✍گفتاری از آیت الله جوادی آملی/ هرگاه جامعه اسلامی دچار مشکلات شود، منافقان آن را به سوء مدیریت رهبری جامعه نسبت می دهند.
🔰همين گروهي كه يا در اثر «نفاق» يا در اثر «ضعف ايمان»، آن سخنان را با رسول خدا(صلّي الله عليه و آله و سلّم) در ميان گذاشتند، گاهي پيشنهاد ميدادند كه دفاع بر ما واجب بشود. وقتي كه دفاع بر اينها واجب شد، ميگفتند زود است، چرا مهلت ندادي! همين گروه، اگر فتح و پيروزي و عزّت و امثالذلك نصيبشان بشود، ميگويند اين نعمتهايي است كه از طرف خدا به ما رسيده است و اگر شكست و رنج و بلا و مِحنت و گراني و قحطي و امثالذلك برسد، براساس تطيّري كه رسم آنها بود، ميگفتند اين بدقدمي تويِ پيامبر است ـ معاذ الله ـ؛ تطيّر ميزدند. يا آنها كه به اين خرافات معتقد نبودند، ميگفتند اين از سوء مديريت و ضعف رهبريِ توست، اين دوتا حرف را ميزدند. فرمود:
🔸«إِن تُصِبْهُمْ حَسَنَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِنْ عِندِ اللّهِ وَإِن تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَقُولُوا هذِهِ مِن عِندِكَ؛و اگر به آنها (منافقان) حسنة (و پيروزي) برسد ميگويند از ناحيه خدا است و اگر سيئة (و شكستي) برسد ميگويند از ناحيه تو است»(نساء:79)؛
به تويِ پيامبر نسبت ميدهند، مشابه همان كاري كه پيروان موساي كليم داشتند. در سورهٴ مباركهٴ «اعراف» از وضع پيروان موساي كليم اينچنين ياد ميكند، آيه 131 سورهٴ مباركهٴ «اعراف» اين است كه:
🔸«فَإِذَا جَاءَتْهُمُ الْحَسَنَةُ قَالُوا لَنَا هذِهِ وَإِنْ تُصِبْهُمْ سَيِّئَةٌ يَطَّيَّرُوا بِمُوسَي وَمَنْ مَعَهُ؛ هنگامي كه نيكي (و نعمت) به آنها ميرسيد ميگفتند به خاطر خود ماست! ولي موقعي كه بدي (و بلا) به آنها ميرسيد ميگفتند از شومي موسي و كسان او است!»
«تطيّر»؛ بدقدمي، فالِ بدزدن، تشئّم كه از طَيران طير معمولاً اينها اين شئومت را به ياد داشتند، اخذ شده است. اينها به موساي كليم(سلام الله عليه) ميگفتند در اثر بدقدمي تو و همراهان توست كه ما الآن به زحمت افتاديم.
مشابه اين معنا را هم مسلمينِ ناآگاه صدر اسلام به رسول خدا(صلّي الله عليه و آله و سلّم) ميگفتند. ريشهاش هم در سورهٴ مباركهٴ «بقره» است كه ﴿تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ﴾ (بقره: 118) دلهاي اينها يكي است، طرز تفكّر اين كافران و منافقان يكي است ﴿تَشَابَهَتْ قُلُوبُهُمْ﴾. اينها اگر خيري ببينند، ميگويند از طرف خداست و شرّي ببينند براساس بدقدمي رسول خدا ـ معاذ الله ـ يا براساس ضعف رهبري و مديريت او تكيه ميكنند و اسناد ميدهند.
(جلسه 172 درس تفسیر سوره مبارکه نساء)
🔰پی نوشت:
این آیه شریفه قرآن، حکایت امروز منافقانی است که روزی #برجام را هدیه و نعمت خدا می دانستند و امروز مشکلات اقتصادی ناشی از آن را متوجه رهبر انقلاب می نمایند که از ابتدا با آن مخالف بود.
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹قطعا قوه قضاییه ردپای "ع.م معاون وزیرجهاد" در واردات انحصاری نهادههای دامی به "مدلل" در صنعت دام و طیور را دیده!
♦️نکته شیرین ماجرا آنجاست که اگر در بنادر خارج از کشور صاحبان لنجها بفهمند "بارِ ذرت" برای مدلل نیست، به هیچ وجه آنرا حمل نمیکنند!
نفوذ اینها مرزها را درنوردیده!
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹توطئه چریکهای کت و شلواری
#سیدمحمدسعید_مدنی
🔸درست است که آمریکا از جنگ نظامی و درگیری فیزیکی، کماکان به عنوان یک «گزینه روی میز» علیه ایران اسلامی نام میبرد، اما واقعیت غیرقابل انکار این است که پیش از این نه یک بار بلکه چندین بار در اشکال گوناگون این گزینه را به کار گرفته و در برابر خروش و مقاومت ملت ایران راه به جایی نبرده است و در واقع جنگ رویاروی در عرصه نظامیگری، گزینهای سوخته و تمام شده برای آمریکا است.
هرچند در هشت سال جنگ ناجوانمردانه و نابرابر علیه ایران، پهلوان پنبهای بیمخ به نام صدام، سعی داشت با ورجه ورجه کردن جلوی دوربین خبرنگاران و کنفرانسهای مطبوعاتی و در اینجا و آنجا، خود را نقش اول تجاوز و جنایت علیه مردم ایران جا بزند، اما به زودی بر همگان روشن شد که او در واقع سیاهیلشگری بیش نبوده که در آن جنگ افسارش چون عروسکان خیمهشب بازی در دست قدرتهای سلطهگر و در راس همه آمریکا بود و... باز جهانیان دیدند که وقتی هم تاریخ مصرفش تمام شد، او را از فاضلابی که برای پنهان کردنش تعبیه کرده بودند، بیرون کشیده، روانه آتش جهنم کردند. دشمن غدار و آمریکای جنایتکار قانونشکن نومید از تفنگداران و هفتتیرکشان جیرهخوارش در منطقه (مثل صدام، داعش و...) برای تحقق هدف قدیمی خود یعنی واداشتن انقلاب اسلامی به تسلیم و سرفرودآوردن، یعنی همان چیزی که دولتمردان آمریکایی در اظهارات خود «تغییر رفتار»! ایرانیان میخوانند، حالا بیش از همیشه به تعبیر یکی از مقامات آمریکایی (خوان زارته، معاون مدیریت مبارزه با تروریسم در خزانهداری آمریکا) به «چریکهای کت و شلواری» خود دلبسته و آنها را در مبارزه خود علیه ایران انقلابی به میدان آورده است. حالا آمریکا جنگ تمام عیار را به عرصههای غیرنظامی و عمدتا اقتصادی کشانده است و بینقاب و علنیتر از همیشه مراکز اقتصادی مثل خزانهداری خود را به «اتاق جنگ» علیه جمهوری اسلامی تبدیل کرده است و با شدت بخشیدن به «تحریم» و «بایکوت اقتصادی» وارد مبارزه با این ملک و ملت شده است. بماند که این حربه نیز تاکتیک و سازوکار جدیدی نیست و آمریکا این ترفند را هم تقریبا از همان سالهای آغازین پیروزی انقلاب ضد استعماری مردم ایران علیه آن به کار گرفته است و... تا حالا هم نتیجهای نگرفته است! و به نظر بسیاری از کارشناسان بینالمللی و مقامات سیاسی دنیا باز هم نتیجه نخواهد گرفت! مقامات آمریکایی در مصاحبهها و اظهارات ضدایرانی خود چنین وانمود میکنند که ابتدا با زبان خوش! خواهان «تغییر رفتار» ما، یعنی دست شستن از منافع ملی و تن دادن به خواستهها و تحمیلات آنها هستند و اگر نشد با سلاح زور و تهدید و تحریم ما را وادار به «تغییر رفتار» خواهند کرد. ریچارد نفیوکه یکی از اصلیترین «چریکهای کت و شلواری» آمریکا و معروف به «معمار تحریمها» علیه ایران است، صریحا در این باره مینویسد: «هدف از اعمال تحریمها ایجاد سختی است یا به عبارت بهتر ایجاد درد و ناکامی، به نوعی که کشور هدف تحریم، رفتار خود را تغییر دهد.» این است که میگوییم آمریکا به جای «سلاح آتشین»، «سلاح تحریم» را به دست گرفته تابه وسیله آن به هدف دیرینه خود، یعنی در هم شکستن استقامت 40 ساله مردم ایران برسد. بنابراین تکلیف و نقشه راه خیلی روشن و مشخص است! در برابر تهاجم جدید و پردامنه دشمن که هر لحظه و هر روز نیز در حرف و عمل به شدت آن میافزاید، وظیفه بدیهی و ملی و شرعی، همگان ایستادگی و مقاومت همهجانبه و البته مدبرانه است. ایستادگی و مقاومتی که هم باید جنبه ایجابی داشته و معطوف به سازندگی و ترمیم خرابیها و اصلاح روند و گیر و گرفتهای اقتصادی و برداشتن موانع بر سر راه تولید و تولیدکننده و بالا بردن کیفیت کالا و برطرف کردن نیازهای اساسی جامعه و حمایت از کالای ایرانی و... باشد و هم جنبه سلبی و متمرکر بر کوبیدن حربهها و توطئههای اقتصادی دشمن و... هر کس، با هر سلیقه و گرایشی باید هدف خود را دفاع از منافع ملی بداند و مصالح مردم و کشور را «خط قرمز» خود بداند...
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
⚠️در انتخابهای آینده، حواسمان باشد!
🔴آنهایی که در #خانه_های_مجلل، راحت و بیدرد آرمیدهاند و فارغ از همه رنجها و مصیبتهای جانفرسای ستون محکم انقلاب و پابرهنههای محروم، تنها ناظر حوادث بودهاند و حتی از دور هم دستی بر آتش نگرفتهاند، نباید به #مسئولیتهای_کلیدی تکیه کنند.
امام خمینی (ره)
۰۶ مرداد ۱۳۶۶
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.co
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
♻️ فاصله راست تا دروغ
📽 واقعیت صوت جعلی منتسب به رهبری
♨️ اخیراً کلیپی جعلی منتسب به رهبرانقلاب درفضای مجازی منتشر شده که مدعی فرمان ایشان برای سرکوب مردم شده است.
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
🔷🔹#سانسور بیانات #رهبری و هزینه سازی های بیت رهبری
🔹🔸باز هم ماجرای حذف بخشی از بیانات رهبرمعظم انقلاب توسط بیت رهبری حاشیه ساز شده. اما ماجرا چیست؟
1⃣ - برخلاف تصور عمومی که وجود دارد، نه سایت Khamenei.ir و نه صدا و سیما هیچکدام متن و فیلم دیدارهای رهبری را حذف نمیکنند، یعنی اصلا و اساسا اجازه این کار را ندارند. اگر دو سایت leader.ir و Khamenei.ir را رصد کرده باشید، دقایقی پس از دیدار، «خبر دیدار» که حاوی رئوس مطالب مطرح شده توسط رهبری و گاهی «عین برخی جملات» است منتشر میشود.
♦️چند ساعت بعد هم «متن بیانات» که پیاده شده صحبتهای رهبری است منتشر میشود. متن بیانات که اهمیت بیشتری دارد، توسط «دفتر رهبری» که زیر نظر آقای حجازی است تهیه میشود و سایر رسانه ها- حتی سایت Khamenei.ir - موظفند آن متن را منتشر کنند. صدا و سیما نیز نسخه فیلمی از دیدار را پخش میکند که توسط دفتر رهبری تدوین و برایش ارسال شده است.
2⃣ - واقعیت آن است که آقای حجازی از طرف شخص رهبری، اجازه دخل و تصرف در متن بیانات منتشره را دارند. اما یک سوال! هدف از حذف برخی جملات رهبری چیست؟ غیر از این است که حول آن صحبت در فضای رسانهای «حاشیه سازی» نشود؟ حالا یک سوال دیگر! اگر ما در این فرآیند جوری عمل کنیم که منجر به «هزینه زایی مضاعف» شود چه؟ چند مورد جنجالی سالهای اخیر را مرور کنیم. جمعی از دانشجویان در دیداری که سالی یکبار برگزار میشود حاضر بودهاند و از ایشان شنیدهاند که «من استالین نیستم» یا شنیده اند که تلویحا تسخیر سفارت انگلیس را محکوم کرده اند. یا در دیدار اخیر مردم از رهبری شنیده اند که در قضیه مذاکره با آمریکا اشتباه کردم به دولت اجازه دادم. بعد در تیتر و خبرهای منتشره توسط بیت رهبری، آن جمله سانسور شود. چه اتفاقی میافتد؟ کلی جنجال توسط افراد حاضر در دیدار و رسانه های مغرض و غیر مغرض داخلی و خارجی _از احمدی نژادیهای کینه به دل گرفته از رهبری تا بی بی سی _ به راه میافتد که فلان جمله حذف شده توسط سایت رهبری چه بود؟ چرا سخنان رهبری سانسور میشود؟ چه کسی سخنان رهبری را سانسور میکند و کلی تیتر و مطلب و تحلیل های این مدلی.
♦️خب بینی و بینالله این کار دفتر رهبری حاشیه سازتر و آسیب زاتر است یا انتشار همان یک جمله؟ شما با سانسور آن جمله و تعبیر میخواهید جلوی انتشارش را بگیرید ولی با این کارتان هم آن جمله بیشتر شنیده شده و بلکه در فضای خبری ترکیده؛ هم کلی حاشیه و جنجال و فحش از طرف جاهلان و مغرضان و کلی شبهه از طرف دوستان به رهبری و بیت رهبری بار کردهاید. غیر از این است؟
3⃣ - نکته قابل توجه دیگر این است که اساسا چرا نباید این فرآیند تهیه بیانات رهبری به اطلاع مردم برسد؟ اینکه هر دفعه سر حذف بخشی از بیانات رهبری، عدهای سایت Khamenei.ir را شماتت کنند، عدهای صدا و سیما و عدهای آقای حجازی و دفتر را و به خاطر سکوت همه این مجموعهها در اینباره، جریان حزب اللهی هم بر شبهاتش افزوده شود بهتر است یا اینکه یک بار این فرآیند و ابعادش تبیین شود و به این سوال پاسخ داده شود که چرا بیانات رهبری که در جمع عمومی بیان میشود سانسور میشود؟ آیا با این کار آن حاشیه سازیهای مغرض و مسموم ضدانقلاب و بدخواهان بیاثر و شبهات دوستان برطرف نمیشود؟
♦️از چه چیزی میترسیم؟ وقتی رهبری حرفی را در علن و در دیدار عمومی میزنند چرا باید برخی جملاتش حذف شود و آن اقدام اینچنین حاشیه ساز شود؟ میفرمایند تصمیم بر این است؟ باشد، نتیجه اش را که دیدهاید، بهتر نیست بازخوردهای این اقدام را ارزیابی کرده و اگر اشتباه است اصلاحش کنیم؟
♦️از این میترسیم که مردم بشنوند رهبری گفته من اشتباه کردم؟ با این نگاه باید آن بخش از منشور روحانیت که امام خمینی فرمود "من امروز بعد از ده سال از پیروزی انقلاب اسلامی همچون گذشته اعتراف میکنم که بعض تصمیمات اول انقلاب در سپردن پستها و امور مهمه کشور به گروهی که عقیده خالص و واقعی به اسلام ناب محمدی نداشتهاند، اشتباهی بوده است که تلخی آثار آن به راحتی از میان نمیرود، گر چه در آن موقع هم من شخصاً مایل به روی کار آمدن آنان نبودم ولی با صلاحدید و تأیید دوستان قبول نمودم" یا آن صحبت مرداد 58 که گفتند ما در مسامحه با ضدانقلاب اشتباه کردیم و "من توبه میکنم از این اشتباهی که کردم" را هم از تاریخ حذف کنیم!!
✍ #امین_فرج_اللهے
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
👤 اردوغان:
🔸دلار مسیر ما را قطع نخواهد کرد، هیچ نگران نباشید، اما باز این سخن را تکرار می کنم که هرچه دلار، یورو یا طلا زیر بالش ها دارید به بانک ها برده و لیر ترکیه بخرید
این یک مبارزه ملی با دشمنان در جبهه اقتصادی است
👤اردوغان
به دنبال استفاده از پول ملی در تبادلات تجاری با ایران و روسیه هستیم
🔸رئیس جمهوری ترکیه بعد از کاهش ارزش لیر ترکیه در مقابل دلار آمریکا گفت که ترکیه برای استفاده از ارز ملی خود در تبادلات تجاری با ایران، روسیه و چین آماده میشود
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش
⭕️ نر سرجوخه جبار
🔸"میگویند که در ایام قدیم،در یکی از پاسگاههای ژاندارمری سابق،ژاندارمی خدمت میکرد که مشهور بود به سرجوخه جبّار.
🔸این سرجوخه جبار،مانند بسیاری از همگنان و همکاران خودش در آن روزگار،سواد درست حسابی نداشت ولی تا بخواهی زبل و کارآمد بود و در سراسر منطقه خدمت او،کسی را یارای نفس کشیدن نبود.
🔸از قضای روزگار،در محدوده خدمت سرجوخه جبار،دزدی زندگی می کرد که به راستی، امان مردم را بریده و خواب سرجوخه جبار را آشفته گردانیده بود.
🔸سرجوخه جبار،با آن کفایت و لیاقتی که داشت،بارها،دزد را دستگیر کرده،به محکمه فرستاده بود ولی،گردانندگان دستگاه ،هربار به دلایلی و از آن جمله فقد دلیل برای بزهکاری دزد یاد شده،او را رها کرده بودند، به گونهای که،گاهی،جناب دزد، زودتر از مأموری که او را مجلوبا و مغلولا به مرکز دادگستری برده بود،به محل بازمیگشت، و برای دلسوزانی سرجوخه جبار،مخصوصا چندبار هم،از جلو پاسگاه رد میشد و خودی نشان میداد یعنی که بعله...
🔸یک روز،سرجوخه جبار،که از دستگیری و اعزام بیهوده دزد سیه کار وازادی او به ستوه آمده بود،منشی پاسگاه را فراخواند و به اودستور داد که قانون مجازات را بیاورد و محتویات آن را،برای سرجوخه بخواند.
🔸منشی پاسگاه،کتاب قانونی را که در پاسگاه بود،آورد و از صدر تا ذیل،برای سرجوخه جبار خواند.
🔺ماده 1...ماده 2...ماده 3...الخ...
🔸سرجوخه جبار،که در تمام مدت خوانده شدن متن قانون مجازات خاموش و سراپاگوش بود،همینکه منشی پاسگاه آخرین ماده قانون را،خواند و کتاب را بست،حیرت زده و آزردهدل،به منشی گفت:
🔺-اینها که همهاش ماده بود،آیا این کتاب، حتی یک«نر»نداشت؟
🔸آنگاه سرجوخه جبار،به منشی گفت:
-ببین در این کتاب،صفحه سفید هست؟
🔺منشی کتاب را گشود و ورق زد و پاسخ داد:
-قربان!در صفحه آخر کتاب،به اندازه نصف صفحه،جای سفید باقیمانده است.
🔸سرجوخه جبار گفت:
-قلم را بردار و این مطالب را که میگویم بنویس و چنین تقریر کرد:
🔸«نر»سرجوخه جبار:هرگاه یک نفر،شش بار به گناه دزدی،از طرف پاسگاه دستگیر و به محکمه فرستاده شود و در تمام دفعات، از تعقیب و مجازات معاف گردد و به محل بیاید و کار خودش را از سر بگیرد،برابر«نر سرجوخه جبار»،محکوم است به اعدام!
🔸پس از اتمام کار منشی،سرجوخه جبار، نخست،زیر نوشته را انگشت زد و مهر کرد و پس از آن،دستور داد دزد را دستگیر کنند و به پاسگاه بیاورند.آنگاه او را،در برابر جوخه آتش قرار داد و فرمان اعدام را، دربارهاش اجرا کرد.
🔸گویا خبراین ماجرا،به گوش حاکم وقت رسانده شد و حاکم دستور داد سرجوخه جبار را، به حضورش ببرند.
🔸هنگامی که سرجوخه جبار،به حضور حاکم رسید، پرخاشکنان از او پرسید چرا چنان کاری کرده است.
🔸سرجوخه جبار پاسخ داد:
-قربان!من دیدم در سراسر قانون مجازات،هرچه هست،ماده است ولی حتی یک «نر»توی آن همه ماده نیست و آنوقت فهمیدم که عیب کار از کجا است و چرا دزدی که یک منطقه را،با شرارتهایش جان به سر کرده است،هربار که دستگیر میشود،بدون آنکه آسیبی دیده باشد،آزاد میشود و به محل باز میگردد.
این بود که لازم دیدم درمیان «ماده»های قانون مجازات،یک«نر»هم باشد. این است که خودم آن نر را به قانون اضافه و دزد را طبق قانون،اعدام کردم و منطقه را از شرّ او آسوده گردانیدم!"
🔸حق باسرجوخه جباربود بااین ماده ها نمی شود بافسادمبارزه کرد،نرمی خواهد.
حسین قاسمی
______________________________
کانالهای #خبر_تحلیل در پیام رسان های ایرانی
https://eitaa.com/khabartahlil👈 ایتا
@khabar_tahlil 👈سروش