eitaa logo
خبر فوری
5.6هزار دنبال‌کننده
24هزار عکس
16.5هزار ویدیو
7 فایل
بروزترین اخبار ایران وجهان
مشاهده در ایتا
دانلود
خاندوزی: سیمان و فولاد از بورس کالا خارج نمی‌شوند سخنگوی اقتصادی دولت: 🔹تورم نقطه‌ای خوراکی‌ها از ۷۵ درصد در شهریور سال گذشته به ۳۷ درصد در شهریور امسال کاهش پیدا کرده است. 🔹آیین نامه واردات خودروهای کارکرده هفته آینده در صحن علنی دولت مطرح و مصوب می‌شود. 🔹بورس کالا سبب کشف قیمت عادلانه سیمان و فولاد شد. در نشست ستاد اقتصادی دولت مقرر شد تا سیمان و فولاد از بورس کالا خارج نشود. 🔹اعضای بریکس برای راه اندازی سامانه «بریکس پی» به توافق رسیده‌اند. در خصوص جایگزینی سامانه بریکس پی با سوییفت باید گفت از هر ابزاری برای تحریم ناپذیری اقتصاد ایران استفاده می‌کنیم.
رژیم صهیونیستی مصر را تهدید کرد 🔹کانال ۱۲ «اسرائیل» اعلام کرد که رژیم صهیونیستی به مصر گفته است که هر کامیونی که کمک‌های انسان دوستانه به نوار غزه منتقل کند، هدف حمله قرار خواهد گرفت.
گزافه‌گویی ماکرون دربارهٔ ایران 🔹رئیس‌جمهور فرانسه در کنفرانس خبری مشترک با صدراعظم آلمان گفت: اظهارنظری دربارهٔ دخالت مستقیم ایران که شواهد رسمی برای آن نداریم، نمی‌کنم. 🔹اما مشخص است که اظهارات عمومی مقامات ایرانی غیرقابل‌قبول بوده و این احتمال وجود دارد که به حماس پیشنهاد کمک شده باشد. در این مورد هوشیار خواهم بود تا زمانی که اطلاعات ثابت‌شده داریم.
♦️چند_خبر_کوتاه 🔹سخنگوی القسام: به ساکنان شهر اشغالی عسقلان در پاسخ به جنایت آوارگی مردم ما توسط دشمن، مهلت می‌دهیم تا قبل از ساعت پنج عصر امروز شهر را ترک کنند. 🔹باشگاه پرسپولیس: مرتکب تخلف نشده‌ایم، شفاف و صادق عمل کردیم. 🔹اسرائیل: وزرای حماس و پارلمان غزه هدف مشروع هستند. 🔹بیش از ۷۵ درصد صهیونیست‌های ساکن الجلیل در شمال فلسطین اشغالی از ترس نفوذ و حمله احتمالی مبارزان مقاومت این منطقه را ترک کرده و به دیگر مناطق رفته‌اند.
📸از اشدود تا تل آویو زیر آتش راکت های جبهه مقاومت
10.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥|رهبر انصارالله یمن: عملیات خسارات بزرگی به صهیونیست ها وارد کرد عبدالملک بدرالدین الحوثیعبدالملک بدرالدین الحوثی: 🔸رژیم صهیونیستی مولود کشورهای غربی از جمله انگلیس بود. 🔸دولت های غربی و آمریکا از همان ابتدا از رژیم صهیونیستی حمایت کردند تا یک اشغالگر بماند. 🔸رژیم صهیونیستی یک نکبت برای مردم فلسطین است. 🔸دولت های غربی و آمریکا به رژیم صهیونیستی مجوز دادند تا هر جنایتی را در انجام دهد.
12.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥|رهبر انصارالله یمن: آمریکایی‌ها در جنگ اسرائیل و فلسطین دخالت کنند آنها را با موشک و پهپاد می‌زنیم عبدالملک بدرالدین الحوثیعبدالملک بدرالدین الحوثی: 🔸اگر آمریکا مستقیم وارد جنگ فلسطین شود آماده ایم که دخالت کنیم.
🔻شبکه آر تی روسیه : نیروهای ویژه آمریکایی که در عملیات رهایی از گروگان تخصص دارند، وارد اشغالی شدند نابودی_اسرائیل
📸وزیر ارتباطات رژیم اشغالگر به توصیه «ابو عبیده» گوش کرد و به پناهگاه رفت
🔺پیامک حماس به شهرک نشینان عسقلان درباره حمله موشکی 🔹رادیوی "کول هدروم" گزارش داد: شهرک نشینان (صهیونیست) در شهر عسقلان (در سرزمین های اشغالی فلسطین) گفتند که پیامک هایی از طریق تلفن همراه خود دریافت کرده اند که در آن آمده است "به دستور گردان القسام، خانه های خود را فورا ترک کنید. بزودی حمله موشکی می کنیم"
سلام به کانال خبر فوری خوش آمدید 🌹💜 لینک عضویت در کانال 👇 https://eitaa.com/joinchat/3683844204C3289c218a8 عزیزانی که ما رو از هشتک سراسری می بینید برای حمایت ودلگرمی لطفا به جمع ما بپیوندید 💞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین تصاویر از آغاز موج جدید حملات راکتی نیروهای مقاومت فلسطینی به عسقلان