فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وزیر حقوق اجتماعی اسپانیا از کشورهای اروپایی خواست تا روابط دیپلماتیک خود را با رژیم صهیونیستی قطع و این رژیم را تحریم تسلیحاتی و اقتصادی کنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبرنگار وایس نیوز آمریکا:
«من به طور خصوصی از بسیاری از همکاران غربیام شنیدهام که حتی توئیت در باره بحران انسانی در غزه میتواند آنها را بیکار کند، به همین دلیل سکوت کردهاند.»
الهام عابدینی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روزه سکوت محمود احمدی نژاد
در قضیه غزه، احمدی نژاد در این ۲۲ روز حتی یک کلمه اظهار نظر نکرده!!!
#یارگیریآخرالزمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فضای مجازی عرب زبان این کلیپ زیبا را از حضرت آقا سید علی پخش میکنند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هدایت شده از شیپورچی🎺
خوب به این اسمها نگاه کنید:
لسوتو،
بابادوس،
کومور،
موریس،
نائورو،
پالائو،
پاپوآ گینه نو
سَن مارینو،
سنت کیتس و نویس،
ساموآ،
سائوتومه،
سیشل،
سوازیلند،
تونگا،
تووالو،
وانواتو،
مالاوی،
کیپ ورد،
جیبوتی،
بنین،
بلیز،
آنتیگوا باربادو،
جزایر سلیمان،
جزایر فارور،
جزایر مارشال،
موریتانی
و بسیاری دیگر ...
اینها اسامی بخشی از کشورهایی هستند که زیر ۱۰۰ سال عمر داشته و کاملا برنامه ریزی شده و با سیاستهای پلید آمریکا تشکیل شده و اینک عضو سازمان ملل هستند و هر کدام یک حق رای دارند!
از سال ۱۹۴۵ که سازمان ملل با حضور ۵۱ کشور تشکیل شد، تا کنون کشورهای زیادی با هدایت آمریکا، اصطلاحاً مستقل شدهاند و اعضای سازمان ملل را به چیزی در حدود دویست عضو (۲۰۰ کشور) رساندهاند
جالب اینجاست که به یکباره شما میشنوید که بالای ۱۵۰ کشور در سازمان ملل ایران را به نقض حقوق بشر متهم کردهاند!
یا میگویند جامعه جهانی نگران برنامههای هستهای ایران است !
اما کسی نمیگوید این جامعه جهانی چیست و چگونه تشکیل شده است !؟
کسی نمیگوید که اکثر این کشورها جمعیتشان به ۳۰۰ هزار نفر هم نمیرسد !
جمعیت ۱۲۶ کشور عضو سازمان ملل فقط هفتاد میلیون نفر هست ، که بله قربان گوی آمریکا هستند .
مساحت تمامی این کشورها به اندازه ایران نمیشود
اینها واقعیتهاییه که خیلی از ما ها نمیدونیم.
یعنی نمیخوان و نمیذارن که ماها بهفمیم.
خوب حالا فهمیدید کدوم دنیا مارا به نقض حقوق بشر محکوم میکند ؟؟؟
#سازمان_پفک_متحد
https://eitaa.com/sheiporchi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
«چرا معاندین اصرار دارند بگن حجاب اجباری؟!»
رحیمپور ازغدی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
به جز سلبریتیها و مافیای فوتبال ایرانی، در تمام جهان، سلبریتیها و فوتبالیستها در کنار مردم مظلوم فلسطین ایستادهاند.
Hamed Sarrafpour
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
💢ای کاش شعور خریدنی بود!
مجتبی لشکربلوکی
قبل از هر چیزی، بگذارید سه مثال ساده را با هم مرور کنیم.
فرض کنید که میخواهید فوتبال گل کوچیک بازی کنید، هزاران قاعده نانوشته وجود دارد که باعث میشود دو تیم در برابر هم قرار بگیرند و به راحتی بازی کنند و لذت ببرند. مثلا یک قاعده نانوشته ساده: اندازه دروازههای دو تیم باید برابر باشد. خیلی بدیهی به نظر میرسد؟ نه؟! اما فرض کنید که این قاعده وجود نداشت اول هر بازی باید صدها دقیقه صرف توافق بر سر چنین قواعد بدیهی مشابه میشد.
میخواهید خانه اجاره کنید؛ قواعدی وجود دارد در مورد رهن و اجاره، در مورد اینکه هزینههای تعمیرات خرد و اساسی به عهده چه کسی است. همین قواعد نوشته و نانوشته باعث میشود که این تعامل جمعی آسانتر انجام شود.
میخواهید ازدواج کنید، هر قومی و قبلیهای، ترکیبی از شیربها، مهریه، جهیزیه و تقسیم هزینه های عقد و عروسی را تحت عنوان عرف مشخص و معمولا کمی بالاتر یا پایینتر، حول و حوش عرف توافق میکنند.
به این مثالها میتوانید تاسیس شرکت با چند موسس، رانندگی در اتوبان، سرمایهگذاری در بورس، انتخابات و ... را اضافه کنید. در همه اینها قواعدی وجود دارند که تعامل ما را شکل میدهند. این قواعد عملا برخی رفتارها را ممنوع یا نامقبول میکنند و برخی رفتارها را مقبول و مجاز.
نکته همین جاست: در هر زمینهای، اگر قواعد دارای سه ویژگی زیر باشد وضعیت ما بهبود می یابد: قواعد منصفانه، معقول و محترم باشد.
یک مثال دم دستی: مثلا شما در نانوایی، دو صف دارید: صف تکی و صف چندتایی. این هم منصفانه است (هیچ کس احساس بیعدالتی نمیکند)، هم معقول است (کسی که فقط یک نان میخواهد لازم نیست که به اندازه کسی که ۵ نان میخواهد منتظر بایستد) و هم محترم است (عموما آن را رعایت میکنند).
اگر کمی فکر کنید میبینید که در همین جامعه ما قواعدی وجود دارند که یا شرط منصفانه بودن را ندارند یا شرط معقولیت و یا شرط محترم بودن را. به عنوان مثال رانندگی بین خطوط هم منصفانه است هم معقول ولی محترم نیست و کسی آن را رعایت نمیکند. هر چقدر درجه منصفانگی، معقولیت و محترم بودن قواعد یک جامعه بیشتر باشد آن جامعه راحتتر تعامل میکند و سرمایه انسانی، فیزیکی، دانشی و مالی بیشتری انباشت میکند و به دنبال آن سریعتر مسیر توسعه را طی میکند.
اقتصاددانان به این "قواعد منصفانه، معقول و محترم" میگویند: نهاد. حالا سوال پیش میآید که این نهادها از کجا به دست میآیند؟ جواب آن میشود «شعور جمعیِ درونی شده».
تحلیل و تجویز راهبردی:
شعور متفاوت از اطلاعات، علم، تکنولوژی، قانون و سامانه است.
علم را میتوان کسب کرد، فناوری را میتوان خرید، قانون را میتوان کپی کرد و سامانه را میتوان ایجاد کرد. اما ای کاش شعور خریدنی بود. کما اینکه ما در طول دویست سال گذشته سازمانها و سازوکارهای جهان پیشرفته را تقلید کردیم (پارلمان، دانشگاه، انتخابات و ...)، قانونهای مادر را کپی کردیم، فناوریهای روز دنیا را خریدیم، سامانههای متعدد ایجاد کردیم؛ اما مسئله این است که شعور جمعیِ درونی شده، یک شبه به دست نمیآید.
به تعبیر استاد برجسته دانشگاه هاروارد-پروفسور کلیتن کریستنسن- شعور جمعیِ درونی شده، نتیجهی یادگیری اشتراکی مردمی هست که با همدیگر کار میکنند تا مسائل را حل کنند و حدس بزنند چه چیزهایی نتیجه میدهد و چه چیزهایی نه!
