eitaa logo
خبر جهادی
674 دنبال‌کننده
9.1هزار عکس
6.3هزار ویدیو
38 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🔰 افشاگری تازه طالع باقرزاده؛ زندانیان به شدت شکنجه می‌شوند طالع باقرزاده رهبر زندانی جنبش اتحاد مسلمانان (MBH) جمهوری آذربایجان از شکنجه مرگبار زندانیان سیاسی و محدودیت اجرای مراسم مذهبی خبر داده است.
خبر جهادی
#آذربایجان 🔰 افشاگری تازه طالع باقرزاده؛ زندانیان به شدت شکنجه می‌شوند طالع باقرزاده رهبر زندانی جن
ادامه / ۲ طالع باقرزاده (باقر اف) معروف به حاجی طالع رهبر جنبش اتحاد مسلمانان(MBH) آذربایجان است که پنجم آذر ۱۳۹۴ (۲۶ نوامبر ۲۰۱۵) و روز اربعین (امام حسین ع) پس از حمله نیروهای ویژه‌ وزارت کشور و پلیس محلی به عزاداران در شهرک نارداران باکو بازداشت و به ۲۰ سال زندان با اعمال شاقه محکوم شد. حاجی طالع از سال گذشته به زندان شماره ۱۲ شهرک قزل داش رایون قاراداغ باکو ویژه زندانیان جرایم خشن و قاتلان منتقل شده و ممنوع الملاقات است. این زندانی سیاسی فقط می‌تواند در هفته چند دقیقه با همسرش لیلا اسماعیل زاده تماس بگیرد. باقرزاده در آخرین تماس تلفنی با همسرش ضمن بیان شکنجه های مرگبار محکومان توسط رئیس و معاون زندان شماره ۱۲ به همسرش گفته است: اسداف سیاوش را به اتاق بازجویی بردند و بابک اسکندر اف (معاون زندان) همراه با تیم خود او را به قدری کتک زدند وشکنجه کردند تا اینکه بیهوش شد. با دستور مهمان علی اف (رئیس زندان) مسئول شیفت شب نیز او را تا زمان بیهوشی کتک زدند. اتاق شکنجه پر از خون می‌شود و آنجا را تمیز می‌کنند. طالع باقرزاده در ادامه افشاگری از درون زندان به همسرش گفته است: من دوستی به نام ابراهیم اف اسماعیل دارم که به دو ماه زندان محکوم شده است. مهمان علی اف دستور ویژه داده تا او را کتک بزنند. وضعیت محمداف الوین نیز بد است. این زندانی سیاسی درباره اوضاع کلی زندان شماره ۱۲ نیز به لیلا اسماعیل زاده گفته است: ما در زندان تحت شرایط غیرقابل تحمل گرفتار شده‌ایم‌ و از ۲۴ ساعت ۱۲ ساعت در خطر هستیم. به خاطر اینکه از ابراهیم اف و اسد اف دفاع می‌کردم مرا کتک زدند. به خاطر اینکه دیندار هستم و دعای توسل و کمیل می‌خوانم می‌گویند نباید (دعا) بخوانی‌ و چنین و چنان می‌کنیم. امام سجاد در دوران یزید اجازه داشت تا دعا بخواند و اینها برای این کار اجازه نمی‌دهند. شرایط زندان یکسره غیرقابل تحمل است. ارتباط با رئیس زندان و همکاری با او (برای ما) برای ما یک رسوایی است و در خون زندگی می‌کنیم. چرا مقامات رسمی دولت باکو از جنش اتحاد مسلمانان خشمگین هستند؟ رهبر و اعضای جنبش اتحاد مسلمانان در آذربایجان از جمله گروه هایی بودند که به خاطر تجمع و مخالفت با قانون منع حجاب بانوان در مراکز آموزشی و اماکن دولتی مورد خشم دولت باکو قرار گرفتند و دستور تعقیب قضایی آنها به ادعای دست داشتن در جرائم امنیتی از جمله تلاش برای سرنگونی حکومت، خیانت به آذربایجان، همکاری با دولت‌های خارجی متخاصم و تجارت مواد مخدر صادر شد. طالع باقرزاده فردی است که کاریزمای او همچنان طرفدار دارد و صدای او هنوز خاموش نشده است. این روحانی سرشناس از درون زندان نیز با صدور پیام‌هایی مردم را به ایستادگی در مقابل سیاست‌های ضد اسلامی دولت باکو که با نام اسلام آذربایجانی تبلیغ می‌شود فرا می‌خواند. وی با اعتصاب غذا در زندان به توهین ماموران زندان به ساحت خدواند و اهل بیت پیامبر اسلام اعتراض خود را بیان کرده بود‌ و تعدادی از زندانیان سیاسی اسلام گرا نیز به او پیوسته بودند و در رسانه های آذربایجان بار دیگر موضوع حقوق بشر درباره زندانیان ترند تیتر منتقدان شده بود.
سخنگوی وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اخبار منتشر شده در رسانه‌ها و شبکه‌های اجتماعی در خصوص افزایش تحرکات نظامی آمریکا در عراق را رد کرد.
18.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین با انتشار ویدیویی از ساقط کردن یک فروند پهپاد متعلق به ارتش رژیم صهیونیستی بر فراز غزه خبر داد. کتائب عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس فلسطین در ۲۴ مرداد ماه با انتشار ویدیویی اعلام کرد که رزمندگان این گروه موفق شده‌اند یک پهپاد رژیم صهیونیستی را تحت کنترل خود درآوردند. بر اساس اعلام کتائب القسام، این پهپاد از نوع "اوربیتر k1" بوده و شامگاه دوشنبه نیروهای مقاومت آن را در شرق غزه تحت کنترل خود درآورده‌اند. القسام اعلام کرد که این پهپاد معمولا برای عملیات‌های ترور و جاسوسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. جزئیات بیشتری در این رابطه منتشر نشده است.
سخنگوی نیروی هوایی اوکراین در نشست خبری روزانه خود با خبرنگاران اعتراف کرد که نیروهای اوکراینی نمی توانند موشک های کروز روسی Kh-22 را منهدم کنند. او گفت که هیچ یک از این موشک‌هایی که در روز گذشته پرتاب شدند توسط اوکراینی‌ها رهگیری نشدند این موشک یک موشک کروز دوربرد است که در ابتدا بر علیه ناوهای هواپیمابر آمریکایی ساخته شد و در دهه 1960 وارد خدمت شد و از آن زمان تاکنون چندین بار ارتقا یافته است. این موشک از بمب افکن هایی مانند Tu-95 یا -Tu-22پرتاب میشود وزن موشک با احتساب کلاهک یک تنی تقریباً ۶تن است و با سرعت بالای ۴/۵ ماخ به برد حدود ۶۰۰کیلومتر می رسد.مشکل دقیقاً در همین جاست.سرعت بالا و مسیر پرواز باعث می شود موشک در این مرحله از سیستم دفاع هوایی اوکراین مصون باشد سخنگوی نیروی هوایی اوکراین تایید کرد که اینها موشک هایی هستند که توسط سامانه هایی مانند پاتریوت قابل سرنگونی نیستند. اگرچه این موشک کروز محسوب می شود، اما مافوق صوت است و با سرعتی در حدود ۴۰۰۰ کیلومتر در ساعت و عمدتاً در یک مسیر بالستیک به هدف می رسد. بنابراین نمی توان این گونه موشک ها را با سامانه های پدافند هوایی متعارف سرنگون کرد
🔹چین با پرتابگرهای کپی شده ایرانی شاهد 136 در نمایشگاه نظامی 2023 روسیه شرکت کرد. 🔹نام نسخه چینی شاهد گل آفتابگردان ۲۰۰ می‌باشد!
24.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#اوکراین 🎥ویدئوی منتشر شده از سوی وزارت دفاع روسیه از عملیات انهدام تانک و موضع نیروهای مسلح اوکراین با استفاده از پهپاد کامیکازه
ارتش اردن بعدازظهر امروز اعلام کرد که یک پهپاد را که از خاک سوریه وارد اردن شده بود و حاوی مواد منفجره بود رهگیری کرد.