افزایش روز به روز دلارزدایی
سرگئی لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه:
چین و روسیه تقریباً به طور کامل استفاده از دلار آمریکا را در تجارت متقابل خود کنار گذاشتهاند.
بیش از ۹۰٪ از تسویه حسابها رو با ارزهای خودشون انجام میدن؛ یعنی یوان چین و روبل روسیه.
️جالبه بدونید که ارزش تجارت چین و روسیه در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۲۴۰ میلیارد دلار رسید.
مسئولین اقتصادی ما هم بهتر است گزارش کنند که ایران در کجای این انقلاب جهانی بر ضد آمریکا ایستاده
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
سنجش اعتماد ملی در وعده صادق
حجت الاسلام داود مهدوی زادگان
جامعه شناسان سرمایه اجتماعی را از جمله پشتوانه های مهم دولت ها می دانند. هر اندازه سرمایه اجتماعی غنی تر و قوی تر باشد، دولت با اقتدار و اطمینان بیشتر عمل می کند. اما مهم ترین شاخص سرمایه اجتماعی اعتماد ملی است.
وقتی باور ملت به تصمیمات و اقدامات دولت در سطح بالایی باشد و سطح نگرانی و اضطراب ملی در وضع پایینی باشد، نشانه ی وجود اعتماد ملی به حاکمیت است. این مساله خصوصاً در شرایط منازعه آمیز و جنگی بیش از هر وضعیت دیگری خود را نشان می دهد. چون احساس نگرانی و اضطراب عمومی در وضعیت مخاصمات امنیتی و مرزی فراگیرتر و سریعتر از شرایط دیگر مانند بحران اقتصادی است.
به همین خاطر، جبهه معارض سالها است که در مصاف با انقلاب و نظام اسلامی روی مسأله سرمایه اجتماعی متمرکز شده است و پروژه سیاه نمایی گسترده ای را به راه انداخته است تا در ذهنیت عمومی چنین القا کند که حکمرانی دینی در حال از دست دادن سرمایه اجتماعی است. بطوری که اعتماد ملی به حاکمیت در وضعیت ضعیفی قرار دارد.
اما این ادعای واهی ( بیاعتمادی ملی ) را چگونه میتوان اثبات یا رد کرد؟ طبعاً باید به موقعیت های اضطراب خیز مانند شرایط بحران زای اقتصادی یا منازعات نظامی و امنیتی رجوع کرد. چنانکه جبهه معارض روی فشارهای اقتصادی بر مردم خیلی سرمایه گذاری کرده است. فشارهایی که خود این جبهه در پدید آمدن آن نقش بسزایی داشته است.
این جماعت خیلی سعی کردند که بی اعتمادی ملی را از طریق افزایش نگرانی ها و اضطراب عمومی در شرایط فرضی تخاصمات امنیتی با دشمن خارجی، القا کنند. بطوری که شرایط برای حاکمیت در اتخاذ تصمیمات راهبردی علیه اقدامات گستاخانه و خصومت ورزانه دشمن ملت خیلی سخت و مخاطره آمیز کرده بود.
عملیات وعده صادق در موشکباران پایگاههای نظامی و جاسوسی رژیم صهیونیستی که پاسخ تنبیهی جمهوری اسلامی به حمله موشکی صهیونیست ها به کنسولگری ایران در سوریه بود، نشان داد که اعتماد ملی به نظام اسلامی در بالاترین سطح خود قرار دارد.
زیرا این عملیات نه فقط موجب نگرانی و افزایش اضطراب عمومی نشد بلکه برای مردم شعف انگیز و غرور آفرین بود و خللی در زندگی عادی مردم پدیدار نگشت. بطوری که ملت پاسخ تنبیهی جمهوری اسلامی را حق طبیعی خود می دانستند.
عملیات وعده صادق آشکارا ثابت کرد که مردم در مساله مقابله با رفتارهای مخاصمه گرانه دشمن اعتماد کاملی به حاکمیت دارد. مردم می دانستند که حاکمیت اهل ماجراجویی و جنگ طلبی نیست و تامین مصالح ملی را توأم با حفظ عزت و غرور ملی در نظر دارد و به آنچه که می گوید صادق است و از قدرت عملیاتی بالایی برخوردار است و اهل لاف زنی نیست.
ملت با ملاحظه این دلایل بود که از عملیات وعده صادق احساس نگرانی و اضطراب نکرد و حق را به حاکمیت داد. بی تردید، اگر چنین اعتماد عمومی در میان نبود، جامعه در شرایط غیر عادی قرار می گرفت.
اما پرسش مهم آن است که آیا عملیات وعده صادق کاشف واقعیت اعتماد ملی است یا پدید آورنده آن؟ احتمال اول بیشتر به ذهن می آید؛ یعنی وعده صادق این واقعیت را آشکار کرد که اعتماد ملی به حاکمیت برخلاف القائات دشمنان ملت در سطح مطلوبی قرار دارد و تاثیر عملیات وعده صادق در افزایش اعتماد ملی بوده است و نه در احیا و بازسازی آن.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
پاکستان: در زمینه خط لوله گاز با ایران به فشارهای آمریکا توجه نمیکنیم
وزیر خارجۀ پاکستان در واکنش به فشار آمریکا برای قطع لولۀ گاز پاکستان - ایران:
باید مراقب منافع خود باشیم، به تعهدات خود بنگریم و دولت باید با در نظر گرفتن منافع پاکستان در مورد این موضوع تصمیم گیری کند، ما بدون توجه به ایالات متحده یا آنچه سایر کشورها میگویند، این کار را انجام خواهیم داد.
پاکستان کشور مستقل است و همانطور که ما به حاکمیت دیگران احترام میگذاریم، انتظار داریم دیگران نیز به حاکمیت پاکستان احترام بگذارند.
ملاحظه:
این قرارداد در سال ۲۰۱۰ امضا شده بود و دستهایی در کار بود با وجود سرمایهگذاری عظیم ایران، مانع تکمیل و اجرایی شدن آن توسط پاکستان شوند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
به اتفاق حاج قاسم، با موتور سیکلت از پادگان قشله به طرف فاو در حال حرکت بودیم. یک رزمنـده قد بلند و رشیــد با پاهای برهنه از طرف مقابل ما درحال دویدن بود
کنارش ایستادیم و حاج قاسم پیاده شد و با گرمی پیرامون اوضاع منطقه و نیروها باهم صحبت کردند.
خوب نگاهش کردم، یک نخ سیاه به جای کمربند، دور کمرش بسته بود بعد از خداحافظی با او به حاج قاسم گفتم: کفش نداشت!
گفت: حتما کفش هایش را به یک بسیجی داده
گفتم: جای کمربند نخ بسته بود!
گفت: حتما فانوسقه اش را به بسیجی دیگری داده
گفتم: کی بود؟
گفت: حاج اکبر بختیاری فرمانده محور
#شهید_علی_اکبر_بختیاری
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبر تکاندهنده:
جمعآوری جهانی #آسترازنکا به دلیل عوارض جدی!
تاریخ شاهد است در اوج کروناهراسی، رهبرمان یکتنه مقابل طمع #کاسبان_کرونا ایستاد و حکیمانه فرمود
«ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی ممنوع!»
اما عدهای با اضافه کردن واژه «از مبدأ» آمریکا و انگلیس، تحریف کردند؛ تا آنجا که از چندجا، میلیونها دُز واکسن انگلیسی وارد شد!
محمد جوانی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال!
چه تدبیری حکیمانه بود تحریم واکسن آمریکایی و انگلیسی از سوی رهبری
رهبر معظم انقلاب در ۱۹ دی ماه ۱۳۹۹ بود که اعلام کردند: ورود واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور ممنوع است.
ایشان فرمودند: اگر آمریکاییها توانسته بودند واکسن تولید کنند این افتضاح کرونایی در کشورشان پیش نمیآمد. گاهی اوقات اینها میخواهند واکسن را روی ملتهای دیگر آزمایش کنند.
مخالفت رهبر معظم انقلاب با واردات واکسن آمریکایی و انگلیسی به کشور در آن زمان بهانهای برای جریان ضدانقلاب شد تا با موجسواری بر روی دستور رهبری، سلامت مردم را به مسئلهای سیاسی گره بزنند.
حال بعد از سه سال، آسترازنکا غول صنعت داروسازی تایید کرده است واکسن کووید این شرکت با نام تجاری کوویشیلد (Covishield) که در سطح گستردهای استفاده شده عوارض جانبی نادر از جمله لخته خون و کاهش پلاکت خون ایجاد میکند.
این واکسن با همکاری دانشگاه آکسفورد بریتانیا ساخته شد که الان به راحتی میتوان سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه شرکتهای سرمایهدار امپریالیستی هیچ ارزشی برای جان انسانها قائل نیستند را درک کرد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ارسالیمخاطب
یک فیلم حال خوب کن ببینید از یک هموطن مقیم آمریکا
ببینید این هموطن آذری زبان ساکن آمریکا، چطوری هویت اصیل ایرانی اسلامی خودشو حفظ کرده و چطوری زده توی برجک یکمشت آدمهای دوزاری مفلوک غرب گدا که تا پاشون رو از مرز خارج میزارند غرق در لجن زار فرهنگ غرب میشن و در خارج از کشور هویت اسلامی و ایرانی خودشون رو فراموش میکنند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
ابتدا ویدئو سمت چپ، سپس
ویدئوی سمت راست را ببینید ( درخواست فرزند شهید از حضرت آقا )
کاربر عرب برای این ویدیو نوشت: عشق، ایمان و اعتقاد ایرانیان بسیار عمیق و غیرقابل توصیف است.
