دستنوشته یک بانوی متدین انقلابی!
⭕️امنیت اخلاقی پایمال مصلحتاندیشی مسئولان!!!
#واجب_مظلوم_حجاب
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تصویب بسته پیشنهادی بانکمرکزی برای مهار ارز
🔹سران قوا و اعضای شورا در جلسه شورایعالی هماهنگی اقتصادی با تاکید بر لزوم هماهنگی و همکاری مجلس، قوه قضائیه و دستگاههای اجرایی برای کنترل و کاهش نرخ ارز و تامین ارز برای واردات کالاهای مورد نیاز، بسته پیشنهادی بانک مرکزی برای دریافت اختیارات لازم با هدف مهار قیمت ارز و حفظ ارزش پول ملی را بررسی و به تصویب رساندند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
جزئیاتی از اختیارات ویژه بانکمرکزی در بازار ارز
🔹وزیر اقتصاد:
بانکمرکزی مجموعهای از اختیارات جدید را نیاز داشت تا بتواند دخالت موثر داشته باشد و این بسته دیشب در جلسه سران سه قوه با اجماع آرا تصویب شد.
🔹یکی از اختیاراتی در حوزه عدم بازگشت ارز صنایع بورسی بود. براین اساس تمامی صنایع کشور حتی مجموعههای دولتی شامل حوزه نفت و صنعت و سایر صادرکنندگان باید از بانکمرکزی تبعیت کنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امضای برد-برد چین با ترکمنستان برای ایرانیها
💥ترکمنستان تنها کشور آسیای مرکزی است که با ایران مرز زمینی دارد. توافقنامه چین و ترکمنستان ذیل مگاپروژه کمربند و راه، فرصت طلایی و ویژهای برای جمهوری اسلامی ایران در زمینه بهبود وضعیت ترانزیت و افزایش مراودات و تعاملات تجاری و اقتصادی است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشی از فیلم سینمایی W 2008 به کارگردانی الیور استون آمریکایی
🔺 ایران را کنترل کنیم، جهان در دستان ماست...
🚨اگر نمیدانید چرا آمریکا دست از سر ایران برنمیدارد
این کلیپ رو ببینید...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعال انقلابی و فعال سیاسی که میگند، به کی باید گفت؟!
رهبر عزیز انقلاب پاسخ ميدهند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام حسین (ع) میفرمایند: " لايَحِلُّ لِعَينٍ مُؤمِنَةٍ تَرَى اللّه يُعصى فَتَطرِفَ حَتّى تَغَيِّرَهُ "
( الأمالى طوسى، ص ۵۵ )
🔸اگر مومن، مسلمان واقعی باشد، محال است انحرافات و مفاسدی را که خلاف موازین الهی است ببینید و چشمش را ببندد.
🔹اگر مومن باشی، چشمت را نخواهی بست، پلک نمیزنی، باید بروی وضعیت را تغییر بدهی!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مقام معظم رهبری در مورد وظیفه داشتن مسئولین در برخورد با منکرات، فحشا و بیبند و باری فرمودهاند:
« اجازه ندهید که هوسهای یک عدّه معدود و یک گروه کوچک و اندک در داخل جامعه، موجب اغوای ذهن و فکر دختر و پسر جوان و مرد و زن مؤمنی شود که هیچ انگیزه فسادی ندارند. شما باید جلویِ آنگونه افراد را بگیرید. همه مسؤولان بخشهای مختلف کشور در این زمینه مسؤولند ».
پینوشت:
در خانه اگر کس است، یک حرف بس است❗️
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
آماده طلبي، نه...
با مرور در احاديث اهل بيت «ع»، بخوبي معلوم ميگردد، که کساني که آماده طلبند، و تصور ميکنند که با ظهور امام دوازدهم«ع»، همه چيز به سرعت روبراه ميگردد، و بدون هيچ رنج و گرفتاري و جهادي، مصائب انسان رفع ميشود و مشکلات بشريت حل ميگردد، و دين خدا به همه سوي مي رسد، و اين همه قدرتهاي شيطاني و وسايل و ابزار و ارتشها، به آني، از پاي در ميآيند، و سپس جهاني آماده و مرفّه و سراسر عدل و احسان را بر آقايان عرضه ميدارند؛ اين کسان در اشتباهند. و اين کسان، بواقع، منتظران نيستند، منتظران به مفهوم اسلامي و تعليم شيعي. اينگونه کسان، که در دورههاي قبل از ظهور، خود را به راحت افکندند، و از هر درگيريي با ستم و ستمکاران کناره گرفتند، و تصور کردن که عمر را به تن آسانمي ميگذرانند، و اگر روزي ظهور فرا رسيد، مثل برق، جهان درست ميشود، و محل امني براي وادادگي و تن پروري فراهم ميآيد، اينگونه کسان به اصطلاح، کور خواندهاند.
چگونه در مکتب عملي و فعّال، و جهاد پيشه، و شهادت شعار، و زهدنشان، و جهش بنيان تشيع، چنين چگونگي قابل قبول تواند بود؟ و چگونه امامان ما، چنين کساني را در رده شيعه خويش، پذيرا خواهند بود؟ اکنون ببينيم خود آنان چه فرمودهاند:
... قلت لابي جعفر «ع»: انّهم يقولون: انّ المهديّ، لوقام، لاستقامت له الامور عفوا، و لا يهريق محجمة دم، فقال: «کلا، و الّذي نفسي بيده، لو استقامت لاحد عفوا، لاستقامت لرسول الله«ص»، حين ادميت رباعيته، و شجّ في وجهه، کلّا، و الّذي نفسي بيده، حتّي نمسح نحن و انتم العرق و العلق». ثمّ مسح جبهته. [1] .
ـ به خدمت امام محمد باقر«ع» عرض کردم: مردم ميگويند: مهدي که قيام کند، کارها خودبخود درست مي شود، و به اندازه يک حجامت، خون نميريزد. فرمود: «هرگز چنين نيست، به خداي جان آفرين سوگند. اگر قرار بود کار، براي کسي، خودبخود، درست شود، براي پيامبر «ص» درست ميشد، هنگامي که دندانش شکست و صورتش شکافت. هرگز چنين نيست که کار خود بخود درست شود. به خداي جان آفرين سوگند کار درست نخواهد شد تا اينکه ما و شما در عرق و خون غرق شويم.» آنگاه امام، به علامت پاک کردن عرق، دست به پيشاني خود کشيد.
در حديث ديگر، از امام رّضا«ع»، نيز اينگونه روايت شده است:
... لو قد خرج قائمنا «ع»، لم يکن الّا العلق و العرق، و القوم علي السّروج. و ما لباس القائم«ع»، الّا الغيظ، و ما طعامه الّا الجشب. [2] .
ـ هنگامي که قائم آل محمد «ص» خروج کند، خون است و عرق ريختن، و سوار مرکبها بودن و در ميدانهاي مبارزه. و قائم «ع»، جز جامه درشتناک نخواهد پوشيد، و جز خوراک درشتناک نخواهد خورد.
و اينگونه احاديث متعدد رسيده است. اين است که مردان حق بايد خويشتن را آماده ياري علي ابيطالب ثاني بسازند، و گوش به سخن تنبلان، تن پروران، و آماده طلبان، يا ضعيف النّفسان و ناتوانان ندهند، و دل به «آماده طلبي»- که بر خلاف سنّت الهي است- خوش نکنند، و مرد عمل و جهاد باشند، و مرد کار و قدرت، و مرد شجاعت و توانايي، و مرد اقدام و تکليف.
داشتن آمادگي، حتي آمادگي نظامي و سلاحداري، به اندازه اي اهميت دارد، که از طريق «تعليمات دعای زيارت» نيز ما را متوجه آن کردهاند. چنانکه از جمله، در زيارت «سرداب مقدس»، چنين تعليم داده اند که بخوانيم:
اللّهم کما جعلت قلبي بذکره معمورا، فاجعل سلاحي بنصرته مشهورا.
خداوندا! همچنانکه دل مرا، با ياد حجّت خود مهدي، آباد و زنده ساختي، سلاح مرا نيز در راه ياري او آماده و آخته ساز!
در اين زيارت مبارک، سپس چنين ميخوانيم:
و ان حال بيني و بين لقائه الموت- الّذي جعلته علي عبادک حتما، و اقدرت به علي خليقتک رغما- فابعثني عند خروجه، ظاهرا من حفرتي، مؤتزرا کفني، حتّي اجاهد بين يديه، في الصّف الّذي اثنيت علي اهله في کتابک، فقلت: «کانّهم بنيان مرصوص». [3] .
ـ و اگر چنان شد خدايا، که مرگ- که براي همه هست، و نشان قدرت قاهره تو است
ـ از درک حضور مهدي محرومم ساخت، اي خداتو مرا به هنگام ظهور او، از نو، زنده کن، تا از گور خويش سربرآورم، و کفن بر کمر بندم، و در رکاب او جنگ کنم، در صفي که افراد آن را در قرآن ستودهاي، و آن صف را «بنيان مرصوص» (چنان پيکرهاي پولادين) خواندهاي!
مي نگريد که سخن از «سلاح مشهور» (شمشير آخته) است، و «بنيان مرصوص» (بنياني در هم رسته) و اگر از گور نيز درآيند و دوباره- به لطف الهي- زنده شوند، براي جهاد است و مبارزه، و بستن کفن به کمر، و حمل سلاح بر دوش. اين است کارآيي و مقاومتي که از چشم براهان حکومت حقّه و منتظران دولت مهدويه، مطلوب است و مورد انتظار.
پاورقي:
[1] «الغيبة»، نعماني، «بحار الانوار»، ج 52، ص 358.
[2] «الغيبة»، نعماني، «بحار الانوار»، ج 52، ص 359.
[3] «مفاتيح الجنان»- فصل «زيارتهاي حضرت صاحب الامر، عليه السّلام»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اثر محمدجواد صادقی نژاد
💠 نحن من المنتظرین
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
زندگی راحت...؟!
فشار بر مومنین بیشتر است زیرا...
هرکس خیال می کند می شود به گونه ای #زندگی کرد که #بی_زحمت زندگی را سپری کند و بمیرد، اشتباه کرده. نه [اینکه] از نظر شرعی اشتباه کرده، [بلکه] از نظر #شعور_انسانی هم اشتباه کرده. برای اینکه این دنیا با تجربه به همه نشان داده که مطابق میل هیچ کس تا آخر عمر نچرخیده. هیچ...
شما بگویید بالاترین قدرت، بالاترین شخصیت -شرق نباشد، غرب دنیا باشد- چه کسی بوده که ناراحتی نداشته؟ چه کسی بوده که مصیبت به او متوجه نشده؟ چه کسی بوده که تا آخر عمرش #رضایت_خاطر داشته از برنامههای زندگیاش؟ ابدا ما نداشتهایم.
اصلا خدا خلق نکرده...
منتها مومنین وضعشان بدتر است. یعنی فشارشان باید بیشتر باشد؛ برای اینکه یک مسئولیت و تعهدی از باطن دارند که این تعهد با حق تعالی را کفار ندارند. آنها خیال میکنند که مرگ آخر خطشان است، مسلمانها میگویند مرگ آخر خط ما نیست. بعد از مرگ تازه نتائج عملکرد دنیای خودمان را باید دریافت کنیم. إنْ خَيراً فَخَيْراً وَ إنْ شَرّاً فَشَرّاً...
🗓 ۹۵/۰۷/۲۲
❤️ آیت الله استاد مرتضی تهرانی (ره)
#درس_اخلاق
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حادثه ۱۱ سپتامبر بهانهای برای ویران کردن لبنان، عراق، سوریه، لیبی، سومالی، سودان و ایران بود.
تمام ۷ کشور به غیر از ایران با جنگ نابود شدند ولی به دلیل قدرت نظامی ایران، استراتژی به نابودی نرم تغییر کرد. ایران راهی جز پیروزی در جنگ اقتصادی ندارد
یا پیروز میشود و ابرقدرت میشود یا شکست میخورد و نابود میشود
ژنرال وسلی کلارک رئیس سابق ستاد ارتش آمریکا و فرمانده سابق ناتو
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیا آمریکا واقعا اهل مذاکره است؟
توضیحات و نظرات صحیح را از این ایرانی مقیم آمریکا بشنویم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تحریمها و شبههها در میدان تهدید و فرصت
رهبر معظم انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس خبرگان رهبری طی بیاناتی، سؤالات و شبهههایی را که در ذهن جوانان ایجاد میشود، تشبیه به تحریم کردند. ایشان افزودند:
«همان طور که تحریمها باعث پیشرفت در عرصههای مختلف دفاعی، درمانی و سلامت شد و چنانکه تحریم نمیبود، پیشرفتهای فنی و صنعتی به وجود نمیآمد، شبهات نیز موجب مطالعه و فکر و تحقیق برای پاسخگویی میشود. پس نباید از شبهه رنجید و ناراحت شد. برای رفع شبهه نیازمند بیان منطقی و اقناعی هستیم و باید مراقب باشیم حرف سست و بیمنطق نزنیم بلکه برای مواجهه با شبهه بایستی کاملا آماده شد.»
درخصوص این قسمت از سخنان معظمله نکاتی شایسته تذکر است:
۱. هیچگاه رفاهزدگی و تنآسایی موجب پیشرفت و تعالی نشده و نمیشود. بلکه عبور از سختیها و دست و پنجه نرم کردن با ناملایمات است که سبب فتح قلههای افتخار و رسیدن به منزلگاههای عزت و شرف میشود. امام علی علیهالسلام در نامه ۴۴ نهجالبلاغه خطاب به عثمان بن حُنیف میفرماید: «إنّ الشّجَرهًَْ البَرِيّهًَْ أصلَبُ عُوداً وَ الرّواتِعَ الْخَضِرَهًَْ أرَقُّ جُلُوداً؛ درختان بیابانی چوبشان سختتر و درختان سرسبز پوستشان نازکتر است.
