❌آیا حمله ایران به اسرائیل منجر به جنگ با آمریکا خواهد شد؟
🔹تمام تلاش نتانیاهو برای تبدیل جنگ غزه به جنگ بزرگتری است که در آن ایالات متحده را با جمهوری اسلامی درگیر نماید. چنین جنگی نه به نفع آمریکا با آن شرایط شکننده است، نه به صلاح جمهوری اسلامی، و نه حتی منفعتی برای رژیم صهیونیستی دارد زیرا هر تنش قابل ملاحظه ای اسرائیل را به فنا نزدیکتر میکند.
🔹ایران اما برای تحمیل اقتدار خود و تقویت بازدارندگی به انجام یک عملیات حساب شده، کوبنده و پشیمان کننده علیه دشمن نیاز دارد. آمریکا از نابودی تدریجی غزه ناراحت نیست، اما از آتش بس به این دلیل استقبال میکند چون از نقشه نتانیاهو اطلاع دارد، هر چند نتانیاهو نیز هر بار با لطایف الحیل زیر میز میزند و توافقات را منتفی میسازد.
🔹از طرفی طرح آتش بس در این زمان خاص بیشتر یک بحث تاکتیکی و یک عملیات روانی برای سرد کردن جمهوری اسلامی در انجام عملیات تلافی جویانه و قرار دادن ایران در مقابل افکار عمومی منطقه نیز به حساب می آید. ایران به سیاست پرس کردن و زوال تدریجی اسرائیل بیشتر معتقد است و طی سالها از این استراتژی موفق نتیجه های مهمی گرفته است.
🔹نخست وزیر رژیم صهیونیستی که حالا اسرائیل را گوشه رینگ میبیند، آگاهانه میخواهد این بازی را به هم بزند و از سرعت این روند موفق بکاهد. اکنون یک سوال این است که: آیا ایران حمله خواهد کرد؟ و سوال دیگر درباره ورود آمریکا به جنگ احتمالی با جمهوری اسلامی است: آیا آمریکا حاضر است پس از عملیات خونخواهی بخاطر اسرائیل وارد درگیری با ایران بشود؟
🔹من فکر میکنم پاسخ سوال اول "بله" و پاسخ سوال دوم "خیر" است. تمام امکاناتی که آمریکایی ها به منطقه وارد کرده اند اولا عملیات روانی و ثانیا برای ممانعت از برخورد پرتابه های ایران به فلسطین اشغالی است. قطعا اگر جنگی در بگیرد تاسیسات ایران خصوصا در حوزه نفت و گاز آسیب خواهند دید، و این طبیعت جنگ است، اما آسیب های یک جنگ واقعی در منطقه به مانند دردهای ناشی از یک جراحی سخت خواهد بود.
🔹ایران در غرب آسیا یک سرزمین وسیع و پهناور است، اما آمریکا فقط چند ناو و چند پایگاه است. با توجه به جدیتی که آمریکایی ها در مقاطع مختلف از ایران دیده اند، بعید است به جنگ مستقیم با جمهوری اسلامی فکر کنند، چون زمانی که ایالات متحده میزد و در میرفت واقعا گذشته؛ دورانی که ملت های منطقه نهایتا یک آر پی جی داشتند و آنها طیاره، به سر آمده؛ و حالا در هر کجا که فکرش را بکنند در دسترس هستند؛ موشک خواهند خورد؛ کشته های زیاد و بی سابقه خواهند داد؛ پایگاه هایشان نابود و ناوهایشان غرق خواهند شد.
🔹اینها واقعیت است و گمانه زنی نیست. ایران قطعا تلافی خواهد کرد؛ البته ممکن است باز اسرائیل حرکتی انجام دهد که در آن صورت نیز مجددا سرکوب خواهد شد؛ اما پاسخ ایران یک پاسخ شدید، پشیمان کننده اما محدود است که در صورت پاسخ اسرائیل پینگ پنگی ادامه خواهد یافت، لیکن ورود آمریکا به درگیری ها فعلا محتمل نیست و اگر قرار باشد بخاطر اسرائیل ناوها، زیردریایی ها، طیاره ها و انبوه پرسنلی که به منطقه آمده اند ماه ها در آماده باش بمانند و هر سری انبوه موشک ها و پهپادها را رهگیری نمایند دشواری های زیادی برایشان در پی خواهد داشت!
#عبدالرحیم_انصاری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک سکانس روضه ...💔
#شب_جمعه
شیخ_فرهاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم برای #اربعین پارسال است؛ فقط اونجا میتونی این صحنه ها را ببینی که همه پاکار ارباب هستند.
از اون سالهایی که هنوز اربعین شلوغ نبود تا الان که جمعیت میلیونی دارد ، برای من زیارت اربعین متفاوت بود حتی متفاوت تر از زیارت کربلا در عاشورا.
شیخ_فرهاد |
دیروز در توییتر خانم پزشکیان را بخاطر حضور در جلسه ی دولت نقد کردیم، امروز بخاطر اینکه در محل کارشون اینگونه رفتار کردند باید تحسین کنیم.
معیار من ، مطابقت رفتارانسانها با دین است.
به عنوان مثال امام سجاد(ع) فرمودند: «ما اَکلتُ بِقرابَتی مِن رَسولِ اللهِ صلی الله علیه و آله شَیئاً قَطّ»
هرگز به دلیل انتساب و خویشاوندی با رسول خدا(ص) چیزی کسب نکردم.
یا از امام سجاد سوال کردند: چرا هنگامی که به سفر می روید، خودتان را به دیگران معرفی نمی کنید؟! شما نوه ی رسول الله (صلی الله علیه و آله و سلم) هستید!!
امام فرمودند: دوست ندارم از وابستگی به رسول خدا(صلی الله علیه و آله و سلم) استفاده کنم تا خدمتی به من کنند.
حقیقتا خیلی خیلی از آموزه های دینی و رفتارهای حضرات آل الله صلوات الله علیهم اجمعین، دوریم ...
🔰 آقای پزشکیان! برنامه ندهید، برنامه میدهند!
👤 #حسین_شریعتمداری
🔸آقای دکتر پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان بارها در جریان مناظرهها و پس از آن در مصاحبهها و سخنرانیها و از جمله در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی اعلام کردهاند که برنامه ایشان برای دولت چهاردهم همان «برنامه هفتم توسعه» است و از ارائه یک برنامه مشخص برای دولت خویش خودداری کردهاند.
🔸تاکید آقای پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم توسعه، قابل تقدیر است ولی برنامههای ۵ ساله توسعه «اسناد بالا دستی» هستند که با عنوان «چشمانداز ۵ سال پیشروی» تهیه و تدوین و به تصویب میرسند. هریک از این برنامههای توسعه اهدافی را نشانه میروند. این اهداف «کلی» هستند و دولتها موظفند برنامه اختصاصی خود را برای تحقق اهداف یاد شده، ارائه کنند.
🔸انتظار آن بود که برخی از مدعیان اصلاحات و مخصوصاً شورای راهبری، این نکته تعیینکننده و سرنوشتساز را به رئیسجمهور محترم یادآوری میکردند که تهیه و تدوین و ارائه برنامه رئیسجمهور برای دولت چهاردهم یک ضرورت اجتنابناپذیر است و باید تاکید میکردند که «برنامه هفتم توسعه» یک سند «بالادستی و چشمانداز» است که اهداف کلی را بیان کرده است و نمیتواند جایگزین برنامهای باشد که جناب رئيس جمهور بایستی برای دولت خود تهیه و ارائه کند. اما، چنین نکردند، چرا؟
🔸مدعیان اصلاحات نه فقط از یادآوری این نکته ضروری به جناب پزشکیان خودداری کردند، بلکه در اقدامی به شدت مشکوک و مرموز از «بیبرنامگی» رئیسجمهور به عنوان یک خصوصیت برجسته! و قابل تقدیر ! یاد کرده و در یادداشتها و توئیتها و مصاحبههای خود برای آن کف و سوت هم زدند.
🔸اکنون سخنی دوستانه و دلسوزانه با برادر عزیزمان جناب آقای پزشکیان، رئیسجمهور محترم کشورمان در میان است و آن، این که به سابقه و کارنامه طیف یادشده و جای خوش کرده در اطراف خود نگاهی بیندازید! دفاع و تقدیر آنها از این که برنامهای ارائه ندادهاید را چگونه ارزیابی میکنید؟! آیا در پی آن نیستند که با لطایفالحیل، برنامههای بارها شکست خورده خود را به دولت شما تحمیل کنند؟! برنامههایی که در برخی از فتنهها به میدان آوردند و با حرکت حماسی مردم ناکام ماند!
#نکته
گزارش خبری تحلیلی کیهان
🔰 در جلسه بررسی کابینه برنامهای ارائه نشد که نقد و بررسی شود
🔸رئیسجمهور دیروز در آغاز جلسات بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی از التزام به قانون اساسی و اهداف سند چشمانداز گفت اما برنامهای ارائه نکرد که قابل نقد و بررسی باشد. تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸تأکید پزشکیان بر اجرای برنامه هفتم مغتنم است اما باید گفت؛ رسیدن به اهداف برنامه هفتم مستلزم طراحی و برنامهریزی بر طبق آن است. وقتی دولت ملتزم است که برنامه هفتم را محقق کند، باید برنامههای عملیاتی، منظم و دارای زمانبندی مشخص داشته باشد.
🔸حمید ابوطالبی، مشاور سیاسی روحانی در دوره ریاست جمهوری خطاب به پزشکیان نوشت: جناب آقای رئیسجمهور نطق امروزتان در مجلس هم تعجببرانگیز بود. نطقی که از حداقل جذابیت برخوردار بود؛ مطالب تکراری و سخنان درهم ریخته و خستهکنندهتان همهمه نمایندگان را برمیانگیخت؛ حرف تازهای نداشتید؛ هیچ راهحلی برای هیچ چیزی ارائه ننمودید؛ نه برنامهای در کار بود، نه پیشنهادی و نه... تا بدانجا که کسی متوجه نشد که شما چه میگویید! نه مردم دریافتند که دولت جنابعالی به کجا خواهد رفت؛ و نه نمایندگان متوجه شدند که باید با چه چیزی موافقت کرده و یا با چه چیزی مخالفت کنند.
🔸دکتر مسعود پزشکیان در آغاز جلسه بررسی صلاحیت کابینه پیشنهادی در نوبت صبح، التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشمانداز، سیاستهای کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق برنامه هفتم توسعه را محورهای همگرایی میان دولت و سایر قوا و همه ارکان نظام دانست و افزود: آنچه امروز در روند همکاری میان دولت و مجلس به صورت رسمی آغاز میشود، عرصه این همگرایی و همکاری است.
🔸رئیسجمهور در ادامه سیاستگذاری و تصمیمگیری مبتنی بر شواهد و محاسبات به اتخاذ رویکرد علمی و کارشناسی و حل مسائل بر مبنای عقلانیت و خرد جمعی شایستگان و کارشناسان به جای اتکا به نظرات شخصی و سلائق و هیجانات دال مرکزی گفتمان دولت چهاردهم عنوان کرد.
🔻وی «فسادستیزی» و «احترام به آزادی بیان و نقد» را از دیگر اولویتهای دولت چهاردهم برشمرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس موافقت خود را با حجتالاسلام خطیب، وزیر پیشنهادی اطلاعات اعلام کرد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 کمیسیون امور داخلیِ کشور و شوراها هم موافقت خود را با وزیر پیشنهادیِ اطلاعات اعلام کرد
🔰 نشنال اینترست: موشکهای ایران سراسر منطقه را پُر کرده است
🔸در حالی که دولت آمریکا مأیوسانه میکوشد حمله موشکی و پهپادی ایران را به اسرائیل متوقف یا محدود کند، باید توجه داشت که سراسر خاورمیانه مملو از موشکهای ایرانی شده است.
🔸نشریه آمریکایی نشنال اینترست در تحلیلی با اشاره به عبور ایران از تحریمهای تسلیحاتی و تبدیل شدن به صادرکننده بزرگ نوشت: در حالیکه سامانههای تهاجمی برد بلند عنصر بنیادین استراتژی «حلقه آتش» ایران علیه اسرائیل است، مسئلهای که دولت آمریکا باید الان با آن مواجه شود، فقط اشاعه تسلیحات نیست. ایران در حال سرمایهگذاری در فضای آسانگیرانهتر بینالمللی است تا با استفاده از تجربه موفقش در تسلیح بازیگران غیردولتی، خودش را بهعنوان یک فروشنده بینالمللی سلاح مطرح کند.
🔸یکی از روشهایی که ایران میتواند براساس آن طمع کشورها را برانگیزد، نشان دادن نقش مؤثر سامانههای ارزانقیمت، مانند پهپادها، در میدان جنگ است. پهپادهای بدنام شاهد ۱۳۶ ایران که در روسیه به گران ۲ مشهور هستند، در حال حاضر نقش اساسی در جنگ جاری روسیه با اوکراین بازی میکنند. گفته میشود که روسیه در دو سال نخست جنگ ۴۶۰۰ فروند پهپاد شلیک کرده است.
🔸همین پهپادها در حمله ۱۳ آوریل ایران به اسرائیل استفاده شدند. علاوه بر اسرائیل و اوکراین، پهپادهای ایران دستکم در دو کشور دیگر هم دیده شدهاند. در ونزوئلا، گزارشی از سال ۲۰۱۲ برملا کرد که ایران تأسیسات تولید پهپاد در کاراکاس راهاندازی کرده است. حالا پس از ۱۲ سال، مشاهده میشود که ارتش ونزوئلا از پهپادهای مهاجر ۲ ایران با عنوان ANSU-۱۰۰ و مدلهای جدیدتر ANSU-۲۰۰ (که بسیار شبیه پهپاد شاهد ۱۷۱ ایران است) استفاده میکنند. در اتیوپی هم ایران نقش بسیار مهمی در جنگ منطقه تیگرای بازی کرد و ارتش اتیوپی از پهپادهای مهاجر ۶ ایران استفاده میکرد.
#خبر_ویژه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 خطیب، وزیر پیشنهادی اطلاعات: امروز در نقطهای ایستادهایم که قدرت، امنیت و اقتدار کشور ایران مورد توجه سیاستمداران جهان است