من شوق پروازم اگربال وپرم باشی
آری!
فرزندان ما که دنیا را دارند تسخیر میکنند و همه دنیا از آنها حساب میبرد اینها هستند و
تربیت حسینی و حسینی شدن، این چنین خانهآبادکن است...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
و این خواهر لبنانی که در پیادهروی اربعین شرکت کرده، در کنار حرم مطهر امام حسین علیهالسلام گویا از زبان همه حسینیها حرف دل آنها را اینگونه عاشقانه نجوا میکند
به قول حاج قاسم عزیز و عارف ما، شرط عاقبت بخیری عشق و محبت سید علی خامنهای است...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
هدایت شده از شیپورچی🎺
علاوه بر پرچم ایران، پرچم امام حسین(ع) رو هم توی قلب اروپا میبینیم😍
انشاءالله امام حسین علیه السلام کمکتون کنه
https://eitaa.com/sheiporchi
اینجا خیابان های کانادا است
عکسی از رهبر ایران و رهبران مقاومت و پرچم هایشان پشت پیراهن خود نصب کرده و توضیح داده که قرار است کسی به نام منجی ظهور کند. اینها یاران او هستند.
بعد توضیح داده که سید علی حسینی خامنه ای همان سید خراسانی است....
اصلا با بحث های آخرالزمانی کاری ندارم.
عرضم این است که ملت ها با گوشت و پوست و استخوان در درک حقیقتی کاملا متفاوت هستند.
این به کنار دنیا به دور از صدای بلند رسانه های غرب سینه به سینه درحال ترویج چیزی دیگر هستند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
تشکر از دادستان محترم و یک پرسش!
#حسین_شریعتمداری
دیروز (چهارشنبه)جناب آقای موحدی آزاد، دادستان محترم کل کشور در نشستی با حضور معاونان دادستان کل و قضات و دادیاران دیوان عالی کشور، ضمن بیان این نکته که «کلیات طرح نور فراجا مورد تایید است و از اقدامات قانونی آنان حمایت میکنیم»، تاکید کردند که:
«باید اولویت با جرایم سازمانیافته در فضای حقیقی و مجازی در حوزه عفاف و حجاب باشد».
تأیید طرح نور فراجا و تاکید بر اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته، از حساسیت دادستان محترم نسبت به پدیده پلشت کشف حجاب و ضرورت مقابله با آن حکایت میکند که به حق قابل تشکر و تقدیر است. اما، با توجه به انتقادات منطقی و مستندی که بر لایحه موسوم به حجاب و عفاف وارد است و به وضوح از ناکارآمدی و پیامدهای سوء آن در صورت تصویب حکایت میکند، پرسشی نیز از جناب ایشان در میان است که طرح آن را با عرض پوزش و فقط برای درک بهتر نظر دادستان محترم، خالی از فایده نمیدانیم.
پرسش آمیخته به دغدغهای نیز در میان است و آن، این که مبادا منظور از اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته، به معنا و مفهوم بیتوجهی و رها کردن مقابله با کشف حجاب در انظار و اماکن عمومی باشد! این سؤال از آنجا مطرح است که متاسفانه در ماده ۴۹ لایحه موسوم به عفاف و حجاب، به گونهای غیرقابل توجیه و در مغایرت آشکار با احکام شرعی و قوانین جاری کشور، مقابله با حکم شرعی و قانونی کشف حجاب نادیده گرفته شده است.
گفتنی است اشکالات جدی لایحه عفاف و حجاب تنها محدود به ماده یاد شده نیست و امید است این لایحه که نه فقط در پیشگیری از کشف حجاب ناکارآمد است، بلکه ترویجکننده این پدیده پلشت نیز هست، از اساس کنار گذارده شود.
پیشگیری از کشف حجاب در انظار و اماکن عمومی، کمکرسانی و یاری به زنان کشفحجابکننده و اقدامی خداپسندانه و بشردوستانه برای نجات آنها نیست؟!
و بالاخره با شناختی که از حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای موحدی آزاد در دست است و با توجه به جایگاه رفیع و حساس ایشان، تردیدی نیست که مقصود حضرت ایشان از اولویت برخورد با جرایم سازمانیافته و پشت صحنه ماجرای (به قول حضرت آقا چالش تحمیلی حجاب) بیتوجهی به نجات دختران و زنان کشفحجابکننده از چنگال این پدیده پلشت نیست.
#یادداشت_روزکیهان
https://kayhan.ir/001Csf
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: نظر من در مورد عفاف و حجاب نظر اسلام است
نظر اسلام و شرع، وجوب را حکم میکند و ما هم موظف هستیم نظر اسلام را عمل کنیم.
کشور بر مدار قانون میچرخد، باید همه با هر سلیقۀ سیاسی و گرایشی، به قانون پایبند باشند؛ هم مردم و هم دولت.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خاندوزی: رکورد ورود سرمایه خارجی شکسته شد
وزیر امور اقتصاد و دارایی:
بررسیها نشان میدهد که رقم واقعی سرمایه گذاری خارجی محقق شده بیش از ۵.۵ میلیارد دلار بوده است زیرا برخی از سرمایه گذاران خارجی مبلغی که در کشور سرمایه گذاری کردهاند را در سازمان سرمایه گذاری ثبت نکردهاند.
امیدواریم در سال۱۴۰۳ با رفع موانع تولید به ویژه موضوع تسعیر، شاهد افزایش حجم سرمایه گذاری و افزایش تولید باشیم.
از مسایلی که سرمایه گذاران خارجی مطالبه دارند این است که جذابیت نرخ تسعیر، افزایش یابد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی گفته میشه ایران از فنآوری نظامی دنیا جلوتره یه نمونهاش اینه
بهتر از اسپایک اسرائیلی رو خودمون ساختیم
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اعتراف تحلیلگر بیبیسی به تغییر در نظم جهانی با سیلی کوبنده ایران به اسرائیل!
مهران براتی، پژوهشگر و کارشناس روابط بینالملل:
اینکه جمهوری اسلامی جرأت کرد خطر حمله مستقیم به اسرائیل را بپذیرد این گویای یک تغییر در نظم جهانی است که در آن قدرتهای غربی به چالش کشیده شدند.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
واکنش کارشناس بیبیسی به مصاحبه کمال خرازی با الجزیره:
صحبتها و تهدیدات آقای خرازی را باید جدی گرفت؛ ایران توانایی، تکنولوژی و دانش گسترده برای ساخت سلاح اتمی را دارد!
ما اکنون در سر بزنگاه تاریخ ایران هستیم و امکان دارد شاهد چرخش سیاسی اتمی ایران باشیم! این یک تهدید و هشدار مستقیم به آمریکا و اسرائیل است!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
واگذاری ۷ میدان نفتی ایران به سرمایهگذار خارجی
مدیرعامل شرکت ملی نفت:
میادین شادگان، کوپال، آبان، پایدار غرب، دالپری، پایدار شرق و چشمه خوش، ۷ میدان نفتی است که سرمایهگذاران آن خارجی هستند و ارزش سرمایه گذاری خارجی آن ۴.۸ میلیارد دلار است.
با کشورهای مختلفی قرارداد نفتی امضا کرده ایم و یا در حال مذاکره برای امضای قراردادهای جدید نفتی هستیم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
کشف جدید منابع نفت و گاز در ایران
مدیرعامل شرکت ملی نفت:
۲.۵ میلیارد بشکه معادل نفت خام، مجموع ذخایر جدید اکتشافی در دولت سیزدهم بوده است.
حدود ۸ مخزن نفتی و گازی کشف جدید ما بوده و یک کشف بسیار مهم هم اخیرا داشتیم که بهزودی از طرف وزیر نفت اعلام خواهد شد.
در سال گذشته ۳۵ میلیارد دلار درآمد صادرات نفتی داشتیم.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
رشد اقتصادی ۱ دهه فقط ۱ درصد!
بررسیها نشان میدهد رشد اقتصادی در دهه ۹۰ که میانگین آن در طول ۱۰ سال این دهه حدود ۱ درصد بوده، ضعیفترین آمار رشد اقتصادی از دهه ۶۰ تاکنون بوده است.
روند سینوسی رشد اقتصادی و نرخ تشکیل سرمایه در کنار جابجایی رکوردهای تورمی نشان از افزایش ریسک سرمایهگذاری، کاهش تولید، کوچک شدن اقتصاد و تنگنای اقتصادی دارد.
حجم حقیقی اقتصاد ایران که در سال ۹۰ حدود ۶۸۶ هزار میلیارد تومان بوده، طی یک دهه تنها ۷۰ هزار میلیارد تومان افزایش داشته است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi