یافتههای پژوهشگران نشان میدهد که میزان اعتیاد نوجوانان ۱۴ تا ۱۹ ساله به اینترنت و شبکههای مجازی بسیار جدی و خطرناک بوده و زمینهساز مشکلات متعددی است. از سوی دیگر ترک این اعتیاد نیز برای نوجوانان دشوارتر از سایر افراد است.
نتایج یک مطالعه جدید نشان میدهد که اعتیاد به اینترنت در بین نوجوانان موضوعی کاملاً جدی و مهم محسوب میشود. بر اساس نتایج بهدستآمده از مطالعات پژوهشگران دانشگاه کازان (Kazan University) میزان اعتیاد و وابستگی نوجوانان به اینترنت و رسانههای اجتماعی بسیار زیاد و در ابعادی غیرقابلکشف است. در مطالعات و سرشماری انجامشده طی این پروژه، نوجوانان گروه سنی ۱۴ تا ۱۹ سال موردبررسی قرار گرفتند که عمدتاً در دوره دبیرستان تحصیل میکردند.
حوزه اینترنت و شبکههای اجتماعی برای همه مردم جذاب بوده و همه ما به آن نیاز داریم. بسیاری از مردم به این شبکهها معتاد شده و به برقراری ارتباطات اجتماعی از این طریق نیاز دارند. بسیاری از نوجوانان این دنیای مجازی را به دنیای واقعی ترجیح داده و درواقع ترک این اعتیاد برای همه ما بهویژه نوجوانان سخت است.
رجینا ساکیوا (Regina Sakhieva) یکی از پژوهشگران ارشد این گروه تحقیقاتی درباره موضوع فوق چنین اظهار داشت: «ما میتوانیم وابستگی و اعتیاد نوجوانان به شبکههای اجتماعی را کشف کنیم. در حقیقت حوزه اینترنت و شبکههای اجتماعی برای همه مردم جذاب بوده و همه ما به آن نیاز داریم. بسیاری از مردم به این شبکهها معتاد شده و به برقراری ارتباطات اجتماعی از این طریق نیاز دارند. بسیاری از نوجوانان این دنیای مجازی را به دنیای واقعی ترجیح داده و درواقع ترک این اعتیاد برای همه ما بهویژه نوجوانان سخت است.»
پژوهشگران همچنین دریافتند که اکثر کسانی که در دنیای مجازی مورد سوءاستفاده قرارگرفتهاند، مستعد ابتلا به اعتیاد به اینترنت بوده و ساعات زیادی را در شبکههای اجتماعی سپری میکنند. از مهمترین ویژگیهای این اعتیاد اینترنتی، علائمی مانند ضعف در کنترل زمان سپریشده در اینترنت و شبکههای مجازی بوده و معمولاً بیش از زمانبندیهای فعالیت خود و تنظیم اولویتهای زندگی واقعی است.
به باور روان شناسان و کارشناسان حوزه علوم اجتماعی، اعتیاد و آسیبهای جانبی به دلیل استفاده افراطی از شبکههای اجتماعی مجازی، در نوجوانان تأثیری بسیار بیشتر و عمیقتر دارد. علاقه و عشق بیشازحد نوجوانان به فنّاوری ، مهمترین دلیل اعتیاد آنها به این شبکههای اجتماعی بوده و تأثیرگذارترین فاکتور در رفتارهای افراطی آنها محسوب میشود.
بر اساس پژوهشهای مشابه انجامشده در بریتانیا، بیش از هشتاد درصد افراد مورد پرسش قرارگرفته در جامعه آماری این تحقیقات، اعتراف کردهاند که دستکم برای یکبار در طول عمر خود تلاش کردهاند تا از اعتیاد به شبکههای اجتماعی رهاشده و خود را از این اعتیاد آزاد کنند و حتی بسیاری از آنها برای یک ماه به سراغ این شبکهها نرفتهاند ولی در این میان تقریباً تمامی کاربران اعتراف کردهاند که کنار گذاشتن استفاده از فنّاوری ارسال پیامهای متنی در شبکههای اجتماعی تقریباً بسیار سخت بوده و از ترک بسیاری از عادات دیگر ازجمله عادات غذائی یا دخانیات و .... دشوارتر است.
آمارهای ارائهشده در پژوهشهای این حوزه نشاندهنده شرایط نهچندان منطقی استفاده نوجوانان از شبکههای اجتماعی است. در این تحقیقات مشخص شد که نوجوانان رده سنی بین ۱۲ تا ۱۸ سال بهطور متوسط در طول یک شبانهروز، یازده بار به شبکههای اجتماعی سرکشی کرده و دستکم هفده پیام متنی ارسال میکنند. بر اساس همین گزارش ، نوجوانان رده سنی موردبحث، در کشور انگلستان بهطور ماهانه یکصد و پنج دلار (۶۲ پوند ) جهت استفاده از خدمات فنّاوری هزینه کرده و این موضوع زمانی خطرناک به نظر میرسد که در بسیاری از مواقع شدت اعتیاد به شبکههای اجتماعی و فنّاوریهای کامپیوتری در نوجوانان مورد آزمایش قرارگرفته در این تحقیقات بهاندازهای زیاد است که برای به دست آوردن این مبلغ اقدام بهدروغ گفتن و حتی دزدی از نزدیکان و آشنایان خود میکنند. از سوی دیگر بررسیهای کارشناسان نشان میدهد که بیش از هفتادودو درصد از این نوجوانان از اعتیاد خود به شبکههای اجتماعی و بازیهای کامپیوتری باخبر نبوده و از خطرات این اعتیاد آگاهی ندارند.
شرح کامل این پژوهش و یافتههای بهدستآمده از آن در آخرین شماره مجله تخصصی Eurasia Journal of Mathematics, Science and Technology Education منتشر شده و در اختیار پژوهشگران قرار دارد.
ترجمه: احسان محمدحسینی - سیناپرس
منبع: thehealthsite
http://Eitaa.com/khabarict
خبرآیسیتی – بازنشر از سایت الف – یکی از مهمترین نیازهای اقتصادی کشور در دنیای امروز توسعه شبکه های توزیع مویرگی و پست لجستیک با هدف ارائه خدمات B2C بوده است. امروز خدمات خرده فروشی آنلاین یا همان فروش اینترنتی با توسعه قابل توجه همراه بوده است و تجارت داخلی و بین المللی را با تحولات جدی روبرو کرده است.
نویسنده مهدی گمرکی
” نه برف نه باران نه تاریکی شب نمیتواند چاپارها را از انجام سریع مأموریتشان بازدارد “
این نوشته سر در ساختمان اداره پست جیمز فارلی نیویورک است که در سال 1912 ساخته شده است. این سخن داریوش هخامنشی را هرودوت تاریخنویس پرآوازه یونانی درباره سامانه پستی در زمان هخامنشیان یاد کردهاست
@mahdi_gomroki
#لجستیک #پست #تجارت_الکترونیک #صادرات
ادامه این مطلب را از لینک زیر بخوانید
https://ift.tt/32OybW1
مدیر ارشد اجرایی اینتل مدعی شده است که مشکل جهانی کمبود پردازندهها به احتمال بسیار زیاد تا سال 2023 ادامه پیدا خواهد کرد.
به گزارش ایتنا و به نقل از techradar، پاتریک جلسینگر به عنوان مدیر ارشد اجرایی اینتل اخیرا مدعی شده است که احتمال کمبود پردازندههای گیمینگ و گرافیکی تا سال 2023 ادامه داشته باشد. او پیش از این نیز به ادامه دار بودن این مشکل اشاره کرده بود اما این بار زمان دقیقی برای آن بیان کرد.
جلسینگر بر این باورد است که اگرچه مشکل کمبود نیمه هادیها در طور زمان برطرف میشود اما همچنان تعادل میان عرضه و تقاضا تا سال 2023 برقرار نخواهد شد. او همچنان درباره افزایش فروش کامپیوترهای خانگی مثبت نگر است اما در عین حال باور دارد که این روند در آینده نیز ادامه خواهد داشت.
لیزا سو به عنوان مدیر ارشد اجراییای ام دی نیز موافق است که مشکل کمبود پردازندهها در سال جاری حل نخواهد شد اما معتقد است که اوضاع در سال 2022 بهتر میشود. با این حال او هشدار داده است که اگرچه این مشکل به مرور زمان حل خواهد شد و نباید منتظر برطرف شدن یکباره آن باشیم.
#پردازنده #اینتل #نیمه_هادی #بازار
اپل در طی رخداد مک بوک خود که در هفته جاری برگزار شد از از سری ایرپاد 3 رونمایی کرد و اعلام کرد که نسخه ارزانتر ایرپادها با طراحی جدید عرضه خواهند شد. نسل سوم ایرپادها به ایرپاد پرو شباهت زیادی دارد و البته تقلید صرف هم نیست. ارتفاع ایرپاد 3 به اندازه ایرپاد پرو است اما دنباله کوچکتری دارد. همچنین قاب ایرپاد 3 به عریضی ایرپاد پرو نیست و دلیل این امر هم عدم برخورداری از سریهای قابل تعویض است.
#اپل #مک_بوک #ایرپاد
کمپانی ادوبی برای اولین بار به صورت رسمی اعلام کرده است که قابلیتهای برنامه ویرایش تصویر محبوب فوتوشاپ را به صورت محدود برای مرورگرهای وب عرضه خواهد کرد.
به گزارش ایتنا به نقل از وبسایت خبری تحلیلی trustedreviews، کمپانی ادوبی با عرضه بتای عمومی جدید به کاربران سرویس Adobe Creative Cloud اجازه داده است که برای اولین بار ادیتهای فتوشاپی محدودی را از طریق صفحات وب و به صورت ابری روی عکسهای مدنظرشان اعمال کنند.
#فتوشاپ #طراحی #وب
سناتورهای آمریکا در جلسهای که با نمایندگان اسنپ چت، تیک تاک و یوتیوب داشتند آنها را به افزایش اقدامات حفاظتی برای کمک به حفظ سلامت کودکان و نوجوان در فضای مجازی ترغیب کردند.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، کمیته بازرگانی سنا به تازگی از گزارش جلسه سه ساعته خود در رابطه با تاثیر شبکههای اجتماعی روی کودکان و نوجوانان پرده برداشت. در این گزارش برای اولین بار به نامهای تیک تاک، یوتیوب و اسنپ اشاره شد.
اگرچه این سه شبکه اجتماعی در بین کودکان و نوجوانان محبوبیت زیادی دارد اما توجهی که از جانب قانون گذاران آمریکا به این سه شده است بسیار کمتر از فیس بوک و حتی توییتر بوده است. این اولین باری بود که تیک تاک و اسنپ در چنین گزارشی شرکت داشتند. هر سه نماینده این کمپانیها سعی داشتند با تاکید بر تمایزات خود نسبت به سایر پلتفرم هایی نظیر فیس بوک به انتقادها پاسخ بدهند و هر سه به ایجاد قابلیتهای جدید برای کنترل بیشتر والدین بر فعالیتهای کودکان در فضای مجازی متعهد شدند.
سونی هنوز گوشی هوشمند میسازد، و، برخلاف HTC که اکنون بر روی دستگاههای ارزانقیمت یا میانرده برای بازارهای نسبتا کوچکتر متمرکز شده، به سایر بازارها هم چشم دارد. علاوه بر رده پیشرفته Xperia 1، که اکنون در سری سوم خود است، سونی Xperia PRO نسبتا نامعمول و گرانقیمت را نیز عرضه کرده است که بازار هدف آن عکاسان و فیلمبردارهای حرفهای است.
به گزارش ایتنا و به نقل از اسلشگیر، اکنون پس از یک حدود سال از رونمایی از Xperia PRO در نمایشگاه MWC 2020، سونی تصمیم به عرضه رسمی آن گرفته است. با اینکه این گوشی به خودی خود یک گوشی فوقپیشرفته به شمار میرود، ولی سونی آن را به شکلی بازاریابی کرده است که انگار قرار است بخشی از مجموعهای بزرگتر باشد، به ویژه از این جهت که امکان استفاده از آن به عنوان مانیتوری برای یک دوربین حجیمتر و حرفهای وجود دارد. وقتی در نظر داشته باشید که قیمت آن حدود 2500 دلار است چنین ایدهای بیشتر شبیه یک جوک به نظر میرسد!
#سونی #موبایل #تلفن_هوشمند #xperia #دوربین