🔸 زن هنوز کاملا وارد اتوبوس نشده بود که راننده ناغافل در رو بست و #چادر زن لای در گیر کرد.
داشت با زحمت چادر رو بیرون میکشید که یه زن نسبتا #بدحجاب طوری که همه بشنوند گفت: آخه این دیگه چه جور لباس پوشیدنه؟ خودآزاری دارن بعضی ها !😏
زن محجبه، روی صندلی خالی کنار اون خانم نشست و خیلی آرام طوری که فقط زن بدحجاب بشنوه گفت:
بخاطر شما چادر میپوشم..
تعجب کرد و گفت: بخاطر من؟!😳
گفت: بله ! من چادر سر می کنم،👈 تا اگر روزی #همسر تو به تکلیفش عمل نکرد، و نگاهش را کنترل نکرد، #زندگی تو، به هم نریزد .
همسرت نسبت به تو #دلسرد نشود.
محبت و #توجه اش نسبت به تو که محرمش هستی کم نشود.
من به خودم سخت می گیرم و در گرمای تابستان زیر چادر از گرما اذیت می شوم، زمستان ها زیر برف و باد و باران برای کنترل کردن و جمع و جور کردنش کلافه می شوم، بخاطر حفظ خانه و #خانواده ی تو.😘
من هم مثل تو #زن هستم.
تمایل به تحسین #زیبایی هایم دارم.
من هم دوست دارم تابستان ها کمتر عرق بریزم، زمستان ها راحت تر توی کوچه و خیابان قدم بزنم.
اما من روی تمام این خواسته ها خط قرمز کشیدم، تا به اندازه ی سهم ِ خودم حافظ ِ گرمای زندگی تو باشم.😊
و همه اینها رو وظیفه خودم میدونم.
🔸 چند لحظه سکوت کرد تا شاید طرف بخواد حرفی بزنه و چون پاسخی دریافت نکرد ادامه داد: راستی… هر کسی در کنار تکالیفش، حقوقی هم دارد. حق من این نیست که زنان ِ جامعه ام با موهای رنگ کرده ی پریشان و لباسهای بدن نما و صد جور جراحی ِ زیبایی، چشم های همسر من را به دنبال خودشان بکشانند.
حالا بیا منصف باشیم. من باید از شکل پوشش و آرایش تو شاکی باشم یا شما از من؟😉
🔸 زن بدحجاب بعد از یک سکوت طولانی گفت: هیچ وقت به قضیه این طور نگاه نکرده بودم.. آرام موهایش رو از روی پیشانیش جمع کرد و زیر روسریش پنهان کرد.☺️ با هم حرف بزنیم 🌺🌷
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
فارس/ بارش باران در سومين روز از ارديبهشت ماه در حالي خوشحالي مردم گلپايگان را در پي داشت که پديدهاي عجيب شگفتي آنها را بر انگيخت.
پديده بارش ماهيها در جاده پارک جنگلي اين شهر باعث تعجب افرادي شد که از اين جاده عبور ميکردند.
*آيا بارش ماهي امکان دارد؟
يکي از فرضيهها که از سوي دانشمندان زيادي مورد توجه قرار گرفته و منطقي و معتبر به نظر ميرسد اين است که بادها و توفانهاي قوياي که از روي رودخانهها، درياها و اقيانوسها عبور ميکنند، هنگام عبور تعدادي از اين موجودات مثل ماهيها و قورباغهها را هم از زيستگاهشان بلند کرده و تا مسافت زيادي با خود حمل ميکنند تا اينکه در منطقهاي در کيلومترها آن طرفتر، وقتي از شدتشان کاسته شد، آنها را روي زمين مياندازند.
حدود 100 سال يا حتي بيشتر است که هر ساله شهر يورو در هندوراس آب و هواي عجيب و غريبي را تجربه ميکند؛ پديده بارش ماهي از آسمان که در هندوراس به «Lluvia de Peces» معروف است و به طور معمول هر ساله در ماه مي يا ژوئن رخ ميدهد، رويداد آب و هوايي که در آن پس از رعد و برقي شديد هزاران ماهي از آسمان بر روي خيابانهاي شهر ميبارند.
