خبرگزار
⛔️ تحلیل وضعیت انتخاباتی اصلاح طلبان ( قسمت اول ) 🔹آیا اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم لیست واح
⛔️ آیا اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم لیست واحد میدهند؟ / سرلیستی مجید انصاری!
قسمت اول
شرایط حاکم بر فضای انتخاباتی کشور حاکی از عدم اقبال عمومی به اصلاح طلبان است. فارغ از اینکه آیا اصلاح طلبان به لیست واحد برای حضور در انتخابات مجلس 98 میرسند یا نه، و گذشته از مسئله سرلیستی مجید انصاری یا فرد دیگری در لیست نهایی انتخاباتی اصلاح طلبان، نکته قابل توجه دیگری در مورد این جریان سیاسی وجود دارد. اصلاح طلبان بعد از کمرنگ شدن احتمال پیروزیشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان مردمیترین قوه در حکومت اسلامی، باید آسیبشناسانه به وقایع چند سال اخیر بنگرند.
اگر آسیبشناسی درست و واقعبینانهای صورت پذیرد، اصلاحطلبان میتوانند با اصلاح ساختار و گفتمان خود به دامان مردم و انقلاب برگردند و اگر بر روش قبلی اصرار کنند، احتمالا شاهد مواضع رادیکالتری از این جناح سیاسی خواهیم بود.
با نزدیک شدن به ایام انتخابات مجلس یازدهم در اسفندماه پیش رو، گمانهزنیها در مورد لیست احتمالی احزاب و جریانات سیاسی برای حضور در انتخابات افزایش یافته است. اصولگرایان اگر بتوانند برخی اختلاف نظرها که البته قدیمی هستند را اقلا به شکل موقت مدیریت کنند، احتمالا به یک لیست واحد خواهند رسید. اما در اردوگاه اصلاح طلبان شرایط متفاوت است. در حالی که شورای نگهبان نظر اولیه خود در مورد احراز صلاحیتها را اعلام نموده است، اعتراض اصلاحطلبان به رد صلاحیت تعدادی از افراد وابسته به جریان اصلاحات بالا گرفته است. با این تفاسیر، همچنان معلوم نیست آیا اصلاحطلبان با لیست واحد انتخاباتی وارد کارزار انتخاباتی خواهند شد یا اتفاقات به گونهی دیگری رقم میخورد.
اصلاحات بدون لیست در انتخابات مجلس 98
به گفته برخی از اعضای شورای عالی سیاست گذاری اصلاحطلبان احتمال دارد اصلاحطلبان برای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در اسفندماه 98 لیست انتخاباتی ندهند. این عدم ارائه لیست واحد به انتقادات گسترده وارده به این جریان سیاسی در پی عملکرد فراکسیون امید و حمایت از حسن روحانی در انتخابات سالهای 92 و 96 برمیگردد.
منتقدان میگویند فراکسیون امید «که در پی پیروزی لیست بیرون آمده از شورای عالی اصلاحطلبان مطرح شد»، نتوانسته آنگونه که باید و شاید کارآمدی داشته باشد.
صوفی از اعضای شورای عالی سیاستگذاری اصلاحطلبان در پاسخ به این سوال که آیا ممکن است اصلاحطلبان به اضطرار هم لیست ندهند، گفت: «بله؛ احتمال آن است که به اضطرار لیست ندهیم. البته این به معنای تحریم انتخابات نیست چرا که همه اصلاحطلبان در انتخابات شرکت کرده و رای میدهند اما احتمال دارد لیست ندهیم این به معنی تحریم انتخابات نیست».
جبهه اصلاحات در محاصره تردید
در شرایط حاضر جبهه اصلاحات از چپ رادیکال تا راست محافظهکار، چه آن دسته که تحریم انتخابات را تقبیح میکنند و چه قشری که مشارکت را پوچ و بیثمر میانگارند، همگی با درجهای از شکوتردید مواضع انتخاباتی خود را اعلام داشتهاند. هم آنها که ترغیب به مشارکت کردهاند، دعوتشان همراه با اما و اگر ایراد شده، هم رگههایی از تردید در مواضع افرادی که تحریم را ترویج میکنند قابل ردیابی است. ریشه این عدم اطمینان و سردرگمی جبهه اصلاحات را میتوان در چند عامل جستجو کرد. اصلاحطلبان درباره میزان اقبال عمومی با تردیدهای جدی مواجهند. کاهش مشارکت مردم و افت جدی تمایل آنان به اصلاحطلبان، براساس دادههای تجربی و تحلیلی یعنی کاهش شانس پیروزی جریان اصلاحات. عامل بعدی سردرگمی اصلاحات، ریشه در خود جبهه اصلاحات و نیروهای تازهنفس اصلاحطلب دارد. نیروهای جدیدالورودی که با برند اصلاحطلبی در سیروسلوکاند اما نتوانستهاند توقعات احزاب حامی خود را تامین کنند. هرچند عارف به عنوان یک اصلاحطلب شناسنامهدار به عنوان سرلیست در لیست امید حضور داشت اما اصلاحطلبان تندرو توقع اقدامات ساختارشکنانهای از عارف داشتند که با تن ندادن عارف به این مطالبات، دست به تخریب وی زدند. شاید تخریب عارف در حذف وی از گردونه انتخابات نقش مهمی داشت....
◀️ ادامه دارد
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
خبرگزار
⛔️ آیا اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم لیست واحد میدهند؟ / سرلیستی مجید انصاری! قسمت اول شرای
⛔️ تحلیل وضعیت انتخاباتی اصلاح طلبان ( قسمت دوم )
تحریم انتخابات یا حضور جدی!؟
به رغم تفاوتهای چندوجهی شرایط فعلی با دورههای پیشین، اصلاحطلبی همچنان با تحریم انتخابات غریب و نامأنوس است، هرچند این امر غیرمحتمل هم نیست. اما درباره مشارکت در انتخابات دو استراتژی کلی وجود دارد. یکی همان مشارکت مشروط است و چهرههایی چون حجاریان و شکوریراد نیز آن را ترویج میکنند. مسیری که در آن، افرادی چون محمدرضا عارف و عبدالواحد موسوی لاری ائتلاف اصلاح-اعتدال را در خط پایان میبینند.
استراتژی دوم حضور بیقید و شرط در انتخابات است که خود دو طیف را شامل میشود؛ گروهی از اصلاحطلبان همچون بهزاد نبوی، محسن رهامی و بخشی از حزب کارگزاران که همچنان بر ائتلاف با اصولگرایان میانهرو (یا همان معتدلین) اصرار میورزند. باتوجه به تجربه ناخوشایند مردم از لیست امید در مجلس دهم، احتمالا در صورت ارائه لیست امید برای انتخابات مجلس 98، این لیست با اقبال عمومی مواجه نخواهد شد. شرایط فعلی ناشی از عملکرد اصلاحطلبان و دولت مورد حمایت آنها نشان میدهد کمتر کسی به منتسبین حسن روحانی ولو با «تَکرار» خاتمی رای میدهد. شاید تحریم انتخابات به بهانههایی مثل «رد صلاحیت گسترده اصلاحطلبان توسط شورای نگهبان» دستاویز خوبی برای فرار از قبول مسئولیت شرایط نامناسب به وجود آمده توسط دولت روحانی(مورد حمایت اصلاحطلبان و خاتمی) باشد؛ با وجود اینکه در شرایط جاری، بخش زیادی از مردم علت عملکرد نقد برانگیز دولت را به علت قرابت گفتمانی و خواستگاه مشترک با جریان اصلاحات میدانند.
انتظار برای اعلام نتایج قطعی احراز صلاحیتها
حسین کمالی، عضو شورای هماهنگی اصلاحات،درباره آخرین وضعیت لیست انتخاباتی اصلاح طلبان گفت: «هنوز تایید صلاحیتها قطعی نشده است؛ افرادی که تایید صلاحیت نشدهاند، طبق اعلام شورای نگهبان اعتراض کردهاند. نتیجه اعتراض ها باید مشخص شود تا براساس آن لیست انتخاباتی بسته شود؛ فعلا این سردرگمی برای اصلاح طلبان ایجاد شده است. من درباره قهر از صندوق رای اطلاعی ندارم و اگر اصلاح طلبان جایی نامزد داشته باشند رای می دهند. مجلس مهم است، انتخابات مهم است. مردم با انتخابات سرنوشت و آینده خود را مشخص میکنند. برخی با دخالتهایی که انجام میدهند باعث می شوند اثرات مثبتی بر جای نگذارند».
ائتلاف «اعتدالیون» و «اصلاح طلبان»
اصلاحطلبان ادعا میکنند که دیگر نمیخواهند با اعتدالیون ائتلاف کنند. اصل این تفکیک بین «اعتدالیون» و «اصلاحطلبان» یک اقدام راهبردی در زدودن ننگ هزینه دولت اصلاحاتساخته از پیشانی اصلاحطلبی است. با این که بحثهای زیادی در ماههای گذشته مبنی بر حضور مستقل اصلاحطلبان در انتخابات مطرح شده و اصلاح طلبان ادعا دارند که نمیخواهند در مجلس یازدهم زلفشان را به زلف روحانی گره بزنند و حتی به دنبال این هستند که گره زلف خود را از زلف روحانی باز کنند یا حتی مطرح کردند که مردم انتقادات و نارضایتیهایی نسبت به عملکرد روحانی دارند و جریان اصلاحات میخواهد که این انتقادات و اعتراضات شامل حال اصلاحات نشود، اما پیش بینی میشود در صورت تحقق لیست واحد، مجدداً حامیان دولت و اصلاحطلبان را دوشادوش یکدیگر ببینیم.
قهر با صندوقهای رای!؟
بعید به نظر میرسد مشی اصلاح طلبان قهر با صندوقهای آرا باشد. تجربه دوره قبل تهران اثبات کرد که اصلاح طلبان توانستهاند با یک لیست شامل افراد ناشناس وارد مجلس شوند. اصلاح طلبان در انتخابات مجلس یازدهم حضور مییابند و با جریان سازی توسط شبکههای اجتماعی حقیقی و مجازی تلاش میکنند تا رقابت سختی با اصول گرایان را رقم بزنند.
سناریوی دوقطبیسازی و طرح برخی شعارهای احساسی توسط اصلاحطلبان در انتخابات مجلس یازدهم به منظور جلب آرا مردم به نفع اصلاحطلبان از رویکردهای این جناح خواهد بود. این شیوه اصلاحطلبان مسبوق به سابقه بوده است. اینکه مردم را در انتخاب بین بد و بدتر قرار دهند تا مردمی که از عملکرد آنها دلسرد هستند را وادار کنند به نفع اصلاح طلبان پای صندوقهای آرا بیایند و بین بد و بدتر (البته بنابر تحلیل آنها از اوضاع) انتخاب کنند.
◀️ ادامه دارد
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
خبرگزار
⛔️ تحلیل وضعیت انتخاباتی اصلاح طلبان ( قسمت دوم ) تحریم انتخابات یا حضور جدی!؟ به رغم تفاوتهای چ
⛔️ تحلیل وضعیت انتخاباتی اصلاح طلبان ( قسمت سوم و پایانی )
دوقطبیسازی فضای انتخابات؛ مثل همیشه!
اصلاحطلبان در انتخابات آینده به صورت گفتمانی شرکت خواهند کرد. در سال 96 سعی کردند با رأی سلبی و ایجاد هراس نسبت به رقیب آرا مردم را جلب کنند. سال 94 نیز با گفتمان برجام و مذاکره پیروز شدند. در انتخابات مجلس98 ممکن است با گفتمان «می خواهم زندگی کنم» یا «مردم باید در جریان تحریمها قرار بگیرند و واقعیتهای تحریمها و FATF را بدانند» در رقابتها شرکت کنند. اینگونه وانمود خواهند کرد که جریان مقابل میخواهد کشور را به موضع مقابله با دنیا سوق دهد و ما دنبال این هستیم که شرایط زندگی مردم را بهبود ببخشیم. جریان اصلاحات با این شعارها میخواهند به صورت گفتمانی در انتخابات شرکت کنند و احتمال ائتلاف آنها با حامیان دولت نیز وجود دارد.
علاوه بر این چون در جریان اصولگرایی حرکتی آغاز شده است که احتمال رسیدن به لیست واحد وجود دارد لذا برای اینکه از یک سو احتمال موفقیت طرف مقابل را کاهش دهند و از سوی دیگر در انتخابات دو قطبی ایجاد کنند تا بتوانند مردم را پای صندوق رأی بیاورند، احتمالاً جریان اصلاحات و حامیان دولت در انتخابات مجلس98 ائتلاف خواهند کرد.
مشخصا اصلاحطلبان هنوز همه نقشه خود را برای حضور در انتخابات مجلس یازدهم اعلام نکردند و در حال برآورد اوضاع هستند و به دنبال این هستند که رقیب اصولگرای خود را در بیخبری قرار دهند تا رقیب نداند آنها چه تحرکی خواهند داشت.
سرلیستی انصاری در لیست واحد اصلاح طلبان برای انتخابات مجلس 98
از میان نامزدهای جریان اصلاحات که وارد انتخابات مجلس شده اند «مجید انصاری» سابقه انقلابی و مسئولیت بیشتری دارد (اگر نقشآفرینی در فتنه 88 را نادیده بگیریم). از میان نامزدهای جریان اصلاحات در مجلس یازدهم، وی در سالهای اخیر سعی کرده است که مواضع ساختارشکنانه و قانون گریزانه نداشته باشد. اگر اصلاحطلبان بتوانند اکثریت مجلس یازدهم را به دست بیاورند انصاری میتواند یکی از گزینههای ریاست مجلس باشد.
در میان افرادی که در لیست اصلاح طلبان حضور دارند، مجید انصاری ازشناخته شده ترینها است. ممکن است اصلاحطلبان بخواهند سنتشکنی کرده و یک خانم را به عنوان سرلیست معرفی کنند اما با حضور انصاری، بعید است که جریانات اصلاحطلب این تصمیم را اتخاذ کنند.
ضرورت بازسازی اصلاحات
در این میان نمی توان نظرات اصلاح طلبانی را نادیده گرفت که فراتر از امر انتخابات، بر ضرورت بازنگری در جبهه اصلاحات و بازتعریف مبانی اصلاحطلبی تأکید دارند. افرادی چون «محمدرضا تاجیک» که گفته است: «جریان اصلاحطلبی نیازمند تأمل جدی است و ضرورت دارد که در ساختارها و رویکردها بازنگری اساسی صورت بگیرد تا آیندهای متفاوت رقم زده شود. باید بررسی شود که چه کارهایی انجام شده و چه کارهایی انجام نشده است و باید تمام بحرانهای امروز اصلاحطلبی واکاوی شود و تازمانیکه با چنین رویکردی عمل نشود، نباید با تکیه بر پخمگانِ نخبهنما وارد میدان انتخابات شد؛ نمیتوان با اتکا به افرادی که آبروی اصلاحات را بردهاند و فضای سیاسی را سیاه کردهاند، رأی مردم را اخذ کرد. اگر قرار است که اصلاحات در انتخابات آبرویی داشته باشد، لازم است که از نیروهای جوان و نخبه استفاده شود تا در این صورت بتوان امید داشت که گفتمان اصلاحطلبی و نه گفتمان مبتنی بر استمرار قدرت ادامه یابد. اکنون شرایطی مهیا شده که افرادی وارد میدان انتخابات میشوند که اصلاحات را در پستوهای سیاست دفن کردهاند».
اصلاحات در محاق یا فرصتی برای تجدید قوا؟
شرایط حاکم بر فضای انتخاباتی کشور حاکی از عدم اقبال عمومی به اصلاح طلبان است. فارغ از اینکه آیا اصلاح طلبان به لیست واحد برای حضور در انتخابات مجلس 98 میرسند یا نه، و گذشته از مسئله سرلیستی مجید انصاری یا فرد دیگری در لیست نهایی انتخاباتی اصلاح طلبان، نکته قابل توجه دیگری در مورد این جریان سیاسی وجود دارد. اصلاح طلبان بعد از کمرنگ شدن احتمال پیروزیشان در انتخابات مجلس شورای اسلامی به عنوان مردمیترین قوه در حکومت اسلامی، باید آسیبشناسانه به وقایع چند سال اخیر بنگرند. اگر آسیبشناسی درست و واقعبینانهای صورت پذیرد، اصلاحطلبان میتوانند با اصلاح ساختار و گفتمان خود به دامان مردم و انقلاب برگردند و اگر بر روش قبلی اصرار کنند، احتمالا شاهد مواضع رادیکالتری از این جناح سیاسی خواهیم بود و به مراتب هزینهزایی آنان برای حاکمیت و مردم بالاتر خواهد رفت.
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
⛔️ اخبار ویژه روزنامهها
🔹 گعده انتخاباتی مدعیان رحم اجارهای با روحانی و ناطق نوری/ شارژ دادن به دولت را فراموش نکنید/ انبوه تدابیر اقتصادی را معطل اخم و لبخند غرب نکنید
🔹 یک کارشناس اقتصادی ضمن نقد سخنان رئیسجمهور میگوید اقتصاد ما بیش از فشار تحریمهای خارجی، تحت فشار بیتدبیری و بیبرنامگی دولت است.
🔹 یک مسئول ارشد اجرایی در ابلاغیه جدید خود خطاب به استانداری ها و اعضای کابینه، از آن ها خواسته است به دستگاه های مستقر در شهرستان ها اعلام کنند که در صورت استقرار در مجتمع های اداری، موظفند هزینه های مشترک یا اصطلاحا شارژ مربوط به خود را به میزانی که استانداری یا فرمانداری تعیین می کنند محاسبه و به حساب مربوط واریز کنند .
🔹 از زمان انتقال شیخ زکزاکی به زندان کادونا و بهرغم وخامت حالش، اجازه دسترسی پزشکان به او داده نشده است.
◀️ گزارش کامل را اینجا بخوانید
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
⛔️ گزارش تحلیلی
❌ "جنجال درمانی" راهبرد کلان رئیسجمهور برای عبور از بحران عملکرد و انتخابات/ چرا روحانی عصبانی شده است؟
❌ تجربه نشان داده است در انتخاباتها راه پیروزی تند کردن فضای سیاسی و سپس ساختن دوقطبیهاست. از دو قطبی آزادی-اسارت گرفته تا دو قطبی مذاکره-انزوا طلبی، به نظر میرسد تند کردن فضای سیاسی و جنجال آفرینی، راهبرد دولتمردان و حامیان اصلاحطلبش در ماههای منتهی به انتخابات خواهد بود.
❌ محبوبیت دولت در یک سال گذشته به شدت کاهش یافته است. برای رهایی از این وضع، به نظر انحراف افکار عمومی به مسائل داغ و جنجالی بهترین راهکار است.
◀️ گزارش کامل را اینجا بخوانید
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
✅ #تغذیه_فکری قسمت ۲۰
✍ نظر به استقبال گسترده فرهیختگان و نخبگان سیاسی از سلسله برنامه های #تغذیه_فکری :
🔺در ادامه فایل هایی برای بهره برداری و استفاده نخبگان سیاسی در جلسات تقدیم حضور میگردد:
❌ برای استفاده از فایل های ۱۹ قسمت قبل ، کلمه ( کلیک ) را لمس کنید👇
⬅️ قسمت اول کلیک کنید.
⬅️ قسمت دوم کلیک کنید.
⬅️ قسمت سوم کلیک کنید
⬅️ قسمت چهارم کلیک کنید
⬅️ قسمت پنجم کلیک کنید
⬅️ قسمت ششم کلیک کنید
⬅️ قسمت هفتم کلیک کنید
⬅️ قسمت هشتم کلیک کنید
⬅️ قسمت نهم کلیک کنید
⬅️ قسمت دهم کلیک کنید
⬅️ قسمت یازدهم کلیک کنید
⬅️ قسمت دوازدهم کلیک کنید
⬅️ قسمت سیزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت چهاردهم کلیک کنید
◀️ قسمت پانزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت شانزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت هفدهم کلیک کنید
◀️ قسمت هجدهم کلیک کنید
◀️ قسمت نوزدهم کلیک کنید
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: محفل تحلیلی نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
⛔️ شبهات انتخاباتی
❌ مردم مجبورند از میان نامزدهایی که با حذف انواع و اقسام گرایش ها از گردونه انتخابات در سبد انتخاب مردم قرار گرفته اند، انتخاب کنند. بدون اینکه نامزد مطلوب خود را بیابند، فقط به دلیل تقویت نهاد انتخابات و نیز تقویت کشور و ایران به میدان می آیند و رای می دهند. آن وقت متهم می شوند که وضعیت کشور محصول رای آنان است. درحالی که آنان فقط 10 درصد در نتیجه انتخابات نقش داشته اند.(عباس عبدی یادداشت روزنامه اعتماد)
🔺پاسخ: این ادعا در نزدیکی هر انتخابات مکرر تکرار می شود. #انتخابات_آزاد، #انتصابات به جای انتخابات، #تقلّب، #صیانت_از_آراء ... کلیدواژه هایی هستند که بارها از سوی جریان های خاص و همزمان ضدانقلاب و حتی مقامات غربی درباره انتخابات ایران مطرح می شود.
واقعیت این است که این شبهات پاسخ های بسیاری دارد و بسیار هم پاسخ گفته شده. اما منفعت برخی جریان ها در تکرار مکرر آن است تا دروغ گوبلزی(وزیر پروپاگاندای هیتلر و خالق نظریه دروغ بزرگ) مورد باور افکار عمومی قرار بگیرد.
1️⃣ اگر این ادعاها درست بود، باید دولت، مجلس و شوراها همواره در دست یک جناح یا طرز تفکر می ماند. درحالیکه چنین نیست و طی حداقل شش سال گذشته، دولت، اکثریت مجلس و شورای شهر بسیاری نقاط کشور در دست یک تفکر خاص سیاسی بوده که البته همان تفکر همواره معترض انتخابات است.
2️⃣ چرا این جریان سیاسی هیچ وقت پاسخگوی فساد مالی، اخلاقی و یا موضع گیری های رادیکالی هم راستا با دشمنان برخی چهره های سرشناسش نیست و فقط وقت انتخابات از رد صلاحیت این چهره ها می نالد؟ بهتر نیست به جای فرافکنیِ علت ردصلاحیت، با شفافیت مراقب رفتارهای خلاف قانون بازیگران جریان خود باشند؟
3️⃣ هر مطّلعی می داند تمام کشورهای دموکراتیک دنیا سازو کارهای خاص خود را برای ورود به انتخابات دارند؛ بدون اینکه نخبگان جامعه این سازوکارها را در تنافی با آزادبودن انتخابات تلقی کنند. به عنوان مثال در امریکا فرآیند استصواب که درون دو حزب دموکرات و جمهوریخواه اعمال میشود، چنان سنگین است که میبینیم کارکشتهترین سیاستمداران و سناتورها خیلی قبل از اینکه اصلاً به مرحلهٔ نامنویسی برسند، حذف می شوند. این فرایند بسته موجب شده بیش از صد حزب دیگر امریکایی اجازه نفس کشیدن در انتخابات را پیدا نکنند. «دادگاه قانون اساسی» در ترکیه، «شورای قانون اساسی» و «دیوان عالی عدالت» در فرانسه، «دادگاه قانون اساسی» در آلمان، «مجلس نمایندگان» و «سنا» در آمریکا، «مجلس عوام» در انگلستان و «دادگاه قانون اساسی» در روسیه، نقش نظارتی مشابه شورای نگهبان در جمهوری اسلامی را ایفا مینمایند.
4️⃣ مشارکت مردم ایران در انتخابات همواره از متوسط مشارکت مردمی بسیاری از دموکراتیک ترین کشورها بیشتر است و این نشان از خوشبینی مردم به سازوکار انتخابات و علاقه به مشارکت در تعیین ساختار سیاسی کشور است. گرچه تبلیغات غربی ها و بلندگو های داخلی شان همیشه سعی می کند خلاف این را تصویر کند.
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
⛔️ دیپلماسی تبدیل فرصت به تهدید ‼️
🔺پمپئو می گوید اعتراضات در ایران تاثیر سیاست #فشار_حداکثری ست.
0⃣ مقامات آمریکایی قبلا گفته بودند هدف سیاست فشار حداکثری تسلیم ایرانیان به #مذاکره است.
1⃣ اول هفته گذشته روحانی در سیستان و بلوچستان پالس مذاکره می دهد.
2⃣ وسط هفته آمریکایی ها شرایط بی شرمانه مذاکره با ایران را مطرح می کنند.
3⃣ و آخر هفته جناب ظریف در مصاحبه با اشپیگل از منتفی نبودن مذاکره مشروط با آمریکا حتی پس از ترور (شهادت) #سردار_سلیمانی سخن می گوید!
⚠️ نشریه های غربی هم می نویسند که «پس از سردار سلیمانی احتمال مذاکره زیاد است.» مذاکره ای که برای دنیا «تسلیم ایران» ترجمه می شود!
❌ #دیپلماسی_ذلیلانه اینگونه می تواند اقتدار حاصل از #رفراندوم_میلیونی حمایت از #مقاومت در تشييع سردار سلیمانی و #سیلی_موشکی را در انظار جهانیان به «تسلیم مذاکره» تبديل کند. دیپلماسی تبدیل فرصت به تهدید!!!
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
⛔️ ظریف و شکلدهی #تردید_راهبردی‼️
🔸 ظریف در کمتر از یکماه از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس، در مصاحبه با اشپیگل تصریح کرد که در صورت لغو تحریمها، ایران حاضر به مذاکره با آمریکاست.
پیش و بیش از آنکه این موضع ظریف در دوگانههای عزت _ذلت؛ عزت _ غیرت؛ صداقت _ خیانت و... دیده شود باید آن را امری بسیار مهمتر و فراتر از این موارد دید.
⚠️ در اینباره به نکاتی اشاره میشود:
1⃣ باب مذاکره بیفایده و مضر با رژیم آمریکا قبل از اقدام آمریکا در ترور سردار شهید سلیمانی، بسته شده بود.
این تصمیم طی یک فرآیند تجربی پرهزینه حاصل شد و پشتوانه اجماع ملی و اراده حاکمیتی دارد. ممنوعیت مذاکره با آمریکا در پی اقدام دزدانه و بزدلانه این رژیم در ترور سردار دلها، یک امر بدیهی و بلاتشکیک است. از طرف دیگر در این شرایط که فشار شدیدی بر رژیم آمریکا در منطقه وجود دارد، مطرح شدن امکان مذاکره، از این فشار میکاهد.
2⃣ (مهم) از طرف دیگر ظریف که خود باید #مجری_راهبرد جمهوری اسلامی در مقابل آمریکا باشد، خود، #تردید_راهبردی ایجاد میکند.
🚫این تردید راهبردی از ۲ منظر قابل مشاهده است:
▪️الف. بعد خارجی:
از این منظر این پیام به آمریکا (قاتل) منتقل میشود که ایران درباره راهبرد #انتقام_سخت آماده مذاکره است. یعنی با لغو تحریمها، این راهبرد نیز تغییر خواهد کرد. به عبارت روشنتر، در میزان جدیت نظام در عملیاتیسازی راهبرد انتقام سخت برای دشمن ایجاد تردید کرد.
▪️ب. بعد داخلی:
این موضع، #معتبرسازی تحلیلهای ضدانقلاب و جریان عبری _ عربی بود که ایران در پشت صحنه با آمریکاییها توافق!!! کرده است که پس از حمله به #عینالاسد، حمله دیگری در کار نخواهد بود. با پیام مذاکره، این تردید در میان مردم شکل میگیرد که نظام، از راهبرد انتقام سخت عبور کرده است. راهبردی که با سیلی موشکی آغاز شد و گام نهایی آن اخراج آمریکاییها از کل منطقه خواهد بود.
3⃣ نکته بسیار منفی دیگر آن است که اظهارات نابخردانه ظریف سبب میشود #تبلیغات_رسانهای دشمن در جبهه مقاومت اینگونه تبلیغ کند که ایران با برگه قدرت منطقهای و محور مقاومت، برای گرفتن امتیاز برای حل مساله تحریم با آمریکا معامله!! و مذاکره!! میکند. در حالیکه محور مقاومت با سیاستهای تکلیف مدارانه، صادقانه و برادرانه ایران اسلامی در کنار برادران ایمانی شکل گرفته است و ایران اسلامی وظیفه ذاتی خود را در حمایت از مظلومین و نهضت ها میداند.
❌ بنابراین منفیترین بخش سخنان ظریف را باید در ایجاد #تردید_راهبردی در داخل و خارج دانست. آثار این تردید در پیشرویِ بیشتر و افزایش سقف مطالبات دشمن بروز خواهد کرد. همانگونه که ترامپ بلافاصله، با پاسخ طعنهآمیزِ نه_مِرسی!!! ، سقف فعلی را هم نیز نپذیرفت.
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
⛔️ پرزیدنت را درک میکنیم ‼️
🔹چرا نباید به اظهارات دوقطبی ساز روحانی، همانند سخنان وی علیه وظایف نظارتی شورای نگهبان، توجه کرد و نباید واکنش نشان داد؟
🔹باید #پرزیدنت را درک کرد! او در شرایطی قرار گرفته که خودش باید پاسخگوی کارنامهی نداشتهی خودش باشد. از این رو #پرزیدنت ترجیح میدهد با دوقطبی سازی کاذب در موضوعات سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، سیاست خارجی و... برای خود دگرسازی کند و بخشی از جامعه را در مقابل بخش دِگرسازی شده جامعه قرار دهد. از سویی این ترفند روحانی، از منظر دیگر ی هم قابل تامل است. او سعی دارد حامیان دیروز خود را وادار نماید تا مدافعان امروزش باشند. لذا با دگر سازی میکوشد آنان را برای این مهم تحریک نماید.
🔹با این شرایط تنها کافی است #پرزیدنت را درک کنیم. از این پس نباید برای اینگونه سخنان وی اهمیتی قائل شد و نباید در زمین دوقطبی سازی و دِگرسازی او بازی کرد. یک ضربالمثلی در عربی است با این عنوان که : "اَلغَریقُ یَتَشَبّثُ بِکُل حَشیش"
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
✅ #تغذیه_فکری قسمت ۲۱
✍ نظر به استقبال گسترده فرهیختگان و نخبگان سیاسی از سلسله برنامه های #تغذیه_فکری :
🔺در ادامه فایل هایی برای بهره برداری و استفاده نخبگان سیاسی در جلسات تقدیم حضور میگردد:
❌ برای استفاده از فایل های ۲۰ قسمت قبل ، کلمه ( کلیک ) را لمس کنید👇
⬅️ قسمت اول کلیک کنید.
⬅️ قسمت دوم کلیک کنید.
⬅️ قسمت سوم کلیک کنید
⬅️ قسمت چهارم کلیک کنید
⬅️ قسمت پنجم کلیک کنید
⬅️ قسمت ششم کلیک کنید
⬅️ قسمت هفتم کلیک کنید
⬅️ قسمت هشتم کلیک کنید
⬅️ قسمت نهم کلیک کنید
⬅️ قسمت دهم کلیک کنید
⬅️ قسمت یازدهم کلیک کنید
⬅️ قسمت دوازدهم کلیک کنید
⬅️ قسمت سیزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت چهاردهم کلیک کنید
◀️ قسمت پانزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت شانزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت هفدهم کلیک کنید
◀️ قسمت هجدهم کلیک کنید
◀️ قسمت نوزدهم کلیک کنید
◀️ قسمت بیستم کلیک کنید
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: محفل تحلیلی نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
خبرگزار
⛔️ از آیه الله مایک چه می دانید⁉️ 🔺 صدای انقلاب، شماره ۸۰ 💯 #نشرحداکثری •┈••✾••┈
⛔️ کشته شدن آیت الله مایک ⁉️ از شایعه تا واقعیت
🔹 در ساعات گذشته، خبری مبنی بر کشته شدن (مایک دی آندرا ) ملقب به «آیت الله مایک» مسئول عملیات سازمان سیا در ترور شهید سلیمانی و شهید عماد مغنیه ، در هواپیمای ساقط شده آمریکا در افغانستان منتشر شد؛ خبری که در حال بازتاب در رسانهها و محافل بین المللی است.
اهمیت خبر
🔺سرگونی هواپیمای آمریکایی در افغانستان، شاید به خودی خود اهمیت چندانی نداشته باشد. اما وقتی خبرهای ضد و نقیضی از کشته شدن یک مقام ارشد سازمان سیا ـ که مرتبط با اقدامات و فعالیت های مخفی علیه ایران است ـ منتشر شده، توجهات را به خود جلب کرده است. دی آندرا مایک، ملقب به آیت الله مایک یا شاهزاده تاریکی، یکی از مقامات ارشد سازمان سیا در امور خاورمیانه و ایران است که کشته شدن احتمالی او، می تواند از چند جهت اهمیت داشته باشد:
1⃣ علت حضور او در افغانستان
2⃣دوم: کشته شدن او بعد از ترور سردار سلیمانی از سوی آمریکا
3⃣چگونگی اطلاع از حضور او در هواپیما و ساقط کردن آن
⚠️ علی رغم این فرض ها و گمانه زنی ها تردیدی در مورد صحت این خبر هست ، و علت آن معتبر نبودن پایگاه خبری تحلیلی «وترنز تودی» است که به نقل از منابع اطلاعاتی روسیه نوشت: مایک دی آندرا که مسئول پرونده ترور سردار سپهبد قاسم سلیمانی بود در حادثه سقوط هواپیمای آمریکایی در افغانستان کشته شده است. این رسانه معتبر نبوده واخبار آن قابل اعتنا نمی باشد.
❌ ( گزارش کامل آیه الله مایک را اینجا بخوانید )
•┈••✾••┈•
💥با افشاگری ها و روشنگری های "تبیین و تحلیل وضعیت " همراه باشید 👇
♨️ @tabiinvatahlil
خبرگزار
⛔️ ظریف و شکلدهی #تردید_راهبردی‼️ 🔸 ظریف در کمتر از یکماه از شهادت حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی ال
⛔️ کودکِ لوسِ لجبازِ نازپرورده ‼️
🔹محمد جواد ظریف را سال هاست که میشناسم؛ از زمانی که کارمند محلی نمایندگی کشورمان در سازمان ملل متحد در نیویورک بود. معتقدم دکتر ظریف، ضعیف ترین، پر ادعاترین، متوهم ترین، زودرنج ترین، پرتوقع ترین، ساده لوح ترین، بی ثمرترین وزیر خارجه ایران است.
🔺اگرچه او را اهل خیانت آگاهانه نمیدانم، اما متاسفانه رفتار کودک نازپرورده، ترسو، لوس و لجبازی را دارد که پیوسته برای بسیاری از هم میهنانش و حتی مردم آزاده دیگر کشورها موجب شرمساری و سرافکندگی است.
🔹ظریف می داند که برای کشور در هرحال هزینه زاست؛ هم ماندن او در کسوت وزیر امور خارجه موجب خسارت است و هم رفتنش در میانه این معرکه برای کشور پر هزینه است، ولی باز هم با تمام بیهنری، هر بار ناز و کرشمه میکند!
🔺ظریف هم مجذوب غرب است و هم مرعوب غرب. هم دشمن را قوی تر از آنچه هست میپندارد و هم ملت ایران را در ذهن خود ضعیف تصور می کند. او حداقل اهل عبرت گرفتن از اشتباهات و تجربه آموز هم نیست که دل خوش کنیم به اینکه شاید شکست های دیپلماتیک مکررش پلی برای پیروزی شود. فقط و فقط دعا می کنم روزهای سیاه این دولت بد یُمن و فرصت سوز و حراف و متکبر و نابخرد و بی تدبیر، زودتر سپری شود و پایمال شدن مکرر عزت، حکمت و مصلحت هرچه زودتر به پایان برسد.
✍ دکتر قدیری ابیانه
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است
#یادداشت_کوتاه
⛔️ تکرار گوبلزی ‼️
گوبلز، وزیر پروپاگاندای هیتلر میگوید:
🔹«هیچ بعید نیست که با شناخت روحیه افراد مورد نظر، از طریق #تکرار بتوان ثابت کرد که مربع یک دایره است!»‼️
کلیدواژه های #انتخابات_آزاد، #انتخابات_تشریفاتی، #انتصابات... با تکرار گوبلزی، بناست ثابت کنند مربع انتخابات آزاد ایران، دایره است!
🌐 تبیین و تحلیل وضعیت: تغذیه فکری نخبگان سیاسی
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🔴 با #تحلیل_وضعیت تحلیلگر شوید..
🇮🇷 جامع ترین کانال تحلیل سیاسی با حضور آدمین کانال سیاسی ، تحلیلگران و نخبگان سیاسی، اصحاب رسانه، فضلا و اساتید محترم حوزه و دانشگاه
eitaa.com/joinchat/1934098432C8010358641
🌼 بازنشر مطالب مجاز است