به تعبیر امام، گیاه گلخانهای که پیوسته به آب، دما و تغذیه آن رسیدگی میشود و تحت مراقبت کامل قرار دارد، با کمترین تغییر شرایط، حیاتش به خطر افتاده و پژمرده میشود. از این رو اندامی شکننده و پوستی نازک دارد. اما درختی که در شرایط بیابان رشد کرده است، همواره زیر تازیانه آفتاب و توفان رمل و ناملایمات قامت کشیده، در برابر همهگونه سختی تاب آورده و برای جستوجوی آب در اعماق خاک ریشه دوانیده تا اینگونه مستحکم و قوی شده است. این درخت هرگز با گیاهان گلخانهای قابل قیاس نیست که... نازپرور تنعم نبرد راه به دوست!
وجود دشمن برای جمهوری اسلامی در مَثل همانند موجودیت شیطان برای آدمیزاده است که هرچند اسباب آزار و زحمت را فراهم میآورد اما همین آزار و اذیت، برای رشد و تعالی او ضروری بوده و باعث نوآوری و کشف راههای برونرفت از دام این دشمن قسمخورده میشود. یا مانند وجود نشیب برای رودخانه است که موجب حرکت و نشاط میگردد و ایستایی، رکود و سکون و مرداب شدن و مرگ را در پی دارد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261007
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اوایل مهر میگفتند همه طرفداران جمهوری اسلامی را از لندن اخراج میکنیم و بعد هم میرویم ایران را پس میگیریم.
اوایل اسفند است. اینترنشنال تعطیل کرده چون پلیس لندن نتوانسته امنیتش را تامین کند و BBC به سازمان ملل پناه برده. این قزمیتها ایران را که پس نگرفتند، لندن را هم از دست دادند
علی علیزاده
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رسانه، دلار و سندروم کوری
جعفر بلوری
روانشناسان میگویند، تمرکز بیش از حد روی یک «موضوع» یا یک «نقطه»، باعث کوری و دیده نشدن موضوعات و نقاط دیگر میشود. (رجوع شود به نظریه گوریل نامرئی) این نکته روانشناسی، در مبحث رسانه نیز بهشدت مطرح است. وقتی رویدادی رخ میدهد که برای افراد یک جامعه «مهم» است، و رسانهها روی آن متمرکز میشوند، رویدادهای دیگر که چهبسا اهمیت بیشتری هم داشتهاند دیده نمیشوند چرا که، رسانهها روی آنها تمرکز لازم را نداشتهاند. تحولات و رویدادهای مهمی طی هفتهها و ماههای گذشته در کشور رخ داده که فقط یکی از بدترین آنها، بهدلیل تمرکز شدید برخی رسانهها، بیش از سایر موضوعات دیده شده و بسیاری نیز که آرامبخش، غرورانگیز و امیدآفرین بوده، بهدلیل عدم توجه کافی رسانهها دیده نشدهاند. به عبارتی اتفاقات مهمی طی ماههای گذشته در کشور رخ داده که اهمیت آنها، کم از خبر «نوسانات ارزی» نبوده ولی چون برخی رسانههای داخلی و دوستان خارجیشان یا از اساس سانسورش کردهاند یا روی آن مانور کمتری دادهاند، یا حتی به تحریف آن پرداخته و وارونه روایتشان کردهاند، آنطور که باید دیده یا شنیده نشدهاند.
یکی از این اتفاقات مهم، اجرای فاز نخست احیای دریاچه ارومیه است. موضوع خشک شدن این دریاچه، در ایامی نهچندان دور مهمترین سوژه برخی رسانههای داخلی و بعضا حتی رسانههای خارجنشین بود. آنقدر مهم که عدهای آن را تبدیل به مسئله اول کشور میکردند. برخی از گردانندگان این رسانهها با همین سوژه، چندین انتخابات برگزار کردند! آنقدر روی این موضوع در رسانههایشان مانور داده شد که، اهمیت احیای این دریاچه، نقل محافل عمومی و مردم کوچه و بازار شد و در میهمانیهای خانوادگی نیز از اهمیت آن گفته میشد. این دریاچه الان احیا شده است. برای راهاندازی فاز اول احیای این دریاچه، حدود
38 کیلومتر تونل و 11 کیلومتر کانال زده شده است. یعنی بزرگترین طرح زیستمحیطی خاورمیانه! سؤال این است: اگر خشک شدن دریاچه ارومیه آنقدر اهمیت داشت، احیای آن طی روزهای گذشته چرا دیده نشد؟ همین حالا سری به آرشیو این روزنامهها بزنید و صفحه نخست روز شنبه، ششم اسفندماه را ببینید. ببینید جریاناتی که خشک شدن این دریاچه را مسئله اول کشور کرده بودند، رساندن آب به این دریاچه را چقدر پوشش دادهاند!
در حوزه نظامی نیز طی هفتههای اخیر اخبار غرورانگیزی منتشر شد که بیرون از ایران بیش از داخل کشور دیده شد. این موفقیت نظامی آنقدر مهم است که، مقامات و کارشناسان غربی را به واکنش توام با غافلگیری واداشت: تولید موشک هایپرسونیک.
کارشناسان نظامی میگویند این جدیدترین تکنولوژی جنگافزار در دنیاست که «شاید» بهصورت عملیاتی فقط روسیه در جنگ اوکراین استفاده کرده است. موشکهایی که بهدلیل سرعت بالای حرکت و پرواز در بالای جو زمین فرصت ردیابی را
از هر پدافندی میگیرند. این موشک از یک قابلیت علمی بزرگ بهرهمند است و در حال حاضر کشورهایی چون روسیه، چین و آمریکا نمونههایی از آن را دارند و ایران هم چند ماهی است که ساخت این موشک را به پایان رسانده است. این خبر چقدر دیده شد؟!
رویداد غرورآفرین بعدی راجع به یک پیشرفت حیرتانگیز دیگر در رصدخانه ملی ایران بود.
کارشناسان این حوزه طی همین چند ماه گذشته اعلام کردند تلسکوپ رصدخانه ملی ایران با قابلیت رصد اجسام پر نور با فاصله 7 میلیارد سال، نورگیری شد و قدرت محققان و دانشمندان تحت تحریم ایران را به رخ جهانیان کشاند. «پیشرفت ایران در اوج تحریمها شگفتانگیز است.» این بخشی از گزارش مجله علمی ساینس در واکنش به رصد موفق اولین نور از تلسکوپ رصدخانه ملی ایران بود. تلسکوپی در کلاس جهانی که با ثبت دو تصویر از کهکشان آرپ ۳۸۲ در فاصله
۳۲۰ میلیون سال نوری و کهکشان NGC۲۳ در فاصله ۱۷۳.۵ میلیون سال نوری علاقهمندان به نجوم را شگفتزده کرد. چند درصد از مردم این خبر را دیدند؟ چند درصد از میزان اهمیت این پیشرفت آگاهی یافتند؟ این خبر مهم، چگونه دفن شد و به افکار عمومی نرسید؟!
خبر بعدی، در حوزه صنعت نفت و پتروشیمی بود.
مهندسان و محققان صنعت نفت تحت تحریم ایران اولین پالایشگاه فراسرزمینی به نام الپالیتو را در ونزوئلا با ظرفیت پالایش روزانه ۱۰۰هزار بشکه نفت خام میدانهای کشور راهاندازی کردند. این پالایشگاه مشتری نفت ایران نیز هست و در دیگر پالایشگاهها نیز فروش نفت ایران با کمک صدور خدمات فنی و مهندسی مهندسان ایرانی افزایش خواهد یافت...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261050
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هفت دلیل اصلی برای افزایش قیمت دلار
افزایش دلار که از ابتدای دولت سیزدهم تا قبل اغتشاشات حدود ۱۰ درصد بود، چرا در این چند ماه رشد ۸۰ درصدی داشته است؟
۱. خروج سرمایه در دوران اغتشاشات
۲. توقف حجم صادرات ایران در دو ماه اغتشاشات
۳. شبکه سازی مفسدان اقتصادی و سیستم های جاسوسی با هدف خالی نمودن بازار ارز از دلار
۴. اختلال در سه ورودی اصلی ارز (سلیمانیه عراق، هرات افغانستان و امارات) به ایران توسط دشمنان
۵. عملیات روانی شبکههای رسانه ای برای رشد دلار
۶. سوء مدیریت احتمالی برخی از مسئولین اقتصادی
۷. تلاش جدی جریان معاندی که از ابتدای انقلاب، بخش قابل توجهی از اقتصاد را در دست خود گرفته در حوزه کشاورزی، پتروشیمی، فولاد، بانکها و ...
حمید رسایی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
وقتی چندسال قبل ایران ماهواره بههوا پرتاب کرد ولی سقوط کرد، خیلیا مسخره کردن ولی توجه نداشتن که ایران به این تکنولوژی دست پیدا کرده. جالب اینجاس که وقتی امسال ماهواره سیمرغ رو به فضا فرستادیم همونایی که مسخره کردن سکوت کردن و هیچی نگفتن. کلا یاد گرفتیم خودتحقیری کنیم و نقصهارو ببینیم.
#پیروز هم همینطور. ایران جزء چند کشور معدودیست که به تکنولوژی تکثیر در اسارت و همچنین شبیهسازی (کلونینگ) رسیده و پیروز هم حاصل همین روش تکثیر در اسارت بود. اصلا از همون روز اول هم مشخص بود میمیره، چون دوتا برادر خواهرش همون اول مردن و چون مادرش هم قبولش نکرد، مجبور شدن خارج از حیات وحش نگهداریش کنن. وزنش هم نصف وزن معمول یوزهای دیگه بود موقع تولد. الان ژن (ژنوم) پیروز رو گرفتن و هروقت بخوان میتونن دوباره تولیدش کنن. بعضیا فقط مُردن پیروز رو میبینن، ولی رسیدن به این تکنولوژی تو سلولهای بنیادی رو نمیبینن.
حسیندارابی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
گرونی به اروپا و آمریکا که برسه همه مردم مجبورن با شرایط جدید خودشون رو وِفق بدن اما به ایران که میرسه مردم باید برن تو خیابونا بگن مرگ بر دیکتاتور!
دیکتاتور خودتی بزرگوار بقیه اداتو درمیارن
علی فرحزادی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چندین شبهه را هنرمندانه در قالب انیمیشن بررسی و پاسخ داده. دیدنی است...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک دوربین مخفی متفاوت و زیبا
در تبریز و استرالیا...
دوربین مخفی جالب از گروه پیلهتهتیوی؛ مقایسه رفتار شهروندان استرالیایی و تبریزی و واکنش آنها نسبت به یک اقدام مشابه.
همه به خصوص جماعتی که مرض خود تحقیر پنداری دارند و همیشه مردم ایران را مورد توهین قرار می دهند و فرهنگ منحط بیگانه را بر سر مردم عزیز ایران می کوبند حتما این کلیپ زیبا را ببینند تا به اصالت و فرهنگ اصیل ایرانی اسلامی و نوع دوستی مردم ایران و عزت نفس آنها پیببرند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آرزویی که بر باد دادید
حمید رسایی:
آقای عراقچی درحالی این روزها آرزو میکند که ای کاش مشروح مذاکراتشان ضبط ومنتشر میشد که در ۲۰ فروردین ۹۴ بعد از توافق لوزان، وقتی آمریکاییها جزئیات مذاکرات (فکت شیت) را منتشر کردند، رهبر انقلاب، صراحتا و به صورت علنی، انتشار جزییات مذاکرات را از دولت روحانی مطالبه کردند اما مذاکره کنندگ شجاع ما حاضر به انجام این کار نشدند!
رهبر انقلاب در سال ۹۴ فرمودند: من به خود مسئولین هم این را گفتهام همین چند روز؛ مسئولین باید بیایند مردم را و بخصوص نخبگان را از جزئیّات و واقعیّات [مذاکرات] مطّلع کنند؛ ما چیز محرمانه نداریم، چیز مخفی نداریم. این مصداق همدلی با مردم است.
فکر میکنید برخورد تیم روحانی با این مطالبه چه بود؟ با هم مرور میکنیم:
🔹عراقچی: روایت ما از مذاکرات یک روایت واقعی است که در صحبتهای مفصل دکتر ظریف بیان شد. ما فعلاً بنای ارائه مکتوب آنرا نداریم. (۲۰ /۱/ ۹۴)
🔹ظریف: رهبری گفتند همانطور که آمریکاییها فکت شیت منتشر کردند، شما هم دیدگاههایتان را بگویید! (۲۵ /۱/ ۹۴)
🔹ظریف: توافقی نشده که فکت شیت آنرا منتشر کنیم. (۲۹ /۱/ ۹۴)
🔹صالحی: حتما دلیل موجهی داشته که مسئولان کشور فکر کردند انتشار فکت شیت ایرانی ضرورتی ندارد. (۵ /۲/ ۹۴)
🔹شمخانی: رهبر انقلاب دستور انتشار ندادند بلکه توصیه کردند و از تاریخ این توصیه زمانی طی شده است که ظاهرا انتشار فکت شیت دیگر مفید فایده نیست! (۸ /۲/ ۹۴)
🔹روحانی: فکت شیت ایران قبلا منتشر شده حتی قبل از آمریکاییها! (۱۰/۲/۹۴)
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
دیپلماسی فعال و مبتکرانه ایران در قلب اروپا
🔸در دیدار و رایزنیهای متعدد امیرعبداللهیان با مقامات کشورهای خارجی در ژنو که در قالب دیپلماسی فعال و مبتکرانه ایران صورت گرفت، مواضع جمهوری اسلامی ایران در حوزه حقوق بشر و روایت ایران از نقض حقوق بشر توسط آمریکا و اروپا در دنیا مخابره شد.
حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران که به منظور شرکت در پنجاهودومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل و همچنین نشست سالانه کنفرانس خلع سلاح در ژنو به سر میبرد، دیروز سهشنبه 9 اسفندماه در بخش عالیرتبه پنجاهودومین نشست شورای حقوق بشر سازمان ملل حضور یافت و به تشریح مواضع جمهوری اسلامی ایران درخصوص حقوق بشر پرداخت.
امیرعبداللهیان در نشست مذکور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران در اجرای تعهدات حقوق بشری قاطعانه به کار خود ادامه داده و از حقوق ملت بزرگ ایران قویاً دفاع میکند.
تروریسمپروری برخی از کشورهای اروپایی
رئیس دستگاه دیپلماسی همچنین به اغتشاشات اخیر در ایران اشاره کرد و با بیان اینکه نقش گروههای تروریستی ضدایرانی در اغتشاشات اخیر ایران کاملاً مشهود بود، گفت: برخی از کشورهای اروپایی در چارچوب معیارهای دوگانه و در «تروریسمشویی» (terrorism laundering) شرکت کردند. آنها تسهیلات مالی و لجستیکی قابل توجهی را در اختیار برخی از عناصر تروریست قرار دادند.
وی همچنین به وضعیت حقوق بشر در سرزمینهای اشغالی نیز اشاره کرد و گفت که مفهوم حقوق بشر در هیچ کجای دنیا بیشتر از فلسطین اشغالی به چالش کشیده نشده است و افزود: نقض سیستماتیک حقوق بشر و جنایت علیه بشریت توسط رژیم صهیونیستی باید متوقف شود. تا زمانی که فلسطین تحت اشغال باقی است و جنایات اسرائیل ادامه دارد، به سختی میتوان اعتباری برای سازوکارهای حقوق بشری سازمان ملل در نظر گرفت.
کشورهای هستهای با تجهیز زرادخانه هستهای خود باعث تهدید صلح و امنیت بینالمللی شدهاند
امیرعبداللهیان گفت: جای تأسف است که درخواست جامعه جهانی برای خلع سلاح هستهای و پایبندی کشورهای هستهای به تعهدات خلع سلاحیشان هنوز محقق نشده است. کشورهای هستهای علیرغم تعهد صریح حقوقی خود، در عمل به گسترش سلاحهای هستهای خویش ادامه دادهاند. متاسفانه کشورهای هستهای به جای پایبندی به تعهدات خلع سلاحی خود و کاهش و حذف سلاحهای هستهای، با اتخاذ سیاستهای تسلیحاتی در چارچوب دکترینها و مفاهیم امنیتی و نظامی، به ساخت و تولید نسلهای جدیدی از سلاحهای هستهای و مدرنیزه کردن زرادخانه هستهای خود اقدام میکنند که موجب تضعیف انپیتی و تهدید صلح و امنیت بینالمللی شدهاند...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261079/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
کدام ساز و کار ترکیبی تورم را درمان میکند؟
محمد ایمانی
1) تدارک سازوکارهای منطقی برای چارهجویی مشکلات، غالبا اینگونه است که مدیران ذی ربط، تدابیر موقتی برای مهار آنها بیندیشند و ضمنا در میانمدت، به حل مبنایی مسئله بپردازند. نابسامانی بازارهایی مثل مسکن و خودرو و ارز و طلا و سکه هم، از این جنس است. تورم معمولا در بستر ناترازی عرضه و تقاضا پدید میآید. گاهی اوقات، تقاضا ثابت است، اما کاهش عرضه موجب تورم میشود. در برخی مواقع، حجم تقاضا از میزان عرضه جلو میزند و تورم را پدید میآورد. گاهی نیز، همزمان با کاهش عرضه، هیجان تقاضا فزونی میگیرد و به تورم میانجامد. تقاضا را میتوان بر مبنای نیازهای «ضروری و مشروع» و «کاذب و نامشروع» دستهبندی کرد. تقاضای مبتنی بر نیازهای واقعی و مشروع باید تامین گردد؛ اما به موازات آن باید مجال تقاضاهای فزونخواهانه و سوداگرانه برچیده شود. رونق تولید و صادرات و واردات مبتنی بر آن، یکی از چارههای اساسی تورم است. در مقابل، آن عارضهای که رمق تولید را میگیرد، دلالی و سفتهبازی است.
2) دلالبازی و کسب ثروتهای بادآورده به قیمت در شیشه کردن خون مردم، ویرانکننده روندهای پر زحمت تولیدی است و باید ضمن اصلاح رویهها، به ویژه با دانه درشتهایی که فعالیت ویرانگرشان سرمشق شیوع دلالی میشود، بشدت مبارزه کرد. یک اقلیت 4-3 درصدی به علاوه اقلیت 15-10 درصدی دنبالهرو، به قیمت نابود کردن ارزش پول ملی و قدرت خرید مردم، تکاثر ثروت میکنند؛ یا مثلا سعی میکنند ارزش دارایی خود را از طریق خرید و بلوکه کردن ملک و مسکن و خودرو و ارز و طلا و سکه حفظ کنند. نتیجه چیست؟ افزایش مصنوعی تقاضا و تورم انتظاری. حاکمیت اینجا میتواند و باید، رفتارهای زیان رساننده به اقتصاد ملی و معیشت عامه مردم را محدود کند. این قاعده پذیرفته حکمرانی در کشورهای پیشرفته از نظر اقتصادی است. چند میلیون واحد مسکونی خالی، میلیونها خودروی مازاد نیاز خریداران عمده
(دپو شده در برخی پارکینگها) و میلیاردها دلار ارز خریده و بلوکه شده توسط دلالان و برخی موسسات بانکی و مالی، نشانه گلآلودگی اقتصاد است که امکان ماهیگیری را برای دشمن فراهم میکند.
3) ما در میانه جنگ اقتصادی و ترکیبی تحمیل شده از سوی دشمن قرار داریم و این واقعیت، ساز و کارهای تورمساز را پیچیدهتر، و مسئولیت مدیران را دو چندان میکند. کشورهای مختلف در مواقع اضطرار و جنگ و بحران، حتی برخی از رفتارهای مجاز در حوزههای اقتصادی و سیاسی و اجتماعی و رسانهای را محدود میکنند،...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261130
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
چرا کوری خود را به مردم نسبت میدهید؟!
روز سهشنبه 9 اسفند در ستون یادداشت روز کیهان، با استناد به یک نکته شناخته شده روانشناسی تحت عنوان «گوریل نامرئی» به یکی از خطاهای انسانی پرداختیم و نوشتیم این خطا، حاصل تمرکز شدید روی یک نقطه یا یک موضوع است. آوردیم آنطور که پروفسور دانیل کانمن، روانشناس مشهور آمریکایی در کتاب «تفکر کند و تفکر سریع» آورده «تمرکز بیش از حد روی یک موضوع یا یک نقطه، باعث کوری و دیده نشدن موضوعات و نقاط دیگر میشود. این نکته روانشناسی، در مبحث رسانه نیز بهشدت مطرح است. وقتی رویدادی رخ میدهد که برای افراد یک جامعه مهم است، و رسانهها روی آن متمرکز میشوند، رویدادهای دیگر که چهبسا اهمیت بیشتری هم داشتهاند دیده نمیشوند چرا که، رسانهها روی آنها تمرکز لازم را نداشتهاند. تحولات و رویدادهای مهمی طی هفتهها و ماههای گذشته در کشور رخ داده که فقط یکی از بدترین آنها، بهدلیل تمرکز شدید برخی رسانهها، بیش از سایر موضوعات دیده شده و بسیاری نیز که آرامبخش، غرورانگیز و امیدآفرین بوده، بهدلیل عدم توجه و در موارد بسیاری به علت گرایشهای ضدمردمی و ارتباطات بیرونی برخی از رسانهها دیده نشدهاند. به عبارتی اتفاقات مهمی طی ماههای گذشته در کشور رخ داده که اهمیت آنها، کم از خبر «نوسانات ارزی» نبوده ولی چون برخی رسانههای داخلی و دوستان خارجیشان یا از اساس سانسورش کردهاند یا روی آن مانور کمتری دادهاند، یا حتی به تحریف آن پرداخته و وارونه روایتشان کردهاند، آنطور که باید دیده یا شنیده نشدهاند.»
دیروز زنجیرهایها و دوستان خارجنشینشان طبق معمول بهصورت گلهای وارد میدان شدند و در واکنش به جملات بالا تیتر زدند: توهین کیهان به مردم. کیهان نوشت مردم کورند و پیشرفتهای دولت رئیسی را نمیبینند!
در این یادداشت، از «کور» شدن هم نوشتیم منتهی، کور شدن همین زنجیرهایها. گفتیم آنقدر روی اخبار بد تمرکز کردند که خود کور شدند! و اخبار مهمی مثل احیاء دریاچه ارومیه را ندیدند: « یکی از این اتفاقات مهم، اجرای فاز نخست احیای دریاچه ارومیه است. موضوع خشک شدن این دریاچه، در ایامی نهچندان دور مهمترین سوژه برخی رسانههای داخلی و بعضا حتی رسانههای خارجنشین بود. آنقدر مهم که عدهای آن را تبدیل به مسئله اول کشور میکردند. برخی از گردانندگان ...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/261131
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
برای نخستین بار در جهان
روش جدید جراحی قلب در شیراز با موفقیت انجام شد
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
آنچه سبب بقاى دولتها و حکومتهاست
#نهج_البلاغه
وَإِنَّ أَفْضَلَ قُرَّةِ عَيْنِ الْوُلاَةِ اسْتِقَامَةُ الْعَدْلِ فِي الْبِلاَدِ، وَظُهُورُ مَوَدَّةِ الرَّعِيَّةِ
💠(بدان) برترين چيزى که موجب روشنايى چشم زمامداران مى شود برقرارى عدالت در همه بلاد و آشکار شدن علاقه و محبّت رعايا به آنهاست
🖊اشاره به اينکه گسترش عدل و داد سبب پيوند عاطفى ميان مردم و زمامداران مى شود که بهترين وسيله براى اقتدار و حفظ حکومت است.
📘#نامه_53
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تد کروز، سناتور آمریکایی:
پهلوگیری ناوهای جنگی ایران در برزیل تحولی خطرناک است و امنیت آمریکاییها را تهدید میکند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi