5.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیشگویی #شهید_آوینی از حال و روز این روزهای دنیای غرب و فروپاشی دومینووارش
غایت درگیری #انقلاب_اسلامی و #استکبار_غربی کجاست؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حسین شریعتمداری: مصوبه مجلس برای تعطیلی شنبهها اهانت به نظام است
شنبه روز تعطیلی یهودیان است؛ نظام نباید به همراهی با آنها متهم شود
به یقین در نقل این خبر در مورد موافقت بیت رهبری با این موضوع، اشتباهی رخ داده؛ روال و قاعده در بیت اینگونه نیست
حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان « چرا به دفتر رهبر انقلاب نسبت خلاف میدهید؟» نوشت: متاسفانه مصوبۀ امروز مجلس برخلاف نظر نمایندگان موافق آن، نه فقط توجیه اقتصادی ندارد بلکه اهانت به نظام مقدس جمهوری اسلامی نیز هست.
همین نسبت خلاف واقع به بیت رهبر معظم انقلاب که نباید بدون بررسی بماند، حکایت از آن دارد که تصویبکنندگان این مصوبه از صحت کار خود اطمینان ندارند و برای جبران این نقیصه بهنقل خلاف واقع روی آوردهاند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حسن روحانی رفت ولی هست!
انتخاب بادقت، ملاحظه و شناخت امر بسیار مهمی در بزنگاه های انتخاباتی است. چرا که رئیس جمهور برای یک دوره انتخاب می شود اما آثار خوب یا بد آن میتواند تا چند دوره بعد نیز موثر باشد.
خسارتهای بعضا جبران ناپذیر دولت غربگرا و ناکارآمد حسن روحانی که قرار بود در سال اول دولت رئیسی را زمین بزند و مردم را به خیابانها بکشد، امروز به حساب دولت رئیسی نوشته میشود و جریان غربگرا و اصلاحات هم با پررویی در جای مطالبهگری نشسته و ناجوانمردانه دولت رئیسی را مورد هجمه و حمله قرار میدهند، دولت نجیب رئیسی هم پاسخ نمیدهد و طبیعتا افراد ساده و سطحی هم باور میکنند
جزئیات و ارسال نظر در👇
http://www.jahannews.com/news/880564
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر و تحلیل سیاسی
حسن روحانی رفت ولی هست! انتخاب بادقت، ملاحظه و شناخت امر بسیار مهمی در بزنگاه های انتخاباتی است. چر
حسن روحانی رفت ولی هست!
«ما چند سال در گذشته این سند تحول {آموزش و پرورش} را گذاشتیم در کشو، درش را هم بستیم، هیچ تحرکی انجام نگرفت، ضرر کردیم.» این جملات بخشی از بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار اخیرشان با معلمان است.
«ما در دهه ۹۰ به دلایل مختلف یک عقبماندگی و بهاصطلاح تعطیل نسبی مسائل اقتصادی داشتیم. نمیشود همه را منسوب کرد به ضعف مدیریتها؛ نه، بخشی مربوط به عوامل خارجی و بیرونی است، بخشی مربوط به عوامل درونی است؛ مسئله تحریمها مؤثر بود، مسئله کاهش ارزش نفت در یک برههای از زمان مؤثر بود، مسئله تمرکز کشور بر روی مسئله هستهای که اقتصاد را شرطی کرد، مؤثّر بود؛ مسائل گوناگونی اینجوری مؤثر بود؛ نتیجه این شد که ما یک دهه عقبماندگی داریم و شاخصهای منفی، زیاد داریم که آمار متقن مراکز رسمی است؛ یعنی اینها ادعا نیست. شاخصها، شاخصهای منفی است در بخشهای مهمی که البتّه من اینجا یادداشت هم کردهام، [ولی] نمیخواهم حالا وقت را به این بگذرانم. طبعاً جبران این عقبماندگی کار آسانی نیست».
این جملات هم بخش هایی از بیانات رهبر انقلاب در بهمن سال 1401 در دیدار با کارآفرینان، تولیدکنندگان و دانش بنیانها بود.
سال های گران بهایی از عمر ملت ایران یعنی از 92 تا 1400 صرف مذاکرات هستهای و تنظیم برجام شد که در نهایت علی رغم تقدیم خوش خیالانه امتیازات نقد هسته ای، وعده های نسیه طرف غربی عملی نشد و تعابیر «تقریبا هیچ» و «خسارت محض» پایان بخش آن ماجرا بود.
تورم 60 درصدی، کشیدن ترمز سرمایهگذاری، بدهی 50 هزار میلیاردی، رشد ۸۰۰ درصدی قیمت مسکن، هشت تا 10 برابر شدن نرخ ارز، افزایش هشت برابری نقدینگی، تعطیلی کارخانه ها و... از جمله مواردی است که در هشت سال دولت گذشته رخ داد.
غفلت از همسایگان، غفلت از شرکای راهبردی، غفلت از آفریقا و آمریکای لاتین همه در همین بازه زمانی رخ داد.
اشاره به این آمارها برای این است که گفته شود خرابکاری یا اساسا کار نکردن یک خسارت دو وجهی است. اولا عمر یک کشور و ملت هدر رفته است. دوم آنکه جبران آن عقب افتادگی ها صرف تغییر دولت میسر نخواهد شد. برای نمونه کشور نیاز به چند میلیون مسکن دارد که باید در سال های دهه 90 ساخته می شد که امروز آن عقب افتادگی به نیاز هر ساله اضافه شده است. برای همین نجومی شدن قیمت مسکن به راحتی درمان نخواهد شد. رشد وحشتناک نقدینگی با تلاش دولت امروز کاهش خوبی پیدا کرده اما هنوز به آمار مطلوب نرسیده است. جمله «ساخت پالایشگاه کثافت کاری است» یک جمله و رویکرد است؛ اما فرصت ساختی که این تصور غلط از کشور سلب کرده قابل برگشت خواهد بود؟
اشاره صدر مطلب به بحث آموزش و پرورش نشان می دهد که خسارات یک دولت ناکارآمد و غربگرا فقط در حوزه اقتصادی نیست؛ بلکه می توانند حتی سند مهم و بومی یک کشور پیرامون آینده سازان ایران را در کشو بگذارند و برای یک سند ننگین جشن رونمایی بگیرند.
انتخاب بادقت، ملاحظه و شناخت امر بسیار مهمی در بزنگاه های انتخاباتی است. چرا که رئیس جمهور برای یک دوره انتخاب می شود اما آثار خوب یا بد آن می تواند تا چند دوره بعد نیز موثر باشد؛ مثل همین تبعات سنگینی که از دهه نود برای منافع کلان کشور و زندگی همه مردم به یادگار مانده است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایزدخواه: فساد بدون پشتوانه و پاس گل قضایی و اجرایی قابل تحقق نیست
نماینده مردم تهران در مجلس در نشست تقدیر بسیج دانشجویی از عمل انقلابی فرماندار سابق قزوین:
علاج واقعه را قبل از وقوع باید کرد. در چنین شرایطی که رهبری هم فرمود در کار مدیر اجرایی نباید دخالت کرد، فساد سازمانیافته شکل میگیرد که تا دفتر مقام ارشد قضایی نفوذی دارد و شبکهای فساد کشف میشود. قطعا ایراد ساختاری وجود دارد. همانطور که فساد سیستماتیک نیست، عدالتخواهی و مطالبهگری هم سیستماتیک نیست.
اگر همین الان اراده کنید برای مبارزه با فساد، دهها مانع جلوی پای شما وجود دارد. این را باید با صراحت گفت. اگر اصل مبارزه با فساد است اگر جایی بوی فساد برسد باید سیستم با صلابت برخورد کند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
9.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
محمد سراج: دستگاههای متولی و مرتبط با حجاب و عفاف و تربیت دینی نمره زیر 10 میگیرند
منتخب مردم تهران در مجلس دوازدهم در برنامه «بهارستان دوازدهم»:
فرد باید بداند با لباس خواب و راحتی نمیتواند به خیابان بیاید؛ این طبیعی است و باید سامان بگیرد. جامعه حرمت دارد نباید حرمت جامعه شکسته شود.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
بیشترین هزینههای نظامی جهان در سال ۲۰۲۳
ایران در این لیست دیده نمیشه
با کمترین هزینهی نظامی بیشترین اثرگذاری نظامی رو در جهان دارا هستیم و نام ایران همیشه موازنهی قدرت در جهان رو تغییر داده و میده!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
بسه دیگه!
دکتر سید یاسر جبرائیلی در آنتن زنده تلویزیونی:
نمیشه که نظام اقتصادی غرب را پذیرفت ،نظام تربیتی غرب را پذیرفت ،نظام معماری غرب را پذیرفت و همه چیز غرب را بپذیریم بعد انتظار داشته باشیم که انسانی که مولود این نظامات غربی هست چیز دیگری باشد!
بعد میگویند چرا خیابان های ما اینجوری شده ، آقای رادان برو اینها را از توی خیابان ها جمع کن....
بسه دیگه....
ما از تقلید کورکورانه میرزا ملکم خانی غرب به هیچ جا نرسیدیم...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سید یاسر جبرائیلی: سیستم بانکی اسلام مالی شده نه اسلامیسازی
در مورد ربا با مسائلی در سیستم بانکی کشور روبرو هستیم که اگر یک شب کل اسلام را کنار بگذاریم، باز هم بانکداری ما همین است؛ اسم این سیستم و کار را باید گذاشت اسلام مالی ماجرا نه اسلامی شدن سیستم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
استقبال گرم سارویها از رئیس جمهور در مسیر مصلای این شهر برای دیدار با مردم
مقایسه کنید با استقبال بسیار سرد مردم ساری در روز ۲۰ مهرماه سال ۱۳۹۴ از حسن روحانی علیرغم اجبار به مدارس که موظف شده بودند دانش آموزان را به استقبال رئیس جمهور غربگرا بیاورند، البته در همان روز استقبال بسیار پرشکوهی هم در همدان از پیکر پاک شهید همدانی به عمل آمد.
انصافا مردم بزرگ، فهیم و قدرشناسی داریم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
9.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ماموری که با سعه صدر، خیلیها را شرمندهتر کرد.
اینکه پلیس ما با سعه صدر برخورد کرد خیلی پسندیده است
اما اینکه چطور میشه تنها در یک نقطه از جهان یعنی فقط در ایران، بعضی شهروندان که عمدتا افراد لاابالی و یا کشف حجاب کرده مثل همین مورد، به خودشون اجازه میدن با پرخاشگری و بدون ترس از عواقب کارشون و به بهانه از دست دادن کنترل اعصاب و یا هر بهانهای، سیلی به گوش پلیس ما بزنند موضوعی است که جامعه شناسها و محققین باید پاسخ بدهند، چون کارگزاران و قانونگزاران خوابند و جوابگو هم نیستند!
فراموش نکنیم کد دادن حسن روحانی به اغتشاشگران را که با افتخار میگفت ما پلیس را دست بسته فرستادیم به میدان که اگر هر نظام دیگری بود با این کد و چراغ سبز، سقوط کرده بود.
سیلی به صورت پلیس، سیلی به صورت قانون، شرافت و اقتدار این نظام است
و دفاع از پلیس، دفاع از شخص نیست؛ دفاع از امنیت، عزت و ناموس ماست.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi