#خودباختگی_فرهنگ
استاد شهید مطهری:
امثال من گاهی با سؤالاتی مواجه میشویم که با لحن تحقیر و مسخره آمیزی میپرسند:
آقا سواره (ایستاده) غذا خوردن شرعاً چه صورتی دارد؟!
با قاشق و چنگال خوردن چطور؟!
آیا کلاه لگنی به سر گذاشتن حرام است؟!
آیا استعمال لغت بیگانه حرام است؟! ...
در جواب اینها میگوییم:
اسلام دستور خاصی در این موارد نیاورده است. اسلام نه گفته با دست غذا بخور و نه گفته با قاشق بخور؛ گفته به هر حال نظافت را رعایت کن. از نظر کفش و کلاه و لباس نیز اسلام مد مخصوصی نیاورده است. از نظر اسلام زبان انگلیسی و ژاپنی و فارسی یکی است.
اما اسلام یک چیز دیگر گفته است:
گفته شخصیت باختن حرام است، مرعوب دیگران شدن حرام است، تقلید کورکورانه کردن حرام است، هضم شدن و محو شدن در دیگران حرام است،
طفیلیگری حرام است،
افسون شدن در مقابل بیگانه (مانند خرگوشی که در مقابل مار افسون میشود) حرام است،
الاغ مرده بیگانه را قاطر پنداشتن حرام است،
انحرافات و بدبختیهای آنها را به نام «پدیده قرن» جذب کردن حرام است، اعتقاد به اینکه ایرانی باید جسماً و روحاً و ظاهراً و باطناً فرنگی بشود حرام است،
چهار صباح به پاریس رفتن و مخرج «را» را به مخرج «غین» تبدیل کردن و به جای «رفتم»، «غفتم» گفتن حرام است...
📙 استاد مطهری، نظام حقوق زن در اسلام، ص107
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
جوری باشید که مردم مثل مادر شما را در آغوش بگیرند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آیا آشوبهای سال گذشته تکرار میشود؟
محمد صادق کوشکی (عضو هیات علمی دانشگاه):
نیروهای امنیتی و انتظامی ما امسال آماده هستند، از آن طرف اغتشاشگران هم آن شور و حال سال گذشته را ندارند و سرخورده شدهاند بنابراین آن چنان اتفاقاتی رخ نخواهد داد. بخشی از کسانی که پشتیبان آشوبهای سال گذشته بودند، امسال امکان چنین کاری ندارند.
برخی کشورهای مرتجع منطقه، سال گذشته امید زیادی به براندازی داشتند ولی امسال آمدهاند و عذرخواهی کردهاند و دیگر از آشوبگران حمایت نمیکنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
9.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اقتدار ایران در منطقه و آبهای خلیج فارس، در صدر اخبار رسانههای ضد ایرانی؛
رهبر ایران بر راهبرد کلی اخراج آمریکا از منطقه تاکید دارد!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فارغ از شباهتهای رفتاری کودتاچیان سال 32 با براندازان سال 1401، خط جدید امریکا در رسانه ها این است: منکر اصل کودتا شوید! چرا؟ چون اگر همه بفهمند که امریکا حتی مصدق سکولار را هم تحمل نکرد، مشخص میشود که مشکلش با جمهوری اسلامی نیست، بلکه با خود ایران است
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
ناو آمریکا آمده منطقه، بالگرد بلند شده رجز بخواند، ایرانی پشت بیسیم گفته
#برگرد_سر_جات
رحمت خدا بر محمد ناظری و امثال او که در شکل گیری این اقتدار دریایی نقش داشتند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
جمهوری اسلامی در حال پیشرفت است.
● رهبر انقلاب ۱۳۹۱/۰۳/۱۴: ما داریم در دامنه حرکت میکنیم. ما هنوز به #قله نرسیدهایم...
● رهبر انقلاب ۱۴۰۲/۰۵/۲۶: از شیب تند عبور کردهایم، به #قلهها نزدیک شدهایم...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ایجاد ۱۰۶ بیمارستان جدید در دولت سیزدهم
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271563
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بازگشت پول نفت ۳ برابر سال ۱۴۰۰
آمارهای منتشر شده از عملکرد بودجه نشان میدهد که در چهار ماهه نخست امسال میزان بازگشت پول سه برابر مدت مشابه آخرین سال دولت روحانی است.
به گزارش نود اقتصادی، براساس آمارهای منتشر شده از عملکرد بودجه، در چهار ماهه نخست امسال میزان درآمد نفتی محقق شده ۱۰۵ هزار میلیارد تومان بوده که نسبت به مدت مشابه سال ۱۴۰۱ رشد ۵۹ درصدی و نسبت به چهار ماهه نخست ۱۴۰۰ حدود شش برابر شده است.
البته به دلیل تغییرات نرخ تسعیر ارز، شاید این مقایسه چندان منطقی نباشد بر همین اساس شاخص دیگر که میتواند وضعیت تحقق نفت در بودجه را بهتر نشان دهد، میزان تحقق از کل بودجه نفتی سالانه است.
در این شاخص نیز آمارهای سازمان برنامه نشان میدهد وضعیت بازگشت پول نفت بسیار بهتر از سال ۱۴۰۰ است. درحالی طی چهار ماهه نخست سال ۱۴۰۰ فقط پنج و نیم درصد از درآمد نفتی سالانه محقق شده بود که این میزان در سال ۱۴۰۲ به حدود 18 درصد رسیده است. به عبارتی، نسبت بازگشت پول در سال جاری سه برابر مدت مشابه آخرین سال دولت روحانی است.
قابل ذکر است طبق توضیحات رئیسسازمان برنامه، فروش روزانه نفت ایران امسال به یک میلیون و 400 هزار بشکه رسیده اما دلیل اینکه فقط حدود 18 درصد از آن طی چهار ماهه محقق شده این است که در اختیار قرار گرفتن درآمدهای نفتی توسط سازمان برنامه بهدلیل شرایط تحریم، زمانبر است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271556/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اطلاعات اقتصادی محرمانه ایران چگونه در دولت سابق لو رفت؟!
عبدالناصر همتی در تنگنای بزرگی قرار گرفته؛ یک افشاگری درباره او، شرایط جدیدی را برای رئیس سابق بانکمرکزی رقم زده. هر چند که همتی، دست به تکذیب اخبار پیرامونی خود زده اما واقعیت آن است که وقتی این سخنان از زبان یک مقام مسئول سابق بانکمرکزی و معاون اقتصادی این نهاد در زمان ریاست همتی بیان میشود، اوضاع فرق میکند.
وبسایت الف ضمن انتشار تحلیل فوق، میافزاید: پیمان قربانی (معاون همتی در زمان ریاست بانک مرکزی) به ماجرایی اشاره کرده که اگر صحت و سقم آن تایید شود، وجه کیفری داشته و مستوجب مجازات عبدالناصر همتی خواهد شد. او به ماجرای درخواست رئیس سابق بانکمرکزی از صندوق بینالمللی پول اشاره کرده و گفته است:
«همتی در سال 1399 در پی بحران کرونا درخواست یک وام 5 میلیارد دلاری در قالب ابزار تأمین مالی سریع (RFI) از صندوق بینالمللی پول کرد که حتی نتوانست یک سنت از آن را بگیرد. درحالی که چون سهامدار هستیم، پول خودمان بود و کشورهای مختلف نیز این تسهیلات را گرفتند. صندوق برای پرداخت این وام کلی اطلاعات محرمانه از همتی خواسته بود که او همه اطلاعات مهم کشور اعم از وضعیت ارزی، نرخ تورم و... را به آنها داد؛ مواردی که خودش درباره آنها به مردم خودمان هم گزارش نمیداد! هر کسی از او میپرسید میگفت اینها محرمانه است. صندوق این اطلاعات را در مجله چشمانداز اقتصاد بینالمللی چاپ کرد و تازه کاشف به عمل آمد که همتی چه کار خبطی کرده است. در داخل به او فشار آوردند و توضیح خواستند و او هم در نهایت همه چیز را کتمان کرد و گفت اطلاعات صندوق غلط است!»
دقت کنیم که این مباحث را معاون وقت همتی بیان کرده نه یک فرد عادی؛ آن هم در فضای عمومی و با آگاهی از تبعات اظهارات خود و بنابراین واجب است که دادستان کلکشور، بهعنوان مدافع حقوق عامه وارد ماجرا شده و تکلیف این قضیه بسیار مهم را مشخص کند. پای منافع کشور در میان است؛ آنهم در میانه شدیدترین جنگ اقتصادی تحمیل شده به کشور. صندوق بینالمللی پول بهعنوان یک نهاد در دستان آمریکا در هدفمندکردن تحریمها، دارای اطلاعاتی حیاتی از وضعیت اقتصادی ایران بوده و این مهم بنابر ادعا، جز با همکاری خواسته یا ناخواسته رئیس وقت بانکمرکزی بهدست نیامده.
این اقدام در حکم افشای اطلاعات سری کشور است و باید با نهایت حساسیت و دقت لازم موضوع بررسی گردد تا صحت و سقمش معلوم شود. در این بزنگاههاست که قوهقضائیه میتواند نقش خود را بهعنوان نهادی که مدافع حقوقعامه و صیانتکننده از کیان کشور است نشان دهد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/271603
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi