنند؛
🔻هدف همه تحریمها نابودی برجام بوده است: مقامهای دولت سابق آمریکا تأکید داشتهاند که هدف از اعمال تحریمها، نابود کردن برجام بوده است. از این رو، بر اساس مواضع رسمی و علنی دولت آمریکا، تمامی تحریمها در ارتباط با برجام بودهاند و آمریکا نمیتواند با تغییر برچسب، ادعا کند که تحریمهای ذیل فشار حداکثری با برجام مرتبط نیستند؛
🔻هدف از پیشنهادات ایران، اطمینان از پایداری توافق است: باید تأکید نمود که پیشنهادات ارائهشده از سوی جمهوری اسلامی ایران، برآمده از تجربه به دستآمده از نحوه اجرا و موانع پیش روی انتفاع کامل ایران از مزایای توافق هستهای بوده و به دنبال آن است که با اطمینان از اجرای کامل این توافق، دوام و پایداری آن را افزایش دهد. موضوع تضمین و همچنین رفع موثر تحریمها، اطمینان از پابرجا ماندن توافق را افزایش میدهد، از این روست که جمهوری اسلامی ایران ترجیح میدهد اکنون در مذاکرهای دقیقتر و شاید سختتر، این اطمینان را ایجاد کند که اجرای توافق سهلتر میشود؛
🔻پایبندی ایران به متون ارائهشده در دور هفتم: پیشنهادات و نظرات ارائهشده از سوی هیأت ایرانی در گفتوگوهای هفته پیش همچنان روی میز قرار دارد و مذاکرهکنندگان ایرانی در طول مباحث در خصوص متن بر اساس این دیدگاهها پیش خواهند رفت.
🔻هیأت ایران، هیأت تصمیمگیر و دارای اختیار است: بر خلاف طرفهای مقابل، هیأت اعزامی ایران هیأتی با اختیارات بسیار زیاد و امکان تصمیمگیری در محل است و این امکان را دارد که تا هر زمان که نیاز باشد برای ادامه گفتوگوها در وین مانده و در خصوص موضوعات مهم در محل تصمیمگیری کند. باید توجه داشت که هفته گذشته نیز این طرف مقابل بود که خواستار آن شد که برای بازگشت به پایتختها وقفهای در گفتوگوها ایجاد شود.
🔳آماده باش موشکی ایران برای حمله به سرزمینهای اشغالی
▪️این عده کسانی هستند که در طول سالهای گذشته همواره خواستار پاسخ شدید نظامی به رژیم صهیونیستی بوده و دست بر قضا دارای قدرت بسیاری هم هستند، اما در برابر آنها منطق همیشگی ایرانی که «صبر» برای روز مبادا است قرار دارد. در این طیف از یک ستوان فرمانده یک آتشبار موشک تا سرداری که 40 سال است لباس از تن در نیاورده، حضور دارند. جوانهای متولد اواخر دهه 1370 خورشیدی تا ژنرالهای پیری که در قامت پدربزرگ این جوانها به شمار میروند همه و همه اصرار به پاسخ نظامی دارند که اوج آن سال گذشته پس از ترور شهید فخریزاده روی داد.
▪️اما جریانی که برخی از بزرگان کشور در آن قرار گرفته و حامی صبر راهبردی برای رسیدن به روز موعود هستند با استدلالهای خود تا این لحظه طیف متمایل به حمله را قانع کردهاند. خبر موثق دارم که طیف اول شب و روز دعا میکنند تا رژیم صهیونیستی یک جنگنده را در آسمان ایران بفرستد، چرا که در این صورت آنها دیگر نیازی به جلسه و دستور ندارند، دستور از سالها پیش صادر شده، اهداف مشخص شدهاند، حتی تعداد موشکهایی که باید شلیک شود، فقط هر دو سه سال یک بار در نوع موشکها تغییراتی ایجاد شده است.
▪️مثلا روزگاری موشک شهاب 3 در تیراژ صدها فروندی آماده شلیک بود، اما امروز موشکی مانند حاج قاسم اولین ضربات کاری را وارد میکنند. موشکی که هیچ یک از سامانههای پدافندی رژیم صهیونیستی قادر به رهگیری آن نبوده و نیستند. افسران جوانی که خدمه این موشک هستند امیدوارند که نامشان در تاریخ به عنوان کسانی که اولین ضربه را به رژیم صهیونیستی وارد کردهاند، ثبت شود. در کنار این گروه، افسرانی قرار دارند که متخصص شلیک موشکهای کروز هستند، کسانی که بارها موشک کروز شلیک کرده و هیچکس نتوانست رد آنها را بزند.