هر دفعه که آنها با یک مسئله کلنجار میروند فقط خود مسئله را حل نمیکنند، بلکه در جریان حل آن مسئله، هر آنچه که اهمیت دارد را نیز یاد میگیرند.
شعور مفهومی صفر و یکی نیست که ملتی داشته باشد و ملتی نداشته باشد. برداشت من این است که در طول این سالها، شعور جمعی ما عمیقا ارتقا پیدا کرده ؛ اما هنوز راهی طولانی در پیش داریم. چه میتوان کرد؟
۱) شعور با دانستن متفاوت است؛ دانستن با خواندن و حفظ کردن حل میشود اما شعور نیازمند وجدان کردن (درونی کردن) است. نیازمند تکرار و تکرار و تکرار است. به عبارتی مطلب باید خیس بخورد و هضم شود!
۲) توسعه تجربه های جمعی و تشکیلاتی: شرکتها، خیریهها، انجمنها، حزبها، بنیادها و موسسات همه و همه باعث میشوند که ما با هم کار کنیم، با هم مسئله حل کنیم و با هم یاد بگیریم. هر نهاد جمعی، یک کارگاه عملی توسعه است.
۳) درک عمیق تجربیات جهانی و تفاوتها؛ اینکه نباید قوانین و قواعد دیگر جوامع را کپی کرد حرف درستی است اما اینکه در خلا خودمان همه چیز را تست کنیم هم اشتباه دیگری است. راه حل در میانه است. نگاهی عمیق به تجربیات جهانی و یافتن راه حلِ خودمانی (متناسب با شرایط خودمان).
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
از تاریخ باید عبرت گرفت
چند نکته در باب سقوط صفویه:
1- کتاب ایران عصر صفوی راجر سیوری را حتماً مطالعه کنیم؛ سایر آثار در اینباره را نیز مطالعه کنیم
2- تحلیل های متفاوتی که در باب چرایی سقوط صفویه بیان شده است را حتماً بخوانیم
3- از تصورات غالبی در باب ظهور و سقوط حکومت ها فاصله بگیریم
4- آنچه که در ادامه مطرح می شود، صرفاً یک یادآوری تاریخی است با هدف درس گرفتن از آن و هیچ قصدی برای قیاس وجود ندارد
5- و اما بازنشر چند نکته در باب چرایی سقوط صفویه:
صفویه بعد از اسلام بزرگترین سلسله ایرانی حاکم است که خیلی خدمات جدی در تمامیت ارضی و ملت سازی و استقلال ایران ایفا کرده است
آن امپراطوری با شکوه، به رغم اقتداری که در اوج خود در تعاملات بین المللی و سرکوب دشمن خارجی بود، با نسیم حمله افغان ها سقوط کرد.
افغانهایی که صفویه را سرنگون کردند یکی از اقوام ایرانی بودند و ریشه تاریخی شان حتی ایرانی تر از قاجارها و افشارها بود.
بیماری شاه یا تقدیر الهی، از جمله دلایل سطحی است که برای سقوط صفویه ذکر شده است
برخی فتنه افغان را عذاب الهی ناشی از فساد و تباهی حکومت و مردم عنوان کرده اند و برخی خاموشی چراغ علم و اندیشه و کناره گرفتن عالمان را علت تضعیف حکومت صفوی و سقوط آن دانسته اند
نا گفته نماند که شاه سلطان حسین، بیش از سایرین شخصیت ضعیفی داشت و در توهم شکست ناپذیری سلسله غرق شده بود و گمان میکرد پرچم را به موعود آخرالزمان خواهد داد. در این خصوص رسول جعفریان تنها عامل سقوط صفویه را تقدیرگرایی و موعود گرایی شیعه دانسته و می گوید اینها از ابتدای سلطنت یکی از پایههای مشروعیت شان را این میدانستند که حکومت به نیابت از امام عصر می کنند و پرچم را به دست امام زمان خواهند داد
وقوع بلایای طبیعی، قحطی گسترده، وقوع زلزله تبریز و تلفات سهمگین ناشی از آن زلزله نیز از جمله دلایل زمینه ساز سقوط صفویه بود
یکی از ریشه های اقتصادی این سقوط و علت مستقیم انحطاط اقتصاد ایران، افزایش فوق العاده بهره فئودالی و مالیات بر اراضی کشاورزی بود که کمر اقتصاد روستایی را شکست و عرصه بازار داخلی را تنگ و محدود کرد و تولید تجاری و داخلی را تقلیل داد و تضادهای طبقاتی را شدید و حاد کرد و روستاییان سر به شورش برداشتند.
پس از تضعیف جایگاه قزلباشان، شاهان صفوی نتوانستند نیروی جایگزین برای قزلباشان انتخاب کنند.
مخترعان ایرانی چون در ایران ارزشی نمی دیدند و حقوق مالکیت معنوی و فکری رعایت نمی شد به هند میرفتند.
«مالیات» آنقدر کمرشکن شده بود که مردم خشمگین شده بودند. علاوه بر این به اصناف مختلف هم ظلم و اجحاف می شد مثلا گزارش هایی مبنی بر شورش شیرینی پز های اصفهان در اعتراض به زورگویی دولت در اجبارشان به تامین رایگان شربت و شیرینی دربار وجود دارد.
گسترش راه های تجاری دریایی باعث شد که مسیر های زمینی و تجاری که برای ایران درآمد داشت از رونق بیفتد و برخی محصولات ایرانی مانند ابریشم هم به دلیل تقلب هایی که در تولید آن انجام می شد خریدارهایش را از دست داد. ضمن این که به دلیل فساد تاجران هندی که در ایران صرافی می کردند با دادن رشوه از ایران طلا و سکه خارج می کردند و این هم به بحران مالی ایران افزود.
پس از مرگ شاه عباس، تساهل و تسامح با اقلیت های مذهبی از بین رفت که این مهم نیز ضربه دیگری به اقتصاد ایران وارد کرد.
فساد و رشوه در ایران بیداد میکرد
و در نهایت، حکومتی که زمانی توانسته بود ازبک ها و عثمانی ها را به مرزهای قبلی برگرداند از کنترل شورش افغان ها بر نیامد و متاسفانه امپراطوری صفویه سقوط کرد.
سلطان حسین دوم آبان 1101 هجری شمسی، شکست را قبول کرد و تاج را بر سر محمود افغان گذاشت.
وقتی شاه سلطان حسین در خیابان حرکت می کرد که تاج را تقدیم کند گفته می شود برخی در اصفهان سینه می زدند و عزاداری می کردند و آسمان را نگاه می کردند «چون فکر می کردند از آسمان کسانی به یاری لشکر صفوی خواهند آمد و اجنه و آسمانیان میآیند و امکان ندارد صفویه سقوط کند»!
«این متن بر اساس برداشت آقای رئیس جعفری از منابع تاریخی و روایی درباره سقوط صفویه میباشد»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
آخوند دوزاری با تفکر فاسد!
یکی به ایشون بفهمونه که حجاب "تصميم" نیست بلکه "تکلیف" است، حکم صریح خداست!
#غربالویارگیریآخرالزمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
امضای سند ننگین بردگی و حقارت ایرانیان توسط رژیم منحوس پهلوی
در آبان 1343 حضرت امام خمینی رحمهالله علیه در قامت مرجعی بصیر و آگاه به زمانه، در اعتراض به قانون ننگین کاپیتولاسیون که گامی طراحی شده توسط استعمار و در جهت سکولارسازی قوانینِ کشوری با قاطبۀ جمعیت مسلمان بود، اینچنین پهلوی را رسوا و خیانت آشکار آنها را فریاد کشید:
عزت ما پایکوب شد، عظمت ایران از بین رفت، عظمت ارتش ایران را پایکوب کردند. قانونی را به مجلس بردند که در آن ما را ملحق کردند به پیمان وین…که تمام مستشاران نظامی آمریکا با خانوادههایشان، با کارمندهای فنیشان با کارمندان اداریشان، با خدمهشان… از هر جنایتی که در ایران بکنند، مصون هستند.
ملت ایران را از سگهای آمریکا پستتر کردند؛ چنانچه کسی سگ آمریکایی را زیر بگیرد از او مؤاخذه میکنند، اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر بگیرد مؤاخذه میکنند اما چنانچه یک آشپز آمریکایی شاه ایران را زیر بگیرد، بزرگترین مقام را زیر بگیرد، هیچکس حق تعرض ندارد!
من اعلام خطر میکنم، ای ارتش ایران من اعلام خطر میکنم، ای سیاسیون ایران من اعلام خطر میکنم، والله گناهکار است کسی که فریاد نکند، ای سران اسلام به داد اسلام برسید، ای علمای نجف به داد اسلام برسید، ای علمای قم به داد اسلام برسید…
دنیا بداند که هر گرفتاری که ملت ایران و ملل مسلمین دارند از اجانب است، از آمریکاست.
ملل اسلام از اجانب عموماً و از آمریکا خصوصاً متنفر است!
#روایت_تاریخ
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها راه رهایی کامل از سلطۀ آمریکا؛
فقط باید رژیم اسرائیل را نابود کنیم!
حجة الاسلام پناهیان
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترامپ:
چهار سال آمریکا را ایمن نگه داشتم، اسرائیل را ایمن نگه داشتم و جهان را ایمن نگه داشتم
امروز دنیا در حال انفجار است، مهم نیست به کجا نگاه کنیداگر من رئیس جمهور بودم، حمله به اسرائیل هرگز و هرگز اتفاق نمی افتاد.
پینوشت:
این احمق لطفی که به جهان کرد با حماقتهایش عمر نحس و ننگین آمریکا و صهیونیستها را به شدت در سراشیبی سقوط و اضمحلال قرار داد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
منابع عبری:
پایگاه ارتش آمریکا در سوریه مورد حمله موشکی شبه نظامیان ایرانی قرار گرفت، فعلا آمار تلفات جانی در دست نیست.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطاب تند نماینده پارلمان ایرلند به اروپاییها؛ چه تعداد زن، مرد و کودک بیگناه فلسطینی باید سلاخی شود تا خواستار تحریم اسرائیل و محکومیت جنایات جنگیاش شوید!
ریچارد بوید بارت، نمایندهی ایرلندی در پارلمان این کشور در دفاع از مردم فلسطین:
هر دقیقه کودکان توسط اسرائیلیها سلاخی میشوند، مدارس، بیمارستانها، منازل مسکونی بمباران میشود و شما هیچ کاری انجام نمیدهید!
#بیداریوجدانها
#یارگیریآخرالزمانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینفلوئنسر آمریکایی میگه؛
ما چقدر شرمندهایم که نمیتونیم شما را نجات دهیم، اما نام شمارو ثبت میکنیم و این قتلعامها را فراموش نمیکنیم. انسانیت نابود شده. لطفا جان مردم غزه رو نجات دهید.(اشک انسانیت و آزادگی اینطوریه👌🏻)
#شر_مطلق
#GreatSatan
سارآ _کاف
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازیگر مشهور فرانسوی:
حتی اگر منبع امرار معاش خود را از دست بدهم، از دفاع از فلسطین دست نخواهم کشید
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
معاون سیاسی وزیر خارجه کشورمان:
اگر جنگِ غزه گسترش پیداکند دیگر نمیشود از برنده یا بازنده بودنِ اسرائیل صحبت کرد؛ چون چیزی از آن باقی نخواهد ماند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بله، اسرائیل ۳ روز هم دوام نمیآورد اگر...
#محمد_ایمانی
۱) نیروی متراکمی که نبرد غزه در جهان آزاد کرده، تاثیراتی فراتر از یک جنگ نقطهای یا منطقهای برجا خواهد گذاشت. تاریخ به قبل از این جنگ باز نخواهد گشت. گستره و شدت اعتراضاتی که در دنیا علیه جنایات رژیم صهیونیستی شکل گرفته، در نوع خود کم سابقه است. سخن آن سیاستمدار ترکیهای دقیق بود که گفت هیچ کس نمیتواند در مقابل جنایت اسرائیل بیطرف باشد. محاسبات و معادلات بسیاری بههم ریخته، و دولتها به ویژه در جهان اسلام باید در این وضعیت، جانمایی جدیدی انجام دهند. برانگیختگی بینظیری پدید آمده که میتواند به جریان پایدار و جنبش دائمی برای ازاله رژیم صهیونیستی تبدیل شود. افکار عمومی در حال انفجار است. مراکز اقتصادی، سیاسی و نظامی وابسته به رژیم صهیونیستی و آمریکا، آماج خشم و خیزش جهانی است.
۲) زلزله پردامنهای که در اثر جنگ ۲۴ روزه پدید آمده، افکار عمومی را به حرکت درآورده و رفتار دولتها را تحت تاثیر قرار میدهد. به عنوان نمونه...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/276067
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رئیسی:
رژیمصهیونیستی از خطقرمزی عبور کرده است که میتواند همه ما را به اقدام وادار کند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مهم و بصیرتی
مقاله پپه اسکوبار با عنوان:
"ایران و روسیه در فلسطین برای غرب تله گذاشتهاند"
قلب هر توافق استراتژیکی میان ایران و روسیه، تنگه هرمز است، جایی که از طریق آن حداقل ۲۰٪ نفت جهان (نزدیک به ۱۷ میلیون بشکه در روز) و ۱۸٪ گاز طبیعی مایع (حداقل ۳.۵ میلیارد فوت مکعب در روز) ترانزیت میشود.
ایران میتواند در هر آن تنگه هرمز را مسدود کند و بازار بورس ۶۱۸ تریلیون دلاری وال استریت را دچار سقوط کند، همانطور که سالها تحلیلگران گلدمن ساکس و جی پی مورگان و همچنین معامله گران مستقل انرژی خلیج فارس در مورد آن هشدار دادهاند.
بنابراین در صورت یک جنگ تمام عیار نه تنها روسیه و ایران بلکه بازیگران کلیدی جهان عرب مانند عربستان سعودی و امارات و بقیه کشورهای مسلمان نفتخیز نیز هر آنچه را که برای سقوط سیستم مالی ایالات متحده لازم است، دارند، بدون نیاز به شلیک یک گلوله. حل بحران سال ۲۰۰۸ به ۲۹ تریلیون دلار نیاز داشت، اما این بحران، اگر اتفاق بیفتد، حتی با چاپ بدون پشتوانه ۱۰۰ تریلیون دلار نیز قابل حل نیست.
چند تاجر نفت خلیج فارس به من گفتند، یک سناریوی محتمل این است که اوپک شروع به تحریم نفت اروپا کند، ابتدا از کویت شروع شود و سپس به دیگر کشورهای اوپک برسد و سپس همه کشورهایی که با جهان اسلام به عنوان دشمن رفتار می کنند، مورد تحریم قرار گیرند.
سناریوی محتمل این است که ایران، چین و روسیه هژمون آمریکا را به باتلاق جنگ بکشانند. حماس و حزب الله علیه یکدیگر در سوریه جنگیدند، اما هفته پیش سران حزب الله و حماس با یکدیگر دیدار کردند تا نشان دهند اختلافات حل شده و اکنون در یک جبهه هست، اخیرا نیز مقامات ایران و حماس در روسیه جلسه تشکیل دادند.
شش ماه پیش ایران برای روسیه پیغام فرستاد که "تنها به ما بگوئید چه چیزی نیاز دارید" اکنون نیز به طور متقابل چنین است زیرا دشمن یکی است. مسکو برای مقابله با وانهای آهنی (ناوهایهواپیما) آمریکا، جنگندههای Mig-31K را در حال گشت زنی ۲۴ ساعته بر فراز دریای سیاه قرار داده است که مجهز به Khinzals مافوق صوت هستند و برای رسیدن به دریای مدیترانه تنها ۶ دقیقه نیاز دارند.
نیروی دریایی چین با استقرار چندین ناو برای تمام اهداف عملی از ایران از راه دور محافظت می کند. با این حال، بیانیه نخست وزیر لی کیانگ حتی قوی تر از آن بوده است، چیزی که در دیپلماسی چین به طور غیرعادیای صریح و نادر است: چین به حمایت قاطعانه از ایران در حفاظت از حاکمیت ملی، تمامیت ارضی و کرامت ملی خود ادامه خواهد داد و به شدت با هرگونه دخالت نیروهای خارجی در امور داخلی ایران مقابله خواهد کرد.
در حال حاضر گرینه واشنگتن ممانعت از تهاجم زمینی اسرائیل به غزه است تا زمان بخرد تا میدان جنگ را از اسرائیل به سوریه بکشاند تا به این ترتیب همان جبهه جنگ قدیمی را علیه روسیه بگشاید.
شبهنظامیان طرفدار ایران در سراسر محور مقاومت نیز اکنون وارد جنگ نخواهند شد اما در صورت تجاوز اسرائیل به غزه شرایط به این گونه باقی نخواهند ماند و واضح است که جهان عرب، با وجود تمام تضادهای داخلی عظیم خود، به سادگی کشتار غیرنظامیان را تحمل نخواهد کرد (و تحت فشار قرار خواهد گرفت که سناریو بالا را اجرا کند)
بنابراین صهیونیستهای مسیحی در ایالات متحده که ایران را تهدید میکنند، این پتانسیل را دارند که کل سیستم مالی جهان را به زیر بکشند.
پینوشت:
پپه اسکوبار تحلیلگر خیلی مشهوریه، با این که تنها ۳۰۰۰ تا توییت زده ۱۲۸،۰۰۰ تا فالوئر داره، در حالیکه ضد آمریکایی و ضد صهیونیستی به حساب میآید و جریان اصلی رسانه ازش حمایت نمیکند.
سالها در ایران زندگی کرده، قبلا مشاور پرستیوی ایران بوده و الآن مشاور راشاتودی هستش.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۱۷ بانک کشور ۷۸ شرکت فعال انبوهسازی دارند
به گفته دبیر کارگروه عمران و شهرسازی مرکز تحقیقات مجلس، اکنون 17 بانک کشور دارای 78 شرکت فعال در زمینه انبوهسازی هستند.
به گزارش نود اقتصادی، حمیدرضا آرامی در مورد بنگاه داری بانکها گفت: برخی بانکها احتکار ملک و مستغلات میکنند. حضرت آقا فرمودند که بانکها غلط میکنند که بنگاهداری کنند. این واژه غلط میکنند را ما فقط در مورد آمریکا شنیده بودیم. اکنون 17 بانک کشور دارای 78 شرکت فعال در زمینه انبوهسازی هستند.
وی افزود: شرکتهای انبوهساز متعلق به بانکها به شدت مشغول هستند. در حالی که طبق قوانین بالا دستی، بانکها حق دارند حداکثر 20 درصد از سرمایه پایه خود را آن هم فقط در سه ردیف مشخص سرمایهگذاری کنند. ما اکنون بانکی را داریم که چهار برابر سرمایه خودش را در انبوهسازی هزینه کرده است!
دبیر کارگروه عمران و شهرسازی مرکز تحقیقات مجلس ادامه داد: بانکی که فقط حق داشت یک پنجم ثروتش را در انبوهسازی هزینه کند وقتی چهار برابر هزینه میکنند، برای جبران باید اوراق بفروشد و پول چاپ کند. بقیه بانکها هم از این قاعده مستثنی نیستند و به همین سمت رفتهاند.
آرامی با بیان اینکه بانکها 37 میلیون متر مربع مستغلات گرانقیمت دارند، گفت: در هر میدان شهری، گرانترین املاک متعلق به بانکها است. جالب اینکه آمارها نشان میدهد که حجم بسیار زیادی از مستغلات خالی مانده که نه اجاره میرود و نه فروش میرود به علت انتظار تورمی، متعلق به بانکها است.
دبیر کارگروه عمران و شهرسازی مرکز تحقیقات مجلس، تصریح کرد: بانک صاحب ملک مطمئن است که امسال ملک خود را نه اجاره بدهد و نه بفروشد، تا سال بعد با تورم پیشبینی شده، فلان قدر برایش ارزش افزوده دارد. بنابراین بانک انگیزه احتکار زیادی دارد و ملک خود را برای رسیدن به سود بیشتر عرضه نمیکند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
معاون وزیر خارجه قبلی آمریکا:
ما باید شکست خود را در مقابل ایران قبول کنیم واین شکست با جنگ غزه و اسرائیل بیش از پیش عیان گردید زیرا با وجود این همه پشتیبانی مالی و ارسال سلاح به اسرائیل ما از پیروزی اسرائیل نا امید هستیم زیرا حریف اصلی ما در این جنگ ایران است
ما این همه در خاورمیانه هزینه کردیم پایگاههای متعدد و قدرتمند نظامی در تمام کشورهای منطقه ایجاد کردیم به روز ترین سلاح ها و پدافند در آنها قرار دادیم باز حریف ایران نیستیم.
ما با این همه تهدیدنظامی بر علیه آنها تحریم های سخت اقتصادی و جنگ فرهنگی نتوانسته ایم آنها را از پا بیندازیم
و من همه اینها را از چشم رهبر باهوش و سیاس ایران می بینم که در تله جنگ های نظامی و اقتصادی ما گرفتار نمیشود.
هنوز هیچ کشوری نتوانسته ما را تهدید نظامی کند ولی ایران پهپاد ما را میزند به پایگاه نظامی ما حمله میکند به ناوهای جنگی ما نزدیک میشود و هشدار میدهد ولی از ما کاری ساخته نیست
از نظر من آیت الله خامنه ای همان کورش کبیر ایران است حتی میتوانم بگویم که از او هم باهوش تر و زرنگ تر است
و به دنبال همان امپراطوری قدرتمند و عزت ایران است که ایرانی ها قدر او را نمیدانند و در آینده آنها خواهند دانست که دیر است و تاریخ در مورد آنها قضاوت خواهد کرد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ترکیب واردات کشور به نفع تولید تغییر کرد
رشد چشمگیر واردات کالاهای اولیه، واسطهای و سرمایهای و در مقابل کاهش سهم کالاهای مصرفی، علاوه بر بهبود وضعیت واردات کشور به نفع تولید، نشان میدهد دست بانک مرکزی برای تخصیص ارز، به مراتب بازتر از سال گذشته است.
آمارهای جدید بانک مرکزی از جزئیات واردات کشور در شش ماهه نخست سال جاری و مدت مشابه سال گذشته، نشان میدهد مقدار واردات از 26 میلیارد دلار در نیمه نخست سال گذشته به 30 میلیارد دلار در نیمه نخست سال جاری افزایش یافته است.
بررسی جزئیات این ارقام نشان میدهد سهم و ارزش کالاهای اولیه، واسطهای و سرمایهای از واردات کشور به میزان چشمگیری افزایش یافته و در مقابل، سهم و ارزش کالاهای مصرفی از واردات کاهش یافته است.
افزایش سهم کالاهای مورد استفاده در تولید همزمان با کاهش سهم و ارزش کالاهای اولیه، نشان میدهد ترکیب واردات کشور، به نفع تولید تغییر کرده است. نظارت بانک مرکزی بر مصارف ارزی کشور، از جمله مهمترین عوامل این تغییر ترکیب در واردات بوده است.
دست باز بانک مرکزی
نکته دیگر در این رابطه، رشد واردات نسبت به سال گذشته است. تخصیص ارز بیشتر برای واردات، نشانهای روشن از...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/275910
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi