هر از چندی اتفاقاتی در کشور میافتد که انسان نگران ساده لوحی مسوولین، اگر نگوییم خیانتشان و غفلت دستگاههای اطلاعاتی و نظارتی میشود.
دو آفت مهمی که رشد نفاق و نفوذ را تسهیل و نقشه دشمن را تکمیل میکند.
قصه آیتالله چوب تراش را اگر نشنیدهاید جستجویی در اینترنت بفرمایید تا بدانید که چگونه یک مامور همجنس باز انگلیسی وارد حوزه میشود و جزو لیست ۱۰ نفره جریان خاصی در کشور برای عضویت در مجلس خبرگان رهبری میشود.
و یا نوجوان ایلامی به نام مهرشاد سهیلی وقتی راه را باز و هموار میبیند چگونه مهمان برنامههای زنده تلویزیونی میشود، با مراجع و بزرگان دیدار میکند و میلیاردها به جیب میزند و بالاخره هر چند دیر ولی در بهمن سال ۱۴۰۰ دستگیر میشود.
اینگونه مسایل نشانگر حفرههای امنیتی و نظارتی غیر قابل قبولی است که میتواند خسارات جبران پذیری را بر کشور عزیزمان وارد کند.
شما در هر عرصهایی که توقف، کندی، ناکارآمدی و پسرفت میبینید شک نکنید نفوذیها و منافقین آنجا هستند که در دو پست بعدی نمونههایی ذکر خواهد شد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
حضورش در برنامههای صدا و سیما!
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
🔻چرا ما اولین کشور در استفاده نکردن از ظرفیتها هستیم؟
🔻برای عقبماندن کشور، کافی است مسئولی سرِ کار بیاید که کُند کار بکند
🔻 به تحول نیاز داریم تا از ظرفیتهایمان نهایت استفاده را ببریم
🔘 محافظهکاری، قتلگاه انقلاب؛ تحولخواهی، گام دوم انقلاب(ج۵)
➖ رهبر انقلاب در بیانیۀ گام دوم میفرماید: «گفته شده است که ایران از نظر ظرفیتهای استفاده نشدۀ طبیعی و انسانی در رتبۀ اول جهان است.»
➖ طبیعتاً دزدیها و غارتها یک عامل عقبماندگی کشور است که باید با آنها برخورد بشود، اما در کنار دزدیها، مسمسکردن مسئولین در استفاده نکردن از ظرفیتها، عامل مهم عقبماندگی کشور است.
➖ البته مشکل فقط مسمس کردن برخی مسئولین هم نیست، نفوذیهایی در بدنۀ کارشناسی یا بدنۀ مدیریتی هستند که رسماً کارخانه میخوابانند و سرِ راه تولیدکننده، مانع ایجاد میکنند.
➖ ما از ظرفیتهایمان نهایت استفاده را نمیکنیم و برای اینکه این عیب برطرف شود، نیاز به تحول داریم. الان مرز دینداری و انقلابیگری اینجاست، مرز جهاد و شهادت اینجاست!
➖ اگر بخواهیم بدون تحول، این عیب را برطرف کنیم، شاید صدها سال طول بکشد! با این رقابتی که در منطقه و جهان هست، کافی است یک مسئولی سرِ کار بیاید که کُند کار بکند، همین ملت را عقب میاندازد و کمکم موجب نابودی میشود!
➖ در یکی از کشورها یک جاسوس را گرفته بودند، گفتند تو در این کشور چه کار کردی؟
گفت: من فقط کاری میکردم که کارها کند پیش برود، همین!
علیرضا پناهیان
۹۹.۶.۱۴
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
.
به جاسوس و نفوذی نباید امان داد، حتی لحظهای
خاطرهای شنیدم از جناب آقای رائفی که بسیار شنیدنی و قابل تامل است که نقل به مضمون عرض میکنم:
فیدل کاسترو رهبر کوبا سفری داشت به کشورمان که در جلسه ای گفته بود معاون من جاسوس آمریکا بود که متوجه شده دستگیرش کردیم. سوال می شود از کجا متوجه شدید؟ کاسترو جواب می دهد از عملکردش!!
ماموریت معاون من که جاسوس آمریکا بود سه چیز بود:
۱. هر طرح خوبی مطرح شد که به نفع مملکت بود تا می توانی به بهانه های مختلف عقب بیانداز
۲.انقلابی های نخاله، بی هنر و نالایق را در مصدر کارها بگمار. تا می توانی پر و بالشان بده (تا گند بزنند و مردم را ناراضی و ناامید کنند )
۳.انقلابی های سالم و کارآمد را انگی بزن و از چرخه حکومت و حاکمیت کنار بگذار
امروزه اوضاع کشور اصلا عادی نیست، معلوم است نفوذی ها و جواسیس و آلت دست های آنان بخوبی و موثر انجام وظیفه می کنند. ناکارآمد جلوه دادن نظام دینی، اداره پرهزینه کشور، ناامید و ناراضی کردن مردم، زندگی اشرافی مسوولین، حقوق های نجومی، گرفتن وام های میلیاردی و پس ندادن آن، رانت و رانت خواری، ناکارآمدی نظام آموزشی و تربیتی، غیر دینی و مضر بودن سیستم اقتصادی و بانکی، کوتاه آمدن در مقابل دشمن اصلی اسلام و انقلاب یعنی شیطان بزرگ، آمریکا، غفلت از محرومین و مردم عادی، کنار گذاشته شدن نیروهای مخلص و انقلابی به بهانه های واهی و سرکار آمدن فتنه گران و طرفدارانشان، بی حرمتی به ارزش ها و آرمان های اسلامی و انقلابی، رو به گسترش بودن فقر و فساد و تبعیض و... موضوعاتی نیست که بتوان به آنها ذره ای کم توجهی کرد.
تراز عملکرد هر مسوول در نظام اسلامی یک چیز بیشتر نیست و آن اینکه حفظ نظام اسلامی اوجب واجبات است یعنی تا زمانی تصمیم و اقدامی درست است که در جهت تقویت اقتدار و سلامت نظام و امید و رضایت سرمایه و قدرت واقعی این نظام یعنی مردم مومن و متدین باشد. مگر جاسوس شاخ و دم دارد؟ هیچ بعید نیست بسیار ظاهر موجه و غلط اندازی هم داشته باشد ولی مهم رفتار اوست که داد می زند او خائن به کشور و انقلاب است.
چشم امید مردم در این روزهای حساس به فرزندان واقعی و امین خود یعنی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی است که امام فرمودند اگر سپاه نبود کشور نبود. وظیفه اصلی سپاه، حفاظت و پاسداری از انقلاب و دستاوردها و آرمان های بلند و مقدس آن است که امید است هر عنصر مشکوکی را بدون ذره ای رحم و تعلل در هر جایگاه و قوه ای است زیر نظر بگیرند و سر فرصت رسوایش کرده به سزای اعمالش برسانند که صاحبان اصلی نظام تحمل هزینه های آشکار دشمن خواسته بر نظام مقدسشان را ندارند
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
مطلبی از یکی از کانالها در سالهای گذشته:
یکی از برنامه های تلویزیونی مورد علاقه من، برنامه نوآوران است که از شبکه افق پخش می شود که به معرفی اختراعات و ایده های نخبگان واقعی کشور می پردازد.
امروز خانمی را معرفی کرد که از پلاستیک چند نوع سوخت از جمله بنزین تولید کرده بود. این خانم مخترع در سال ۱۳۸۶ یعنی بیش از ۱۰ سال پیش اختراعش را ثبت کرده است و نمونه آزمایشگاهی اش را نیز ساخته است ولی متاسفانه تا به امروز هیچ نهادی اعم از وزارت نفت و محیط زیست سراغش نرفته اند!!
بعد از دستگیری شاه جاسوس در مجموعه محیط زیست، دلیل هرج و مرج در موضوعات زیست محیطی و از جمله تحویل نگرفتن این خانم مخترع بیشتر روشن می شود و قطعا هر جا بی اعتنایی به نیروهای داخلی و کنار زدن طرح های مفید به حال مردم و کشور دیده می شود باید احتمال زیادی داد مستقیم یا غیر مستقیم جاسوس یا جاسوسانی نفوذ کرده اند و به درستی دارند انجام وظیفه میکنند.
آرزو می کنیم خداوند مسولین و از آنها مهمتر نهادهای نظارتی مان را از خواب غفلت بیدار کند...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
یکی از مراکز حساس برای نفوذ روزنامهها و رسانهها هستند.
فردای شهادت مظلومانه حاج قاسم عزیزمان ببینید این دو روزنامه غربگرا و اصلاحطلب چه تیتری زدهاند که بعدها از همین روزنامهها جاسوس خبرنگار شناسایی و دستگیر میشود
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
این خبر تاریخ گذشته را هم بخوانید:
یک شرکت سوئدی با نام پامگرنت، سرمایهگذار دیجیکالا، کافهبازار، دیوار، شیپور و ... در ایران!
این شرکت سوئدی دقیقا در سال ۱۳۹۲ شمسی تاسیس شده و اولین جایی هم که سرمایهگذاری کرده، ایران بوده ...
اتهام عماد ادوارد شرقی در سال ۱۳۹۷ جاسوسی نظامی بود؛ ماجرای بازداشت عماد شرقی، معاون بینالملل سرآوا، هلدینگ بالادستی دیجیکالا به اتهام جاسوسی نظامی، نشان داد که حکایت سکوهای اینترنتی مستقر در ایران، عمیقتر از یک کسب و کار صرف است ... در گزارش ۲۲ سپتامبر ۱۹۹۱ روزنامه واشنگتن تحت عنوان «دنیای جدید کودتاهای بدون جاسوس» نقل قول قابل تاملی از بنیانگذار یهودی NED آمده است؛ آلن وینستین صریحاً میگوید: "بسیاری از کارهایی که ما امروز انجام میدهیم، ۲۵ سال پیش بهطور مخفیانه توسط CIA انجام میشد." هدف نهایی NED در جنگ سرد، فتح بدون شلیک یک گلوله بود ...
... سیامک نمازی روز ۲۲ مهر ۱۳۹۵ در ایران بازداشت شد؛ یکی از حوزههای فعالیت نمازی، استارتآپها بود؛ سیامک نمازی از نوامبر ۲۰۰۵ تا مارس ۲۰۰۶ عضو NED بود؛ بنیاد NED نمازی را به موسسه CIPE معرفی میکند؛ سیامک نمازی تعریف میکند: "با چند تن از دوستان صحبت کردم که چرا یک دانشگاه مدیریت در ایران نمیزنیم؟ ... آنها من را به سایپ (CIPE) معرفی کردند؛ سایپ گفت که من پول اساتیدی که میخواهید بیاورید را میدهم."
حضور استارتآپهای ایرانی در این جشنواره با حمایت دولت یازدهم به عنوان امنیتیترین دولت تاریخ پس از انقلاب رخ داد؛ دشوار است تصور کنیم دولتی که عمده وزرای آن از جناحی خاص در وزارت اطلاعات بودند، از عقبه این کنفرانس اطلاع نداشتهاند.
دیجیکالا یکی از شرکتهای حاضر در کنفرانس ۲۰۱۵ iBRIDGES در برلین بود؛ مدتی بعد، هلدینگ سرآوا یکی از سرمایهگذاران دیجیکالا در اردیبهشت ۱۳۹۵ بیانیهای با این مضمون داد که ۶۰ میلیون یورو سرمایه اروپایی جذب کرده است! ...
در این بیانیه آمده:
«شرکت سرمایهگذاری پامگرنت (Pomegranate) شریک اروپایی سرآوا، موفق به جذب ۶۰ میلیون یورو سرمایه ی جدید از دهها سرمایهگذار اروپایی شد» ...
لازم به ذکر است که شرکت پامگرنت همزمان در شرکتهایی نظیر کافهبازار، علیبابا، نوار، باهمتا و شیپور، سرمایه تزریق کرده است؛ همزمانی دو واقعه در سوئد با این جذب سرمایه قابل تامل است؛ شرکت پامگرنت (Pomegranate) سال ۲۰۱۴ تاسیس شد و بلافاصله در یک پروژه ایرانی سرمایهگذاری کرده است؛ از طرفی، فردی ایرانیتبار به نام آزیتا راجی در بهمن ۹۴ به عنوان سفیر جدید آمریکا به سوئد میرود؛ راجی از سوی دولت اوباما، مسئول سفارت آمریکا در سوئد شد ...
این به اصطلاح استارتآپها در یک هلدینگ مشترک هستند؛ به عنوان نمونه؛ آپارات، فیلیمو، سینما تیکت، صباویژن و آپارات کودک متعلق به هلدینگ صبا ایده است؛ یا در نمونهای دیگر، هلدینگ سرآوا سرمایهگذار بالادستی گروه دیجیکالا، گروه علیبابا، گروه پژواک، نوار، باهمتا، شیپور و هلدینگ هزاردستان است؛ گروه دیجیکالا خود شامل دیجیکالا، دیجی استایل و فیدیبو است؛ گروه علیبابا خود شامل علیبابا، جاباما و زورق است؛ هلدینگ هزاردستان خود شامل کافهبازار، دیوار و بلد است؛ گروه پژواک خود شامل فاینال تارگت، ادرو و اینتوورک است؛ تخفیفان، الوپیک و چیلیوری نیز از جمله سکوهایی است که سرآوا در آن سرمایهگذاری کرده است؛
نکته جالب ماجرا اینجاست که وزارت خارجه آمریکا نیز نسبت به پلمب ساختمان اداری دیجیکالا واکنش نشان داد!
متیو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا میگوید پلمب ساختمان شرکت دیجیکالا حامل این پیام است که حکومت این کشور از هیچ اقدامی برای کنترل زنان و دختران، حتی «بستن راه تنفس» شرکتهای استارتاپی محلی رویگردان نیست؛ معلوم نیست چرا واشنگتن باید به وقایع یک شرکت در ایران، واکنش نشان دهد...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
چقدر جاسوس خبرنگار در رسانههای غربگرای ما فعالند، چهره منحوس بعضیها که لو رفتند و در رفتند را ببینیم...
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi
خبری دیگر:
خانواده سلطنتی امارات از پاول دوروف موسس تلگرام استقبال کردند.
▪️امیر دبی محمد بن راشد آل مکتوم و ولیعهد امارت میزبان پاول دوروف بودند.
▪️در اینستاگرام رئیس پروتکل محلی، عکسهای این دیدار با صدای خشکی همراه است که «خانواده سلطنتی از بنیانگذار تلگرام استقبال میکنند».
⏪ نکته مهمتر:
سالهاست بیخ گوش ما با کمک جاسوس افزار تلگرام دارند براندازی نرم میکنند. به همین روشنی...
نیازی هم به کارهای پیچیده امنیتی نیست وقتی در چند سال گذشته برخی مدیران و مسئولان مربوطه در روز روشن به امارات و جلسات مربوط به تلگرام تردد داشتند. فقط کسی نیست این همه سرپل و جاسوس و خائن کت و شلواری رو از کف وزارتخانهها و ارگانهای مربوطه جمع کنه.
✍️ خبر و تحلیل سیاسی:
@khabarvatahlilesiasi