بارش ماهي از آسمان يا بارش حيواني به عنوان پديدهاي که از کشورهاي مختلف جهان گزارش شده است شناخته ميشود، اما دلايل کافي علمي براي اينکه اين پديده چرا رخ ميدهد و فاصله بين دو بارش چقدر است وجود ندارد.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔹 رونمایی از دستاورد روحانی
♻️ ایجاد اشتغال برای 40 میلیون نفر در فضای مجازی
🔰 حمید رسایی: چند روز قبل بود که آقای روحانی در جلسه با مدیران دولتی به نقل از وزیر ارتباطات از آمار ایجاد دو میلیون شغل در فضای مجازی خبر داد. اعلام این عدد، تعجب همگان از جمله وزیر ارتباطاعات دولت که در جلسه حاضر بود را به دنبال داشت. جهرمی در واکنش به این آمار که رییس جمهور به نقل از وی اعلام کرده بود، طی اطلاعیه ای، عدد اعلامی را ناشی از خستگی رییس جمهور دانست و عدد واقعی را دویست هزار نفر اعلام کرد. اما آیا روحانی واقعا خسته بود؟ آیا او از آمار واقعی در این حوزه بی اطلاع است؟
برای پاسخ به این سئوالات به چند ماه قبل برمی گردیم. بعد از آشوب های دی ماه سال گذشته که صحنه گردان اصلی آن برای به انحراف کشاندن مطالبات به حق مردم به سمت اغتشاش، برخی رسانه های معاند مجازی بودند، در یکی از جلسات مسئولان دولتی و امنیتی، وقتی آقای روحانی در برابر طرح این پرسش که چرا با رسانه های ساختارشکن برخورد نمی شود، قرار می گیرد، بهانه عدم برخورد را اشتغال ۱۵ هزار نفر در فضای مجازی می داند! یک روز بعد در جلسه دیگری وقتی مجددا این مطالبه مطرح می شود، آقای روحانی عدد شاغلین در فضای مجازی را ۱۰۰ هزار نفر اعلام می کند! به فاصله چند روز در جلسه عالی دیگری وی این عدد را به ۲۰۰ هزار نفر افزایش می دهد که تعجب و سئوال دیگر حاضران از جمله رییس جلسه را به دنبال دارد!
رفتارهای آقای روحانی هر ناظری را به این نتیجه می رساند که برای او نه اقتصاد کشور مهم است، نه استقلال و نه امنیت! حتما شما هم این جمله را که اخیرا جلایی پور بر زبان آورده، زیاد شنیده اید: ”برجام و تلگرام، دو دستاورد اصلی دولت روحانی هستند.”
این حرف دقیقی است که روحانی برای ارائه عملکرد به مردم چیزی در آستین ندارد. از برجام که فقط یک اسم باقی مانده. بر سر تابوت این میت حتی شخص روحانی هم حاضر به گریه کردن نیست. اما تلگرام به عنوان یک پیام رسان راه یافته به بدنه جامعه، هنوز می تواند سوژه خوبی برای بازی با افکار عمومی باشد. بنابر این روحانی چاره ای ندارد جز دستاورد تراشی برای این دستاوردش!
ایجاد اشتغال در فضای مجازی (یعنی تلگرام) چیزی است که روحانی می تواند کمی برای بازی با افکار عمومی روی آن مانور دهد. برای همین علیرغم مصوبه مجموعه کارگزارن امنیتی خودش، برای مسدود کردن تلگرام در راستای دفاع از حقوق امنیتی و اقتصادی مردم و حاکمیت، مقاومت می کند.
روحانی علیرغم اینکه می داند بالاخره باید دکمه فیلتر تلگرام را از یک طرف و دکمه تقویت شبکه های داخلی را از طرف دیگر بزند، اما تلاش می کند تا در این دقایق آخر، خودش را مخالف این تصمیم نشان دهد. برای همین حاضر است آمار ایجاد اشتغال در تلگرام را از ۱۵ هزار (که البته در این هم تردید است) به ۱۰۰ هزار و بعد طی یک روز به ۲۰۰ هزار و سپس به ۲ میلیون نفر برساند.
روحانی در حقیقت به دنبال ایجاد اشتغال برای ۴۰ میلیون نفر است. سرکار گذاشتن مردم (۴۰ میلیون کاربر تلگرام در ایران) آن چیزی است که برای روحانی اولویت دارد تا ناکارآمدی هایش و توخالی بودن وعده هایش فراموش شود.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
💢 پخش مستند قائم مقام ازشبکه مستند
♦️سه شنبه ۴ اردیبهشت ساعت ۲۰:۳۰تکرار چهارشنبه ۵ اردیبهشت ساعت ۹ وجمعه ۷ اردیبهشت ساعت ۱۳:۳۰
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹این که گفتید «برجام بدون آمریکا» دقیقا یعنی چی؟!
«تز برجام بدون آمریکا یعنی اینکه هنوز برخی انتظار معجزه از آن را دارند. این تز یک فرصتسوزی جدید است. این فرصتسوزی، اجرای اقتصاد مقاومتی و استفاده از ظرفیتهای عظیم کشور را معطل گذاشته است و روزبهروز هزینه برجام را افزایش میدهد و به ملت ایران تحمیل میکند.»
محمدکاظم انبارلویی در سرمقاله روزنامه رسالت نوشت:
سخنگوی محترم وزارت خارجه خبر داد؛ «در هیئت نظارت بر برجام طرحهای مختلف بررسی شده و احتمالات مختلفی مطرح بوده که یکی از آنها برجام بدون آمریکاست.»
برجام بدون آمریکا یعنی چه؟ چه فایدهای به این پیمان که یک طرف همه تعهدات خود را عمل کرده و طرف دیگر به هیچیک از تعهدات خود عمل نکرده، مترتب است؟ اصلا طرف اصلی ما در مذاکرات 5+1 چه دولتی بود؟ ما که با روسها و چینیها مسئلهای نداشتیم. ما با اروپاییها چه اختلافی داشتیم؟ این ترفند دیپلماتیک آمریکا بود که آنها را به بهانههای مختلف همراه خود کرده بود تا بگوید مسئله ایران و آمریکا نیست، مسئله اختلاف جامعه جهانی با ایران است که آمریکا هم یکی از آنهاست. در خلال مذاکرات برای جهانیان مکشوف شد که آتشبیار اصلی معرکه، آمریکاست که بیش از سه دهه است به دلیل اینکه دستش از غارت منابع ملت ایران قطع شده، هر روز در پی تحکیم تحریمهای سیاسی و اقتصادی است و زیرساختهای آن را طی سالهای مدیدی سامان داده و به هیچ قیمت حاضر به از بین بردن آن نیست.
آمریکا، روسها، چینیها و نیز اروپا را به بهانه ساخت بمب اتمی در ایران بازی داد تا به خصومتورزی خود مشروعیت ببخشد. لذا مرکز تصمیمگیری و تصمیمسازی تحریمها در آمریکا و در خزانهداری این کشور است و آنجا پخت و پز میشود.
غفلت دستگاه دیپلماسی کشور از مقاصد شوم دولت آمریکا و سادهلوحی آنها از درک فلسفه دشمنی دولت آمریکا با ملت ایران، ما را به کام معاهدهای برد که به اعتراف مقامات اقتصادی و نیز دیپلماسی کشورمان دستاوردی جز هیچ نداشت!
پذیرش برجام بدون آمریکا یعنی یک طرف به تعهدات خود عمل نکند و طرف ایرانی بدون هیچ دستاوردی همچنان به اجرای تعهدات برجامی متعهد بماند و آنها را بدون چون و چرا اجرا کند!
پذیرش برجام بدون آمریکا یعنی تحریمها نه تنها باقی بماند بلکه تحریمهای شکنندهتری به بهانههای مختلف از جمله قدرت موشکی ایران و نفوذ منطقهای وضع شود!
برجام بدون آمریکا یعنی باز گذاشتن دست آمریکا در جنگ اقتصادی و تک در منطقه ارزی کشور، بدون گرفتن پاسخ و پاتک متقابل ایران!
عدم واکنش معقول و حکیمانه از سوی دولت در برابر بدعهدیهای آمریکا و نقض برجام، آمریکاییها را روز به روز گستاختر میکند.
اگر به فکر مقابله به مثل در حوزههای دیپلماتیک و حتی نظامی نباشیم، عزم دشمن را در نقض عهد برجام و توطئههای جدید مصممتر میکنیم.
برخورد منفعلانه دولت، آمریکاییها را در مسیری که تعیین کردند مصممتر میکند. فشار ایمیلی، پیام توئیتری، نامهنگاریهای بیحاصل و انتقاد لفظی به رفتار آمریکا، وهن ملت ایران و تخطئه عزت ملی است.
آنها که مدعی بودند به زبان دیپلماسی مسلط هستند و سخن گفتن با کدخدا را میدانند، امروز چگونه از «برجام بدون آمریکا» سخن میگویند؟ آنها که فکر میکردند رئیس جمهور آمریکا فردی مؤدب و باهوش است و رفتند برجام را بدون هیچ دستاوردی امضاء کردند، امروز چگونه میخواهند با رئیس جمهوری فاسد، فاسق و بیادب که هیچ آداب و قوانین جهانی را رعایت نمیکند و از کمترین هوش سیاسی هم برخوردار نیست، برجام را مدیریت کنند؟
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
7.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دوربین_مخفی: عکس العمل مزاحمان خیابانی به زن #باحجاب و #بد_حجاب 😎
بانو #حجاب ت که برود #احترام و #امنیت ت میرود هر جا که باشی #ایران یا #امریکا..
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔹🔸این پنج سال جبران ناشدنی!
✍حسین شمسیان
✍️اسفند 92 هوا سرد بود اما سخنان پرحرارت و پرهیجان رئیسجمهور محترم در جمع رؤسای دانشگاهها و پارکهای علم و فناوری، گرمی خاصی ایجاد کرده بود و شاید بیش از هر کس دیگر، خود رئیسجمهور دستخوش آن حرارت شده بود. آن روزها تب «مذاکره با کدخدا» چنان بالا گرفته بود و چنان رویایی برای مردم از آینده مذاکرات ترسیم میشد که مخالفت و انتقاد از آن، خودکشی سیاسی بود!
همان جو شدید بود که باعث شد در آن جلسه با فریاد بگوید:«چرا دانشگاه خاموش است!؟چرا اساتید خاموشند!؟ما شهامت سقراطوار میخواهیم، از چه میترسید!؟ چرا وقتی یک کار بزرگ بینالمللی انجام میشود(منظور مذاکرات هستهای است) اساتید دانشگاه بطور خصوصی برای رئیسجمهور نامه مینویسند، چرا نمیآیند حرف بزنند!؟ چرا نمیآیند صحبت کنند!؟ فقط یک عده معدود که از جای معلوم تغذیه میشوند باید حرف بزنند!؟ چرا یک عده کمسواد حرف بزنند، (اما)اساتید دانشمند ما، بزرگان دانشگاه ما، خصوصی حرف میزنند!؟ چرا نمیآیند به میدان!؟»
حالا نزدیک 5 سال از آن سخنرانی آتشین میگذرد، مذاکرات تمام شده، مفاد آن به طور کامل از سوی ایران اجرا شده و هیچ پردهای از آن باقی نمانده است اما رئیسجمهور باز هم گلهمند است!
او این بار نه از دانشگاهیان که از مقامات دولت خودش گله میکند و میگوید: «برخی مدیران دولتی روزه سکوت گرفتند، نمیدانم از چه میترسند، هرکس در پست دولتی است در هر رده مدیریتی باید بداند او طبق قانون اساسی و طبق وظیفه شرعی از توانمندی برخوردار است و باید به وظیفهاش عمل کند و اگر از اخم این و آن هراس دارد برود کنار»!
این سخنان عجیب را چگونه میتوان تفسیر کرد؟!
چرا گلایه رئیسجمهور از جامعه اساتید کشور به گلایه وی از وزرا و مقامات دولتی بدل شد!؟
چه چیزی باعث میشود که ایشان مدام دیگران را به حرف زدن دعوت کند و این چه حرفی است که کسی حاضر نیست به زبان بیاورد!؟
برای کشف پاسخ این پرسشها، بار دیگر در یک سفر زمان به سالهای 92 و 93 برگردید. به روزهایی که دائما به جامعه گفته میشد اگر توافق هستهای صورت بگیرد، همه مشکلات حل خواهد شد! به روزهایی که شخص رئیسجمهور در سخنان تعجبآور، اعلام میکرد مشکل آب خوردن هم با برجام حل میشود:«ما وقتی میگوییم باید تحریمهای ظالمانه رفع شود بعضیها چشمانشان زیاد نچرخد. تحریمهای ظالمانه باید از بین برود تا سرمایه بیاید و مشکل محیط زیست، اشتغال، صنعت و آب خوردن مردم حل شود، منابع آبی زیاد شده(!) و بانکها احیا شوند.» این حرفها که با ادبیات خاص آقای رئیسجمهور بیان میشد، هم امید واهی و کاذب به مردم میداد و هم ما را پیش مذاکرهکنندگان کارکشته دشمن، محتاج و دست خالی نشان میداد!
حالا فرض کنید در آن روزها، یکی از اساتید دانشگاه دعوت رئیسجمهور محترم را اجابت کرده و با صدور بیانیه و اطلاعیه و نوشتن مقاله و... تمامقد پای شعارها و وعدههای هستهای رئیسجمهور ایستاده بود. به نظرتان اکنون از حیثیت علمی و دانشگاهی او چه چیزی باقی مانده بود و چگونه میتوانست در کلاس درس و راهروهای دانشگاه، با دانشجویان پرسشگر و کنجکاوش روبرو شود!؟ حتما شما هم میدانید که اساتید دانشگاه، برخلاف رئیسجمهور محترم تریبون یکطرفهای در اختیار ندارند و هرروزه در معرض پرسش و مطالبه آنها هستند.
سرنوشت آن استاد فرضی را میتوان از وضع امروز برجام و دستاوردهای(!)آن حدس زد اما برای اینکه این دستاوردها به قول رئیسجمهور محترم، از زبان«یک مشت بیسواد » مطرح نشود، دستاوردها را بر اساس سخنان دو روز قبل آقای روحانی مرور کنیم. همان سخنانی که در آن به انتقال پول با گونی تاکید شده بود! بخوانید:« در چهار سال گذشته میرفتیم با گرفتاری فراوان اسکناس تهیه میکردیم در هواپیما میگذاشتیم، بیمه میکردیم و در فرودگاه با ماشین مسلح ارز را در بانک مرکزی میآوردیم. صبح چند گونی میدادیم دلار را به صرافیها میدادیم... »
این اقرار صریح درباره سرنوشت مهمترین دستاورد برجام از زبان شخص رئیسجمهور است و جای کمترین تردیدی باقی نمیگذارد که از آن «آفتاب تابان» به سیستم گونی رسیدیم!
اگر کسی بازهم تردید دارد، خوب است به افزایش حدود 70 درصدی قیمت دلار، قبل و بعد از برجام نگاه کند تا بداند دستاورد چیست و به چه بهای گزافی به دست آمده است!
حالا باید گفت اساتید دانشگاه حق داشتند، آنها که در فلان روزنامه زنجیرهای کار نمیکردند، آنها امروز را دیده بودند و میدانستند که ثمره اعتماد به آمریکا، پشیمانی و زیان جبرانناپذیر است.
🌍🌍🌍🌍🌍
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش