آزادی خواه دیروز ، دزد امروز
🔹این نماینده نیوزلندی که علیه ایران وراجی میکرد به جرم دزدی استعفا داد 😂
#احمق_دوزاری
@khabarekotahh
🇮🇷🇮🇶🇱🇧خبر کــوتـاه🇾🇪🇵🇸🇮🇷
🚨بیانیه حزب الله تا دقایقی دیگر منتشر خواهد شد #حزب_الله_لبنان @khabarekotahh
🔻حزب الله در پیامی به مردم لبنان اعلام کرد در ایام اخیر صهیونیستها درحال تخلیه اطلاعاتی تلفنی به صورتهای مختلف و باجعل عناوین مختلف از نیروهای امنیتی تا امدادی هستند و حتی با لهجه لبنانی و از شماره لبنانی باشما تماس میگیرند.
🔹 حزب الله از مردم خواسته هوشیاری خودشون رو حفظ کنن و درصورت مواجهه با این نوع تماسها ضمن قطع فوری آن مسوولان ذیربط را مطلع کنند.
#حزب_الله
@khabarekotahh
🕋 رئیس سازمان حج و زیارت از امضای تفاهمنامه حج تمتع سال ۱۴۰۳ میان دو کشور خبر داد
#حج
@khabarekotahh
#فوری
🚨با رمز مقدس يا اباالفضل العباس، پایگاه تروریستهای آمریکایی در فرودگاه الحریر واقع در شمال شرق اربیل هدف حمله پهپادی مقاومت اسلامی عراق قرار گرفت.
#طوفان_الاقصی
@khabarekotahh
🔹 منابع ایتالیایی:نمایندگان مجلس ایتالیا به دلیل اینکه به بازی رم و لاتزیو برسند مجلس را چند ساعت زودتر تعطیل کردند و باعث شدن ارسال تسلیحات جدید به اوکراین یک روز به تعویق بیفتد
#باغوحشاروپا
@khabarekotahh
🔗 استرداد کلاهبردار ۲۲۰ میلیارد تومانی به کشور
#کاردرست
@khabarekotahh
🚨رهبر معظم انقلاب اسلامی: بگذارید «جبهه مقاومت» در برابر غصب و استکبار آماده باش باشد و از فریب دشمن غافل نشوید و به یاری خدا به هر کجا که رسید به آنها ضربه بزنید.
#مقاومتپیروزاست ✌️
@khabarekotahh
❌محمد عبدالسلام: هرکس به عملیات نیروهای مسلح یمن اعتراض کند با پاسخ مواجه خواهد شد
#انصار_الله_یمن
@khabarekotahh
🔹رئیس ستاد ارتش اشغالگر : نبرد در غزه پیچیده است و دشمنی وجود دارد که مدت هاست به صورت سازمان یافته آماده می شود.
#طوفان_الاقصی
@khabarekotahh
🔻 جملهای جدید از رهبر معظم انقلاب به زبان عبری
🔹جنایتهای رژیم صهیونیستی فراموش نمیشود و حتی بعد از آنکه این رژیم، نابود و از روی زمین پاک شد، این جنایتها و کشتار چندهزار کودک و زن را در کتابها خواهند نوشت.
#طوفان_الاقصی #غزه
@khabarekotahh
🚬کشف یک میلیون نخ سیگار قاچاق از یک خانه در جنوب تهران
#مبارزه_با_فساد
@khabarekotahh