eitaa logo
خبر جهادی
674 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
عوامل داعش یک نیروی اداره مبارزه با تروریسم پاکستان (CTD) را در محله کانک واقع در شهر مستونگ در ایالت بلوچستان، ترور کردند.
مرز لبنان و فلسطین و خواهران محصل لبنانی که به مناسبت پیروزی در جنگ ۳۳ روزه رفتن لب مرز
خبر جهادی
#لبنان رونمایی #حزب_الله از سامانه ثارالله پرتابگر دوگانه موشکهای ضد زره این سامانه از سال 2015 در م
تصویری منتشر شده از لانچر دوقلوی دهلاویه (کورنت) که با نام ثارالله در لبنان شناخته میشود. این لانچر مشخصا برای مقابله با سامانه دفاع فعال تروفی تانک های اسرائیل توسعه یافته است. به نحوی که یک موشک طعمه میشود و موشک بعدی بلافاصله و پیش از اقدام مجدد سامانه به تانک برخورد میکند. https://eitaa.com/khabarjahadi/3874
جمعیت ملی الوفاق بحرین: زندانیان سیاسی بحرینی به دلیل شرایط دشوار زندان و اجبار به حضور ٢٣ ساعت در شبانه روز در سلول‌ها، برای پنجمین روز پیاپی دست به اعتصاب غذا زدند.
خبرگزاری ایرانی فارس، نزدیک به سپاه پاسداران: یک منبع بلندپایه ایرانی میگوید بر خلاف گزارش وال استریت ژورنال، فعالیت هسته ای کاهشی نداشته است.
🔰 کشته شدن یکی از فرماندهان اطلاعاتی طالبان بر اثر کمین نیروهای احمد مسعود علیه خودروی حامل مسلحین طالبان در منطقه جر پوستک واقع در شهرستان فرخار استان تخار، دو نفر از مسلحین طالبان از جمله مولوی محمد هارون، فرمانده اطلاعاتی یکی از گردان های لشکر ۲۱۷ عمری طالبان مستقر در شهرستان فرخار کشته شدند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تحقیر سربازای جنایتکار ارتش اسقاطیل توسط فوق ارتودوکسها در اتوبوس بهشون میگن مگه سگم میتونه سوار اتوبوس بشه ؟
18.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رسانه‌های نزدیک به شبه نظامیان پ‌ک‌ک، ویدیویی از هدف قرار دادن نیروهای ارتش ترکیه در شمال عراق منتشر کردند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺وزارت دفاع روسیه: پاسخ به هدف قرار دادن مجدد پل کریمه پاسخی عادی نخواهد بود و بی توجه نخواهد بود و پاسخ ما قاطع و سریع خواهد بود
خبر جهادی
#روسیه #اوکراین #ناتو 🔺وزارت دفاع روسیه: پاسخ به هدف قرار دادن مجدد پل کریمه پاسخی عادی نخواهد بود و
عناصر ناتو بار دیگر با موشک‌های کروز استورم شادو به پل کریمه حمله کردند. اصرار عجیب و غریب عناصر ناتو برای حمله به این پل با آگاهی از تبعات سنگین آن نشان می‌دهد که آنها تا چه اندازه دستشان خالی است به همین دلیل م به این پل حمله می‌کنند اما روس‌ها نیز با افزایش پدافند اطراف پل امروز هر دو موشک را رهگیری و سرنگون کردند. برخی از کانال‌های روز هم می‌گویند دودی که اینجا مشاهده می‌کنید برای فریب موشک‌های کروز ناتو است؟!
خبر جهادی
رصد #سوریه گروه تروریستی داعش با انتشار بیانیه‌ای، مسئولیت حمله به اتوبوس حامل نظامیان لشکر ۱۷ ارتش
وزارت امور خارجه سوریه : اشغالگران آمریکایی روز گذشته با هدف قرار دادن اتوبوس ارتش سوریه در دیرالزور جنایت جدیدی مرتکب شدند.