▪️گروه دوم در برابر گروه اول این روزها تسلیم بوده و حرفی نمیزنند. هر دو گروه در ایران منتظر واکنشها و رفتارها هستند. نکته جالب آنکه گروه دوم به صورت بالای 95درصد مطمئن هستند که سران رژیم صهیونیستی جرأت هیچ خطایی را ندارد، چرا که تصویری واقعی از قدرت ساخته شده در کشور دارند. این گروه که بیشتر مسوولان رده بالای حکومتی هستند و دستورات نهایی را آنها صادر میکنند دستور آمادهباش موشکی را صادر کردهاند. واقعنگری این گروه در طول سالهای گذشته باعث خنثی شدن بسیاری از طرحهای دشمنان ایران شده است.
▪️گروه اول کسانی هستند که نقشهای مبنی بر انهدام کامل پایگاههای امریکا در منطقه را در تلافی ترور رستم ایرانهشر روی میز مقامات ارشد کشور گذاشتند و تاکید کردند که اگر قرار است امریکاییها پس از حمله ما، 52 نقطه کشور را هدف قرار بدهند، پس ما بهگونهای بزنیم که نتوانند حتی یک نقطه را هم هدف قرار دهند. هر چند این استدلال منطقی به نظر میرسید اما عالیترین مقام برای آنکه به آنها اطمینان دهد که حتی یک گلوله هم به سمت ایران شلیک نمیشود، برای اولین بار کلاس درسش به صورت زنده از تلویزیون پخش شد.
▪️حالا هم داستان از همین قرار است. مردان موشکی ایران برای اینکه ثابت کنند آنچه در اختیار دارند ویرانگر است و به همه یادآور شوند که رژیم صهیونیستی بیچارهتر از آن چیزی است که بتواند در برابر شرارههای آتش برخواست از ایران زمین مقاومت کند بیتابی میکنند و در فلسطین اشغالی اما صهیونیستهای ابله، شوی بزرگ حمله به تاسیسات هستهای ایران را راه انداختهاند، آن هم با 100 جنگنده!! انگار میخواهند بروند سوریه را بمباران کنند! موشکهای آماده شلیک است و اگر خدایی نکرده دشمن حماقتی کرد، مردم غرب ایران تنها گروهی در جهان خواهند بود که شلیک همزمان بیش از صدها موشک را خواهند دید.
▪️به نظر میرسد رقابت میان زمان در منطقه به شکل عجیب و غریبی ادامه دارد. امریکاییها با انتشار خبر آمادهباش موشکی ایران به صهیونیستها اعلام کردهاند که بهتر است دست از گندهگویی بردارید چرا که در هر اقدامی، ما کنار شما نخواهیم بود. آنها یک بار طعم گس نشستن موشکهای ایران بیخ گوش نظامیان خود را چشیدهاند و نمیخواهند تلخی مرگ را هم بچشند. آنها بیش از همه میدانند که اوضاع از چه قرار است و ضربهای که یک کوشک تاکتیکی ایرانی میزند در برابر یک راکت فلسطینیها میتواند چه درد جانکاهی را تحمیل کند.
▪️در کنار آمادهباش موشکی، اعلام خبر آماده شدن ایران برای پرتاب یک ماهواره که در واقع تست شلیک موشکی قارهپیما است پیامهای ریز و درشتی به طرفهای غربی است که سر میز مذاکره زباندرازی نکنند و حقیقت قدرت ایران را بپذیرند. آنها باید بدانند که در جایگاهی نیستند که بخواهند در مورد قدرت موشکی ایران صحبت کنند./اخبارسوریه
🔴 در صورت اراده طرف مقابل امکان توافق در مذاکرات وین ظرف یک مدت کوتاه وجود دارد.
👤 #علی_باقری رئیس تیم مذاکرهکننده ایران:
🔹 در جریان شش دور مذاکرات در وین در نهایت دو طرف متونی را ترسیم کردند که دو متن آن مربوط به رفع تحریمها بود و همچنین تعهدات هستهای ایران.
🔸 طبیعی بود که دولت جدید ملاحظاتی درباره متون تهیه شده در بیستم ژوئن سال جاری داشته باشد.
✅ در یکی از پیش نویسهای ۲۰ ژوئن که مربوط به تعهدات هستهای ایران بود، اختلافات زیادی بین دو طرف بود و متن پیشنویس مربوط به تعهدات هستهای پر از پرانتز (جای خالی) بود که نشاندهنده تفاوت رویکرد بین دو طرف بود.
🔹 تغییراتی که توسط تیم ایرانی روی متن مربوط به تعهدات هستهای اعمال شد کمتر از تفاوتها و اختلافاتی که در متن اولیه سند ۲۰ ژوئن وجود داشت.
🔸 از ابتدای مذاکرات در وین در دولت آقای رئیسی دیدارها و نشستهای متعددی در سطوح فنی و کارشناسان ارشد سیاسی انجام شد تا درباره هر دو پیش نویس صحبت شود.
✅ طی روزهای گذشته نشستهای زیادی درباره گروه کاری تعهدات هستهای انجام شد تا اختلافات را شناسایی تا تعداد اختلافات را کاهش داده و کم کند.
🔹 طی روزهای اخیر پیشرفت خیلی خوبی حاصل شده است.
🔸 هنوز درباره موضوع تحریمها و برداشتن تحریمها، فرایند جدی مذاکرات برای برداشتن تحریمها شروع نشده است البته چند پیش نویس بین دو طرف رد و بدل شده است اما آنچه مشخص است از نظر ما این است که هر تحریمی که مغایر با برجام است باید فورا برداشته شود خواه این تحریمها در دوره اوباما اعمال شده باشد یا ترامپ یا بایدن.
✅ درباره موضوع ضمانت و راستی آزمایی اختلاف نظرهای وجود دارد، این موضوعات چیزی است که هنوز اختلافات درباره آنها رفع نشده و باید در جریان مذاکرات این اختلافات حل شود.
💢 به نظر من اگر طرف مقابل اراده جدی داشته باشد و آمادگی عملی بریا اجرای همه تعهداتش طبق برجام بدون هر گونه استثنا را داشته باشد، در آن صورت من واقعا معتقدم که ظرف مدت کوتاهی ما قادر خواهیم بود که به یک توافق مورد قبول دو طرف برسیم.
#بین_الملل
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬛️اجرای سرود تسبیحات حضرت زهرا(س) در میدان تجریش تهران
#فاطمیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑فوری
فیلم منتشر شده از حمله موتورسواران نامرئی به #گوهر_عشقی
میگن تاجزاده، زیباکلام و مسیح علی نژاد بعد دیدن این فیلم رفتن تو غارشون (:
📌«سایه جنگ» و «التهابات ارزی» دو راهبرد نخ نما و تکراری آمریکا برای فشار به مردم ایران!
❇️ طرف غربی مذاکرات همواره تلاش کرده در زمان گفت و گو ها با دو راهبرد «التهابات ارزی» و «سایه جنگ» فضای روانی مردم ایران را دستخوش التهاب کند تا بتواند اهرمی برای فشار به تیم ایرانی ایجاد نماید.
🔻 در همین راستا همزمان با ادعای «نیویورکتایمز» مبنی بر اینکه رژیم صهیونیستی پیش از انجام عملیاتهای خرابکاری در مجموعههای هسته ای و موشکی ایران با آمریکا مشورت کرده است، رسانههای صهیونیستی از رزمایش نظامی احتمالی مشترک با آمریکا سخن گفتهاند و مدعی ارائه جدول زمانبندی حمله به ایران شدهاند.
🔻 این در حالی است که پس از بهرهبرداری غربیها از ملتهبسازی بازار ارز در آستانه مذاکرات، برای عقب نشاندن ایران از حقوق خود، در گام دوم تلاش میکنند با ترفند نخنمای ضریب دادن به اخبار «جنگ و عملیات خرابکاری» از استراتژی تکراری «سایه جنگ» با هدف فشار بر ایران برای انجام یک توافق موقت با آمریکا، استفاده کنند.
🔻متاسفانه چنین راهبردهایی مصرف داخلی دارد و برخی اوقات، گروهها و جریاناتی بخصوص لشگر غرب گرایان ایرانی در همین مسیر حرکت میکنند.
🔻 در واقع لازم است این راهبردها به خوبی برای مردم تببین شود تا به همین راحتی اسیرجنگ روانی غربیها علیه ایران نگردند.
✅تهدید رهبر ایران چگونه عملیاتی می شود؟!
🔻یک کارشناس موشکی اسرائیلی در مقاله ای نوشت:
رهبر و راهنمای ایران، سید علی خامنهای، در بیش از یک سمینار و سخنرانی گفت که نیروهای ایرانی به دنبال در اختیار داشتن موشکهای هستهای نیستند و آنها را نمیسازند، زیرا بر اساس دکترین شیعه، داشتن و نگهداری آن مطلقاً حرام است.
🔻از سوی دیگر، رهبرایرانی نیز گفت:
هرگونه حمله با هر سلاحی به جمهوری اسلامی ایران به همین ترتیب با آن مواجه خواهد شد...
در اینجا ناظران و حتی دولت ها از این اظهارات ضد و نقیض بالاترین درجه نظامی و رهبری در ایران متحیر شدند. در شرایطی که همه تایید میکنند که او تنها رهبر منطقه است، بلکه در سطح جهانی، او دروغ نمیگوید و اظهارات خود را جعل نمیکند.
🔻پس چگونه خامنه ای با موشک های هسته ای که به سوی ایران شلیک شود، مواجه خواهد شد، در حالی که او تأیید کرد که آنها را در اختیار ندارند و به دنبال آن نیستند؟
در اینجا کارشناس اسرائیلی به تحلیل این معادله پرداخت و اعلام کرد که خامنه ای به وعده و تهدید خود پایبند بوده است
🔻اول اینکه تنها کشوری که می خواهد با سلاح هسته ای به ایران ضربه بزند اسرائیل است، آمریکا از محاصره اقتصادی راضی است و اصلاً نمی خواهد با ایران جبهه نظامی باز کند.
در صورتی که موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران پرتاب شود، موشک بین 8 تا 9 دقیقه طول می کشد تا به نزدیک ترین هدف مهم ایرانی برسد.
ایران سازمان راداری بسیار پیشرفته ای دارد که ذهن ایرانی با حمایت روس ها و چین روی آن کار کرد. این رادار اگر در سطح جهانی نباشد، قوی ترین رادار خاورمیانه است.
در مورد پرتاب موشک اتمی اسرائیل به سمت ایران، 3 پایگاه ایرانی با موشک های کنترل شده و یک راهپیمایی برای حمله به رآکتور دیمونا در نزدیکی تل آویو وجود دارد.
1. پایگاه حماس در فلسطین 65 کیلومتر با راکتور فاصله دارد.
2. پایگاه حزب الله در ضاحیه 120 کیلومتر با راکتور فاصله دارد.
3. پایگاه بختیاریه در 22 کیلومتری راکتور هسته ای اسرائیل قرار دارد.
به این معنی که این موشک ها از 40 ثانیه تا دو دقیقه طول می کشد تا به رآکتور دیمونا اصابت کند و منطقه از جمله سرمایه اداری و انسانی تل آویو را درهم بشکند.
🔻یعنی قبل از رسیدن موشک هسته ای به خاک ایران، پایتخت اسرائیل از سنگ و انسان محو می شود و به دلیل آلودگی رادیواکتیو، اسرائیل تا 15 سال پس از حمله غیرقابل دوام می ماند. تأثیر بمب هستهای صدها برابر کمتر از تأثیر انفجار راکتور و کارخانه بمبهای هستهای است و حادثه چرنوبیل روسیه بزرگترین شاهد بزرگی خسارات است.
توجه داشته باشید که راکتور دیمونا قوی تر و بزرگتر از حادثه فوق الذکر است.
🔰خلاصه تحلیل:
وعده سید علی خامنه ای یهودیان صهیونیست را کشت و پس از این سالها ساخت سلاح هسته ای آنها، عتیقه جات و تزئینات در انبارها نگهداری می شود و هرگز یا حداقل تا 50 سال آینده نخواهند توانست از آنها استفاده کنند.
این تحلیلگر اسرائیلی در پایان مقاله خود می گوید: مراقب آقای علی خامنه ای باشید که او هرگز دروغ نمی گوید.
🔳 پوتین دندانهای رهبران غرب را شمرده است...
▪️درگیری بین روسیه با کشورهای اروپایی بر سر اوکراین در حال جدیتر شدن است. اروپاییها در کنار امریکا که به خوبی میدانند در صورت حمله روسیه به اوکراین هیچ ابزار عملی برای کمک به کیف ندارند، فقط و فقط به تهدید روسیه دل بسته و امیدوار هستند که این تهدیدها عامل بازدارندهای در برابر مسکو باشد. اروپاییها که حتی فکر حمله ارتش روسیه به اوکراین هم آنها را وحشتزده میکنند با تحریکات انگلیس و امریکا هر روز بر دامنه فشار و تهدید علیه روسیه افزوده به این امید که شاید کارگر افتد.
▪️اگر به کنشها و رفتارهای کشورهای غربی در طول هفتههای گذشته دقت کرده باشید، آنها نشستها، بیانیهها، دیدارها و در نهایت هم رفتارهای تندی علیه روسیه اتخاذ کرده و به این روند ادامه میدهند. آخرین این اقدامات در دیدار سران اتحادیه اروپا صورت گرفت که در هفتهای که گذشت در بروکسل برگزار شد. موضوع مهم برای کشورهای غربی این است که میدانند نمیتوانند دست به اقدام نظامی علیه روسیه بزنند و درد بزرگتر برای آنها این است که میدانند که رهبران روسیه به خوبی بر این موضوع واقف هستند.
▪️اقدام دولت جدید آلمان، همزمان با نشست بروکسل در اخراج دیپلماتهای روس از برلین شاید آخرین واکنش اروپاییها نباشد، اما اولین واکنش از طرف دولت جدید آلمان به شمار میرود که در کشورش در دوران حکومت آنگلا مرکل تلاش وافری داشت تا مشکلات با روسیه را از مسیر گفتوگو حل و فصل کند چرا که مرکل به خوبی به اهمیت جریان گاز برای اروپا و به خصوص آلمان آگاهی داشت و میدانست هر تنشی میتواند مسیر را برای دورتر شدن از روسیه و قطع جریان انرژی در آلمان متوقف کند.
▪️با این حال، در در تازهترین بیانیه سران اتحادیه اروپا به خوبی میشود سایه ترس، دو دلی و ناتوانی از یک اقدام عملی را دید، این بیانیه در صورت تدقیق در کلمات آن، دستاوردهای بسیاری دارد و میتواند عمق فلاکت کشورهای اروپایی را در برخورد با یک کشور که روسیه باشد، نشان دهد. این ناتوانی در حالی صورت میگیرد که قدرت اقتصادی، نظامی و جمعیتی این اتحادیه چند برابر روسیه است و آنها میتوانند به خوبی از پس این کشور بر بیایند، اما اینکه چرا آنها را وحشت گرفته، سوال جالبی خواهد بود.
▪️رهبران اتحادیه اروپا در تازهترین نشست خود با صدور بیانیهای گفتند: هر گونه تهاجم از سوی روسیه علیه اوکراین «پیامدهای سنگینی» در پی خواهد داشت و با همکاری آمریکا و انگلیس بهعنوان متحدانمان «اقدامات محدود کنندهای» علیه روسیه انجام خواهیم داد. پیش از این تحریمهای اقتصادی به علت الحاق شبه جزیره کریمه به روسیه در سال ۲۰۱۴ و اقداماتی که غرب آنها را بهعنوان «تهاجم فزاینده» روسیه میبیند، اقتصاد روسیه، انرژی و بخشهایی از این کشور را مورد هدف قرار داده است.
▪️خبرگزاری انگلیسی رویترز در این زمینه در گزارشی نوشته است: «گرچه نوع تحریمها علیه روسیه در این نشست مورد بحث قرار نگرفت، اما دیپلماتها گفتهاند که اقدامات جدید میتواند هدفگیری الیگارشهای روسیه، ممنوعیت معاملات اتحادیه اروپا با بانکهای خصوصی روسیه و احتمالا قطع ارتباط تمامی بانکهای روسیه با سیستم «سوئیفت» که حیاتیترین نقلوانتقال بینالمللی است را شامل شود!» رفتن اروپاییها به سراغ محروم کردن روسیه از سوئیفت، رسما بیانگر آن است که ابزارهای غرب در مقابله با روسیه، بسیار کند شده است.
▪️همانطور که آمریکا و متحدانش در ناتو بهدنبال جلوگیری از هرگونه «حمله احتمالی» روسیه به اوکراین و «کاهش» خطر روسیه برای غافلگیری هستند، هشدارها در نشست اتحادیه اروپا از «مستقیمترین» هشدارها در هفتههای اخیر بود. خیلی از متحدان ناتو همچنین از اعضای اتحادیه اروپا هستند. کریسیانیس کارینس، نخست وزیر لتونی به خبرنگاران گفت: ما واقعا با یکسری از حملات از جمله استفاده ابزاری از مهاجران خاورمیانه در مرز بلاروس با اتحادیه اروپا، قیمت بالای گاز طبیعی روسیه و «اطلاعات نادرست» روسیه مواجه هستیم. من همه آنها را مرتبط میبینم.
▪️شواهد نشان از آن دارد که غربیها همچنان روسیه را خطرناک میدانند، مساحت زیاد این کشور در کنار منابع بزرگ زیرزمینی، داشتن میزان قابل توجهی نفت و در اختیار بودن بزرگترین ذخائر شناختهشده گاز جهان و البته هزاران کلاهک اتمی شاید بخشی از این واقعیت باشد. در حالی که غربیها در تلاش بودند تا روسیه را باز هم تجزیه کرده و کوچکتر کنند، رهبران کرملین انگیزه بسیار بالایی جهت گسترش قلمرو خود به منظور تثبت امنیت و دور کردن خطر دارند، مسالهای که برای کشورهای اروپایی قابل پذیرش نیست.
✔️در مسکو به نظر پوتین به خوبی دندانهای رهبران غرب را شمرده و قدرت گاز گرفتن آنها را میداند. او یک بار در مورد کریمه تجربه برخورد با اروپاییها و امریکا را دارد.. /اخبارسوریه
🔴 مقاومت پاسخ داده است!!
👤 #احمد_بنافی
🔹 مرحله هفتم مذاکرات وین در حالی در روز جمعه به پایان رسید که علی باقری مذاکره کننده ارشد جمهوری اسلامی اظهار داشت که دیدگاههای ایران در دو سند رفع تحریمها و اقدامات هستهای به عنوان مبنای مذاکرات پذیرفته شده است.
🔸 هرچند که هیچ چیزی قطعی نیست، اما این توافق اولیه برروی پیشنویس جدید که مبنای ادامه مذاکرات خواهد بود، یک پیروزی تلقی میگردد. این پیروزی نتیجه ابتکار جمهوری اسلامی در ارائه دو سند رفع تحریمها و اقدامات هستهای در این دور از مذاکرات در کنار مقاومت از طریق دیپلماسی منطقی و مستدل در مواجهه با زیادهخواهیها است.
✅ همچنین انعطاف جمهوری اسلامی در جهت حل و فصل اختلافات باقیمانده با آژانس که نمود آن در توافق برای نصب دوربینهای آژانس در سایت تسا کرج انجام شد، راه را بر فضاسازی رسانهای و تلاش برای ایجاد شکاف میان ایران، روسیه و چین از ناحیه تروئیکای اروپایی و آمریکا بست.
🔹 در طول مذاکرات وین۷ آنها سعی کردند از طریق آژانس و ایجاد عملیات رسانهای به ایران فشار بیاورند تا ایران موضع خود را در مذاکرات تعدیل دهد؛ اما ابتکار، انعطاف و مدیریت محیط امنیتی، اقتصادی و روانی داخلی سناریوی آنان را خنثی کرد.
🔸 اکنون مبنای مذاکرات با مذاکرات ژوئن گذشته که دولت سابق ایران آن را دنبال میکرد متفاوت است و راه را برروی طرف مقابل برای اخذ امتیازات فرابرجامی میبندد؛ به عبارتی تقریباً یک ریلگذاری جدیدی اتفاق افتاده که در آن دو طرف میدانند در انتها باید به چه چیزی برسند و برروی چه چیزهایی مذاکره و توافق کنند؛
✅ به نوعی مذاکرات در مسیر کانالیزه شده قرار میگیرد به گونهای که امکان گنجاندن یا درخواست یا طرح موضوعات غیر مرتبط حین مذاکره وجود ندارد.
🔹 نباید فراموش کرد که هنوز راه زیادی وجود داشته و اختلافات بسیاری برای حل و فصل باقی مانده است. اکنون صرفا برروی یک نقشه راه توافق و اجماع شده است که ایران میپذیرد در انتهای این راه یک سلسله اقدامات عملی در جهت فریز بخش هستهای و همچنین اقدامات اعتمادساز در سقف آنچه در برجام متعهد شده بود را انجام دهد و طرف مقابل نیز اقدامات دستوری واقعی برای لغو تحریمها را انجام داده به صورتی که همراه با انتفاع اقتصادی پایدار باشد.
💢 تقریبا چند چیز واضح شده است اولاً مقاومت پاسخ داده و مذاکرات واقعی شده است؛ ثانیاً آمریکا و طرف اروپایی فعلاً پلن جایگزین معتبری ندارند؛ ثالثاً امکان دستیابی به یک توافق مطلوب و پایدار به گونهای که لغو تحریمها قابل راستی آزمایی بوده و همچنین تضمین کننده عدم امکان بازگشت به نقطه کنونی باشد وجود دارد؛ اگر کماکان با صیانت از حوزههای اقتصادی، امنیتی و رسانهای در مقابل با چالشهای احتمالی که میتواند توسط طرف مقابل برای فشار بر ایران تدارک دیده شود از دیپلماسی پشتیبانی لازم انجام گردد.
#بین_الملل
👈 #خبرهایکمولیخاص👇
@khabare_vijhe⛔️
#مارابهاشتراکبگذارید.
⭕️ وقتی کشور با کمبود ۵ میلیونی مسکن همراه بود، همسوترین رئیس مجلس با روحانی مانع تصویب مالیات بر عایدی سرمایه در بخش مسکن شد و دخالت علیآقا کاملا به نفع دلالان مسکن تمام شد!
لاریجانی سه بار مانع استیضاح آخوندی و افتادن او شد!
سهیم بودن در بخشهایی از نابسامانیهای موجود یعنی همین!
👈 #خبرهایکمولیخاص👇
@khabare_vijhe⛔️
#مارابهاشتراکبگذارید.
⭕️ بیژن بیرنگ حرفهای ناراحت کننده ای زد
البته که حق داره چون واقعا شرایط بد و نا امید کننده است
ولی یک سوال از ایشون
شرایط یهو تو همین چند ماه انقد داغون و نا امید کننده شد یا تو دولت روحانی نباید از این حرفها میزدین؟!
👈 #خبرهایکمولیخاص👇
@khabare_vijhe⛔️
#مارابهاشتراکبگذارید.
ایران یک ناو دیگر را به مأموریت طولانی اقیانوسی می فرستد
فرمانده نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران:
🔹ناوشکن الوند به زودی به اولین مأموریت طولانی اقیانوسی اعزام میشود که مأموریتی ترکیبی است.
🔹برنامه ساخت ناوشکن «طلاییه» در حال پیشرفت بوده و در کنار اسکله کارنجات نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بندرعباس، پهلو گرفته است.
🔹تلاش داریم این ناوشکن در سال آینده به بدنه عملیاتی نیروی دریایی بپیوندد و مأموریت عملیاتی هم برای آن تعریف شده است و مسیر ساخت ناوشکنهای کلاس «جماران» همزمان با طلاییه در حال پیشرفت است.
🔹تفاوت کلاس طلاییه با جماران در این است که آشیانه بالگرد به کلاس طلاییه اضافه شده و میتواند تعداد بیشتری بالگرد همراه داشته باشد.
10 نکته در مورد سفر رئیسی به یزد
(قسمت اول)
بنده به دعوت نهاد ریاست جمهوری روز جمعه، رئیس جمهور را در سفر استانی به استان یزد همراهی کردم.بهر حال در مورد این سفر گزارشهای خبری متعددی منتشر شده که آفتاب یزد هم از این قاعده مستثنی نبود و در گزارشی مبسوط به جزییات سفر استانی رئیس دولت و همراهان پرداخت.من قصد دارم در این وجیزه مختصر، یک حاشیه نگاری بر این سفر داشته و مشاهدات خود را بدون حب وبغضی نکته وار به رشته تحریر در میآورم.
اگر بخواهم صادقانه عرض کنم بنده به طور کل نگاه آنچنان مثبتی به سفرهای استانی روسای جمهور نداشتم.دلیل آن هم تجربه سفرهای استانی روسای دولتهای نهم و دهم بود.اینکه یک مقام عالی به میان مردم برود نیک است لیکن اگر وعدههای نافرجام تحویل مردم بدهد به طور قطع نتیجه معکوس خواهد شد به طوری که اگر سفر استانی صورت نمیگرفت بهتر و قابل دفاعتر بود.
اکنون چند نکته در مورد سفر استانی رئیس دولت سیزدهم عرض میکنم و در نهایت یک نتیجه گیری ارائه میدهم.
نکته نخست:حضور سرزده سید ابراهیم رئیسی در بخش نخست سفرهای استانی و بازدید از کارخانههای متروکه و تعطیل شده واقعا سرزده است!هماهنگیهایی قطعا صورت میگیرد اما این هماهنگیها در حدی است که صرفا لطمهای به جریان بازدید نخورد.مانند اینکه مگر میشود رئیس جمهور به کارخانه تعطیل شده برود و صاحب آن آنجا نباشد تا توضیح دهد ماجرا چیست؟!و یا مگر میشود تیمهای حفاظت شخصی رئیس جمهور اطلاع نداشته و آمادگی لازم را نداشته باشند.برخی هماهنگیها اجتناب ناپذیر است.اما به واقع در جریان آغاز بازدیدهای سرزده حتی برخی همراهان و همکاران رئیس جمهور هم وقتی از آنان سوال میشد مقصد کجاست اطلاع نداشتند.
نکته دوم:آیا وعدههای رئیسی در این بازدیدها وعده سرخرمن است؟طبق بررسیهای من اینگونه به نظر نمیرسد.یعنی رئیس جمهور به صورت بداهه وعده نمیدهد بلکه حداقل 30 روز کاری بر روی وعدهها تحقیق و کارشناسی شده و سپس از لسان رئیس دولت خارج میشود.فلذا برخلاف ادوار قبل با عقبه کارشناسی، مردم امیدوار میشوند.
نکته سوم: دولتی که واقعا در تنگنای بودجهای است چگونه میخواهد از پس این وعده بر بیاید؟سوال مهم و پاسخ مهمتر است.آنطور که بنده پرس و جو کردم اتفاق مهم در این دولت آن بوده که نهادهای مختلف حاکمیتی نیز پای کار آمده و از سوی دولت مکلف میشوند در پروژهها یاری رسان باشند.در دولتهای قبلی تقریبا چنین هماهنگی و همراهی وجود نداشته است.اما اکنون در همان بررسیهای کارشناسی بعد از آنکه الزام اجرای پروژهای مصوب میشود در کنار آن نهادهای مختلف حاکمیتی نیز برای تامین بودجه پای کار میآیند.البته به صورت کلی این مهم را عرض میکنم ولی حتما این پروسه جزییاتی دارد که شاید مقامهای دولتی خود به آن بپردازند.
نکته چهارم:سفرهای استانی طاقت فرساست.
چه برای رئیس جمهور و چه برای هیئت همراه.اگر روال طبیعی طی شود زمان لازم برای انجام چنین سفرهایی حداقل سه روز کاری است که دولت طی یک روز از ساعت 7 صبح الی 24 انجام میدهد.صبح تا ظهر بازدیدهای میدانی وسرزده و از بعد از ظهر تا شب جلسات مختلف برگزار میشود.این سفرها انرژی زیادی را از دولتیها میگیرد که باید انصاف به خرج داد و خدا قوت گفت.
نکته پنجم:از منظر یک رسانهای یک نکته مثبت و منفی را باید عرض کنم.تیم رسانهای رئیس جمهور تصمیم گرفتند وظیفه اطلاع رسانی در مورد سفرهای استانی بر دوش خبرنگاران بومی و استانی باشد و دیگر تیم خبری از تهران اعزام نمیشود.اقدام نیکی است.هم به جهت
بها دادن به خبرنگاران و رسانههای بومی و هم کم کردن هزینه ها.اما نکته منفی آنجایی است که در انتهای سفر استانی نشست خبری مطلوبی برای طرح سوالات خبرنگاران بومی برگزار نمیشود.آنطور که بنده کسب اطلاع کردم خبرنگاران یزدی اعتراض داشتند که فقط اجازه طرح یک سوال وجود داشته و آن سوال را هم خبرنگاری خاص با هماهنگی پرسیده است!اگر به واقع چنین باشد نشست خبری برگزار نشود بهتر است چون دیگر نام چنین نشستی،نشست خبری نیست.
نکته ششم:آیا سفرهای استانی هزینه زاست و در آن ریخت و پاش میشود؟عطف به تعداد همراهان رئیس جمهور و نوع برگزاری جلسات و پذیراییها بسیار بعید است این سفرها هزینههای زیادی داشته باشد.مشاهدات من هرگونه ریخت و پاش را رد میکند.
نکته هفتم:به نظر میرسد در سفرهای استانی سید ابراهیم رئیسی از تجربههای موفق دولت احمدی نژاد سود برده شده و نواقص آن سفرها برطرف گردیده است.فی المثل در زمینه نامههای مردمی سازماندهی خوبی از طرف دولت صورت گرفته بود که هم نظم رعایت میشد و هم نامهها به نتیجه میرسند.اینطور نیست که نامهها نافرجام باشند.مگر اینکه درخواست غیر معقولی مطرح شده باشد.فی المثل در یکی از نامهها جوانی نوشته بود:«زن میخواهم!».خب طبعا دولت چنین وظیفهای ندارد.
10 نکته در مورد سفر رئیسی به یزد
(قسمت دوم)
نکته هشتم:رئیس جمهور در بازدیدهای میدانی و در میان مردم معقول و مناسب رفتار میکند.برای نمونه حضور رئیسی در برخی مغازهها وگپ زدن با فروشندهها و کسبه در مورد قیمتها ومیزان فروش اطلاعات بیواسطه خوبی را برای رئیس دولت به ارمغان میآورد.
نکته نهم:آنطور که اطلاع پیدا کردم دولت مکانیزم مشخصی را برای بررسی پیشرفت وعدهها مشخص کرده است.اگر به واقع چنین باشد بسیار خوب است اما کامل نیست.برای چنین مکانیزمی یه ضمیمه رسانهای نیز لازم است تا بتوان مردم را هم مطلع کرد این سفرهای استانی نمایشی نیست و واقعا سودمند است.اگر در دولت میزان پیشرفت و سرانجام وعدهها در فاصلههای زمانی مشخص بررسی میشود لازم است رسانهها نیز با همکاری تیم اطلاع رسانی دولت رصد دقیقی از موضوع داشته باشند.این پیشنهاد اگر اجرایی شود نتایج صوابی دارد.
نکته دهم و نتیجه گیری:بخش جذاب این سفرها مواجه نزدیک و رودر روی مردم با رئیس جمهور است.مردم غالبا با فریاد وبغض با رئیس دولت از گرفتاریهای شان میگویند. این نشان میدهد مردم درد زیادی دارند و همین که یک مقام عالی را از نزدیک مشاهده کرده و حرف خود را به او میرسانند تا حدودی درد مذکور تسکین مییابد.هر چند این موضوع موقتی باشد اما مهم و مفید است.این سفرها حتما باگهایی دارد ولی انجام آن لازم به نظر میرسد.شکاف میان قدرت و جامعه زیاد است و چنین سفرهایی اگر منتج به نتیجه شود میتواند این شکاف را در حد زیادی ترمیم کند.انشاءالله این طور باشد.
سید علیرضا کریمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 جوانان، خودتان را برای مدیریت کشور آماده کنید.
👤 #حضرت_آقا
✅ مراقب باشید که بر همین صراط مستقیم پیش برید. یعنی همین انگیزه را حفظ کنید.