نامه بودجه نمایندگان نهایی.pdf
978.6K
.
متن نامۀ اصلاحی بودجۀ 1404 با امضای 136 نمایندۀ دغدغهمند معیشت مردم به رئیس مجلس
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
چگونه اصلاحات نئولیبرال داعش را در سوریه پدید آورد؟!
این مطلب مهم را که از السفیر العربی ترجمه شده، حتما مطالعه بفرمائید:
https://syaaq.com/18717/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
تکملهای بر یادداشت استاد شریعتمداری درباره شکنجه رئیسجمهور
https://farsnews.ir/syjebraily/1733434316576802479
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
بازتاب عجیب گفتوگوی پزشکیان در نشریات مدعی حمایت از دولت
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
خدا کند ترامپ سخنان دیشب رییس جمهور را نشنود!
سعید میرزایی
واقعیت این است که شخص رییس جمهور ، انسانی دلسوز و فردی است که می خواهد کار کند و مشکلات را حل نماید، اما ....
اما آیا می توان فقط به همین ویژگی جناب پزشکیان بسنده کرد؟ آیا خوب و اخلاقی بودن آدم می تواند مشکلات کشور را حل کند؟ آیا حواله دادن پرسشگران به اینکه باید ببینیم نظر کارشناسان چیست و یا اگر کسی راهکاری دارد بیاید بگوید، مسائل حل می شود؟
آنچه درباره سخنان رییس جمهور محترم می توان گفت در چند جمله خلاصه میشود:
نمی شود
نداریم
نمی توانیم
نمی گذارند
مجبور بودیم
و.....
ولی غرض از این یادداشت اینها نبود. غرض این فراز از سخن جناب رئیس جمهور است که گفتند:«عددی که اکنون برای درآمد پیشبینی میکنیم، حدود 12 میلیارد است. اگر کسی میگوید این عدد صحیح نیست و بیشتر است، باید مستندات ارائه دهد. مثلاً 20 میلیارد است و برداشتید جای دیگری هزینه کردید. ما تازه اجازه گرفتیم 12 میلیارد را 15 میلیارد کردهایم. تازه این مسکن است. تازه اگر اتفاقی نیافتد، ترامپ آمده و اگر اتفاقی نیافتد، 12 میلیارد است.»
قسمت آخر این بیانات، بیش از هرچیز، پیام ضعف به دشمن دادن است. وقتی عالی ترین مقام اجرایی کشور بگوید کشور درآمد ندارد و مهمتر اینکه بگوید ترامپ آمده و اگر او کاری نکند! پیام خیلی بدی به دشمن است.
خدا کند ترامپ این قسمت سخنان رییس جمهور را نشنود، والا معلوم نیست با ما چه خواهد کرد!؟
آقای رییسجمهور که بارها از مقام معظم رهبری مایه گذاشته و خود را مطیع اوامر ایشان معرفی می کنید؛ آیا سخنان رهبری مبنی بر برهم زدن خطای محاسباتی دشمن را فراموش کرده اید؟ آیا می شود در محافل مختلف از مجلس و مصاحبه های گوناگون دم از رهبری زد و عکس کلام ایشان عمل نمود؟
آقای رییسجمهور ؛ مگر قبل از انتخابات ، رهبر حکیم انقلاب نفرمودند:«نامزدها با خداوند خود عهد کنند که اگر موفق شدند؛ از افرادی که ذرّهای با انقلاب فاصله دارند استفاده نکنند.کسی که با انقلاب، نظام و امام ذرهای زاویه دارد به درد شما نمیخورد. کسی که دلبسته آمریکا باشد برای شما همکار خوبی نخواهد بود. کسی که به راهبرد دین و شریعت بیاعتنایی کند همکار خوبی برای شما نخواهد بود.»
آقای رییسجمهور ؛ چرا به افرادی که می دانید خلاف قانون مسئولیت گرفتند و از جانب شما اظهار صلح و دوستی با دشمن می کنند، میدان می دهید؟
از جان دل قبول کنید که کسی که دلبسته آمریکا باشد برای شما همکار خوبی نخواهد بود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
چرا تیم اداره کننده پزشکیان، به حضور ظریف با عنوان معاون رییس جمهور اصرار دارد؟!
چون ظریف برای پیشبرد اهداف این تیم به عنوان #معاون_رییس_جمهور نیاز دارد. مقاله ظریف بدون این عنوان در نشریه فارنافرز منتشر نمیشد. ظریف صرفا یک شخص در دولت نیست او شاخصی برای تغییر جهت دولت و خطدهی به رأس کابینه است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
تجربه برجام کفایت میکند آقای ظریف!
آقای دکتر محمدجواد ظریف معاون غیرقانونی راهبردی رئیس جمهور روز گذشته مقالهای در رسانه شورای روابط خارجی ایالات متحده آمریکا (فارین افیرز) منتشر و مواضعی ایراد کرده که چند نکته درباره آن قابل تامل است:
1- آقای ظریف نوشته که دولت آقای پزشکیان آماده مدیریت تنشها با آمریکاست و امید دارد مذاکراتی از موضع برابر در مسائل هستهای و فراتر از آن با دولت ترامپ برگزار شود. این جمله، قلب مقاله آقای ظریف است و باقی مطالب را باید حاشیه دانست. نخستین پرسشی که دکتر ظریف باید بدان پاسخ دهد این است که چرا در میانه جنگ تمام عیار ارتش آمریکا علیه مقاومت، درخواست کتبی مذاکره به واشنگتن فرستاده است؟ آیا او از جانب شورای عالی امنیت ملی چنین ماموریتی داشته است؟ رهبر حکیم انقلاب اسلامی حتی در مورد وزارت امور خارجه -در زمانی که آقای طریف وزیر خارجه بودند- تصریح فرمودند که وزارت امور خارجه صرفا مجری مصوبات شورای عالی امنیت ملی است. آیا شورای عالی امنیت ملی، برای ارسال درخواست کتبی مذاکره با آمریکا در «مسائل هستهای و فراتر از آن»، به آقای ظریف ماموریتی داده است؟ دومین پرسشی که ایشان باید پاسخ دهند این است که منظورشان از «مدیریت تنش با آمریکا» چیست؟ مگر ایران تنشی ایجاد کرده که بخواهد با مذاکره با آمریکا آن تنش را مدیریت کند؟
شما با دولت آمریکا یک توافقی امضا کردید که به زودی تبدیل به یک تعهد یکجانبه از سوی تهران شد. آمریکا سردار بلندپایه شما را ترور کرد و رسما مسئولیت آن را بر عهده گرفت. آمریکا در غزه مرتکب نسل کشی و در لبنان و سوریه و دیگر کشورهای منطقه مرتکب جنایت شده و میشود. این تنشها را میخواهید با مذاکره مدیریت کنید؟ مشکل آمریکا در ارتکاب این جنایتها این بوده که استدلال جنابعالی را نشنیده و شما میخواهید با مذاکره، واشنگتن را قانع کنید که جنایت نکند؟
2- آقای ظریف بلافاصله پس از اعلام آمادگی برای مذاکره، نوشته است که «ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد». معنی این جمله آن است که مذاکرهای که ایشان از آن سخن میگویند، اساسا ربطی به جبران بدعهدیهای آمریکا در برجام یا توقف جنایات آمریکا در منطقه ندارد. بلکه آمریکا یک سری خواسته دارد که ایران آماده مذاکره حول آنهاست! منتهی یک سری از این خواستهها منطقی است، یک سری غیرمنطقی است و ایران تسلیم خواستههای غیرمنطقی نخواهد شد! آقای ظریف باید بفرمایند خواستههای منطقی آمریکا دقیقا کدامند؟ مقاله ایشان از جانب آمریکا خطاب به ایران است یا از جانب ایران خطاب به آمریکا؟
3- آقای ظریف نوشتهاند که اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، تعداد سانتریفیوژهای ایران افزایش نمییافت و غنیسازی اورانیوم از 3.5 درصد به بالای 60 درصد نمیرسید. این سخن، حقیقتا حیرتانگیز است. آقای ظریف باید بفرمایند مگر بنا نبوده که 10 سال پس از قطعنامه 2231 شورای امنیت سازمان ملل (یعنی سال 1404)، تمامی محدودیتهای هستهای ایران رفع شود؟ چگونه است که ایشان میگویند اگر غرب رویکرد همکاری با ایران را رها نمیکرد، برنامه صلح آمیز هستهای ایران متوقف شده بود؟
4- آقای ظریف نوشته اند: «توافق هستهای نمونهای منحصربهفرد است و غرب باید به احیای آن بپردازد. اما برای این کار، باید اقدامات مشخص و عملی—شامل اقدامات سیاسی، قانونی و سرمایهگذاریهای مشترک سودآور—انجام دهد تا اطمینان حاصل کند که همانطور که وعده داده شده است ایران میتواند بهطور اقتصادی از این توافق بهرهبرداری کند». سوال این است که آیا غرب منتظر نصیحت آقای ظریف بوده که تاکنون اجازه بهرهمندی ایران از برجام را نداده است؟ یا اینکه ایشان علاقه دارند یک وعده توخالی دیگر از غربیها بشنوند و تضمینی در حد امضای کری بگیرند و بار دیگر آنچه غربیها میخواهند، تقدیمشان کنند؟
5- مطلب آقای ظریف برای فارین افیرز، بسیار نگرانکننده است. نگران کننده است به این دلیل که معاون راهبردی رئیس جمهور، شناخت صحیحی از تحولات نظم جهانی ندارد. بجای اینکه در صدد مهندسی نظم جدید منطقهای باشد، همچنان در مقام برطرف کردن خواستههای هژمون نظم قدیم است.
او درک معتبری از ماهیت آمریکا ندارد و نمیخواهد یا نمیتواند ببینید که آنکه در غزه نسلکشی میکند، اسرائیل نیست، خود آمریکاست. ظریف یک نگاه آرمانگرایانه و عاطفی به مناسبات بینالمللی دارد و خیال میکند آنچه موجب تنش میان کشورها میشود، یک سری سوء تفاهم است که با گفت و گو و مذاکره قابل حل است.
اما منافع ملی را نمیتوان بر این دست تخیلات استوار کرد. تجربه برجام، کفایت میکند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
تاریخ اسلام پر است از چهرههایی که امت را در بزنگاه از مقاومت و مبارزه با دشمن میترسانیدند چون ذاتا شجاعت نداشتند اما پر از هیاهوی پوچ بودند و نامشان هم تا ابد به بدی یاد میشود!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دو کلمه حرف حساب
خدا وکیلی کلاهتو قاضی کن از این مستدل تر شنیده بودی؟
خیلی جاها دیپلماسی کارآیی ندارد، دلیلش را از حاج قاسم عزیزمان بشنوید
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رائفی پور:
ماجرای سوریه نشان داد بالاترین سرمایه هر کشوری مردم هستند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپآموزشی
اخبار جعلی، شیوهها، شگردها و راههای مقابله با آن
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
هشدار امام خامنهای:
چیزی که قدرتمندترین آدم تاریخ (امیرالمؤمنین) را آنگونه مظلوم کرد، #نبودن_تحلیل_سیاسی در مردم بود و الّا مردم که بیدین نبودند، تحلیل سیاسی نداشتند...
۱۳۷۲/۸/۱۲
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi