🔺دفتر عبدالحمید چه صلاحیتی داره که توی زاهدان، آدم بازداشت میکنه و کار بازجویی انجام میده و تازه این کار را به صورت رسمی اعلام می کنه!؟
▪️نکنه جمهوری اسلامی رفته ما خبر نداریم و حکومت خلافت با ریاست عبدالحمید توی زاهدان سر کار آمده !؟
▪️هر روزی که جمهوری اسلامی ایران، برخورد اساسی با شخص کذابی مثل عبدالحمید که راس فتنه و عامل ناامنی در استان سیستان و بلوچستان هست، را به تاخیر بیندازه در حق خودش جفا کرده
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
▪️اینجا سوئده، ۳ زن در یک روز به قتل میرسن، اتفاقا یکی از دخترها هم ایرانیه ولی نه صدایی از سازمان ها و رسانههای دنیا بلند میشه نه سلبریتی های سوئدی اعتراض میکنن نه اپوزیسیون ایرانی مقیم سوئد از زن زندگی ازادی میگن. میدونی چرا؟! چون اونجا سوئده نه ایران ... نفعی براشون نداره!
«مریم گلی»
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
ایشون که میبینید ژنرال الرزامی فرمانده ارتش یمن هست و عربستان ۵ میلیون دلار برای جنازه اش جایزه گذاشته بود.
الان رفته حج!
فقط قدرته که احترام و بازدارندگی میاره
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نطق طوفانی شیرزن کرد خانم سارا فلاح نماینده انقلابی مردم شریف ایلام در مجلس شورای اسلامی در نقد بیتدبیریها از جمله لایحه عجیب حجاب
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
۳۰ خرداد ۱۴۰۲
🔹در دیپلماسی، عزتمندانه برخورد میکنیم اهل التماس نیستیم
آیتالله رئیسی با بیان اینکه دولت مردمی در دیپلماسی از موضع اقتدار و عزتمندانه برخورد میکند و اهل التماس نیست، گفت: برخی قبلا میگفتند نمیشود نفت فروخت اما ما ثابت کردیم که هم میشود نفت فروخت و هم میشود پولش را گرفت.
آیتالله سید ابراهیم رئیسی سهشنبه شب همزمان با دومین سالروز انتخابات سیزدهمین دوره ریاست جمهوری در نهمین گفتوگوی تلویزیونی با مردم ضمن ارائه گزارش اقدامات و دستاوردهای دولت در ۲ سال ابتدایی فعالیت دولت، به تشریح برنامههای قوه مجریه پرداخت.
رئیسجمهور در بخشی از این گفتوگو درباره شرایط کشور پیش از انتخابات 1400 افزود: مردم به نحوی با ناامیدی در سال ۱۴۰۰ مواجه بودند و اوضاع را به وفق مراد نمیدیدند. با اینکه در قوه قضائیه به عنوان مطالبهگر حضور داشتم، اما تصورم این بود که وظیفه و تکلیفی دارم.
رئیسجمهور ادامه داد: حتی مسئولان آن زمان میگفتند که شرایط حتی از زمان جنگ بدتر است و کسری بودجه و وضعیت اجتماعی و سیاسی و اقتصادی خاصی داریم که محصول دشمنی دشمنان بود اما عملکرد دولت هم در این زمینه نقش داشت.
ایشان افزود: در ابتدای دولت با کسری بودجه مواجه بودیم و ۴۸۰ هزار میلیارد کسری بودجه داشتیم که این امالمسائل موضوعات اقتصادی بود.
آیتالله رئیسی تصریح کرد: دولت با تولید و افزایش درآمدها کسری بودجه را جبران کرد. در آغاز کار همچنین با کمبود کالای اساسی مواجه بودیم و بخشی از کالای اساسی به وضعیت قرمز رسیده بود.
رئیسجمهور با بیان اینکه در آغاز دولت، تولید در کشور به نحوی بود که بسیاری از کارخانجات دچار وقفه و تعطیلی بودند افزود: تلاش دولت بر این بود که در اظهارات خود اینها را بیان نکند و به اینجمله اکتفا کردم که مردم من متوجه مشکلات شما هستم.
آیتالله رئیسی در ادامه گفت: برخی مطرح میکردند نمیشود نفت را فروخت ولی این دولت ثابت کرد این کار شدنی است و به میزان قابل توجهی تولید و فروش نفت رقم خورد.
رئیسجمهور در ادامه با بیان اینکه رویکرد متعادل و متوازن دولت سیزدهم توسط کشورهای دیگر مورد توجه قرار گرفت تصریح کرد: در دو سه هفته اول دولت به ما اعلام شد که در این دوره از اجلاس شانگهای، عضویت ایران مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
آیتالله رئیسی ادامه داد: مذاکرات را با عزت پیگیری میکنیم اما التماس نمیکنیم و زندگی مردم را به آن بند نمیکنیم...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267479/
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
🔹80 وعده انتخاباتی رئیس جمهور مستمراً در حال پیگیری است
سخنگوی دولت از پایش نزدیک به ۸۰ وعده انتخاباتی رئیسجمهور و پیگیری آنها خبر داد و گفت: دولت سیزدهم ظرفیتهای به کما رفته را فعال کرد.
علی بهادری جهرمی روز سهشنبه در نشست خبری که دیروز سهشنبه برگزار شد، ضمن تبریک به مناسبت سالروز ازدواج حضرت علی(ع) و حضرت فاطمه(س) افزود: روز گذشته آمار نهایی رشد اقتصادی در سال ۱۴۰۱ از سوی بانک مرکزی منتشر شد که مطابق آن در سال ۱۴۰۱ رشد اقتصادی ۴ درصدی را پشت سر گذاشته شد و بعد از رشد اقتصادی ۴.۴ درصدی سال ۱۴۰۰ این موضوع نشاندهنده استمرار رشد اقتصادی در دو سال گذشته بوده است.
بهادریجهرمی عنوان کرد: البته با هدفگذاری دولت و برنامه هفتم که برنامه آتی ما خواهد بود فاصله دارد ولی از مسیری که در دهه گذشته طی شده است و با رشدهای اقتصادی بسیار پایین داشته نشان از حرکت به سمت مثبت شدن وضعیت رشد اقتصادی داریم.
وی تصریح کرد: این تولید ناخالص داخلی در فصلهای مختلف سال گذشته قابل توجه بود که فصول آن سیر صعودی داشته است. یعنی از رشد اقتصادی نزدیک ۲درصدی شروع شده و تا رشد اقتصادی ۵.۳ درصدی تا فصل زمستان بود. یعنی مسیر هم نشانگر آن است که جهت رشد اقتصادی رو به رشد است.
سخنگوی دولت خاطرنشان کرد: هم رشد اقتصادی ما با نفت و هم بدون نفت مثبت بوده است که هر دو عددهای قابل قبولی را به نمایش درآورده بودند. به عنوان مثال در زمستان و فصل چهارم اشاره میکنم رشد اقتصادی بدون محاسبه نفت ۴.۷ و با نفت ۵.۳ بوده است....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267453/80
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
🔹در پاریس و آلبانی چه خبر است؟
#جعفر_بلوری
دوست تاریخدانی میگفت، برای تبیین یک تحول مهم مثل انقلاب بزرگ اسلامی در ایران یا انقلاب کبیر فرانسه، نمیشود از همان روز یا بعضا حتی سالی شروع کرد که تحول در آن رخ داده است. به عبارتی وقتی میخواهیم انقلاب 1789 فرانسه را تبیین و چگونگی وقوعش را به تحلیل بنشینیم، نباید سراغ همان چند روز آخر منتهی به انقلاب یا حتی تحولات سال 1789 برویم بلکه باید به تحولات داخلی و حتی خارجی پیرامون این انقلاب از 10 سال قبل رجوع کنیم. میخواست بگوید، وقوع برخی تحولات به ویژه وقتی آن تحول «مهم» است، نتیجه فعل و انفعالات و تحولاتی است که از مدتها قبل رخ دادهاند و چه بسا در نگاه اول، ارتباطی با آن واقعه هم نداشته باشند.
امروز تحولات بسیار مهمی در منطقه و حتی در دنیا رخ داده و در حال رخ دادن هستند که نتیجه اتفاقات مهمی مثل جنگ بزرگ روسیه و آمریکا در اوکراین است. امروز اتفاقی به بزرگی چرخش کشورهای عربی منطقه به سمت ایران رخ داده که بخشی از آن نتیجه اتفاق مهمی است که در 23 شهریور 98 در شرق عربستان بین این کشور و انصارالله یمن رخ داد! کمی ریزتر هم میشود شد و میتوان ریشههای تحولاتی را که امروز در پاریس یا آلبانی در جریان است را، در برخی تحولات مربوط به 22 ماه اخیر دید. یعنی زمانی که آقای رئیسی به قدرت رسید و سکان هدایت این کشور را از دستان کسانی خارج کرد که در دوران مسئولیتشان، روابط ایران و کشورهای همسایه، به تیرهترین نقطه رسید. آنقدر تیره که صحبت از تاسیس ناتوی عربی-با هدف مقابل هم قرار دادن اعراب و ایران- به میان آمد....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267488
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
♦️ انقلاب در غرب آسیا در حال وقوع است
🔸 ایران بر روی فرمول بی اثر کردن "تفرقه بنداز" کار میکند؟
🔸 گزارشی قابل تامل درباره این روزهای منطقه...
#شبنامه
۱۴۰۲/۳/۲۹
🔺در حالی که اتفاقات منطقه ی غرب آسیا برای خود ما چندان تعجب آور نبوده است، دوستان و دشمنان زیادی با حیرت به آنچه در حال وقوع است نگاه می کنند.
نکته جالب اینجاست که برخی به صراحت حرف هایی را میزنند که تا پیش از این فقط خود ما مطرح می کردیم:
🔹 براندازی نظم جهانی
🔹 انقلاب جهانی
🔹 انقلاب علیه مستکبر
و ...
🔺 جملاتی که هر کدام ممکن بوده شعار به نظر برسد اما ظاهرا امروز خیلی ها اعتراف به محقق شدن دارند.
گزارشی از سوی پایگاه روسی ای نیوز در همین خصوص نوشته شده است.
این گزارش آورده: سیطره ی آمریکا بر نقاط مختلف دنیا یا به قول خودشان رهبری آنها بر جهان از طریق فرمول ساده و قدیمی "تفرقه بنداز و حکومت کن" رقم خورده است.
🔺 در واقع آنها در زمان حضور در یک منطقه کوشیده اند اختلافات را با خود پیدا کرده و طرفِ یکی از دو کشور ایستاده و با تمرکز بر همین اختلاف ها ضمن ایستادن کنار یکی از طرفین بازی خود را پیش ببرند.
این فرمول تنها در یک صورت خنثی میشود و رهبری آمریکا در هر منطقه تنها در یک صورت به حاشیه میرود و آن هم این است که عده ای بتوانند راهکاری برای به حاشیه بردن این بازی کثیف پیدا کنند.
چیزی که حالا در منطقه دارد رخ می دهد.
🔺محقق شدن چنین چیزی هم میتواند به معنای به حاشیه رفتن آمریکا، نزدیک شدنِ دوستانِ ضدِ ایرانی اش به این کشور و افزایش شکاف بین آنها باشد.
چنین حقیقتی اگر رخ دهد باید اعتراف کرد که در منطقه ی مورد نظر یک انقلاب رخ داده است.
همین مهم را اندیشکده مطالعات خاورمیانه واشنگتن اینگونه روایت می کند: نقش چین در تسهیل این توافق، نوعی حیرت را در پایتخت امریکا ایجاد کرد و برخی را وادار کرد که بگویند «عصر جدیدی از ژئوپلیتیک» آغاز شده است.
🔺 نکته قابل تامل و خنده دار اینجاست که همزمان با این تغییرات، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا تاکید کرده که آمریکا را نمیتوان از منطقه غرب آسیا جدا کرد و تحقق صلح در این منطقه بدون آمریکا غیر ممکن است.
جمله ای که این روزها از سوی بسیاری از رسانههای عربی به چالش کشیده شده و مورد تمسخر قرار گرفته است.
🔺 همه چیز دقیقا برعکس شد.
تا زمانی که آمریکاییها به کاشتن بذر اختلاف ادامه می دادند، کشورهای #خلیج_فارس را با تهدید ایران می ترساندند و سیستم های تسلیحاتی گران تر را بر آنها تحمیل می کردند؛ چین شاخه زیتون را برای همه گسترش داد. پکن کاری را انجام داد که واشنگتن نتوانست، تهران و ریاض را آشتی دهد.
🔺آمریکاییها همچنان از این حرف می زنند که آماده هستند، از همه در برابر ایران محافظت کنند، غافل از اینکه دیگر کسی به آنها نیاز ندارد.
آنچه در حال مطرح شدن است ترجمه ی دیگرش میشود این: پس از 200 سال سرگیجه ی تمدنی در ایران و پس از 200 سال کوچک تر شدن این کشور که تا انقلاب 57 و در زمان پهلوی دوم با از دست دادن بحرین ادامه داشته ، حالا وضعیت برای دشمنان این کشور در حال پیچیده شدن است.
🔺 بگذارید گزارش امشب را با جملهای از فرید زکریا مجری سی ان ان تمام کنیم:
شاید شما تا کنون از آنچه در حال رخ دادن است حیرت زده شده باشید.
اما برای حیرت زده شدن فعلا خیلی زود است...
#آقای_تحلیلگر
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
🔹انسان بیقراری که معجزه ابَرمرد تاریخ را درک کرد
دفتر پژوهشهای مؤسسه کیهان
24 مرداد 1358:
حملات بیسابقهای که به شهر پاوه آغاز شده بود، در نیمههای شب به اوج خود رسید و فردای آن روز نیز بهشدت ادامه یافت. دکتر مصطفی چمران و تیمسار فلاحی (فرمانده نیروی زمینی ارتش) وقتی به پاوه رسیدند، شهر در آستانه سقوط قرار داشت. بالگرد آنها در حالی که از هر طرف بر آن گلوله میبارید، بر زمین نشست. شهر در اختیار ضدانقلاب بود و تنها پایگاه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به فرماندهی اصغر وصالی مقاومت میکرد، در حالی که از 60 پاسدار آن، فقط 16 نفر باقی مانده و 6-7 نفر آنها هم مجروح شده و بقیه خسته از مقابلهای نابرابر و ناجوانمردانه یکهفتهای، دلشکسته و گرسنه و زخمی در سختترین شرایط همچنان به مقاومت خود ادامه میدادند و اینک حضور دکتر چمران برایشان قوت قلب و نقطه اتکای محکمی بود.
دکتر چمران معاون نخستوزیر در امور انقلاب بود و با روشن شدن نخستین آتشهای تجزیهطلبی در کردستان راهی این دیار شد. ابتدا بر این باور بود که مسائل با مذاکره قابل حل است و روزها با طبقات و اقشار مختلف مردم کرد در مریوان به صحبت نشست و با سران کرد مذاکره کرد و حتی به توافقاتی هم دست یافت.
اما به تدریج متوجه شد که سرنخ آشوبها و شورشها در دست گروهکهایی است که حاصل کار دهساله صهیونیستها و نفوذ سیاسی و نظامیشان در آن منطقه بهشمار میآیند. بنا به اسناد ساواک، سرویس جاسوسی اسرائیل (موساد) براساس پیمانهای خود با شاه تحت عناوین «کریستال» و «نیزه سهسر»، پایگاههای متعددی را در کردستان ایران و عراق برپا ساخت، نقشههای دور و درازی برای این منطقه مهم داشت و قرار نبود با مسالمت و مذاکره از میدان به در رود.
با کولهباری از تجربه مبارزه با اسرائیل
دکتر چمران رژیم صهیونیستی را به خوبی میشناخت و سالها مبارزه با اسرائیل را با همه وجودش تجربه کرده بود. او در مصر دوران جمال عبدالناصر، اولین پایگاههای آموزش مبارزه مسلحانه علیه اسرائیل را ایجاد کرد و ضمن آموزش به جوانان مسلمان، خود نیز سختترین دورههای چریکی را همراه خبرهترین کماندوها و چریکهای عرب گذراند....
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267454
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
🔹باور مومنانه شهید چمران کجا؟ نفاق غربگرایان کجا؟
روزنامه غربگرای شرق، ضمن تلاش برای مصادره شهید چمران به مطلوب خود، خطاب به نیروهای انقلابی نوشت: شما چه نسبتی با چمران دارید؟
نویسنده شرق نوشته است: این روزها که شهر پر شده از تصاویر او، من که سالیان سال است شیفتهاش بودم، احساسی توأم با غم و شادی دارم. تضادی از شادی پیچیدن نام معشوق در میان شهر و این غم که نام او توسط کسانی بر سر دست گرفته شده که نسبتی با مرام او ندارند.
«مصطفی چمران» شیفته مردی بود که آیتالله مصباح، پدر معنوی برخیها او را دارای «انحرافات ریشهای» میخواند. مصطفی بر سر مزار شریعتی برایش خواند: «ای علی! دینداران متعصب و جاهل، تو را به حربه تکفیر کوفتند و از هیچ دشمنی و تهمت فروگذار نکردند و غربزدگان نیز که خود را به دروغ، «روشنفکر» مینامیدند، تو را به تهمت ارتجاع کوبیدند و اهانتها کردند». و آیتالله مصباح درباره او گفت: «با همان نگاه اول به آثار او متوجه شدم شریعتی انحرافات ریشهای دارد» این نگاه درباره دکتر شریعتی مبنای اختلافی بود که میان آیتالله بهشتی و مصباح یزدی در دهه اول انقلاب هم بود.
شرق میافزاید: این روزها کسانی از چمران حرف میزنند که هیچ نسبت فکری با او و اندیشههایش ندارند. تنها تصویر او را میخواهند نه مرام و اندیشه او را. سال 96 برای منکوبکردن رقیب خود در انتخابات، سخنرانی چمران در مجلس را که مخالف اعدام افسران ارتش بود، بهطور گسترده پخش کردند؛ اما همانها سال گذشته در مجلس نامه نوشتند و خواهان اعدام همه معترضان شدند. این تفکر چه نسبتی با «مصطفی» دارد؟ اگر برای چمران، شریعتی الهامبخش روحش بود، برای من تضادهای درونی چمران الهامبخش بود. مردان بزرگ همیشه سرشار از تضاد خاص بودند. تضادهایی که انسان را به حیرت وا میدارد. راست گفت مولانا که: کار پاکان را قیاس از خود مگیر/ گرچه باشد در نوشتن شیر شیر.
مردان بزرگ گِل وجودشان تبدیل به گُل میشود. در درون مصطفی چه میگذشت که زندگی راحت و آرام و حتی تأثیرگذار در آمریکا را رها میکند و سر از محلههای محروم لبنان درمیآورد؟ آن لحظه که تصمیم گرفت یکی از بزرگترین مراکز تحقیقاتی آمریکا و زن و فرزندش را رها کند، چه اتفاقی درونش افتاد؟ گاهی مقایسه میکنم میان کسانی که حتی برای گرفتن یک گرینکارت که نه، ویزای استرالیا حاضرند هزار نسبت ناروا به سروته خودشان ببندند، دچار حیرت میشود. یکسو آدمهایی را میبینی که در بهترین حالت، ادعای مبارزه دارند و به محض دریافت ویزای فلان کشور، ناپدید میشوند و یکسو آدمهایی که گرینکارت آمریکا که نه، حتی زن و فرزندانشان را که با تمام وجود دوستشان دارند، بر سر بازار عاشقی با خدا معامله میکنند.
شرق در پایان نوشت: مصطفای جان مناجاتی دارد بسیار روحنواز و خواندنی. این بخش از آنکه حکایت دردهای روزگار ماست، در سالروز شهادتش تقدیم شما: «خدایا! خسته و دلشکستهام، مظلوم از ظلم تاریخ، پژمرده از جهل و اجتماع ناتوان در مقابل توفان حوادث، ناامید در برابر افق مبهم و مجهول، تنها، بیکس، فقیر در کویر سوزان زندگی، محبوس در زندان آهنین حیات. دل غمزده و دردمندم آرزوی آزادی میکند و روح پژمردهام خواهش پرواز دارد، تا از این غربتکده سیاه، ردای خود را به وادی عدم بکشاند و از بار هستی برهد و در عالم نیستی فقط با خدای خود به وحدت برسد».
متن مغالطهآمیز شرق در حالی است که شهید چمران، برخلاف عناصر منافق غربگرا و استحاله شده، از بن دندان به احکام اسلامی، جمهوری اسلامی و ولایت فقیه ایمان داشت و جان گرامی خود را هم فدای دفاع از این حریم مقدس کرد. او همچنین، مرزبندی صریح با همه گروهکهای التقاطی داشت که خود را همراه انقلابی جا میزدند. شهید چمران هرگز نگفت آمریکا قابل اعتماد، و امضای وزیر خارجه آن تضمین است و برای رونق اقتصاد کشور باید کاسه گدایی مقابل آمریکا و انگلیس دست گرفت. چنان ایمان قویای داشت که در همان ماههای ابتدایی شروع جنگ تحمیلی و اشغال خاک کشور از سوی رژیم صدام، با دست خالی به جبههها شتافت. او نه اهل ترویج اباحیگری بر سر احکام اسلامی بود، و نه کمترین باوری داشت که باید به دشمن باج داد و امنیت و رونق اقتصادی خرید...
ادامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267489
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
هدایت شده از شیپورچی🎺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇸🇦رفتار عربستان با حجاج ایرانی ۱۴۰۲
🔺اظهار ارادت هموطن ایرانی نسبت به رئیس جمهور سابق...
#ایران_قوی
#زبان_دنیا
https://eitaa.com/sheiporchi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
امام خامنهای:
شهید چمران، هم علم است، هم ایمان؛ هم سنت هست، هم تجدد؛هم نظر هست، هم عمل؛هم عشق هست، هم عقل
گرامیباد ۳۱ خرداد سالروز شهادت مجاهد عارف و زاهد مخلص دکتر چمران
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
خبر خوش وزیر نفت از انعقاد قراردادهای نفتی با کشورهای آمریکای لاتین
جواد اوجی پس از جلسه هیات دولت:
در حوزه وزارت نفت و در بخش های بالادستی و پایین دستی قراردادهای خیلی خوبی امضا شد.
بیش از ۲.۸۰۰ میلیون قطعه تجهیزات و ادوات نفت و گاز به پالایشگاه های ونزوئلا صادر شد.
هیچ گونه پرداخت مالی بین ایران و ونزوئلا نداشتیم همه به صورت تهاتر نفت و محموله های فرآورده های نفتی صورت می گیرد.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
پایان اختلاف ایران و هند برای توسعه بندر چابهار
سازمان بنادر و دریانوردی:
طی ۱۲ سال اخیر در رابطه با قرارداد بلند مدت با هندیها اختلافاتی داشتیم. در مذاکرات اخیر موارد اختلافی تا حد زیادی حل شد. امیدواریم در سفر آتی هندیها چند مورد کوچک باقیمانده حل و قرارداد بلندمدت توسعه بندر چابهار امضا شود.
در رابطه با ورود کشتی های ایران به بنادر چین، با مذاکرات انجام شده برخی از بنادر چین جایگزین شد؛ ۲ بندر چین که قبلاً به روی کشتیهای ایرانی بسته بودند بازگشایی شدهاند.
مذاکره برای ورود کشتیهای ایرانی به ۲ بندر دیگر چین نیز در حال پیگیری است.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
تدبیر یعنی وقتی ۱.۶ میلیون مترمکعب سنگ و گل، پایین دست سد امیرکبیر را بست و تامین آب ۲۰٪ تهران را تهدید کرد، کارشناسان حدود یکماه زمان خواستند تا شرایط عادی شود، اما وزیر نیرو طی سه روز فرماندهی میدانی با کمک قرارگاه خاتم و نیروی هوافضا و تجهیزات ارتش، وضعیت را کنترل و عادی کرد.
مالک شریعتی
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
گردهمایی سالانه منافقین در فرانسه ممنوع شد!
بله دوستان
رئیسی اومد و یادشون داد کی زورش بیشتره :)))
#زبان_دنیا
خانم فردوس
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این دارو وقتی وارد بدن شد بیماری صعب العلاج را فریب و سپس به آن حمله میکند
این صرفا یک نمونه از دستاوردهای ایران از طریق صنعت هسته ای است
دعوای غرب با ایران بر سر رسیدن ایران به سلاح هسته ای نیست،ایران با این صنعت میتواند در کانون توجه قرار گرفته، تولید قدرت، ثروت و محبوبیت کند
آقای تحلیلگر
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
.
توئیت رسانه شورای عالی امنیت ملی
از کمپ اشرف۳ تا انفجار در پاریس!!!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
این دعواها برای خدا نیست..!
#امام_خمینی
- دعوای مجلس با معاون سیاسی وزیر کشور
- لایحه بازی
- دعوای این دولت و آن دولت
- دعوای مایلی و اردشیر قلعه نوعی
و...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
برخی از نشانه های ظهور امام عصر عجل الله تعالی فرجه شریف در روایات معصومین علیهم السلام که در خصوصا در فضای مجازی بسیار مشهود است
حضرت آقا امیرالمومنین امام علی علیه السلام :
در آن زمان کلامشان فحش است و عملشان وحشی گری و کردارشان خبیث می باشد.
منبع: " الزام الناصب جلد۲ صفحه ۱۸۵ "
حضرت امام صادق علیه السلام :
امر ظهور امام عصر علیه السلام به انجام نمی رسد مگر در دوران زندگی بدترین مردمان.
منبع: " غیبت نعمانی باب ۱۷ ، حدیث ۱ ، صفحه ۴۱۴ ..... اصول کافی جلد ۱ ، صفحه ۳۳۳ ... بحارالانوار جلد ۵۲ ، صفحه ۹۳
پیامبر عزیزتر از جانمان صلوات الله علیه :
در آن زمان بدها بر نیکان مسلط میشوند، دروغ فراوان و لجاجت ظاهر می گردد.
در آن زمان تنگدستی زیادشده و مردم با لباس بر یکدیگر مباهات میکنند.
منبع: " الملاحم طاوویی صفحه ۱۵ ؛ بحارالانوار جلد ۳ ؛ صفحه ۱۷۸
پیامبراکرم صلوات الله علیه :
ساعت ظهور برپا نمیشود تا آنکه امت من روش کفارِ قرنهای گذشته را وجب به وجب و ذراع به ذراع ( یعنی بدون هیچ کم و کاست ) اتخاذ میکنند .
منبع:" الملاحم طاوویی بخش ۲ ، باب ۴۹ ، صفحه ۱۲۲
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۳۱ خرداد ۱۴۰۲
🔹در کدام باشگاهکباده میکشید؟!
#حسین_شریعتمداری
۱- رصد کانالهای تلگرامی وابسته به برخی از مدعیان اصلاحات و شماری از سلبریتیها و مشاهده تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و نظراتی (پستها و کامنتها) که در این کانال ثبت میکنند، نشان میدهد که تعداد مراجعهکنندگان سهشنبه -۳۰ خرداد- نسبت به روزهای قبل کاهش بسیار چشمگیری داشته است و این تعداد در برخی از کانالها به صفر رسیده است. پرسش این است که چرا؟! مگر روز ۳۰ خرداد چه تفاوتی با روزهای قبل داشته است که تعداد مراجعهکنندگان به این کانالها و ثبت کامنتهای ضداسلامی و ضدانقلابی آنان تا این اندازه کاهش یافته و حتی در مواردی به صفر رسیده است؟!
۲- از سوی دیگر، تعداد قابل توجهی از کانالهای تلگرام و اینستاگرام که با نام و نشانهای ناشناخته علیه جمهوری اسلامی ایران فعالیت میکردند نیز روز ۳۰ خرداد به طور کامل از فعالیت دست کشیدند و
نه فقط هیچ کامنت و نظری را منتشر نکردند، بلکه در کانالهای مورد اشاره از اخبار و گزارشهای جعلی و سیاهی که همه روزه علیه ایران اسلامی و مسئولان نظام بارگزاری میکردند هم خبری نبود! و مگر برای افرادی که اعلام نظرات آنها در روزهای قبل صدها برابر دو روز قبل بود، چه اتفاقی افتاده است که کانالهای یاد شده را ترک کردهاند؟
برای افرادی که در روزهای قبل از روز ۳۰خرداد با انبوه کامنتها و نظرات ضدایرانی خود فضای کانالهای یاد شده را اشغال کرده بودند، چه اتفاقی افتاده بود که کانالهای مورد اشاره را ترک کرده بودند؟ شاید مانند روزهای قبل فرصت مراجعه نداشتهاند؟! در این صورت چرا؟! بخوانید!
۳- روز سهشنبه، پلیس فرانسه از برگزاری گردهمایی تروریستهای سازمان منافقین که همه ساله در روز ۳۰ خردادماه با حمایت پلیس برگزار میشد، جلوگیری کرد و تروریستهای این سازمان را که از مدتها قبل برای برگزاری این گردهمایی تدارک دیده بودند، با مانع جدی
رو به رو ساخت. پلیس فرانسه با صدور بیانیهای اعلام کرد که پیشگیری از گردهمایی سازمان منافقین به علت مشکلات امنیتی و اخلال در نظم عمومی بوده است. این ادعا در حالی است که فرانسه طی ۴ دهه گذشته و مخصوصاً در دوران جنگ تحمیلی، یکی از کشورهای حامی تروریستهای سازمان منافقین بوده و همه ساله گردهمایی ۳۰ خرداد این سازمان...
دامه مطلب👇
https://kayhan.ir/fa/news/267574
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۱ تیر ۱۴۰۲
۱ تیر ۱۴۰۲
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
۲۰۱ نماینده استیضاح خودشان را امضا کردند
حمید رسایی:
تا از مجلس انتقاد میکنید، سامانهای حمله میکند که رهبر معظم انقلاب به این مجلس گفتهاند انقلابی! پس انگیزههای سیاسی داری، دنبال رأی هستی، چون توی لیست نرفتی انتقاد میکنی و ...
در حالی که رهبر انقلاب در همان جلسهای که تعبیر مجلس انقلابی را به کار بردند، چند انتقاد و گلایه صریح هم از نمایندگان داشتند. پس باید بگوییم ایشان هم انگیزههای سیاسی داشته؟ دنبال رأی بوده؟
حالا هم ۲۰۱ نماینده مجلس میخواهد وزیر کشور را استیضاح کنند. دلیلش چیست؟ این که چرا معاون سیاسی وزیر کشور، امر امام و رهبر جامعه را تبدیل به بخشنامه کرده! البته سال قبل آقای قالیباف ناراحتی نمایندگان را به اطلاع ایشان رسانده بود که چرا رهبر انقلاب، نمایندگان را از دخالت در عزل و نصبها منع کردهاند! موضوعی که اساسا نیاز به ورود رهبر انقلاب نداشت و روشن است که این نوع دخالتها برای کشور سمّ است.
واقعا هنوز در تعجبم که جناب قالیباف با چه رویی این حرف را به رهبر انقلاب زدند! و این ۲۰۱ نماینده با چه رویی برگه استیضاح وزیر کشور را امضا کردهاند! آیا نمیدانستند این برگه استیضاح خودشان است!؟
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
۱ تیر ۱۴۰۲